Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Auto Gutti

Auto Gutti Opinie 4.9 (218)

Kościuszki 3 (wjazd od ul. 3 Maja 3a)
23-400
Biłgoraj
576066044
opinie Auto Gutti
speedtest
4.9
218
Opinii

Doskonale

1 / 5
2020-02-11 11:41:25
Witold
Informacja od sklepu o kłopotach firmy i anulowanie zamówienia
5 / 5
2020-02-06 13:56:43
Ksenia
wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko
4 / 5
2020-02-06 00:10:17
Róża
Duży asortyment, przystępne ceny, fachowe doradztwo, faktura przysłana mailowy z pewnym opóźnieniem dość dziwnie opisana jakby każda część od innego auta.
4 / 5
2020-01-30 16:38:29
Manuela
Dostawa miała być na następny dzień roboczy. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-21 11:53:38
Roma
Polecam. Pomagają w doborze części.
5 / 5
2020-01-17 15:19:11
Hanna
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-13 11:10:23
Judyta
Polecam. Pomagają w doborze właściwych części.
5 / 5
2019-12-09 14:35:27
Renata
Towar zgodny z zamówieniem. Expresowa dostawa
5 / 5
2019-12-05 17:37:53
Jakub
Oby więcej takich sprzedających.
5 / 5
2019-11-29 09:00:59
Olga
wszytko ok, sklep rozwiazał problem
5 / 5
2019-11-20 11:46:08
Faustyna
Super kontakt. Szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2019-11-14 12:50:07
Oliwia
Zbyt długo nie było info o wysyłce dopiero po wykonaniu przeze mnie telefonu.
5 / 5
2019-11-14 12:02:05
Ludmiła
Profesjonalna, kompetentna i uczciwa obsługa przy realizacji zamówień.
5 / 5
2019-11-12 17:56:06
Remigiusz
Super szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt ze sklepem.Z czystym sumieniem POLECAM.
5 / 5
2019-11-08 19:45:31
Izyda
Gorący pozytyw , pierwszy zakup na tej stronie przebiegł wysmienicie. Ceny bezkonkurencyjne, podejscie sprzedającego na najwyższym poziomie. Mimo małego incydentu ( paczka miała byc wysłana za pobraniem, a została wysłana jako opłacona, oczywiście pieniążki trafiły na konto sprzedajacego :). Skorzystam nie raz, jeszcze raz polecam.
5 / 5
2019-11-06 12:46:48
Beata
Bardzo szybko i sprawnie. Duże zrozumienie po stronie sprzedawcy. Expresowa wysyłka. Polecam bardzo!!!!
5 / 5
2019-11-04 12:08:27
Amelia
Transakcja przebiegł bardzo dobrze. Nie mam zastrzeżeń co do obsługi, towaru czy szybkości realizacji.
5 / 5
2019-10-30 11:26:22
Roma
Na poziomie cała transakcja. Polecam 5+
5 / 5
2019-10-29 15:01:41
Fryderyk
Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta otrzymałem dodatkowe gratisy dziękuję polecam i pozdrawiam
5 / 5
2019-10-29 12:58:36
Ryszard
Cena lepsza niż w innych sklepach. Klocki zamontowane i hulają jak potrzeba
5 / 5
2019-10-25 13:36:20
Jarosław
Dobry kontakt , zamówiony towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-10-23 20:21:10
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie jeśli się konkretnie wie co się chce zamówić .
5 / 5
2019-10-17 20:12:26
Klementyna
Jestem bardzo zadowolony polecam
5 / 5
2019-10-17 00:15:22
Celestyn
można łatwo znaleźć co się szuka ale często towar jest nie dostępny :(
5 / 5
2019-10-16 19:27:23
Apoloniusz
Kolejny zakup i kolejna dostawa o czasie,osobiście polecam.
4 / 5
2019-10-08 17:17:32
Rudolf
Rozmawiałem z panem , który nagle powiedział, że ma inne czynności i oddzwoni później, niestety nie doczekałem się telefonu. Towar zamówiłem przez internet jest wszystko ok, niestety niesmak pozostał.
