Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AVPLANUS

AVPLANUS Opinie 4.9 (73)

Ostródzka 58 V
03-289
Warszawa
( brak )
opinie AVPLANUS
4.9
73
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-05-11 21:29:27
Tomasz
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Towar otrzymałem bardzo szybko, czas realizacji zamówienia i jego cena były korzystniejsze niż u konkurencji. Towar otrzymałem oryginalnie zapakowany.
3 / 5
2017-04-04 15:32:40
Łukasz
Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że sprzedawca mówiąc że towar właśnie wysłał oszczędnie dysponował prawdą, gdyż nadał go dzień później.
1 / 5
2016-05-04 19:35:48
Agnieszka
Absolutnie nie polecam. Fatalny i niemożliwy wręcz kontakt. Tel stacjonarny i komórkowy jakby w ogóle nie istniały.
4 / 5
2015-11-23 13:14:47
Fryderyk
Profesjonalny sklep, mila obsługa i doskonaly kontakt.
5 / 5
2015-11-04 13:43:27
Sławomira
Polecam, cały zakup był bezproblemowy. Bardzo dobry kontakt z klientem ze strony sklepu.
5 / 5
2015-09-17 10:42:09
Judyta
Kontakt natychmiastowy, przesyłka ekspresowa, towar świetny - bez zastrzeżeń! - polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
5 / 5
2015-07-13 19:45:25
Mirosław
Jestem zdecydowanie na TAK!! Polecam!!
5 / 5
2015-07-02 13:21:22
Lesław
Miła obsługa i komfortowa płatność
5 / 5
2015-05-15 12:21:00
Emil
Było tak jak być powinno. Żadnych zastrzeżeń nie mam. Oceniam sklep bardzo dobrze.
5 / 5
2015-04-08 07:11:01
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 13:48:32
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 20:12:47
Inga
Super sklepik. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 09:33:48
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 22:40:41
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie ufaj ceneo.
5 / 5
2015-03-04 07:10:47
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-27 09:01:14
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 09:00:23
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 16:34:48
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 15:08:21
Feliks
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Zamówiłem słuchawki Sennheiser HD-558 , zamówienie złożyłem w poniedziałek po godzinie 17.00 czyli na krótko przed zamknięciem sklepu, po krótkiej rozmowie telefonicznej z bardzo miłą panią , dowiedziałem się że za chwile przyjdzie kurier. i jest możliwość jeszcze dzisiejszego wysłania zamówionego towaru. Nawet nie musiałem o nic prosić , inicjatywa szybkiego zapakowania i doręczenia paczki kurierowi, samoczynnie wyszła ze strony owej miłej pani ( za co baaardzo dziękuję ). Paczkę otrzymałem następnego dnia około godziny 13.00, Nie często zdarza się tak szybka przesyłka, a przede wszystkim miłe i profesjonalne podejście do klienta , także jeszcze raz bez obawy polecam ten sklep.
5 / 5
2015-02-05 11:26:38
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam zakupy wszystkim kupującym .
5 / 5
2015-01-26 09:53:39
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-23 08:36:28
Sandra
Generalnie bardzo spoko. Fajnie by było gdyby sklep wysyłał maile z informacją o statusie zamówienia. Bez tego nie wiedziałam czy w ogóle płatność została odebrana, czy towar został wysłany i musiałam dzwonić parę razy, co przy ilości obowiązków, które wszyscy dzisiaj mamy jest niepotrzebną stratą czasu, zwłaszcza, że to może robić automat:). Ale poza tym, obsługa przesympatyczna i zakup się udał.
5 / 5
2015-01-06 12:22:38
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybki, bezpośredni kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam serdecznie.
5 / 5
2014-12-30 11:15:41
Grażyna
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i pomyślnie. Sprzęt zakupiłam rano i po 3h już go odebrałam. Do tego był zapakowany na prezent, wspomniałam o tym mailowo, a na miejscu czekał pan który pomógł mi zapakować zakupimy sprzęty do samochodu. Sam sprzęt zarzutu. Moje wrażenia po zakupie w tym sklepie są bardzo pozytywne i w razie potrzeby na pewno do nici wrócę. Polecam też zakup w tym sklepie innym.
5 / 5
2014-12-02 13:20:04
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-29 01:40:31
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 06:14:01
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Przemiła i kompetętna obsługa w przypadku kontaktu telefonicznego.
5 / 5
2014-11-25 20:16:32
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 07:19:47
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 18:01:13
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 18:01:13
