Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AVENIS.PL

AVENIS.PL Opinie 4.9 (91)

Puszkina 25
43-175
Wyry
32 323 05 94
opinie AVENIS.PL
4.9
91
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-05 16:45:07
Helena
Tempo realizacji zaskakujące Firma na medal!
5 / 5
2020-02-01 09:04:28
Bartłomiej
Super, polecam jak najbardziej
5 / 5
2020-01-06 12:14:18
Kacper
Transakcja przebiegła bezproblemowo, a produkty spełniają oczekiwania. jak najbardziej polecam, włosów na głowie wizualnie jest znacznie więcej :)
4 / 5
2020-01-01 19:56:27
Kazimiera
Otrzymałam produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-01 14:14:33
Antoni
Bez zarzutu szybko i bez problemów
5 / 5
2019-12-19 21:43:53
Bronisław
bardzo dobry produkt, używam od dłuższego czasu
5 / 5
2019-12-09 08:24:57
Jolanta
Produkt spełnił oczekiwania. Transakcja przebiegła bez zarzutów
5 / 5
2019-12-04 18:56:35
Martyna
Produkt dotarł szybko, był dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-11-22 10:28:00
Bogdan
Super polecam oczekiwaby efekt😊
5 / 5
2019-11-21 09:35:49
Magdalena
Produkt dotarł szybko, był dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-11-20 14:53:31
Lucyna
Transakcja bezproblemowa , bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-11-15 22:55:25
Matylda
Bardzo dobry kamuflarz, nie widać łysej głowy polecam.
5 / 5
2019-11-13 17:23:15
Arleta
Wszystko w jak najlepszym porządku :) polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-11-13 17:08:56
Donata
Polecam produkty i sklep avenis!
3 / 5
2019-11-09 21:08:50
Damian
nie jest w terminie dostawa jak było napisane
5 / 5
2019-10-30 18:17:16
Bogusława
Polecam bardzo sprawnie załatwione, uczciwie
4 / 5
2019-10-17 13:20:48
Ernest
Proces realizacji zamówienia przebiegł bezproblemowo, ale nie jestem zadowolona z zamówionych produktów.
5 / 5
2019-10-04 13:44:19
Radomir
Polecam produkty i sklep avenis!
5 / 5
2019-09-20 18:50:33
Marek
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA DZIEKUJE
5 / 5
2019-09-08 15:44:14
Jarosława
Jestem bardzo zadowolona z dostawy.
5 / 5
2019-09-05 11:36:32
Arnold
Super Szybko na czas,bez problemu:)
5 / 5
2019-09-02 14:01:43
Maksym
Bardzo dobrze jestem bardzo zadowolony z zakupu i planuje następny zakup
5 / 5
2019-08-21 14:40:59
Tobiasz
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-14 13:41:46
Bogusława
polecam zakupy w sklepie Avenis.
5 / 5
2019-07-31 20:22:44
Luba
Rzetelna firma,nie przesadzają w opisie działania produktu.
5 / 5
2019-07-12 09:48:55
Kornel
Dobra, rzetelna, szybka obsługa i dobry produkt
5 / 5
2019-07-03 19:55:48
Luiza
Transakcja ze sprzedającym przebiegła błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam sprzedającego
5 / 5
2019-07-02 10:14:11
Martyna
Moja opinia jak wyżej przedstawiona ogólnie rzecz biorąc jest bardzo pozytywna dla Państwa. Artykuły jakie otrzymałam są takie jak oczekiwałam. Oczywiście ich cena w stosunku do artykułów tego typu z których korzystam od kilku lat jest wyższa. Jednakże myślę że też sam zewnętrzny wygląd i jego estetyka wpływa na cenę. Dodatkowo chciałabym wskazać, że w sklepie w którym dotychczas robiłam zakupy można było korzystać z obniżek dla osób, które niezmiennie robiły tam zakupy (niestety artykuł który kupowałam dotychczas - stał się niedostępny). Natomiast ogólnie wysyłka i szybkość działania Avenis - super
5 / 5
2019-06-27 10:45:00
Kacper
Dobry,sprawdzony produkt.Polecam.