5 / 5
2019-10-07 21:22:44
Bernard
Miła i konkretna pomoc przy dobieraniu części. Polecam,
5 / 5
2019-10-06 13:03:16
Bronisława
Wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2019-10-03 20:13:10
Ziemowit
Atrakcyjne ceny względem popularnego sklepu internetowego z częściami samochodowymi, sprawna wysyłka , polecam
5 / 5
2019-10-03 12:09:20
Gustaw
Duży wybór czesci, dobry kontakt, konkurencyjne ceny, szybka darmowa wysyłka Polecam sklep!!!
5 / 5
2019-10-02 19:47:49
Lech
Towar w 100% jaki był zamawiany .Zastanawiałem 2 raz i się narazie nie zawiodłem ,ceny przystepne.Pozdrawiam
5 / 5
2019-09-09 16:57:51
Rozalia
Jestem zadowolony z tego sklepu.Oby cały czas tak solidnie postępowali.
5 / 5
2019-09-09 11:57:25
Józefina
Szybko i sprawnie. Konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2019-09-04 12:45:13
Irma
Zamówienie zrealizowane bezproblemowo
5 / 5
2019-08-29 14:05:07
Ireneusz
Sklep bardzo pomocny, a zakupiony towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam !
5 / 5
2019-08-24 21:11:17
Wincenty
Kontakt telefoniczny i chat super części te co zamówiłem dla mnie ekstra 1 klasa i cenowo kiler polecam 😀😃😄😁😁😅
5 / 5
2019-08-17 07:01:09
Joachim
Super. Konkurencyjne ceny i obsługa. Bardzo pomocny, konkretny kontakt na czacie. POLECAM
5 / 5
2019-08-16 16:20:29
Józefina
Profesjonalna firma z ludzmi ktorzy wiedza co robia.
5 / 5
2019-08-14 14:29:09
Aldona
Szybko sprawnie . Polecam sklep.
4 / 5
2019-08-13 11:07:12
Cecylia
Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-08-08 17:28:25
Jadwiga
Kolejny zakup w tej firmie i kolejna dostawa na czas bez zbędnego zwlekania z wysyłką. Nie wiesz...zadzwoń zapewniam że pomogą doborze nie tylko części. Polecam.
5 / 5
2019-08-02 20:26:07
Maksym
Tutaj mała uwaga! Zdarzyła się pomyłka, ale grzecznie i profesjonalnie wszystko zostało wyprostowane. Myślę że jeszcze tu wrócę. Polecam.
5 / 5
2019-08-02 09:21:23
Władysława
Dobry kontakt ze sprzedającym. Niskie ceny. Szybki czas realizacji zamówienia. Ogólnie wszystko w porządku😊
5 / 5
2019-08-01 21:26:29
Jacek
Sklep godny polecenia. Rozsądne ceny, szybka wysyłka, miła obsługa. polecam zakupy części w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-01 20:41:37
Żaneta
Dobry towar i dobre ceny. Polecam.
5 / 5
2019-07-29 23:11:24
Marcelina
Szybko, bez komplikacji, bardzo dobra cena- polecam .
5 / 5
2019-07-29 11:22:51
Maciej
Pierwszy raz dokonywałem tam zakupu i wszystko było OK. Polecam
5 / 5
2019-07-24 17:51:03
Marek
Sprzedawcę autogutti.pl polecam jak najbardziej pełna profeska.
5 / 5
2019-07-24 08:47:30
Eugenia
Są to moje drugie zakupy i drugi razi na pewno nie ostatni. Sprzęt zgodny z opisem i wysyłka zrealizowana błyskawicznie
5 / 5
2019-07-23 13:39:26
Zygmunt
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-07-23 13:36:19
Kacper
Wszystko OK. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM
5 / 5
2019-07-21 11:33:32
Otylia
Markowe produkty w dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.Solidn
5 / 5
2019-07-20 20:43:26
Jan
Bardzo dobry sklep, ceny również dobre.Polecam.
