Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Axnet

Axnet Opinie 4.4 (186)

Chopina 56
59-920
Bogatyia
600875909
opinie Axnet
4.4
186
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-12-11 18:09:21
Kazimiera
Sklep Axnet.pl oceniam bardzo negatywnie.Zamówienie złożone 04.12.2019 i opłacone przez PayU w tym samym dniu.Do dnia 11.12.2019r nie mam żadnej informacji na temat zamówionego towaru ani odpowiedzi na mój e.mail wysłany do sklepu Axnet.pl.
1 / 5
2019-11-27 17:07:02
Malwina
Firma wystawia towar, którego nie posiada. Odpisuje po kilku dniach że go nie ma marnując mój czas. Nie polecam
2 / 5
2019-08-28 10:57:18
Gabriela
Brak towaru,wystawionego w sklepie
1 / 5
2019-02-27 20:11:25
Helena
Sklep dno, to mało, po zakupie i opłaceniu , wiadomość od sklepu , towaru nie ma(w momencie zakupu dostępny). NIE POLECAM. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-02-05 12:56:29
Bronisława
Wspaniała firma dobry kontakt godny polecenia
1 / 5
2019-02-01 10:28:40
Jarosława
Na stronie uwidocznione są produkty, których nie ma na stanie, bez informacji o ich braku. Natomiast z informacji telefonicznej po dwóch dniach oczekiwania na przesyłkę jestem zadowolona, była rzeczowa.
1 / 5
2018-10-01 08:13:25
Remigiusz
Tragedia, po zakupie po 2 tyg. pisza ze nie maja asortymentu. Podalem numer konta do zwrotu i tez poki co nie mam pieniedzy na koncie. Na maila odpisuja po tygodniu.
1 / 5
2018-07-10 13:46:04
Alicja
Nie polecam a nawet przestrzegam przed oszustami. Nie dość, że wysyłkę zamówienie prosiłam się przez tydzień, za każdym razem mówiono mi, że przesyłka wyjdzie jutro, trwało to tydzień. Po otrzymaniu przesyłki co innego było w paczce a co innego na fakturze przez co jestem stratna 200 zł, gdyż to co było w paczce jest połową wartości tego co zamawiałam. SPRZEDAWCA NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW, REKLAMACJI NAWET Z TYTUŁU RĘKOJMI. Nie pozostaje nic innego jak uderzyć na drogę sądową o wyłudzenie i oszustwo. Dla informacji oszusta fv nr 1/07/2018. Po tym jak zostałam potraktowana opisze zachowanie na wszystkich możliwych portalach. Przed takim oszustem trzeba ludzi informować.
5 / 5
2018-02-05 18:07:05
Józef
Super. Szybko. Sprawnie. Dostałem nawet gratisy, których się nie spodziewałem. Serdecznie Polecam. Na pewno jeszcze tam coś kupię.
4 / 5
2018-01-18 17:05:54
Paulina
Bardzo szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2017-10-20 12:03:20
Franciszek
Dobry, porządny sklep :) pozdrawiam
5 / 5
2017-07-10 16:04:03
Miłosz
Rzetelna i firma,profesjonalne podejście do klienta,świetny kontakt .Zrezygnowałem co prawda z zakupionego towaru i otrzymałem zwrot kosztów i odbyło się to bez najmniejszych problemów.Mogę tylko szczerze polecić firmę Axnet.
5 / 5
2017-06-29 17:01:36
Marian
Szybko, dokładnie to co zamówiłam, bezpiecznie i profesjonalnie zapakowane!
5 / 5
2017-06-01 13:48:27
Zygmunt
Bardzo kompetentna obsługa, kontakt bezproblemowy, obsługa zamówienia bez zarzutu, polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie :)
5 / 5
2017-04-06 17:57:20
Jowita
Super sklep. Znakomity kontakt, można liczyć na pomoc. W moim przypadku pomogli w aktywacji urządzeń. Jak najbardziej POLECAM.
1 / 5
2017-02-23 13:15:59
Lidia
Jednym słowem porażka! Nie polecam!
