Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AZFarmacja

AZFarmacja Opinie 4.2 (369)

Kilińskiego, 300
93-160
Łódź
575221300
brak obrazu
4.2
369
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-02-20 20:57:46
Anna
FOTALNIE !!!Dobrze że zwrócili kasę.
1 / 5
2018-01-30 15:56:28
Lech
Nie polecam! Zamowienie zostalo anulowane po dwoch tygodniach oczekiwania, bez zadnych wyjasnien. Proba jakiegokolwiek kontaktu- bez odzewu. Dobrze chociaz, ze pieniadze zostały zwrocone.
1 / 5
2018-01-27 20:43:29
Halina
Zamówienie złożyłam 9 stycznia, do 27 nie otrzymałam zamówionych rzeczy. apteka nie odpowiedziała na kilka moich maili, dodzwonić się do nich nie można. Więcej z pewnością nie skorzystam.
1 / 5
2018-01-27 10:31:03
Regina
UWAGA prawdopodobnie oszuści! Od 07.01.2018 r. czekam na jakąkolwiek informację odnośnie zamówienia. Pieniądze wysłane, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Poprosiłam znajomego aby podjechał pod wskazany adres w Łodzi - oczywiście zamknięte do odwołania. Składam zawiadomienie do prokuratury o wyłudzenie pieniędzy.
1 / 5
2018-01-26 08:54:29
Klaudiusz
tragedia. Czekalem na paczke ponad tydzien az zdecydowalem sie napisac maila na ktorego nikt mi nie odpowiedzial. do dzis przesylka nie dotarla ani nie dostalem zadnej informacji na ten temat. naszczescie dokonali zwrotu $
1 / 5
2018-01-25 23:45:49
Wiesława
zamówienie złożyłam 10.01.2018,tego samego dnia zrobiłm przelew,dzisiaj jest 25,01,2018 a zmowienie do mnie nie dotarło...rczej już nie wróce tuna zkupy..niestety
1 / 5
2018-01-25 12:29:57
Kornelia
Maja gdzieś klientów niepłacących z góry Ponad dwa tyg czekania na kompletowanie zamówienia
1 / 5
2018-01-25 10:36:13
Wieńczysła
NIE POLECAM. Zapłacone wraz z przesyłką a do teraz nie otrzymałam zamówionego towaru, każda próba kontaktu (e-mail, telefon) kończy się na niczym. Daje im 3 dni na zwrócenie pieniędzy w przeciwnym razie składam zawiadomienie na policji.
1 / 5
2018-01-24 16:42:21
Julian
Ponad 2 tygodnie czekam na swoje zamówienie, zero kontaktu ze sprzedającym, Na maile zero odpowiedzi, próba kontaktu telefonicznego skończyła się tak : "Przepraszamy poczta jest pełna i nie przyjmuje wiadomości..." Przypuszczam, że nie otrzymam juz swego zamówienia, ODRADZAM i NIE POLECAM
1 / 5
2018-01-24 16:12:03
Bogdana
Brak kontaktu, strona internetowa apteki nie sprawa, telefon nie odpowiada. Nie polecam !
3 / 5
2018-01-22 08:56:09
Walenty
Pierwsze zamówienie zrealizowane było błyskawicznie, drugie... niestety... czekam za towarem, kontakt ciężki, zaczynam wątpić czy dostanę zapłaconą przesyłkę...
1 / 5
2018-01-21 17:20:10
Lilianna
Brak kontaktu po tygodniu zwrot gotówki
5 / 5
2018-01-20 11:35:39
Kinga
Kupiłam już trzykrotnie i na pewno to nie koniec.
1 / 5
2018-01-20 00:26:12
Konstanty
trudno powiedzieć. otrzymałem zwrot kosztów bez informacji z jakiego powodu nie zrealizowano mojego zamówienia
1 / 5
2018-01-19 14:59:56
Zuzanna
Już 2 tydzień czekam na realizacje zamówienia mimo iż zapłaciłam odrazu . Telefon nie odpowiada a na maile nikt nie odpisuje . Nikomu nie polecam zakupów w tej aptece !!!
1 / 5
2018-01-18 22:48:00
Ferdynand
Nie polecam. Dobrze, że chociaż odzyskałem pieniądze.
1 / 5
2018-01-18 19:05:21
Arleta
Mija dwa tygodnie od zamówienia towaru i do dziś nie dostałam. Pisałam e-maila do tej apteki i nie dostałam odpowiedź czy moje zamówienie zostało wysłane
1 / 5
2018-01-18 15:02:06
Rudolf
Podobnie jak przedmowczyni, zamówienie z 9 stycznia do dziś nie dotarło i zero jakiegokolwiek kontaktu z apteką.
