Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję azłazienka

Azłazienka Opinie 5.0 (350)

Jałowcowa 11
15-523
Grabówka
728311300
opinie Azłazienka
5.0
350
Opinii

Doskonale

5 / 5
2023-12-01 05:17:40
Maria
w 100% polecam obsługę o towar w tym sklepie
5 / 5
2023-09-21 03:56:00
Marek
Polecam sklep i towar
5 / 5
2023-09-17 05:58:30
Jacek
Sklep godny zaufania i polecenia
5 / 5
2023-09-07 02:46:46
Marta
Polecam ten sklep
5 / 5
2023-08-30 08:26:37
Janusz
Super sklep fachowe doradztwo wszystko ok. Polecam
5 / 5
2023-08-21 04:28:28
Jarek
Profesjonalne wanny z jacuzzi
5 / 5
2023-08-20 01:14:07
Marek
Szybka wysyłka dobre ceny kontakt w porządku
5 / 5
2023-08-11 03:11:13
Katarzyna
W 200% polecam ten sklep. Pozdrawiam
5 / 5
2023-08-06 02:17:13
Jacek
Polecam polecam jest ok
5 / 5
2023-08-05 01:49:48
Jacek
Szczerze polecam sklep azlazienka.pl
5 / 5
2023-08-01 01:13:30
Anna
Sklep na złoty medal. Obsługa na najwyższym poziomie polecam
5 / 5
2023-07-17 08:25:00
Marcin
Sklep godny zaufania i polecenia
5 / 5
2023-07-13 15:26:36
Jacek
Szczerze polecam
5 / 5
2023-07-04 01:14:14
Jacek
Wanna EB-414 ma perfekcyjnie działające masaże
5 / 5
2023-06-28 03:01:11
Marek
Szczerze polecam sklep azlazienka.pl
5 / 5
2023-06-21 03:43:56
Adam
W 100% polecam
5 / 5
2023-06-19 02:41:47
Agata
Polecam sklep azlazienka.pl
5 / 5
2023-06-02 08:03:23
Wojciech
Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2023-05-18 06:07:27
Arek
W pełni profesjonalny sklep
5 / 5
2023-05-10 04:05:56
Marek
Polecam sklep i serwis
5 / 5
2023-04-30 05:00:26
Mirek
Polecam polecam polecam sklep i wannę EB-002
5 / 5
2023-04-23 08:37:15
Rafał
Wanny naprawdę ok dziękuję pozdrawiam
5 / 5
2023-04-19 07:21:32
Marek
Fajny sklep
5 / 5
2023-04-15 04:06:39
Marian
Najlepszy sklep w Polsce
5 / 5
2023-04-14 04:34:26
Marta
Mega w porządku skep.
5 / 5
2023-04-04 01:45:19
Anonim
W 100% polecam.
5 / 5
2023-03-30 02:11:03
Grzegorz
Sklep ok super obsługa
5 / 5
2023-03-24 04:04:29
Maciej Jasiński
Wanny mają napradę cool.
5 / 5
2023-03-20 05:52:32
Marta
Mają w ofercie naprawdę kapitalne wanny. Polecam
5 / 5
2023-03-17 01:40:35
Sandra
Supcio sklepik. Polecam.
5 / 5
2023-03-15 14:44:10
Marek
Polecam polecam polecam
5 / 5
2023-03-13 04:14:50
Marta
Sklep na poziomie polecam
5 / 5
2023-03-04 04:03:34
Aleks
Дуже хороший магазин
5 / 5
2023-02-27 08:19:07
Kazimierz
Najlepsza obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2023-02-23 02:29:35
Anna
Sklep pierwsza klasa
5 / 5
2023-02-19 02:35:09
Ariel
Polecam. Towar i obsługa git.
5 / 5
2023-02-18 06:54:10
Cyprian
Ogólnie bardzo fajny sklep.
5 / 5
2023-02-17 02:50:38
Karol
Polecam sklep i obsługę
5 / 5
2023-02-15 11:01:57
Robert
Transakcja przebiegła w sposób prawidłowy. POLECAM
5 / 5
2023-02-12 07:54:48
Aleksy
Найкращий магазин в Польщі.
5 / 5
2023-02-07 00:22:07
Jacek
Sklep na złoty medal
5 / 5
2023-02-05 06:09:19
Maciej
Bardzo dobra obsługa klientów. Polecam
5 / 5
2023-02-02 02:19:25
Basia
super obsługa polecam!
