Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Avora.pl

Avora.pl Opinie 4.2 (69)

ŚW. ANNY, 15a/6
42-700
Lubliniec
662444364
opinie Avora.pl
4.2
69
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-03-10 03:58:12
Sabina Sowa
Polecam sklep Avora.pl Dobrej jakości biżuteria. Kupiłam u nich bransoletkę modułową z zawieszkami i jestem zadowolona. Przesyłka dotarła szybko, w ładnym pudełku, zabezpieczona w kartonik. Po dłuższym noszeniu nic się nie dzieje, bransoletka nie czernieje.
5 / 5
2020-02-22 14:42:48
Albert
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar w 100% zgodny z opisem
3 / 5
2019-12-20 09:38:49
Bolesław
brak informacji po przyjęciu zamówienia, brak konaktu telefonicznego i drogą elektroniczną natomiast wysyłka błyskawiczna
4 / 5
2019-12-17 15:53:33
Jakub
Świetna strona i super produkt. Skorzystam jeszcze napewno.
5 / 5
2019-12-16 20:17:04
Jan
Polecam. Super. Będę wracać.
5 / 5
2019-12-10 01:09:05
Lesław
Kolczyki piękne, certyfikat autentyczności i 5 lat gwarancji.Polecam.
1 / 5
2019-12-04 16:34:45
Sergiusz
Towar po tygodniu nie został jeszcze wysłany, telefon na głucho milczy, nie jest odbierany. Na e-maile nie ma odpowiedzi.
4 / 5
2019-11-28 22:00:42
Feliks
Paczka solidnie zapakowana, bieżące informacje od sklepu. Najważniejsze, że zamówiony towar bardzo ładny, zawieszki do bransoletek w rzeczywistości dużo ładniejsze, niż na zdjęciu, piękne wykonanie detali.
1 / 5
2019-10-22 15:16:16
Oliwia
Po ponad tygodniu oczekiwania nie otrzymałam opłaconego towaru, a sklep nie odpowiada na maile!
5 / 5
2019-09-05 11:19:50
Bogna
Jestem bardzo zadowolona towar zgodny z tym który oglądałam i zamawiałam bardzo szybka wysyłka wszystko z jak najwyższej półki polecam wszystkim ten sklep
1 / 5
2019-07-30 16:50:35
Andrzej
Jestem bardzo rozczarowana tym sklepem. Kolczyki otrzymalam szybko ale nie spodobaly mi sie wiec zgodnie z prawem odesłalam. Na zwrot pieniedzy czekam juz 3 tydzien. Zero kontaktu ze sklepem. Nie odbieraja telefonu, nie odpisali na maila. Sprawa zostanie zgloszona na policje.
5 / 5
2019-07-19 08:20:59
Remigiusz
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-07-18 10:44:38
Paula
SZYBKA DOSTAWA, BIZUTERIA JAK OCZEKIWAŁAM
5 / 5
2019-07-11 23:05:07
Julita
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w avora.pl.
5 / 5
2019-06-08 02:58:13
Patryk
Świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia, a kolczyki piękne.. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-05-28 12:29:03
Leokadia
Szybka realizacja zamówienia, kontakt mailowy także szybki. Informacje o statusie paczki na bieżąco. Polecam!!
5 / 5
2019-05-18 12:49:42
Eugenia
Sklep jak najbardziej godny polecenia, ceny również.
2 / 5
2019-05-13 22:27:44
Romana
nikt nie odpowiada pod telefonem, nie odpisuje na maile, dotyczące problemów z zakupami
5 / 5
2019-03-28 15:15:37
Jeremiasz
sklep solidny , godny polecenia
5 / 5
2019-02-14 11:17:57
Luiza
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Sprzedawca szanuje klienta i jego czas, a biżuteria jest piękna i w bardzo dobrej cenie. Kupiłam 3 zawieszki do bransoletki modułowej (łącznie za mniejszą cenę niż jedną w salonie na P lub na A) - wszystkie spełniają moje wysokie wymagania. Moim zdaniem, są ładniejsze niż niektóre podobne z renomowanych salonów jubilerskich (aniołka i gitary szukałam długo - do tej pory wszystkie były toporne lub zbyt błyszczące). Poza tym, zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko i ładnie zapakowane. Polecam, naprawdę warto.