5 / 5
2019-06-25 12:18:37
Sandra
Profesjonalna i szybka obsługa.Polecam sklep.
5 / 5
2019-06-24 07:56:16
Patryk
wszystko mogę określić jako prawidłowe.
5 / 5
2019-06-15 17:34:19
Eryk
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-06-11 08:48:12
Ewelina
Rzetelny dostawca. Od dłuższego czasu składam tam zamówienia.
5 / 5
2019-05-31 16:52:12
Bernard
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2019-05-29 10:29:13
Władysława
Szybka i dobra obsługa klienta.Milo kupować!
5 / 5
2019-05-28 17:14:36
Liza
Pozytywnie z pewnością polecę innym.
5 / 5
2019-05-27 19:41:52
Regina
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-22 18:42:45
Waldemar
Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia. Na bieżąco przekazywana informacja o statusie zamówienia. Wygodne formy płatności.
5 / 5
2019-05-22 15:29:59
Paulina
Sprawna i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-17 11:49:20
Lucyna
jestem zadowolona zarówno z otrzymanego produktu jak i sklepu
4 / 5
2019-05-14 18:06:49
Iwo
W dalszym ciągu czekam na towar. Zamówienie złożone 2 dni temu. Mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja.
4 / 5
2019-05-14 17:28:28
Mikołaj
jestem zadowolona, sklep wywiązał się co do terminu dostawy , zamówiony towar był taki jaki zamówiłam
5 / 5
2019-05-10 12:45:10
Otylia
Super sklep, natychmiastowa realizacja.
5 / 5
2019-05-02 09:58:22
Łucjan
Szybka dostawa.Towar zgodny z zamówieniem , solidnie zapakowany. Informacje o przesyłce przychodzą na bieżąco. Kontakt z kurierem bardzo dobry .Polecam
5 / 5
2019-04-25 02:07:58
Julita
wszystko ok ok, szkoda tylko że nie dorzucono instrukcji do produktu
5 / 5
2019-04-24 17:16:50
Kajetan
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam sklep.
5 / 5
2019-04-23 10:00:54
Diana
Zamawiałam wybrany towar drugi raz. Mimo drobnych nieporozumień odnośnie płatności, wszystko wkrótce dało się wyjaśnić. Nadal będę zamawiała towar w AVENIS.
5 / 5
2019-04-19 20:43:56
Anita
Doskonały kontakt i solidność. Polecam !
5 / 5
2019-04-16 15:18:08
Łucjan
Bardzo profesjonalna obsługa,a termin-rewelacja
5 / 5
2019-04-12 13:52:39
Felicjan
Nie mam zastrzeżeń. Realizacja zamówienia szybka, towar zgodny z zamówieniem. polecam firmę.
5 / 5
2019-04-10 22:26:24
Wioletta
jestem zadowolona z obsługi i szybkiej dostawy
5 / 5
2019-04-09 11:22:14
Anita
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i przesyłka doszła też szybko
5 / 5
2019-04-05 08:04:41
Gabriela
zakupy przebiegły bez żadnych problemów. Produkty dobrej jakości. Napewno będę wracać na stronę.
5 / 5
2019-03-28 09:05:47
Diana
Bardzo dobra firma, realizacja zamówienia natychmiastowa, bez problemów.
5 / 5
2019-03-13 16:19:36
Monika
Stosuję Avenis od kilku miesięcy - na mnie działa idealnie!
5 / 5
2019-03-11 21:27:51
Emanuel
Rzetelna ,fachowa obsługa.Polecam
5 / 5
2019-03-03 16:08:49
Jadwiga
jestem zadowolona z zakupu avenis. Spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2019-02-14 13:20:59
Adam
produkty spełniają moje oczekiwania, dostarczone szybko i bezpiecznie.
