Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Avde.pl

Avde.pl Opinie 4.5 (458)

Krzemieniecka 79
54-613
Wrocław
71 797 84 38
opinie Avde.pl
4.5
458
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-12 10:23:39
Angelika
Monitor dotykowy 8'' NVOX OP801VHT - towar zgodny z zamówieniem, za wcześnie by oceniać jakość towaru, aczkolwiek obsługa - POLECAM.
5 / 5
2020-02-07 10:33:21
Patrycja
Polecam, szybko sprawie , towar równiez ok
5 / 5
2020-01-29 15:13:13
Eryk
Bardzo dobrze. Zakupiony przedmiot dotarł uszkodzony. Odesłałem. Szybka decyzja o wymianie i nowa przesyłka. Cała sprawa z wymianą trwała nie dłużnej niż tydzień. Dziękuję!
3 / 5
2019-12-12 13:17:23
Adam
Sklep jak sklep, co ma, to sprzedaje. Niestety, musiałem na własny koszt zwrócić artykuł sprawiający wrażenie, jakby był naprawiany lub pochodził ze zwrotu, podczas gdy sklep sprzedał mi go jako nowy. Reklamacja została została co prawda bezproblemowo uznana, niemniej kolejny na mój koszt przesłany mi artykuł (inny model pokojowej anteny RTV) okazał się znowu dość mizernej jakości, tym razem o parametrach nieprzystających do deklarowanych w opisie. Rzekomo doskonała antena daje tyle, co kawałek zwykłego drutu. A najbardziej kuriozalne wydaje się tłumaczenie pracownika sklepu, że sklep tego nie produkuje, tylko sprzedaje, a zatem nie bierze odpowiedzialności za jakość sprzedawanego towaru. Tyle, że takie postawienie sprawy nie jest zgodne z odnośnym prawem.
5 / 5
2019-11-26 07:56:34
Longin
Szybko, sprawnie, spory asortyment. Sprzęt dobrej jakości.
5 / 5
2019-11-19 12:08:37
Alberta
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-11-19 07:53:53
Lesław
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep internetowy.
5 / 5
2019-11-18 14:07:27
Szymon
Wprawdzie okazało się, że tego co zamówiłem nie ma w sklepei, ale zaproponowano mi jako zamiennik nawet lepszy towar w tej samej cenie wiec bardzo ok.
5 / 5
2019-11-15 21:28:05
Stanisława
Wszystko super. Jestescie ekstra 😊
1 / 5
2019-10-26 20:12:40
Józef
Na razie opinię mam złą. Antena cb którą zamówiłem to totalna porażka. Zamówiłem SIRIO ML145 z podstawą magnetyczną a dojechało za pobraniem podróbka promiennika MIDLAND ML145 z używaną podstawą od SIRIO ale też wydaje mi się że podróbka na dodatek pęknięta przy wyjściu kabla antenowego i mocno wysłużona nawet podkładka gumowa pęknięta a folia pod magnes przyklejona niezbyt precyzyjnie:). Ale może to tylko pomyłka nie wiem bo dostałem paczkę w piątek po południu a dodzwonię się pewnie w poniedziałek bo weekend sklep nie pracuje.
2 / 5
2019-10-03 20:50:17
Ernest
Przesyłka dotarła.Wszystko zgodnie z opisem,lecz na zadane pytanie czy owy przedmiot można zastosować w zastępstwie oryginału odpowiedzi niestety nie dostałem. Odniosłem wrażenie że firmie zależy tylko i wyłącznie na sprzedaży,a jakiekolwiek doradztwo odpada.
4 / 5
2019-09-28 00:21:19
Arnold
Pomimo otrzymania wadliwego towaru ( nie zwinny dostawcy ) sprawa została bardzo szybko w profesjonalny sposób załatwiona w sposób pozytywny bez zbędnych procedur tudzież unikania odpowiedzialności za wadliwy towar. Obsługa profesjonalna.
5 / 5
2019-09-26 12:53:14
Eligiusz
Wszystko super, towar odpowiednio zabezpieczony.
