Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję avswiat.pl

Avswiat.pl Opinie 4.8 (94)

Ul. Buńczuk 9
02-267
Warszawa
022 435 78 46
opinie Avswiat.pl
4.8
94
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-07 19:57:31
Gracjan
Wszystko jak w najlepszym porządku.Bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka.Kupiony towar taki jaki oczekiwałem ,-Atlas element Integra rca- brzmienie ciekawsze niż podstawowa wersja tego kabla, zwłaszcza w mikro dynamice.Polecam tym którzy szukają b. dobrego niedrogiego przewodu do swojego systemu hi-fi. W moim systemie porównywałem z Albedo blue srebrny,niestety nie pozostał w systemie i został sprzedany. Polecam zakupy w sklepie w 100%
5 / 5
2020-02-03 10:07:00
Ida
Super, szybko i rzetelnie! Polecam
5 / 5
2019-12-04 18:18:19
Nina
Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie. Doradztwo odnośnie sprzętu na jak najwyższym poziomie. Polecam!!!
5 / 5
2019-10-25 10:59:20
Lilianna
Profesjonalna obsługa. Dostawa ekspresowa. Torba super. Gorąco polecam :)
5 / 5
2019-09-10 21:37:33
Marcin
Pełen profesjonalizm. Zamówienie realizowałem jako odbiór z punku.
5 / 5
2019-04-20 00:42:02
Agnieszka
sklep spełnił moje oczekiwania wobec mojego zamówienia jestem zadowolony i polecam wszystkim ten sklep mój zakup to kabel Qed Genesis Silver Spiral
5 / 5
2018-09-05 10:40:36
Grzegorz
Zakup jak i pozniejszy proces rezygnacji z zamowienia i zwrot pieniedzy przebiegł bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-08-16 11:40:10
Otylia
Jedyny sklep który posiadał na stanie zakupiony przeze mnie wzmacniacz. Inne sklepy sprzedają towar wirtualny!
1 / 5
2017-08-12 19:09:04
Walenty
Dwukrotnie zamówiony towar. Pierwszy raz 2017-05-27, otrzymałem informację, że towar niedostępny i trzeba poczekać 4 tyg - zgodziłem się ponieważ zależało mi na dokładnie tym typie głośników (kolor biały). Do dzisiaj nie otrzymałem informacji co z zamówieniem. Pomimo kilkukrotnej próby brak kontaktu. Drugie zamówienie złożone 2017-07-29 - brak kontaktu, brak towaru. Nie polecam!
5 / 5
2017-06-07 14:46:06
Roma
Polecam serdecznie. Pełen profesjonalizm.
4 / 5
2017-01-04 08:44:03
Leopold
Obsługa sklepu bardzo dobra i nastawiona bardzo pozytywnie do klienta i jego potrzeb. Towar w 100% zgodny z opisem, profesjonalnie zabezpieczony do wysyłki. Polecam zakup w tym sklepie.
5 / 5
2016-10-20 09:44:39
Julita
Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2016-03-25 13:26:18
Bogdan
Polecam jak najbardziej :) trochę się obawiałem bo kupowałem głośniki z wystawki. Panowie mnie uprzedzali że mogą być jakieś ryski natomiast ja takich rysek nie widzę :)
5 / 5
2016-02-05 13:10:54
Gabriel
Bardzo dobry sklep, miła, kompetentna obsługa. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-11-20 13:11:53
Tomasz
Bardzo dobry sklep. Na pewno będę robił w przyszłości zakupy w tym sklepie. Polecam
5 / 5
2015-11-02 20:54:12
Konstancja
Bardzo sprawna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamowienia.
5 / 5
2015-05-14 09:47:41
Manuela
Profesjonalna obsługa.Sprzęt bez zastrzeżeń.Polecam.
5 / 5
2015-04-26 23:29:33
Paweł
Dobry sklep...godny polecenia<<
5 / 5
2015-04-16 08:35:21
Cezary
Przesyłka dotarła błyskawicznie, telefoniczny kontakt ze sprzedającym bardzo miły, udzielone informacje bardzo pomocne, POLECAM!
2 / 5
2015-02-25 07:25:03
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ale otrzymałem inne wkładki niż zamówiłem.
