Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AVPoint

AVPoint Opinie 5.0 (56)

Wola Smolana 20B
05-140
Serock
664202733
opinie AVPoint
5.0
56
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-10 15:50:01
Bernardeta
Obsługa sklepu była kompetentna i uczynna. Podbita gwarancja, paczka poprawienie zabezpieczona i opisana. Zamówiony towar miał przyjechać w czasie od 24 do 48h, przyjechał po 24h.
5 / 5
2020-02-01 18:03:37
Greta
Bardzo dobry kontakt. Szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-30 18:26:39
Paula
Polecam w 100%. Profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko.
5 / 5
2020-01-30 09:34:19
Ksenia
Bardzo prrofesjonalna i miła obsługa. Pan który sprzedaje doradzi oraz zawsze pomoże gdy jest jakaś niepewność lub problem. Na pewno tu wrócę po więcej sprzętu. Polecam bardzo ten sklep.
5 / 5
2020-01-23 11:04:09
Laura
Wielki pozytyw. Sprzedający z profesjonalnym podejściem do sprzedaży, bardzo dobry kontakt, pomoc i doradztwo. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-01-23 09:00:19
Kazimiera
Świetny kontakt, profesjonalne podejście, dobre ceny. Niezdecydowanym polecam współpracę.
5 / 5
2020-01-08 01:27:49
Wiktoria
Profesjonalne podejście do biznesu. Towar dostarczony szybko i sprawnie. W momencie wątpliwości jak najlepiej podłączyć sprzęt, wspacie ze strony firmy udzielone błyskawicznie.
5 / 5
2020-01-07 22:49:05
Jacek
Kupiłem u nich wa kabelki hdmi.Przesyłkę otrzymałem szybko i jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-07 08:16:15
Beata
5 pkt. za kontakt 5 pkt. za zgodność z opisem 5 pkt. za termin realizacji w sumie jestem bardzo zadowolony i polecam
5 / 5
2020-01-03 20:48:37
Robert
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2020-01-02 19:31:03
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam
5 / 5
2020-01-02 15:02:22
Judyta
Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Kontakt oceniam jako wzorcowy.
5 / 5
2020-01-02 14:08:30
Laura
Zamówienie dotarło szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-02 14:02:01
Jarosław
Bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna wysyłka, bez zastrzeżeń - polecam.
5 / 5
2020-01-02 13:50:00
Szczepan
Pełny profesjonalizm, polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-01 18:29:16
Bożena
Bardzo fachowa pomoc. Zakupy przebiegły bezproblemowo. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Zarówno przed jak i po zakupach. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-22 09:46:45
Lucyna
Wiarygodność, Fachowość, Terminowość, Profesjonalizm - tak mogę ocenić tego sprzedawcę, Zdecydowanie POLECAM!!!
5 / 5
2019-11-20 11:36:08
Alberta
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka towaru i dobra cena ! Polecam zakupy w tym miejscu.
5 / 5
2019-11-20 09:37:52
Łucjan
Super profesjonalnie, szybko i z pełnym kontaktem. Zdecydowanie profesjonaliści:)
5 / 5
2019-11-20 07:39:47
Bolesław
Udane zakupy i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, który doradzi jaki sprzęt wybrać w zależności od potrzeb. Zakupy wysłane bardzo szybko od zamówienia i na drugi dzień były u mnie. Firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-11-19 23:09:21
Aleksander
Zakupy udane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar dotarł do mnie w błyskawicznym tempie. Profesjonalna oraz rzetelna firma. Jeśli będę w potrzebie napewno wrócę.
5 / 5
2019-11-19 21:50:58
Ireneusz
Ekran sprowadzony na zamówienie bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-11-19 18:31:09
Elwira
Bardzo dobry kontakt. Firma wszystkie wątpliwe fakty, rozwiązywała na moja korzyść. Wszystkie decyzje i rozliczenia były błyskawiczne. Ja jestem z zakupów w AVPOINT.PL bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2019-09-11 21:34:19
Paweł
Szybka realizacja świetny kontakt ze sprzedającym, pełna informacja. Polecam gorąco !!!
5 / 5
2019-09-05 09:18:25
Juliusz
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, duża pomoc przy zorganizowaniu przesyłki zwrotnej przez producenta. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-09-05 09:03:33
Albert
Bardzo Dobry Kontakt, Rewelacyjne podejście do klienta i przede wszystkim pełen szacunek za obsługę związaną z płatnością i transakcja. Polecam i dziękuję Panu Patrykowi za pełne zaufanie. Na pewno wrócimy jeszcze do Państwa.
5 / 5
2019-09-04 23:24:11
Danuta
Profesjonalny i sprawnie działający sklep. Polecam
5 / 5
2019-09-04 17:54:28
Eliza
Bardzo dobry kontakt! Wsparcie techniczne ze strony sprzedającego. Szybka realizacja zamówienia! Gorąco polecam!!!!!!!!
5 / 5
2019-09-04 14:18:55
Greta
POLECAM - wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka wysyłka, brak problemów.
5 / 5
