Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AZE Tech

AZE Tech Opinie 4.6 (313)

Długa 29
55-040
Królikowice
505825124
opinie AZE Tech
4.6
313
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 07:53:08
Szczepan
Wszystko sprawnie z wyjaśneiniem, co do czego pasuje. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 21:15:58
Igor
Towar zgodny z opisem, szybko i konkretnie. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-21 19:40:18
Laura
Towar zgodny z zamówieniem dostarczony terminowo.
5 / 5
2020-02-21 14:10:08
Stanisława
Wszystko zgodnie z opisem, szybko, bezproblemowo
5 / 5
2020-02-21 13:33:24
Natalia
Dobry i bez problemów. Szybka dostawa i zgodna z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 12:55:46
Laura
Towar został wysłany zgodnie z regulaminem sklepu w ciągu 48h. Prawdopodobnie gdybym dokonał zamówienia wcześniej w trakcie dnia (a nie późnym wieczorem), przesyłka została wysłana by jeszcze wcześniej.
5 / 5
2020-02-21 12:52:00
Bolesław
Bardzo dobry kontakt a ze sprzedawcą, polecam
5 / 5
2020-02-21 07:21:10
Marlena
Bez żadnych problemów, szybko, sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-02-20 19:24:48
Hubert
Przesyłka wysłana tego samego dnia co zrobiony przelew. Rejestrator samochodowy zgodny z opisem. Polskie menu oraz intuicyjna obsługa powinna nikomu nie sprawiać problemu. Co do jakości wideo to wygląda to średnio ale nie ma co się czepiać za takie pieniądze.
5 / 5
2020-02-20 15:32:47
Rafał
Nawilżacz kupiłem w bardzo atrakcyjnej cenie w porównaniu do innych sklepów. Towar nowy i zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-20 15:26:36
Regina
Dobra cena, towar oryginalny Xiaomi
5 / 5
2020-02-20 11:01:27
Ryszard
Bardzo dobry sklep. To już mój kolejny zakup w AZE. Najlepsze ceny xiaomi i super szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-20 10:05:00
Stanisław
Szybka dostawa, towar w promocji.
5 / 5
2020-02-20 07:29:23
Zdzisława
Wszystko ok, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-02-19 21:59:20
Malina
Bardzo szybka wysyłka (szybsza niż 48h). Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-19 19:54:38
Norbert
Świetna obsługa. Zamówiłem Humidifiera w przedsprzedaży. Wysyłka miała nastąpić po 14-stym lutego. Wysyłka poszła w poniedziałek 17-go i przyszła do paczkomatu 18-go. Wszystko nówka sztuka i już śmiga w domu :) Polecam!
5 / 5
2020-02-19 19:44:26
Jadwiga
Wyszystko w jak najlepszym porządku .
5 / 5
2020-02-19 17:19:31
Romana
Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjna cena produktu. Możliwość osobistego bezpłatnego odbioru. POLECAM.
5 / 5
2020-02-19 16:44:30
Felicja
Szybko i bez problemów dokonałam zakupu. Zegarek zapakowany był w bąbelkową kopertę. Opakowanie nie było pogniecione. Jestem bardzo zadowolona. Sądzę, że dokonam u Państwa kolejnych zakupów. Dziękuję.
5 / 5
2020-02-19 16:01:10
Manuela
Szybka wysyłka, sprzęt w porządku.
5 / 5
2020-02-19 15:55:32
Jowita
Bardzo dobry kontakt, zakupy przebiegły sprawnie, towar zgodny z opisem. Przesyłkę otrzymałam szybko. Polecam:)
4 / 5
2020-02-19 13:02:37
Ryszard
Trochę długo, ale bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-19 12:08:58
Tobiasz
Oczyszczacz powietrza Air Purifier Pro - Xiaomi
5 / 5
2020-02-19 11:55:27
Franciszka
Świetnie zabezpieczony, fajny produkt
5 / 5
2020-02-19 08:16:41
Magda
Bardzo dobry produkt. Niestety apka chińska. Czekam na aktualizację.