5 / 5
2015-02-22 12:32:47
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 12:54:53
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 16:06:24
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 10:00:57
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 22:58:37
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 17:29:49
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 17:26:39
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-29 08:34:44
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 20:54:52
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Transakcja zrealizowana profesjonalnie i szybko.Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.Ponadto towar został dostarczony osobiście przez pracownika sklepu audio video świat.Bardzo wielki pozytyw.
5 / 5
2014-02-12 11:25:18
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa była bardzo pomocna. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 10:52:09
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry kontakt i obsluga.
5 / 5
2014-01-14 23:48:43
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wszystko ok.
5 / 5
2013-12-23 16:54:16
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-01 20:22:17
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-12 09:33:40
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 11:59:22
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 11:40:16
Wacław
Super!. Natychmiastowy kontakt aby doprecyzować zamowienie spowodowalo, ze poczułem sie pewnie. Byla obawa czy sie uda zrealizowac o czym natychmiast zostalem poinformowany. Poczulem jeszcze wieksze zaufanie. A 3 godziny pozniej potwierdzenie zamowienia i wyslania (!) towaru. Po prostu rewelacja.
5 / 5
2013-05-10 09:26:04
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 00:54:56
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 10:48:33
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-12 15:16:31
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodnie z zamówieniem, zero problemów, najniższa cena na rynku jaką znalazłem. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 10:27:47
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 15:36:50
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 11:32:45
Leon
Przede wszystkim duży plus za dostępność towaru. Wcześnie gramofon zamawiałem w trzech innych sklepach, które twierdziły, że miały towar "dostepny". Kazdorazowo okazywało się, że jednak jest niedostępny i trzeba czekać. Dopiero avswiat.pl stanął na wysokości zadania. Do tego szybki i konkretny kontakt telefoniczny w celu potwierdzenia zamówienia i paczka na następny dzień w stanie idealnym była u mnie w domu.
5 / 5
2013-01-30 07:45:36
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-28 10:55:39
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-22 08:43:07
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 07:56:21
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-12 16:30:59
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-17 13:01:25
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-18 11:39:29
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie i w ekspresowym tempie. Polecam.
4 / 5
2012-09-04 18:56:04
Zbigniew
Wszystko było ok.jedyna kwestia która mnie wkurzyła to sposób doręczenia paczki przez kuriera.zostawił ją u sąsiadki i nawet nie raczył mnie o tym poinformować.
5 / 5
2012-08-07 16:49:04
Zygfryd
Uczciwy i solidny sklep. Polecam.
5 / 5
2012-08-03 12:38:08
Magdalena
Zamówiony towar został doręczony na drugi dzień po złożeniu zamówienia w bardzo dobrym stanie. Dzień wcześniej zamówienie ze sklepu było konsultowane telefonicznie.
5 / 5
2012-07-10 10:35:42
Zbigniew
Szybko sprawnie i bezproblemowo. Doskonały kontakt
5 / 5
2012-07-04 06:56:34
Walentyna
jak na pierwszy raz wszystko odbyło sie tak jak powinno.
5 / 5
2012-05-21 07:03:00
Zdzisław
Warto kupować w sprawdzonych sklepach!
5 / 5
2012-04-26 12:03:12
Irma
Szybko i sprawnie. Profesjonalna pomoc w realizacji zakupów. Bardzo szybki kontakt i monitoring w trakcie realizacji zamowienia. Szczerze polecam sklep i jego obslugę.
4 / 5
2012-03-22 08:18:13
Filip
Wszystko ok, drobne opóźnienie w realizacji zamówienia wynikało z braku zamówionego towaru w sklepie o terminie realizacji byłem na bierzaco informowany. Polecam
5 / 5
2012-03-12 09:31:49
Maksym
Dobry kontakt,szybka wysyłka,dobra cena.POLECAM!!!
5 / 5
2012-03-11 12:20:32
Waldemar
Bardzodobry i rzeczowy kontakt. Szybkie powiadomienia o stanie realizacji. Towar b.dobrej jakości. Polecam!!!!
5 / 5
2012-03-04 12:43:55
Kornel
szkoda, że przed zakupem nie wybrałem się tam osobiście - jest to nie tylko sklep internetowy gdzie odbiera się sprzęt, ale można posłuchać tego co chce się kupić i poradzić fachowca
5 / 5
2012-02-28 19:57:38
Karol
Sklep dysponuje fachowym personelem, zarówno na etapie zamawiania, jak i odbioru. Kupiony przeze mnie amplituner nie był na stanie a Panowie sprowadzili go w ciągu 3 dni i to w rewelacyjnej cenie. Sprzęt odebrałem zgodnie z umową i spełnia moje wszelkie oczekiwania. W pełni oryginalny, od polskiego dystrybutora (już zarejestrowany). Nie wiem jak przy sprzedaży wysyłkowej ale przy bezpośrednich zakupach lub odbiorze osobistym szczerze polecam!!!
