Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AVstore.pl

AVstore.pl Opinie 4.4 (455)

Al. Krakowska 220
02-219
Warszawa
228520050
opinie AVstore.pl
4.4
455
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-14 14:12:20
Gracjan
Zamówiłem kable RCA, przesyłka nie dotarła, w statucie zamówienia "Zamówienie zrealizowane". Dzwonię do sklepu i otrzymuję informacje, że musi być u kuriera. Czekam dwa dni, dzwonię ponownie i słyszę a to przeprowadzka, a to ich nie mają i proponują zwrot kasy. A tu na Stronie AVstore kabelki dostępne od ręki i na Allegro również. totalny brak profesjonalizmu.
5 / 5
2020-02-13 04:41:19
Wera
Banany do konfekcja przewodów, towar w dobrej cenie, Polecam
1 / 5
2020-02-10 09:39:38
Bolesław
Zrobiłem zamówienie, 5 dni czekam na odpowiedź. Zobaczymy co będzie dalej.
5 / 5
2020-02-06 22:03:40
Hubert
Bardzo dobry kontakt. Mimo że zapomniałem w dostawie podać numer domu, sprzedawca mnie poszukał i w dniu podania numery nadał przesyłkę. Gdybym w zamówieniu podał dokładne dane przesyłka trafiłaby do mnie jeszcze szybciej. Duże brawa dla sprzedawcy że zrobił wszystko by mnie odszukać. Pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-04 00:23:55
Jeremiasz
wszystko normalnie. towar dotarł i jest zgodny z opisem. polecam.
5 / 5
2020-01-28 12:10:50
Wioletta
Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo. Bez uwag. Polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2020-01-22 13:04:09
Maksym
Mega profesionalizm zamówiłem kabel głośnikowy który okazał się niedostępny w zamian dostałem 3 krotnie droższy w ramach rekompensaty.
5 / 5
2020-01-16 21:06:27
Nadia
Perfekcyjna obsługa. Szczerze polecam!
1 / 5
2020-01-16 11:07:11
Joanna
Towar mial byc w 24 godziny. Bujda. Po 10 dniach musialem zrezygnowac.
1 / 5
2020-01-14 10:29:21
Hubert
Płatność zakończona 6-01-2020. Przedmiot potrzebny na prezent urodzinowy na 15-01-2020 o czym sprzedający został poinformowany. W aukcji na portalu allegro zapisane zostało wyraźnie "Czas wysyłki: natychmiast" . 14-01-2020 otrzymałem następującą informację: "Proponujemy więc odstąpienie od umowy zakupu i zwrot środków, ponieważ nie chcemy wprowadzać w błąd iż produkt dziś uda nam się odszukać i wysłać.". Ocenę firmy nie posiadającej lub nie potrafiącej odszukać sprzedawanego przedmiotu pozostawiam bez komentarza.
2 / 5
2020-01-08 17:32:29
Gabriela
Nie polecam, na stronie jest towar, którego faktycznie nie ma. Strata czasu.
5 / 5
2020-01-08 11:50:44
Feliks
Realizacja zamówienia zgodnie z opisem. Produkty jak na obrazku.
1 / 5
2020-01-07 10:53:29
Ludwik
Sklep anulował zamówienie dopiero po moim telefonicznym zapytaniu o czas realizacji zamówienia (brak jakiejkolwiek informacji, nawet po określonym terminie realizacji zamówienia).
1 / 5
2020-01-03 09:59:54
Kalina
Od przeszło tygodnia "zamówie w realizacji " choć na stronie towar dostępny od ręki
5 / 5
2019-12-31 09:49:53
Liwia
Dobry kontakt. Sprzedający uprzedził, że towar będzie wysłany po 2 dniach.
5 / 5
2019-12-27 16:17:08
Bolesław
Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa. Przed dokonaniem w internecie zakupu wtyczek bananowych szpilki , z uwagi na bogata ofertę wyboru zadzwoniłem do sklepu i Sprzedawca doradził mi wybór odpowiedniej do moich potrzeb pary wtyczek , do tego przystępnych cenowo . Po tym dokonałem zakupu przez stronę internetową. dziekuję bardzo i polecam ten sklep
3 / 5
2019-12-27 10:21:56
Daniel
Przesyłka nie została wysłana w deklarowanym przez sklep czasie, nie mieli jej na stanie chociaż przy zamawianiu była informacja że towar jest dostępny od ręki, a czas realizacji zamówienia to 24 godziny. Niestety to nieprawda, zamiast 24 godzin trzeba czekać kilka dni na wysyłkę zamówienia. Na plus jedynie że odpisują na maile.
5 / 5
2019-12-26 12:49:42
Urszula
OK, profesjonalnie, świetny kontakt w sprawie zamówienia.
1 / 5
2019-12-24 19:35:05
Mariusz
Czekam na towar już 2 tygodnie zero odzewu nie polecam
2 / 5
2019-12-20 12:50:27
Dorota
Są nieslowni czekam już dwa tygodnie na towar i nic ponowił zamówienie i nic beznadzieja
5 / 5
2019-12-19 18:28:31
Kinga
Super profesjonalna obsługa. Palna satysfakcja.