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-18 19:21:20
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie miałem żadnych problemów z zakupem.
5 / 5
2014-10-14 17:03:40
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 19:41:33
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 19:22:47
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 15:17:09
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 23:03:04
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jakość obsługi, kontakt ze strony sklepu, jak również podejście do klienta, oceniam powyżej standardów rynkowych. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2014-09-09 20:05:37
Lech
Wszystko szybko, sprawnie i bardzo sympatycznie !!! Szczerze POLECAM i REKOMENDUJĘ !!!
5 / 5
2014-09-08 20:36:11
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-29 18:22:37
Agnieszka
Szybka realizacja transakcji, równie szyba dostawa, towar zgodny z opisem. Czego więcej chcieć :) Polecam!
5 / 5
2014-08-28 09:10:47
Bernadeta
Sprzęt dobry w dobrej cenie, obsługa znająca się na rzeczy. Szybko i solidnie
5 / 5
2014-08-26 09:04:24
Bogdan
Rewelacyjny kontakt i doradztwo, łyskawiczna przesyłka, dobra cena, bardzo życzliwe podejście do klienta. Mogę polecić z czystym sumieniem.
5 / 5
2014-08-04 18:50:17
Alina
Bardzo dobry kontakt, indywidualne podejście do klienta, świetna organizacja sprzedaży. Towar bez najmniejszych zastrzeżeń. Lepiej już chyba się nie da.. Polecam wszystkim!
5 / 5
2014-07-27 17:20:54
Anastazja
Oby tak dalej, to będzie dobrze. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 11:20:58
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 13:10:42
Dalia
Profesjanalne podejście Pani która mnie obsługiwała, cierpliwość i empatia - polacam
5 / 5
2014-07-06 19:32:31
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie, cena korzystna. Na pewno przy kolejnym tego typu zakupie skorzystam z oferty tego sprzedawcy Polecam.
5 / 5
2014-06-27 22:00:32
Fryderyk
Bardzo szybka i mila obsluga :)
5 / 5
2014-06-13 07:43:56
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 13:22:03
Andrzej
Szybko udzielili informacji o towarze, którego szukałem. Kupiłem, zapłaciłem, dwa dni później miałem go już u siebie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 11:29:19
Mariusz
Sklep z fantastycznym podejściem do klienta, sami proponują najwygodniejszą konfigurację, super szybka dostawa i bardzo dobre ceny.
5 / 5
2014-06-05 07:39:56
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 13:48:49
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-26 15:55:16
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-17 15:41:45
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo solidna firma jestem mile zaskoczony.Zakup kabelka Profigold digital oxypure
5 / 5
2014-04-15 20:27:16
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 12:32:48
Manuela
Polecam. Świetny kontakt ze sklepem oraz błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2014-03-31 13:47:17
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-16 14:45:14
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam. Sprzedawczyni była bardzo profesjonalna, życzliwa i miła. Czułem się doceniony jako klient.
5 / 5
2014-03-07 09:28:18
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 09:41:31
Bernardeta
REWELACYJNA OBSLUGA, TOWAR ZOSTAL PRZYWIEZIONY W SOBOTE 1 MARCA ZAMIAST W PONIEDZIALEK 3 MARCA.GORACO POLECAM
5 / 5
2014-01-29 00:59:42
Idzi
Polecam - szybka wysyłka, sprawna komunikacja i obsługa klienta
5 / 5
2014-01-16 09:59:48
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 15:52:07
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 21:42:19
Milena
Rewelacja. Bardzo szybka przesyłka. Polecam!
5 / 5
2014-01-13 15:21:52
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 19:07:21
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsłudze sklepu zależy żeby klient wyszedł zadowolony. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 08:04:53
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 12:23:57
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-22 10:58:28
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 16:42:59
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Witam, niech inni sprzedawcy w Polsce ZGŁOSZĄ SIĘ! do AVPLANUS na przeszkolenie, jaka powinna być obsługa klienta!. Szczerze polecam Jan M.
5 / 5
2013-12-17 07:36:21
Eugeniusz
miła fachowa obsługa szczerze polecam ten sklep. Towar odebrałem osobiscie.
5 / 5
2013-12-04 14:49:07
Halina
Wszystko solidnie i fachowo. Polecam :)

Rzetelne opinie o AVPLANUS