Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Autoryzowana Perfumeria TIGERANDBEAR

Autoryzowana Perfumeria TIGERANDBEAR Opinie 4.8 (352)

Kamieńskiego 11
30-644
Kraków
122986927
opinie Autoryzowana Perfumeria TIGERANDBEAR
speedtest
4.8
352
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-07-06 07:10:51
Aga Holy
Magiczne miejsce jak z baśni tysiąca i jednej nocy. Przemiła obsługa ( także w kontakcie telefonicznym )
5 / 5
2022-07-04 03:37:59
PAweł Szymbor_ski
Od wielu lat fascynuję się perfumami niszowymi i tak w ramach zbliżającego się lata postanowiłem kupić Amouage Enclave. Najwyższa jakość sama w sobie. Co do samej perfumerii wiele nie trzeba pisać. Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Obsługa przesympatyczna, kontaktowa. Co najważniejsze realizacja przebiegła błyskawicznie. Oraz perfumy pięknie opakowane i porządnie zabezpieczone. Od czasu do czasu można kupić coś z rabatem jak i w cenie konkurencyjnej. Perfumy legitne.
5 / 5
2020-02-19 18:04:24
Sebastian
Miły kontakt, profesjonalne podejście, duży wybór perfum.
5 / 5
2020-02-18 12:37:57
Krystian
Profesjonalna perfumeria, wszystko ok, polecam.
5 / 5
2020-02-13 23:51:02
Anna
Super.....dotarły prawdziwe.....???? Szybko i dokładnie.....
5 / 5
2020-02-13 09:50:04
Lucyna
Profesjonalnie. Szybko. Polecam
5 / 5
2020-02-12 20:53:16
Sandra
Doskonała obsługa jakiej można oczekiwać od dostawcy dóbr luksusowych. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i dostawa. Polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-12 08:27:01
Zbyszko
Polecam sklep zakupy udane przesyłka dostarczona szybko .
5 / 5
2020-02-05 13:56:59
Wacław
Sprawna wysyłka,towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-03 14:36:56
Leon
Szybko i sprawnie , towar dobrze zapakowany .Polecam.
5 / 5
2020-01-31 10:58:42
Sławomira
Bardzo polecam. Szybko, sprawnie i miło:)
5 / 5
2020-01-30 21:42:45
Felicja
Szybka realizacja zamówienia. Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem i najwyższej jakości.
5 / 5
2020-01-29 22:08:47
Antoni
Pełen profesjonalizm, jak zawsze. Polecam!
5 / 5
2020-01-29 18:06:11
Filip
Pierwsze zakupy byly milym doswiadczeniem, szybka wysylka, probka perfum, kremu do rak i kod rabatowy na dodatek.
5 / 5
2020-01-29 07:11:09
Dalia
Rewelacyjna, sprawna i profesjonalna obsługa. Zrealizowane zamówienie jest zgodne z moimi oczekiwaniami. Jestem więcej niż zadowolona. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-22 22:12:24
Wera
Tym razem wszystko OK, (ostatnio anulowano moje zamówienie), polecam
5 / 5
2020-01-19 19:29:23
Antoni
Bardzo polecam. Wszystko świetnie załatwione. To moje kolejne udane zakupy i z pewnością nie ostatnie.
5 / 5
2020-01-17 14:29:21
Szczepan
Dobry sklep, jest bardzo dobra opcja - możliwość otrzymania próbek
5 / 5
2020-01-17 13:32:36
Karol
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2020-01-15 18:30:37
Zygfryd
Profesjonalnie, szybko,jakość usługi i towaru znakomita.Polecam.
5 / 5
2020-01-15 12:49:45
Żaneta
Najlepsza perfumeria w Polsce!
5 / 5
2020-01-15 12:26:18
Alfred
Super szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej 🙂🙂
5 / 5
2020-01-13 13:00:44
Dymitr
Wszystko przebiegło w profesjonalnej i miłej atmosferze. Pomimo małych perturbacji z kurierem, sklep zachował się profesjonalnie i wysłał przesyłkę raz jeszcze, która dotarła w błyskawicznym tempie. Polecam i dziękuję za udaną transakcję.
4 / 5
2020-01-13 00:17:28
Zuzanna
Perfuma oryginalna, Wszystko w porządku.