5 / 5
2017-02-17 16:22:38
Feliks
Solidny ,rzetelny .godny polecenia
5 / 5
2016-10-25 20:52:54
Otylia
Dobry kontakt, troskliwa obsługa.
5 / 5
2016-09-23 12:57:18
Marian
Profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-08-31 10:33:02
Aldona
Szybko sprawnie, bezproblemowo polecam
2 / 5
2016-08-23 13:56:57
Arnold
Szkło hartowane miało być na Huawei honor 3C a totalnie nie pasuje. Jedynym plusem jest szybkie ponowne wysłanie listu po zagubieniu poprzedniego przez pocztę. Co z tego, jeśli szkło nie pasuje...
5 / 5
2016-07-30 21:23:51
Rafał
Firma z którą mam zawsze kontakt , "nawet jeśli jest na urlopie nad morzem" , kiedyś tak miałem , polecam z pełną 100% ufnością , co potrzebujesz tak masz. Polecam zajefajna firma.
5 / 5
2016-06-11 18:17:40
Jowita
Profesjonaliści w każdym calu .
5 / 5
2016-03-31 09:30:49
Bogdana
Polecam ten sklep. Można zadzwonić, poprosić o poradę przy zakupie. Mili, uprzejmi i pomocni. POLECAM!
5 / 5
2016-03-18 19:24:51
Klaudia
podsumowanie zawiera opis powyżej
5 / 5
2016-03-04 12:15:21
Iwona
Sklep godny polecenia. Bez zbędnych ruchów.
5 / 5
2016-02-26 11:31:17
Tamara
Jestem bardzo zadowolona, polecam ! :)
5 / 5
2016-02-15 19:16:32
Marzena
Kazali mi napisać opinie, bo inaczej nie dostane obiadu. Polecam sklep.
5 / 5
2016-02-13 11:31:29
Natasza
Zawsze w axnet-cie cała transakcja przebiega perfekcyjnie,nie dodać nic ująć tylko polecić .
5 / 5
2016-02-02 18:55:54
Aga
wszystko dobrze bardzo miła obsługa
5 / 5
2016-01-29 20:45:39
Iga
polecam i będę też sam robić zakupy, pozdrawiam andrzej.
5 / 5
2016-01-13 10:22:10
Jakub
Sklep godny polecenia!Bardzo miła obsługa!Bezproblemowy kontakt!
5 / 5
2015-12-21 19:44:38
Herbert
bardzo dobry i solidny partner w interesach
5 / 5
2015-12-21 11:42:24
Stefania
Polecam - dobry kontakt, a przydługie czekanie na przesyłkę wynagrodzone gratisem.
5 / 5
2015-12-04 16:39:47
Elżbieta
szybko i sprawnie ,dobry kontakt
5 / 5
2015-11-23 20:54:15
Aurelia
Szybko, sprawnie i tanio. Polecam. Wiesław
5 / 5
2015-11-07 10:32:15
Kaja
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-10-27 15:16:30
Norbert
Po mimo małych nieprzewidzianych zdarzeń, należy zaznaczyć, że sprzedawca jest bardzo rzetelny i uczciwy. Dwa razy dosyłał mi dodatkowo szkła hartowane do telefonu choć to nie jego była wina. Na wielki pozytyw należy uznać ciągły kontakt telefoniczny i miłe załatwienie sprawy. Z czystym sumieniem polecam tego SPRZEDAWCĘ.
1 / 5
2015-10-19 11:32:17
Alfred
Za drogo, kupiłem bo nigdzie indziej nie mogłem znaleźć.Nastepnego dnia znalazłem to samo za 10x mniej
5 / 5
2015-10-13 11:29:34
Daria
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, profesjonalne podejście do obsługi, szybki czas realizacji.
5 / 5
2015-09-29 23:47:59
Izydor
Pełna informacja w trakcie realizacji zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami. Bezproblemowy i zgodny z oczekiwaniami zakup.
