Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Avento

Avento Opinie 4.9 (28)

Rudka Kozłowiecka 158
21-025
Niemce
( brak )
opinie Avento
4.9
28
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-03-10 13:13:55
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 22:31:25
Renia
Gorąco polecam ten Sklep :) Bardzo miła i fachowa obsługa. Towar zgodny z opisem. Przesyłka dostarczona bardzo szybko :) W 100% warto dokonywać zakupu właśnie w tym sklepie!!
5 / 5
2014-11-30 20:17:28
Jędrzej
Polecam, łatwy kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2014-11-30 07:11:13
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 14:58:59
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 09:33:31
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 14:45:42
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko bardzo sprawnie. Miła obsługa, świetny kontakt. Będę korzystać na pewno jeszcze z tego sklepu.
5 / 5
2014-10-10 16:12:04
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 14:49:53
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 10:51:10
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 06:17:18
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Uszkodzenie produktu leżało po stronie hurtowni. W tej trudnej sytuacji Sklep Avento zachował pełen profesjonalizm. Nie spodziewałem się, że w tak ekspresowym tempie zostanie rozwiązana pozytywnie moja sprawa. Zdecydowanie polecam sklep!
5 / 5
2014-09-13 09:49:36
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 09:37:04
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 22:54:00
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-25 11:21:41
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-07-23 21:34:41
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-20 17:45:36
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zlewozmywak zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 10:03:35
Liza
Bardzo przyjemnie robi się zakupy w sklepie AVENTO
5 / 5
2014-04-09 17:00:53
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 00:45:06
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 18:57:34
Zenon
Lodówkę zamówiliśmy ok godziny 17 i dnia następnego była już u nas. Koszty wysyłki? śmiech na sali ;) tak niskie. Bardzo miły kontakt. Na pewno jeszcze będziemy zamawiać w AVENTO.
5 / 5
2014-03-18 22:05:34
Błażej
Zamówiłem tv za ponad 5000 zł w jednej z największych hurtowni internetowych (Nazwa na M )zwodzili mnie przez 2 tygodnie w sklepie AVENTO odbyło się to szybko sprawnie i bez problemów koszt wysyłki wręcz śmieszny . Bardzo Bardzo miła obsługa . Pierwsze moje zakupy w tym sklepie lecz nie ostatnie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2014-03-02 10:25:58
Anita
bardzo sprawna obsługa szybka dostawa telewizor klasa polecam zakupy w tym sklepie sama na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2014-02-20 19:18:14
Adrian
Polecam wszystkim, szybka dostawa, bardzo miły kontakt.
5 / 5
2014-02-11 23:00:48
Wiktor
Szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z opisem! miła obsługa na pewno tu jeszcze wrócę. Dziękuję i polecam!!
5 / 5
2014-02-08 17:11:33
Patryk
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zamówiony w godzinach popołudniowych telewizor był u mnie już następnego dnia. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2014-01-16 23:06:40
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 14:35:43
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam!

Rzetelne opinie o Avento