5 / 5
2019-08-07 09:54:49
Walenty
Ktoś chyba ogólnie nie pamiętał o zamówieniu z piątku, i jak zadałem pytanie we wtorek to dostałem zmianę zamówienia jako odpowiedz, Na paragonie informacja na sticky note odnośnie zamówienia ktoś zapomnil odkleić. Ogólnie ja się pośmiałem, kogoś mogłoby to wkurzyć.
4 / 5
2019-07-03 18:37:34
Władysława
Super I w terminie jestem zadowolony ,polecam Zygmunt S.
2 / 5
2019-06-24 10:16:50
Radosław
Paczka wysłana dopiero po dwuch dniach, mimo informacji ze zostanie wysłana w dniu zamówienia, list przewozowy przyznany lecz paczka dopiero kolejnego dnia oddana kurierowi
5 / 5
2019-05-31 09:30:48
Grażyna
szybko sprawnie bezboleśnie:) serio warto polecić.
1 / 5
2019-05-23 17:57:07
Lesław
Po 7 dniach czekania od zamówienia, musiałem dowiedzieć się samemu, że nie mają na stanie przedmiotu który zamówiłem. Kolejne 2 dni czekania na odpowiedź mailową przed anulowaniem zamówienia. Straciłem przez nich sporo czasu. Odradzam zakupów tutaj.
5 / 5
2019-04-24 15:06:54
Władysława
zakupy przebiegły bezproblemowo
5 / 5
2019-04-23 21:03:56
Joanna
Polecam, wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-03-13 12:45:07
Romana
Kontakt prawidłowy, lecz oferowany towar nie zawsze zgodny z opisem.
3 / 5
2019-03-07 01:46:29
Rozalia
Zakup i dostawa OK. Natomiast brak było na opakowaniu nazwy/opisu zawartości - z pomocą kuriera doszedłem, że to właściwa przesyłka. Brak też jakiejś instrukcji obsługi.
5 / 5
2019-02-18 09:08:00
Halina
Szybka obsługa i dużo wybór części elektronicznych
5 / 5
2019-01-16 13:39:37
Edmund
Polecam, transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-01-12 08:58:50
Sebastian
Transakcja była zgodna z ustaleniami telefonicznymi. Polecam ten sklep!
1 / 5
2019-01-09 12:34:15
Bogdan
Nie polecam, sklep przeciągał realizację a po kilku dniach stwierdził iż mają braki towaru. W dodatku totalny brak kontaktu z strony sklepu
5 / 5
2019-01-02 07:51:04
Apolonia
Wszystko przeszło bardzo sprawnie i profesjonalnie, towar został wysłany szybko i zgodnie z opisem. Polecam zakupy.
5 / 5
2018-12-19 11:06:00
Dominika
Szybka obsługa, szybka dostawa, wszystko tak jak powinno być
3 / 5
2018-11-03 12:29:36
Romuald
Po złożeniu i potwierdzeniu zamówienia okazało się, że produkt nie jest dostępny (mimo informacji na stronie o jego dostępności w magazynie). Pracownik sklepu telefonicznie przeprosił za zaistniałą sytuację. Sklep bardzo szybko zwrócił na konto wpłacone tytułem zamówienia pieniądze.
2 / 5
2018-10-30 17:42:22
Roksana
Sklep oferuje towar, którego przydatności nie weryfikuje. Na zapytanie dotyczące towaru obiecuje kontakt z "opiekunem towaru", który nie nawiązuje kontaktu.
5 / 5
2018-10-13 17:53:44
January
Polecam.Szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem.Szybka odpowiedź sklepu w razie pytań.
5 / 5
2018-10-07 10:34:57
Lidia
Wszystko OK, dostawa szybka, towar dobrze opakowany
5 / 5
2018-10-02 16:26:30
Michalina
Szybko, sprawnie, bez problemów.
1 / 5
2018-09-14 10:10:52
Roma
Sprzęt nie działa jak powinien!!!!!!!,zepsuta antena!!!!!!!
