Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AVP Sp. z o.o.

AVP Sp. z o.o. Opinie 4.8 (441)

Szumiących Traw 2B/A
03-289
Warszawa
22 747 02 91
opinie AVP Sp. z o.o.
4.8
441
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-18 16:02:28
Idzi
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Pełna satysfakcja :)
5 / 5
2020-02-15 11:53:18
Ireneusz
Szybki kontakt, ogólnie bez problemów.
5 / 5
2020-02-14 18:25:21
Konrad
Wysokiej klasy specjaliści, bardzo przyjazne podejście - dawno nie robiłem zakupów z większą przyjemnością.
5 / 5
2020-02-12 10:35:28
Mirosław
Kontakt super, pomimo tego ze głośnik który zamówiłem był niedostępny, Pan na infolinii znający się na rzeczy doradził mi zamiennik
5 / 5
2020-02-11 21:27:13
Arlena
Szybka realizacja, informacje przekazywane na bieżąco o stanie zamówienia. Na plus wiele dostępnych możliwości płatności
5 / 5
2020-02-10 11:09:19
Michał
bez zarzutu, brałem paczkomatem i dostałem zgodnie z opisem towar
5 / 5
2020-02-06 09:28:41
Ziemowit
Produkt ciekawy, jednak nie mieszczą się w nim całe uszy. Jakość dźwięku dobra, choć basów mogło by być troszkę mniej.
5 / 5
2020-02-04 20:47:53
Kazimiera
Wszystko sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2020-01-31 08:26:32
Anastazja
Szybko sprawnie bez problemów
1 / 5
2020-01-30 09:49:17
Amelia
Nie polecam, sklep oferuje towar jako dostępny od ręki a fizycznie nie ma go na stanie, proponowano mi żebym poczekała 10 dni. Uważam to za niedopuszczalne, klienci przede wszystkim kierują się dostępnością produktu, w przypadku braku towaru niepotrzebnie traci się czas na zwroty i anulacje. Kontakt szybki ale niezbyt uprzejmy, brak chęci rozwiązania problemu, przeprosiny zdawkowe, poczułam się zlekceważona. Pieniądze zostały zwrócone, niesmak pozostał. Więcej z usług tego sklepu nie skorzystam.
5 / 5
2020-01-29 22:29:18
Daniel
Wszystko bardzo sprawnie i bezproblemowo.Polecam serdecznie.
5 / 5
2020-01-29 12:48:57
Dymitr
Wszystko zrealizowane w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-28 16:24:47
Dalia
Szybko i sprawnie, a przy tym przyzwoicie cenowo. Towar dobrze zapakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-23 14:33:06
Oleg
Wszystko super, przesyłka wysłana błyskawicznie, zaraz po zamówieniu, towar świetny, polecam
5 / 5
2020-01-21 23:10:25
Oliwia
Szybko i fachowo. Towar zgodny z opisem na stronie sklepu. Polecam.
3 / 5
2020-01-20 18:53:58
Jędrzej
Na towar czekałem równo dwa tygodnie.
5 / 5
2020-01-17 19:07:22
Marcel
Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka była nastepnego dnia zgodnie z tym jak jest napisane na stronie. Dziękuje
5 / 5
2020-01-15 13:36:51
Juliusz
Sklep wywiązał się z zamówienia wzorowo, utrzymywał ze mną kontakt z własnej inicjatywy.
5 / 5
2020-01-14 11:45:01
Patrycja
Bardzo dobry kontakt z obsługą, mimo okresu świątecznego błyskawiczna realizacja zamówienia! Polecam!
4 / 5
2020-01-13 18:07:24
Tadeusz
Wszystko spoko, tylko jedno zastrzeżenie odnośnie jednego produktu. Mianowicie na ceneo był dostępny dany kolor pewnego modelu a na stronie już nie i musiałem anulować zamówienie. Nie wiem czy jest to wina sklepu czy ceneo.
3 / 5
2020-01-10 10:36:07
Alicja
Miała być bezpłatna przesyłka. Nawet w nazwie przedmiotu była informacja o tym, że przesyłka jest bezpłatna. Nic z tego. Przesyłka była płatna.