5 / 5
2023-01-31 04:35:18
Maria
Zdecydowanie polecam sklep i obsługę
5 / 5
2023-01-31 02:18:20
Mateusz
Sklep na najwyższym poziomie obsługi polecam.
5 / 5
2023-01-26 05:31:34
Rafał
Sklep w porządku, przyjazny klientowi
5 / 5
2023-01-22 03:10:28
Anna
Bardzo fajne wanny z hydromasażem mają. Ja zakupiłam model C-477 z wodospadem. Jest rewelacyjna pod każdym względem
5 / 5
2023-01-18 04:59:22
Tadeusz
Szczerze polecam sklep azlazienka.pl
5 / 5
2023-01-15 07:25:29
Wojciech
Super obsługa bardzo dobry sklep
5 / 5
2023-01-13 04:05:34
Norbert
Sklep na medal. Ok
5 / 5
2023-01-05 09:57:05
Radek
Pozytywnie oceniam sklep
5 / 5
2023-01-04 02:32:29
Janina
Polecam sklep
5 / 5
2022-12-29 03:41:07
Norbert
Najbardziej przyjazny sklep internetowy w Polsce jaki znam. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.
5 / 5
2022-12-17 02:38:46
Mirek
Szczerze polecam sklep. Na piątkę z plusem!
5 / 5
2022-12-15 10:47:29
Piotr
Bardzo solidna firma
5 / 5
2022-12-14 03:35:19
Wioleta
Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Kontakt sms nawet po 22.00, sztos. POLECAM!!!
5 / 5
2022-12-08 05:48:13
Janusz
Polecam wannę model EB-033. Mocne i ciche pompy+wodospad to atuty tej wanny.
5 / 5
2022-12-07 05:00:09
Dorota
Polecam sklep wszystko ok 🙂
5 / 5
2022-12-06 08:09:49
Marek
Spoko sklep. Mają czas żeby doradzać co się rzadko zdarza :), nikt nie ma czasu w dzisiejszych czasach. Także POLECAM w 100% !!!
5 / 5
2022-12-02 03:33:38
Martusia
Wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku. 100%polecam.
5 / 5
2022-11-28 13:04:42
Roman Catholic
polecam super sklep
5 / 5
2022-11-24 04:32:32
Karol
Ogólnie bardzo fajny sklep. Sauna fińska SN-002 działa bez zarzutów. Za te pieniądze naprawdę warto.
5 / 5
2022-11-23 04:26:49
Mark
The best Polish store.
5 / 5
2022-11-21 06:41:52
Tamara
Dobry sklep. Polecam
5 / 5
2022-11-19 01:12:14
Radek
Bardzo rzetelny sklep. Tak polecam.
5 / 5
2022-11-15 03:18:00
Jolanta
Bardzo dobry sklep dla wymagających klientów. Są cierpliwi w doborze wanny do konkretnej łazienki, co rzadko się zdarza w tych czasach. Nikt nie ma na nic czasu. Szczerze polecam!
5 / 5
2022-11-11 03:48:39
Cezary
Polecam porządny sklep i serwis
5 / 5
2022-11-08 01:43:42
Natalia
Szczerze polecam.
5 / 5
2022-11-06 04:41:44
Marta
Pozdrawiam kierownika p. Marka. Uzyskałam dużo pomocnych informacji w jaki sposób czyścić wannę z hydromasażem. 😘
5 / 5
2022-11-02 07:12:28
Marta
Szczerze polecam sklep i zespół obsługi
5 / 5
2022-10-31 10:48:31
Marek
Polecam sklep i piękne wanny
5 / 5
2022-10-26 10:34:57
Jacek
Pełna profeska polecam
5 / 5
2022-10-24 11:15:21
Marzena
Polecam sklep.
5 / 5
2022-10-23 04:06:22
Cecylia
Najlepsza obsługa jaką spotkałam.
5 / 5
2022-10-22 07:14:03
Barbara
W 100% polecam ten sklep.