5 / 5
2020-02-18 23:18:48
Justyna
Dobra cena, średnio długi czas oczekiwania na wysyłkę, dobry kontakt telefoniczny i obsługa klienta na wysokim poziomie.
5 / 5
2020-02-18 21:57:19
Natalia
Szynka wysyłka, towar zgodny z opisem. Wszystko na plus! :)
5 / 5
2020-02-18 21:11:15
Tadeusz
Świetna obsługa , szybka wysyłka polecam
5 / 5
2020-02-18 21:08:16
Miłosz
Bardzo udane, polecam sklep wszystkim
5 / 5
2020-02-18 11:56:57
Judyta
Wszystko w jak najlepszym porządku tanio szybko
4 / 5
2020-02-18 11:30:21
Sergiusz
,zakupy ok., tylko zamówiony produkt nie spełnia oczekiwan
5 / 5
2020-02-18 09:34:27
Jowita
bardzo szybka realizacja, zamówione późno w piątek dostarczone do Warszawy, do paczkomatu w sobotę.
5 / 5
2020-02-18 06:32:37
Arkadiusz
Wszystko w najlepszym porządku. Paczka zgodna z opisem szybko do mnie dotarła. Oprócz tego byłem informowany na bieżąco o postępach. Wielki plus!!! Polecam!!!
4 / 5
2020-02-18 02:22:01
Żaneta
Wszystko ok szczoteczka zgodna z opisem
5 / 5
2020-02-17 21:23:38
Brygida
szybko i w całości dostarczona paczka tak trzymać!
5 / 5
2020-02-17 18:40:36
Dymitr
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Sklep zapisałem do swoich ulubionych
5 / 5
2020-02-17 15:32:50
Eleonora
Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-17 14:57:39
Gerard
Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny, super obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-17 13:35:05
Marzena
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-17 11:00:15
Edmund
Super kontak z firmą, szybka realizacja zamówienia. Produkt miałem na 2 dzień:)
5 / 5
2020-02-17 10:52:11
Filip
Polecam sprzedawcę!!! Bardzo szybka wysyłka i dostawa.
5 / 5
2020-02-14 22:54:19
Zenon
Bardzo dobry kontakt oraz atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-14 19:57:31
Joachim
Szybką i pewna transakcja. Dziękuję. DS
4 / 5
2020-02-14 19:42:13
Norbert
Przesyłka byłe pomylona ale już wszystko dobrze kurier strasznie nie kłumaty ( czyli nie mądry)
5 / 5
2020-02-14 12:37:50
Eleonora
Produkt był dostępny w najniższej cenie wśród sprzedawców w PL a wysyłka natychmiastowa. Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-14 11:04:15
Piotr
Robię zakupy nie pierwszy raz, wszystko OK
5 / 5
2020-02-14 07:38:39
Arleta
Szybkie, łatwe, produkt zgodny z oczekiwaniami i tańsza cena jak oferowana w innych sklepach. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 12:28:23
Fabian
Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, działa bez problemu
5 / 5
2020-02-12 20:11:04
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2020-02-12 16:57:18
Helena
MI band 4 działa bez zarzutów, lecz folia nie bardzo chce sie na nim trzymać, po 3 dniach przestała sie odklejac
5 / 5
2020-02-11 14:50:32
Łucja
Wszytko zgodnie z infomacja od sprzedajacego tj termin realizacji i dostawa.
4 / 5
2020-02-11 14:00:12
Jacek
Dobra dostępność towaru w przestępnej cenie. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-11 11:59:21
Bernadeta
Szybka wysyłka, fajny towar (oczyszczacz powietrza).
5 / 5
2020-02-10 17:25:56
Sandra
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2020-02-10 13:34:25
Paweł
Bardzo sprawna obsługa zamówienia
5 / 5
2020-02-10 12:18:17
Eligiusz
Towar zgodny z opisem. Ceny akceptowalne do jakości. Pierwszy mój zakup u Was udany.
4 / 5
2020-02-10 11:32:21
Eugenia
Poprawnie transakcja przebiegała.