5 / 5
2019-07-18 17:13:11
Henryk
Tanio, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-18 16:03:01
Henryk
Szybko,sprawnie,zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-07-17 21:16:58
Piotr
Godny polecenia sklep z bardzo, bardzo dobrymi cenami
5 / 5
2019-07-16 21:07:54
Kajetan
Jest to bardzo solidny sklep. Towar doskonale zabezpieczony. Dobre ceny. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-07-15 11:17:16
Ilona
Polecam, wszystko OK, świetny kontakt
5 / 5
2019-07-10 12:56:29
Daniel
Miła fachowa obsługa, doradztwo według potrzeb klienta a nie próba wciśnięcia innego towaru za wyższa kwotę. Cena zamawianych przeze mnie wahaczy bardzo konkurencyjna! Jestem zadowolony i będę korzystał z oferty tego sklepu>
5 / 5
2019-07-10 09:37:17
Franciszka
Godne polecenia, wzorowy konkatk.
5 / 5
2019-07-06 16:43:31
Róża
dobry kontakt szybka realizacja
5 / 5
2019-06-28 14:55:53
Eryka
Wszystko ok, choć części jeszcze niezamontowałem
5 / 5
2019-06-27 15:00:19
Karina
Generalnie pełen profesjonalizm, polecam cewki od 2.0TFSI do 1.8T , pasują P&P na nowsze wtyczki, są żywotniejsze
5 / 5
2019-06-17 10:48:18
Patryk
Taniej nie kupisz porządnych zamienników. Może chińszczyznę taj, ale produkty Meyle, Mahle, SKF, Sachs itp. to najtaniej u nich.
5 / 5
2019-06-12 19:36:28
Eliza
Sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-08 23:39:56
Oliwier
Bardzo polecam. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Fachowa pomoc przy doborze części. Dobre ceny.
5 / 5
2019-06-06 15:50:52
Weronika
Super kontakt i doradztwo, a ceny części naprawdę przystepne
5 / 5
2019-06-04 12:26:51
Ignacy
solidna firma, dobre ceny, duży wybór - tylko brakuje zdjęć produktów
5 / 5
2019-06-03 12:52:14
Justyna
Fajna firma - sprawnie działa
5 / 5
2019-05-29 17:13:21
Aleksandra
Profesjonalny sklep. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-05-27 10:53:30
Żaneta
Świetna obsługa priorytetowo potraktowane zamówienie, bez konkurencyjna cena. Sklep w ulubionych zakładkach. Do zobaczenia!
5 / 5
2019-05-23 14:37:33
Brunon
Szybki kontakt, wszystko w porządku. Nie mogli wysłać części tego samego dnia, więc zadzwonili i poinformowali o tym.
5 / 5
2019-05-21 23:15:46
Wojciech
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-05-21 23:14:24
Mariola
Inni mogą się od Nich uczyć.
5 / 5
2019-05-21 21:30:11
Inga
Solidny dostawca konkurencyjny cenowo.
5 / 5
2019-05-21 09:23:33
Piotr
Polecam fachowa obsługa potrafiom doradzić.
4 / 5
2019-05-20 21:18:49
Iwo
Wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-05-18 13:06:47
Mikołaj
Bardzo polecam. Kupowałem MacPhersony do Forda. Cena najniższa jaką udało mi się znaleźć. Ok. godziny 18-19 napisałem email z pytaniem i praktycznie od razu po wysłaniu zadzwonił telefon i telefonicznie otrzymałem odpowiedzi na moje pytania + właściciel sklepu (chyba :-)) sprawdził to co dobrałem, doradził i uzgodniliśmy wszystkie szczegóły. Zrobiłem przelew i następnego dnia towar został już wysłany. Byłem zaskoczony szczególnie telefonem ok. 19 i bardzo mi się podoba taka szybka reakcja + fakt że zamiast odpowiadać na email całą sprawę załatwiliśmy szybko telefonicznie. Jeszcze raz bardzo polecam. Krzysiek L.