5 / 5
2018-01-18 14:56:56
Leopold
Polecam sprzedawcę. Szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2018-01-18 12:59:11
Agata
źle oceniam azfarmację ponieważ , zamówione produkty i opłacone w dn.9. stycznia b.r nie zostały dotychczas przesłane. Brak jakiegokolwiek kontaktu telef. i odpowiedzi na 2 krotny kontakt poprzez e - mail !!!!!!!
1 / 5
2018-01-18 09:00:48
Dymitr
zniknęli ze strony internetowej, brak kontaktu ze sklepem, na zamówienie czekam 11 dni, już mi to daje dużo do myślenia. Sprawę zgłaszam na policję.
1 / 5
2018-01-18 00:15:36
Włodzimierz
Od złożenia zamówienia minęło ponad półtora tygodnia. Zamówienia nie otrzymałem, na maila nikt nie odpowiada a strona firmy zniknęła. Wygląda na to, że wielka porażka i stracone pieniądze. Nie kupujcie tam!
4 / 5
2018-01-17 18:50:21
Bogna
Polecam. Pewnie jeszcze skorzystam z usług tej apteki.
1 / 5
2018-01-17 18:11:20
Walentyna
Towar zamówiony, opłacony, a przesyłki nie ma. Telefon nieczynny. Pozostaje zgłoszenie na policję.
1 / 5
2018-01-17 15:34:06
Henryka
Sklep nie odpowiada na maile i telefony, pieniądze pobrał, a nadal nie mam zamówienia. Zwykli [...]
1 / 5
2018-01-17 13:04:09
Leopold
Zamowienie nie zostało zrealizowane. Sklep nie odpowiada. Strona internetowa przestala dzialac. Nie mozna sie do nich dodzwonic bo skrzynak jest zapchana. Na maile nie odpisuja. Oszusci!!!
1 / 5
2018-01-16 23:22:07
Brunon
Nie otrzymałem zamówienia za który zapłaciłem,minęło 8 dni,na emaila nikt nie odpowiada ,telefonu tez nikt nie odbiera.bede walczył o zwrot moich pieniędzy lub o towar..na chwile obecna nie polecam AZFarmacji....
1 / 5
2018-01-16 12:20:23
Mieczysław
Na chwilę obecną traktuję tę firmę, jako zwykłych oszustów. Zamówienie złożone 05 stycznia 2018 roku do tej pory nie dotarła. Kontakt telefoniczny nie odpowiada. Myślę, że to początek wielkiej bitwy o odzyskanie środków za zamówienia i pewnie sprawa nie skończy się przyjemnie. NIE POLECAM
5 / 5
2018-01-15 12:32:17
Kacper
Pełen profesjonalizm.Gorąco polecam!
1 / 5
2018-01-15 12:08:07
Patrycja
Czekam tydzień na towar i zero odzewu kiedy wyślą towar.
1 / 5
2018-01-15 10:29:26
Maciej
Zero kontaktu. Telefon wyłączony. Towaru za ponad 100zł od ponad tygodnia nie ma chociaż zamówiony kurierem. NIE SUGEROWAĆ SIĘ POZYTYWNYMI KOMENTARZAMI. Oszuści.
2 / 5
2018-01-15 09:06:42
Adam
Apteka próbuje wypchać towar przeterminowany zamówienie w styczniu 2018 i data przydatności do 01,2018. Na zwróconą uwagę że włożony został do przesyłki produkt przeterminowany brak reakcji z ich strony- mają procedurę reklamacyjną 14 dni. Dopiero informacja o powiadomieniu przeze mnie GIF-u wywołała odpowiedź z ich strony ,informując mnie o tym że syrop z datą ważności 01.2018 jest ważny do końca 31.01.2018- też mi nowina, wypychanie przeterminowanych produktów na rzecz klienta jest niedopuszczalną praktyką. Apteka odesłała produkt z długą datą.
1 / 5
2018-01-13 14:57:08
Konrad
WSZYSTKO WSKAZUJE NA TO ŻE APTEKA PADŁA , STRONA APTEKI ZNIKŁA , BRAK KONTAKTU , ZAMÓWIENIA NIE DOSTAŁEM , ZWROTU PIENIĘDZY TEŻ , ŻADNEJ INFORMACJI O ZAMÓWIENIU ,ANI O ROZWIĄZANIU ZAISTNIAŁEJ SYTUACJI , POZOSTAJE ZGŁOSIĆ SPRAWE NA POLICJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2018-01-13 13:31:27
Wiola
Masakra.. Zero zamowienia czekam juz tydzień. Zero kontaktu nieodbieraja telefonu lub włącza sie skrzynka, mailowo tez klapa. Nie polecam!