1 / 5
2019-12-19 15:42:38
Maria
po tygodniu od zamówienia sklep "postara się wysłać paczkę"
1 / 5
2019-12-18 14:59:39
Arnold
Tragedia, przez tydzień brak jakichkolwiek informacji. Po kontakcie telefonicznym okazuje się, że pracownicy nawet nie zauważyli tego zamówienia. Kolejne dni oczekiwania i kolejny telefon z mojej strony, po czym dostaje informacje, że jednak nie mają tego w magazynie i mogę dostać produkt za miesiąc. Kompletny brak profesjonalizmu.
4 / 5
2019-12-18 11:53:51
Paulina
Pełen profesjonalizm.. Polecam
5 / 5
2019-12-17 20:21:41
Jan
Była mała "skucha" na początku realizacji zamówienia ale później wszystko poszło gładko więc można wybaczyć to potknięcie.
5 / 5
2019-12-16 17:53:23
Teresa
Profesjonalne podejście do klienta.
1 / 5
2019-12-14 10:29:17
Teodor
26 listopada zakupiłem 4 takie same kable rca za 190zł, zależało mi na szybkiej dostawie więc przesyłka kurierem. Dziś jest 14 grudnia pomimo kilku telefonów tygodniowo nadal ich nie otrzymałem. Początkowo po ok. tygodniu opóżnienie wynikało z braku 1 szt. Kable w sklepie cały czas są dostępne "od ręki". Żenua.....
5 / 5
2019-12-09 21:10:58
Jadwiga
Polecam sklep, szybka realizacja,zgodna z zamówieniem
4 / 5
2019-12-09 13:04:42
Józefina
Wszystko w porzadku. Można bez wahania zamawiać co tylko dusza zapragnie.
5 / 5
2019-12-08 11:15:47
Malina
Niestety nie było na miejscu w sklepie produktu, ale można było zrezygnować z zamówienia.
2 / 5
2019-12-03 14:39:53
Grzegorz
Nie mam żadnej informacji że sklepu. Nie mam przesyłki.
4 / 5
2019-11-29 12:50:42
Halina
Pierwsze zakupy udane, jednakże bardzo słabo opakowane, a pudełka porozklejane. Na szczęście nie wydaja się uszkodzone. Mikrofon to prezent na Święta- mam nadzieję, że będzie sprawny.
5 / 5
2019-11-25 14:20:40
Emil
profesjonalne podejście do klienta, polecam
5 / 5
2019-11-15 21:14:03
Wojciech
Zamawiając produkt, nie zauważyłem że jest on obecnie niedostępny. Zorientowałem się w swojej pomyłce, po czym zadzwoniłem do sklepu. Sklep przeprosił za brak informacji (chociaż pomyłka była po mojej stronie) i wysłał mi ten sam model produktu (ale w wersji droższej) bez żadnej dodatkowej dopłaty. Wzorowo rozwiązane, na pewno wrócę !
5 / 5
2019-11-14 19:57:32
Adam
Po drobnych perturbacjach towar otrzymałem i jestem zadowolony z transakcji. Na uwagę zasługuje fakt, że wyjątkowo wygodnie i bezproblemowo przebiega kontakt z pracownikami. Są mili oraz chętni do pomocy i działają w taki sposób, aby nie zniechęcić klienta, wręcz przeciwnie. Realizacja zamówienia trwała trochę przydługo, ale mnie się zbytnio nie spieszyło. Brawo!!!
1 / 5
2019-11-13 09:55:44
Manuela
Kolejna firma, która sprzedaje towar nie mając go fizycznie na stanie (oczywiście na stronie towar jest dostępny przez cały czas i pomimo mojej interwencji nikt nawet nie pofatygował się, aby zrobić korektę dostępności i zmienić status na ''niedostępny''). Zmuszony do rezygnacji z zamówienia od ponad miesiąca czekam bezskutecznie na zwrot należności. Brak kontaktu, zero odpowiedzi na maile, na wymuszony kontakt telefoniczny z mojej strony skończyło się na pustych obietnicach i solennych zapewnieniach, że należność została już przelana, co oczywiście okazało się NIEPRAWDĄ. Dlatego też - nie mając innego wyboru - zmuszony jestem w dniu dzisiejszym złożyć pełnomocnictwo u adwokata naszej spółki z poleceniem, aby przekazał sprawę na drogę postępowania sądowego. RADZĘ TĘ FIRMĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! Absolutnie nikomu nie polecam!
5 / 5
2019-10-26 17:15:45
Malwina
Duży asortyment, niesamowicie tania dostawa. Polecam kable z tego sklepu.
5 / 5
2019-10-24 17:08:02
Władysław
Pierwszy raz kupowałem ale pozytywnie jestem nastawiony
1 / 5
2019-10-23 13:16:40
Władysława
Mają na stronie, że coś jest dostępne w 24h, ale wysyłka w tym czasie nie nastąpiła. Spodziewałam się kontaktu, ale gdybym sama nie zadzwoniła, to nigdy by chyba nie nastąpił. Ściemniają, że ktoś próbował się kontaktować, potem obiecują kolejny kontakt ze statusem, znowu trzeba dzwonić, a na sam koniec kłamią, że produktu nie ma nawet konkurencja. W tym momencie zamówiłam produkt w innym sklepie, i cud, ale doszedł w jeden dzień. Po anulowaniu przeze mnie zamówienia sklep w obliczu swojej nieudolności totalnie nie potrafi nawet spróbować zachować jakiegoś poziomu obsługi klienta i o zwrot pieniędzy muszę się upominać, bo wg nich "mają na to 14 dni". Serio? W obecnej sytuacji, gdzie jest tak ogromny ruch na zakupach online, a sklepy prześcigują się w formach zadowolenia klienta, nie spotkałam się z takim podejściem.