5 / 5
2019-05-17 15:47:36
Celestyn
Super ceny, znalazłem część firmy, której nie miały inne hurtownie. Polecam
5 / 5
2019-05-16 22:48:13
Natasza
Skorzystam ponownie i polecam.
5 / 5
2019-05-16 06:26:05
Marlena
Wszystko ok,natychmiastowa reakcja w razie wątpliwości co do zamówienia i techniczne dordztwo.
5 / 5
2019-05-16 06:03:02
Patryk
Transakcja odbyła się bezproblemowo, cena za markowy towar najkorzystniejsza jaką znalazłem w internecie. Chciałbym mieć do czynienia tylko z takimi sprzedawcami.
4 / 5
2019-05-15 19:47:11
Milena
Sklep bardzo dobrze wyposażony. To już moja druga opinia i jest niezmienna jak pierwsza. POLECAM.
5 / 5
2019-05-14 14:33:44
Jonatan
Szybko, sprawnie, fachowo. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 11:42:31
Juliusz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!!!
5 / 5
2019-05-02 15:56:27
Józefina
Firma pierwsza klasa. Bardzo dobry i miły kontakt mało takich już w internecie. Bardzo dobre ceny wiadomo każdy teraz szuka najtańszej oferty i TU taką znajdzie. Jeszcze raz polecam tą firmę.
4 / 5
2019-04-29 21:16:49
Mariusz
Mimo kilku niedociągnięć (np. brak faktury), sklep oceniam pozytywnie. Towar otrzymałem bardzo szybko, kompletny i oryginalny. Poza tym, na wyróżnienie zasługuje dobry kontakt ze sklepem, zarówno telefoniczny jak i mailowy. Generalnie polecam.
5 / 5
2019-04-26 11:40:08
Konstanty
Mega pozytywnie ceny nie wysrubowane jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-04-25 17:44:41
Kacper
Polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka i super ceny!
5 / 5
2019-04-23 15:40:51
Cyprian
Bardzo fajny sklep. Dobry towar w atrakcyjnej cenie. Szybka dostawa. Oby tak dalej.
5 / 5
2019-04-23 12:39:17
Maksymilian
Szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedajacym. Polecam
5 / 5
2019-04-22 17:07:49
Kajetan
Zaangażowanie i profesjonalizm.
5 / 5
2019-04-17 20:42:55
Marzena
Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja, bezproblemowy kontakt ze strony sprzedawcy. Sympatyczna i konkretna rozmowa. W moim przypadku ceny o wiele niższe niż u konkurencji.
5 / 5
2019-04-15 22:26:37
Damian
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
5 / 5
2019-04-15 12:49:07
Radomir
Bardzo dobry kontakt, przedmioty przedstawione szczegółowo i rzetelnie. Bardzo miła obsługa i fachowa pomoc, ceny konkurencyjne. Podejście do klienta na najwyższym poziomie zostawiasz wiad. a dostajesz telefon zwrotny. Zakupy w AUTOGUTTI to czysta przyjemność.
5 / 5
2019-04-15 12:06:03
Marcin
Super, solidni, polecam, dobre ceny
5 / 5
2019-04-12 17:38:54
Regina
Polecam ten sklep ,towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, trochę przedłużył się czas wysyłki ale sprzedający zadzwonił i powiadomiła o zwłoce w wysyłce o 1 dzień. Tak że wszystko jest ok.