5 / 5
2020-02-10 10:04:48
Tamara
Kontakt bardzo w pożądku. Jesli chodzi o sam zakupiny towar ti oczywiscie ceny maja bardzo konkurencyjne. Wysylka po 2 dniach. Polecam
5 / 5
2020-02-09 18:17:52
Karolina
Zamówienie zrealizowane szybko, towar w bardzo atrakcyjnej cenie, nawet z dostawą wyszedł taniej niż u konkurencji.
5 / 5
2020-02-09 17:15:01
Cezary
Super szybko i sprawnie POLECAM
5 / 5
2020-02-08 15:15:10
Ernest
Realizacja bardzo szybka. Produkt 100% takie jaki był oczekiwany.
5 / 5
2020-02-08 14:28:18
Paula
Szybka dostawa. Kontakt że sprzedawcą rzeczowy bez utrudnień
5 / 5
2020-02-07 11:33:12
Sabina
Rewelacyjne ceny i świetny kontakt telefoniczny.
5 / 5
2020-02-07 11:32:07
Bernardeta
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i rewelacyjne ceny.
5 / 5
2020-02-07 11:14:03
Izolda
Super kontakt, dobre ceny . Polecam
5 / 5
2020-02-07 10:47:51
Monika
Profesjonalnie zapakowany towar, oryginalne produkty, przyzwoite ceny. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-06 11:37:20
Jonatan
Info tylko o zamówieniu a później już od dostawcy. Polecam mimo tak skromnych powiadomień.
5 / 5
2020-02-06 07:01:09
Alicja
Mega szybka wysyłka - odebrałam dzień po zamówieniu! Słuchawki sztos. Gorąco polecam! <3
5 / 5
2020-02-05 17:31:36
Tymon
Obsługa profesjona szybka,polecam
4 / 5
2020-02-05 16:08:24
Dymitr
dobry kontakt, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-05 09:01:13
Dominika
Towar bardzo dobry jakościowo jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-04 16:53:59
Oleg
Translator Muama Enence.Bardzo miła i pomocna obsługa
5 / 5
2020-02-03 23:45:14
Mikołaj
Wszystko przebiegło pomyślnie. Czekam na wiele produktów, które mnie interesują, ale są na obecną chwile niedostępne.
5 / 5
2020-02-03 20:15:09
Angelika
Zamówienie zrealizowane. Żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-03 18:29:33
Liliana
kolejne zakupy e tym sklepie - i zapewne wrócę tam niedługo, polecam
5 / 5
2020-02-03 16:27:34
Herbert
Świetnie zapakowane, kartonik nie naruszony.
5 / 5
2020-02-03 16:13:46
Stefan
Kontakt bardzo dobry,szybka wysyłka. Sprzęt zgodny z opisem.
4 / 5
2020-02-03 12:37:16
Wacław
kontakt ze sprzedawcą prawidłowy, zamówienie wysłane z opóźnieniem, pomimo tego jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-02-03 12:24:31
Justyna
Sprawnie i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-02-03 11:29:43
Łucjan
polecam, to już któryś zakup i zawsze bez problemów
5 / 5
2020-02-03 10:20:07
Janusz
Szybko i sprawnie, towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-31 21:22:13
Wanda
Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka.
3 / 5
2020-01-31 21:09:22
Gabriel
Wszystko ok oprócz koloru, oferowany czarny na paragonie czarny a dostarczono szary. Na opakowaniu także opis jako szary a nie czarny.
5 / 5
2020-01-31 13:17:06
Wincenty
Wszystko OK, towar zgodny z opisem, gwarancja 24m w Polsce.
5 / 5
2020-01-31 13:02:44
Marcelina
Wszystko OK, KOLEJNY PRODUKT Z TEGO SKLEPU
5 / 5
2020-01-31 12:16:36
Sara
bez problemowae zakupy, szybko. polecam
5 / 5
2020-01-31 10:53:53
Krzysztof
Bardzo jestem zadowolona z zakupionego towaru ( na razie jest niezawodny) oraz za obsługę i szybką dostawę.