5 / 5
2020-01-08 13:24:46
Zofia
Mimo okresu świątecznego wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2020-01-07 20:09:42
Zygmunt
Szybka wysylka, miła obsługa!
5 / 5
2020-01-06 12:46:40
Eryka
Błyskawicznie i bez problemów, ale brak instrukcji w języku polskim która powinna być wg obowiązujących przepisów.
5 / 5
2020-01-04 22:28:09
Karina
Towar zgodny z opisem, pomimo okresu świątecznego i błędu na stronie Ceneo, uprzejmy Pan zadzwonił i powiadomił mnie o tym, że towar nie zmieści się w paczkomacie i proponuje dostawę kurierem, 2-3 SMS dalej wszystko zostało załatwione, także full PRO i polecam, napewno jeszcze coś kupię w tym sklepie. POLECAM !!!
1 / 5
2020-01-01 19:05:11
Alicja
Sklep anulował zamówienie, nie aktualne ilości magazynowe
5 / 5
2019-12-31 14:44:47
Beniamin
To pierwszy mój zakup. Atrakcyjna cena. Polecam.
5 / 5
2019-12-28 22:57:12
Amelia
Szybko i fachowo. Zamówiłam mikrofon na stronie- mimo braku dostępnego koloru. Ze strony obsługi dostałam konkretny telefon w sprawie nawet drobnego detalu. Wysyłka szybka, pięknie zapakowana. Polecam
5 / 5
2019-12-25 07:51:47
Ludwik
Szybka realizacja zamówienia i bardzo pomocna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-24 12:47:05
Tomasz
Bez jakichkolwiek problemów, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-18 10:50:17
Emanuela
Jak na tydzień przed światami szybko i sprawnie
3 / 5
2019-12-12 09:54:45
Leon
Pomimo informacji o dostępności towaru, okazało się, że jednak nie ma go na stanie. Zamówienie zostało anulowane przez sklep.
5 / 5
2019-12-04 18:12:59
Emanuel
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-12-03 18:44:31
Henryk
Szybko i solidnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-11-29 14:16:45
Jeremiasz
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Obsługa klienta emailem - pytanie - odpowiedź po 30 min. Wzorcowo. Polecam.
5 / 5
2019-11-26 15:32:25
Natalia
Zamówienie zostało świetnie zabezpieczone i szybko wysłane. Polecam.
5 / 5
2019-11-25 20:40:49
Kornelia
Profesjonalna obsługa!! Polecam
5 / 5
2019-11-21 19:58:50
Jakub
bardzo dobry sklep, kupowałem tu kilka razy.
5 / 5
2019-11-21 14:55:00
Sławomir
Sklep bardzo wiarygodny, bdb kontakt meilowy
3 / 5
2019-11-18 16:23:35
Mieczysława
Sklep bardzo fajny ale nie ma informacji o statusie paczki
5 / 5
2019-11-15 15:28:45
Idzi
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo komunikacja ze Sklepem.
5 / 5
2019-11-15 14:57:21
Aniela
Szybko i sprawnie, każdy etap dostarczenia przesyłki jest monitorowany. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, sklep spełnił moje oczekiwania w stu procentach.
5 / 5
2019-11-08 13:52:05
Zdzisław
polecam, szybko, sprawnie i na temat
5 / 5
2019-10-25 12:38:08
Rafał
Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka, dbałość o klienta na najwyższym poziomie. Szczerze polecam wszystkim, sklep ma pierwszeństwo z każdym moim zakupem.
5 / 5
2019-10-20 22:04:26
Patrycja
Bardzo dobry kontakt z klientem, profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-10-19 09:50:06
Jadwiga
Bardzo szybko i bezproblemowo zrealizowane zamówienie. Polecam!
5 / 5
2019-10-14 20:38:56
Ludmiła
wszystko super. szybka odpowiedz na maila. wychodza na przeciw klientowi.
5 / 5
2019-10-10 18:50:09
Fryderyk
Wszystko zgodnie z opisem, błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-10-01 10:04:38
Kazimierz
Wszystko w porządku. Szybko nadana przesyłka. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-09-24 02:19:57
Kalina
Polecam,można brać w ciemno ;)
5 / 5
2019-09-17 17:56:08
Remigiusz
Zakupy przebiegły pomyślnie! Polecam
5 / 5
2019-09-14 14:05:31
Zuzanna
To juz mój piąty zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni !! Polecam !