5 / 5
2020-01-10 15:38:08
Kaja
Bardzo pozytywnie. Duży wybór ciekawych zapachów i inne perełki kosmetyczne. Gorąco polecam 😃
5 / 5
2020-01-10 14:07:18
Joanna
Moja ocena perfumerii na 6, wszystko szybko i bez problemowo ,polecam
5 / 5
2020-01-10 13:54:07
Michalina
Dobry kontakt meilowy, bez problemu mogłam zmienić metodę dostawy, atrakcyjna cena. Towar zgodny z zamówieniem i dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2019-12-30 13:13:05
Marcin
Szybko, sprawnie, profesjonalne
5 / 5
2019-12-30 12:47:09
Emanuela
Bardzo miła obsługa i szybka dostawa! Zamówiłam 1 kosmetyk, a dostałam 2 i jeszcze 3 próbki!! Te próbki sprawiły, że już co jeszcze zamówię następnego razu. Do tego jeszcze ładna kosmetyczka gratis) Polecam bardzo!!!
5 / 5
2019-12-28 02:01:13
Dalia
Inne sklepy internetowe i nie tylko internetowe proszę brać przykład z TIGERANDBEAR.
4 / 5
2019-12-24 11:11:57
Apoloniusz
Szybko i sprawnie. Paczka przybyła po 3 dniach od zamówienia. Dodatkowo czekały w niej małe gratisy, więc jak najbardziej obsługa in plus. Prezent trafiony w 100% :)
5 / 5
2019-12-20 16:17:43
Marcel
Błyskawiczna wysyłka doskonale zorganizowane. Same plusy.
5 / 5
2019-12-20 12:14:35
Zbyszko
Sklep idealny. Dają zniżki, a w dodatku wysyłają z szybkością światła.
5 / 5
2019-12-20 08:52:18
Joanna
Ciekawa i interesująca propozycja zakupowa. Kompetentny i życzliwy personel. Ogólnie POLECAM
5 / 5
2019-12-19 14:21:49
Olaf
SUPER. Polecam Wszystkim.Bardzo dobry kontakt.Ekspresowa wysyłka.Solidnie zapakowana.Osobne podziękowania za gratisy- niespodziankę.
5 / 5
2019-12-19 12:39:50
Otylia
Expresowa wysylka i bardzo pomocna obsługa klienta
5 / 5
2019-12-18 15:57:04
Hubert
Szybko i sprawnie. Nawet do małego zamówienia dodane gifty. Gorąco polecam!
4 / 5
2019-12-18 14:42:06
Katarzyna
Towar najlepszy ale realizacja tym razem długa i problemowa. Kilka razy musiałam telefonicznie przypominać się o zamówienie.
5 / 5
2019-12-16 14:31:54
Lucjan
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru oraz z kontaktu z Panią z Perfumerii która doradził mi wybór koloru pomadki przesyłając zdjęcie dziękuję za uprzejmość sklep oceniam na 6
5 / 5
2019-12-16 14:31:54
Izabela
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru oraz z kontaktu z Panią z Perfumerii która doradził mi wybór koloru pomadki przesyłając zdjęcie dziękuję za uprzejmość sklep oceniam na 6
5 / 5
2019-12-06 14:38:53
Mikołaj
Szybko, profesjonalnie! Dobre ceny! Bardzo polecam! KS
5 / 5
2019-12-05 22:55:05
Patrycja
Szybko,duży wybór i dobra jakość;-)
5 / 5
2019-12-05 17:24:34
Mariola
Super komunikacja z klientem. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. 100% zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-05 09:57:50
Gustaw
Świetnie zaopatrzona firma w produkty, których juz nigdzie nie mogę dostać a są doskonałe. Realizacja zamówienia również bez zarzutu. Polecam
4 / 5
2019-12-03 17:47:15
Cezary
Szybkość zamówienia bardzo dobra. Obsługa-minimalistyczna. Odpowiedzi na zadania pytania skąpe. Zdziwiła mnie odpowiedzialność zbiorowa, która polega na dodatkowej opłacie 5 zł. do każdej próbki perfum za 20 zł. z tytułu dodatkowej opłaty za nie odebranie zamówionych produktów przez innych zamawiających.