5 / 5
2020-01-30 21:37:06
Jowita
Produkt zgodny z opisem. Polecam !
5 / 5
2020-01-30 20:13:08
Jadwiga
Polecam. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-30 11:39:56
Otylia
Błyskawiczna realizacja, jasne zasady, idealnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2020-01-30 11:15:09
Anna
Tanio, produkt był na następny dzień.
5 / 5
2020-01-29 20:22:12
Patryk
Wszystko w porządku, dobry kontakt i szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2020-01-29 18:58:56
Felicja
Świetny sklep. Kupiłam wagę,opaskę i słuchawki Xaomi. Wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2020-01-29 18:35:08
Sandra
Zamówiłam oczyszczacz powietrza Mi Air Purifier 2S
5 / 5
2020-01-29 17:31:29
Konstancja
Bardzo dobry kontakt, również telefoniczny. Hulajnoga bardzo fajna, szybko dostarczona.
5 / 5
2020-01-29 13:31:56
Lidia
Super. Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2020-01-29 12:50:37
Zygmunt
bdb kontakt, szybka realizacja
5 / 5
2020-01-29 12:26:23
Katarzyna
Szybko i bezproblemowo, towar jest ok
5 / 5
2020-01-29 09:48:12
Urszula
Obsługę i realizację oceniam bardzo dobrze!
5 / 5
2020-01-28 23:34:38
Romuald
Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Polecam!!
5 / 5
2020-01-28 21:58:26
Fryderyka
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-28 17:18:42
Ignacy
Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 15:16:55
Pola
Bezproblemowy zakup, wysyłka za opłatą ale i tak wychodziło taniej niż w innych sklepach. Dostawa zgodnie z terminem
5 / 5
2020-01-28 13:31:14
Radosław
Bardzo szybko, bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-28 13:04:08
Anita
Zamówienie złożyłam o godz. 15.30 i opła
5 / 5
2020-01-28 12:34:10
Klaudiusz
Ekspresowa wysyłka, wszystko bez zarzutu!
4 / 5
2020-01-28 11:59:22
Zbyszko
Po tygodniu dostałem paczkę, ale było warto czekania m
5 / 5
2020-01-28 11:56:45
Igor
Zakupy udane, szybko i sprawnie.
4 / 5
2020-01-27 23:34:26
Wanda
Wszystki dotarło zgodnie z zamówieniem. Ceny konkurencyjne. Obsluga bezproblemowa. Polecam.
5 / 5
2020-01-27 19:47:14
Kamil
Całkiem szeroki asortyment i dobre ceny. Zamówienie zrealizowane ekspresowo.
5 / 5
2020-01-27 18:50:17
Fabian
Wszystko sprawnie załatwione, zgodnie z opisem, atrakcyjna cena. Polecam
5 / 5
2020-01-27 16:08:05
Cezary
Ceny extra, szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2020-01-27 15:22:31
Teodor
Szybko, sprawnie, zawsze najlepsza cena!!! Szkoda tylko, że koszty przesyłki są zawsze :) nawet przy zakupach za "pareset" złotych. Ogólnie polecam!!!
4 / 5
2020-01-27 14:52:37
Mieczysława
Jak na razie wszystko jest w porządku.
5 / 5
2020-01-27 14:34:40
Igor
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-27 13:13:26
Izolda
Wszystko w jak najlepszym porządku polecam.
5 / 5
2020-01-27 11:40:54
Kacper
Szybko, łatwo i przyjemnie. Najtańszy zakup z dostępnych (Allegro, RTVAGD, MediaMarkt, X-Kom) - kupiona suszarka XIAOMI Ionic Dryier
5 / 5
2020-01-27 11:16:51
Krystian
Towar jak w opisie. Wysyłka zgodnie z deklaracją
5 / 5
2020-01-27 10:57:22
Walenty
Bardzo szybka wysyłka wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-27 10:35:00
Magdalena
Wszystko super, sprawnie cała transakcja polecam.
