Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AZEL-POL

AZEL-POL Opinie 4.8 (287)

Ul. Lipowa 4 lok.15
08-320
Sterdyń
25 787 06 01
opinie AZEL-POL
4.8
287
Opinii

Doskonale

1 / 5
2018-09-05 16:26:52
Longin
MASAKRA, zero kontaktu, zero odpowiedzi.... a na koniec anulowali zamówienie. Nigdy więcej!
1 / 5
2018-08-28 18:37:14
Aurelia
Zamówienie opłacone od 2 tygodni. Towaru nie ma. Sklep nie odpowiada na żadną formę kontaktu.
1 / 5
2018-08-22 12:46:42
Liza
Nie otrzymałam opłaconego zamówienia. Brak jakiego kolwiek kontaktu.
1 / 5
2018-08-17 23:29:22
Mariusz
Od 2 tygodni czekam na zamówiony towar.
1 / 5
2018-08-17 09:57:03
Jacek
Towar zamówiny opłacony i .... Cisza
1 / 5
2018-08-13 09:01:52
Antoni
jakikolwiek brak kontaktu ze strony sklepu.nie działające telefony.25 dni w tej chwili czekam na odzew .... .
3 / 5
2018-07-25 18:20:47
Paweł
Kilka razy kupowałem u nich i było ok. Teraz po blisko dwóch tygodniach od złożenia zamówienia po braku info o wysłaniu towaru interweniuje. Otrzymuje info iż brak towaru i że będzie wysłany jak będzie dostępny. Trzeci tydzień, zero info, mają urlop. Czwarty tydzień, moja interwencja i prośba o zwrot gotówki. Zwrot otrzymuję bez problemu.
4 / 5
2018-07-19 11:08:39
Joachim
Towar ok, trochę długi czas realizacji
5 / 5
2018-07-12 11:14:45
Szymon
towar przyszedł z opóźnieniem, ale właściciel sklepu zadzwonił i przeprosił za zaistniałe utrudnienia.
5 / 5
2018-07-09 10:11:18
Eryka
Bardzo pozytywnie bez żadnych problemów kieszeń dojechała i działa tak jak chcę ja.
4 / 5
2018-07-08 09:56:28
Tadeusz
Pomimo awarii, po kontakcie telefonicznym sklep zareagował bardzo dobrze i następnego dnia miałem zamówiony towar. Sklep miał mało opinii na ceneo i miałem wątpliwości czy można im zaufać ale wszystko było OK. Polecam.
2 / 5
2018-07-05 15:25:41
Kornel
Towar otrzymany po 8 dniach od zamówienia. Brak możliwości śledzenia paczki. Po 4 dniach od złożenia zamówienia otrzymałem maila ze zamówienie zostało przyjęte do realizacji, po kolejnych dwóch dniach otrzymałem maila ze zamówienie zostało przygotowane do wysyłki, kolejnego dnia ze zostało wysłane i w końcu dnia ósmego przesyłka została doręczona. Towar był na stronie oznaczony jako DOSTĘPNY. Nie było darmowej wysyłki. Sklep się ślamazarzył z realizacją prostego zamówienia zamówienia.
5 / 5
2018-06-08 16:16:35
Aleksander
otwarta komunikacja. poszukiwanie rozwiazan. cierpliwosc. dobra cena
5 / 5
2018-06-06 23:17:39
Agata
bardzo jestem zadowolonyz zakupu w tej firmie
4 / 5
2018-06-05 15:01:01
Bogna
firma wiarygodna, przekazanie do dostawy mogłoby byś szybsze
4 / 5
2018-05-24 17:27:47
Manuela
Sklep OK, ale zabrakło mi podania numeru listu przewozowego bym mógł śledzić przesyłkę
5 / 5
2018-05-24 09:50:45
January
Bardzo sprawnie działający sklep
5 / 5
2018-05-22 15:25:17
Elwira
zgodnie z zamówieniem, w miarę sprawnie- długi weekend-
5 / 5
2018-05-19 18:37:22
Klara
Moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie:) Tym razem miałam pytanie/problem w kwestii jednego z zamówionych towarów, Pan Andrzej okazał się bardzo pomocny i wykazał duzo zaangażowania w kierunku rozwiązania sytuacji. Finalnie, gdy sam nie potrafił mi pomóc, ułatwił kontakt z serwisem producenta. Nie spotkałam się jeszcze z tak miłą obsługą - z czystym sumieniem mogę polecić sklep każdemu :)
4 / 5
2018-05-18 20:22:14
Dalia
proszę o szybsze dostawy w przyszłości :)
5 / 5
2018-05-16 08:38:09
Lidia
Oby inne firmy również tak funkcjonowały !
