Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję avello.pl

Avello.pl Opinie 5.0 (73)

Ul. Do Dysa 5
20-149
Lublin
(81) 464 33 64
opinie Avello.pl
5.0
73
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-10-19 14:58:23
Regina
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Rzadko spotykane fachowe doradztwo pomaga w podjęciu decyzji co kupić z czego nie. Szybki czas realizacji zamówienia, towar zgodny z opisem, bardzo wysoka jakość w dobrej cenie . Serdecznie polecam. Barbara
5 / 5
2015-08-28 22:45:32
Malina
Jestem zachwycona ! W 100% POLECAM Firmę avello. Kontakt ,obsługa ,rozwiązywanie problemów, wysyłka a przede wszystkim asortyment na najwyższym poziomie! Jednym zdaniem: dzięki takiej firmie jak avello świat staje się zdecydowanie lepszy !!!!!
5 / 5
2015-07-30 15:51:27
Adrian
Polecam - Nie wiem kiedy poprzednie opinie były pisanie, bo ja mam jak najlepsze zdanie o sklepie, obsłudze i realizacji zamówienia. Na każdym etapie transakcji nie było problemu z kontaktem i informacją o produkcje, sposobie realizacji dostawy oraz gdzie aktualnie jest przesyłka i kiedy będzie dostarczona. Nie było też problemu z formą płatności. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2015-06-26 22:28:12
Natalia
Profesjonalna i przemiła obsługa, fachowe doradztwo pomaga w podjęciu decyzji co kupić z czego nie.Szybki czas realizacji zamówienia, towar zgodny z opisem, dobra jakość w dobrej cenie :).
5 / 5
2015-03-02 10:56:56
Marta
Świetna obsługa i komunikacja z klientem. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i szczerze polecam Avello jako bardzo dobry wybór dostawcy armatury łazienkowej.
5 / 5
2015-02-18 18:52:56
Patryk
To już kolejny zakup w tym sklepie i po rz kolejny się nie zawiodłem. Miła, profesjonalna i szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2015-02-12 11:44:23
Sebastian
Wszystko super. Bardzo polecam, świetny, miły kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Pozdrawiam
5 / 5
2015-01-13 22:33:48
Bernadeta
Nareszcie mogłam zakupić całe wyposażenie do łazienki w jednym miejscu w bardzo dobrej cenie, jakości i przy pomocy bardzo miłej obsługi. Serdecznie polecam zakupy w avello.
5 / 5
2014-12-20 22:13:33
Roksana
Bardzo miła obsługa,osoba przyjmująca zamówienie udzielała z przyjemnością fachowych informacji, nie z przymusu. Ceny zachęcają do zakupu w sklepie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2014-07-04 22:48:13
Filip
Doskonały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Przyznaję, że dawno nie widziałem tak profesjonalnie zabezpieczonej przesyłki. Po prostu super. Dziękuję i polecam !
5 / 5
2014-07-04 08:51:57
Alberta
Zakupiłam w Avello.pl baterię kuchenną firmy Blanco i jestem zachwycona, bowiem otrzymałam rewelacyjny, pod względem estetycznym jak i użytkowym, produkt, w bardzo przystępnej cenie. Z salonu wyszłam bogatsza nie tylko o nową armaturę, ale również o miłe wrażenie spowodowane profesjonalną obsługą oraz głową pełną porad, w jaki sposób dobierać produkty wysokiej jakości. Z ogromną przyjemnością i gorącym sercem polecam Wszystkim sklep Avello.pl, a Firmie pragnę życzyć samych sukcesów i zawsze zadowolonych klientów! Przy okazji pragnę podziękować za uprzejme nastawienie i przepyszną kawę - rzeczywiście, najlepsza w mieście!
5 / 5
2014-05-05 22:18:44
Sebastian
Fachowa obsługa, profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym. Artykuły wysokiej jakości, renomowanych producentów w przystępnych cenach. Bardzo szeroki asortyment. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i polecam sklep znajomym.
5 / 5
2013-12-25 13:32:15
Hanna
Kupowałam w tym sklepie zlewozmywak kuchenny, generalnie transakcja przebiegła bez problemów, a po ujawnieniu drobnej rysy na tym produkcie sklep stanął na wysokości zadania i zlewozmywak został wymieniony na nowy nieuszkodzony.
