Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AWATAR.PL

AWATAR.PL Opinie 4.7 (362)

UL. Bonarka 11
30-417
Kraków
733783219
opinie AWATAR.PL
4.7
362
Opinii

Dobrze

5 / 5
2016-02-02 19:37:47
Wiktoria
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2016-01-29 12:02:21
Longin
tak powinni pracować wszyscy ;)
5 / 5
2016-01-23 16:02:12
Wacław
Bardzo szybko i rzetelnie . Informacje o paczce przekazywane na bieżąco.
4 / 5
2016-01-15 21:19:25
Danuta
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie - w okresie przedświątecznym - co warto docenić.
5 / 5
2016-01-14 21:21:38
Beniamin
Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, polecam
3 / 5
2016-01-13 14:54:48
Maria
Sklep sprzedaje towar którego nie ma. Na szczęście nie było problemów ze zwrotem pieniędzy.
5 / 5
2016-01-11 18:34:32
Ryszard
Wszystko w najlepszym porządku!
4 / 5
2016-01-10 15:59:31
Stefan
Biorąc pod uwagę, że zakup obywał się w okresie świątecznym wyrobili się przyzwoicie. No i miałem szczęście, bo trafiłem na wyprzedaż książki, której poszukiwałem. Z przesyłką zapłaciłem ok. 20% ceny podstawowej.
5 / 5
2016-01-08 19:37:32
Stefan
Rutynowe załatwienie zamówienia.
5 / 5
2016-01-08 10:21:12
Edmund
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-01-07 21:57:11
Ireneusz
Polecam ten sklep. Szybka realizacja zmówienia, dobry kntakt.
5 / 5
2016-01-07 21:44:44
Lucyna
zadowolony klient powrócił na kolejne zakupy ;)
5 / 5
2016-01-06 23:26:13
Natasza
super, przesyłka i przygotowanie paczki - błyskawica
1 / 5
2016-01-05 14:24:27
Benedykt
Zamówiłem kalendarz jednodniowy tzw."zdzierak" w Sylwestra, od razu dokonałem przelewu na konto księgarni i cisza. Pod numer, podany w złożonym zamówieniu, dzwonię i słyszę ciągle powtarzany głos automatycznej sekretarki" Przepraszamy wybrany numer w tej chwili nie odpowiada. Prosimy spróbować później" Czekam na sms-a odnośnie obecności paczki w kiosku Ruchu i cisza. Minęły już dwa dni robocze i czuję się zawiedziony. Nie polecam.
5 / 5
2016-01-03 22:13:53
Marina
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Po moim telefonie z pytaniami, Pani, która odebrała telefon bardzo szczegółowo i skrupulatnie odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Towar dotarł szybciutko pod choinkę, pomimo okresu przedświątecznego. Gorąco wszystkim polecam ten sklep. Pozdrawiam
5 / 5
2016-01-03 08:36:01
Kamila
Jestem zadowolona ,że wszystko co zamówiłam dotarło na czas jako prezenty .Polecam !
2 / 5
2016-01-02 13:33:17
Jadwiga
Niestety moje zamówienie nie zostało zrealizowane. PO kilku dniach od złożenia zamówienia otrzymałam informację, że nie ma w magazynie książek , które zamówiłam. Zgodnie z informacją zmieniłam zamówienie i znowu po kilku dniach otrzymałam informację, że nie ma towaru na stanie. W związku z tym zrezygnowałam z zakupów. Na chwilę obecną nie poleciłabym zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-12-31 12:52:00
Ignacy
Sugeruje zalozenie filtra na produkty dostepne i nie dostepne... wyswiatlaja sie wszystkie i bardzo dlugo trwa szukanie. reszta ok
5 / 5
2015-12-30 22:17:15
Halina
zakup udany, pomimo okresu świątecznego, polecam
1 / 5
2015-12-30 12:10:14
Oleg
sklep chyba nie działa. Złożyłem zamówienie, ale nie otrzymałem potwierdzenia mailem, i nie otrzymałem też odpowiedzi na mail z zapytaniem o moje zamówienie.