5 / 5
2018-05-16 08:24:03
Bożena
Wystawiam bardzo dobra ocene po pierwsze za zgodnosc towaru, za prawidlowo zabezpieczona przesylke w czasie transportu oraz szybkosc jej doreczenia. Zamawialem jednego dnia a nastepnego mialem juz to u siebie. Serdecznie polecam!
5 / 5
2018-05-10 19:15:59
Jakub
Jestem bardzo ukontentowany pod każdym względem. Zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2018-04-27 13:41:23
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-04-27 12:02:39
Bogdana
ekstra sprzedawca, kontakt wzorowy, towar pierwsza klasa
5 / 5
2018-04-24 11:16:18
Judyta
Polecam. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2018-04-23 23:22:05
Maksym
Polecam zakupy w sklepie azel-pol.pl
5 / 5
2018-04-20 21:57:22
Kornel
Sprzedawca godny polecenia i rzetelny
5 / 5
2018-04-20 08:24:44
Franciszek
Bez zarzutów. Wszystko przebiegło właściwie i sprawnie.
5 / 5
2018-04-17 11:34:23
Remigiusz
Polecam sklep. Dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-04-16 11:28:09
Ludmiła
szybka obsługa, towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2018-04-10 09:48:28
Ryszard
Super profesjonalnie. Jak poprosilam o zmiane terminu dostawy, odezwal sie do mnie ktos ze sklepu i uzgodnil ze mna date wysylki. Nie spotkalam sie dawno z taka obsluga
5 / 5
2018-04-06 10:24:31
Bernardeta
Towar pełnowartościowy. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2018-03-28 11:36:00
Stanisława
Polecam zakupy w sklepie azel-pol.pl . Bardzo dobry kontakt z właścicielem, który jest bardzo pomocnym i dobrym człowiekiem. Sklep posiada bardzo ciekawą, bogatą ofertę - z pewnością jeszcze tu zrobię zakupy. Wszystko jest realizowane na najwyższym poziomie. Polecam sklep.
5 / 5
2018-03-22 19:07:43
Magda
Współpraca z AZEL-POL od kilku lat układa się super !
5 / 5
2018-03-21 09:45:03
Tomasz
Bardzo dobra komunikacja polecam
5 / 5
2018-03-20 17:35:31
Idzi
Sklep azel-po jest godny zaufania.
5 / 5
2018-03-16 22:03:06
Lech
Wszystko tak jak powinno być szybko,sprawnie dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2018-03-16 11:15:07
Natasza
polecam , miła obsługa bo miałam okazje rozmawiać .
5 / 5
2018-03-09 12:44:08
Bolesław
Wszystko ok, zadzwonili do mnie, żeby upewnić się, że wpisują dobry adres i wszystkie szczegóły, co jest na plus, bo łatwiej później kurierowi dowieźć paczkę.
5 / 5
2018-03-08 20:17:11
Longin
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-03-02 11:06:17
Roman
Musiałem trochę dłużej poczekać na adapter, ale pan przez telefon informował mnie na bieżąco o stanie zamówienia i wszystko jest wporządku :) wszystko działa :)
5 / 5
2018-03-01 13:51:49
Zbigniew
Szybka wysyłka, towar dokładnie zapakowany
5 / 5
2018-03-01 10:08:23
Kalina
Bardzo szybka wysyłka, zamówione podkładki pierwsza klasa, dziękuje
5 / 5
2018-02-22 09:42:04
Diana
Bardzo solidna firma. Do transakcji podchodzi profesjonalnie.
5 / 5
2018-02-21 16:05:27
Emil
Mieli jakiś problem z wysyłką pocztą polską, zostałem poinformowany telefonicznie że wyślą kurierem. Co jest dla mnie wielki + do obsługi klienta, dzwonią i informują.