5 / 5
2019-04-12 13:03:20
Hanna
Polecam ze względu na fachową obsługę i przystępne ceny
5 / 5
2019-04-11 20:16:51
Sylwia
Profesjonalne podejście do klienta,błyskawiczny kontakt po złożeniu zamówienia.Polecam
5 / 5
2019-04-11 08:20:16
Kacper
Szybka i profesjonalna obsługa i doradztwo
5 / 5
2019-04-10 15:00:12
Lidia
profesjonalne podejście do klienta. Na 100% jeszcze tu zawitam w poszukiwaniu części, a że jeżdżę alfą to zapewne szybko będzie okazja do ponownych zakupów :)
5 / 5
2019-04-08 10:44:26
Norbert
Bardzo dobre ceny, obsługa, czas realizacji. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-04-08 08:32:54
Zdzisława
solidna firma fachowe doradztwo szybka realizacja
5 / 5
2019-04-05 21:22:07
Franciszka
Profesjonalny sklep z wzorowym podejściem do klienta
5 / 5
2019-04-04 12:47:48
Maria
Super szybko , sprawnie , kompletnie
5 / 5
2019-04-03 11:28:47
Honorata
Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt. Wszystko ustalone telefonicznie. Przesyłka ekspresowa, Gorąco polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-04-01 11:10:29
Walenty
Świetny kontakt, profesjonalna i szybka obsługa. Super.
5 / 5
2019-03-28 21:07:28
Bernadeta
świetna obsługa, miły kontakt, szybka paczka
5 / 5
2019-03-26 10:08:42
Andrzej
bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą jak też bardzo dobre doradztwo w sprawie doboru części szybka wysyłka
5 / 5
2019-03-21 15:00:11
Lech
Mega transakcja. Pełny profesjonalizm. Super ceny. Szybka wysyłka. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Szkoda, że tak późno trafiłem do tego sklepu. 100%polecam. Andrzej
5 / 5
2019-03-19 13:14:31
Arlena
Wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2019-03-18 09:58:25
Sławomira
Sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-03-14 16:29:53
Idzi
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Po 3 dniach od złożenia zamówienia kurier dostarczył towar.
5 / 5
2019-03-13 21:19:27
Arleta
Profesjonalizm, kultura osobista, fachowe doradztwo i troska o terminowość dostawy.
5 / 5
2019-03-12 14:18:17
Zdzisław
Szczerze polecam, miła, fachowa obsługa i merytoryczne doradztwo.
5 / 5
2019-03-09 22:46:28
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie- świetny kontakt. POLECAM!!!
5 / 5
2019-03-05 15:30:46
Bronisław
Na sklep autogutti.pl trafiłem można stwierdzić, przypadkiem. Szukałem konkretnych części do samochodu i pojawiła się oferta na ceneo. Wszedłem na stronę sklepu, porównałem ceny i założyłem tam konto klienta. Zakupione przezemnie części są w super atrakcyjnych cenach nigdzie indziej niespotykanych. Kontakt telefoniczny ze strony sklepu w celu potwierdzenia zamówienia, można rzec natychmiastowy. Rozmowa miła i przy okazji fachowa pomoc w doborze części. Towar pierwsza klasa. Zamówiony w czwartek wieczorem, przesyłka nadana w piątek i dostarczona w poniedziałek. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-03-02 19:30:26
Michalina
PROFESJONALNA OBSŁUGA, PRZYSTĘPNA CENA DOBRY KONTAKT
5 / 5
2019-02-25 14:10:38
Aniela
Świetny kontakt z klientem, szybka realizacja i bardzo dobre ceny. Polecam! :)
5 / 5
2019-02-21 11:54:33
Aleksandra
Szybko sprawnie i bez problemow
5 / 5
2019-02-21 00:11:47
Ilona
Super kontakt super wszystko polecam
5 / 5
2019-02-11 10:43:54
Aga
Wszystko super. Towar na czas, dobór części bezproblemowy. Kontakt rewelacja, nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2019-02-11 10:36:57
Paula
Wszystko dobrze.Czesci dobrane fachowo.
5 / 5
2019-02-08 13:10:26
Witold
Polecam, fachowa pomoc w doborze i znalezieniu potrzebnych części. Jak czegoś nie mogłem znaleźć na stronie to po konsultacji telefonicznej wszystko co potrzebowałem zamówiłem.Dobrze zapakowane części , pudełka nie pogniecione z plombami. Polecam.