1 / 5
2018-01-12 17:25:41
Dominika
Dzisiaj jest około 16 dni od jedynej wiadomości , jaką otrzymałam . Całkowity brak kontaktu . Na ten moment mogę powiedzieć , że zostałam oszukana , bo o zwrot pieniędzy też nie ma jak się upominać .
4 / 5
2018-01-12 12:13:56
Mikołaj
Wszystko przebiegło wzorcowo.
3 / 5
2018-01-12 10:01:13
Malina
zamówiłam dostawę przez kuriera,najdroższą opcję za 19 zł 4 dni temu i jeszcze oczekuję na przesyłkę,nie ma też żadnej informacji o statusie zamówienia.
1 / 5
2018-01-12 02:50:41
Sylwester
NIE POLECAM - OSZUŚCI I ZŁODZIEJE, JUTRO IDĘ NA POLICJĘ, A W PONIEDZIAŁEK DO SĄDU - Bogumiła
5 / 5
2018-01-12 00:46:29
Sylwester
Sklep godny polecenia. Szybko, sprawnie i niedrogo.
3 / 5
2018-01-11 15:30:24
Kacper
Drugi raz dokonuję zakupu tego samego artykułu i tym razem dostałem coś podobnego, czego nie zamawiałem.Zapewne doszło do pomyłki jednak żadne komunikatory z firmą nie działają - po prostu cisza.Pierwszy raz super + drugi raz kiks bez odzewu.
5 / 5
2018-01-11 14:16:43
Monika
Nie ma się do czego przyczepić:)
5 / 5
2018-01-11 12:33:40
Stanisław
szybko i bez żadnych problemów
5 / 5
2018-01-10 19:53:08
Jagoda
Szybko i sprawnie. Dobrze zapakowane. Polecam.
5 / 5
2018-01-10 15:22:47
Lidia
Wszystko ok. Po zamówieniu okazalo się, że przy przesyłce pobraniowej punktem odbioru nie może być sklep Żabka, czego sklep automatycznie nie wyłapał przy składaniu zamówienia. Niemniej, zadzwoniono do mnie i udało się ustalić alternatywną formę dostawy. Przesyłka doszła szybko, wszystkie produkty były zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2018-01-10 15:17:14
January
Profesjonalna obsługa oraz indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2018-01-10 13:52:43
Pola
Dobry, duży wybór i świetna cena.
5 / 5
2018-01-10 12:45:09
Zygmunt
Polecam serdecznie, wszystko ok.
5 / 5
2018-01-10 12:04:24
Ksenia
Apteka internetowa godna polecenia;)
5 / 5
2018-01-09 21:51:45
Martyna
wszystko ok. Dobre ceny i przesyłka za 1 zł! super! polecam
1 / 5
2018-01-09 15:24:56
Wacław
nie mogę nawiązać kontaktu z apteką w celu odebrania zakupionego i zapłaconego towaru. na aptece jest kartka nieczynne do odwołania nie wiem co o tym sądzić
3 / 5
2018-01-09 12:40:09
Agnieszka
Wysyłka i pakowanie ok. Problemem jest zamiana jednego z produktów na 1/3 tańszy i zero odzewu na maile w sprawie zwrotu różnicy w cenie. Nie wiem czy nikt tego nie czyta czy może to ignorancja rodem z zeszłej epoki. Dopóki nie dostanę zwrotu dopóty nie polecam i nie skorzystam ponownie.
5 / 5
2018-01-09 12:28:06
Hanna
Bardzo dobra firma i niskie ceny
5 / 5
2018-01-09 11:44:38
Martyna
szybko, sprawnie, korzystna cena towaru i przesyłki
5 / 5
2018-01-09 10:28:37
Longin
Jestem bardzo zadowolona leki w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2018-01-09 10:28:01
Barbara
Kupowałam wiele razy, tania przesyłka
5 / 5
2018-01-08 15:27:38
Sylwester
Szybko i sprawnie,towar taki jak zamówiłam,bardzo dobrze zapakowany.Dbają o klienta-szczerze polecam.
5 / 5
2018-01-08 14:38:30
Greta
Na razie jest dobrze. Sprawdzę na innych zakupach.