5 / 5
2018-02-17 20:05:52
Igor
Świetny kontakt. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2018-02-11 11:02:38
Eugeniusz
szybko,sprawnie i przejrzyscie
5 / 5
2018-02-08 13:28:04
Marcin
Szybko, sprawnie, dobry kontakt ze sprzedającym. Sprzęt zgodny z opisem. Solidna firma - polecam
5 / 5
2018-02-05 19:22:24
Wiola
bardzo dobra, wszystko sprawnie zorganizowane
5 / 5
2018-01-30 09:25:27
Mateusz
Rzetelnie zajęli się moim zamówieniem. Bylam pod dużym wrażeniem.
5 / 5
2018-01-29 19:17:19
Filip
Bardzo dobry kontakt. Fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2018-01-28 23:27:49
Maksymilian
Bardzo dobry sklep, szybka dostawa. POLECAM.
5 / 5
2018-01-28 15:22:32
Urszula
Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka. Dobry kontakt.
5 / 5
2018-01-28 13:58:30
Kornelia
Wszystko OK.dobry kontakt super szybka dostawa towar zgodny z opisem POLECAM
5 / 5
2018-01-27 23:46:06
Zenon
Bardzo dobry sklep. Szybka obsługa i dobra jakość towaru
5 / 5
2018-01-25 15:08:03
Dawid
Bardzo szybka wysyłka, przystępna cena, dobrze zapakowane
5 / 5
2018-01-23 14:25:37
Kamil
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
4 / 5
2018-01-23 12:09:06
Kamila
Super obsługa. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-01-22 19:11:47
Bronisław
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE I BEZ PROBLEMÓW POLECAM!!!!!
5 / 5
2018-01-17 22:06:43
Kaja
szybko i profesjonalnie polecam
5 / 5
2018-01-17 19:53:02
Alberta
Przemiły kontakt i ogrom dbałości o zadowolenie klienta.
5 / 5
2018-01-17 10:15:39
Cecyl
kontakt bez problemu, wszystko zgodnie z opisem, polecam! Jedynie, była podana wysyłka jako koszt darmowy, ale to problem dogadania z Ceneo, powyżej jakiej kwoty
5 / 5
2018-01-16 16:04:08
Seweryn
Znakomity kontakt i bardzo szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2018-01-13 15:52:58
Liza
Doskonała, przemiła i bardzo pomocna komunikacja z właścicielem sklepu. Sklep idealny - polecam każdemu :)
5 / 5
2018-01-13 12:08:51
Lidia
Polecam - wysoka jakość w niskiej cenie
5 / 5
2018-01-09 12:09:23
Laura
Szybko, sprawnie, konkretnie , droga wysyłka.
5 / 5
2018-01-05 01:19:55
Edmund
Dobry kontakt,towar dostałem na drugi dzień(zamówiłem dostawę pocztą,a otrzymałem kurierem DPD) dobrze zapakowany i sprawny.Bardzo polecam tą firmę
5 / 5
2018-01-04 17:10:33
Kacper
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim!
5 / 5
2018-01-04 15:23:09
Paula
Sklep bardzo dobry, wysyła towar szybko i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2018-01-03 18:33:14
Katarzyna
bardzo szybka przesylka, dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, polecam ten sklep
4 / 5
2018-01-02 14:23:01
Regina
Polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Mimo przedświątecznej bieganiny towar dotarł na czas.
5 / 5
2018-01-02 14:14:41
Irma
Szybka wysyłka, dobrze zapakowana, dobra jakość produktów, polecam.
4 / 5
2018-01-01 10:34:59
Michalina
Jedna rzecz: Zakupiona antenę wif przyszła w kartonie o wymiarach pralki. Mają rozmach w pakowaniu produktów.
1 / 5
2017-12-26 17:19:17
Malwina
Sklep anulował moje zamówienie. Oferuje produkty których tak naprawdę nie posiada.
5 / 5
2017-12-23 10:05:54
Edmund
Kopara mi opadła! W poniedziałek o godz. 11:00 złożyłem zamówienie na słuchawki, a we wtorek o 17:00 je odebrałem. I to w domu, a paczka szła przez całą Polskę! Ludzie, polecam ten sklep!!! NAPRAWDĘ WARTO!!!
4 / 5
2017-12-21 20:15:11
Rudolf
Trochę długo trwała dostawa
5 / 5
2017-12-21 12:41:58
Ferdynand
wszystko było ok. szybka dostawa i kontakt ze sklepem ma 5.
5 / 5
2017-12-21 11:29:49
Ernest
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-12-20 14:34:19
Mariola
Sklep - obsługa bardzo kompetentna. Kontakt natychmiast w sprawie uszczegółowienia zmówienia. Sprawa załatwiana na bieżąco i bardzo solidnie. Polecam zakupy w tej firmie!!!!! .