1 / 5
2018-09-05 08:15:54
Adrian
Negatywnie.Na artykuły czekałem dwa tygodnie i nie otrzymałem ich.Zero powiadomienia o problemach związanych z realizacją zamówienia.Dzwoniłem trzy razy,Za trzecim razem wycofałem zamówienie.Na stronie aukcji towar jest dostępny co jest niezgodne z prawdą.Czekam na zwrot pieniędzy trzeci dzień.
5 / 5
2018-08-27 20:10:40
Dymitr
Szybko , sprawnie, bez problemów.
1 / 5
2018-06-18 18:44:09
Maksymilian
Oferta sklepu AVDE nieaktualna. Po dwóch dniach zatelefonował pracownik sklepu z informacją, że zamówionego produktu nie ma w magazynie, pomimo, że przy zamawianiu była informacja o dostępności produktu w dużej ilości.
5 / 5
2018-06-15 12:03:59
Jowita
Przesyłka dotarła następnego dnia, jestem zadowolony
5 / 5
2018-06-15 10:13:53
Zygfryd
Dobry kontakt z kompetentnym pracownikiem, szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-05-16 11:19:35
Aga
Super kontak. Szybka Pomoc i reakcja.
3 / 5
2018-05-15 11:09:50
Sergiusz
Przysłano inny towar niż zamówiony
5 / 5
2018-05-09 10:57:59
Bogusław
Sprawnie, szybko i fachowo jestem mile zaskoczony
5 / 5
2018-05-08 20:51:58
Sylwester
Polecam byłem zaskoczony że pomiędzy świętami otrzymałem zamówiony towar tj. lodówkę sprężarkową.
2 / 5
2018-05-08 10:21:41
Nadia
Jak na razie towaru nie otrzymalem. Przelew poszedl trzy dni robocze temu a informacji o wysyłce brak. Odpowiedzi na mejla z przypomnieniem o wysylce także nie otrzymalem.
5 / 5
2018-05-05 16:16:04
Bogusław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lodówki. Pan który mi ją dostarczył był o umówionej godzinie, wcześniej zadzwonił czy będę w domu.
4 / 5
2018-04-25 15:49:58
Dominika
Polecam sklep choc to moj pierwszy zakup.
5 / 5
2018-04-25 11:10:04
Halina
Wszystko wzorcowo. Dziękuję i pozdrawiam. :)
5 / 5
2018-03-22 12:04:05
Sofia
Jest OK. Są elastyczni i profesjonalni. Serwis ekstra.
5 / 5
2018-03-13 17:11:37
Paweł
Polecam wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2018-03-07 09:15:22
Kornelia
Towar zgodny z opisem szybka dostawa POLECAM!!!!
5 / 5
2018-03-03 18:15:49
Idzi
Życzliwe podejście do klienta. Produkt miał wadę, ale przysklepowy serwis wywiązał się z obowiązków szybko i bez zarzutu.
5 / 5
2018-03-01 11:22:28
Walenty
Szybkie załatwienie sprawy, bez zbędnych czynności ze strony kupującego
5 / 5
2018-02-22 18:50:07
Honorata
Solidnie i terminowo dostarczono przesyłke jestem bardzo zadowolony z usługi Avde .Towar spełnia moje oczekiwania.
1 / 5
2018-02-14 11:12:44
Paulina
Bardzo słabo - zadzwonili po 2 dniach od momentu złożenia zamówienia, że towaru nie mają... A klienci czekali na swój sprzęt.
2 / 5
2018-02-07 22:40:56
Sofia
Otrzymałam telefon, że towar który zamówilam już od dawna nie jest sprzedawany i musiałam dopłacić za nowszy model
5 / 5
2018-02-05 20:43:11
Michał
Cała transakcja na bardzo wysokim poziomie.
5 / 5
2018-01-31 18:54:50
Teodor
Obsługa kompetentna, przyjazna klientowi. Wszelkie wątpliwości klienta szybko potrafi rozwiązać.
5 / 5
2018-01-31 12:47:57
Walenty
bardzo dobry sklep i szybkie zamówienie
5 / 5
2018-01-29 12:19:06
Edmund
Zamówienie zrealizowane tego samego dnia, pomimo tego, że złożone popołudniu. Dostawa następnego dnia. Szeroki wybór towarów w przystępnych cenach i dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2017-12-28 01:36:56
Wieńczysła
ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.ok.