5 / 5
2019-09-14 00:21:26
Wacław
Szybka realizacja, dobry kontakt dobra cena. Polecam!
5 / 5
2019-09-13 16:13:56
Ziemowit
Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-09-11 23:39:30
Wiktor
Polecam ten sklep z czystym sumieniem
4 / 5
2019-09-09 19:56:55
Nadia
Zamówiony towar był do odebrania w normalnym czasie.
5 / 5
2019-09-06 22:54:43
Anna
Świetna współpraca, głośniki następnego dnia były już w domu. Polecam!
4 / 5
2019-09-06 01:42:19
Mariusz
Generalnie ok. Nie otrzymałem tylko informacji o zamówieniu lub o numerze przesyłki. Info co się dzieje z zamówieniem dostałem po telefonie do sklepu. Po za tym wszystko jak należy.
5 / 5
2019-09-05 14:59:49
Brygida
Błyskawicznie i profesjonalnie
5 / 5
2019-09-04 10:56:22
Brygida
Polecam.Dobry kontakt,profesjonalna obsługa.Będę u Was kupował.
5 / 5
2019-08-28 04:50:31
Łukasz
Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-08-26 20:57:01
Bernadeta
Polecam sklep realizacja zamówienia expresowa
5 / 5
2019-08-21 19:57:06
Michał
Bezbłędna i bardzo szybka realizacja zamożnienia.
5 / 5
2019-08-16 11:04:28
Kamila
Sprawna realizacja zamówienia, polecam!
5 / 5
2019-08-10 10:50:53
Bartosz
Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi, bardzo pomocni panowie przez telefon polecam sklep.
5 / 5
2019-08-06 15:36:28
Arnold
Bardzo dobry sklep, gorąco polecam.
5 / 5
2019-07-29 09:31:39
Adrian
Zdecydowanie polecam !!! Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-27 01:18:15
Wiesław
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-26 16:24:25
Sonia
Mimo drobnych problemów sklep stanął na wysokości zadania. Obsługa szybka, stały kontakt. Polecam
5 / 5
2019-07-26 15:06:25
Malwina
Super sklep polecam serdecznie
5 / 5
2019-07-24 21:08:27
Alberta
Perfekcja, szybkość, profesjonalizm
5 / 5
2019-07-18 18:43:59
Dalia
SOLIDNY, SZYBKI, BEZPROBLEMOWY,POLECAM
5 / 5
2019-07-16 14:30:45
Kazimierz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprzęt zgodny z opisem. Szybka pomoc zespołu AVPartner (problem z jednym pokrętłem po zakupie). Polecam w 100 proc. jeżeli chodzi o produkty Pioneera!
5 / 5
2019-07-09 10:05:34
Bronisław
Super jakość sprzętu, niska cena i do tego expresowa przesyłka odebrana dzień po zamówieniu. Polecam!
5 / 5
2019-07-08 09:48:24
Jolanta
Doskonały sprzedawca, towar dostarczony w perfekcyjnym stanie , zgodnie z zamówienien
5 / 5
2019-07-08 01:03:09
Oliwier
Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów! Polecam!
5 / 5
2019-07-05 16:55:35
Tymon
Super obsługa. Konkretne podejście do klienta
5 / 5
2019-07-04 17:57:28
Renata
Szybko, sprawnie i adekwatnie do oferty.
5 / 5
2019-07-04 13:03:16
Marcel
Bardzo zaangazowana i pomocna obsluga. Towar u mnie byl nastepnego dnia po zamowieniu gdzie inny dostawca marudzil, ze moze w tydzien da rade. Jestem super zadowolony z zakupu i realizacji.
5 / 5
2019-07-02 19:31:24
Liwia
Bardzo pozytywna, świetny kontakt.
5 / 5
2019-07-02 09:45:50
Leopold
Najszybsza wysyłka. Zamówiłem o 12tej po południu i 24h później paczka była w paczkomacie. super!
5 / 5
2019-07-01 09:26:00
Liwia
Błyskawiczna i profesjonalna obłoga, Polecam.