4 / 5
2015-12-30 12:05:17
Zygmunt
zakup bez zastrzeżeń trochę za długo czekałem na przesyłkę
5 / 5
2015-12-29 21:14:00
Zbyszko
szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2015-12-29 18:17:01
Bogusław
polecam najtaniej szybko towar zgodny z opisem
3 / 5
2015-12-29 13:25:55
Mieczysława
nie spełnia oczekiwań klienta nastwiaonego na wysoką jakość obsługi
5 / 5
2015-12-29 07:59:23
Greta
jestem zadowolona z zakupów w bestcener
5 / 5
2015-12-28 23:35:03
Feliks
jestem bardzo zadowolona, szybko, towar w super cenie i super jakości
5 / 5
2015-12-28 23:20:02
Kazimiera
Szybko i sprawnie - tak jak chciałam. Polecam
5 / 5
2015-12-28 13:32:47
Konstancja
Wszystko na super, oby więcej takich sklepów internetowych. Zaskoczyły mnie niskie ceny i jakość wydania zamówionych książek. Będę korzystać przy każdej sposobności. Polecam.
5 / 5
2015-12-28 11:55:29
Malwina
Warto zamawiać. Wszystko dostarczone zgodnie z opisem.
5 / 5
2015-12-28 11:46:58
Rozalia
świetny sprzedawca, błyskawiczna wysyłka, godny polecenia
5 / 5
2015-12-27 13:41:46
Radosław
Bardzo miła obsługa. Szybka dostawa. Bardzo dobry przepływ informacji. Polecam!
5 / 5
2015-12-25 13:33:07
Marek
Gdyby wszystkie firmy handlowe działały tak jak bestcenter to sklepy stacjonarne mogłyby nie istnieć! Szybka realizacja,bardzo dobra komunikacja i szybka przesyłka
5 / 5
2015-12-24 21:27:47
Jowita
Szybko, bezpiecznie, polecam:)
5 / 5
2015-12-24 15:42:33
Wiola
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem, polecam
5 / 5
2015-12-24 10:19:29
Sławomira
Zamówienie złożyłam w piątek popołudniu, a tego samego dnia wieczorem otrzymałam informację, że w sobotę [ na drugi dzień] można już odebrać. Brak zbędnych formalności przy składaniu zamówienia.
5 / 5
2015-12-22 20:15:09
Wiesława
Bardzo dobra firma.Polecam wszystkim.
5 / 5
2015-12-22 16:45:45
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Plusem jest to, że nie musiałam ponosić kosztów przesyłki, a w swojej ofercie mają świetne promocje. Za chwilę chyba znowu coś kupię. Polecam.
5 / 5
2015-12-22 15:28:37
Wacław
Szybko profesjonalnie, bezproblemowo, Polecam !
5 / 5
2015-12-22 10:16:51
Zygfryd
Szczerze polecam. Szybkie zakupy.
5 / 5
2015-12-22 10:07:53
Brygida
Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Polecam
5 / 5
2015-12-22 09:59:19
Łucja
Można zaufać tej księgarni wysyłkowej. Zaimponowali mi szybkością działania, ponadto błyskawicznie odpowiadają mailowo na dodatkowe zadawane pytania.
5 / 5
2015-12-22 09:50:39
Łucja
Szybko, tanio i kompetentnie :)
5 / 5
2015-12-21 22:56:06
Mieczysława
Bardzo polecam, szybka i bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2015-12-21 21:43:58
Teodor
SUPER Szybko dostawa wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2015-12-21 21:41:40
Zuzanna
Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja zamówienia, co w przedświątecznej gorączce zakupów, dodatkowo jest na plus.
5 / 5
2015-12-21 16:09:25
Adam
Bez zastrzeżeń,wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2015-12-21 14:48:56
Izyda
Polecam z czystym sumieniem sklep: towar zgodny z zamówieniem, kontakt bezproblemowy, Trochę czekałam na zamówienie- ale był to okres przedświąteczny. Więc rozumiem. Jestem bardzo zadowolona:)
2 / 5
2015-12-21 11:46:59
Ludwika
Nigdy jeszcze nie trafiłam na tak złą obsługę - zwlekanie z wysyłką, zero informacji czemu i nadal czekam co dalej, bo towar do mnie nie dotarł.
5 / 5
2015-12-21 09:50:00
Feliks
Na pewno skorzystam jeszcze z oferty sklepu. Ekspresowa przesyłka w tak gorącym przedświątecznym okresie to naprawdę wyczyn. Towar zgodny z opisem a cena najbardziej korzystna ze wszystkich dostępnych w sklepach internetowych. Polecam szczerze.