5 / 5
2017-12-18 00:33:49
Sebastian
Bardzo dobra obsługa i kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2017-12-12 13:05:27
Idzi
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-12-06 12:28:44
Konstancja
Wszystko w porzadku , szybk wysyłka. Polecam !!!!
5 / 5
2017-11-23 12:31:41
Gustaw
Solidna firma, bezproblemowy kontakt z doradcą. Polecam ten sklep
5 / 5
2017-11-16 20:07:43
Aga
FIRMA RZETELNA, BARDZO POLECAM
5 / 5
2017-11-13 12:19:17
Seweryn
Polecam, szybka wysyłka, super asortyment.
5 / 5
2017-10-30 12:18:57
Sandra
Sprzedawca OK, serwis OK. Polecam.
5 / 5
2017-10-24 16:28:39
Emilia
Bardzo fachowe doradztwo przy zakupie monitorów, pytajcie o p. Arkadiusza Węckowskiego. Polecam!
3 / 5
2017-10-09 21:22:09
Dawid
Zakupiona zmieniarka nie czyta USB pomimo wymiany przez sprzedającego na drugą. Długi czas oczekiwania na wymianę produktu (powyżej 2 tygodni). Zmieniarka czyta karty SD, więc z uwagi na długi czas oczekiwania, odpuszczam kolejną próbę wymiany na w pełni sprawny sprzęt, szkoda czasu.
5 / 5
2017-09-12 00:55:18
Aneta
Polecam. Solidny sprzedawca. Bardzo takich lubię i szanuję. Serdecznie pozdrawiam. Art. K.
2 / 5
2017-08-29 13:36:05
Klaudia
Bardzo zależało mi na zamówionym telewizorze, ale sklep wprowadził mnie w błąd informacją na stronie, że telewizor jest dostępny, a w rzeczywistości go nie miał. Tak straciłam wiele czasu, bo akurat wyjeżdżałam i muszę telewizor szukać od nowa. Dobrze że wybrałam opcję za pobraniem, bo jakbym zapłaciła od razu, to pewnie teraz musiałabym czekać na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2017-08-17 16:37:19
Lucjan
Informacja na stronie web sklepu o dostępności towaru jest nieprawdziwa. Zanim obsługa sklepu przyzna się do jego braku upłynie tydzień lub dwa. W międzyczasie klient jest okłamywane zapewnieniami, że cyt. "zamówienie zostanie zrealizowane w dniu dzisiejszym".
5 / 5
2017-08-14 12:00:34
Dominika
Jak do tej pory chyba najszybsza realizacja zamówienia jaka mi się zdarzyła.
5 / 5
2017-08-11 06:58:42
Rafał
Po zamówieniu szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2017-07-25 14:33:23
Mariusz
Solidny sprzedawca. Nie mam krytycznych uwag.
3 / 5
2017-07-21 15:20:49
Celina
Dobrze byłoby, gdyby towar dostępny w sklepie naprawdę był dostępny.
5 / 5
2017-07-17 11:30:57
Ilona
Polecam ! Zamówione artykuły otrzymałam następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2017-07-12 14:39:24
Fabian
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zero problemów. Polecam.