1 / 5
2019-02-12 09:40:26
Jędrzej
dostałem nie to co zamawiałem ( na stronie było w sklepie nie - tylko nie poinformowano mnie czy zgadzam się na tę podmianę . Na mail'a nie odpisano nigdy, telefon do kontaktu martwy ( ponoć awaria ) . W momencie gdy potrzebuję czegoś na czas taka martwa ściana wkurza. W końcu złapałem kontakt przez FB . Poradzono mi odesłanie felernego zakupu. Wolałem nie tracić czasu i pieniędzy ( nie zaznaczyli ,że zwrócą za wysyłkę i kopertę .
5 / 5
2018-12-21 11:20:36
Marek
Polecam. Szybkość dostawy oraz jakośc ok.
5 / 5
2018-12-18 19:38:38
Zbyszko
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-12-13 19:35:38
Kamil
Szybko, sprawnie, bez problemów. Sklep oferuje wiele pięknych wyrobów jubilerskich w dobrych cenach. Na pewno tam wrócę.
5 / 5
2018-12-06 19:04:01
Lech
Szybko, niedrogo, po prostu pełen profesjonalizm - polecam
5 / 5
2018-11-30 21:54:34
Weronika
Bardzo szybka przesyłka! Medalik przepiękny, o czym wiedziałam, bo jeden już taki miałam, ale podarowałam - tak się komuś spodobał.
1 / 5
2018-11-23 11:52:20
Marcel
nie polecam ... towar kupiony w niedziele , opłacony w poniedziałek . dziś piątek i zero informacji o wysyłce . piszę emaile ale bez skutku - zero odpowiedzi
5 / 5
2018-11-11 11:20:08
Łukasz
Wysyłka bardzo szybka, jeśli chodzi o sprzedajacego, pełna profeska, szybka wysyłka a towar zgodny z opisem, ;). Polecam
4 / 5
2018-10-05 04:52:43
Teodor
Wszystko przeszło pomyślnie 😃
5 / 5
2018-08-29 21:07:38
Małgorzata
Jestem zadowolony wszystko Ok.
4 / 5
2018-08-24 19:43:23
Alberta
Kolczyki zgodne z opisem,lekkie opóźnienie z wysyłka,polecam
4 / 5
2018-08-23 15:18:25
Otylia
Zakupy przebiegły pomyślnie, na przyszłość sprzedawca mógłby tylko przesyłać numer przesyłki jeśli jest ona zarejestrowana, tak aby można ją śledzić.
2 / 5
2018-08-22 09:51:26
Amelia
Jeszcze nie doszło moje zamówienie
1 / 5
2018-08-19 16:15:34
Jan
Przesyłka miała być już po 24h, a czekam już tydzień.
5 / 5
2018-07-28 23:37:35
Jacek
Wszystko przebiegło szybko, tak jak należy.
5 / 5
2018-07-16 19:37:19
Paweł
Jestem zadowolona z przebiegu tranzakcji jak rowniez z zamowienia odzwierciedla w100% zamowilam ponownie dla córki .Dziękuje
5 / 5
2018-06-26 10:55:03
Inga
Jestem bardzo zadowolona, bransoletka na żywo wyglada jeszcze ładniej niż na zdjeciu 😀😀😀😀
5 / 5
2018-06-12 10:35:10
Jarosław
Piękne produkty w świetnych cenach. Najchętniej wykupiłabym cały asortyment!
5 / 5
2018-06-08 21:31:18
Jeremiasz
Bardzo szybki czas realizacji, polecam
5 / 5
2018-06-07 14:07:04
Benedykt
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu.
4 / 5
2018-05-24 00:15:47
Henryka
kolejny zakup w avora.pl polecam
2 / 5
2018-05-22 15:19:04
Sławomira
W opisie produktu gwarantowali ozdobne pudeleczko, zatem liczylam, ze bizuteria przyjdzie tak, jak na zaprezentowanych zdjeciach. Niestety, przyszla w kawalku srebrnej folii, a szkoda, bo to na prezent. Zdecydowalam sie wiec napisac maila z prosba o doslanie pudeleczna. Odpowiedzi nie dostalam, wiec kontakt z klientem tez bardzo marny. Gdyby nie fakt, ze pudeleczko bylo zaoferowane w cenie problemu by nie bylo. Produkt sam w sobie spodziewalam sie ze przyjdzie w nieco lepszej jakosci.