5 / 5
2019-06-29 11:12:16
Arleta
Profesjonalna obsługa, bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-27 09:54:10
Sławomira
Państwo powinni dostać mandat, za przekroczenie prędkości. Przesyłka doszła następnego dnia z rana po zamówieniu. No oszaleli. Oskarżam was o zwiększenie moich oczekiwań.
5 / 5
2019-06-24 21:10:33
Izydor
Starannie zapakowany sprzęt nie naruszony
5 / 5
2019-06-17 15:59:07
Helena
Wszystko poszło sprawnie. Polecam :D
5 / 5
2019-06-17 14:16:09
Mikołaj
szybko wysłany towar i dobrze zapakowany
5 / 5
2019-06-11 08:21:50
Jowita
Swietnie, szybko, zgodnie z planem.
5 / 5
2019-06-10 11:39:00
Marcin
Kolejny mój zakupy w firmie AVPartner, polecam wszystkim kupującym!!!
5 / 5
2019-05-31 10:23:40
Marta
wszystko w najlepszym porządku, polecam :)
5 / 5
2019-05-28 15:34:45
Kalina
Wysyłka błyskawiczna! Towar zamówiony po godz. 15 dotarł następnego dnia przed południem. Polecam!
5 / 5
2019-05-28 11:06:48
Piotr
dobra rzetelna firma miła obsługa telefoniczna polecam firmę AVPartner.pl
5 / 5
2019-05-24 13:33:36
Damian
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. O przebiegu transakcji sklep informował na bieżąco .
5 / 5
2019-05-23 12:09:31
Laura
Jest super to moje kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolony.
4 / 5
2019-05-21 20:37:03
Irena
Polecam sklep z czystym sumieniem mimo malych problemow z paczkomatem,oceniam sklep na duzy plus, gdyz widac, ze zalezy im na kliencie.Paczka co prawda, nie trafila do paczkomatu,ale po zgloszeniu do sklepu problemu, natychmiast sprawa zostala rozwiazana i paczka trafi jutro do mnie
5 / 5
2019-05-21 12:48:07
Ignacy
Zamówienie zgodne z prezentowanym w sieci i dostarczone ekspresowo.
4 / 5
2019-05-14 23:46:46
Wincenty
W porządku; przeraziło mnie nieco rozpakowane opakowanie producenta głośników, które zakupiłem (miało swoje zabezpieczenie); wnoszę, że sprzedawca dorzucił jedynie kabel z europejską końcówką (obok oryginalnego z brytyjską). Oszczędność miejsca w paczce, a dla mnie umiarkowany profesjonalizm… ogólnie nie wydaje się, by coś złego działo się z głośnikami, choć teraz nie mogę wykluczyć, że nie były np. wcześniej używane — choć osobiście nie sądzę. Tak więc jedynie strzał w stopę sprzedawcy.
5 / 5
2019-05-14 20:49:46
Beniamin
Bez problemowo, w konkurencyjnej cenie ;)
4 / 5
2019-05-13 10:45:11
Aleksandra
Jedna gwiazda (tym razem) niżej z uwagi na to, że dostarczono mi instrukcję do MPK49 z informacją: "Witam, oto instrukcja do MPK249 w języku polskim". Rozumiem, że mają problem: dystrybutor (Audiostacja) nie ma też właściwej instrukcji. Ale winni coś z tym zrobić bo ciężko ogarnąć tyle funkcji mimo, że sprzęt "jest intuicyjny".
5 / 5
2019-05-09 11:15:48
Gracjan
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Pomoc telefoniczna przy realizacji. Kontakt ze sklepem na dobrym poziomie. Cena towaru - rynkowa, korygowana na bieżąco w zależności od sytuacji na rynku - brawo marketing :-)
5 / 5
2019-05-06 13:17:23
Karina
Szybka realizacja, produkt na stanie
5 / 5
2019-05-02 14:44:29
Wiktoria
Sklep bardzo dobry. Realizacja zamówień ekspresowa. To już kolejny mój zakup i za każdym razem wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2019-05-01 20:15:33
Jan
Zamówiony sprzęt był sprawny (a czytałem że od innych sprzedających był często niesprawny)
5 / 5
2019-04-29 11:14:02
Seweryn
Polecam w 100%. Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-04-27 16:16:26
Wiktoria
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-04-26 14:10:07
Ewelina
Bardzo rzetelny i godny zaufania sklep
5 / 5
2019-04-25 12:52:07
Regina
Bardzo dobry kontakt, świetna cena, szybka dostawa!