4 / 5
2019-10-22 17:52:58
Iwona
Wszystko ok. Super sprzedawca.
1 / 5
2019-10-22 17:13:54
Zbigniew
Masakra tak długo jeszcze nie czekałem na paczkę dostarczana kurierem wątpię nawet w to że została ona do mnie wysłana.
1 / 5
2019-10-18 09:59:43
Filip
Nie polecam,długa przesyłka,brak kontaktu.
1 / 5
2019-10-17 20:45:18
Kacper
Ten sklep chyba nie istnieje. Automat przysłał informację o przyjęciu zamòwienia i to była ostatnia od nich wiadomość. Na maila z pytaniem o status zamòwienia nigdy nie dostałem odpowiedzi. Na szczęście nic nie straciłem bo zamawiałem z płatnością przy odbiorze.
3 / 5
2019-10-15 21:11:55
Milena
Zamówienie złożone 26 września, natychmiast opłacone. Z powodu braku informacji 2 października monituję w sprawie, to dopiero uruchamia wysyłkę, która nie dociera na 4 października - a miał to być to prezent właśnie na ten dzień. Sklep w ramach przeprosin w zamówieniu wymienił jeden element na lepszej jakości a na pewno w wyższej cenie. Zakupione towary do czyszczenia płyt winylowych bez zastrzeżeń, mam zastrzeżenia do terminu realizacji
3 / 5
2019-10-12 19:43:40
Daniela
Realizacja zamowienia co innego dostalem co innego zamawialem ,
1 / 5
2019-10-11 11:16:30
Otylia
Żenada sklep sprzedaje towar ktòrego nie posiada zero kontaktu ze strony sklepu po kilku telefonach z mojej strony I zapewnieniach pracownikòw że towar zaraz bédzie wysłany nadal nic.Powodzenia z takim podejściem do ludzi totalna olewka NIE POLECAM OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
4 / 5
2019-10-05 10:43:32
Zygmunt
Bez większych zastrzeżeń. Są sklepy które realizują zamówienia szybciej.
5 / 5
2019-09-26 14:38:40
Ferdynand
szybko i sprawdznie. Kabel był na miejscu odliczony ze szpuli wszystko zajęło 5 min.
3 / 5
2019-09-25 15:45:41
Liwia
Wbrew temu co pisza nie wysłają natychmiast , w moim przypadku było to 2 dni robocze po zaksięgowanej wpłacie
4 / 5
2019-09-23 13:04:50
Alicja
Większość oczekiwań została spełniona .
5 / 5
2019-09-20 10:36:00
Justyna
Wszystko Super! Żadnych problemów. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-09-13 10:14:57
Aleksandra
profesjonalne podejście do klienta i zamówień
4 / 5
2019-09-05 12:42:45
Józefina
Super obsługa - fachowo doradzono mi jaki sprzęt powinienem użyć aby zaspokoić moje potrzeby.
3 / 5
2019-09-04 21:04:51
Marcelina
Niektóre z przedmiotów nie są dostępne, czyli oferta nie jest dostatecznie często aktualizowana.
1 / 5
2019-09-02 11:03:59
Daniel
Jakikolwiek brak kontaktu telefonicznego, mailowego ze sklepem. Prawdopodobnie nawet ciężko będzie odzyskać przedpłacone pieniądze na zamówienie z którego wolałem zrezygnować niż czekać aż kiedyś się odezwą. Będę odradzał każdemu korzystanie z tego sklepu.
3 / 5
2019-08-29 12:15:46
Marek
Przedmioty zgodne z oczekiwaniami, ale czas oczekiwania dłuższy niż zapowiadano i nie do końca kompetentna infolinia. Zamówienie miało miejsce z rana w czwartek, obiecano wysyłkę tego samego dnia jako, że towar miał być na stanie. Tymczasem paczkę wysłano w poniedziałek, chociaż Pan na infolinii zarzekał się w piątek, że została ona wysłana. Także coś co sklep gwarantował, że dostanę w piątek, dostałem we wtorek.
5 / 5
2019-08-28 13:24:02
Eryka
Sklep profesjonalny. Pomimo zwrotu z mojej strony, sprawa załatwiona szybko i z pełnym zrozumieniem.
5 / 5
2019-08-28 12:57:40
Emil
Szybkie, wygodne zamówienie, natychmiastowa wysyłka
1 / 5
2019-08-06 15:10:14
Brunon
Żałosne. Zamówienie złożyłem tydzień temu, do dziś nie mam żadnej informacji o moim zakupie. Zero kontaktu, pomimo moich mejli. Nie wiem czy mam zamawiać gdzie indziej, czy czekać aż szanowny sklep się odezwie. Skandal, dno, żal.pl.
5 / 5
2019-08-01 14:52:20
Tymon
Bardzo szybka real8zacja, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-08-01 12:27:58
Joachim
W dniu 22.07 złożyłem zamówienie. Dostałem automatyczne potwierdzenie i tylko tyle. Wysłałem email'a z zapytaniem o termin realizacji - brak odpowiedzi. Wykonałem telefon - obietnica, że zamówienia będzie na początku tego tygodnia z powodu braku towaru. Towar na stronie web jest oznaczony jako dostępny.