5 / 5
2015-09-29 13:12:54
Kazimierz
profesjonaliści - bardzo pomagają -polecam
5 / 5
2015-09-18 10:01:16
Dariusz
Rzetelna i terminowa firma. Możliwość negocjacji cen. Dobry kontakt.
5 / 5
2015-09-09 08:46:56
Nastazja
Wszystko odbyło się profesjonalnie i szybko. Polecam w 100 %
3 / 5
2015-09-01 13:29:37
Szymon
Długie czekanie na realizację zamówienia.
5 / 5
2015-08-17 00:45:54
Otylia
fachowa dostawa i dobra obsługa
4 / 5
2015-06-15 13:43:24
Iwona
Kontakt ze sklepem odbył się drogą meilową szybko i sprawnie.
3 / 5
2015-06-09 11:37:35
Klara
Czas realizacji zdecydowanie za długi, reszta OK
5 / 5
2015-04-24 10:40:30
Waldemar
bez zadnych klopotow, fachowa obsluga POLECAM
5 / 5
2015-03-27 09:31:58
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 20:45:29
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Simlock obliczony szybko i tanio, kod działa :)
5 / 5
2015-02-06 00:48:54
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 10:18:37
Honorata
Z uwagi na brak na magazynie zamówionego artykułu sprzedawca proponował zamienny artykuł o podobnych parametrach. Pozytywnie oceniam zaangażowanie sprzedawcy. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2015-01-24 09:33:53
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-18 09:25:12
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 20:57:38
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-12 10:21:59
Albert
Zwrocilem towar tydzien temu do dzis nie dostałem pieniedzy
5 / 5
2014-10-22 10:07:10
Laura
Opinia o sklepie Axnet może być tylko jedna ! Pełen profesjonalizm ,świetny kontakt . Najlepiej chyba świadczy o klasie sklepu staż na rynku - kupuje u nich od dobrych dziesięciu lat i nigdy nie było żadnych problemów.
5 / 5
2014-10-10 09:33:27
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-01 10:14:36
Szymon
Fatalna obsługa, a sprzedawany towar to nienadający się do użytku złom. Nie polecam strata czasu i pieniędzy.
5 / 5
2014-09-23 15:20:58
Michalina
Bardzo rzetelny sprzedawca. Sam do Mnie zadzwonił i doradził korzystniejszą opcję dla Mnie (ale ze stratą dla Siebie)
5 / 5
2014-09-15 19:24:05
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 11:40:07
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 13:28:35
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. DObra jakość produktu i przede wszystkim rewelacyjny kontakt.
4 / 5
2014-08-26 09:55:48
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 23:09:06
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 09:10:52
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 17:49:35
Eryka
Towar wysłany był bardzo dobrze zabezpieczony, szybka dostawa (w miarę możliwości poczty). Zdecydowanie polecam ten sklep.
1 / 5
2014-06-17 13:49:51
Stefan
Do niczego, nie polecam, nie przysłali towaru
5 / 5
2014-06-02 09:55:15
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 09:59:34
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 20:15:27
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-22 10:51:33
Walenty
Niższe oceny są wynikiem niedbale dociętej karty SIM. Jest zbyt mała , przez co przesuwa się w karcie adaptera, docięta krzywo. Odnośnie dostawy - DPD całkowicie lekceważy klienta. To firma dostawcza , nie kurierska. Towar przeleżał w magazynie przez jeden dzień - piątek. Straciłem czas na zbędne czekanie. To już nie wina sklepu AXNET. Programator pracuje poprawnie, dane IMSI w załączonym pliku są nieaktualne. Pod względem technicznym transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam , aczkolwiek drobne niedociągnięcia warto wyeliminować.
5 / 5
2014-04-19 09:08:48
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 10:10:31
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 11:06:30
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-11 09:21:26
Arkadiusz
Co do sklepu nie mam zastrzerzeń, ale problem był z kurierem (wybrałem kuriera aby szybciej przyszło), z informacji jakie dostałem - w piątek była wysłana przesyłka, a otrzymałem w czwartek na drugi tydzień - tragedia!