5 / 5
2019-04-19 10:02:44
Justyna
Wszystko w porządku, sprawnie i szybko
5 / 5
2019-04-17 13:54:29
Kajetan
Super, profesjonalnie i na czas, świetny sklep. Zamówiony towar przyszedł na czas
3 / 5
2019-04-17 09:55:19
Genowefa
Niestety opakowanie było uszkodzone w dwóch miejscach, mam nadzieję że działa dowiem się jak prezent zostanie przekazany
5 / 5
2019-04-13 09:45:58
Kinga
Łatwy kontakt ze sprzedawcą, sprzęt bez zarzutów sprawuje się świetnie.
5 / 5
2019-04-11 11:05:23
Izolda
Super, wszystko sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-04-10 18:30:29
Antoni
Super obsługa i bardzo pomocny pan pod firmowym numerem telefonu. Sklep warty polecenia !
5 / 5
2019-04-08 14:08:23
Bronisława
Wszystko cacy, bardzo szybka darmowa wysyłka. Towar dotarł cały i w jednym kawałku. Cenowo również na bardzo dobrym poziomie, Nic innego jak tylko polecić.
5 / 5
2019-04-05 16:56:48
Zbyszko
Super nic dodać nic ująć. Opinie które są negatywne nie są adekwatne do działania sklepu itd. Super Polecam
5 / 5
2019-04-03 12:46:18
Mieczysława
Bardzo duży wybór sprzętu muzycznego w przystępnych niższych cenach. Dobra informacja zwrotna o przebiegu realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-04-03 11:06:52
Klara
Sprawnie, jasno, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-04-02 19:23:30
Ludwika
Super sklep wszystko w porządku.Polecam.
5 / 5
2019-03-29 13:18:31
Iwo
Rewelacyjny sklep. Świetny kontakt ze sprzedającymi. Pracownicy mają cierpliwość i potrafią doradzić w zakupach.
5 / 5
2019-03-28 10:43:04
Ryszard
Super, bardzo szybka wysyłka i towar ok
5 / 5
2019-03-26 14:31:38
Elżbieta
Bardzo szybka wysyłka, towar bez zarzutu
5 / 5
2019-03-26 07:09:56
Aneta
Świetna obsługa , dobry sprzęt, życzliwe podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-03-25 11:42:35
Beniamin
Produkt którego szukałem został wyprzedany ale sprzedawca sprawnie zamowił go dla mnie u dystrybutora i w krótkim czasie go orzymałem. Polecam!!
5 / 5
2019-03-22 20:21:55
Wiola
Sklep na bardzo wysokim poziomie.Obsługa na zadawane pytania odpowiada rzeczowo , grzecznie i cierpliwie.Towar zgodny z opisem solidnie zapakowany . Same plusy dlatego gorąc polecam zakupy AVPARTNER , Pozdrawiam sprzedających.
5 / 5
2019-03-22 18:39:43
Lidia
Wszystko super sprawnie , towar zgodny, rewelacja .
5 / 5
2019-03-20 13:21:04
Jagoda
Bardzo profesjonalny sklep, w parę godzin od pierwszego kontaktu po przesłanie potwierdzenia przelewu i udało się wysłać paczkę jeszcze tego samego dnia, więc następnego była już u mnie. Naprawdę polecam.
5 / 5
2019-03-18 14:49:08
Cezary
Jak zawsze pełny profesjonalizm - Szczególnie Pan Konrad Siedlecki
5 / 5
2019-03-15 06:34:26
Bolesław
Sklep godny polecenia - miła i szybka obsługa.