5 / 5
2018-01-08 14:15:48
Apolonia
OK! Szybko, sprawnie na telefon. Polecam,
5 / 5
2018-01-08 13:54:11
Zdzisław
Fantastyczna obsługa.Gorąco polecam!
5 / 5
2018-01-08 12:35:02
Iga
dobre ceny i bardzo tania wysyłka -1 zł
5 / 5
2018-01-08 11:34:07
Ludmiła
Zrealizowałam zakup po raz drugi jestem zadowolona ze sprzedającego jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-01-08 10:02:32
Ewelina
Wszystko sprawnie i szybko .Polecam.
5 / 5
2018-01-08 09:56:18
Władysława
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2018-01-06 20:15:38
Dorota
Pełen profesjonalizm - konkurencyjne ceny ;-)
5 / 5
2018-01-06 00:16:21
Edmund
Super, błyskawiczna transakcja, bardzo atrakcyjna cena towaru jak i wysyłki. Serdecznie polecam!!! Dziękuję serdecznie i pozdrawiam, Aneta.
5 / 5
2018-01-05 17:07:25
Henryka
Moje pierwsze zakupy w tej aptece, warto było. Ceny atrakcyjne
5 / 5
2018-01-05 16:19:38
Kamil
bardzo dobra obsługa, super tania dostawa, ale mogłoby być lepsze zaopatrzenie
5 / 5
2018-01-05 15:40:28
Henryk
Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Zamowienie zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2018-01-05 14:58:02
Bogna
szybka dostawa mimo okresu świątecznego, świetne ceny- polecam
5 / 5
2018-01-05 14:53:23
Bernard
Szybka realizacja zamówienia, niskie ceny,polecam zakupy w 100%.
4 / 5
2018-01-05 12:58:32
Gabriel
Bardzo słaby kontakt lecz duży wybór i szybka wysyłka
3 / 5
2018-01-05 12:03:42
Eryka
Tania dostawa i to jest duzy plus. Minus-okropnie dlugi czas oczekiwania na zamowienie!
4 / 5
2018-01-05 10:09:37
Bogdan
Moja transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-01-04 17:24:35
Władysława
Wszystko sprawnie, szybko. Cena dobra. Polecam
5 / 5
2018-01-04 14:11:16
Aurelia
Szybka wysyłka, produkt ładnie zapakowany.
5 / 5
2018-01-04 12:30:43
Aga
szybko, tanio, towar zgodny z opisem
4 / 5
2018-01-04 11:18:01
Dominika
dość długo czekałam na przesyłkę,ponad tydzień ale to był czas między świętami być może tu jest przyczyna
5 / 5
2018-01-04 10:02:09
Ernest
Konkurencyjna cena, szybka i darmowa wysyłka, profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2018-01-03 15:58:27
Laura
Bardzo dobry sklep P O L E C A M
2 / 5
2018-01-03 15:07:47
Wera
Bardzo dlugo czekalem na przesylke.Trzy tygodnie prawie.
5 / 5
2018-01-03 15:07:22
Błażej
Bajecznie tania wysyłka rekompensuje kilka dni oczekiwania na przesyłkę. Taką opcję dobrowolnie wybrałem.
5 / 5
2018-01-03 13:59:06
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dostawa ekspresowa. Mogę z czystym sumieniem polecić.
5 / 5
2018-01-03 11:55:37
Błażej
Apteka godna polecenia towar zgodny z opisem
4 / 5
2018-01-03 10:28:05
Kamila
Liczyłam, że wyślą szybciej towar. Wiele firm wysyła tego samego dnia lub następnego. Zamówienie złożone 19, 20 przygotowanie do wysyłki, a wysłane dopiero 22. Liczyłam, że będzie przed świętami.
2 / 5
2018-01-02 18:33:39
Marlena
zero kontaktu ze sklepem, masakrycznie dlugi termin oczekowania na towar. zamowienie utonelo chyba, nie wiem, bo nie moge sie skontaktowac ze sklepem. czekam juz 3 tydzien na produkt. pierwszy raz cos takieg mi sie przytrafilo.
5 / 5
2018-01-02 13:25:51
Kamila
Duży asortyment, przystępne ceny.
5 / 5
2017-12-30 18:18:23
Jonatan
Przystępne ceny szybka obsługa i tania wysyłka kurierem za 1 zł !!!!
5 / 5
2017-12-29 13:47:25
Zygfryd
Polecam gorąco, wszystko ok. Expresowa przesyłka.