1 / 5
2015-12-21 09:22:22
Brunon
Sklep sprzedał mi towar którego nie miał. Tłumaczyli się błędami magazynowymi. Nic mi po tłumaczeniach jak to miał być prezent dla córki a do świąt zostało bardzo mało czasu. Nie polecam.
5 / 5
2015-12-20 23:54:27
Rafał
To mój pierwszy zakup w tym sklepie i odczucia pozytywne. Na plus można zaliczyć tanią przesyłkę do odbioru w kiosku RUCH-u.
5 / 5
2015-12-20 22:23:04
Krzysztof
Polecam. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-12-20 13:11:28
Renia
Solidny sklep. Paczka świetnie zapakowana. Obsługa wyśmienita. Kontakt z sprzedającym na wysokim poziomie.
5 / 5
2015-12-20 12:09:52
Hanna
Tanio, szybko, bez zastrzeżeń
4 / 5
2015-12-19 14:55:13
Sara
Książka była bardzo dobrze zapezpieczona przed wysłką. Cały proces zakupu i wysyłki prosty i przejrzysty. Niestety dostałam ubrudzony egzemplarz.
1 / 5
2015-12-19 14:45:36
Izyda
Niestety po dokonania zamówienia na stronie internetowej i opłaceniu całości, otrzymuję telefon, że sklep nie posiada już zamówionego przeze mnie towaru. Wg mnie zero profesjonalizmu, zapewne wynikającego z błędu sytemu, ale jednak. W dzisiejszych czasach szanujące się sklepy internetowe nie powinny sobie pozwalać na takie "sytuacje".
5 / 5
2015-12-18 10:31:59
Marcin
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-12-18 10:20:55
Izydor
Miła obsługa (rozmowa telefoniczna), szybka realizacja - zdecydowanie polecam
3 / 5
2015-12-17 21:19:37
Wera
Zamówienie zostało anulowane nie mniej informację otrzymałam szybko,zwrot pieniędzy w ciągu kilku dni.szybkie odpowiedzi emailem.
5 / 5
2015-12-17 21:03:55
Cyprian
Zakupy z bestcener.pl to przyjemność, szybko, sprawnie i miło, gratuluję profesjonalnej obsługi, zamówiona pozycja zaskakująco pięknie wydana (na zdjęciu nie wyglądała tak ładnie jak w rzeczywistości) tym zadowolenie z zakupu większe, dziękuję serdecznie i pozdrawiam
5 / 5
2015-12-17 20:51:54
Violetta
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji i POLECAM!!
5 / 5
2015-12-17 18:07:10
Maciej
bardzo dobry sklep szybka wysyłka dobrze zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2015-12-17 15:53:04
Bartosz
Polecam sklep - szybka realizacja zamówienia, bezpieczna wysyłka.
1 / 5
2015-12-17 15:02:20
Rozalia
Po dwóch dniach od zamowionego towaru okazało się, że sklep go wogóle nie posiada, totalna porażka.
1 / 5
2015-12-17 14:38:37
Joanna
nie jestem zadowolona z zakupow w tym sklepie poniewaz zabawka ktora zamowilam nie dziala
3 / 5
2015-12-17 13:33:06
Pola
zamawiałam zabawkę na prezent urodzinowy dla koleżanki syna; niestety opakowanie było pogniecione i wyglądało mało elegancko
5 / 5
2015-12-17 12:19:22
Antoni
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
2 / 5
2015-12-17 11:19:21
Katarzyna
Wystawionego towaru nie ma w magazynie.
5 / 5
2015-12-17 10:35:47
Brunon
profesjonalna obsługa. Polecam.
3 / 5
2015-12-17 10:22:29
Faustyna
Niestety pomimo informacji na stronie sklepu,że produkt jest w sprzedaży ,po zakupie i wpłacie pieniędzy okazało się iż książki jednak nie ma w magazynie .Dostałam e-meila z informacją, teraz czekam na zwrot pieniędzy.Mam nadzieję że to tylko jednorazowa pomyłka i sklep ma bardziej profesjonalne podejście do klienta.
4 / 5
2015-12-17 09:46:47
Emanuela
Książka była zarysowana na okładce. Niemniej jednak paczkę dostałam w mniej niż 24 godziny. Duże zaskoczenie!
5 / 5
2015-12-15 13:04:11
Urszula
Wszystko w najlepszym porzadku, polecam
4 / 5
2015-12-15 11:12:11
Zdzisław
Duży wybór ciekawych książek w przystępnych cenach. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2015-12-15 10:27:57
Elwira
wszystko ok, polecam serdecznie- konkretnie, szybko, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2015-12-15 10:04:15
Agata
Transakcja przebiegła błyskawicznie. Polecam!