5 / 5
2019-11-30 13:39:33
Anastazja
Otrzymana przesylka w pelni zgodna z zamowieniem.
4 / 5
2019-11-29 11:55:17
Ireneusz
Sklep posiada bardzo dobrą ofertę perfum, niestety nikt nie raczył mnie poinformować, iż zamówione przeze mnie perfumy o pojemności 50 ml są niedostępne, a były przeznaczone na prezent dla bliskiej osoby. Zmuszony byłem sam zadzwonić i się upomnieć o przesyłkę, pomimo, iż następnego dnia otrzymałem maila, iż zamówienie jest w trakcie realizacji.
5 / 5
2019-11-28 18:43:26
Irmina
Jestem bardzo zadowolona z serwisu tigerandbeard. Obsługa miła, profesjonalna i szybka. Polecam
5 / 5
2019-11-27 22:56:13
Piotr
Wszystko w najlepszym porządku .
5 / 5
2019-11-22 12:19:41
Michalina
Jestem bardzo zadowolona Szybka dostawa
5 / 5
2019-11-19 10:19:23
Eligiusz
Szybka realizacja wszystko w porządku.
5 / 5
2019-11-19 10:19:23
Benedykt
Szybka realizacja wszystko w porządku.
5 / 5
2019-11-15 12:44:54
Szymon
Bardzo polecam Widać ,ze profesjonaliści
5 / 5
2019-11-14 12:54:49
Kaja
Bardzo szybka i sprawna wysylka. Dziekuje 😊
5 / 5
2019-11-13 20:05:31
Milena
Solidna perfumeria internetowa
5 / 5
2019-11-08 12:41:28
Rudolf
Bardzo szybko zrealizowana usluga. Bezproblemowy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-11-07 20:44:30
Apoloniusz
Zawsze szybko i sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-11-06 11:31:29
Stefania
Dostałam perfumy za 675 zł bez folii na opakowaniu! Niedopuszczalne!
2 / 5
2019-10-19 17:48:59
Nadia
Wątpliwej jakości obsługa - za towar zapłaciłam niezwłocznie,czyli 15. pażdziernika. 18. paździrnika otrzymałam sms ,że towar dostanę ...w kolejnym tygodniu, czyli 21. października najwcześniej, jak można się domyślić. Żenada. Zwłaszcza,że inni sprzedawcy, u których zamówiłam towary w tym samym czasie i dwa dni później, już nadesłali zamówione przesyłki.
5 / 5
2019-10-18 12:18:58
Herbert
Szybko sprawnie profesjonalnie.
5 / 5
2019-10-17 12:51:34
Natalia
Duży wybór, bardzo solidna obsługa.
5 / 5
2019-10-17 11:50:40
Antonina
Jestem bardzo zadowolona z oferty i różnych możliwości dostawy płatności
5 / 5
2019-10-16 17:11:03
Cecylia
Zamawiam już któryś raz. Jestem zadowolona z przebiegu dokonanych zakupów. Szybko i sprawnie.Polecam
5 / 5
2019-10-11 12:34:49
Agnieszka
Sklep profesjonalnie podchodzi do klientow. Bardzo szybki czas realizacji. Wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone. Produkt najwyzszej jakosci.
5 / 5
2019-10-10 19:27:21
Lilianna
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Znajduje tu wszystko czego szukam.
5 / 5
2019-10-07 15:50:33
Kalina
Sprawnie, szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-06 22:37:59
Kacper
Polecam - moja ulubiona drogeria. Znakomita obsługa z ogromną wiedzą, a wybór zapachów znakomity!
5 / 5
2019-10-03 18:51:33
Piotr
Szybko,sprawnie,duża przyjemność zakupów!
5 / 5
2019-09-19 21:31:59
Małgorzata
profesjonalny sklep i obsługa
5 / 5
2019-09-19 21:08:09
Fryderyk
Rewelacyjne zakupy, extra próbki i gratisy! Bardzo miła obsługa!
5 / 5
2019-09-19 18:52:37
Roksana
Polecam rzetelny profesjonalny sklep z dobrymi kosmetykami i przystępnym cenami
5 / 5
2019-09-12 12:00:13
Joanna
Szybko sprawnie oryginalnie! Polecam :)
5 / 5
2019-09-11 16:41:52
Jolanta
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-09-11 16:35:39
Malwina
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w porządku, polecam. Bardzo miła i kompetentna obsługa!