5 / 5
2017-12-29 11:49:46
Bogdana
szybko i sprawnie, plus za informacje o etapach realizacji, polecam!
5 / 5
2017-12-28 21:20:31
Sylwester
Koszt przesyłki rekompensuje długi okres oczekiwania na zamówienie. Polecam!
5 / 5
2017-12-28 17:08:55
Gracjan
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-12-28 11:58:18
Zdzisław
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Towar dotarł po 2 dniach roboczych pomimo okresu świątecznego
1 / 5
2017-12-28 11:52:14
Kazimiera
bardzo zła zamówienie nie dotarło, telefonów nie odpierają , na wiadomości nie odpisują
3 / 5
2017-12-28 10:13:05
Danuta
Krótki termin ważności zamawianych produktów. Reszta bez zarzutów.
5 / 5
2017-12-28 09:03:26
Liza
Wszystko ok. Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem, a koszt przesyłki i szybkość realizacji zamówienia robią wrażenie.
5 / 5
2017-12-27 20:04:19
Roksana
Wszystko super. Blyskawiczna przesylko. Polecam
5 / 5
2017-12-27 17:22:07
Donata
Szybko, zgodnie z opisem i bez problemów
5 / 5
2017-12-27 16:55:07
Idzi
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2017-12-27 14:25:27
Franciszek
Szybkie tanie i bezproblemowe zamówienia.
3 / 5
2017-12-27 13:52:38
Walentyna
Tanie produkty, tania dostawa kurierem, ale czas wysyłki to jakaś pomyłka. Skreślam tę firmę, bo musiałam się dopraszać o moje zamówienie. Zero przeprosin z ich strony, więc zakupy będę robić w innych miejscach, a na pewno jest w czym wybierać :).
3 / 5
2017-12-27 13:49:53
Kazimierz
Bardzo długo czekam na wysyłkę zamówienia.
5 / 5
2017-12-27 10:09:46
Wiesław
Fajnie sie kupuje w azfarmacja.pl dobre ceny w azfarmacja.pl
3 / 5
2017-12-27 10:07:59
Henryka
Apteka działa szybko i sprawnie, polecam.
5 / 5
2017-12-26 17:58:45
Agata
Bardzo dobre ceny, miła obsługa i dobra lokalizacja
4 / 5
2017-12-25 17:29:00
Antonina
Spełniająca podstawowe potrzeby.
3 / 5
2017-12-23 22:56:57
Greta
NIE OTRZYMAŁAM ZAMÓWIENIA . TRUDNO W TAKIEJ SYTUACJI O WYSTAWIENIE OPINI.
5 / 5
2017-12-23 12:55:18
Inga
Bardzo niski koszt dostawy i szybka wysylka. Polecam
1 / 5
2017-12-23 10:41:07
Felicja
Skandal,wpłaciłam pieniądze i nie otrzymałam towaru jak również odpowiedzi na pytanie dlaczego tak się stało.
5 / 5
2017-12-22 22:28:17
Cecylia
Bardzo szybka realizacja, atrakcyjne ceny. POLECAM
5 / 5
2017-12-22 18:15:06
Walenty
Wszystko w porzadku. Jestem zadowolona>
5 / 5
2017-12-22 17:18:40
Gracjan
Bardzo szybko i dostawa prawie za darmo. Polecam
5 / 5
2017-12-22 15:12:12
Aleksander
Bardzo pozytywnie. Czas realizacji znacznie krótszy niż deklarowany, mimo gorącego okresu.
5 / 5
2017-12-22 11:57:21
Wincenty
Bardzo szybka i tania wysyłka. Towar tak jak miał być.
5 / 5
2017-12-21 22:20:50
Urszula
Sklep oferuje produkty po atrakcyjnych cenach , szybko przesyła towar, oferuje także niskie koszty wysyłki . Wielu medykamentów niestety brak jest na stanie.
5 / 5
2017-12-21 20:55:14
Elżbieta
Wystawiam ocenę bardzo dobrą.
5 / 5
2017-12-21 18:50:44
Milena
Szybko, tanio, bez zastrzeżeń :-)
5 / 5
2017-12-21 17:37:35
Żaneta
Jestem zadowolona z zakupu i przebiegu dostawy.Azfarmacja godna polecenia.
5 / 5
2017-12-21 15:17:19
Ernest
szybka realizacja, bardzo konkurencyjne ceny
5 / 5
2017-12-21 14:51:08
Justyna
Super, to nie była moja pierwsza transakcja.