5 / 5
2014-02-25 10:37:37
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 21:01:16
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 21:00:35
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-20 20:09:40
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco Polecam.
4 / 5
2013-12-27 21:58:58
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 14:38:09
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 10:08:03
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 10:21:11
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-09 10:57:07
Longin
Zakupiłem kable i jakies pensety w poniedzialek , potrzebowalem sprzet pilnie bo mialem 20 sluchawek do odblokowania , dostalem sprzet w piatek ... trzeba bylo sie upominac i prosic o numer przesylki aby ja zlokalizowac , czekalem tak dlugo bo nie bylo pensetek na stanie i nie mogli zrealizowac calosci zamowienia ... Ogólnie człowiek pozytywny ale jeśli zależy Wam na czasie to proponuje kontakt telefoniczny , wydaje mi sie ze w tych czasach liczy sie szybkosc i ogarniecie ...
5 / 5
2013-10-24 09:56:02
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 08:15:28
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 21:02:11
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-10-04 18:50:43
Eliza
Kompletny brak kontaktu ze sklepem, brak potwierdzenia zamowienia, brak odpowiedzi na maile z zapytaniem.
5 / 5
2013-10-03 01:46:14
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 21:44:24
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-05 13:44:45
Klementyna
Nie zamówię u nich więcej , są nie kompetentni i drodzy.
1 / 5
2013-08-27 21:37:04
Wincenty
Nie polecam tego sklepu , nie kupujcie u nich. Napisali w mailu że przesyłka dotrze w ciągu 48 h. Po sześciu dniach od złożenia zamówienia nie otrzymałem towaru. Nie odbierają telefonów , nie dostałem żadnej informacji o braku towaru lub o opóźnieniu. 100% nie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2013-08-05 11:40:13
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar różnił się od pokazanego na stronie. Niemniej jednak jest funkcjonalnym odpowiednikiem.
5 / 5
2013-07-29 12:29:07
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-18 10:54:19
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-13 09:23:16
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 09:30:55
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-10 13:05:55
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 12:58:10
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 12:36:06
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 21:27:22
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 09:02:38
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 08:57:38
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety miałem pecha i trafiłem na ukrytą wade produktu. Kontakt ze sklepem perfekcyjny, ani przez moment nie było zadnych problemów. Towar w trakcie wymiany na wolny od wady (element elektroniczny) Polecam.
4 / 5
2012-11-19 23:33:56
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-24 17:27:17
Ignacy
Profesjonalna informacja i perfekcyjna obsluga sprzedazy
5 / 5
2012-10-03 22:35:27
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-16 12:17:55
Romuald
Towar otrzymałem porysowany (podniszczony) , wyglądał jakby był używany lub z wystawy . Nie zwracam towaru bo nie chcę się narazić na dalsze koszty .
5 / 5
2012-09-11 18:26:33
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-20 10:26:02
Dalia
Wszystko w należytym porządku. Szybko i profesjonalnie. POLECAM!!!
5 / 5
2012-08-17 14:11:28
Pola
Bardzo miła i sympatyczna współpraca ,zawsze chętnie pomaga bez interesownie nawet po godzinach pracy .POLECAM wszystkim zainteresowanym współpracą z tą FIRMĄ NAPRAWĘ WARTO.
5 / 5
2012-08-02 19:54:15
Maciej
konkretnie szybko i profesjonalnie :)
3 / 5
2012-07-27 11:10:07
Bartłomiej
maja sprawdzac stan magazynowy na bierzaco umozliwic tez wyslke za granice
1 / 5
2012-07-09 08:12:25
Oskar
Jsk mozna przyjąć i POTWIERDZIĆ zamówienie nie posiadając towaru???!!!
5 / 5
2012-07-04 22:20:10
Emanuela
Bardzo dobry sklep. Wszystko OK. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2012-07-03 09:56:55
Oliwia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,fachowe doradztwo i obsługa o czywiście bardzo dobre ceny.