5 / 5
2019-09-07 14:28:07
Błażej
Realizacja kompetentna i zgodna z umową!
5 / 5
2019-09-06 12:46:53
Władysława
Szybka obsługa, produkty zgodne z opisem, dodatkowe ciekawe próbki produktów. Polecam!
5 / 5
2019-09-04 20:26:44
Eugenia
polecam i będę stałą klientką ;)
4 / 5
2019-09-03 16:04:37
Laura
Produkt Ok ale nie dostałam ściereczki która jest niezbędna przy stosowaniu tego kosmetyku
4 / 5
2019-08-29 22:09:10
Natasza
Niby wszystko sprawnie i perfumy w porządku ale nie wiem dlaczego kurier nie mial na etykiecie mojego adresu. Na szczęście problem się szybko rozwiązał bo zadzwoniono do mnie z magazynu dpd i poinformowano o tym fakcie. Telefonicznie ustaliliśmy adres i paczka doszła bez problemu. Niemniej jednak, jak widać, wystąpił błąd w formularzu dot. danych teleadresowych klienta.
5 / 5
2019-08-28 16:47:57
Helena
Polecam. Dobry wybór produktów. Fajne pomocje i świetne próbki dołączone do zamówienia.
5 / 5
2019-08-28 13:11:42
Sławomir
Realizacja zamówienia przebiegała bezproblemowo, wszystkie gwiazdki za możliwość zakupu próbek wody perfumowanej, podążas gdy u konkurencji można kupić tylko jedną próbkę jednego zapachu. Konkurencja nie rozumie potrzeb klientow, np. kilka osób składa jedno zamówienie i testuje zapachy.
5 / 5
2019-08-20 17:00:53
Daria
Wszystko zostało przygotowane do odbioru bardzo szybko, świetna oferta perfum, gratis do zakupu :) polecam
5 / 5
2019-08-09 11:05:12
Matylda
perfekcyjna obsługa plus drobne gratisy
5 / 5
2019-08-07 17:12:02
Mikołaj
Fajny wybór i szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-07 13:42:34
Olga
Wszystko w porządku, konkurencyjne ceny, miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-08-01 17:01:18
Renata
Wszystko w porządku. Miła obsługa. Towar bez zastrzeżeń w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2019-07-31 13:32:51
Honorata
Zamawiałam próbki, było ich mniej niż w próbkach standardowych gotowych od producentów. Cieszyłabym się bardziej gdybym mogła skorzystać z próbki chociaż dwa dni.
5 / 5
2019-07-25 22:51:15
Błażej
Polecam każdemu z całego serca ! Wszystko w jak najlepszym porządku i na pewno jeszcze tu zrobię zakupy
5 / 5
2019-07-25 10:48:21
Benedykt
Wszystko w porządku. Towar oryginalny, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-07-21 09:12:13
Natasza
Bardzo dobry sklep, szybka i bezproblemowa obsługa, polecam.
5 / 5
2019-07-10 13:41:02
Nastazja
Bez najmniejszych zastrzeżeń
5 / 5
2019-07-09 21:38:29
Edward
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-07-06 10:34:48
Ireneusz
profesjonalna miła odsługa , doradztwo na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-07-05 07:42:30
Łukasz
Kontrahent godny polecenia. Sprawnie, rzeczowo. Zamówione produkty DOSKONAŁE ! Gorąco polecam
5 / 5
2019-07-02 15:17:11
Maksym
Bardzo dobrze, bez zastrzezen.
5 / 5
2019-07-01 13:12:02
Władysław
Sklep jest bardzo dobry,obsługa fajna,duży wybur produktów.Poliecam.
5 / 5
2019-06-29 04:54:09
Emilia
Dbałość, oraz profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-06-26 15:30:49
Antoni
bardzo dobra firma.produkt taki jak w reklamie.
5 / 5
2019-06-26 13:31:49
Bernadeta
Profesjonalny sklep ze świetnymi produktami
5 / 5
2019-06-25 19:32:13
Zbigniew
Nic do zarzucenia.Szybko i sprawnie-polecam.