4 / 5
2019-07-30 16:02:43
Sebastian
Poprzez błąd w systemie wznowiła się oferta na mikrofon, w kolorze którego nie posiadają. Na szczęście bardzo szybko dostałem wiadomość email z wytłumaczeniem. Poza tym szybko i bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-30 14:02:19
Alicja
Szybko i profesjonalnie. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Serdecznie Polecam Rombal YT
5 / 5
2019-07-30 13:21:22
Włodzimierz
Reklamacja nie z winy sklepu załatwiona od ręki. Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Możliwość odbioru osobistego. Szczerze polecam zakupy.
1 / 5
2019-07-24 11:39:14
Fryderyk
Kompletnie odradzam każdemu ten sklep. Kupiłem w nim dwa głośniki do własnej kolumny. Gdy juz wszystko inne zrobiłem (projekt, frezowanie, zwrotnice) sklep poinformował mnie że takiego głośnika nie maja i nie sa w stanie mi go wysłać, zapytalem sie jaki inny moga dobrać do mojej kolumny który by pasował, nie byli w stanie odpowiedzieć, znalazłem sam, musiałem za niego dopłacić, w ramach “przeprosin” miałem otrzymać pianki do moich słuchawek, jednak ich nie otrzymałem, na każdym etapie realizacji sklep wykazał brak profesjonalizmu.
4 / 5
2019-07-19 23:32:30
Sofia
U mnie nie było żadnych problemów choć cena mogłaby być. nieco niższa.
5 / 5
2019-07-19 14:44:08
Mieczysław
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji zamówienia, polecam...
5 / 5
2019-07-19 10:47:46
Miłosz
Zadzwoniłem, Pan mi odpowiedział na wszystkie pytania, wiec oceniam ,że jest kompetentny. Obsługa sprawna, żadnych uwag
5 / 5
2019-07-11 17:10:18
Sofia
Wszystko w najlepszym porzadku.
5 / 5
2019-07-09 19:56:08
Alicja
Polecam. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-06-28 13:32:41
Dymitr
Super. Zakup i przesyłka bez zastrzeżeń. Polecam sklep.
5 / 5
2019-06-25 09:31:19
Mikołaj
Szybko sprawnie zgodnie zamówieniem Polecam
1 / 5
2019-06-24 12:24:03
Bożena
Sklep informował, że wybrany głośnik jest dostępny od ręki. Po zakupieniu dostałam informacje, że nastąpił jakiś błąd i że tego głośnika nie mają. Dostałam propozycje wybrania zamiennika. Po jego wybraniu i skontaktowaniu się ze sklepem okazało się, że zamiennika też nie ma (chodź na stronie był dostępny od ręki). Po telefonicznym kontakcie, Pan zapewnił mnie, że sprawdzi u dystrybutora/producenta i oddzwoni do 12, oddzwonić musiałam ja, bo nikt do mnie nie zadzwonił. Okazało się, że tego modelu, też nie ma. Zamawiając z innego sklepu pewnie już bym go dawno miała.
5 / 5
2019-06-20 13:19:36
Sofia
Wszystko super, zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-05-27 19:13:25
Marcel
Polecam. Dostałem to co zamówiłem.
1 / 5
2019-05-23 11:45:09
Tymon
sklep anulował zamówienie i nawet nas nie poinformował, czekaliśmy kilka dni aż sami sie odezwaliśmy i dostaliśmy informacje ze nie maja tego towaru i nie mogą wysłać
5 / 5
2019-05-16 18:10:33
Aldona
Dobre podejście do klienta i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-05-03 02:53:55
Łucjan
Szybko i sprawnie. Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-05-02 09:20:15
Felicjan
Wszystko bez zarzutu. Rzetelny sklep i fachową obsługa. 10 na 10 punktów.
5 / 5
2019-04-29 22:28:35
Juliusz
Dobrze ale był problem z komunikacja
5 / 5
2019-04-29 21:18:55
Emanuela
Szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-04-19 19:48:27
Maria
Dwie transakcje. Obie bez żadnego problemu.
5 / 5
2019-04-18 12:48:29
Aniela
Wszystko zgodnie ze standardami
5 / 5
2019-04-14 11:11:16
Klemens
Tutaj znalazłem to czego potrzebowałem.
5 / 5
2019-04-09 17:19:14
Nadia
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-04-06 21:10:34
Kinga
Towar zgodny z zamówieniem dotarł do mnie bardzo szybko.Polecam .Zakupy tu to przyjemność.
4 / 5
2019-04-03 15:08:23
Longin
Gdyby nie to że czas realizacji przekracza wszelkie dopuszczalne standardy (przesyłkę otrzymałem dopiero po 9 dniach!) było by wszystko okay
3 / 5
2019-04-03 12:23:45
Jeremiasz
Odjąłem gwiazdki, bo pomimo że status przedmiotu był "dostępny", a czas realizacji "24h" to przez tydzień czasu w panelu był status "w realizacji". Gdy po tygodniu zadzwoniłem, żeby dowiedzieć się co się dzieje, to okazało się, że przedmiot jest odłożony i gotowy do odbioru, tylko z powodu jakiegoś błędu nie zostałem o tym poinformowany.
5 / 5
2019-03-31 08:17:45
Daniel
Profesjonalnie, dobry kontakt.