5 / 5
2013-10-31 18:32:20
Lech
Gorąco polecam sklep. Profesjonalna obsługa - w razie potrzeby poradzi, dobre ceny i dobry kontakt. Zakupiliśmy całą armaturę łazienkową i bardzo jesteśmy zadowoleni. Rzadko się zdarza, aby firmy były tak nastawione na klienta i jego odmienne potrzeby.
5 / 5
2013-01-27 15:38:31
Antoni
Gorąco polecam współpracę i zakupy w firmie Avello !!! Bardzo profesjonalne doradztwo i pomoc w doborze sprzętów wysokiej jakości , dobrych, sprawdzonych firm za rozsądne pieniądze. Naprawdę bardzo konkurencyjne ceny. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Co najważniejsze – żadnych problemów z reklamacją czy zwrotem towaru co często jednak ma miejsce przy wyparzaniu domu
5 / 5
2012-11-25 11:32:59
Kinga
Szybko zrealizowane zamówienie, odbiór już następnego dnia, a pracownicy bardzo pomocni! Polecam!
5 / 5
2012-11-06 18:17:50
Julian
Profesjonalna, miła obsługa. Można uzyskać cenne rady dotyczące produktów. Wiadać chęć pomocy wśród pracowników - doradzają mądrze i profesjonalnie. Firma godna polecenia. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z obsługi. Dziękujemy!
5 / 5
2012-09-13 14:46:36
Apoloniusz
Witam, Chciała bym podzielić się swoją opinią o tym sklepie, ponieważ z taką miła , fachową i w każdym calu profesjonalną obsługą klienta już dawno się nie spotkałam. Kontakt z klientem rewelacyjny, nieoceniona pomoc Pan Jarosława zarówno w doborze produktu, sprzedaży jak również podczas uznania reklamacji co w dzisiejszych czasch nie jest łatwe. W 100% polecam - świetny sklep !!!
5 / 5
2012-08-31 10:31:10
Józefina
Serdecznie polecam ten sklep, byłam mile zaskoczona jakością obsługi, szeroką wiedzą i profesjonalizmem w doradztwie. Kontakt - bez zastrzeżeń, realizacja zamówienia - szybka i sprawna, a co najważniejsze produkty sprawdzone i w dobrej jakości. Dziękuję Panom z Avello.pl za idealne wyposażenie mojej łazienki i kuchni!
5 / 5
2012-07-06 11:16:45
Jacek
Jeden z najlepszych sklepów z jakich korzystałem. Jakość obsługi absurdalnie doskonała i nie do pobicia :). Pomoc zarówno w momencie dokonywania zakupów jak i nawet 2 m-ce później. Rewelacja ... życzę sobie tylko takich sklepów i ludzi jak Pan Jarosław.
5 / 5
2012-03-15 18:43:06
Jarosława
Dobra cena i kontakt,szybka dostawa,solidne opakowanie-szczerze polecam
5 / 5
2012-03-06 22:58:23
Idzi
Bardzo dobra informacja. Solidne zapakowanie towaru. Szybka dostawa. Polecam!!
5 / 5
2012-02-14 14:34:49
Sławomir
Transakcja i realizacja zamówienia błyskawiczna. Z czystym sumieniem polecam sklep avello.pl
5 / 5
2012-02-11 18:55:40
Patryk
Klient zadowolony z obsługi i przystępnych cen.
5 / 5
2012-01-02 20:33:13
Kajetan
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie, super profesjonalne podejście do klienta, konkretna obsługa i doradztwo na pierwszym miejscu. Polecam z przyjemnością.
5 / 5
2011-11-29 12:16:31
Tomasz
To prawdziwa przyjemność robić zakupy w Takim Sklepie. Już dawno nie spotkałem się z tak życzliwą i profesjonalną obsługą klienta. Robiąc zakupy czułem się potraktowany jak ktoś wyjątkowy, a to przecież był tylko zakup armatury łazienkowej. Zostałem wysłuchany, spotkałem się z życzliwą poradą i wsparciem w zakupie, i mimo, że w fazie zakupu zmieniałem kilkakrotnie rodzaj zamówienia, pracownicy do końca pozostali wyrozumiali. Brawo. Sposób pakowania zakupionych towarów to oddzielna historia. Myślę, że paczka przetrwała by niejedną przeciwność losu. Wielki plus również za to dla firmy. Podsumowując Firma pracuje na bardzo wysokim poziomie, gdzie klient ma swoje – należyte miejsce, i istotne jest jego zadowolenie. Niech te kilka słów napisanych przeze mnie będą tego dowodem. Brawo tak trzymać. Avello Dziękuję, na pewno skorzystam z Waszych usług w przyszłości. zakupiłem: -Grohe Aria - bateria umywalkowa -Grohtherm Cosmopolitan- bateria prysznicowa -Grohe zestaw prysznicowy Rainshower 130
5 / 5
2011-11-19 13:58:32
Natasza
zamówienie zrealizowano szybko, zapakowane w sposób zabezpieczający przesyłkę. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-11-06 10:13:55
Stanisława
Szybko i profesjonalnie. Towar z najwyższej półki, obsługa na najwyższym poziomie.