4 / 5
2015-12-15 08:14:09
Dawid
Sprawna obsluga klienta. Godny polecenia
5 / 5
2015-12-14 12:10:41
Bronisława
Błyskawicznie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2015-12-14 09:42:50
Krystian
sklep działa dobrze. nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2015-12-11 23:31:20
Ignacy
Zgodnie z nazwą najlepsza cena, łatwy kontakt, szybka dostawa.
5 / 5
2015-12-11 10:55:56
Ferdynand
Produkt kupiony na prezent. Wygląda dobrze i nie różni się od oferowanej na stronach internetowych. Ładne wykonanie. Funkcjonalność można będzie oceniać dopiero po dłuższym użytkowaniu, ale miałem komplet tej firmy i służył 15 lat więc sądzę że jeżeli i ten będzie sprawował się dobrze.
5 / 5
2015-12-10 14:36:05
Gustawa
Szybko, tanio i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2015-12-10 11:32:35
Angelika
Książki w stanie idealnym. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2015-12-09 17:56:37
Błażej
Szybka przesyłka i solidna firma
5 / 5
2015-12-09 13:41:41
Konstanty
super, fachowo i bardzo szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2015-12-09 11:56:27
Radomir
Zadziwiająco szybka realizacja zamówienia!!! Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-12-08 20:10:24
Rafał
Polecam zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2015-12-08 19:48:35
Edward
Towar zgodny z opisem. Dobra jakość. Szybka dostawa. Polecam ten sklep.
4 / 5
2015-12-08 09:37:44
Liza
Zakupy bez zarzutu. Wystąpił problem z płatnością PayU - system PayU wygenerował na poleceniu zapłaty inną kwotę niż wartość zamówienia Sprzedający szybko zareagował i problem szybko rozwiązano. Polecam sklep
5 / 5
2015-12-07 13:04:36
Julian
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam każdemu, pozdrawiam.
5 / 5
2015-12-04 21:27:29
Stanisława
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-12-04 12:29:15
Lucjan
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, informacje o statusie zamówienia na bieżąco.
5 / 5
2015-12-04 08:25:28
Henryka
Realizacja zamówienia nastąpiła szybko i bezproblemowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2015-12-03 13:33:00
Oskar
realizację zamówienia oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2015-12-03 09:31:24
Mariusz
Wszyscy tak powinni funkcjonować !!!
5 / 5
2015-12-02 11:31:19
Ida
fantastycznie, szybko, rzetelnie - polecam
5 / 5
2015-11-30 13:07:45
Sławomira
Kupiłam książkę. Przelew zrobiłam wieczorem, następnego dnia w południe (wtorek) książka została już do mnie wysłana. Odebrałam ją bez problemu w czwartek rano w RUCHu. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2015-11-30 11:10:18
Norbert
stan wysyłki i zamówionego towaru super, zabrakło jednak komunikacji między klientem a sklepem.
5 / 5
2015-11-29 23:54:13
Kaja
Sklep godny zaufania. Szybka realizacja zamówienia POLECAM!
3 / 5
2015-11-29 19:52:50
Olaf
w związku z tym że ceny podane w sklepie odbiegały od tych które musiałem uiścić, nie do końca jestem zadowolony z usługi, fakt że różnica była nieznaczna ale jednak pozostawiło to pewien niesmak
5 / 5
2015-11-27 13:05:07
Olaf
Świetna księgarnia i sklep.Mają ciekawe i oryginalne zabawki dla dzieci. Obsługa bardzo profesjonalna.Szybka dostawa. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-11-27 11:19:42
Karina
Szybko, sprawnie i tanio. Polecam
5 / 5
2015-11-27 10:43:07
Bartłomiej
bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko bardzo OK :)
5 / 5
2015-11-26 20:35:01
Edyta
Szybka realizacja sprzedaży, szybko dostarczony towar, tania przesyłka. Polecam!
5 / 5
2015-11-26 18:18:37
Cecylia
Super. Dobre ceny, organizacja, miła obsługa.
