Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Autostory.pl

Autostory.pl Opinie 4.4 (302)

Nowa 28W
44-352
Czyżowice
+48 32 455 32 59
opinie Autostory.pl
4.4
302
Opinii

Dobrze

3 / 5
2019-01-25 21:08:35
Arleta
zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru. Trochę boli, że na stronie sklepu towar nadal widnieje jako dostępny w czasie 24h
5 / 5
2018-12-15 22:07:42
Luiza
Wszystko ok , towar dobrej jakości , dobrze zapakowany
5 / 5
2018-12-11 22:53:07
Marina
Kompetentni, Rzetelni, Uczciwi, Pomocni, Uprzejmi, Bardzo dobry kontakt. :)
4 / 5
2018-11-08 20:09:28
Ewelina
Trochę za późna wysyłka (kilka dni) - poza tym wszystko jak potrzeba.
1 / 5
2018-09-20 09:58:40
Daniela
TRAGEDIA zero kontaktu ze sprzedawcą gdy po tygodniu złapano kontakt sklep stwierdził, że anuluje zamówienie i zwrócić pieniądze. NIE POLECAM
3 / 5
2018-08-20 10:31:33
Emanuel
Dość długie oczekiwanie na wysłanie
5 / 5
2018-05-11 12:15:53
Gustaw
dostawca rzetelny, towar zgodny z opisem
4 / 5
2018-03-03 07:31:50
Marina
Dostawa beznadziejna. Czekałam, upominając się o towar ponad dwa tygodnie. I jak już kurier wyznaczył dzień dostawy to zostało to anulowane- ze wzgledu na sprzedającego (podał inna cenę i trzeba było zmienić list przewozowy)
4 / 5
2018-02-03 12:17:51
Arlena
Brak informacji w sezonie urlopowym o wydłużeniu czasu wysyłki z tego powodu.
5 / 5
2017-12-22 00:06:33
Daniela
szybko sprawnie i poprawnie fachowo.
5 / 5
2017-12-07 19:00:07
Dominika
Polecam. Brak zastrzeżeń do obsługi.
3 / 5
2017-10-25 05:20:00
Elwira
witam!strasznie dlugi czas realizacji zamowienia.(14 dni glupi maszt antenowy,a co z powarznieszym zamowieniem?strach pomyslec)
1 / 5
2017-10-05 12:54:25
Alicja
Brak kontaktu ze sklepem.Po tygodniu żadnego odzewu ze strony sklepu.
1 / 5
2017-09-25 17:50:11
Lilianna
Pomimo upływu 6dni roboczych przesyłka nie dotarła.
1 / 5
2017-09-09 14:30:27
January
Tragedia. Czekam na realizacje od trzech tygodni Zero kontaktu. Telefony nie odpowiadają. Korespondencja mailowa bez echa. Szkoda że wcześniej nie zauważyłem negatywnych komentarzy. Nie polecam.
1 / 5
2017-09-01 13:33:50
Włodzimierz
tragedia box kamei dotarł bez kluczyka.Zero kontaktu z serwisem sprzedazy nie odbierają telefonu brak odpowiedzi na mail i sms .Nie polecam tego sprzedawcy
5 / 5
2017-08-25 11:42:06
Mateusz
Doskonały sklep, godny polecenia.
1 / 5
2017-08-24 21:52:13
Antoni
2 tygodnie oczekiwania na przesyłkę. Do sklepu nie mogłem dodzwonić się przez 2 dni. Bardzo słaba obsługa.
2 / 5
2017-08-08 14:01:55
Izolda
Towar nie został wysłany w terminie opisanym na stronie.
2 / 5
2017-07-20 11:11:14
Remigiusz
Osoba z którą się kontaktowałem była niesłowna, kontakt ze sklepem prawie niemożliwy. Dostałem informację, że towar zostaje wysłany na drugi dzień, po czym się okazało, że zamówienie zostało podzielone na dwie części bez informowanie mnie o tym, jedną część otrzymałem zgodnie z deklaracją, drugą później, bez żadnego uprzedzenia. Dodzwonienie się do sklepu niemożliwe, odpowiadają na maile po dwóch dniach...

Rzetelne opinie o Autostory.pl