5 / 5
2020-01-27 08:36:57
Zbyszko
Kontakt ze sklepem rewelacja, szybka realizacja, produkty zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2020-01-26 22:15:59
Bronisława
Miałam kłopoty z kontaktem telefonicznym - wielokrotnie próbowałam (dwa dni) zanim się udało. Na koniec wszystko odbyło się dobrze, ale miałam pewien dyskomfort i obawę o całą transakcję.
5 / 5
2020-01-26 11:55:44
Joanna
Wszystko OK, tylko czas wysyłki mógłby być szybszy.
5 / 5
2020-01-25 17:54:45
Rudolf
Wszystko ok. Pełny profesjonalizm
5 / 5
2020-01-25 14:00:45
Dorota
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2020-01-25 10:57:55
Błażej
Polecam sklep, wszystko było ok ☺️
5 / 5
2020-01-25 10:54:43
Hanna
Nie mam zastrzeżeń, towar dostałam jestem zadowolona
1 / 5
2020-01-25 07:55:32
Natasza
Podejście pracowników reprezentujących sklep bardzo mnie rozczarowało. Jako nowe urządzenie wysłano mi sprzęt który jest według mnie używany, ma widoczne ślady użytkowania jak na zdjęciach. Sklep nie zaproponował żadnego rozwiązania. Nie polecam.
5 / 5
2020-01-24 16:02:52
Faustyna
Zakup to sportowa opaska dla dziecka , realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie , towar zgodny z opisem , córka zadowolona , polecam sklep i dziękuje
5 / 5
2020-01-24 15:14:13
Agnieszka
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2020-01-24 14:05:54
Izydor
Duży asortyment. Świetne produkty
5 / 5
2020-01-24 12:23:02
Fryderyka
Szybka wysyłka, atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-01-24 12:01:14
Natalia
W moim wypadku towar został wysłany po 3 dniach od zakupu, ale na stronie była informacja, że dostępność towaru będzie dopiero za 3 dni.
5 / 5
2020-01-24 11:20:30
Henryka
Super szybka przesyłka i rewelacyjny produkt. Polecam w ciemno!!!
5 / 5
2020-01-24 07:53:50
Dominika
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem , Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-24 00:07:26
Janina
towar zgodny z zamówieniem. Pasuje jak ULAŁ
5 / 5
2020-01-23 11:01:19
Wiola
Kontakt ze sklepem i realizacją mojego zamówienia przeprowadzona została w sposób bardzo dobry.
5 / 5
2020-01-23 07:30:34
Ziemowit
Szybko, sprawnie i bez problemów!!
5 / 5
2020-01-22 21:12:44
Fryderyka
Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2020-01-22 19:55:49
Luiza
Towar szybko dostarczony. Zakupiona lampa nie odpowiadała mi i ja zwróciłem. Sklep po odesłaniu sprawnie zwrócił wpłatę.
1 / 5
2020-01-22 19:27:19
Klementyna
Technika agresywnej sprzedazy, firma nie zaakceptowala zwrotu towaru do 14 dni, jak rowniez pracownik staral sie mi wmowic,ze sprzet nosil slady uzytkowania. A niestety tak sprzet wygladal zaraz po otrzymaniu przesylka. Wniosek taki,ze lepiej kupic troche drozej od sprawdzonych I niezawodnych sklepow.
5 / 5
2020-01-22 16:11:28
Janina
Jak zawsze wszystko lux malyna
1 / 5
2020-01-22 14:54:19
Leszek
Najpierw otrzymałem inny towar niż zamówiony. Po wymianie okazało się że dostarczony termometr pokazywał diametralnie różne wyniki przy pomiarze na czole i w uchu. Wg pomiaru w uchu zdrowa osoba miała 39,8 st.C. Próbowano mi wmówić że pomiar w uchu i na czole mogą być zupełnie inne! Minęły ponad 2 tygodnie od wysłania towaru do reklamacji. Brak jakiegokolwiek odzewu. Porażka.
5 / 5
2020-01-22 14:42:43
Eugeniusz
Zamówiłem dwa towary, z jednego zrezygnowałem po paru godzinach. Firma oddała pieniążki (bo już wcześniej zapłaciłem) od razu, byłem pozytywnie zaskoczony. Polecam szczerze.