5 / 5
2022-10-19 03:01:51
Tomasz
est to chyba jeden z nielicznych sklepów internetowych gdzie kontakt jest niemal jak z kolegą, nie trzeba słuchać melodyjek, łączyć się z automatami, jeśli w ogóle ktoś obierze telefon to z konstruktywną odpowiedzią jest problem. Do tego sklepu można zadzwonić k każdej porze dnia i rzeczywiście otrzymać "fachową" odpowiedź popartą argumentami a nie blablabla....Także zdecydowanie polecam. Wanna z hydromasażem, którą otrzymałem w pełni spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2022-10-18 01:56:52
Piotr Rożko
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam
5 / 5
2022-10-12 03:59:49
Marek
Szczerze polecam
5 / 5
2022-10-11 10:57:26
Beata
Profesjonalny sklep. Polecam
5 / 5
2022-10-09 12:20:03
Romek
Dobry kontakt. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-10-04 08:32:21
Maria
polecam cały zespół sklepu, naprawdę pomagają
5 / 5
2022-09-30 04:13:04
Marta
Fajna obsługa. Otrzymałam wszelkie informacje na temat montażu wanny z hydromasażem przed zakupem. jestem ogólnie bardzo zadowolona. polecam sklep azlazienka
5 / 5
2022-09-26 04:10:01
Radek
Pokecam transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2022-09-25 06:41:16
Maria
Wannę model EB-D025 posiadam ponad 1 rok. Jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim pompy są bardzo ciche i wydajne. Baterie chowane pod osłoną i dodatkowo każdy kurek chowany automatycznie na docisk /tzw. "ciche wysuwanie i chowane/. Wygląda to bardzo elegancko i subtelnie. Akryl jest bardzo biały, dysze solidnie zamontowane, pakiet ambiente robi wrażenie. Sam wygląd jest nietuzinkowy. Polecam ten model wanny.
5 / 5
2022-09-22 00:47:45
Karol
Polecam, posiadają dobre wanny, przede wszystkim profesjonalny serwis .
5 / 5
2022-09-21 13:49:26
Marcin
Szczerze polecam
5 / 5
2022-09-21 04:38:09
Anna
Naprawdę świetny sklep. Polecam
5 / 5
2022-09-19 05:53:10
Maria
Bardzo dobry kontakt. Obsługa na wysokim poziomie. Poecam ten sklep.
5 / 5
2022-09-15 01:16:14
Jacek
Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2022-09-13 07:23:30
Dorota
Bardzo dobra obsługa. Towar ok. Szybki kontakt i jeszcze szybsza wysyłka. POLECAM
5 / 5
2022-09-03 05:03:56
Joachim
Zdecydowanie polecam obsługę sklepu. Perfekcyjnie
5 / 5
2022-08-30 01:26:10
Mariola
W 100% polecam ten sklep.
5 / 5
2022-08-26 03:48:43
Jarek
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-08-21 02:39:53
Roman
zdecydowaniwe polecam sklep
5 / 5
2022-08-18 04:14:06
Maria
Wszystko w jak najlepszym porządeczku.
5 / 5
2022-08-15 00:23:19
Marcin
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-08-10 03:28:06
Alan
Nice shopping, professional service. I recommend this shop
5 / 5
2022-08-06 01:30:08
Rafał
Dobry sklep, dobra obsługa. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-08-05 04:15:54
Antoni
Polecam sklep
5 / 5
2022-08-04 04:33:13
Jacek
Najlepszy sklep w jakim robiłem kiedykolwiek zakupy.
5 / 5
2022-08-02 02:44:57
Adrian
Polecam sprzedającego. Perfekcyjnie.
5 / 5
2022-07-26 02:00:14
Marta
Sklep na najwyższym poziomie obsługi klienta. Polecam
5 / 5
2022-07-25 03:11:12
Anka
Naprawdę spoczko sklep. POLECAM
5 / 5
2022-07-20 06:15:44
Marcin
Mega profesjonalny sklep polecam
5 / 5
2022-07-18 01:56:44
Marta
Polecam ten sklep. Dobry kontakt.
5 / 5
2022-07-17 04:17:57
Karol
Sklep przyjazny klientowi. Zakupiona wanna z hydromasażem LS-7001 wykonana z jednej bryły, nie ma żadnych wzorków, pompy badzo wydajne, fajnie wyprofilowane siedziska. Zdecydowanie polecam sklep i wannę.
5 / 5
2022-07-15 04:11:09
Marta
Polecam sklep. Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-07-13 05:01:51
Tomasz
Sklep w porządeczku. Towar przyjechał z dnia na dzień. POLECAM!
5 / 5
2022-07-12 07:37:53
Anonim
Nic dodać nic ująć bardzo profesjonalny sklep pod każdym względem
5 / 5
2022-07-10 02:22:12
Dariusz
Wanna którą zakupiłem w marcu 2022, model serii EB-033 jest porządnie wykonany, zadbano o najmniejsze szczegóły np. Każdy Led na ścianie wanny posiada ring dookoła, baterie bardzo dobrej jakości wysuwane i chowane automatycznie, tzw. ciche otwarcie i zamknięcie. Moja wanna jest z maksymalnym wyposażeniu m. in czujniki temp wody, poziomu wody. Nawet słuchawka jest wykonana że stali galwanizowanej. Wodospady po dwóch stronach to też super opcja, robi wrażenie. Dysze nie mulają w plecy ani w nogi. Póki co jestem bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam te model.