5 / 5
2017-12-20 13:22:01
Honorata
Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-19 09:10:38
Oskar
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-12-15 19:33:00
Łukasz
Wszystko szybko i bez problemów.
5 / 5
2017-12-13 12:40:06
Konstanty
Bardzo sprawnie. Polecam każdemu zakupy. Sprzęt dobry jakościowo, a przesyłka natychmiastowa!
5 / 5
2017-12-11 22:42:21
Krzysztof
Bardzo sprawna i miła, wykwalifikowana obłsuga.
5 / 5
2017-12-06 16:32:44
Lech
Sprawna obsługa i jestem zadowolona z produktu.
5 / 5
2017-12-01 17:06:46
Sylwia
Pozytywny przebieg zamówienia, produkt działa poprawnie.
5 / 5
2017-11-20 09:38:44
Bartosz
Terminowo. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-11-16 09:41:01
Anita
Polecam!!! Bardzo dobry kontakt z Klientem, rewelacyjna obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia!!!!
5 / 5
2017-11-14 10:19:46
Karolina
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, pomocne i fachowe doradztwo, dobry towar w super cenie! Polecam!
5 / 5
2017-11-10 10:09:57
Apoloniusz
Profesjonalne podejście do nabywcy.
5 / 5
2017-11-09 11:21:37
Gerard
Świetne podejście do klienta, szybki kontakt ze sklepem. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem, na pewno będę tu wracać 👍
4 / 5
2017-11-09 07:46:05
Jerzy
Zdjęcie przedstawiało towar jaki chciałem ale symbole towaru dotyczyły innego modelu a ja na to nie zwróciłem uwagi . Towar zwróciłem i otrzymałem zwrot pieniędzy. Komunikacja i rozmowy były ok.
5 / 5
2017-11-08 10:42:41
Bernard
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2017-11-08 06:04:39
Hanna
Miła współpraca z szybka wysyłka. Dziekuje
5 / 5
2017-11-04 13:28:53
Halina
Szybko profesjonalnie bardzo dobry kontakt POLECAM
5 / 5
2017-11-03 09:19:10
Ida
większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2017-10-31 21:18:57
Karol
Dbają o klientów. Zakupy szybko,sprawnie. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2017-10-31 15:00:54
Katarzyna
Polecam zakupy.Sklep realizuje zamówienia szybko i rzetelnie.Przesyłka zabezpieczona towar zgodny z opisem.Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2017-10-19 23:21:31
Greta
Jest super.Słowność, komunikatywność, dobra cena i szybka,darmowa dostawa.
5 / 5
2017-10-18 10:05:41
Piotr
Polecam bardzo atrakcyjne ceny
5 / 5
2017-10-17 10:18:08
Natasza
Bardzo dobry kontakt i próba rozwiązania każdego problemu (np kiedy kurier nawalił)
5 / 5
2017-10-16 22:45:52
Edward
BARDZO DOBRA OBSŁUGA. - towar otrzymałem szybko i zgodnie z zamówieniem - przy zwrocie (mój błąd w zamówieniu), mimo wysłania towaru na niewłaściwy adres, pan Andrzej pofatygował się, żeby do mnie zadzwonić i wyjaśnić co trzeba zrobić, a następnie szybko dostarczył fakturę korygującą Ogólnie miałem wrażenie, że pan Andrzej bardzo poważnie traktuje swoich klientów. Jak tylko będę miał potrzebę, to chętnie kupię w tym sklepie jeszcze raz.
5 / 5
2017-10-11 12:04:49
Zdzisław
Szybka realizacja. Dobra cena.
5 / 5
2017-10-06 09:45:20
Leon
Bardzo pozytywnie. Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2017-09-30 12:11:37
Alina
Polecam zakupy.Sklep profesjonalny i rzetelny.
5 / 5
2017-09-29 16:48:28
Klemens
Super - czyli tak jak być powinno gdy poważnie traktuje się handel
5 / 5
2017-09-29 11:11:16
Angelika
Polecam sklep. Miła i szybka obsługa !!!
5 / 5
2017-09-24 17:48:35
Irmina
Szybka wysyłka, dobrze zapakowana paczka!
5 / 5
2017-09-18 12:26:31
Wieńczysła
szybka sprawna wysyłka polecam.