5 / 5
2015-11-25 12:38:12
Henryk
Polecam bestcener.pl :-) Towar idealny, bez żadnego zniszczenia, super opakowany :) przesyłka ekspresowa:) i ceny bardzo przystępne - także jak najbardziej polecam i jeszcze nie raz będę zamawiała z tej księgarni internetowej:)
5 / 5
2015-11-25 10:09:11
Władysława
Polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-11-24 12:52:07
Cecyl
TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM, SZYBKA WYSYŁKA
5 / 5
2015-11-24 12:32:41
Rozalia
Prosiłbym o więcej książek prawniczych, poza tym wszystko doskonale.
5 / 5
2015-11-24 09:10:24
Dalia
Zakup towaru przebiegał bez zarzutu. Szybka dostawa. Dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2015-11-23 13:25:50
Faustyna
Super! Pełen profesjonalizm, szybko i rzetelnie!
5 / 5
2015-11-23 10:17:14
Żaneta
Bardzo dobry kontakt,szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2015-11-20 12:54:59
Natasza
Zamówienie zrealizowano błyskawicznie, polecam.
5 / 5
2015-11-20 10:37:23
Renia
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja, wspaniały kontakt ze sprzedającym, gorąco polecam.
5 / 5
2015-11-19 19:16:48
Alberta
Dobry sklep,choć dużo pozycji wyczepranych.
5 / 5
2015-11-19 17:26:37
Justyna
bardzo dobra organizacja, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2015-11-19 10:13:09
Elwira
Pełen profesjonalizm ,wysoka jakość usług. Zakupy to prawdziwa przyjemność
5 / 5
2015-11-18 16:06:20
Aleksander
Super.Polecam dużo taniej niz w sklepach stacjonarnychh, będę zaglądać tu częściej. :D
5 / 5
2015-11-18 10:55:29
January
Świetny sprzedawca, polecam :)
5 / 5
2015-11-18 10:31:50
Władysław
Świetna i sprawna księgarnia i obsługa.
5 / 5
2015-11-17 19:14:39
Emil
fachowcy,można u nich kupować bez obaw
5 / 5
2015-11-17 14:58:24
Fabian
Szybka wysylka dobrze zapakowana, niskie ceny
5 / 5
2015-11-17 13:17:39
Wacław
Szybko, sprawnie, solidnie. Polecam
5 / 5
2015-11-16 19:00:59
Jeremiasz
Spełnia oczekiwania Klientów
5 / 5
2015-11-16 13:00:57
Genowefa
Pełen profesjonalizm, 100% zadowolenia. Gorąco polecam
5 / 5
2015-11-16 12:08:58
Bernadeta
Polecam zakupy w sklepie bestcener.
4 / 5
2015-11-16 10:45:36
Irmina
Dobry kontakt, bieżące informacje o postępach zamówienia.
5 / 5
2015-11-15 17:29:19
Łucja
profesjonalna i szybka realizacja zamówień
5 / 5
2015-11-14 16:56:28
Jerzy
Duży asortyment i niskie ceny
5 / 5
2015-11-13 17:30:06
Liza
Super! Dostałam smsy z informacją co i jak. Paczka przyszła szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2015-11-13 10:26:10
Małgorzata
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2015-11-13 09:45:22
Ludwik
Bardzo udana transakcja. Polecam sklep bestcener.pl .
5 / 5
2015-11-13 08:11:39
Kornel
Szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2015-11-12 11:27:48
Walentyna
Bardzo tanie książki i sprawna wysyłka!
1 / 5
2015-11-10 10:04:01
Kamila
Nieprofesjonalne podejście - sprzedaż produktu bez wiedzy czy jest na stanie
5 / 5
2015-11-05 13:11:33
Jonatan
bardzo sprawna szybka obsługa
5 / 5
2015-11-04 19:12:59
Stanisław
szybkie zakupy i przesyłka, Polecam
5 / 5
2015-10-30 13:12:37
Igor
b.dobra firma , szybka wysyłka , towar zgodny z oczekiwaniami szczerze polecam . jestem b.zadowolony ze świadczonych usług.
5 / 5
2015-10-29 09:13:30
Irma
Polecam - szybka obsługa, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2015-10-26 13:13:56
Ludmiła
bardzo profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2015-10-26 12:51:45
Malina
Pomimo mojego blednego zamowieniem ostatecznie ksiazki do mnie dotarly. Zwrocilam zamowiony towar i natychmias wyslano towar prawidlowy i zwrot roznicy na konto. Polecam
3 / 5
2015-10-22 09:53:13
Franciszek
w sumie opinia powinna być negatywna ponieważ towaru który chciałem kupić nie ma na stanie. Otrzymałem przeprosiny i czekam na zwrot gotówki
5 / 5
2015-10-20 11:18:37
Marta
zakup zgodny z opisem, szybka realizacja zamowienia.polecam!