5 / 5
2017-07-03 07:15:22
Alfred
Lepiej niż wspaniale jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2017-07-03 06:48:33
Antoni
Szybka realiacja, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-06-12 10:04:37
Łucjan
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2017-05-29 10:56:40
Apolonia
zamówienie zrealizowano szybko i bez komplikacji
5 / 5
2017-05-18 11:53:34
Klara
Sklep warty polecenia, szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2017-04-26 12:46:38
Diana
Заказ обработали и доставили оперативно. Но ВАТы не выписали
2 / 5
2017-04-06 14:39:49
Zygmunt
sprzedają towar którego nie maja na stanie pomimo informacji ,ze jest
5 / 5
2017-03-27 09:39:27
Bogusława
Ekspresowa obsługa. Rzetelnie i szybko
5 / 5
2017-03-13 12:27:37
Kajetan
bardzo dobry i solidny partner
5 / 5
2017-03-10 15:20:38
Emil
Polecam. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-03-10 13:50:07
Łukasz
Szybko, sprawnie, towar bardzo dobrej jakości świetlówki świeca fantastycznie, Gorąco polecam
3 / 5
2017-02-17 20:53:25
Anita
Zamówienie dotarło szybko, towar zgodny z opisem i wszystko byłoby dobrze, gdyby oprócz marnego chińskiego opakowania sprzedawca zapakował dodatkowo w twardy karton bardzo wrażliwy towar jakim był panel świetlny LED. Dotarł wskutek tego lekko uszkodzony, na dodatek przez chwilę mruga po zaświeceniu blisko miejsca uszkodzenia. Potem świeci dobrze.
4 / 5
2017-02-13 14:09:13
Danuta
transakcja przebiegła pomyślnie, dobry kontakt ze sklepem, dobre warunki zakupu niestety towar nie spełnił oczekiwań
5 / 5
2017-01-29 12:16:03
Wanda
Sklep w pełni profesjonalny. Zakup zgodny z oczekiwaniem. Sklep godny polecenia. Szybka i sprawna realizacja zamowienia.
3 / 5
2017-01-24 15:44:35
Ksenia
Akumulator zamówiony. Potwierdzenie na mailu. Czekam, cisza. Dzwonię po dwóch dniach: zaraz sprawdzimy - oddzwonimy. Dzwonią - tego modelu nie ma, może być inny ? - Może, ale który ? - Taki i taki - Ale on jest za duży, proszę poszukać szybko właściwego - OK. szukam, zadzwonię. Cisza, więc dzwonię znów - Znalazł pan akumulator ?- a tak tak, taki i taki - Ok. może być, proszę go sprowadzić - Sprowadzę, w poniedziałek do odbioru. Poniedziałek: Dzień dobry, ja po odbiór akumulatora, takiego i takiego - Ojej, ale my nie mamy od ręki - Przecież miał być sprowadzony, tyle dni już czekam, nr zamówienia ten i ten - Panie Nazareński, zapomnieliśmy zamówić...
3 / 5
2017-01-02 13:07:49
Kajetan
Sklep nie wywiązał się z obietnicy wysyłki w ciągu 24h - towar wysłano dopiero po 4 dniach. Kontakt również utrudniony, przy kilkakrotnych próbach dzwonienie do firmy nikt nie odbierał. Rozumiem, że okres przedświąteczny jest szczególnie intensywny, ale wystarczyła krótka informacja mailowa, że mogą pojawić się opóźnienia. Na podstawie powyższego mogę stwierdzić, że poszanowanie klienta w firmie niestety mocno kuleje!
5 / 5
2016-12-22 10:42:22
Sebastian
SUPERANCKO wszystko tak jak powinno byc morzna polecac inny
5 / 5
2016-12-11 16:10:26
Marlena
Bezproblemowy zwrot, szybki zwrot pieniędzy
4 / 5
2016-12-09 11:43:16
Sebastian
Robienie zakupów z tą firmą to przyjemność. W przypadku niedostępności towaru na bieżąco klient jest informowany. Towar przesłany zgodny z zamawianym.
1 / 5
2016-11-22 15:49:46
Rafał
Okazało się po tygodniu czasu jak zadzwoniłem, że towaru nie ma na magazynie. Będzie pod koniec następnego tygodnia. Nikt znów do mnie nie zadzwonił. Zadzwoniłem po raz kolejny i kazano mi czekać kolejny tydzień. Towaru znów nie było. W końcu zadzwoniła do mnie Pani i powiedziała, że nie wiadomo kiedy towar dotrze. Zrezygnowałem z zamówienia i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Czekam już prawie tydzień, bo Pani czeka na potwierdzenie szefa na przelewy. Jednym krótkim zdaniem nie polecam!!!