4 / 5
2017-09-11 12:57:48
Paula
Ponieważ był problem z kurierem, skontaktowałam się z firmą w której zamówiłam przesyłkę. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś tak się zaangażował w sprawę. Kontakt rewelacyjny Pan sam załatwiał sprawę z firmą przewozową, przesympatyczny, cierpliwy. Naprawdę gorąco polecam - będę tam zamawiać. Szkoda tylko że płyta którą zamówiłam była słabo zapakowana i popękało pudełko. Na szczęście płyta działa.
5 / 5
2017-09-01 12:36:20
Marek
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2017-08-31 16:25:20
Maksym
karta zakupiona działa a w sumie o to chodziło
4 / 5
2017-08-31 12:43:43
Ireneusz
Dobrze, ale bardzo długo czekałem na paczkę
5 / 5
2017-08-29 13:28:12
Eligiusz
Wszystko bez najmniejszego zarzutu. Towar dostarczony błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2017-08-29 13:28:12
Tadeusz
Wszystko bez najmniejszego zarzutu. Towar dostarczony błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2017-08-07 12:38:20
Zdzisław
Super współpraca nie pierwszy zakup polecam
5 / 5
2017-08-03 09:11:27
Juliusz
bardzo szybko i sprawnie przesyłka cały czas monitorowana
5 / 5
2017-08-03 07:01:08
Rudolf
Wszystko w najlepszym porządku.
3 / 5
2017-08-01 21:53:15
Sławomir
Kiepski sklep - bardzo długi czas wysyłki i dostarczenia. Sposób zapakowania bezndziejny, na szczęście zamówiłem tylko akumulatorki, więc ciężko jest je zniszczyć. Natomiast opakowanie było złamane a faktura wymemłana. Tyle dobrze, że da się ją odczytać. Zastanowiłbym się przed zamówieniem czegoś kruchego.
5 / 5
2017-07-31 14:48:04
Elwira
Otrzymany produkt zgodny z zamówieniem, szybki i bezproblemowy kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-07-27 16:16:50
Sergiusz
Polecam sklep, bardzo dobra realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-07-20 10:55:46
Martyna
POLECAM. Tanio,szybko,solidnie.
5 / 5
2017-07-06 12:39:21
Sebastian
Profesjonaliści w każdym calu
5 / 5
2017-07-04 16:36:00
Krystyna
Pozytywne zaskoczenie szybkością zrealizowania zamówienia.
5 / 5
2017-06-29 13:33:12
Adrian
Gorąco polecam sklep, świetna obsługa i szybko zrealizowana wysyłka, polecam!
5 / 5
2017-06-26 12:04:37
Elwira
Dobry sklep, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-06-25 18:14:01
Benedykt
dobry kontakt z sprzedawca, dobra informacja na temat zamowionego produktu
5 / 5
2017-06-22 19:39:53
Tomasz
Polecam. Błyskawiczna wysyłka towaru.
5 / 5
2017-06-20 14:25:38
Dorota
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Sklep ma szeroka ofertę. Polecam.
5 / 5
2017-06-19 13:11:00
Emanuela
Miła obsługa, szybka realizacja i zgodność towaru z zakupem. Polecam w 100%
5 / 5
2017-06-19 08:32:19
Janusz
Wszystko szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2017-06-17 10:41:10
Kacper
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2017-06-10 12:31:48
Fryderyk
Wszystko ok. Dobry kontakt telefoniczny i możliwości modyfikacji zamówienia.
5 / 5
2017-06-02 14:26:32
Ferdynand
Zależało mi o jak najszybszej wysyłce towaru. O 22 dostałem wiadomość, iż przesyłka została wysłana i będzie następnego dnia! GORĄCO POLECAM!
5 / 5
2017-05-29 09:54:49
Bogdana
Profesjonalna obsługa sklepu towar wysłany w dniu zakupu. Długi czas oczekiwania na przesyłkę był wynikiem błędów w firmie DB Schenker. Nie polecam DB Schenker.
5 / 5
2017-05-23 13:55:00
Maria
super przebieglo pomyslnie kurir dzwoni na komorse
5 / 5
2017-05-22 16:37:11
Szczepan
Myślę że mogę wszystkim polecić ten sklep. Towar otrzymałem szybko i towar był zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-17 08:41:49
Honorata
Wszystko bardzo dobrze. POLECAM
5 / 5
2017-05-09 12:04:10
Urszula
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam
5 / 5
2017-04-28 10:23:47
Bartosz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-04-21 06:27:23
Marzena
Polecam,,polecam..bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2017-04-10 07:07:15
Kajetan
Dostawca zawiódł, ale Pan z Azel-Pol zrobił wszystko, żebym paczkę odzyskał.