5 / 5
2019-06-24 11:02:19
Felicja
bardzo konkurencyjne ceny, możliwość odbioru osobistego w Bonarce
3 / 5
2019-06-11 13:06:28
Dalia
Najpierw pomylili produkty a później były kłopoty ze zwrotem zapłaty ceny. Upominałam się 6 razy.
5 / 5
2019-06-10 07:56:41
Bernardeta
dobry sklep, rewelacyjne ceny, towar spełnia w 100% moje oczekiwania, dodatkowo otrzymałam próbki, które okazały się pomocne w wyborze zakupu następnych perfum - podziękowania dla obsługi
5 / 5
2019-06-05 21:02:42
Karina
Polecam, kupiłam tam moje ulubione perfumy, których nie mogłam dostać w innych perfumeriach
5 / 5
2019-06-05 21:02:42
Bożena
Polecam, kupiłam tam moje ulubione perfumy, których nie mogłam dostać w innych perfumeriach
5 / 5
2019-05-31 16:26:11
Wiesława
Produkty najwyższej jakości, dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-05-30 15:19:52
Jadwiga
Super sklep. Profesjonalna obsługa. Zapachy zapieraja dech w piersiach . Jestem wielbicielką unikatowych zapachów.
5 / 5
2019-05-25 07:34:25
Malwina
Towar najwyższej jakości, zamówienie szybko zrealizowane. Polecam
5 / 5
2019-05-23 14:35:55
Klaudiusz
jak zawsze jednym słowem: polecam!
4 / 5
2019-05-23 13:44:05
Eleonora
brak platnosci paypal dla obcokrajowcow, slaby kontakt emailowy.
5 / 5
2019-05-22 15:10:13
Elwira
Ciekawy wybór. Trafiłam tutaj na najbardziej atrakcyjną cenę w internecie na wybrane przez siebie perfumy. Będę częściej tu zaglądać!
5 / 5
2019-05-21 17:12:05
Izolda
Ok.Będę korzystał w przyszłości
5 / 5
2019-05-20 13:00:47
Iwo
Bardzo dobrze robiło się tam zakupy!,!
5 / 5
2019-05-17 21:41:21
Wincenty
Bardzo miło, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-05-17 13:31:19
Romuald
Solidnie, szybko, extra próbki
2 / 5
2019-05-15 14:33:32
Konrad
Nadal czekam na zamówienie, a jedyną wiadomość od sklepu to prośba o wystawienie opinii...
5 / 5
2019-05-14 12:11:21
Natalia
Towar nie był zapakowany adekwatnie do ceny zawartego produktu ,jedna próbka ( gratis) uległa zniszczeniu . Za to przemiła i profesjonalna obsługa wszystko wynagradza ,doradza i panuje nad wszystkim . Będę stałą klientkà
5 / 5
2019-05-12 10:23:24
Eryk
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. To moje pierwsze zakupy w tej perfumerii, więc byłem ciekaw jakości produktu - Black orchid EDT 30ml, którą zamówiłem jest produktem oryginalnym. B fajnie, że dodano kilka próbek b ciekawych zapachów (dziękuję). Mailowy kontakt ze sklepem bez zarzutu. Wysyłka w ciągu 24h, zgodnie z opisem na stronie produktu. Chętnie dodam tą perfumerię do moich ulubionych sklepów.
5 / 5
2019-04-26 01:05:38
Jerzy
Dotychczasowy kontakt ze sklepem oceniam na bardzo pozytywny.
5 / 5
2019-04-25 18:15:32
Franciszek
***dziękuję za niespodżanki - próbki perfumów
5 / 5
2019-04-24 10:52:58
Anastazja
Jestem niezwykle zadowolony i na pewno będę korzystał z usług sklepu Bardzo się cieszę że sklep oferuje możliwość poznania zapachu - próbki, gdyby nie to strasznie bym wrócił na dosyć drogich perfumach które pachnialy jak... Cedar Wood albo aspen (nie pamiętam) za kilkadziesiąt zlotych
5 / 5
2019-04-24 10:52:58
Izabela
Jestem niezwykle zadowolony i na pewno będę korzystał z usług sklepu Bardzo się cieszę że sklep oferuje możliwość poznania zapachu - próbki, gdyby nie to strasznie bym wrócił na dosyć drogich perfumach które pachnialy jak... Cedar Wood albo aspen (nie pamiętam) za kilkadziesiąt zlotych
5 / 5
2019-04-17 20:38:14
Irma
Profesjonalne podejście do klienta, szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2019-04-16 13:07:02
Wiesława
dobrze, fajne gratisy ale meeeega powoli, mimo że płaciłam PayU , dostałam zamówienie po ponad tygodniu.