5 / 5
2019-03-10 12:31:32
Julianna
obsługa transakcji przez Sprzedającego szybka, bardzo dobra. Samego produktu nie jestem w stanie jeszcze ocenić (nie testowałem)
5 / 5
2019-03-08 10:31:21
Irmina
Wszystko ok, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-03-07 08:32:32
Donata
Wszystko w porządku. Żadnych problemów zarówno jak z realizacją zamówienia jak i z samym sprzętem
5 / 5
2019-03-06 19:33:52
Mieczysława
Wszystko fajnie, ale paczka nadana do pracy męża nie była zaadresowana na jego nazwisko tak jak podałam w zamówieniu (nazwisko - nazwa firmy) a tylko nazwę firmy i trafiła do zupełnie innego wydziału, który myślał że to jakiś sprzęt zamawiany przez nich, w końcu po pół dnia pytania się wszystkich kto czekał na jakąś paczkę dotarli do męża i przekazali zamówiony przez nas sprzęt
5 / 5
2019-03-06 14:58:10
Mariola
Szybko i sprawnie, bez problemów i zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-25 10:52:48
Róża
Bardzo miła obsługa, rzeczowa fachowa informacja techniczna
5 / 5
2019-02-22 12:31:06
Robert
Super, najszybsza dostawa. Z innych sklepów czekałabym tygodnami!
5 / 5
2019-02-20 18:49:34
Luba
Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-02-19 13:25:41
Agata
Super, przyjemne zakupy dobry kontakt!
5 / 5
2019-02-15 15:59:22
Jagoda
Jestem zadowolony z towaru i z szybkiej konkretnej obsługi, formy płatności i dostawa zachęca by kupować w takim sklepie, sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-02-07 23:21:09
Zbigniew
Szybko, sprawnie i bez kłopotów. Towar zgodny z opisem, kontakt wzorowy, zero problemów.
4 / 5
2019-01-31 18:35:02
Bronisław
Brak towaru na stanie ale szybka reakcja sprzedawcy i informacja o takim stanie rzeczy.
5 / 5
2019-01-31 15:57:02
Adrian
Great seller, goods were shipped ASAP and the delivery was instant.
5 / 5
2019-01-28 01:10:06
Kamila
Spoko sklep. Miła i pomocna obsługa.
5 / 5
2019-01-26 16:18:13
Henryka
Wszystko jak najbardziej ok :D
5 / 5
2019-01-24 23:42:15
Eliza
Bardzo miła i fachowa obsługa
5 / 5
2019-01-22 12:43:30
Lucyna
Doskonała obsługa. Pan zadzwonił do mnie wieczorem, w dniu złożenia zamówienia, poinformować mnie, że sprzęt przyjdzie następnego dnia. I tak się stało. :)
5 / 5
2019-01-17 13:55:11
Wieńczysła
Swietna wspolpraca, szybka obsluga i pomoc !
5 / 5
2019-01-17 12:32:10
Ryszard
Towar zgodny z opisem. Sprawny i kompetentny personel.
5 / 5
2019-01-17 07:56:00
Cecyl
Jestem bardzo zadowolona, towar zgodny z opisem i przesyłka szybko dostarczona
5 / 5
2019-01-16 10:43:55
Zbyszko
5/5 nie ma kłopotów z kontaktem (mail i tel), w paczce były gratisowe dodatki (drobnostka ale miła niespodzianka), możliwość wyboru systemu ratalnego, wyśmienita obsługa przed i posprzedażowa. WZÓR do naśladowania
5 / 5
2019-01-14 13:05:28
Jadwiga
Super sklep, spełnia oczekiwania.
5 / 5
2019-01-09 13:51:19
Klaudia
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo polecam AVPARTNER :)
5 / 5
2019-01-08 10:55:49
Roman
Super obsługa klienta i fachowa obsługa
5 / 5
2019-01-07 23:11:54
Elwira
Wszystko zostało wykonane zgodnie z informacjami na stronie dostawcy
5 / 5
2019-01-04 15:31:47
Katarzyna
Rewelacja! Wręcz natychmiastowa wysyłka!
5 / 5
2019-01-04 00:17:43
Jakub
Jestem bardzo zadowolony. Towar zgodny z zamówieniem i bezpiecznie zapakowany. Szybka przesyłka i dobry kontakt. Dziękuję i polecam! Jedynie myląca była opcja dostawy bo wybrałem kuriera Inpost a dostarczyło UPS ale to w sumie drobiazg.
5 / 5
2018-12-28 15:16:08
Emilia
Polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-12-27 12:04:03
Przemysław
Miła obsługa klienta, widać że mają doświadczenie w tym co robią, polecam
5 / 5
2018-12-25 13:20:48
Roksana
Ograniczony kontakt, ale mimo tego wszystko przebiegło pomyślnie. Towar dobrze zabezpieczony, dotarł bez przeszkód :) Polecam.