5 / 5
2017-04-10 07:07:15
Jowita
Dostawca zawiódł, ale Pan z Azel-Pol zrobił wszystko, żebym paczkę odzyskał.
5 / 5
2017-04-07 16:55:41
Fryderyk
SKLEP GODNY POLECENIA,SZYBKA WYSYŁKA,TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM.
5 / 5
2017-04-07 09:44:58
Hanna
Bardzo dobra, szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-03-31 08:21:59
Malwina
Bardzo polecam tego dostawcę.
5 / 5
2017-03-31 04:40:02
Paulina
Bardzo dobra i rzetelną firma.Po wybraniu opcji wysłany przesyłki na odbiór na poczcie za darmo wysłano mi przesyłkę kurierem.Polecam konaktowi i bez uwag oby takich firm więcej tak trzymać;)
5 / 5
2017-03-29 21:22:17
Pola
Witam. Towar zgodny z opisem. Nie mam żadnych zastrzeżeń.Pozdrawiam Edyta M
5 / 5
2017-03-27 15:22:06
Oleg
Super + wyrozumiałość w przypadku zwrotów!
5 / 5
2017-03-27 13:00:04
Sofia
Super sklep, super kontakt, słowność i sumienność.
5 / 5
2017-03-26 07:39:40
Antoni
Większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2017-03-24 18:29:11
Eugeniusz
TRANSAKCJA WZOROWA, bardzo dobry i uprzejmy kontakt mailowy, profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, BARDZO POLECAM SKLEP i DZIĘKUJĘ.
5 / 5
2017-03-22 11:49:07
Agata
profesjonalne i entuzjastyczne podejście do świadczonych przez siebie usług
5 / 5
2017-03-21 11:53:19
Sławomir
Sklep jak najbardziej godny polecenia.
5 / 5
2017-03-17 13:51:19
Oskar
Obsługa bardzo w porządku, przeprosili za opóźnienie poczty polskiej, nawet już była pisana reklamacja. Pierwszy raz spotkałem się z takim zainteresowanie ze strony sprzedawcy. Polecam.
5 / 5
2017-03-13 17:17:58
Judyta
Wszystko ok, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2017-03-08 09:55:40
Zbigniew
Fantastyczna obsługa. Właściciel sklepu to profesjonalista w każdym detalu. Mimo zgłoszenia reklamacyjnego, rzeczowo wyjaśnił, co trzeba zrobić. Naprawdę rzadko zdarzają się sprzedawcy, którzy chcą pomagać w reklamacji. Dla wielu to zło konieczne, a tu bardzo miłe zaskoczenie. Z całą pewnością polecam zakupy w AZEL-POL.
5 / 5
2017-03-06 19:34:55
Lucyna
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2017-03-03 14:24:18
Arleta
dobry towar,rewelacyjny czas dostawy,mniej niż 24h
4 / 5
2017-03-03 12:58:21
Tomasz
uzyskałem skuteczna pomoc sprzedawcy przy reklamacji ukrytej wady towaru producenta
5 / 5
2017-03-02 12:07:08
Tomasz
Polecam sklep szybko i sprawnie
5 / 5
2017-03-02 11:32:35
Sylwester
Profesjonalny sklep, dobry towar, ekspresową wysyłka.
5 / 5
2017-02-28 19:04:12
Gustawa
Wspaniały kontakt! Serdecznie polecam
5 / 5
2017-02-28 09:55:25
Emilia
Szybko sprawnie i miła obsługa frontem do klienta. Polecam!!
5 / 5
2017-02-16 13:59:28
Igor
JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU W SKLEPIE AZEL-POL
5 / 5
2017-02-14 10:47:14
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2017-02-10 13:05:25
Wiktor
PEŁNE ZADOWOLENIE Z ZAKUPÓW :) Towar zgodny z opisem, miła obsługa zamówienia, szybka wysyłka _______ Szczerze i z przyjemnością polecam sprzedającego :)))
5 / 5
2017-02-10 01:39:51
Irma
Zamówiony towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybka, jestem bardzo zadowolona i polecam jak najbardziej zakupy z tej stronki. :)
5 / 5
2017-02-08 21:21:38
Celestyn
Wszystko przebiegło bezproblemowo. Jestem zadowolona z zakupionego produktu.