3 / 5
2016-11-20 22:31:33
Otylia
Ciężko powiedzieć. Z jednej strony zamówienie nie zostało zrealizowane, ponieważ sklep nie posiadał oferowanego towaru na stanie, a następnie okazało się, że ta rzecz nie jest już dostępna także u producenta. Z drugiej strony, nie było problemów z kontaktem ze sklepem. Zwrot wpłaconej kwoty był bardzo szybki. Podsumowując, pewien minus się należy za brak aktualnych informacji na stronie i stracony czas klienta, a plus - za właściwe załatwienie sprawy.
3 / 5
2016-11-03 18:18:37
Leon
Sklep nadał list przewozowy w dzień zakupu, po tygodniu nadal nie wysłał paczki nie informując mnie o komplikacjach. Dostałem maila, że mam spodziewać się kuriera w godzinach 8:30-11:30, specjalnie zmieniłem plany, a paczka dotarła tydzień później. Dostałem również zestaw 6 czy tam 8 kluczy(jako dodatek do zmieniarki), zamiast 12 ponieważ jeśli chciałbym 12 to musiał bym czekać na dostawę 2 tygodnie! Sam zgodziłem się na takie rozwiązanie ponieważ wystarczająco już czekałem po płatności na konto.
5 / 5
2016-10-31 15:01:07
Patrycja
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-08-01 09:10:30
Gustaw
Bezproblemowe zakupy, szybka wysyłka.
5 / 5
2016-07-28 22:00:51
Roksana
Polecam. Dobry kontakt z obsługą!
5 / 5
2016-05-03 14:14:32
Gerard
Towar zgodny z opisem, paczka profesjonalnie zapakowana z dużą ilością folii bąbelkowej, zamówienie zrealizowane w przewidywanym czasie 3dni. Polecam.
5 / 5
2016-04-27 17:55:27
Kacper
Zakup przebiegał bardzo dobrze bardzo miła obsługa. Kontakt ze sklepem bez problemów, a odpowiedzi na pytania były rzetelne i szybkie.
4 / 5
2016-04-13 10:14:09
Wiktor
towar niby przygotowany do wysyłki w 24h a dostałem po 7 dniach
4 / 5
2016-04-04 08:42:31
Ireneusz
Towar na stronie był oznaczony jako dostępny jednak okazało się ze nie ma go w sklepie i czekałem prawie tydzień na wysyłkę. Poza tym wszystko w porządku. Miła obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-03-03 17:49:51
Waldemar
Transakcja przebiegała szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-02-07 20:50:58
Faustyna
Sprawnie, szybko, w dobrej cenie akumulator.
5 / 5
2016-02-01 11:03:16
Bartosz
Szybko, sprawnie zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2016-01-12 10:18:53
Zygmunt
AVDE - super, GLS - tragedia. Paczka uszkodzona, monitor miał pękniętą obudowę.
5 / 5
2015-12-31 14:30:51
Adam
Trzecia transakcja i jak zwykle wszystko w porządku. Polecam
3 / 5
2015-12-17 13:50:27
Felicjan
Niedokładne, nie do końca sprawdzone przez oferenta opisy towaru. Uwaga dotyczy opisanych możliwości zastosowania urządzenia niestety po otrzymaniu towaru nie udało się go zastosować tak jak został opisany na stronie sklepu. Po zgłoszeniu reklamacji i odesłaniu towaru otrzymałem drugi który też nie działał i zmuszony byłem do jego zwrotu. Czyli poniosłem koszty dwukrotnej wysyłki towaru do sprzedawcy. Po za tym sklep zachował się prawidłowo kwota z tytułu ceny towaru została zwrócona.
4 / 5
2015-12-07 11:05:45
Antonina
Szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem Polecam!!!
4 / 5
2015-11-25 13:13:10
Oleg
Witam! Kontakt ze sprzedawcą na początku był utrudniony , nie wiem to był weekend w poniedziałek też nikt się nie odzywa a we wtorek jak ruszyło to dla mnie expres.