5 / 5
2018-12-20 14:59:11
Ada
Brak problemów z zakupem jak i wysyłką. Polecam
5 / 5
2018-12-20 13:29:32
Danuta
Bardzo sprawnie i bez problemów
5 / 5
2018-12-20 13:10:31
Fryderyka
Ekspresowo szybka realizacja zamówienia, powiadomienia, śledzenie na bieżąco.
4 / 5
2018-12-19 22:06:09
Inga
Szybka realizacja. Ale niestety zamówiony parawan ma niewielkie 20x3 mm podrapanie. Oprócz tego towar był spakowany tylko w sam karton bez żadnych dodatkowych zabespieczeń.
5 / 5
2018-12-17 17:42:12
Izabela
Wszystko ok przemiła obsługa i najważniejsze syn szczęśliwy polecam jak najbardziej!!!
4 / 5
2018-12-17 11:47:02
Violetta
Niski procent odpowiedzi na pocztę email
5 / 5
2018-12-12 12:52:04
Edmund
Super profesjonalny towar, bardzo tanie zakupy, towar z drugiego końca Polski dostałem na drugi dzień. Bardzo polecam ten sklep!!
5 / 5
2018-12-07 13:08:49
Michalina
Bardzo dobra i szybka komunikacja. Szybka wysyłka. Dobra współpraca z bankiem który udziela kredytu na zakup ratalny.
5 / 5
2018-12-05 21:05:40
Dominik
Z tak sprawnie przeprowadzoną transakcją chyba jeszcze nigdy się nie spotkałem. W AVPARTNER wiedzą jak zadbać o klienta. Planujesz zakupić sprzęt elektroniczny online? To tylko tam. Bardzo szybka dostawa, konkurencyjne ceny, profesjonalna i miła obsługa. Nie ma lepszych.
5 / 5
2018-12-05 11:23:44
Izabela
W pełni profesjonalnie i ekspresowa wysyłka! Jestem bardzo zadowolony i polecam!
5 / 5
2018-12-03 14:46:10
Radosław
Absolutnie bez problemów. Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2018-11-29 10:46:22
Longin
Złożyłem zamówienie w okolicy godziny 16, jeszcze tego samego dnia firma przekazała przesyłkę kurierowi. Bardzo polecam avpartner.pl . Pozdrawiam
5 / 5
2018-11-21 12:08:11
Eligiusz
Bardzo dobra obsługa i szeroki asorytment. Wszystko ok.
5 / 5
2018-11-19 18:04:57
Henryk
Mimo iż otrzymałem w pierwszej przesyłce uszkodzony produkt (co mogło być nie do wykrycia przez Sprzedawce) , zaraz po zgłoszeniu tego faktu, Obsługa Sklepu natychmiastowo wysłała kolejną przesyłkę. Polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2018-11-08 15:09:30
Regina
Szybko i w pełni profesjonalnie!
5 / 5
2018-11-08 10:07:12
Wiktor
Jestem bardzo zadowolona, paczka przyszła błyskawicznie a ceny są bardzo konkurencyjne :) polecam!
5 / 5
2018-11-08 09:42:12
Juliusz
Bardzo szybka realizacja zamówienie, darmowa przesyłka na plus!
5 / 5
2018-11-07 15:22:55
Brunon
Wszystko w najlepszym porządku.
3 / 5
2018-10-23 16:38:54
Mariola
Wszystko ok, ale wkurza mnie spam. Swoją różnicę cenową nim nadrabiają.
4 / 5
2018-10-18 12:24:29
Krystian
Jestem bardzo zadowolona :) Błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-17 14:16:23
Paula
Bardzo szybko i sprawnie. Zamówione ok godz 14 i na następny dzień paczka doszła. Polecam
5 / 5
2018-10-14 10:57:11
Kacper
Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa, ekspresowa wysyłka, towar świetnie zabezpieczony. Na pewno wrócę.
5 / 5
2018-10-04 20:58:49
Ryszard
Bardzo szybka wysyłka! Towar zgodny z oczekiwaniem!