2019-09-04 13:20:58
Patryk
Super firma, bardzo pomocni handlowcy, szybko odpowiadają na maile
5 / 5
2019-09-04 13:19:19
Barbara
Wszystko przebieglo perfekcyjnie, polecam
5 / 5
2019-09-04 13:15:53
Mieczysław
POLECAM! Bardzo dobry kontakt! Szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-07-30 09:46:55
Patrycja
Profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo, bardzo dobry kontakt mailowy oraz telefoniczny.Expresowa dostawa, towar bezpiecznie zapakowany.W moim wypadku wymiana odtwarzacza na inny model expresowa.Jednym słowem pełna profesjonalka aby klient był zadowolony.Życzył bym sobie więcej takich sklepów.Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-07-30 08:59:16
Łucjan
Jak najbardziej polecam. Dokonałem dwóch zakupów za nie całe 3000,00 zł. Przed zakupem sprzedawca umożliwił mi testowanie sprzętu za darmo-fantastyczna opcja. Operacje zakupu i otrzymania towaru, szybko i bez zarzutu. Wsparcie techniczne ze strony sprzedajacego na kazdy mój telefon i oby tak dalej. Wystawiam najwyższa notę.
5 / 5
2019-07-30 08:25:46
Konrad
Świetny kontakt, szybka i rzeczowa obsługa. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-07-29 18:03:16
Lucyna
Bardzo rzetelna firma, polecam!
5 / 5
2019-05-29 08:42:48
Honorata
Zdecydowanie polecam. Kontakt mailowy jak i telefoniczny wzorowy. Następnego dnia roboczego ekran był u mnie.
5 / 5
2019-05-10 14:16:08
Maksymilian
Wszystko przebiegło w najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2019-04-05 14:59:02
Emilia
Duży Wybór Towaru w sklepie Avpoit polecam
5 / 5
2019-03-11 17:15:11
Zbyszko
Zakup okazał się nie trafiony. Bezproblemowy zwrot i bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-03-08 12:39:56
Malwina
Profeska. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-03-05 14:54:43
Zenon
Wzorowa realizacja zamówienia. Zidoo Z10 miałem 27 godz. od kliknięcia "płacę".
5 / 5
2019-01-10 20:28:56
Roksana
Profesjonaliści, którzy szybko działają. Pełna informacja o zamówieniu. Bez problemów z dokumentami. Kupuję u nich regularnie.
5 / 5
2019-01-08 09:33:35
Mieczysław
Uzyskałem wszelkie informacje na temat mojego zakupu. W ciągu 20 godzin byłem w posiadaniu tego co chciałem . Zdecydowanie polecam tę firmę, Życzenia z Nowym Rokiem - oby inni podobnie działali.
5 / 5
2019-01-07 17:59:11
Żaneta
Wszystko dostarczone w terminie i zgodnie z opisem. Gratisowy kabel HDMI także.
5 / 5
2019-01-06 07:21:57
Renata
Polecam w 100%. Profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko.
5 / 5
2019-01-05 22:41:37
Michał
bardzo szybka, sprawna transakcja.
5 / 5
2018-12-05 21:35:54
Wojciech
Sklep działa profesjonalnie. Na plus ogólna obsługa, szeroki wachlarz możliwości płatności, minus - wysyła tylko opcja DPD. Akurat u mnie nie działają najsprawniej. Staram się unikać DPD.
5 / 5
2018-11-28 14:14:38
Tomasz
Szybki i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym !
4 / 5
2018-11-19 11:37:56
Maria
Sklep internetowy avpoint nie można zaliczyć do przyjaznych dla kupującego. Blokada prawego klawisza myszy zniechęca do robienia większych zakupów, porównywania produktów itp... Sklep internetowy powinien umożliwiać robienie zakupów szybko, łatwo i przyjemnie. Z drugiej strony plusem jest bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Na tym polu bez na najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-09-25 12:30:06
Leszek
Super obsługa fachowe doradztwo porostu sklep jest prowadzony profesjonalnie
5 / 5
2018-09-02 23:18:53
Marcin
Wyjątkowa dbałość o klienta i doskonały kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-08-10 09:00:44
Maksymilian
Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie AVPOINT. Po otrzymaniu towaru mogłem liczyć na pomoc ze strony sprzedającego, który w bardzo szybkim czasie odpowiadał na emaile i udzielał porad. Życzę wszystkim kupującym i sobie, żeby każde zakupy były realizowane w tak miłej atmosferze oraz w tak szybkim tempie. A sprzedającemu życzę mnóstwa klientów i przeprowadzonych transakcji.
5 / 5
2018-08-07 23:34:56
Walenty
Polecam gorąco, kontakt ekspresowy, dostałem niemal natychmiastową odpowiedź o dostępności okularów 3-D, i dzień po złożeniu zamówienia otrzymałem przesyłkę. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-08-03 18:44:42
Irma
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniem, sklep godny polecenia!
5 / 5
2018-08-03 12:38:57
Julianna
Bardzo miłe zaskoczenie, gdyż sklep zaproponował mi nieodpłatne wypożyczenie urządzenia, celem przeprowadzenia testów czy spełni moje oczekiwania. Obsługa miła sprzęt okazał się zgodny z opisami. Zakup zrealizowany, szybko sprawnie. Jednym słowem zaskoczenie, oczywiście pozytywne.

Rzetelne opinie o AVPoint