Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Av World

Av World Opinie 4.9 (83)

Marynino 17
05-140
Serock
22 299 04 48
brak obrazu
4.9
83
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-02-08 22:08:11
Kazimierz
Szybka profesjonalna obsługa.
4 / 5
2016-03-15 08:54:07
Bronisława
Ogólnie w porządku, chociaż po 14.00 ciężko się do AV dodzwonić. Ogólna ocena 4+
5 / 5
2016-03-01 09:36:27
Bogna
Wszystko OK. Towar zgodny z zamówieniem i bez uszkodzeń.
1 / 5
2015-08-03 10:12:08
Alicja
Brak poważnego podejścia do klienta. Źle działająca strona internetowa. Nieaktualne dane.
5 / 5
2015-05-04 14:12:21
Grażyna
Bardzo dobry kontakt i dbanie o informowanie klienta o stanie zamówienia. Polecam
5 / 5
2015-04-03 15:59:14
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 13:02:35
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 09:23:00
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 13:33:33
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 09:19:18
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 10:12:04
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt w pełni zgodny z opisem, super cena, bardzo dobry kontakt i obsługa. Goraco polecam
5 / 5
2014-12-22 22:24:25
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 18:45:38
Sławomira
Profesjonalna obsługa na każdym etapie zakupów. Otwartość na specyficzne potrzeby klienta. w 100% PROFESJONALNIE.
5 / 5
2014-12-10 16:16:45
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 14:53:47
Stanisław
Super kontakt i doradztwo. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2014-12-03 04:43:10
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 09:36:07
Tymon
Niektóre pytania nie mają zastosowania dosłownego. Np. nie miałem osobistego kontaktu z przedstawicielem sklepu, bo nie był on (ten kontakt) potrzebny. Towar był świetnie opisany na stronie sklepu, nie musiałem o nic dopytywać. Sama procedura zakupu też była jasna, warunki zakupu też. Z tych to powodów polecam sklep.
5 / 5
2014-11-28 23:01:42
Sebastian
Projektor przyszedł z pękniętą obudową, najprawdopodobniej z winy kuriera a ja nie sprawdziłem stanu przy odbiorze. Sklep jednak nie robił żadnych problemów i w 72h miałem nowy projektor w domu, oczywiście bezkosztowo. Warto dodać, że ja jestem z Gdańska a sklep z Wrocławia, także szybkość obsługi i kurierów robi wielkie wrażenie. Bardzo dziekuję i polecam każdemu
5 / 5
2014-11-19 22:11:17
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 18:46:02
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 10:22:34
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 09:34:06
Sofia
Bardzo dobra, kulturalna i rzeczowa komunikacja ze sklepem. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i w atrakcyjnej cenie. Serdecznie polecam!
5 / 5
2014-10-06 11:39:19
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 08:13:25
Leszek
Dobry, otwarty na propozycje kontakt, szybka wysyłka.Projektor fabrycznie nowy w oryginalnym opakowaniu Polecam.
5 / 5
2014-09-10 16:37:38
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 20:01:01
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 23:31:31
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 09:25:16
Matylda
Sprawna komunikacja z uprzejmym personelem. Będę wracać.
5 / 5
2014-08-20 11:30:56
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 09:11:51
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedający spełnił wszystkie moje oczekiwania dotyczące pilnej dostawy w ciągu 24 godzin w sobotę.
5 / 5
2014-08-14 11:39:58
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-02 11:11:16
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 15:12:16
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 21:06:36
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-26 10:34:24
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 12:31:44
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 11:45:01
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 11:06:05
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 11:49:38
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo fajna cena i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą (ja preferuję kontakt mailowy, odpowiedzi były bardzo szybkie i rzeczowe). Polecam. Kupowany produkt: Projektor Optoma HD131xe w komplecie z kablem hdmi.
5 / 5
2014-05-04 21:08:46
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobre ceny i kontakt. P O L E C A M !
1 / 5
2014-04-29 11:37:39
Gabriel
Nie polecam, żadnego kontaktu ze strony sprzedającego, informacji, że dostawa się opóźni. Fatalnie, szczerze odradzam.
5 / 5
2014-04-21 13:48:13