5 / 5
2019-02-04 10:15:53
Klementyna
Dobry kontakt, wysyłka w terminie. Części bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-28 15:01:50
Dalia
Zakupy bez zarzutu, sprawna obsługa. Dardzo dobre ceny. Polecam!!!
5 / 5
2019-01-24 15:47:05
Daniela
Doskonały komtakt towar zgodny,pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-01-22 15:09:39
Daria
Szybko, tanio, profesjonalnie. Polecam!
5 / 5
2019-01-22 06:36:39
Cecyl
Tanio, Szybko dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-01-13 20:07:05
Wiktoria
Przystępne ceny przejrzyste menu
5 / 5
2019-01-10 09:34:28
Otylia
Szybka wysyłka. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2018-12-31 12:29:26
Eryka
Polecam. Dobry kontakt, szybka dostawa i super cena.
5 / 5
2018-12-23 19:06:06
Sergiusz
Problemy z dostarczeniem zamówienia wynikały z firmy kurierskiej. Opinia dla AUTOGUTTI nie może być inna jak najlepsza. Służy pomocą i wszystko zrobi żeby klient był zadowolony z zakupu.To jest najsolidniejsza firma, z którą miałem kontakt.
5 / 5
2018-12-16 09:23:01
Teodor
Obsługa bardzo dobra i miła. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem przyjętym przez system na ich stronie. (Towar wysłano mimo pomyłki systemu i złej ceny - po niżej kosztów zakupu)
5 / 5
2018-12-04 13:22:20
Dominik
Perfekcja .......AutoGutti i wszystko jasne......W 100% polecam .....
5 / 5
2018-12-03 21:09:16
Oleg
Szybka realizacja zamówienia, Miła obsługa, profesjonalne doradztwo .Polecam
5 / 5
2018-11-22 08:28:37
Faustyna
Rzetelna i szybka obsługa,polecam.
5 / 5
2018-11-15 15:26:37
Janusz
Super sprzedawca, polecam. Punt-49
5 / 5
2018-11-13 05:58:18
Włodzimierz
Szybko załatwione zamówienia przystepna cena
4 / 5
2018-11-12 14:34:19
Ida
Ciekawy sklep, który powinien zmienić dostawcę. Ten psuje wrażenie..
5 / 5
2018-11-12 12:05:38
Żaneta
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2018-11-12 09:46:49
Beniamin
Bardzo fachowe podejście do klient, kontakt telefoniczny, wymiana informacji, pełna profeska :) polecam!
5 / 5
2018-11-09 12:19:48
Marcelina
Sklep oceniam bardzo dobrze. Dobry kontakt oraz profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2018-11-07 22:55:27
Sofia
Szybko sprawnie,pracownik firmy zadzwonił do mnie poinformował o promocji na inne części super podejście polecam każdemu.
5 / 5
2018-11-07 12:22:06
Izabela
Światowa klasa! w jeden dzień byla awaria z odbiorem od autogutti.pl...zadzwoniono do mnie ze bedzie dzien pozniej z przyczyn niezaleznych.Dzieki za info i mój czas.
5 / 5
2018-10-29 12:09:01
Izabela
polecam wszystko zgodnie z opisem , miła i sympatyczna obsługa ,szybka wysyłka
5 / 5
2018-10-13 08:56:22
Roma
Miła obsługa, pracownik firmy wcześniej nawiązał kontakt celem zweryfikowania zawartości do wysyłki. Polecam
5 / 5
2018-10-03 11:39:05
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt i terminowa wysyłka. Polecam sklep.
5 / 5
2018-09-20 12:25:12
Mariusz
Super sklep. Miła i fachowa obsługa służąca pomocą.. Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Super niskie ceny. Polecam i będę tu wracał na zakupy.
5 / 5
2018-08-30 22:31:51
Krystian
Super kontakt. Bez problemu mozna siw dogadać. Polecam
5 / 5
2018-08-15 19:33:20
Apoloniusz
Sklep ma przystępne ceny, wysyłka towaru w moim przypadku na drugi dzień, a zamówione przedmioty zgodne z opisem. Polecam wszystkim. Dokonałem dwóch zamówień, obydwa oceniam wzorowo.