5 / 5
2022-07-08 01:16:45
Janina
Polecam za szybką wysyłkę.
5 / 5
2022-07-07 01:47:26
Robert
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-07-06 07:22:25
Maria
Bardzo dobry sklep polecam wszystkim
5 / 5
2022-07-04 12:24:28
Marcel
Polecam sklep i asortyment. Wanny z hydromasażem mają naprawdę świetne. Polecam
5 / 5
2022-07-02 11:19:19
Kornel
Sklep naprawdę przyjazny dla klienta. Polecam.
5 / 5
2022-07-01 03:50:10
Janina
Dobry kontakt że sklepem. Polecam
5 / 5
2022-06-30 01:49:10
Jacek
Serwis mają naprawdę profesjonalny, doradztwo i w ogóle fajny sklep Polecam 👍
5 / 5
2022-06-29 01:29:09
Marta
Polecam, polecam, polecam.
5 / 5
2022-06-28 01:43:09
Mariola
Kupilam wannę z hydromasażem i jestem bardzo zadowolona z obslugi zakupu i doradztwa. Znają się na wannach z masażami.
5 / 5
2022-06-27 05:38:45
Marta
Porządny i profesjonalny sklep.
5 / 5
2022-06-25 03:37:59
Anonim
Polecam sklep
5 / 5
2022-06-22 04:45:09
Martyna
Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2022-06-21 05:33:23
Maria
Zrobiłam tu zakupy i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-20 01:33:35
Magda
Super sklep szczerze polecam.
5 / 5
2022-06-18 01:05:42
Joanna
Sklep na medal. Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2022-06-14 02:48:42
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2022-06-12 06:16:07
Bronisław
Profesjonalny sklep z armaturą łazienkową
5 / 5
2022-06-11 03:45:34
Arkadiusz
Serwis na najwyższym poziomie
5 / 5
2022-06-10 04:18:07
Maria
Polecam wannę LS-7001. Bardzo udany produkt
5 / 5
2022-06-09 03:28:46
Jacek
W porządeczku sklep
5 / 5
2022-06-07 05:25:26
Mateusz
Konkretne podejście do klienta. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2022-06-06 05:09:01
Martyna
Bardzo porządny sklep
5 / 5
2022-06-05 12:09:32
Anna
polecam sklep
5 / 5
2022-06-03 03:22:47
Anonim
Polecam ten sklep. Obsługa pierwsza klasa.
5 / 5
2022-06-02 03:54:19
Marcin
Polecam ok w porządku sklep
5 / 5
2022-06-01 05:00:22
Jarek
Szczerze polecam sklep, Szybko, sprawnie i na temat!
5 / 5
2022-05-31 03:32:19
Janusz
Przyjemny sklep. Dobrze robi się zakupy. POLECAM
5 / 5
2022-05-28 03:37:02
Andrzej
Spoko sklep
5 / 5
2022-05-27 03:55:53
Jamroży
Plecam sklep. Ciekawe wanny mają, moja jest w porządku model C-510 :)
5 / 5
2022-05-25 23:10:55
Roman
polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-24 01:43:51
Maria
Polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-23 01:05:12
Anonim
szczerze polecam zespół sklepu
5 / 5
2022-05-22 03:02:36
Marzanna
W pełni polecam towar i szybką wysyłkę.
5 / 5
2022-05-21 00:43:10
Stanisław
Sklep w porządku obsługa na poziomie także można kupować. Pozdrawiam
5 / 5
2022-05-20 04:34:07
Robert
Polecam sklep, super obsługa, błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2022-05-19 02:41:47
Katarzyna
Dobry kontakt, szybka wysyłka. POLECAM
5 / 5
2022-05-18 14:46:23
Roman
polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-17 00:33:40
Iwona
Polecam sklep i obsługę.
5 / 5
2022-05-16 11:56:02
Anonim
Polecam sklep i towar
5 / 5
2022-05-16 01:50:44
Radosław
Szybka wysyłka dobre ceny.
5 / 5
2022-05-06 05:13:57
Janina
Dobre zakupy. Serwis na poziomie.