5 / 5
2019-04-15 11:21:09
Bogdana
Zdecydowanie polecam, wszystko rzetelnie i czasowo
5 / 5
2019-04-14 21:03:43
Urszula
Profesjonalny, wiarygodny, godny polecenia.
5 / 5
2019-04-05 17:21:14
Radomir
Profesjonalna obsługa. Przesyłka zapakowana nienagannie. Do zamówionych produktów dołączone wspaniałe próbki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Z pewnością będę kupować ponownie w tigerandbear.pl. Polecam sklep wszystkim.
5 / 5
2019-03-28 22:26:57
Ksenia
Bardzo polecam, profesjonalizm pod każdym względem.
5 / 5
2019-03-27 15:17:38
Beniamin
duża oferta, sprawny sposób wyboru i zamówień
5 / 5
2019-03-26 23:19:42
Nadia
Chociaż nie otrzymałam całego zamówienia, firma odpowiedzialnie podeszła, informując o kłopotach i wynagradzając gratisami.
5 / 5
2019-03-26 23:19:42
Paula
Chociaż nie otrzymałam całego zamówienia, firma odpowiedzialnie podeszła, informując o kłopotach i wynagradzając gratisami.
5 / 5
2019-03-26 23:19:42
Fryderyka
Chociaż nie otrzymałam całego zamówienia, firma odpowiedzialnie podeszła, informując o kłopotach i wynagradzając gratisami.
5 / 5
2019-03-21 19:35:44
Diana
Oprócz zamówionych produktów otrzymałam dodatkowo dwie próbki perfum firmy Miller et Bertaux, z których jedna idealnie trafiła w moje upodobania. Nie udało mi się znaleźć perfum o tak oryginalnym i trwałym zapachu w perfumeriach stacjonarnych.
5 / 5
2019-03-20 14:43:54
Wanda
jestem bardzo zadowolona z zakupów. nieoczekiwane dostałam gratis próbki niszowych zapachów. Mogę z czystym sumieniem polecić sklep.
5 / 5
2019-03-20 13:49:55
Aleksandra
Bardzo szybko , sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-03-17 06:25:29
Seweryn
Bardzo satysfakcjonująca obsługa klienta
5 / 5
2019-03-13 17:48:05
Pola
Przesylka bezproblemowo, towar bezpiecznie zapakowany, polecam!!
5 / 5
2019-03-13 15:51:59
Honorata
Zakup przebiegł bez zarzutu, szybka realizacja, bezproblemowa, plus mile gratisy w paczce. Na pewno wrócę!
5 / 5
2019-03-07 12:59:09
Kornel
Gratisy do zakupów w postaci próbek, szybka dostawa.
5 / 5
2019-03-07 12:36:55
Alfred
Profesjonalne podejście do klienta. Perfumeria na medal. Polecam zdecydowanie!
2 / 5
2019-03-06 13:31:12
Juliusz
slaby konrakt z klientem. brak istotnych informacji. kurier DPD z innej epoki brak wspolpracy.
5 / 5
2019-03-04 12:15:52
Inga
Profesjonalnie i szybko. Wysoka jakość obsługi klienta. Polecam!
5 / 5
2019-03-04 09:45:46
Teresa
Bardzo dobra perfumeria. Zakupy przez internet odbyły się w tempie niemal błyskawicznym a do zamówionych przeze mnie próbek perfum sprzedawca dodał jeszcze jedną próbkę jako upominek.
5 / 5
2019-02-25 14:22:25
Jagoda
Pięknie spakowane. Bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2019-02-18 13:44:11
Malina
Bardzo udana transakcja - wszystko zgodnie z planem .
5 / 5
2019-02-07 10:32:48
Alberta
Profesjonalna obsługa, szybka, bardzo czytelna strona, możliwość zamówienia próbek.