5 / 5
2015-10-19 10:13:48
Sofia
Super, szybki czas realizacji zamówienia. Zamówienie kompletne, zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2015-10-15 09:28:54
Irmina
Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, miły kontakt mailowy. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Powrócę na zakupy na pewno :-)
5 / 5
2015-10-14 22:29:56
Ernest
Z chęcią polecam ten sklep innym osobom.
5 / 5
2015-10-13 19:10:27
Wiktor
Bardzo profesjonalny sprzedawca
5 / 5
2015-10-10 16:59:06
Paula
bardzo profesjonalny sprzedawca POLECAM
5 / 5
2015-10-09 15:46:19
Liwia
POLECAM! Okazyjne ceny oraz szybka przesyłka.
5 / 5
2015-10-09 09:21:03
Kacper
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2015-10-07 16:18:07
Feliks
ciekawy asortyment, przystępne ceny sprawna realizacja
5 / 5
2015-10-07 12:29:26
Agata
Fantastyczna, miła obsługa. Mega szybka tranzakcja.
5 / 5
2015-10-07 09:32:35
Kaja
dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2015-10-07 07:31:09
Włodzimierz
Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2015-10-06 12:08:55
Zygmunt
Bardzo dobra i miła obsługa, na pewno jeszcze kiedyś skorzystam.
5 / 5
2015-10-06 09:59:14
Kazimierz
Towar dobrze opakowany. Liczyłam, że przesyłka będzie szybciej. Książki w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2015-10-05 10:08:56
Aleksander
Mają wszystko co potrzebne z lektur.
5 / 5
2015-10-03 21:34:11
Anita
Polecam każdemu pełen profesjalizm
5 / 5
2015-10-01 20:09:18
Wincenty
Jestem zadowolona z zakupu, realizacja zamówienia przebiegła szybko, polecam.
4 / 5
2015-10-01 11:53:38
Przemysław
Polecam sklep, ale przesyłka mogłaby być darmowa.
1 / 5
2015-10-01 09:54:43
Mieczysław
w sklepie jest towar , którego faktycznie nie ma, traci się czas na złozenie zamówienia, poruszanie się po sklepie nie jest przyjazne. Po kilku dniach otrzymuje informację, że towaru nie ma
5 / 5
2015-09-30 18:41:47
Ewelina
świetne zakupy - szybko i tanio :)
4 / 5
2015-09-30 15:23:11
Eugenia
Zamówienie zostało zrealizowane . Książka spełnia oczekiwania . Polecam .
5 / 5
2015-09-28 13:10:14
Kazimiera
Sprawna i miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!
4 / 5
2015-09-26 08:23:15
Bogna
Produkt z księgarniami spełnił moje oczekiwania. Aczkolwiek uważam ze dostawa powinna być szybsza.
5 / 5
2015-09-25 14:19:11
Danuta
wszystko ok. Zamawiałam dlla koleżanki, więc nie wszystko wiem. Koleżanka była bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-09-25 11:35:04
Waldemar
sprawnie, zgodnie z oferta, atrakcyjnie cenowo
5 / 5
2015-09-24 13:44:05
Leon
Transakcja przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Życzliwa obsługa.
5 / 5
2015-09-23 11:39:30
Sylwia
To moje kolejne zakupy w tym sklepie i znowu się nie zawiodłam. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, informacje o statusie zamówienia przekazywane sms-em na bieżąco, błyskawiczna dostawa. Serdecznie polecam.
5 / 5
2015-09-22 21:57:38
Zbyszko
wszystko w należytym porządku zgodnie z najwyższymi standardami zakupów internetowych. POLECAM
5 / 5
2015-09-22 21:29:07
Ernest
Jestem bardzo zadowolona z zakupu przesylka zostala szybko otrzymana, dobry kontakt ze sprzedajacym oraz ciekawe ceny produktow
5 / 5
2015-09-22 09:07:15
Zbyszko
Cała procedura zakupowa błyskawiczna, bezproblemowa.
5 / 5
2015-09-21 13:11:38
Bogusław
Polecam zakupy w bestcener.pl. Regularnie zamawiam tam książki i nigdy się nie zawiodłam. Mają niskie ceny, błyskawicznie realizują zamówienia.