5 / 5
2022-05-03 01:51:06
Marcel
Po prostu bardzo profesjonalny sklep. Jest ok.
5 / 5
2022-05-02 04:02:08
Jacek
Najlepszy sklep z wannami. Obsługa pierwsza klasa. Polecam
5 / 5
2022-04-30 02:47:11
Kamil
Zadowolony z zakupów
5 / 5
2022-04-29 10:33:55
Anna
Polecam sklep. Serwis profesjonalny.
5 / 5
2022-04-28 08:20:55
Janusz
Pozdrawiam zespół pełna profeska 👍
5 / 5
2022-04-27 00:26:28
Teodor
Kupiłem wannę i jestem zadowolony 🙂
5 / 5
2022-04-26 02:42:40
Anonim
Szczerze polecam sklep
5 / 5
2022-04-23 10:06:51
Anna
Wszystko wiedzą o masażach. Polecam sklep.
5 / 5
2022-04-21 03:40:32
Stanisław
w porządeczku sklep
5 / 5
2022-04-19 04:48:31
Bartek
Dobry sklep i obsługa na poziomie.
5 / 5
2022-04-15 03:52:40
Kuba
Bardzo profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo.
5 / 5
2022-04-13 01:04:21
Aleksander
Polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2022-04-12 01:17:07
Andrzej
Polecam sklep
5 / 5
2022-04-10 05:09:13
Jarosław
Udane zakupy w sklepie 🙂
5 / 5
2022-04-09 02:55:28
Roman
Transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2022-04-08 03:10:45
Mateusz
Bardzo fajny sklep. Polecam serdecznie
5 / 5
2022-04-07 02:55:41
Zofia
Same plusy. POLECAM!
5 / 5
2022-04-06 10:22:57
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2022-04-06 09:51:16
Roman
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-04-05 03:32:39
Patrycja
Świetny sklep. W porządku
5 / 5
2022-04-03 06:30:50
Radek
polecam sklep
5 / 5
2022-04-01 00:47:33
Marek
Polecam sklep dobra transakcja
5 / 5
2022-03-31 00:59:54
Janusz
Dobry sklep. Polecam
5 / 5
2022-03-29 07:07:19
Marek
bardzo przyjazny sklep. Doradzają. Wszytsko w porządku
5 / 5
2022-03-28 05:37:37
Robert
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-26 03:35:39
Lucyna
Spoko sklep. Polecam
5 / 5
2022-03-24 05:14:53
Jacek
Polecam sklep i obsługę. Perfekto :)
5 / 5
2022-03-23 02:03:03
Janina
Dobre zakupy w dobrym sklepie
5 / 5
2022-03-22 03:33:34
Marcin
Pozdrawiam sklep i najlepszą obsługę 🙂
5 / 5
2022-03-21 02:37:03
Marlena
Polecam ten sklep.
5 / 5
2022-03-20 15:01:58
Marek
Polecam sklep i serwis.
5 / 5
2022-03-20 03:55:22
Marta
Fajny sklep, profesjonalna obsługa zwłaszcza w sprawach technicznych przyłączeń wodno -prądowych do wanny z hydromasażem. POLECAM
5 / 5
2022-03-18 00:54:01
Radek
Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2022-03-17 06:11:33
Maria
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-15 02:30:50
Maria
Sklep ok, obsługa też.
5 / 5
2022-03-13 07:58:23
Marta
Porządny sklep
5 / 5
2022-03-12 05:35:57
Joanna
Oby jak najwięcej takich sklepów. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2022-03-10 01:20:16
Marlena
sklep w porządeczku
5 / 5
2022-03-09 03:17:23
Radosław
Jak najbardziej polecam
5 / 5
2022-03-08 09:08:25
Marek
Polecam jak najbardziej sklep.
5 / 5
2022-03-07 08:35:17
Wojciech
Bardzo dobry sklep
5 / 5
2022-03-05 03:33:58
Kamil
Fajny przyjazny sklep
5 / 5
2022-03-04 11:00:20
Marta
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-03 03:05:00
Robert
Szczerze polecam sklep i obsługę
5 / 5
2022-03-01 00:17:52
Jacek
Sklep ok polecam
5 / 5
2022-02-27 08:54:46
Marcin
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-02-26 06:34:44
Żaneta
Dobre zakupy w miłym sklepie :) Pozdrawiam
5 / 5
2022-02-25 01:27:46
Anna
Sklep w pełni profesjonalny
5 / 5
2022-02-22 01:41:36
Aran
Zdecydowanie polecam

Rzetelne opinie o azłazienka