5 / 5
2019-02-06 11:40:45
Włodzimierz
BARDZO RZETELNIE I SPRAWNIE WSZYSTKO SIĘ ODBYWA. POLECAM
5 / 5
2019-02-06 11:40:45
Emanuela
BARDZO RZETELNIE I SPRAWNIE WSZYSTKO SIĘ ODBYWA. POLECAM
4 / 5
2019-01-31 19:26:40
Klaudiusz
Szkoda tylko że nie zapłaciłem tej ceny która była przyklejona na opakowaniu ( 35zł mniej, pewnie ukryty koszt wysyłki )
5 / 5
2019-01-31 13:57:35
Leszek
Rewelacja! Profesjonalna obsługa, towar najwyższej jakości a na dodatek miła niespodzianka.
4 / 5
2019-01-30 11:21:20
Honorata
Zamawiałam próbki perfum, przyszły nie 100% pełne. Ale dużo próbek kremów dorzucili ;)
5 / 5
2019-01-17 10:07:45
Leszek
Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi firmy tigerandbear.pl
5 / 5
2019-01-16 06:46:29
Fryderyk
Świetna obsługa. Widać, że firmie zależy na kliencie.
5 / 5
2019-01-11 10:16:27
Sonia
Jestem zadowolona. Transakcja przebiegła pomyslnie. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam.
5 / 5
2019-01-09 11:16:28
Michał
Bardzo wysoko oceniam tigerandbear.pl. Za każdym razem są niezawodni.
5 / 5
2019-01-07 12:59:28
Ewelina
Polecam ten sklep. Bardzo dobry asortyment i fachowa obsługa.
4 / 5
2019-01-05 11:41:26
Kajetan
Trochę długawa wysyłka, ale produkt wydaje się ok. Polecam sklep.
5 / 5
2019-01-03 14:44:33
Zdzisława
Świetny sklep i fachowa obsługa
5 / 5
2019-01-03 14:14:23
Barbara
Rewelacja Pełen Profesjonalizm Fachowe doradztwo, Bardzo Miła obsługa
5 / 5
2018-12-18 16:34:37
Marcin
Towar został wysłany bardzo szybko.
5 / 5
2018-12-12 20:25:59
Damian
Sklep godny polecenia, za wszystko.
5 / 5
2018-12-12 19:48:14
Jan
Polecam, szybko, sprawnie, miło:)
5 / 5
2018-12-11 13:56:17
Teodor
Firma frontem do klienta, polecam!
5 / 5
2018-12-07 17:15:37
Róża
Zakupy przebiegły bez zarzutu, otrzymałam zamówiony towar w bardzo atrakcyjnych cenach. Na bieżąco byłam informowana o zmianach statusu zamówienia. Po raz pierwszy korzystałam z usług tej drogerii ale z pewnością do niej wrócę jeszcze nie raz! Polecam :)
5 / 5
2018-12-05 20:05:26
Błażej
Bardzo szybka realizacja . Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-12-05 19:25:45
Klara
Prawdziwa i oryginalna perfumeria. Kupuje tylko tam bo nigdy się nie zawiodłem. Polecam.
5 / 5
2018-12-05 17:21:41
Nadia
Mimo opóźnienia w dostawie, polecam sklep. Bardzo fajne i wartościowe gratisy.
4 / 5
2018-12-04 18:45:15
Honorata
Ogólnie porządne podejście do klienta.
5 / 5
2018-12-04 16:30:21
Szczepan
Przemiła obsługa doskonały asortyment . Gorąco polecam
1 / 5
2018-12-03 15:09:51
Amelia
FATALNY SKLEP, handluje produktami, których nie posiada, a to się kwalifikuje na wykroczenie!!!!! Szczerze nie polecam!!!!
5 / 5
2018-11-30 12:31:42
Wiktor
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu.
5 / 5
2018-11-26 10:16:23
Łukasz
Witam! Wszystko zgodnie z opisem markowe perfumy..100% zadowolenia Sklep pełen profesjonalizm.. Polecam!