5 / 5
2018-08-06 11:50:26
Elżbieta
Sprzedawca godny zaufania, polecam!
5 / 5
2018-08-05 06:28:15
Oleg
Bardzo dobry sklep, jedynie zawiodła standard - poczta polska....
5 / 5
2018-08-03 17:42:08
Janusz
Niezwykle miła i profesjonalna obsługa, dobrze zrobiona strona a zatem zakupy są przyjemnością
5 / 5
2018-08-02 08:54:11
Tadeusz
Rewelacyjne ceny i rewelacyjna obsługa, wysyłka tego samego dnia!
5 / 5
2018-08-01 13:46:11
Zbyszko
Bardzo miła i rzetelna obsługa, poleca gorąco sklep.
5 / 5
2018-07-31 09:05:09
Mieczysława
ZAKUPY PRZBIEGLY POMYSLNIE.POLECAM
5 / 5
2018-07-20 09:49:33
Aleksandra
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem.
5 / 5
2018-07-12 09:21:20
Stefan
Wzorowa obsługa kupującego. POLECAM
5 / 5
2018-07-10 09:07:57
Mariola
Pełen profesjonalizm. Na pewno ponownie skorzystam z usług sklepu
5 / 5
2018-07-02 10:56:11
Wieńczysła
Bardzo dobry sklep. Super obsługa. Zależy im na kliencie. POLECAM !
5 / 5
2018-06-28 23:48:01
Irmina
Bardzo solidny sklep.Coraz mniej takich na rynku.Polecam!
5 / 5
2018-06-22 12:50:28
Ludwik
Perfekcyjnie przeprowadzona transakcja
4 / 5
2018-06-08 21:52:10
Ludwika
Brak informacji bieżących o realizacji zamówienia. Poza tym wszystko w należytym porządku.
5 / 5
2018-06-03 21:49:20
Adam
Bezproblemowy kontakt telefoniczny,bardzo pomocny-by potwierdzić czy części zostały prawidłowo zamówione,a zamówione w sobotę części-doszły już we wtorek wczesnym rankiem.Towar dobrze zapakowany zgodny z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2018-05-31 15:04:12
Wanda
Miła obsługa chętnie udzielają rady
5 / 5
2018-05-21 12:12:07
Klementyna
Pełny profesjonalizm, czuć, że obsługa sklepu pasjonuje się branżą, ogromna chęć pomocy klientowi, polecam serdecznie!
5 / 5
2018-05-12 11:02:35
Martyna
Bardzo doby, zyczliwy kontakt ze strony sklepu. Fachowe doradztwo w dobirze czesci. Szybka wysylka
5 / 5
2018-04-28 09:45:43
Emil
Ze sklepem wszystko super, bardzo szybka wysyłka, produkt oryginalne (hologramy na pudełkach). Ceny bardzo dobre. Polecam i sam na pewno jeszcze do niego wrócę. Kupiłem klocki i tarcze Textar, jednak jakbym miał wybierać jeszcze raz to nad klockami bym się zastanowił bo strasznie pylą i całe alufelgi są czarne. Oczywiście to nie wina sklepu :)
5 / 5
2018-03-28 12:40:04
Daniela
Bardzo dobry kontakt, zamówione części zgodne z opisem. W moim przypadku jeden z zamówionych elementów był uszkodzony co można było stwierdzić dopiero po otwarciu fabrycznego opakowania ale wymiana została wykonana błyskawicznie co świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta.
5 / 5
2018-03-15 10:55:11
Eliza
Super kontakt i blyskawiczna przesylka.
5 / 5
2018-03-09 10:15:50
Antonina
Wszystko szybko i sprawnie. Opony świeżutkie, wyprodukowane miesiąc przed datą zakupu.