1 / 5
2012-01-26 11:19:04
Bernard
Zamówienie realizowane 10 dni, pomimo informacji "dostępny", a nie "na zamówienie". Komunikacja marna, trzeba było samemu dzwonić i dopytywać się, kiedy towar będzie wreszcie dostępny. Sam zamówiony artykuł -bez zastrzeżeń.
4 / 5
2011-12-20 09:24:32
Dawid
Wysyłka opóźniła się o 1 dzień, ale nie z winy sklepu. Zostałem zaraz powiadomiony, więc dobrze świadczy to o obsłudze. Towar O.K.
5 / 5
2011-12-12 18:35:53
Aniela
Szybko i sprawnie. Miła i profesjonalna obsługa.Polecam.
5 / 5
2011-12-12 12:43:56
Tadeusz
Towar był bardzo dobrze zabezpieczony. Wysyłka odbyła sie bardzo sprawnie.
5 / 5
2011-11-29 09:01:39
Julian
Kulturalni panowie, lubiący to co robią
4 / 5
2011-11-26 08:48:43
Paulina
Widać, że jeśli ktoś wystawia przemiot do sprzedaży to niekoniecznie go posiada.... zamawiasz w piątek, we wtorek dzwonisz z pytaniem gdzie jest sprzęt a oni ci na to, że nie ma i może pod koniec tygodnia będzie... W między czasie można dawno już było kupić gdzie indziej. Jeszcze sie tłumaczą, że nie mają wglądu na to co ma ich drugi sklep. Bzdura. Muszą sobie to jakoś usprawnić jeśli chcą zdobywac kolejnych klientów. Ja IM dziekuję....
5 / 5
2011-11-17 19:54:56
Leopold
Bardzo szybko otrzymałem zamówiony produkt w dobrym stanie. Dostawa była poprzedzona telefonem w celu ustalenia szczegółów. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-10-26 07:27:59
Iga
Oby jak najwięcej takich sklepów. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-10-18 13:04:02
Sylwia
Bardzo sprawna i udana transakcja .
5 / 5
2011-10-12 10:17:42
Hubert
wszystko ok, konkurencyjne ceny ;-)
4 / 5
2011-10-12 09:29:04
Sabina
Mimo długiego czasu czekania sklep oceniam pozytywnie.
5 / 5
2011-10-12 08:54:49
Cezary
Szczerze polecam! Transakcja błyskawiczna, obsługa profesjonalna ! Jestem początkującym w świecie HI-FI a więc miałem wiele pytań, sprzedawca bez problemu udzielił mi odpowiedzi.
5 / 5
2011-09-16 05:48:25
Elżbieta
Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2011-09-07 06:38:14
Danuta
Dobra i fachowa obsługa, porady i pomoc w skompletowaniu sprzętu gratis :) Polecam
5 / 5
2011-07-23 20:23:23
Celestyn
Jestem zadowolony z ceny i jakości obsługi.
5 / 5
2011-07-13 21:24:30
Tymon
Miła i fschowa obsługa, nawet poczekali po godzinach pracy gdy nieco mi się w korkach zeszło i poinformowałem o tym telefonicznie. Jest sala odsłuchowa i całkiem sporo sprzętu. Ja kupiłem ampli Yamaha RX-V371 i jestem b.zadowolony!
5 / 5
2011-07-12 08:39:45
Oliwier
Dobry kontakt, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2011-05-31 08:38:36
Aurelia
wszystko odbyło sie błyskawicznie, złozyłam zamówienie do 13.00 i na drugi dzień juz mogłam odebrać i wybrac sklep. Dzwoniłam do jednego a odbierałam w drugim i nikt nie był zdziwiony. Jestem bardzo zadowolona ze sprzetu i obsługi.
5 / 5
2011-04-13 22:24:58
Hanna
Szybka realizacja zamówienia i jeszcze cena najniższa w Polsce polecam Sklep AVŚWIAT
5 / 5
2010-02-02 20:41:28
Weronika
Kupowałam głośniki ES-30 i ES-25C - cena dobra, kontakt ze sklepem świetny, towar bardzo dobry, wszystkie instrukcje, karty gwarancyjne etc. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-01-22 00:00:09
Zdzisława
Zamowienie zrealizowane blyskawicznie, do tego o wszystkim obsluga informuje telefonicznie, TAK TRZYMAC!