5 / 5
2017-12-21 14:16:59
Idzi
Realizacja zgodna z oczekiwaniami. Sprawnie.
5 / 5
2017-12-21 14:09:52
Ksenia
Jestem w pełni usatysfakcjonowany zakupami
5 / 5
2017-12-21 10:55:50
Zbigniew
Produkty zgodne z zamówieniem ,szybka dostawa i niskie ceny .
5 / 5
2017-12-21 07:55:17
Felicjan
Bardzo szybka dostawa. Jedynie co mi się nie podobało to to, że dużo leków które chciałem kupić było w danym momencie niedostępnych
5 / 5
2017-12-20 23:02:20
Maksym
Polecam serdecznie. Szybka i niedroga przesylka.
4 / 5
2017-12-20 20:13:54
Angelika
Ogolnie ok, aczkolwiek duzo produktów ktore sa niby w ofercie i mnie interesowaly bylo niedostepnych....moze to kwestia poprawienia strony internetowej. Dostawa szybka, ceny zadowalajace.
5 / 5
2017-12-20 19:03:48
Izydor
Szybko i na czas. Bardzo, bardzo tania przesyłka.
5 / 5
2017-12-20 17:37:07
Ismena
1 zł za przesyłkę kurierem, przy małej wartości leków, tego nie proponuje nikt. Polecam!
5 / 5
2017-12-20 15:31:54
Izyda
Szybka wysyłka, towar zgody z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-12-20 15:29:46
Kamil
Jestem zadowolona, transakcje przebiegają sprawnie. Polecam.
5 / 5
2017-12-20 15:13:00
Adrian
Wszysyko super, bardzo polecam.
5 / 5
2017-12-20 15:12:42
Eugeniusz
Polecam szybko i profesjonalnie
5 / 5
2017-12-20 14:31:59
Walentyna
polecam,bardzo dobry kontakt,szybka realizacja
5 / 5
2017-12-20 14:08:47
Malwina
Najniższe ceny oraz ekspresowa bardzo tania wysyłka.
5 / 5
2017-12-20 13:58:14
Renata
Wszystko w jak najlepszym pozadku. Napewno zamówie jeszcze nie jeden raz.
2 / 5
2017-12-20 12:14:11
Paulina
Minęło 9 dni roboczych (w sumie ponad 2 tygodnie z weekendami) od zamówienia. Dotychczas towar nie został wysłany, nie otrzymałam też żadnej informacji ze sklepu .
5 / 5
2017-12-20 11:04:19
Walenty
Bardzo szybka, tania wysyłka. Towar również w przystępnych cenach.
5 / 5
2017-12-19 18:52:52
Kazimierz
Bez problemów. Niska cena i szybka dostawa.
5 / 5
2017-12-19 12:49:12
Klaudia
Szybko ale przede wszystkim poszukiwany towar był mega tani i koszt przesyłki kurierem wręcz symboliczny
4 / 5
2017-12-19 12:41:38
Marcin
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami ale dobrze byłoby skrócić czas oczekiwania na przesykę. Tym bardziej, że sklep deklaruje wysyłkę kurierem.
5 / 5
2017-12-19 09:09:15
Arlena
Ceny umiarkowane, szybka przesyłka, jestem zadowolony z zakupów. Pozdrawiam
5 / 5
2017-12-18 23:56:06
Jeremiasz
Na czas i zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2017-12-18 18:04:40
Bogusław
sprawne przyjęcie i realizacja z informacjami na jakim etapie jest zamówienie
5 / 5
2017-12-18 16:35:54
Kamil
Szybko, tanio, bezproblemowo, koszt wysyłki (z płatnością przy odbiorze) to 3 złote, rewelacja !!
4 / 5
2017-12-18 16:07:03
Leon
Transakcja udana. jedna mała pomyłka w zamówieniu. Kontakt ze sprzedającym dobry.
5 / 5
2017-12-18 13:47:06
Wiola
Zamówienie należycie zapakowane, dostarczone terminowo, atrakcyjna cena
5 / 5
2017-12-18 12:41:01
Karol
Wszystko ok. Szybko i sprawnie
3 / 5
2017-12-18 09:25:30
Violetta
Czekam na towar zamówiony 13 grudnia 2017
3 / 5
2017-12-17 18:27:50
Justyna
Trochę zbyt długo trwała wysyłka , która nastąpiła dopiero po interwencji "mailowej"
5 / 5
2017-12-17 11:00:15
Konstanty
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2017-12-16 20:38:55
Otylia
zakupy przebiegły bez problemu,odbiór na stacji Orlen bezproblemowy
5 / 5
2017-12-16 15:58:20
Dominika
Przejrzysta oprawa graficzna sklepu, łatwy i intuicyjny proces zakupu i płatności za towar. Polecam :)
1 / 5
2017-12-16 11:10:03
Paula
Zamówiłam towar 04.12.17 do dziś nie otrzymałam towaru , nie ma kontaktu ze sprzedającym nie odpisuje na maile nie odbierają telefonów . Zastanawia mnie tylko to co z moimi pieniedzmi, które przelałam z góry .... nie polecam !!!!!!
