Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Autofoteliki.pl

Autofoteliki.pl Opinie 4.6 (134)

Al. Stanów Zjednoczonych 67/D7
04-028
Warszawa
513089166
brak obrazu
4.6
134
Opinii

Dobrze

1 / 5
2016-07-03 12:14:47
Dawid
Sklep fatalny, zero kontaktu po zakupie, dzwoniłem na 3 podane na stronie numery telefonów, nikt nie odebrał i nie oddzwonił. Po 2 tygodniach odstąpiłem od umowy.
1 / 5
2016-06-21 23:52:00
Irma
Sklep wystawia artykuły, których nie ma na stanie, w każdym razie tak twierdzi. O dziwo ten sam właściciel ma inne witryny w których towar jest dostępny, ale w innych cenach. Czyżby ktoś walczył o pozycjonowanie strony niskimi cenami i niestety kosztem nas czyli klientów? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Szkoda Waszego czasu i nerwów. Po anulacji zamówieni oczywiście otrzymacie telefon z informację, że ktoś się z Wami skontaktuje i rozwiąże problem ... i na tym etapie kończy się jakikolwiek kontakt ze sklepem, Porażka !!!
1 / 5
2016-06-20 22:44:26
Magdalena
Sklep wystawia artykuły, których nie ma na stanie, w każdym razie tak twierdzi. O dziwo ten sam właściciel ma inne witryny w których towar jest dostępny, ale w innych cenach. Czyżby ktoś walczył o pozycjonowanie strony niskimi cenami i niestety kosztem nas czyli klientów? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Szkoda Waszego czasu i nerwów. Po anulacji zamówieni oczywiście otrzymacie telefon z informację, że ktoś się z Wami skontaktuje i rozwiąże problem ... i na tym etapie kończy się jakikolwiek kontakt ze sklepem, Porażka !!!
4 / 5
2016-05-13 11:48:38
Jadwiga
Towar mogłam odebrać ze sklepu stacjonarnego po 9 dniach. Co prawda w międzyczasie był długi weekend majowy, ale ostatecznie trochę musiałam poczekać na potwierdzenie, że towar jest gotowy do odbioru. Generalnie OK.
4 / 5
2016-05-09 22:25:59
Eugeniusz
Trochę długi czas oczekiwania (3-4 dni). Poza tym wszystko w porządku,
2 / 5
2016-04-21 21:54:22
Ksenia
Sklep wystawia artykuły, których nie ma na stanie, albo ma zarezerwowane. Dwa dni po informacji o braku fotelika na stanie i mojej decyzji o zwrocie pieniędzy dzwonią, że ktoś zrezygnował z fotelika i usiłują mi go wysłać. Na trzeci dzień dalej brak zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2016-04-08 12:26:16
Donata
cena lepsza niż w sklepie stacjonarnym; dostępny towar od ręki, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2016-04-08 09:32:46
Norbert
Szybka reakcja na zamówienie fotelika, którego kolor chwilę wcześniej się wyprzedał. Pan zadzwonił, poinformował o sytuacji, przeprosił. Rzetelne informacje, bardzo szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2015-12-06 12:10:14
Norbert
Szybko, sprawnie i przyjemnie. Polecam sklep.
5 / 5
2015-08-04 12:31:53
Lilianna
WSZYSTKO OK, szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2015-06-18 13:38:54
Oleg
Dziś mija 7my dzień od zamówienia. Wciąż nie mam produktu.
5 / 5
2015-05-27 08:32:40
Nadia
Świetny kontakt! Miła obsługa! Szybka wysyłka! Polecam serdecznie!
5 / 5
2015-05-21 10:11:22
Sara
Super obsługa i bardzo atrakcyjne ceny - szybka odpowiedź na maila, możliwość negocjacji ceny - najlepszej wśród sklepówinternetowych. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo szybka, darmowa dostawa. POLECAM!
4 / 5
2015-04-30 13:50:02
Maksymilian
Zamówienie złożyłem przez internet i zapłaciłem. Okazało się jednak, że fotelika widniejącego w sklepie internetowym jako dostępny, nie ma i nie będzi, nie ma go też u producenta. Przyznano się do błędu i zaproponowano wybór innego z pozostałych na stronie fotelików, z dodatkowym rabatem. DUŻY PLUS! Gdy zdecydowałem się na ponowny zakup fotelika w innym kolorze wśród dostępnych na stronie, okazało się, że wybrany kolor TAKŻE jest niedostępny w sklepie ORAZ u producenta............. I tyle było zakupów. Szkoda. Sama obsługa bardzo miła, kontakt szybki.... ale zakupy musieliśmy zrobić w innym sklepie.
5 / 5
2015-04-23 20:49:13
Izydor
Świetna komunikacja ze Sprzedającym oraz szybka wysyłka. Towar dostarczono zgodnie z opisem. Sklep godny polecenia ,,,
2 / 5
2015-04-16 11:49:39
Wiola
Problem ze zwrotem, brak kontaktu.
5 / 5
2015-04-15 12:01:09
Nina
Profesjonalne podejście i konkurencyjność na runku. Polecam
5 / 5
2015-04-08 16:17:15
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 05:57:01
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko okej. Bardzo dobry kontakt ! Wysylka ekspresowa !! Polecam wszystkim bo warto :)
5 / 5
2015-03-16 19:11:37
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko zwięźle i na temat

Rzetelne opinie o Autofoteliki.pl