5 / 5
2019-03-29 15:59:42
Anastazja
Zawsze szybka reakcja ze strony sklepu. Dobra obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-03-29 11:11:01
Franciszek
Szybko i solidnie. Głośniki prima sort. Polecam
5 / 5
2019-03-28 13:30:23
Edyta
Super kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka, towar pierwsza klasa.
5 / 5
2019-03-20 21:38:35
Oliwier
Fajny sklep. Godny polecenia. Szybka wysyłka Polecam Jest.OK
5 / 5
2019-03-20 13:01:03
Celestyna
Bardzo fajny sklep, duży asortyment.
4 / 5
2019-03-19 12:42:03
Irmina
Czas realizacji mógłby być szybszy . Poza tym ok
5 / 5
2019-03-19 09:10:17
Konstancja
Bardzo szybka obsługa zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-03-18 08:34:50
Marzena
Polecam - zgodnie z przedstawioną ofertą i oczekiwaniami.
5 / 5
2019-03-15 12:57:30
Faustyna
Wszystko zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2019-03-15 12:03:34
Bronisław
Na stronie było napisane że towar dostępny od reki, a za chwilę do mnie dzwoni pracownik że trzeba czekać tydzień. W dodatku musiałem podać numer konta, na który mają mi zwrócić pieniądze, jakby nie mogli sprawdzić, z jakiego konta robiłem przelew.
5 / 5
2019-03-08 11:06:09
Wioletta
Blyskawiczna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-03-07 09:56:03
Lucyna
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-03-06 22:45:36
Konstancja
Tego typu transakcje lubię. Wybieram produkt, który już kolejnego dnia do mnie jedzie. Towar dociera elegancko zapakowany i w pełni zgodny z opisem. To była moja pierwsza wizyta w tym e-sklepie, a z pewnością nie ostatnia :)
4 / 5
2019-03-03 11:12:39
Lesław
Wprawdzie zamówionego towaru nie otrzymałem ale obsługa ok
1 / 5
2019-03-01 22:57:58
Tomasz
Nie wiem na ile to wina sklepu na ile dystrybutora sprzętu, ale po miesiącu od złożenia zamówienia sklep nie był w stanie podać chociażby przybliżonej informacji o terminie realizacji zamówienia. Słabiutko.
3 / 5
2019-02-26 13:07:27
Marta
Gdybym wiedział, że nie dostanę towaru następnego dnia (jak wynikało z informacji przy płaceniu), to bym nie zamówił tego towaru w tym sklepie.
5 / 5
2019-02-21 22:03:17
Bronisław
Profesjonalne podejście do klienta i handlu. Szybka reakcja. Polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2019-02-20 14:14:09
Miłosz
Bardzo dobra, profesjonalna obsługa.
1 / 5
2019-02-20 09:56:54
Marian
Szczerze nie polecam zamawiać z tego sklepu. Zamówiłem kolumny które były na stronie dostępne od ręki i zaznaczyłem wysyłkę w 24h. Gdy nie dostawałem wiadomości o nadaniu paczki po 2 dniach od zamówienia zadzwoniłem do sklepu i okazało się że oni tych kolumn wgl nie mają. Zrezygnowałem z zamówienia. Po prostu żenada. Nigdy nic już tam nie zamówię.
4 / 5
2019-02-18 20:58:41
Ismena
Sprzedają to co proponuą - działa
5 / 5
2019-02-17 10:52:15
Kazimiera
Jest ok. Raczej się nie denerwowałem.
4 / 5
2019-02-12 14:33:25
Adrian
Nie mam zastrzeżeń. Produkty zgodne z opisem i zamieszczonymi zdjęciami.
5 / 5
2019-02-12 11:20:49
Gabriel
Sklep spełnił moje oczekiwania i przesyłka pojawiła się już następnego dnia po zaksięgowaniu, zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-02-12 09:35:06
Ludmiła
Dobrze zabezpieczony towar i szybka realizacja
5 / 5
2019-02-11 19:39:11
Laura
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Polecam!!!
5 / 5
2019-02-08 11:45:58
Leopold
Jeśli chodzi o kable, to jest to towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-02-08 11:34:39
Remigiusz
Sprzedawca doradził, był bardzo pomocny. Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-07 12:51:31
Remigiusz
Nie mam uwag, czyli tak jak powinno być :-)
2 / 5
2019-02-06 15:56:47
Natasza
Zamówiłam przedmiot na stronie toys4boys.pl zamówienie dotarło z uszkodzonym kartonem. Środek nie był uszkodzony, ponieważ był dobrze zabezpieczony folią bombelkową. Niestety duże zastrzeżenia co do samego towaru. Niestety nie był ona zgodny z zamówienie w postaci braku opakowania prezentowego za który została uiszczona wpłata. Drugim niemiłym zaskoczeniem była sama zawartość.. Szklanki zawarte w zestawie miały mnóstwo odcisków palców, co okazało się być bardzo nieprofesjonalne ze strony firmy sprzedającej, ponieważ zestaw zamawiany był jako nowy, więc powinny one być czyste, a tak nie było. Niestety pozostawiło to niemiłe wrażenie z mojej strony na temat usługi , a korzystałam z niej pierwszy raz.
5 / 5
2019-02-05 13:24:01
Piotr
Szybka realizacja, towar zgodny
5 / 5
2019-02-05 11:36:36
Izydor
Szybko zrealizowane zamówienie. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-02-04 22:41:10
Sonia
Towar zgodny z opisem. Czas wysyłki dość długi mimo informacji o 24 godzinnym terminie.