5 / 5
2019-02-11 14:56:17
Roman
Rewelacja szybko i sprawnie jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-02-06 13:16:26
Ludwika
Super nie trzeba czekać.Wszystko idzie bardzo sprawnie
5 / 5
2019-02-06 09:46:10
Izolda
Super . Miła obsługa szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-29 19:40:46
Bolesław
Wypróbowany, profesjonalny sklep - polecam
4 / 5
2019-01-28 10:33:12
Maciej
Firma działa sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-01-07 23:12:12
Edyta
Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-27 17:27:04
Manuela
Po raz drugi zakupy w tym sklepie przebiegły bez zarzutu. To co zamówiłam otrzymałam. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-12-19 10:17:09
Bernard
Jak najbardziej polecam, dobra obsługa, szybka wysyłka. Wszystko bez problemu :)
5 / 5
2018-12-13 16:16:30
Antoni
Wszystko poszło pomyślnie oceniam na 5
5 / 5
2018-12-12 11:26:59
Julianna
Polecam, ze względu na dogodne formy płatności.
5 / 5
2018-12-11 13:46:52
Sergiusz
Działa bardzo sprawnie, bez problemów - polecam !
5 / 5
2018-12-06 21:17:14
Arnold
Bardzo szybka dostawa.Polecam.
5 / 5
2018-11-28 12:19:30
Łucja
Szybka dostawa.produkt zgodny z zamówieniem. Przychodzą o formacje na maila .ogólnie wszystko ok
5 / 5
2018-11-23 17:37:46
Janusz
Profesjonalna i wyczerpująca informacja o oferowanych produktach.
5 / 5
2018-11-22 10:22:29
Walenty
Zakupy przebiegły bez zarzutu polecam
5 / 5
2018-11-21 14:42:24
Błażej
Przejrzysty sklep internetowy bez zbędnych reklam, polecam.
5 / 5
2018-11-11 15:56:43
Anita
Dobra firma wymiana koloru bez problemu
5 / 5
2018-11-07 12:32:00
Emil
Bardzo dobry produkt, skuteczny!! Bardzo szybka dostawa. Polecam!!!
5 / 5
2018-11-02 12:22:01
Józefina
Rzetelna firma,bardzo szybka dostawa,Informacje mailowe,na jakim etapie jest zamówienie.SUPER!
5 / 5
2018-09-26 13:07:53
Radomir
Dobra współpraca, dotrzymujący słowa, przesyłka błyskawiczna.
5 / 5
2018-09-25 09:17:05
Ilona
Towar zamawiałam po raz kolejny. Za każdym razem wszystko odbyło się bez zarzutu i błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2018-09-21 14:09:22
Nastazja
Szybko, sprawnie, skutecznie. Nie mam żadnych zatrzeżeń.
5 / 5
2018-09-07 09:56:27
Magda
Transakcja bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2018-09-05 14:31:15
Wiesława
Ja jestem zadowolony z zakupu i produktu jak dla mnie jest super kamuflażem dzięki któremu czuję się lepiej
5 / 5
2018-08-30 09:18:25
Gabriela
Świetna obsługa, szybka realizacja
5 / 5
2018-08-30 03:31:04
Lidia
Bez zastrzeżeń.Parę miesięcy wcześniej kupiłam próbkę produktu i to zdecydowało o zamówieniu dwóch dużych opakowań.
5 / 5
2018-08-29 08:59:00
Elżbieta
świetnie , towar zamówiłam w czwartek a otrzymałam we wtorek, informacje o przesyłce przychodzily e-mailowo. polecam sklep.
5 / 5
2018-08-28 16:09:07
Olaf
Bardzo dobrze, godna zaufania.
5 / 5
2018-08-24 15:03:00
Jarosława
Wszystko OK, polecam sklep Avenis
5 / 5
2018-08-21 09:40:57
Regina
Super kosmetyk, polecam serdecznie!
5 / 5
2018-08-20 19:11:37
Albert
Polecam. Towar zgodny z opisem.
3 / 5
2018-07-29 18:46:40
Wieńczysła
Mam problem z opinią o avenis.pl ponieważ zawiódł kurier a ja za taką usługę zapłaciłam
5 / 5
2018-07-23 14:51:30
Cyprian
Więcej takich sklepów internetowych - szybko i solidnie.

Rzetelne opinie o AVENIS.PL