5 / 5
2012-06-13 07:33:55
Patrycja
Szybko, sprawnie. Fachowa pomoc w doborze sprzętu. Polecam
5 / 5
2012-06-10 11:47:23
Krzysztof
Wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2012-06-04 09:53:28
Grzegorz
Obsługa na najwyższym poziomie.Pełen profesjonalizm pod każdym względem.
4 / 5
2012-02-05 16:19:15
Łucja
Trochę długo to wszystko trwało,a poza tym wszystko OK.
2 / 5
2012-02-05 12:04:16
Kalina
Dostarczony towar różnił się od zamówionego. Albo przysłano mi podróbkę albo opis w sklepie był przeklamany.
5 / 5
2012-01-31 11:47:56
Zbyszko
Wszystko Ok szybka realizacja zamówienia super kontakt.Polecam ten sklep.
4 / 5
2011-11-23 11:51:03
Wera
Obsługa i dostawa jest ok, polecam.
4 / 5
2011-11-19 17:23:11
Wacław
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z zamówieniem, doradzą i odpowiedzą na pytania
4 / 5
2011-11-18 09:58:31
Tadeusz
Bardzo solidny sklep. Towar dotarł szybko, w idealnym stanie. Polecam
5 / 5
2011-10-28 13:57:27
Rafał
Polecam wszystkim. Miła i fachowa obsługa. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2011-10-21 12:02:23
Mieczysław
Szybka dostawa , towar najwyższej jakości. Nic dodać nic ująć
5 / 5
2011-10-18 22:44:52
Donata
DOBRY TOWAR,SZYBKA WYSYŁKA I DOBRY KONTAKT,POLECAM BO WARTO JEŚLI PEWNIE I BEZ PROBLEMÓW TO TYLKO TU!
1 / 5
2011-10-03 19:15:49
Marcelina
Na stronie sklepu produkt jest dostępny, wysyłasz zamówienie, oni je potwierdzają, a w wieczór poprzedzający dzień w którym upływa termin w jakim towar miał być dostarczony wysyłają maila z wiadomością że towar nie jest dostępny i twierdzą że uprzedzali o tym... Trochę chore... Szczerze nie polecam jesli komuś bardzo zależy na szybkim otrzymaniu towaru...
5 / 5
2011-09-30 15:53:18
Rudolf
Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa, szybka dostawa
4 / 5
2011-09-27 19:32:49
Dariusz
Wszystko ok. Towar został zamówiony a na trzeci dzień był u mnie. Nie musiałem nawet wypełniać wszystkich pół w formularzu zamówienia ;) wystarczyło w uwagach napisać co i jak. Ogólnie polecam.
5 / 5
2011-09-22 14:57:49
Celestyna
Dobry sklep, dobry kontakt. Zamówiony towar jest dobrej jakości, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2011-09-13 08:58:52
Klemens
Trochę drogo,ale profesjonalnie
5 / 5
2011-08-30 19:15:08
Henryk
Sklep i obsługa na bardzo wysokim poziomie.
5 / 5
2011-08-08 12:08:38
Luba
Super sklep, szybka obsługa gorąco polecam
5 / 5
2011-08-01 22:34:59
Aldona
Polecam zakupy w tym sklepie z czystym sumieniem, profesjonalna wiedza i obsługa.Kontakt telefoniczny rewelacyjny, sami oddzwaniają i doradzają.Towar zapakowany i dołączone wszystkie papiery,rachunki.
5 / 5
2011-07-31 20:52:37
Maciej
Jestem zadowolona. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2011-07-30 08:46:51
Klemens
szybko i sprawnie. towar zgodny z opisem.
5 / 5
2011-07-21 10:34:19
Bogna
Zamówiłam towar n tym sklepie i nie żałuję. towar był nowy w bardzo dobrym stanie ładnie zapakowany wraz z fakturą gdzie wszystko jest podliczone. Jestem zadowolona z zakupu. POLECAM wszystkim ten sklep. Nie pożałujecie:** POZDRAWIAM
5 / 5
2011-07-06 13:22:15
Julianna
Polecam zakupy-firma rzetelna,fachowa obsługa.