5 / 5
2019-02-04 12:33:43
Zbigniew
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-01 09:49:26
Angelika
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam.
2 / 5
2019-01-31 12:24:02
Tadeusz
Dług Długi czas oczekiwania na realizacje
5 / 5
2019-01-31 11:01:51
Klara
Towar naprawdę wysokiej jakości, realizacja zamówienia perfekcyjna. Czas , kontakt, wysyłka, opakowanie. Wszystko idealnnie
5 / 5
2019-01-30 13:41:43
Fabian
Polecam! Zamówiłem kabel 1,8m. Okazało się, że nie mieli takiego na magazynie. Miły Pan do mnie zadzwonił i zaproponował dłuższy (droższy) kabel w tej cenie. Oczywiście się zgodziłem ): . Także szczerze polecam! Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-01-25 10:10:59
Tobiasz
sprawnie i towar dostarczony zgodnie z oczekiwaniami
4 / 5
2019-01-23 17:50:42
Marzena
Nie mam zastrzeżeń co do jakości czy stanu otrzymanego towaru. Jednakże, czas doręczenia jest dla mnie wielkim minusem. Wysyłka miała być w ciągu 24h, a towar został wysłany dopiero po moim kontakcie po 3-4 dniach roboczych.
1 / 5
2019-01-09 13:45:25
Tymon
Jestem zażenowany tym sklepem
5 / 5
2019-01-09 12:09:35
Kazimierz
Dobra cena, szybka wysylka. 5/5
3 / 5
2019-01-09 10:56:18
Stefania
Nie pierwszy raz nie ma możliwości zamówienia towaru, który jest na stronie.
5 / 5
2019-01-08 11:24:47
Mariusz
Kupiłem to co chciałem i zapłaciłem kartą.
1 / 5
2019-01-04 19:48:31
Marian
Zamówiłem Filtr Sieciowy 18 grudnia 2018, dziś jest 4 stycznia 2019, a produktu nadal nie otrzymałem, mimo, że na stronie, w dniu zakupu i po dziś dzień, widnieje informacja, że czas realizacji wynosi 24 godziny, a dostępność, od ręki. Dodatkowo nie dostałem żadnego emaila potwierdzającego zakup, ani informacji o statusie zamówienia. Po pierwszym telefonie okazało się, że zamówienie, z niewyjaśnionych przyczyn, "utknęło w systemie" i nie zostało skierowane do realizacji. Po kolejnym telefonie, okazało się jednak, że produkt jest niedostępny, o czym ponownie nie zostałem poinformowany emailem. Obecnie, według zapewnień, że produkt wkrótce będzie dostępny, czekam na realizacje zamówienia. Nie polecam sklepu.
1 / 5
2019-01-04 11:38:57
Marcelina
odradzam , Po tygodniu od złożenia zamówienia .po interwencji telefonicznej pan ze sklepu poprosił mnie o dane do przesyłki które rzekomo zaginęły po zmianie serwera
1 / 5
2019-01-02 23:20:51
Ida
Towar na święta nie dotarł, jest już 2 stycznia a ja nadal ani zamówienia ani nikt nie odbiera telefonów
5 / 5
2018-12-27 09:07:22
Zbigniew
Profesjonalnie - czas dostawy długi, ale okres przedświąteczny tak wpływa.Jestem zadowolony.
1 / 5
2018-12-24 12:00:50
Brunon
Zamówienie złożone 19.12.2018. Dostępność "od ręki", czas realizacji 24h. Zamówienie z odbiorem osobistym, żeby nie czekać na kuriera. 19.12 - status zamówienia w sklepie internetowym: Zamówienie gotowe do odbioru. Maila o odbiorze brak. Pojechałem - nie ma, proszę czekać na maila. 21.12 maila brak, została podjęta próba kontaktu przez formularz kontaktowy - niestety bez odpowiedzi. na prezent na święta już nie liczę, ale nam nadzieję, że do sylwestra odbiorę swoje zamówienie. na razie zdecydowanie ODRADZAM
5 / 5
2018-12-21 11:47:00
Kacper
Polecam, wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2018-12-17 10:58:36
Zbigniew
Dobry asortyment i przyzwoite ceny, ale przed świętami trochę bałagan mają z realizacją zamówień i aktualizacją stanów magazynowych.
5 / 5
2018-12-05 18:04:59
Ryszard
Szybko Sprawnie Bardzo Dobry Kontakt Więc 100 % POLECAM TOWAR ZGODNY Z OPISEM.
3 / 5
2018-11-12 22:48:34
Leon
Fatalnie Po złożeniu zamówienia, a przed realizacją zadzwoniłem i poprosiłem o dołożenie uchwytów do przesyłki. Zgodnie z rozmowa telefoniczna wysłałem email na który nie dostałem żadnej odpowiedzi.
1 / 5
2018-11-12 17:31:04
Jadwiga
Mija 7 dzień od złożenia zamówienia.Nie mam nawet informacji czy przelew został zaksięgowaniy.W odpowiedzi na zapytania sklep dziękuję za informację i zapewnia że zajmie się sprawą w najbliższym możliwym terminie
4 / 5
2018-11-01 09:58:45
Judyta
Odbiór osobisty to najlepsze rozwiązanie. Pomimo wyraźnego zaznaczenia, że nastąpi odbiór osobisty, sklep przysłał informację o wysyłce inpostem. Dopiero interwencja telefoniczna spowodowała prawidłowe działania.
