Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AWAhome

AWAhome Opinie 4.3 (13)

Złote Łąki 9/7
62-811
Kościelna Wies
574369494
opinie AWAhome
4.3
13
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 21:53:00
Marzena
Dobrej jakości produkt, miła obsługa, bardzo polecam!
5 / 5
2019-12-10 13:24:50
Ludmiła
Serdecznie polecam zakupy w Awahome, dobry kontakt ze sprzedawcą oraz szybka wysyłka Towaru.
5 / 5
2019-11-30 17:40:04
Renia
wszystko przebiegło bezproblemowo POLECAM
5 / 5
2019-11-28 14:17:30
Klaudiusz
Polecam zakupy w Awahome. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym + szybka wysyłka ;)
5 / 5
2019-11-28 14:17:30
Rudolf
Polecam zakupy w Awahome. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym + szybka wysyłka ;)
5 / 5
2019-11-28 14:17:30
Dalia
Polecam zakupy w Awahome. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym + szybka wysyłka ;)
5 / 5
2019-11-20 10:39:34
Kamil
Bardzo sprawna żetelna obsługa dobry kontakt ze sprzedawcą szybka realizacja polecam
4 / 5
2019-11-12 14:23:08
Konstancja
Sama obsługa ok, zdjęcia trochę odbiegają od rzeczywistości, spodziewałam się troszkę innego materiału, być może nie doczytalam wszystkiego... Krzesło samo w sobie wydaje się być dobre jakościowo, dlatego nie odsyłam, ale szału nie ma 🙂.
1 / 5
2019-10-10 15:33:08
Anita
Nie polecam po tygodniu realizacji i zapewnień że towar został wysłany poinformowano mnie mailem ze zamówienie anulowano!!
1 / 5
2019-10-07 20:27:27
Zofia
Nie polecam. Brak kontaktu z firmą. Gdyby nie maile z mojej strony to do dziś czekalabym na zamówienie. Zamówiłam 4 krzesła. Po 3 dniach dostałam wiadomość że jest ich 2. Zdecydowałam się na zescuowa realizację zamówienia. Po 4 dniach i mailach z zapytaniem o moje zamówienie zostałam poinformowana że nie będzie ono zrealizowane.
5 / 5
2019-08-27 15:25:33
Izyda
Sklep działa profesjonalnie i bardzo szybko. Miła i kompetentna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-08-18 08:15:08
Leon
Realizacja zamówienia przebiegła bez zakłóceń, towar dostarczono w terminie określonym podczas zamówienia.
5 / 5
2019-08-12 20:23:39
Kamila
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale z całą pewnością nie ostatnie. Wszystko bardzo profesjonalnie, zgodnie z informacją na stronie.

Rzetelne opinie o AWAhome