4 / 5
2018-05-18 10:30:18
Łukasz
Polecam zakupy dobry kontakt szybka realizacja wszytko tak jak powinno być
5 / 5
2018-05-02 12:41:02
Angelika
Wszystko przebiegło super, serdecznie polecam
4 / 5
2018-03-23 09:53:05
Marian
Muszę przyznać że byłem mile zaskoczony faktem że przesyłka dotarła do mnie następnego dnia po jej zamówieniu , towar zgodny z opisem ładnie opakowany i szybko dostarczony, cóż więcej powiedzieć jak tylko "Polecam" :)
5 / 5
2018-03-14 10:38:07
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie wszystko OK Polecam
5 / 5
2018-03-02 08:52:48
Amelia
Polecam - dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu.Krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-21 10:19:45
Damian
Pierścionek piękny i błyskawiczna dostawa .polecam
4 / 5
2018-01-12 22:41:24
Eugeniusz
Ogólnie nie mam zastrzeżeń gdyż wysyłka towaru bardzo szybka ale niestety jedna z zawieszek do łańcuszka przeze mnie zamówionych po kilku dniach od noszenia po prostu się złamała...
5 / 5
2017-12-22 10:25:54
Paula
Polecam gorąco ten wspaniały sklep
5 / 5
2017-12-15 14:59:02
Malwina
Szybko i sprawnie. Krótko mówiąc pełen profesjonalizm!
5 / 5
2017-12-09 11:44:51
Beata
Nie było produktu, który chciałam, Pani zadzwoniła i zaproponowała inny. Zgodziłam się, Jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2017-11-03 13:02:11
Dorota
Bardzo szybka, sprawna przesyłka. Produkt warty swojej ceny.
5 / 5
2017-10-18 12:01:13
Gracjan
Sprzedawca idealny,godny polecenia, bardzo szybko wysłany towar, zgodny z opisem.
5 / 5
2017-09-01 11:44:19
Józef
Natychmiastowa wysyłka, przedmiot zgodny z opisem i zamówieniem, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2017-08-31 11:02:46
Ismena
Transakcja przebiegla pomyslnie. Polecam sprzedającego
5 / 5
2017-08-06 14:21:02
Lech
Produkty spełniły moje oczekiwania, wysyłka bez zarzutów. Polecam
4 / 5
2017-08-03 14:18:29
Julianna
Sklep oferuje biżuterię w niezłej cenie. Nieco szwankują opisy. Za to kontakt bardzo dobry i dbałość o zadowolenie klienta również. Polecam.
5 / 5
2017-07-08 19:04:09
Kalina
Wszystko ok, bardzo polecam ten sklep. Pomimo, że Poczta Polska zawiodła dostawca stanął na wysokości zadania i oddał kase za niedostarczoną przesyłkę. Godny zaufania.
5 / 5
2017-06-27 11:26:05
Bogdan
Bardzo profesjonalny sklep, świetny kontakt.
5 / 5
2017-06-09 15:58:08
Aga
Super sklep bransoletka przepiękna Polecam
1 / 5
2017-01-29 14:54:45
Szymon
Od miesiąca czekam na produkt pomimo uiszczenia opłaty brak reakcji Będę musiała zrobić reklamację ciekawe czy będzie równie fatalna jak sam zakup Monika Fronczek.
5 / 5
2017-01-28 03:12:13
Marek
Bardzo mila i kompetentna obsluga. Goraco polecam!
5 / 5
2017-01-18 07:06:06
Celina
Sklep godny zaufania i polecenia.
1 / 5
2016-12-16 12:20:29
Nadia
zamówienie 20 listopada , dziś jest 16 grudnia a towaru wciąż brak. Zero kontaktu telefonicznego , kilka wysłanych e-maili, na żadną nie otrzymałam odpowiedzi . Lekceważenie klienta, sklep do bani!!!!!!
5 / 5
2016-12-16 09:52:50
Jędrzej
Jeszcze tam wrócę, chyba że złoto porywające lancuszek szybko się zetrze.
5 / 5
2015-05-12 14:19:59
Jonatan
Super szybka obsługa, towar następnego dnia doręczony. Bardzo polecam
5 / 5
2015-04-01 14:04:08
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-29 14:41:42
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Avora.pl