5 / 5
2008-11-17 13:27:30
Celestyn
szukałem amplitunera na allegro i znalazłem ... i co sie okazało, że sklep jest 200m od mojego bloku :) obsługa bardzo miła no i co najważniejsze rabacik dostałem ;) nie mówiąc już o samym sprzęcie bo to klasa sama w sobie ;)
5 / 5
2008-09-02 18:48:16
Adam
Kupiłem w sklepie bo akurat mam blisko.Chociaż sklepik nieduży to profesjonalna obsługa i możliwość odsłuchu oraz przystępne ceny spowodowały,że będę kupował tam częściej.
5 / 5
2008-04-14 00:16:29
Arkadiusz
Super sklep z bardzo mila obsluga.Duzy wybor sprzetu z mozliwoscia odsluchu.Do tego atrakcyjne ceny i transport gratis.Goraco POLECAM!!!
5 / 5
2008-04-07 19:01:44
Patryk
potrzebowałem na taras muzyczki przy grilu bo wiosna idzie a wraz z nią sezon na małe co nieco w gronie przyjaciół na świeżym powietrzu, sprzedawca doradził mi głośniki odporne na deszcz i wymierzył okablowanie nie zapomniał też o emiterze i nadajniku fal z pilota żebym nie musiał chodzić do salonu zmieniać kanały wszystko profesjonalnie załatwione i to przez telefon, teraz siedzę w bujanym fotelu na tarasie i jest tak jak miało być - polecam wszystkim którzy chcą wydać trochę pieniędzy i dostać to czego oczekują
5 / 5
2008-04-04 23:47:41
Jadwiga
Byłam w sklepie. Ładnie urządzony,PRAWDZIWY choć niewielki SKLEP a spodziewałam się zwykłego "magazynu". Posłuchałam na własne uszy jak co gra. Pomogli wybrać odpowiedni sprzęt (a lubię marudzić), przywieźli na miejsce, wtaszczyli na górę. I to wszystko w jeden dzień po mojej decyzji o zakupie. Polecam to miejsce.
5 / 5
2008-03-23 12:22:23
Antoni
Wszystko OK. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2008-03-15 22:59:03
Marcin
Jak dla mnie, a zaznaczam, że jestem handlowcem, REWELACJA! Profesjonalne doradztwo, rozmowa z Panem, który odebrał telefon była bardzo konkretna i porada co do sprzętu bardzo rzeczowa. Usłyszałem same konkrety. Zamówiłem TV w poniedziałek a już we wtorek 11:30 został dostarczony przez kuriera. Kurier umożliwił obejrzenie sprzętu, pomógł wnieść 40-kilogramowe cacko na 3 piętro. Super!!!!!!!!!!!!!! Oby więcej takich sklepów.
5 / 5
2008-03-11 15:07:06
Wiesław
Telewizor zamówiłem w czwartek ok 16 a we Wrocławiu miałem go juz w piatek przed poludniem. Rewelacyjnie szybka dostawa kurierem i jak przystało na solidne firmy wszystko przebiegło bardzo dobrze. Gorąco polecam wszystkim sklep AV Świat, telewizor od nich otrzymałem wzorcowo opakowany i oczywiście z gwarancją DSV. Sprzęt jest super!!!!!!!! Nastepne zakupy bedą również w tym sklepie. Dziękuje za tarnzakcję.
5 / 5
2008-03-07 21:00:08
Miłosz
Szukałem szukałem i znalazłem nie tylko wirtualnie, nie dość że mieli od ręki to jeszcze na miejscu mogłem przetestować i dobrać odpowiadające mi głośniki.Sklep internetowy troszeczkę słabo zrobiony ale za to stacjonarny nadrabia wszystko.Naprawdę polecam.
5 / 5
2008-03-07 10:34:00
Violetta
BARDZO MIłA OBSłUGA W SKLEPIE.SZYBKA REALIZACJA ZAMóWIENIA.SKLEP BARDZO DOBRZE WYPOSAżONY Z MOżLIWOSCIA PREZENTACJI ZAKUPOWANEGO TOWARU.GORąCO POLECAM.

Rzetelne opinie o avswiat.pl