3 / 5
2011-09-22 21:24:30
Otylia
Towar zgodny ze specyfikacją. Solidnie zapakowana i zabezpieczona paczka. Niestety obsługa sklepu najwyraźniej nie czyta informacji, które klient wpisuje w formularzu zamówienia. Nie po to ktoś tworzy rubrykę pt. "dane do faktury" żeby potem kompletnie zignorować te informacje. Faktura przyszła z błędnym adresem. Poza tym zdaje się że sklep nie podaje na fakturze numerów PKWiU.
5 / 5
2011-09-05 13:22:44
Inga
szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z zamówieniem GORĄCO POLECAM!
5 / 5
2011-08-29 15:08:04
Grażyna
Wszystko super, serdeczenie polecam :]
5 / 5
2011-07-20 10:13:07
Rudolf
bardzo szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt telefoniczny, negocjowanie cen, profesjonalne doradztwo. GORĄCO POLECAM
5 / 5
2011-06-30 12:50:24
Zygmunt
Polecam ten sklep, zakupy udane, obsługa i kontakt bardzo dobre no i super niskie ceny!
5 / 5
2011-04-04 22:58:55
Ida
Sklep na 6 +!!!! Przesyłka błyskawiczna (w poniedziałek dokonałam przelewu, w środę po 14-tej zamówiony towar był u mnie ), prawidłowo zapakowana. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep internetowym klientom !!!
5 / 5
2011-04-02 19:53:23
Włodzimierz
Sklep godny polecenia, profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt i informacja o aktualnym etapie realizacji zamówienia. Szczególną uwagę zwraca solidne i staranne zapakowanie towaru do wysyłki, tak, że nic nie ma prawa się uszkodzić. Polecam sklep Avello każdemu, zwłaszcza, że ceny są w nim bardzo przystępne.
5 / 5
2011-03-25 10:51:06
Alina
Bardzo profesjonalna i miła obsługa klienta,bardzo dobry kontakt ze sklepem,szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2011-03-16 21:47:36
Dymitr
Błyskawiczna wysyłka, idealne zabezpieczenie do transportu, wszystko zgodnie z opisem i foto zakupionego produktu. Krótko mówiąć : szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. ZDECYDOWANIE POLECAM firmę AVELLO.pl !!!
5 / 5
2011-03-14 10:11:56
Anastazja
Profesjonalnie i szybko. Bardzo polecam współprace i zakupu w avello.pl pozdrawiam
5 / 5
2011-03-09 09:34:29
Jan
szybka i miła obsługa, korzystne ceny
5 / 5
2011-03-03 14:48:58
Gustaw
jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, produkty dobrej jakości w przystępnych cenach, szybka realizacja, zamówiono artykuły których nie było na stronie, jedynie u producenta, przyjemna obsługa klienta oraz towar bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki, mimo zakupu 6 produktów transport był nie drogi. polecam
5 / 5
2011-03-01 12:56:00
Paulina
Bardzo dobry kontakt ze sklepem avello, super szybka realizacja zamówinia i przesyłka. Polecam sklep AVELLO.PL
5 / 5
2011-03-01 10:18:57
Łucjan
Konkurencyjne ceny, sprawna i szybka realizacja, odbiór osobisty w przyjemnej atmosferze - tego wszystkiego można się spodziewać robiąc zakupy w avello
5 / 5
2011-02-28 19:26:40
Eliza
tak właśnie to powinno wyglądać - od zamówienia, przez konakt do dostarczenia
5 / 5
2011-02-23 20:26:04
Klara
Byłam zadowolona z tego jak zorganizowana jest strona internetowa sklepu - łatwo wyszukałam interesującą mnie kabinę prysznicową, dobrałam brodzik, wybór był duży. Kontakt telefoniczny też przyjemny, rozmawiałam z bardzo kompetentnymi i uprzejmymi osobami. Byłam na bieżąco powiadamiana o stanie realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2011-02-02 15:13:48
Klementyna
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku, obsługa naprawdę na poziomie.
