Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Axonmed

Axonmed Opinie 4.6 (25)

PLAC SOLNY 14/3
50-062
WROCŁAW
577700554
opinie Axonmed
4.6
25
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-12-06 15:01:05
Igor
Polecam szybka miła obsługa towar najwyższej jakości pozdrawiam
5 / 5
2019-11-26 17:08:50
Zygmunt
рекомендую! BARDZO DOBRZE
5 / 5
2019-11-18 11:17:23
Liza
Wszystko zgodne z opisem, dobry kontakt
1 / 5
2019-11-16 22:00:46
Ferdynand
Tragedia zamawialam towar 15.10 i do tej pory nie ma dzwoniąc dowiedziec się co jest grane Pani miała sprawdzić i oddzwonić do tej pory nie ma odpowiedzi zwrotnej
5 / 5
2019-10-31 18:26:02
Judyta
prawidłowo zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-10-16 20:18:06
Eugenia
Szybka dostawa, stały kontakt z klientem.
3 / 5
2019-10-10 13:01:04
Walenty
Bardzo długo czas oczekiwania na paczkę...
5 / 5
2019-09-27 14:17:34
Celestyna
transakcja bez zarzutu, polecam
3 / 5
2019-09-13 20:46:50
Otylia
Zamawiając 3 opakowania tego samego produktu otrzymałam dwa pochodzące od innego producenta a jedno innego. Niestety różnią się jakością.
5 / 5
2019-09-10 17:04:35
Sylwia
Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2019-08-28 16:49:53
Emilia
Moja opinia jest dobra nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2019-08-07 13:40:37
Paweł
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-08-06 11:31:05
Marcin
Polecam, wszystko zgodnie z tym co zamawiałam, bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-08-02 10:13:06
Krystyna
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Fajna intuicyjna storna. Szybka realizacja oraz towar bezpiecznie zapakowany. Śmiało mogę polecić.
5 / 5
2019-08-01 09:02:21
Julianna
Rewelacja. Szybko łatwo i przyjemnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2019-07-29 15:29:34
Jakub
Bardzo polecam, jestem zadowolona z zakupu!
5 / 5
2019-07-26 09:21:02
Zdzisław
Polecam, szybka dostawa, produkty zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-07-25 21:05:14
Bernard
Szybka wysyłka, zero problemów. Polecam!
5 / 5
2019-07-22 14:06:37
Renata
Polecam. Wszystko przebiegło jak należy.
5 / 5
2019-07-18 17:07:40
Karina
Polecam ten sklep. Wszystko przebiegło ekspresowo. Dziękuję za upominek!
5 / 5
2019-03-14 11:39:50
Paulina
Rzetelni, dobry kontakt. POLECAM
5 / 5
2019-03-05 17:05:36
Ismena
Wszystko super, na pewno jeszcze zrobię tutaj zakupy.
5 / 5
2019-03-02 17:54:35
Karol
Termin realizacji w samym sklepie jest trochę wydłużony. Zanim zamówienia zostało wysłane minęło kilka dni. Ogólnie wszystko ok.
3 / 5
2019-02-17 10:56:50
Oksana
Złożyłam zamówienie 8 lutego. Termin realizacji podany na stronie to max 5 dni roboczych. Nie otrzymałam do tej pory żadnej wiadomości czy towar został choćby wysłany...
5 / 5
2019-01-21 12:38:57
Wiktor
Szybka profesjonalna obsługa. Gratulacje.

Rzetelne opinie o Axonmed