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 12:19:24
Karolina
Szybka dostawa,bezproblemowa transakcja, dobry towar i taniej niż w innych sklepach. polecam
5 / 5
2014-04-11 21:00:33
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 11:04:24
Kornel
Świetny kontakt i rzetelna porada Sprzedawcy. Szybki przebieg realizacji zamówienia. Towar nowy bez wad. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 11:38:35
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 11:04:24
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 12:00:01
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 22:51:44
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 09:09:58
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 20:36:23
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 09:53:18
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 11:34:15
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep ok
5 / 5
2014-03-05 13:24:23
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 10:33:36
Karolina
Miła sympatyczna obsługa. Dbałość o klienta. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 16:09:45
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 18:47:01
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny kontakt błyskawiczna przesyłka rewelacyjnie zabezpieczony towar w przesyłce najnisza cena
5 / 5
2014-01-14 15:06:19
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 14:13:49
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Idealny kontakt telefoniczny. Wszystko miło i przyjemnie. Bez zarzutu. Dziękuję
5 / 5
2014-01-09 18:55:47
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 09:37:42
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 11:23:43
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dotarła bardzo szybko biorąc pod uwagę okres świąteczny. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2013-12-22 12:48:16
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 10:18:47
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 17:47:50
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna wysyłka, najlepsza cena w internecie
5 / 5
2013-12-13 11:42:14
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo miła obsługa i natychmiastowa wysyłka. Projektor był następnego dnia u mnie.
5 / 5
2013-12-04 09:55:43
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Pełen profesjonalizm. Na pewno nie będzie to mój ostatni zakup w tym sklepie. Polecam
4 / 5
2013-11-18 23:53:45
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Minus: długi czas oczekiwania na towar. Plus: najatrakcyjniejsza cena na rynku. Polecam sklep, gdy się nie śpieszysz z dostawą towaru.
5 / 5
2013-11-08 19:37:02
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 06:45:03
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 13:42:35
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-02 20:10:08
Władysław
Ekspresowa przesyłka. Transakcja przebiegła pomyślnie. Zdecydowanie polecam !!!
5 / 5
2013-10-30 12:26:37
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry kontakt telefoniczny. Rzeczowa rozmowa.
5 / 5
2013-10-25 11:05:45
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 22:44:45
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 10:03:21
Alberta
Jest to już mój kolejny.zakup w Tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Jakość towaru i poziom obsługi wysoki. Niczego nie można zarzucić. Z czystym sumieniem mogę polecić.
5 / 5
2013-10-01 11:33:56
Zbigniew
Dziękuję za udaną transakcję, wszystko sprawnie i bezproblemowo, warto było zaufać mniejszemu sklepowi co przełożyło się na bardzo miły kontakt.
5 / 5
2013-08-30 11:25:22
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-19 20:19:38
Eligiusz
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, dobry kontakt, szybka reakcja, sprzedawcy obeznani w temacie. Polecam.
5 / 5
2013-04-18 21:19:22
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 09:10:40
Julita
Z pewna obawa podchodzilem do zakupow w zupelnie nowym sklepie. Ale skusila mnie najnizsza cena. No i okazalo sie, ze nie bylo czego sie obawiac. Dobra komunikacja. Szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2013-03-27 16:03:17
Martyna
projektor dostarczony szybko i z dobrą komunikacją ze sklepem widać nowy sklep, któremu bardzo zależy na dobrym kontakcie z klientem mam nadzieje, że w przyszłości będzie tak również dodatkowy plus za szczerą poradę
5 / 5
2013-03-18 19:05:37
Tadeusz
W tamtym tygodniu zakupiłem w tym sklepie projektor Optoma DS330. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko było w najlepszym porządku.

Rzetelne opinie o Av World