5 / 5
2017-12-15 18:33:02
Błażej
Zamówienie złożone wieczorem w niedzielę, a już w poniedziałek wysłane. Darmowa dostawa + dobre terminy leków. Polecam!!!
5 / 5
2017-12-15 17:29:36
Irena
To była moja pierwsza przygoda z azfarmacja.pl i chyba nie ostatnia.
5 / 5
2017-12-15 13:44:02
Michalina
Bardzo dobrze się kupuje, niedrogo, tania dostawa!
4 / 5
2017-12-15 13:17:30
Bogna
Ogólnie wszystko ok. Jedynym minusem był fakt otrzymania Nicorette Mint zamiast Classic, za którym mój tato nie przepada.
5 / 5
2017-12-15 13:13:29
Otylia
W skali d 1 do 10 ----- na 10 super !!!
5 / 5
2017-12-15 11:37:38
Konstancja
TO MOJE TRZECIE ZAMÓWIENIE I MIMO, ŻE NA POPRZEDNIE CZEKAŁAM OKOŁO TYGODNIA TYM RAZEM PRODUKTY OTRZYMAŁAM DOŚĆ SZYBKO.
5 / 5
2017-12-15 10:24:16
Brunon
Towar zgodny z zamówieniem.Wszystko bez zastrzeżeń .
5 / 5
2017-12-15 10:18:31
Franciszka
szybka wysyłka, dobre ceny, tania przesyłka . Polecam
5 / 5
2017-12-15 09:20:35
Anita
Szybko, sprawnie- bez problemów
5 / 5
2017-12-14 16:56:08
Oliwia
korzystam już kolejny raz, jestem bardzo zadowolona, a cena dostawy jest rewelacyjna
3 / 5
2017-12-14 13:30:14
Tomasz
Tym razem dostatecznie. Wiem że jest okres świąteczny, ale zamówienie złożone w poniedziałek a dojść ma dopiero dziś. Poprzednie zamówienia były zrealizowane szybciej
5 / 5
2017-12-14 10:42:11
Antonina
Obsługa klientów jest idealna. 100% zadowolenia!
3 / 5
2017-12-13 22:19:43
Laura
Zbyt długie oczekiwanie ma wysłanie przesyłki. Poza tym zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-12-13 17:46:07
Mariola
Towar zgodny z zamówieniem, wszystko w porządku, Jedyna uciążliwość to termin wysyłki , ale zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-13 12:57:08
Nadia
Szybka realizacja. Towar z długim terminem przydatności.
2 / 5
2017-12-13 11:13:40
Remigiusz
Zamawiam drugi raz i jestem zadowolona z tego sklepu. Jest wszystko tak jak napisane. Będę tu wkoło zamawiać. Polecam
5 / 5
2017-12-12 22:16:22
Jolanta
zrobilam kolejne zamowienie tego samego produktu w wiekszej ilosci niz ostatnio i jestem bardzo zadowolona bede korzystac z uslug tej apteki koszt wysylki przy wiekszej ilosci produktow zostal taki sam jak przy zamowieniu 1 sztuki produktu a najwazniejsze ze towar byl dobrze zabezpieczony i posiadal ubezpieczenie szczerz polecam!!!
5 / 5
2017-12-12 19:51:53
Regina
Zgodnie z opisem. Szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-12-12 17:14:44
Romuald
Apteka bardzo mi odpowiada ponieważ ma bardzo konkurencyjne ceny , bardzo szybką dostawę oraz bardzo tanią przesyłkę kurier tylko 1 zł. Polecam !!!
5 / 5
2017-12-12 16:46:55
Otylia
Otrzymałam paczkę i produkt który mnie interesował.
1 / 5
2017-12-12 16:02:42
Wiesława
Sklep zwrócił pieniądze na kontobez żadnej informacji !!!
5 / 5
2017-12-12 12:16:06
Cecylia
Trochę długo czekałam na dostawę, ale ogólnie jestem zadowolona.
