Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AWERT.pl

AWERT.pl Opinie 4.8 (48)

Al. Jana Pawła II 99
21-010
LECZNA
814622611
opinie AWERT.pl
4.8
48
Opinii

Doskonale

2 / 5
2017-11-30 15:27:20
Piotr
Sklep na stronie dysponuje nieaktualnymi cenami. Po zakupieniu towaru i przelaniu pieniędzy, zostałem poinformowany, że nastąpiła pomyłka i został zaproponowany mi zwrot pieniędzy. Polecam przed zakupem kontaktować się ze sklepem telefonicznie bądź e-mailowo, celem potwierdzenia faktycznej ceny towaru.
5 / 5
2013-11-21 11:34:19
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 17:59:26
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 16:20:28
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-09 12:00:40
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 19:14:36
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 21:09:30
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 22:15:12
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo polecam :)
5 / 5
2013-10-06 08:56:40
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 12:51:54
Sebastian
Zamówiłem, zapłaciłem i bardzo szybko otrzymałem przesyłkę. Polecam sprzedawcę.
4 / 5
2013-10-01 10:19:06
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-22 12:32:26
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-08 09:28:02
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 22:10:38
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-28 13:43:49
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-09 09:22:06
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-31 21:59:45
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-01 06:40:15
Michał
Towar otrzymałem praktycznie następnego dnia po wpłacie pieniędzy. Do zamówionego paska do zegarka otrzymałem teleskopy, co nie zdarza się często w innych sklepach. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Na pewno wrócę do tego sklepu :D
5 / 5
2012-08-28 16:53:12
Ludwik
SUPER, SUPER, SUPER POLECAM
4 / 5
2012-07-19 21:51:01
Aga
Po prostu wszystko jest w porządku xD Mam to, za co zapłaciłem, ni mniej, ni więcej.
5 / 5
2012-07-19 10:49:42
Marcelina
Kupowałam w sklepie pierwszy raz, towar był wysłany na następny dzień, dodatkowo zabezpieczony. super, każdemu polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-06-06 07:03:17
Juliusz
Wszystko w jak najlepszym porządku w poniedziałek wysłali na drugi dzień już miałem zegarek. Polecam
5 / 5
2012-05-31 18:01:50
Juliusz
Bardzo polecam ten sklep. Bardzo miła obsługa. Najlepszy sklep w okolicy. Nie znalazłem tego towaru nigdzie indziej taniej w internecie.
5 / 5
2012-05-27 20:47:52
January
bardzo jestem zadowolona z tego sklepu, towar zgodny z opisem, rewelacyjnie milutkie panie, w przyszłości zamierzam korzystać z usług tego sklepu
5 / 5
2012-05-23 10:14:06
Olga
Wszystko przebiegło sprawnie i terminowo. Nie było żadnych komplikacji.
5 / 5
2012-05-18 12:38:37
Matylda
Idealne miejsce w którym można bez żadnych obaw dokonywać zakupów. Same superlatywy. Brak negatywnych stron. Nie wystarcza pozytywów by w sposób właściwy i rzetelny wyrazić opinię. Po prostu polecam< polecam, polecam!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2012-03-16 11:28:21
Arlena
Polecam sklep wszystkim . Solidna firma.
5 / 5
2012-02-18 17:26:08
Marta
towar dostarczony szybko ,dobrze zapakowany (zabezpieczony)do tego dołożono eleganckie pudełko i torebkę, tak że jeśli ma to być na prezent, to nie trzeba już nic kupować.
5 / 5
2012-02-18 11:29:21
Sylwester
Bardzo, bardzo polecam!!!! Szybka profesjonalna obsługa, ekspresowe tempo dostawy. Warto płacić z góry przelewem bo szybciej i taniej dostaniemy towar. Robienie zakupów w tym sklepiw jwst prostu i intuicyjne, nie sprawia kłopotu nawet nowicjuszowi. Serdecznie polecam.
5 / 5
2012-01-15 11:55:26
Natasza
Profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2012-01-11 21:30:12
Eliza
Bardzo szybki kontakt oraz przesyłka. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2011-12-13 15:25:05
Eryk
Generalnie OK, choć zabrakło mi informacji o statusie zamówienia, wysyłce, nr przesyłki etc
5 / 5
2011-12-09 12:33:00
Ilona
Polecam.Realizacja zamówienia przebiegała zgodnie z tym co sklep oferuje.Towar ładnie zapakowany w pudełko prezentowe (zegarek dla żony) :)
4 / 5
2011-12-06 08:02:59
Faustyna
Sklep warty polecenia - ceny konkurencyjne!
5 / 5
2011-11-16 10:32:41
Ada
Bardzo dobra komunikacja, szybka dostawa.
5 / 5
2011-10-15 15:36:57
Michał
Wszystko tak jak być powinno.
5 / 5
2011-10-03 13:03:31
Dominik
Szybko, sprawnie, tanio i sympatycznie. Polecam :)
5 / 5
2011-09-06 09:35:04
Bogna
Polecam ten sklep ze względu na profesjonalizm, szybkość obsługi i krótki termin dostawy.
5 / 5
2011-09-05 15:21:19
Hanna
bardzo dobry zakup, miła obsługa, szybko dostarczony
5 / 5
2011-09-05 05:37:51
Pola
Towar zgodny z opisem, dostarczony błyskawicznie. Duży plus dla sprzedającego!!!
5 / 5
2011-08-23 16:24:48
Dariusz
Zamowiony towar otrzymalam w bardzo dobrym stanie i dosyc szybko.
4 / 5
2011-08-22 09:13:30
Andrzej
Zamówiłem zegarek - doszedł w 3 dni. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-08-09 09:17:25
Eleonora
Polecam. Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, towar spełniający oczekiwania.
5 / 5
2011-08-01 19:38:26
Agata
Bardzo polecam, duży wybór produktów, proste i klarowne zamawianie, ciągły kontakt ze sklepem (otrzymywałam maile o statucie zamówienia), brak minusów
5 / 5
2011-07-10 16:13:37
Piotr
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam serdecznie ten sklep.
5 / 5
2011-07-07 10:08:28
Aneta
Ekspresowa realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sklepem. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-06-26 11:34:50
Jagoda
Dobry kontakt, i wysyłka. Gdy się kupuje bez wykorzystania konta Allegro to brakuję zamiennika Płace z Allegro.
5 / 5
2011-06-16 09:09:44
Bogdan
Wszystko w porządku. Dostałem co zamówiłem szybko. Polecam

Rzetelne opinie o AWERT.pl