5 / 5
2011-02-01 11:01:46
Romuald
Obsługa klienta w tym sklepie powinna stanowić powszechnie obowiązujący standard. Klient jest na bieżąco informowany o stanie realizacji zamówienia. W przypadku wątpliwości udzielana jest fachowa informacja o interesujących nas produktach. Szybki termin finalizacji zamówienia. Towar w najlepszym gatunku. Bardzo sympatyczni pracownicy sklepu.
5 / 5
2011-01-30 16:37:30
Luba
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Miła, kompetentna obsługa, potrafią doradzić i podpowiedzieć i co najważniejsze mają przystępne ceny. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-01-26 19:33:30
Janina
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Niewysokie koszty przesyłki i super szybka dostawa kurierem. Polecam wszystkim zakupy. Zostaniecie obsłużeni szybko, rzeczowo i profesjonalnie.
5 / 5
2011-01-23 19:18:40
Marcel
Jako klientka jestem bardzo zadowolona. Bardzo rzeczowa, profesjonalna i miła obsługa. Polecam sklep wszystkim zainteresowanym. Pan Jarek jako sprzedawca to wzór do naśladowania. Tak trzymać!
5 / 5
2011-01-21 18:23:43
Maksym
Jestem zachwycona jakością, obsługą i cenami! To już moje kolejne zakupy w sklepie AVELLO.pl i nie żałuję. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-01-14 20:31:23
Brunon
Sklep godny polecenia, pełen profesjonalizm - dobry kontakt, pełna informacja na każdym etapie realizacji zlecenia, optymalne ceny. Zakupiłem w Avello dużą ilość produktów podzieloną na 3-4 dostawy. Każda przesyłka dotarła do mnie w stanie nienaruszonym już kolejnego dnia od nadania. Polecam w 100 % DJ
5 / 5
2011-01-04 16:58:53
Ada
bardzo szybka realizacja zamówienia przystępne ceny polecam
5 / 5
2010-12-28 21:04:00
Agata
Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar w najniższej cenie, przesyłka rewelacyjnie zabezpieczona, pełen prosefionalizm, szczerze polecam
5 / 5
2010-12-12 12:19:51
Ziemowit
Wszystko zgodnie z opisem produktu, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, bardzo szybki czas realizacji. Z czystym sumieniem polecam!!!
5 / 5
2010-11-03 18:51:33
Kinga
Wszystko zgodnie z opisem produktu, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, bardzo szybki czas realizacji. Polecam
5 / 5
2010-10-20 14:50:58
Aldona
Zamówiłam zlewozmywak i baterię Deante (cena mniejsza o 1/3 od konkurencji). Zamówienie złożyłam we wtorek po południu a paczkę odebrałam w czwartek rano! Rewelacja! Na bieżąco otrzymywałam maile z informacją co dzieje się z moim zamówieniem a jak miałam pytania dodatkowe to też szybko uzyskiwałam odpowiedzi. Kurier (na dodatek bardzo sympatyczny) zadzwonił odpowiednio wcześnie, więc mogłam spokojnie zorganizować odbiór przesyłki. A sama przesyłka była dobrze zapakowana i umieszczona w solidnej drewnianej "klatce" (aż trzeba było się namęczyć przy jej rozpakowaniu!) POLECAM, POLECAM, POLECAM
5 / 5
2010-10-04 10:29:11
Bogusława
nie spodziewałam się ,że zamawiając baterie jednego dnia, będę następnego dnia z nich korzystać! A tak było. Polecam sklep, tylko się nie popsujcie!
5 / 5
2010-10-01 21:45:46
Teresa
Szczerze polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2010-10-01 13:49:01
Judyta
Jestem pod wrażeniem,zamówienie zlealizowane z pełnym profesjonalizmem.Towar zapakowany i zabezpieczony bardzo dobrze.Kontakt mailowy wzorowy.Baaardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2010-09-23 19:14:04
Liliana
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie; transakcja została przeprowadzona bardzo profesjonalnie; wzorowy kontakt e-mail jak i telefoniczny; klient na biężąco jest informowany o statusie swojego zamówienia;przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona; POLECAM NIEZDECYDOWANYM.