5 / 5
2018-11-22 12:16:05
Maciej
Bardzo serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2018-11-21 19:34:55
Alicja
zakupy przebiegły bardzo sprawnie
5 / 5
2018-11-21 19:16:10
Arlena
Szybko, sprawnie, z miłą niespodzianką
5 / 5
2018-11-21 17:48:02
Wioletta
Jestem bardzo zadowolony. Szybka realizacja, wszystko w porządku.
5 / 5
2018-11-19 13:39:41
Gerard
ciekawa oferta, profesjonalna obsługa.
3 / 5
2018-11-19 11:51:26
Wiesława
Było lepiej. Obecnie otrzymałam zamówione dwa produkty za cenę ok. 260zł, ale do tego tylko jedną próbkę i to jeszcze z otwartym korkiem i resztką zawartości. To była próbka perfum. Paczka nie była przesiąknięta tymi perfumami, więc zakładam, że ktoś włożył do mojego zamówienia już zużytą próbkę.
5 / 5
2018-11-06 16:27:47
Elwira
Profesjonalnie, pomocnie, i do tego sympatycznie:)
5 / 5
2018-11-05 10:26:10
Monika
Szybka realizacja zamówienia, bieżące informacje o statusie zamówienia- świetna obsługa klienta! Serdecznie polecam
5 / 5
2018-10-31 15:29:19
Fabian
Towar zgodny z zamówieniem. Sklep na bieżąco informuje o statusie zamówienia. Przesyłka dobrze zapakowana. Polecam
5 / 5
2018-10-26 15:51:25
Olaf
Wszystko idealnie ! Polecam !!
5 / 5
2018-10-24 19:20:48
Jonatan
Transakcja przebiegła wzorcowo.
5 / 5
2018-10-24 10:38:24
Magdalena
bardzo dobry sklep internetowy
5 / 5
2018-10-08 09:07:47
Janusz
Wszystko w porządku, otrzymany produkt oryginalny.
5 / 5
2018-10-08 09:07:47
Zbigniew
Wszystko w porządku, otrzymany produkt oryginalny.
5 / 5
2018-10-04 23:30:45
Tobiasz
Wszystko ok, nie mam zarzutu choć to był mój pierwszy zakup więc ciężko mi coś konkretniej napisać. Zaczęło się dobrze ☺
4 / 5
2018-10-03 18:31:40
Lidia
Dobry wybór produktu. Jasny i łatwy sklep internetowy. Cieszę się, że mogę kupić w sklepie King's Perfume pour homme.
5 / 5
2018-09-25 11:05:01
Izyda
wszystko ok dziękuję, Sprawna wysyłka :-)
5 / 5
2018-09-21 09:04:08
Bronisław
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale będą następne, jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2018-09-19 22:05:45
Aneta
Bardzo dobry sklep z dobrym asortymentem (znalazłam tam pokład który nie był nigdzie indziej dostępny), bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka
4 / 5
2018-09-13 15:47:03
Zdzisława
Trochę długo czekałam na dostarczenie przesyłki.
5 / 5
2018-09-13 15:05:25
Wiola
Paczka dotarła szybko, produkt był zapakowany starannie i bezpiecznie. Dostałam darmową próbeczkę, mimo iż sama zamówiłam tylko 2 próbki. Bardzo miły drobiazg, dziękuję i polecam!
5 / 5
2018-09-12 13:12:37
Wanda
Szybka ,profesjonalna obsługa.Towar bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-06 17:05:52
Liza
jestem zadowolona z zakupów i przebiegu transakcji
5 / 5
2018-08-30 12:26:21
Zygfryd
Szybka i bezproblemowe złożenie zamówienia
5 / 5
2018-08-29 15:56:30
Arleta
Może jeszcze skorzystam z ich oferty
5 / 5
2018-08-23 12:42:19
Angelika
rewelacja, super obsługa z profesjonalnym doradztwem, widać że znają się na rzeczy. Polecam w 200%
5 / 5
2018-08-23 10:17:24
Irena
Kolejne udane zakupy w sklepie, szybka wysyłka , bardzo dobrze zapakowane perfumy.
5 / 5
2018-08-17 20:03:13
Irma
Jestem bardzi zadowolona towar zgodny z zamówieniem jest to juz nue pierwszy raz kiedy zamawiam w Tigerandbear

Rzetelne opinie o Autoryzowana Perfumeria TIGERANDBEAR