5 / 5
2011-06-28 08:39:39
Roma
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2011-06-09 03:10:04
Stefan
Sklep godny polecenia pozdrawiam
5 / 5
2011-05-18 10:31:58
Malwina
JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPÓW , I POLECAM INNYM !!!
5 / 5
2011-05-14 07:12:23
Maria
Przesylki dostarczane blyskawicznie . Nadawane zaraz po zamowieniu, Fachowa pomoc techniczna przez telefon.
3 / 5
2011-05-03 14:44:48
Gabriel
Drugi tydzień czekam na towar za który zapłaciłem !
5 / 5
2011-04-11 10:17:52
Otylia
Wszystko O.K. Polecam wszystkim ten sklep ...
5 / 5
2011-03-25 10:14:51
Kazimierz
Profesjonalne podejście do klienta .Towar zawsze zgodny z opisem. Bardzo szybka realizcja.Polecam wszysstkim
4 / 5
2011-03-21 10:09:01
Joachim
ponieważ proces zakupow nie zostal sfinalizowany trudno mi powiedziec czy bym polecała czy nie
5 / 5
2011-03-19 12:28:49
Pola
Profesjonalizm i super kontakt
5 / 5
2011-03-13 15:46:08
Bronisław
Bardzo dobry sklep.Towar zgodny z opisem.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Szybka realizacja zamówienia.Super kontakt telefoniczny.Polecam ten sklep .Pozdrawiam .
5 / 5
2011-03-13 12:09:45
Zdzisława
Dobry kontakt,błyskawiczna wysyłka,przystępne ceny
4 / 5
2011-03-09 13:57:12
Bogdan
Sklep powinien zawiadamiać także o wysłaniu towaru, gdyż między przyjęciem zamówienia do realizacji a wysyłką jest różnica. Klient wyczekuje towaru już od informacji o przyjęciu zamówienia, tak jakby wysłanie towaru było jednoczesne z meilem..
5 / 5
2011-03-06 11:18:36
Paulina
bardzo dobry kontakt, szybka realizacja ( w zapowiedzi do 7 dni - faktycznie 3) polecam sprzedaącego
5 / 5
2011-02-01 18:03:22
Konstancja
Szybka i profesjonalna obsługa
4 / 5
2011-01-05 14:23:56
Leokadia
Poleciłbym ten sklep znajomym
1 / 5
2011-01-04 03:50:34
Dariusz
Sprzedali mi artykuł, którego - jak się okazało - w momencie sprzedaży nie mieli w sklepie. O tej sytuacji nawet mnie nie poinformowali - sam musiałem dochodzić co się dzieje i czekać dwa tygodnie aż otrzymają towar od swojego dostawcy.
5 / 5
2010-12-30 09:27:56
Faustyna
Polecam, szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2010-12-16 07:23:24
Ksenia
Wszystko zgodnie z opisem, konkurencyjna cena, dobry kontakt. Polecam wszystkim sklep Axnet.
5 / 5
2010-12-08 12:10:08
Genowefa
Kupiłam nawigację Gocleveer 5066FMBT i jestem zadowolona, łatwość wgrywania map, odblokowana możliwość słuchania mp3, oglądania filmów wideo, korzystania z przeglądarki internetowej, oglądania zdjęć czy słuchania radia. Produkt dostałam w zestawie takim o jakim wspomniano na stronie axnet, bez żadnej ściemy, polecam !!!
5 / 5
2010-12-06 19:13:12
Alberta
Wszystko OK. Polecam ten sklep
5 / 5
2010-12-06 17:56:57
Kazimierz
jestem zadowolony, towar dotarł bardzo szybko, wszystko zgadzało się z opisem, kontakt telefoniczny dobry, polecam
4 / 5
2010-10-11 10:17:20
Wiesława
Zamówiłam towar i otrzymałam go bez żadnych niespodzianek.
4 / 5
2010-10-01 22:30:24
Marcelina
TOWAR ZGODNY Z OPISEM I DOSTARCZONY TERMINOWO. POLECAM TEN SKLEP!!!