5 / 5
2015-09-21 10:52:02
Jerzy
Polecam, sklep godny zaufania.
2 / 5
2015-09-20 23:51:26
Jolanta
Po złożeniu zamówienia okazało się że towaru jednak nie ma w sklepie.Przekonywano mnie że wynika to tylko z błędu na stronie(zamieszczono złe zdjęcie). Nawet nie podano terminu kiedy towar będzie dostępny, sugerując żeby jednak zrezygnować z zamówienia całkowicie.
5 / 5
2015-09-18 21:39:59
Paulina
paczka szybko nadana, w chwilizamowienia nie bylo dostepnej ksiazki a obluga telefoniczna tej firmy bardzo dobra. :) wystarczyło zadzwonić a Pani wszsytkowy tłumaczyła i załątwiła. zamowiłam w poniedzialek rano a odebrałam w srode w poludnie w kiosku ruchu. wszystko sprawnie. ceny naprawde atrakcyjne :D
4 / 5
2015-09-17 20:08:27
Dymitr
Wszystko w porządku lecz strona mogła by być trochę lepsza.
5 / 5
2015-09-17 10:14:46
Lilianna
wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2015-09-17 09:44:01
Romuald
Fachowa obsługa, miły i błyskawiczny kontakt z pracownikiem, gorąco polecam
5 / 5
2015-09-16 20:25:22
Donata
Bardzo fajna księgarnia. Kupiłam tu pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
5 / 5
2015-09-16 18:33:55
Grażyna
Szeroka oferta towaru(w tym nowości), dostępne ceny, ekspresowa realizacja zamówienia, dobra oferta cenowa opłaty wysyłki.
5 / 5
2015-09-16 14:13:12
Emil
Super sklep, polecam wszystkim!!!
5 / 5
2015-09-16 13:31:21
Anita
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie , szczerze polecam ten sklep
5 / 5
2015-09-16 12:06:03
Błażej
Polecam wszystko w porządku!!!
4 / 5
2015-09-16 10:52:42
Janusz
zamowiony produkt był zakurzony
4 / 5
2015-09-15 19:58:06
Faustyna
Towar został dostarczony szybko i był zgodny z opisem. Niestety kartonowe pudełko zakupionej gry było mocno wygniecione i w efekcie uszkodzone na stałe, co jak przypuszczam mogło być wynikiem zgniecenia paczki podczas transportu.
5 / 5
2015-09-15 18:40:47
Jarosław
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-09-15 15:29:05
Rudolf
Pierwsze zakupy,bez problemów.
5 / 5
2015-09-15 11:17:10
Henryka
Bardzo szybka wysyłka. Zamówienie składałam w środę po południu, a już w czwartek odbierałam przesyłkę. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-09-15 10:53:17
Elwira
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2015-09-15 10:41:44
Karina
Profesjonalizm, duży wybór, atrakcyjne ceny! Polecam bibliofilom:)))
5 / 5
2015-09-14 11:34:12
Malina
Polecam, mila, sprawna obsluga
5 / 5
2015-09-14 00:04:33
Helena
polecam zakupy w tym sklepie , miła obsługa i bezproblemowy kontakt.
5 / 5
2015-09-13 12:43:10
Władysław
bardzo szybko, bezproblemowo, zgodnie z zamówieniem, możliwość śledzenia przesyłki. Polecam.
4 / 5
2015-09-12 18:04:35
Felicja
zakupy przebiegły pomyślnie ,tylko trochę za wysokie progi na darmową przesyłkę,kożystałbym częściej ,gdyby obniżono próg wysyłki darmowej
4 / 5
2015-09-12 13:40:04
Brygida
Zamówiłam kilka książek. Jedna z książek była uszkodzona. Ponieważ była mi niezbędna i nie mogłam tracić czasu , nie zgłosiłam reklamacji.:(
5 / 5
2015-09-12 11:05:32
Joachim
Najlepsza księgarnia internetowa.
5 / 5
2015-09-11 19:42:02
Weronika
sklep oceniam jako godny polecenia
5 / 5
2015-09-11 15:27:19
Celina
Polecam. Szybka wysyłka dobry kontakt. ☺
5 / 5
2015-09-11 13:17:04
Cezary
transakcja przebiegła pomyslnie
5 / 5
2015-09-11 11:35:53
Nina
Szybko, tanio i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów w księgarni. Polecam

Rzetelne opinie o AWATAR.PL