5 / 5
2018-10-01 09:55:31
Bolesław
Zdecydowałem się na ten sklep ze względu na to, że dopasowali idealną ofertę do moich oczekiwań w przeciągu 1 dnia oraz do mojego budżetu wraz z odbiorem osobistym, na którym zależało mi najbardziej. Polecam zakupy w tym sklepie! :)
5 / 5
2018-09-11 14:20:52
Janusz
Towar zgodnie z zamowieniem .Dostawa szybka Polecam
5 / 5
2018-09-07 10:52:11
Wiola
Szybka realizacja Dobry kontakt ze sprzedawcą
1 / 5
2018-09-06 16:28:32
Mariusz
*wysyłam paczkę do zwrotu z dokumentem *na dokumencie brak jednej kratki na nr konta, ok, napiszę na marginesie *czekam na odpowiedź *nadal czekam na odpowiedź *dzwonię *musi Pan poczekać, aż wyślemy Panu KOREKTĘ ZWROTNĄ i musi ją Pan PODPISAĆ, ZESKANOWAĆ i WYSŁAĆ *ok, nie czepiam się, bo mi pieniędzy nie oddadzą *nie mam skanera, ani drukarki *wysyłam im w końcu podpisaną korektę *czekam *pytam znowu, co z moim zwrotem *proszę czekać *PROSZĘ PODAĆ NUMER KONTA Otrzymałem zwrot, dlatego piszę opinię. Obsługa klienta to jakaś pomyłka, ten formularz zwrotny też, ślepi pracownicy nie widzą, że podałem nr konta, ani że wysłałem podpisany formularz zwrotny. Porównując do firm typu x-kom, przykład z niedawna. Czas realizacji zwrotu w x-kom to jak najszybciej, 2 dni. Realizacja w avp trzy tygodnie? Zwlekanie do ostatniej chwili. Wmawianie, że mają 14dni od podpisania korekty, no nie bardzo. Sklepu nie polecam jasna sprawa, omijać szerokim łukiem.
5 / 5
2018-09-05 15:34:57
Franciszek
Szybko, tanio i profesjonalnie
5 / 5
2018-09-01 10:36:13
Anita
Szybko sprawnie, towar oryginalny. Polecam
5 / 5
2018-08-29 13:37:02
Władysława
Pełen profesjonalizm i fachowa obsłucha klienta. POLECAM :)
4 / 5
2018-08-20 13:50:58
Lucyna
Szybki i konkretny kontakt. Więcej niestety nie mogę powiedzieć, ponieważ nie dostałam jeszcze przesyłki- problem z firmą kurierską...
5 / 5
2018-08-09 12:00:09
Seweryn
Świetne ceny, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2018-08-09 10:57:18
Sławomira
Rano zamówione na drugi dzień u mnie
5 / 5
2018-08-08 11:13:34
Gustaw
Bardzo szybka dostawa. Towar bez zastrzeżeń. Polecam
1 / 5
2018-08-07 12:54:30
Józefina
Po co mam oceniać jak jeszcze towaru nie dostałem?? Normalni jesteście?
5 / 5
2018-07-31 15:06:45
Włodzimierz
bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2018-07-18 11:08:43
Bożena
Super sklep !!wszystko sprawnie przebieglo wrecz idealnie
4 / 5
2018-07-17 16:15:35
Kinga
Wszystko bez zarzutu, tylko sklep za dużo razy spamuje z prośbą o opinię ;)
5 / 5
2018-07-16 16:09:17
Rafał
Gorąco Polecam !!!!!! Udało mi się kupić Dji Spark + Kkontroler+ case+ zapasowa bateria za 1989pln, prawie combo tylko o 500pln taniej :)
4 / 5
2018-07-12 14:19:37
Pola
Nie mogę się wypowiedzieć ponieważ zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru.
5 / 5
2018-07-05 14:35:22
Danuta
Polecam. Szybko, sprawnie. Kamera wydawała się uszkodzona, szybka reklamacja, szybkie wysłanie na serwis, kamera wróciła jako sprawna. Polecam.
5 / 5
2018-07-04 13:52:53
Lilianna
Dobre ceny, dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka.

Rzetelne opinie o AVP Sp. z o.o.