4 / 5
2017-02-08 11:00:02
Kamila
Poczta Polska kiepsko działa, ale to nie jest wina sklepu.
5 / 5
2017-02-06 08:26:46
Oleg
Kontakt i przebieg transakcji bardzo dobry.
5 / 5
2017-02-04 20:08:05
Justyna
Szybko Tanio i Profesjonalnie tak trzymać oceniam 10 na 10
5 / 5
2017-02-03 09:57:42
Wiesława
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie na bieżąco były wysyłane informacje o etapie realizacji zamówienia
5 / 5
2017-02-01 14:50:33
Daniel
Super kontakt, natychmiastowa wysyłka, konkurencyjne ceny. POLECAM
5 / 5
2017-01-31 18:47:54
Zenon
Zakup i dostawa bez problemów
5 / 5
2017-01-31 15:21:29
Grzegorz
Sprawna i szybka realizacja zamówienia - polecam!
5 / 5
2017-01-29 17:14:54
Izolda
Doskonale. Bardzo dobry sprzedający. Polecam!
5 / 5
2017-01-29 15:08:11
Jonatan
Dobry kontakt ze strony sprzedawcy, wszystkie istotne informacje dotyczące kolejnych etapów drogi zamówienia dostarczane mailem. Doszło dokładnie to co było zamówione.
5 / 5
2017-01-28 14:27:01
Ludwik
Polecam, nie było żadnych problemów
5 / 5
2017-01-26 16:19:11
Bronisława
Jak najbardziej polecam sklep. Byłam mile zaskoczona, bo produkt zamówiłam po południu jednego dnia, a następnego dnia przesyłka do mnie już dotarła.
5 / 5
2017-01-25 10:57:18
Honorata
Błyskawiczna wysyłka, tanio , torba śliczna. Polecam w 100%
5 / 5
2017-01-20 22:53:12
Irma
ok, transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2017-01-20 11:49:12
Jarosława
Szybka przesylka, sprzet jak narazie dziala jak powinien. Polecam
5 / 5
2017-01-20 11:03:06
Aurelia
Profesjonalne podejście do klienta.
4 / 5
2017-01-17 21:27:07
Honorata
Firma się sprawdziła, jestem zadowolony.
5 / 5
2017-01-17 12:05:32
Ludmiła
100% zadowolenia! Sklep, obsługa, ceny, kontakt - na piątkę z plusem!
5 / 5
2017-01-16 10:58:34
Longin
Szybka obsługa zamówienia. Termin zgodny z zadeklarowanym. Ogólnie polecam wszystkim.
5 / 5
2017-01-12 15:57:32
Romuald
Znakomity sprzedawca. Serdecznie polecam!
5 / 5
2017-01-10 18:10:43
Wera
zadowolony z zakupu i obsługi, polecam
5 / 5
2017-01-09 13:14:26
Malina
Swietny kontakt profesjonalna obsluga goraco polecam
5 / 5
2017-01-02 15:56:51
Klemens
Polecam. Szybko i sprawnie. Kabel HDMI dobrej jakości.
5 / 5
2016-12-30 14:20:54
Oleg
Rzetelny sprzedawca, uprzedził telefonicznie o możliwości przesunięcia miejsca odbioru, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-29 14:53:21
Aleksandra
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-12-29 12:25:33
Patryk
Szybko sprawnie , doskonale zapakowane
4 / 5
2016-12-29 11:36:10
Leon
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE..
5 / 5
2016-12-28 23:25:12
Jarosława
Bardzo szybko zrealizowana przesyłka. Na bieżąco byłam informowana mailem na jakim etapie jest przesyłka. Zakupy w sklepie przebiegły szybko i przyjemnie. Zakupiony przedmiot zgodny z opisem i dobrej jakości.
5 / 5
2016-12-27 08:41:20
Urszula
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2016-12-21 17:52:11
Adam
Szybka dostawa, dobry kontakt, polecam.
5 / 5
2016-12-19 19:13:30
Fryderyk
Świetny sklep z bardzo konkurencyjną ofertą cenową oraz kosztami dostawy.Bardzo gorąco polecam

Rzetelne opinie o AZEL-POL