2 / 5
2020-01-22 13:32:05
Leszek
Brak kontaktu zwrotnego dotyczącego przedłużającej się dostawy . W opisie było dostawa 9 jednak firma nie wywiązała się z terminu
5 / 5
2020-01-22 13:29:07
Martyna
Polecam!!! Szybko, tanio, dobra jakość sprzętu:-)))
5 / 5
2020-01-22 11:10:34
Sylwester
Jak zwykle wszystko OK. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2020-01-22 08:37:10
Marian
Wszystko w należytym porządku!
5 / 5
2020-01-21 23:47:29
Leopold
Dobra cena, zamówiony sprzęt w nienaruszonym opakowaniu, dogodna forma dostawy i szybka dostawa
5 / 5
2020-01-21 19:47:31
Kinga
Wszystko elegancko, nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2020-01-21 17:26:38
Jarosław
Bardzo polecam. Szybko i dobry sprzęt
5 / 5
2020-01-21 15:27:02
Fabian
szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-01-21 14:09:49
Konrad
Wszystko w porządku. Polecam.
1 / 5
2020-01-21 14:03:27
Klemens
NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!! Zamówiłem słuchawki, które były zepsute (grały 3 razy krócej niż podano w specyfikacji). Postanowiłem więc zwrócić słuchawki. Koszta które poniosłem to 209zl za słuchawki i 12zl za przesyłkę. Dzwoniąc dowiedziałem się że za przesyłkę reklamacyjną również ja muszę zapłacić. To jakaś kpina. Wysyłają wadliwy towar i odzyskam z niego może 150zl, bo reszta pójdzie na opłacanie przesyłek z moich pieniędzy, mimo że to nie ja zawiniłem. DRAMAT
3 / 5
2020-01-21 13:40:32
Ludwika
Bardzo długi cZas oczekiwania na zamowienie. W aukcji jest napisane „realizacja zamówienia 48h” czekam już 6 dzień i towaru nie ma. Kontaktowałam się ze sklepem, powiedzieli ze przesyłkę otrzymam jutro.
5 / 5
2020-01-21 13:34:58
Stefan
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, mogę z czystym sumieniem serdecznie polecić ten sklep.
5 / 5
2020-01-21 12:40:34
Fryderyka
Bardzo duży wybór i dobre ceny
5 / 5
2020-01-21 12:19:16
Kazimierz
Towar oryginalny w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-21 12:13:08
Henryka
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, bardzo konkurencyjna cena
1 / 5
2020-01-21 11:50:28
Wojciech
Z zamówionych 8 urządzeń 2 nie działały. Na maile wysyłane do serwisu sprzedawcy otrzymywałem lakoniczne odpowiedzi po 2-3 dniach. Zero pomocy, zero przejęcia i dbałości o jakość obsługi przy urządzeniach dosyć ekskluzywnych.
5 / 5
2020-01-21 11:42:29
Adam
Bardzo sprawne i bezproblemowe, zwracałem 1 rzecz, pieniadze była następnego dnia kiedy doszła do nich paczka
5 / 5
2020-01-21 06:01:05
Małgorzata
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-01-20 21:37:33
Rafał
Dobry kontakt, atrakcyjna cena. Zakup oceniam jako udany, solidny sklep.
5 / 5
2020-01-20 12:23:14
Damian
Wszystko jak należy. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-20 11:30:26
Izolda
Wszystka zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-20 11:03:36
Daria
Szybko i sprawnie. Zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-18 21:48:25
Ludmiła
Wzorcowa współpraca i realizacja.
5 / 5
2020-01-18 09:10:35
Ida
Spoko, drugie zamówienie, zadowolony z zakupów.
5 / 5
2020-01-17 21:15:52
Gracjan
Solidnie, najtaniej,zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-17 18:41:48
Franciszek
sklep ok natomiast firma kurierska-słabo
5 / 5
2020-01-17 14:33:52
Beata
Wszystko w porządku, szybka dostawa pomimo zastrzeżenia że strony sklepu że dostawa może trochę potrwać. Jestem zadowolona☺
5 / 5
2020-01-17 14:05:41
Andrzej
Dobry czas realizacji, towar zgodny z opisem ze strony.