4 / 5
2015-11-18 09:29:31
Malwina
Czekam na odbiór zamówienia jeśli stanie się to dziś jest super
5 / 5
2015-10-29 07:11:13
Greta
Mają dobry towar. Nie czeka się na dostawę. Polecam
4 / 5
2015-10-17 16:34:41
Ludmiła
W sumie jestem zadowolony. Myślę, że w przyszłości skorzystam z tego sklepu. Towar jest ok, kontakt ze sklepem też był w porządku
5 / 5
2015-10-16 20:01:24
Izolda
Konkretni, odpowiedzi na pytanie szybkie i fachowe.
5 / 5
2015-08-28 18:14:11
Mikołaj
Jednego z przedmiotów nie byłe, właściciel od razu zadzwonił i znaleźliśmy rozwiązanie. Polecam
5 / 5
2015-08-26 19:33:50
Ireneusz
Bardzo szybki i sprawny sklep.
5 / 5
2015-08-13 10:58:06
Donata
miła obsługa szybka wysyłka polecam i pozdrawiam
1 / 5
2015-08-08 13:31:28
Tymon
Sklep nie miał towaru oferowanego na stronie
5 / 5
2015-07-28 08:31:32
Magdalena
Bezproblemowy kontakt i realizacja zamówienia zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2015-07-23 23:18:06
Marek
Profesjonalne podejście do klienta. Oby wszystkie zamówienia były w ten sposób realizowane.
5 / 5
2015-07-22 18:35:23
Irma
Bardzo dobrze zapakowana przesylka Polecam :D
5 / 5
2015-07-20 22:36:53
Sylwester
Polecam bez mrugnięcia okiem!!!
5 / 5
2015-07-20 12:11:31
Arlena
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Po zakupie towar wysłany jeszcze tego samego dnia. Polecam
2 / 5
2015-07-06 10:00:47
Leopold
Towar został wysłany zepsuty , po odrsłaniu trzeba czekać 2 tygodnie na naprawę . Powinien być wysłany tego samego dnia drugi nowy . Mogłem kupić używany .
5 / 5
2015-06-02 06:49:48
Arlena
towar zgodny z opisem działa bardzom dobrze polecam ten sklep
5 / 5
2015-06-01 21:02:19
Roksana
Sklep w pełni solidny profesjonalny. Polecam.
5 / 5
2015-05-26 09:34:26
Brunon
Sklep godny polecenia. Obsługa profesjonalna. Krótki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2015-05-08 07:05:37
Ida
Bardzo dobre monitory i trwałe.
5 / 5
2015-05-07 16:21:51
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-30 21:20:52
Donata
Jak zwykle pełen profesjonalizm oby tak dalej !
5 / 5
2015-04-23 16:10:14
Bogdana
Nic nie kupiłem,nie mam zdania.
5 / 5
2015-03-30 14:32:07
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-28 17:00:27
Agnieszka
Sprzedawany towar - emulator zmieniarki NVOX jest chinska podrobka. Okropnie zakloca prace radia. Nie polecam
5 / 5
2015-03-26 15:25:38
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 17:08:04
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 12:44:23
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-01 22:16:42
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 07:39:02
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 09:29:58
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 18:46:32
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 10:16:34
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-14 15:37:32
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 09:49:47
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 16:20:24
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 11:06:03
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-02-03 18:14:10
Leokadia
Sprzedają towar którego nie mają, a towar dalej dostępny jest na stronie sklepu... Przed zakupem radzę zadzwonić i potwierdzić dostępność towaru,wg mnie bez sensu zamrażać pieniądze na tydzień czasu.
5 / 5
2015-01-30 15:41:06
Iga
Jakość obsługi OK, towar niezbyt sobie - ale się tego spodziewałem.
5 / 5
2015-01-28 09:48:46
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 09:40:05
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 11:32:41
Faustyna
Bardzo dobry towar w bardzo dobrym stanie (dokładnie tak jak był opisany). Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 09:44:34
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 15:55:18
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-19 21:04:43
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Tylko długi czas dostawy.
2 / 5
2015-01-13 09:53:04
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 12:10:40
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 11:53:27
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 22:37:48
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 12:14:38
Renata
Bardzo solidny sklep i dodatkowo spotkała mnie niespodzianka w postaci rabatu. Polecam.