5 / 5
2010-09-13 15:57:15
Zbyszko
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA WZOROWO I BŁYSKAWICZNIE !!! SUPER solidny i rzetelny sprzedawca, wszystko w najlepszym porządku. DZIĘKUJE i POLECAM!!!
5 / 5
2010-09-10 23:25:03
Sergiusz
Polecam zakupy w tym sklepie. Doskonały kontakt telefoniczny i meilowy ,dobra cena ,produkt dotarł na czas mimo problemów firmy z przewożnikiem.
5 / 5
2010-09-09 18:48:25
Herbert
Profesjonalne podejście do klienta. Zamówiony towar najwyższej jakości za bardzo dobrą cene. Tak błyskawicznej przesyłki się nie spodziewałam. Z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2010-09-09 15:09:39
Zofia
pelen profesjonalizm, dobre ceny i dobry kontakt, wysylka ekspres, super zabezpieczona.
5 / 5
2010-08-26 15:17:24
Brygida
Moje zamówienie zostało obsłużone bardzo profesjonalnie: 1\ miałam stały kontakt ze sklepem na każdym etapie realizacji zamówienia 2\ wszystko było pod kontrolą - ponieważ część zamówionego przeze mnie towaru była dostępna od ręki a na część musiałabym czekać ok. 4 tygodni, od razu zapytano mnie czy chcę czekać czy wolę "odchudzić" zamówienie 3\ zaproponowano mi optymalizację kosztów przesyłki 4\ towar został dokładnie opakowany (nie było szans aby cokolwiek się uszkodziło w transporcie), do przesyłki została dołączona fakturka VAT 5\ przesyłka dotarła do mnie w ciągu 2 dni od zamówienia - Avello korzysta z usług renomowanej firmy zajmującej się transportem towaru, z której również jestem bardzo zadowolona (nie było problemu aby pan dostarczający paczkę poczekał na mnie 30minut, spokojnie odebrałam towar w czasie który mi najbardziej pasował)
5 / 5
2010-08-24 20:15:10
Teresa
polecam ten sklep. wzorowo przeprowadzona transakcja, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, dobrze zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2010-08-23 20:25:58
Tadeusz
Bardzo dobry kontakt. Szybka obsługa. Przesyłka dotarła do mnie drugiego dnia =) Kupiłem baterię do wanny. Acha jeszcze dodam, że paczka była świetnie zabezpieczona. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2010-08-18 09:47:13
Konstancja
Zakupiony towar dotarł bardzo szybko , sprawnie i bezproblemowo. Baterie zapakowane solidnie , zabezpieczone przed uszkodzeniem w czasie transportu. Klient jest informowany na bieżąco co dzieje się z jego zakupionym towarem. Wszystkim zainteresowanym gorąco polecam ten sklep , obsługa na najwyższym profesjonalnym poziomie !
5 / 5
2010-08-09 13:41:18
Izolda
Bardzo starannie - wszystko. Niesamowicie zapakowane. produkty metalowe, bo baterie, ale zapakowane jako szkło (sic!). Ale przede wszystkim szybko, najtaniej, zupełnie bezproblemowo. Zdecydowanie sklep godny polecenia.
5 / 5
2010-08-06 13:14:51
Donata
Super!!Bardzo szybko i sprawnie.Po złożeniu zamówienia na drugi dzień przesyłka już była.Polecam.
5 / 5
2010-08-04 22:12:13
Eugenia
Wszystko na 6+! Towar, komunikacja i dostawa. Super. Kupiłam baterię w niedzielę ok.23.00, a we wtorek w południe towar był już u mnie. Polecam!
5 / 5
2010-07-21 17:21:50
Roma
Zamówiłam stelaż ze spłuczką grohe Rapid SL 5w1, zamówienie zostało zrealizowane praktycznie "od ręki", łatwy kontakt mailowy i telefoniczny ze sprzedawcą, bardzo atrakcyjna cena. Polecam
5 / 5
2010-07-19 20:59:43
Jędrzej
Zamówiłem kabinę Dolphi w zestawie z brodzikiem i syfonem. Dostawa przez kuriera. Był jakiś błąd w zamówieniu ale sklep sobie z tym poradził. Bardzo dobry kontakt, łatwa łączność telefoniczna, pomocny personel. Od zamówienia do dostarczenia minęło 5 dni ( w tym weekend). Jestem zadowolony.

Rzetelne opinie o avello.pl