5 / 5
2020-01-17 13:47:45
Konstancja
Usługa na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm! Wysyłka ekspresowa . Polecam@
5 / 5
2020-01-17 12:51:44
Grażyna
Zamówiłam jednego dnia, drugiego przesyłka była już u mnie. Szybko, sprawnie, bez żadnego problemu. Przesyłka zgodna z zamówieniem, wszystko w jak najlepszym porządku. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu :)
5 / 5
2020-01-17 12:11:06
Kacper
Sklep w porządku. Nie wyróżnił się niczym co by mnie zachwyciło (np. wysyłając towar w dniu w którym przesłałem potwierdzenie przelewu), ale też nie było nic, co by mnie zniechęciło. Po prostu zwykła transakcja.
5 / 5
2020-01-17 10:56:10
Łucja
Polecam,obsługa jak i kontakt wzorowy.
4 / 5
2020-01-16 15:23:14
Elżbieta
Drugi zakup (poprzedni rok wcześniej). Ogólnie wzorowo, jednak przy zamówieniach online i pełnej obsłudze CRM 2 dni na wysyłkę to trochę długo. A że drugi dzień wypadł w piątek to przesyłka dotarła do mnie na dzień 5 ;p. Ale myslę, że to nie jest ostatni zakup z tej firmy.
5 / 5
2020-01-16 13:30:24
Leszek
Przebieg zgodny z zapewnieniem godny polecenia
5 / 5
2020-01-16 09:32:58
Kamila
Polecam. To już moje kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-15 22:24:16
Teodor
Wszystko ok. Zamówienie na czas i zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-15 19:34:45
Kazimierz
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-15 15:38:25
Bolesław
Przesyłka została wysłana dokładnie wtedy, kiedy obiecywał sprzedawca. Czyli po czterech dniach od złożenia zamówienia.
5 / 5
2020-01-15 12:54:37
January
Szybka dostawa i świetne produkty. Polecam
5 / 5
2020-01-15 12:35:03
Wioletta
Pełen profesjonalizm, zakup szybko, tanio, bez problemu, polecam
5 / 5
2020-01-15 11:58:33
Irena
Sprawna obsługa, terminowa dostawa, dobrze zapakowany sprzęt. SUPER!
5 / 5
2020-01-15 11:41:04
Fryderyk
Godny polecenia. Przesyłka dotarła na czas.
5 / 5
2020-01-15 10:06:32
Arleta
Polecam zarówno zamówiony towar jak i sklep! 😊
5 / 5
2020-01-15 08:41:19
Wiesława
Bardzo szybka wysyłka. Profesjonalne podejscie do klienta
5 / 5
2020-01-14 20:57:00
Arnold
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-14 12:18:43
Bronisława
bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-14 11:33:18
Michał
Dobry sklep, konkurencyjna cena, a sprzęt dostałem oryginalny więc to nie żadne chińskie podróbki. Polecam w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-14 11:07:26
Błażej
Bardzo dobry sklep zamówione prze ze mnie produkty szybko dotarły
5 / 5
2020-01-14 07:10:05
Marina
Ekspresowa wysyłka w okresie przedświątecznym
5 / 5
2020-01-13 18:41:53
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt bez wad w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2020-01-13 07:22:59
Felicja
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-11 12:35:38
Krystyna
Polecam. Szybka przesyłka. Gadżety bardzo fajne
5 / 5
2020-01-11 00:28:17
Halina
Pełen profesjonalizm. Cała transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-10 19:38:53
Danuta
Rewelacja. Sprawnie , szybko i bardzo profesjonalnie. A do tego w cenach konkurencyjnych rynkowo.
5 / 5
2020-01-10 18:18:23
Gracjan
Bardzo szybko realizacja zamówienia. Nie mam nic do zarzucenia.
5 / 5
2020-01-10 17:29:32
Eligiusz
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

Rzetelne opinie o AZE Tech