4 / 5
2014-12-17 20:52:33
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-17 20:52:33
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-12-09 20:17:47
Lucyna
Zakup nie doszedł do skutku z winy obsługi sklepu.Nie poinformowano mnie ,że towar jest niedostępny,Sama musiałam prosić o informację po upływie 4 dni od zamówienia.Pani tłumaczyła,że nie mogła do mnie zadzwonić ze względu na brak zasięgu[jest jeszcze mail,ale to szczegół.Po naszej rozmowie problem z zasięgiem przestał istnieć,Pani się dodzwoniła z przeprosinami,ale było za pużno,bo towar potrzebowałam na już, Kosztowało mnie to wyjazd do sklepu 60 km,ale to też szczegół.Pozdrawiam pracowników sklepu,życzę wesołych świąt,
5 / 5
2014-12-09 10:28:07
Zygfryd
Transakcja przebiegła na 6+ ! Polecam Sprzedawcę, kontakt telefoniczny wyśmienity, dostawa ekspresowa.
4 / 5
2014-12-03 18:24:19
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-02 13:56:32
Pola
Do transakcji nie doszło ze względu na brak towaru i długi okres oczekiwania na kolejną dostawę
5 / 5
2014-11-28 14:08:05
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 22:37:57
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 20:15:06
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 18:41:50
Seweryn
Szybko, bez problemów. Polecam 100%
5 / 5
2014-11-04 21:36:12
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-11-04 12:56:53
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakupiony sprzęt nie działa lub nie jest kompatybilny z moim, a według opisu ma być, czyli coś jest nie halo. Brak konkretnej instrukcji w ojczystym języku. Obecnie czekam na realizację zwrotu więc nie powiem nic więcej.
5 / 5
2014-10-26 18:17:12
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 12:11:16
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, a nawet lepszy, niż się spodziewałem. Polecam.
4 / 5
2014-10-22 11:51:14
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Brak w dostarczonym produkcie instrukcji w języku polskim.Po interwencji instrukcję dostarczono.
5 / 5
2014-10-21 10:30:59
Irma
zakupiony towar otrzymalam poczta kurierska juz na nastepny dzien,a wiec szybko i sprawnie..polecam
5 / 5
2014-10-17 08:13:03
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 09:32:42
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:36:44
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 07:17:57
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar był niesprawny - sklep nie patrząc na producenta wymienił na nowy bez problemu.Polecam.
5 / 5
2014-09-03 20:39:45
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 21:21:19
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-24 23:55:20
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 05:47:55
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 11:25:29
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 09:38:18
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 11:47:45
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie, niestety towar nie był kompatybilny - zwrot szybki przlewem. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 21:15:47
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 18:37:23
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 22:53:54
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Dodałbym tylko że brak jest instrukcji w polskim języku do alkomatu, atak wszystko jest ok.
5 / 5
2014-07-22 09:29:32
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 23:34:35
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 17:07:53
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-13 20:22:23
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar dotarł błyskawicznie!!!!!
4 / 5
2014-07-11 19:59:11
Ada
Sklep wystawił towar jako dostępny, dwa dni po zamówieniu poinformował mnie że inny klient wziął wszystkie sztuki. Mimo sympatycznego kontaktu nie mogę być zadowolony z przebiegu transakcji.
2 / 5
2014-07-11 19:52:06
Iwo
Sklep ma wystawiony na swojej stronie asortyment, którego w rzeczywistości nie posiada. Czekałem ponad tydzien czasu na przesyłke, i nikt nie raczył mnie o tym fakcie poinformować. Dopiero gdy sam zadzwoniłem, uzyskałem informacje ze takiego towaru nie ma i raczej nie bedzie. Jako rozwiazanie z tej dziwnej sytuacji zaproponowano mi inny towar o podobnych pareametrach, który dotarł do mnie w cuiagu 4 dni roboczych. Za brak kontaktu z klientem, oraz "sprzedawanie" towaru ktorego sie nie ma, odradzam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-07-11 13:35:41
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Avde.pl