5 / 5
2017-12-11 22:32:29
Bogdana
kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność, szybko i niedrogo
4 / 5
2017-12-11 20:38:22
Iwona
Jedyne zastrzeżenia może budzić czas oczekiwania na zamówiony towar.
5 / 5
2017-12-11 18:33:07
Janina
W zakresie realizacji zamówienia b.dobrze.
5 / 5
2017-12-11 17:15:19
Kaja
Jestem zadowolony, dziękuję.
5 / 5
2017-12-11 15:36:36
Iga
Bardzo dobry sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2017-12-11 15:33:30
Konstanty
Moja opinia- bardzo dobra,bardzo szybka realizacja, leki tańsze niż w aptekach stacjonarnych i przesyłka darmowa. Chętnie skorzystam w przyszłości z zakupów w azfarmacja.pl
5 / 5
2017-12-11 11:56:57
Wincenty
Transakcja przebiegła bez zarzutu, szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-11 09:25:14
Wioletta
Towar zgodny z opisem, szybka i tania wysyłka.
1 / 5
2017-12-11 08:57:03
Natasza
Oszuści nie kupujcie z tego sklepu!!!!! Zamówiłam balsam o pojemności 500ml a przysłali mi o pojemności 200 ml brak kontaktu do tego jeszcze drodzy od tego co zamawiałam
5 / 5
2017-12-10 21:31:30
Zuzanna
Bardzo sprawna dostawa zamówionego towaru
5 / 5
2017-12-10 10:26:53
Herbert
godna polecenia, towar został szybko spakowany i wysłany
5 / 5
2017-12-09 18:50:14
Julianna
Szybka obsługa, nie za drogie leki, a dostawa 1,- zł to jak za darmo! Brak jakichkolwiek zastrzeżeń>
5 / 5
2017-12-09 14:58:54
Lilianna
Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2017-12-09 13:37:00
Jarosława
Nie polecam!!!!! Towar wyslany po tygodniu od zamówienia i brakowało 2 najdrozszych produktow. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sprzedawcy. Otrzymalam zwrot za niedostarczone produkty dopiero po straszeniu zgloszeniem oszustwa internetowego na policję. Nie muszę dodawac ze zalezalo mi na tych niedostarczonych produktach i teraz muszę zamawiac gdzieś indziej. Nie kupujcie w tym sklepie!!!!!
5 / 5
2017-12-08 19:55:29
Sławomira
Szybka profesjonalna obsługa,polecam.
2 / 5
2017-12-08 17:25:41
Izyda
Nie polecam, zamówiony towar bliski przeterminowania, jest to nieuczciwe zapłaciłam 100 % ceny nie był to produkt z promocji. Napewno tego nie zużyje i pójdzie do kosza bo jest po terminie! Masakra!!!
5 / 5
2017-12-08 14:17:11
Julian
Polecam naprawdę jestem zadowolony
5 / 5
2017-12-08 13:00:04
Zbyszko
Tanie produkty, dobrze zapakowana przesyłka za pół darmo i do tego gratis w postaci próbki kremu. Czego chcieć więcej? Na pewno wrócę i będę polecać ten sklep! :)
5 / 5
2017-12-08 12:53:26
Damian
Brak zastrzeżeń. Dobra cena na produkt, który kupowałem.
5 / 5
2017-12-08 12:31:58
Ignacy
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam!
3 / 5
2017-12-08 11:53:34
Bogdan
długi czas oczekiwania na zamówienie
5 / 5
2017-12-08 11:19:39
Aga
Szybko, sprawnie i w atrakcyjnej cenie - POLECAM!
5 / 5
2017-12-07 21:31:54
Fryderyk
Polecam zakupy dla dbających o czas i jakość - w azfarmacja.pl na najwyższym poziomie.
4 / 5
2017-12-07 13:50:05
Mariola
najtańsza oferta w sieci (z przesyłką) w chwili zamawiania
1 / 5
2017-12-07 13:27:36
Fryderyka
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki . Zamówienie było 16.11.2017 r. , dwa razy pisałam e-maila w tej sprawie , za pierwszym razem odpowiedziano mi że przesyłka została uszkodzona i wysłana ponownie na drugiego e-maila nie otrzymałam żadnej odpowiedzi ani przeprosin . Jak byłby to jakiś ważny lek to chory by się nie doczekał
5 / 5
2017-12-07 13:20:48
Sylwester
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, na pewno tu wrócę.

Rzetelne opinie o AZFarmacja