Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję avtechnic.pl

Avtechnic.pl Opinie 4.8 (30)

Morelowa 4
66-415
Klodawa
663 304 050
brak obrazu
4.8
30
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-03-06 10:20:48
Rafał
Bardzo profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2019-02-21 09:26:29
Marcelina
Rzetelna informacja, sprawna realizacja zamówienia, przesyłka dobrze zabezpieczona Super.
5 / 5
2018-12-05 21:50:04
Otylia
Dobry kontakt, dobre ceny, szybka obsługa.
4 / 5
2018-10-29 18:51:05
Ziemowit
Informacje rzetelne i to mnie sie podoba.
5 / 5
2018-08-31 13:58:11
Patryk
Odebrałem zamówienie dzień po złożeniu. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem, a miałem wątpliwości, bo cena była dosyć niska. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2018-08-09 09:29:43
Kamila
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Jedyne co mnie irytuje to ciągły brak " nawiązania połączenia z internetem " przez telefon Nokia Asha 503 po ustawieniu internetu. Nie wiem gdzie błąd jest.
5 / 5
2018-07-24 12:11:44
Sylwester
Solidna firma, wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Gorąco polecam
5 / 5
2018-07-23 10:56:06
Szczepan
Polecam-dobra komunikacja, szybka dostawa, dobra cena
5 / 5
2018-07-20 10:45:51
Przemysław
Towar zgodny z opisem. Super szybka realizacja. Dostawa na drugi dzień przed obiadem. Polecam gorąco.
5 / 5
2018-07-12 15:39:34
Joanna
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-06-26 16:16:36
Gracjan
Dobra cena, sprawna i miła obsluga
5 / 5
2018-06-13 23:55:11
Jacek
Spełnili moje oczekiwania. Polecam. Początkowo bałem się, że kupiona przeze mnie kosiarka to jakaś lipa bo cena była niewiarygodnie niska. Zamówiłem więc "za pobraniem" . Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń, dodatkowo kontakt ze sprzedającym bez zastrzeżeń. Super
5 / 5
2018-05-16 11:31:06
Klaudia
Super sklep fachowa grzeczna szybka obsługa. Sprzęt bardzo dobry tani godny polecenia. Z całą odpowiedzialnością polecam HD
5 / 5
2018-04-05 21:04:58
Błażej
Firma rzetelna, dbająca o swój wizerunek i zadowolenie klienta
4 / 5
2018-04-05 17:14:46
Emanuela
Przez pomyłkę zamówiłam niewłaściwy produkt. Otrzymałam telefon ze sklepu w celu upewnienia się, czy na pewno zamawiam taki telefon. Po mojej telefonicznej rezygnacji zamówienie zostało anulowane i bez problemu otrzymałam zwrot gotówki. Cenię sobie czujność pracowników sklepu i szybkość załatwienia tej sprawy
5 / 5
2018-02-26 19:08:47
Olaf
bardzo szybko doszła paczka!!
5 / 5
2018-02-21 09:43:50
Adrian
Polecam,w przyszłości też skorzystam.
5 / 5
2018-02-02 08:55:56
Bogdana
Bardzo dziękuję za sprawną obsługę.
5 / 5
2018-01-31 18:26:16
Leon
Szybka sprawna obsługa. Dobra komunikacja
5 / 5
2018-01-29 10:58:20
Oksana
tak powinien funkcjonować sklep internetowy - POELCAM
5 / 5
2018-01-14 13:00:34
Arnold
Zdziwiłem się szybkością realizacji. Zapłaciłem przez internet i po 24 godzinach, dosłownie miałem telefon w ręku.
5 / 5
2018-01-10 20:07:32
Mieczysław
Rewelacyjny kontakt. Praktycznie drukarka nastepnego dnia była w firmie a sprzedaż odbyła się tak jak nam zależało tego samego dnia. POLECAM.
5 / 5
2018-01-04 10:49:12
Jonatan
Zakupiłem wkrętarkę Dewalt. Wszystko zgodnie z opisem i w najlepszej cenie. Przesyłka ekspresowa, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Sklep jak najbardziej godny polecenia. Dziękuję!!!
5 / 5
2017-12-26 12:14:43
Alberta
Bardzo dobrze. Wysyłka szybka. Dostawa też.
5 / 5
2017-12-14 11:24:15
Aldona
Polecam bardzo kompetentna , mila i sympatyczna obsługa. Pani rozwiała wszelkie moje wątpliwości i otzrmslam pełen opis zamawianego towaru 😊
5 / 5
2017-11-28 16:25:01
Marcin
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, miły kontakt
5 / 5
2017-11-23 20:36:22
Wincenty
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, szybka dostawa
5 / 5
2017-11-22 11:16:56
Brygida
Szybko, solidnie i tanio. Doskonały kontakt Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-11-14 11:36:22
Szymon
Prosty i czytelny sposób zamówienia. Natychmiastowe przejście do realizacji. Produkt dostarczony na czas. Bezpieczne opakowanie. Roomba 866 jest świetna. Polecam
1 / 5
2016-10-21 12:42:37
Celina
Wielkie rozczarowanie! Najpierw dostałam mail, ze kurier paczkę odbierze ze sklepu pózniej, z powodu remontu dróg, dlatego bedzie opóźnienie w dostawie. Spoko, rozumiem. Po kilku godz. dostaje mail, ze z przykrością musza anulować zamówienie, bo...? Nie ma towaru! Pf! I jeszcze proponują zakupienie modelu 50% droższego! Nie polecam!!!

Rzetelne opinie o avtechnic.pl