5 / 5
2018-11-01 07:23:07
Matylda
Realizacja zamówienia przebiegła bez żadnego problemu i w krótkim czasie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-10-31 12:45:25
Edyta
Kolejny raz rekomenduję jako rzetelnego dostawcę.
5 / 5
2018-10-29 17:41:36
Rozalia
Transakcja przebiegła bez zarzutów
5 / 5
2018-10-26 13:17:07
Przemysław
Sklep szybko zrealizował zamówienie (skompletowanie i przygotowanie do wysyłki). Problemem jednak stała się sama wysyłka. Na bieżąco byłem informowany o realizacji i jeszcze tego samego dnia zostałem poinformowany o wysłaniu przesyłki. Jednak realnie zarejestrowana w placówce pocztowej była 2 dni później. Nie mam pretensji. Choć miło by było być poinformowanym że wysyłka wyjdzie w późniejszym terminie. Sama realizacja zamówienia była przeprowadzona w pełni profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-10-24 18:17:00
Lucjan
Ciekawa oferta. Niestety oferta a stan magazynowy to dwie różne sprawy...
5 / 5
2018-10-24 09:56:07
Kaja
Błyskawiczna realizacja zamówienia (towar otrzymałam następnego dnia roboczego od zakupu) i wszystko zgodne z opisem. Polecam!
3 / 5
2018-10-16 17:43:35
Bernard
Na stronie sklepu towar był "od ręki". Po trzech dniach od zaksięgowania wpłaty i moim telefonie, okazało się, ze zamówionego sprzętu niema ani w sklepie, ani w magazynie. Zamówiony sprzęt dostałem po 7 dniach.
5 / 5
2018-10-12 17:01:04
Aleksandra
Opis techniczny na stronie sklepu zakupionego produktu bardzo szczegółowy. Nie wiem skąd takie dane, że kabel Displayport jest w wersji 1.4 skoro na oryginalnym opakowaniu jest jedynie informacja "Full HD up to 4K". Mam pewne obawy co do zdolności pełnego przesyłu danych w 4K, na którym właśnie mi zależało.
5 / 5
2018-10-10 10:02:23
Klaudia
Wystawiam ocenę celującą z plusem
4 / 5
2018-10-09 09:30:04
Szymon
Tak jak powinno być, składam zamówienie i odbieram.
5 / 5
2018-10-05 13:11:42
Dariusz
Wygodne miejsce odbioru osobistego. Wiele akcesoriow/ elementow AUDIO
5 / 5
2018-10-02 00:56:22
Bronisław
Fachowe doradztwo, szeroki asortyment. Na daną chwilę najlepsza cena za zakupione produkty. Mogliby dać przynajmniej jedną opcję dostawy gratis.
5 / 5
2018-09-26 09:29:20
Antoni
Super szybka dostawa, jestem b. zadowolony ze sklepu avstore.pl
5 / 5
2018-09-25 09:59:09
Filip
Polecam sklep z czystym sumieniem!
4 / 5
2018-09-21 18:34:51
Eryk
Trochę długi czas oczekiwania na wysyłkę, brak informacji o wysyłce (brak numeru przesyłki).
5 / 5
2018-09-20 08:42:06
Pola
bardzo sprawna realizacja zamówienia, szczerze polecam
5 / 5
2018-09-14 12:48:00
Nastazja
Towar zamowiony o godz 15,następnego dnia przed poludniem w domu.REWELACJA
4 / 5
2018-09-12 11:40:29
Honorata
Wszystko przebiegło OK - nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-09-11 10:58:36
Iga
Bardzo dobry sklep. Excelent towar.
5 / 5
2018-09-06 11:30:18
Oliwier
Szybko, sprawnie, towar dobrej jakości. Polecam.
2 / 5
2018-08-30 17:26:39
Eliza
Towar niezgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-08-26 16:58:34
Regina
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bezproblemowa transakcja. Polecam!
5 / 5
2018-07-28 11:10:49
Daniela
Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-07-06 13:13:20
Andrzej
Polecam :-) Wszystko szybko i sprawnie. Towar był na drugi dzień w paczkomacie :-)
5 / 5
2018-07-05 08:40:04
Ida
Sprawna i szybka obsluga, towar zgodny z opisem
2 / 5
2018-06-27 21:33:41
Jacek
Prymitywne i chałpnicze wykonanie przewodu, absolutne nie budzące zaufania co do oczekiwanych parametrów. Na opakowaniu jak i na kablu brak jakich kolejek oznakowań, może to zwykły przewód! Chodziło mi o przewód HDMI 2.0 ULTRA 4K, a ten który dostałem po podłączeniu nie spełnia wymagań i do niczego się nie nadaje WYRZUCONE 109 zł w błoto. NIE KUPUJECIE TAKICH RZECZY W INTERNECIE, ZDJĘCIA KŁAMIĄ
2 / 5
2018-06-26 07:44:48
Ferdynand
Czas oczekiwania na wysyłkę to 4 dni robocze, mimo iż deklarowane jest do 24 godzin. Kontakt ze sklepem praktycznie nie istnieje, od 4 dni czekam na odpowiedź odnośnie zapytania które skierowałem do sklepu. Mimo deklarowania ze strony sklepu możliwości przycięcia przewodów na wskazane długości nie miało to miejsca - kable przyszły w jednym odcinku.