1 / 5
2018-02-28 11:57:54
Jolanta
Brak profesjonalizmu że strony sklepu pod kątem dostawy, fatalne pomyłki odnośnie zamówionego towaru i opłaty absolutnie nie polecam szkoda czasu i zachodu!
5 / 5
2018-02-24 13:31:00
Łukasz
Bardzo dobry sklep. Ceny są bardzo korzystne.
4 / 5
2018-02-14 11:12:20
Izabela
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-02-12 17:02:36
Paulina
Wszystko zgodnie z opisem. Paczke otrzymalem po dwoch dniach od zamowienia.
5 / 5
2018-02-07 14:37:19
Wiesława
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka i miła obsługa.
5 / 5
2018-01-22 22:46:51
Irma
Szybko, sprawnie, towar najwyższej klasy.
5 / 5
2018-01-16 21:25:25
Leopold
Bardzo miła obsługa sklepu. Wiedząc że nie będą w stanie wysłać towaru od razu, zadzwonili i pytali czy to nie będzie dla mnie problem. To nie zdarza się często, szacunek.
5 / 5
2018-01-13 15:18:56
January
Profesjonalne podejście do klienta , dobry kontakt telefoniczny, duży wybór części w cenach niższych niż na popularnych portalach handlowych i portalach z częściami samochodowymi.
5 / 5
2018-01-11 10:47:40
Irena
Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą , bardzo szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2018-01-09 17:34:30
Antoni
Najniższe ceny i najwyższa jakość
5 / 5
2018-01-08 15:19:16
Klementyna
Wszystko jak najbardziej okej. Polecam!
5 / 5
2017-12-21 12:28:08
Marzena
Bardzo dobra współpraca, możliwe doradztwo przez telefon, świetny kontakt z klientem i szybka dostawa! na pewno tu wrócę!
5 / 5
2017-12-08 18:46:37
Ferdynand
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2017-11-29 08:46:13
Jarosław
Pełna profeska.szybko i tanio.towar pierwszej jakości
5 / 5
2017-11-21 20:20:41
Gabriel
Pełna informacja i doradztwo w sprawie zamawianego produktu.
5 / 5
2017-11-15 22:30:56
Aniela
Wszystko w porządku, szybki kontakt ze strony sklepu, informacja o dostawie, towar dotarł zgodny z zamówieniem. Polecam, w przyszłości skorzystam.
5 / 5
2017-10-16 11:30:50
Lesław
Świenty kontakt, super podejście do klienta. Na pewno nie są to moje ostatnie zakupy w autogutti.pl
5 / 5
2017-10-09 09:29:56
Lucyna
Wszystko ok, polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2017-09-26 20:01:41
Zygfryd
Bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-09-20 15:03:28
Zofia
Super sklep, konkretni i pomocni konsultanci. Polecam
5 / 5
2017-09-15 12:17:37
Olaf
Towar wysokiej jakosci, wysylka szybka w miare mizliwosci. Polecam
5 / 5
2017-09-01 19:14:13
Zofia
Zdecydowanie polecam . Bardzo dobry kontakt, informacja o realizacji i przesyłce, miła obsługa.
5 / 5
2017-08-29 11:54:35
Roman
Super sklep , po złożeniu zamówienia natychmiast odzwaniają i potwierdzają zamówienie co rzadko zdarza się w innych firmach .Naprawdę super , polecam wszystkim .
5 / 5
2017-08-28 18:36:56
Lesław
Jeszcze nie spotkałem się z tak sprawną i pomocną obsługa sklepu, która była pełna zaangażowania i chęci. Brawo!
5 / 5
2017-08-11 09:56:44
Walentyna
bardzo kontaktowi konsultanci, życzliwe doradztwo, szybka wysyłka, dobre ceny
5 / 5
2017-07-26 08:04:10
Danuta
Konkretny człowiek zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-07-19 23:14:28
Gabriela
Bardzo dobry sklep. Miła i fachowa obsługa. Dobre ceny. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-07-18 10:34:30
Wiola
Szybka i bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie.

Rzetelne opinie o Auto Gutti