4 / 5
2010-10-01 13:29:46
Szymon
ja jeszce nie wplacilam z azmowienie ale wierze ze towr jest prawidiwy i polcam wszystkim
5 / 5
2010-09-23 22:07:48
Jarosława
Towar dostarczono bardzo szybko i odpowiednio zabezpieczony.Polecam sklep innym kupującym.
5 / 5
2010-09-23 08:49:08
Edward
Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta.
4 / 5
2010-09-22 18:37:32
Mariola
Niestety, sklep nie raczył mnie informować o stanie realizacji mojego zamówienia. Tą niedogodność zrekompensował jednak błyskawiczny czas przesyłki.
5 / 5
2010-09-06 22:15:36
Miłosz
Towar zamówiony szybko dostarczony bez zbędnych formalności.
5 / 5
2010-08-25 13:21:50
Piotr
Wszystko! Szybka dostawa! Polecam!
4 / 5
2010-08-19 10:39:48
Beniamin
Dobry sklep, szybka przesyłka, towary zgodne z opisem, paczka dobrze zabezpieczona. Polecam.
5 / 5
2010-08-10 08:22:43
Włodzimierz
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Profesjonalna firma. Polecam!!!
3 / 5
2010-08-09 15:15:31
Józefina
Towar taki jak w zamówieniu. Trochę opóźnienia z przesyłką, ale w sumie do przyjecia. Przy kontakcie telefonicznym miła obsługa.
5 / 5
2010-08-02 12:05:20
Konrad
Transakcja zakończona pełnym sukcesem. Szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa. Polecam!!!
5 / 5
2010-07-27 10:24:14
Emanuel
Handluje już z tym sprzedawcą od kilku ładnych lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem pełen profesjonalizm i szybkoś tranzakcji .Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam Z.M
5 / 5
2010-07-23 09:31:30
Daria
zamówiłem, zapłaciłem, dostarczyli w ciągu 3 dni, wszystko OK, polecam
5 / 5
2010-07-15 22:25:12
Sylwester
Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. - Tak powinno być w każdym sklepie
4 / 5
2010-07-03 08:57:24
Seweryn
Normalny zakup zamówienie-przelanie środków-wysyłka i odbiór - bez sensacji, tak jak powinno być.
5 / 5
2010-04-18 12:59:57
Emanuel
Polecam zakupy w tym sklepie wszystkim potencjalnym klijentom
5 / 5
2010-02-28 01:02:32
Jan
komunikacja ze sklepem bardzo dobra, dostawa OK, polecam !!!
5 / 5
2010-02-12 12:18:29
Jowita
szybko, solidnie poprostu super polecam:)
5 / 5
2010-01-16 14:16:14
Walenty
Witam .Obsloga i wysylka byla bardzo dobra, jestem zadowolony z zakupu po za jednym wyjontkiem . W opisie mojej nawigacji , a jest to GoClaver 5066FMBT pamienc na pudelku jest 256MB ,a w opisie sklepowym 512MB.
5 / 5
2009-12-19 22:31:49
Franciszek
Sklep jest super. Zamówiłem baterie do od dawna nieprodukowanego telefonu komórkowego 6310i. Zaraz poinformopwano mnie, że będzie trudno wywiązać się z zamówienia w 48 godzin i zaproponowano czekać kilka dni lub wycofać zamówienie. Jednak za dwa dni miałem zamówiony towar w domu. Polecam ten sklep kazdemu. Jan C
4 / 5
2009-09-23 22:20:31
Bogusław
Otrzymałem bardzo grzeczną informację o niedostępności towaru, nie zmienia to faktu, że nie mogłem sfinalizować planowanego zakupu.
1 / 5
2008-03-27 14:09:42
Wincenty
jak dajecie takie wielkie ceny to trzeba było od razu ze 200 zł za tą karte ZDZIERCY CHOLERNI do roboty a nie liczycie na gotowe
5 / 5
2007-11-13 07:24:14
Róża
Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

Rzetelne opinie o Axnet