5 / 5
2018-06-20 13:54:06
Jakub
Profesjonalny sklep. Polecam !
5 / 5
2018-06-14 15:39:37
Jędrzej
Serdecznie polecam wszystkim, wzorowa transakcja.
5 / 5
2018-06-14 11:50:11
Celina
Polecam sklep wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2018-06-14 11:41:10
Ismena
Szybko, sprawnie i bez żadnych uwag. Polecam!
5 / 5
2018-05-21 12:00:28
Renata
Udany zakup, towar otrzymany zgodny z zamawianym
5 / 5
2018-05-16 20:04:22
Robert
Zamówienie złożyłem w niedzielę, towar dostałem we wtorek do południa. Niestety był uszkodzony. Po wymianie kilku maili dostałem nowy towar bez konieczności zwrotu i czekania na rozpatrzenie reklamacji. Wszystko w ciągu kilku dni. Szybko sprawnie i pozytywnie.
5 / 5
2018-05-15 21:10:36
Maksymilian
Jestem zadowolony, polecam sklep.
1 / 5
2018-05-15 16:58:14
Kinga
6 dni od zamówienia towaru a przesyłka nie dotarła do chwili obecnej i pewnie małe szanse że dziś dotrze (w opisie wysyłka 24h). Komunikacja ze sklepem co najmniej słaba, bardzo długi czas oczekiwania na odpowiedz a kontaktu telefonicznego nie udało się nawiązać pomimo kilku prób. W trakcie tranzakcji brak informacji o statusie zamówienia
1 / 5
2018-05-15 14:33:50
Wiktor
Kontakt ze sklepem fatalny, błędy w przypadku płatności mobilnej paypal. Sklep nie zwraca uwagi na to czy zamówienie jest logiczne. Brak odpowiedzi w sprawie zwrotu nadpłaty wynikającej z niekompetencji sklepu i błedów na stronie. Odradzam.
5 / 5
2018-04-20 22:54:53
Alicja
Sklep jest super dostawq w terminie
5 / 5
2018-04-18 15:56:51
Sebastian
Szybko i sprawnie zrealizowana transakcja. Polecam tego sprzedawcę:)
4 / 5
2018-04-05 13:53:30
Marlena
Cały proces zakupu przebiegł dobrze.
5 / 5
2018-04-05 07:09:22
Seweryn
zakup: kable głośnikowe...super jakość do ceny... : kable hdmi... jak wyżej :) po zaksięgowaniu przelewu, szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, na pewno jak będzie potrzeba zawitam ponownie :)
4 / 5
2018-04-01 16:07:03
Włodzimierz
Jest ok, ale nie dostalem potwierdzenia przekazania do kuriera zamowionego towaru.Jednak pracownik w telefonie powiedzial,ze zamowienie jest realizowane planowo.
5 / 5
2018-03-30 07:08:52
Wiesława
Obsługa bez problemów. Polecam
3 / 5
2018-03-28 11:06:18
Kaja
Jak można prosić o opinie, gdy towar jeszcze nie dotarł?
5 / 5
2018-03-26 14:54:54
Marta
Szybka dostawa, bez problemów.
3 / 5
2018-03-21 12:29:20
Arkadiusz
zamówienie z 13 realizacja 15 podobno (potwierdzenie nadania z inpost 20 marca nie wiem komu wierzyć ale przesyłkę otrzymałem 21 po sześciu dniach od zamówienia
5 / 5
2018-03-14 20:05:58
Luiza
Ekspresowa wysyłka, jestem bardzo zadowolony z całej transakcji
5 / 5
2018-03-13 07:59:48
Tamara
Transakcja przebiegła szybko,sprawnie-polecam.
5 / 5
2018-03-08 19:09:06
Jolanta
Szybka realizacja zamówienia. Towar w 100 procentach zgodny z opisem. Generalnie jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie:)
5 / 5
2018-03-08 12:14:17
Bronisław
Bardzo szybka transakcja, miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-03-07 10:46:29
Maksymilian
SUPER SPRZEDAWCA!!! SZYBKO, ADEKWATNA JAKOŚĆ DO CENY, RZETELNA OBSŁUGA!!!
5 / 5
2018-02-26 12:07:41
Kacper
Super pomocna obsługa, bardzo sprawnie pomogli rozwiązać problem. 10/10
5 / 5
2018-02-26 10:14:10
Nina
Ekspresowa realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-23 22:27:58
Oliwia
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-21 20:49:35
Zuzanna
Sklep godny zaufania, bardzo dobry kontakt oraz szybka wysyłka.
5 / 5
2018-02-21 10:26:24
Aleksandra
Towar zgodny z opisem, informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. W paczce brakowało kabla audio, ale na drugi dzień został mi dostarczony. Polecam.
5 / 5
2018-02-19 13:30:21
Rafał
Zamówienie dotarło błyskawicznie szybko, duży plus za możliwość płacenia PayPal. Do osób, które zastanawiają się czy przesyłka wyruszyła zaznaczając opcje Kurier, ja nie otrzymałem listu przewozowego i widziałem, że pare osób też ale przesyłka leci bezproblemowo :)
5 / 5
2018-02-16 23:06:18
Bartłomiej
Szybka wysyłka, towar zakupiony zgodny z oczekiwaniem.

Rzetelne opinie o AVstore.pl