Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję azłazienka

Azłazienka Opinie 5.0 (289)

Jałowcowa 11
15-523
Grabówka
728311300
opinie Azłazienka
speedtest
5.0
289
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-11-24 04:32:32
Karol
Ogólnie bardzo fajny sklep. Sauna fińska SN-002 działa bez zarzutów. Za te pieniądze naprawdę warto.
5 / 5
2022-11-23 04:26:49
Mark
The best Polish store.
5 / 5
2022-11-21 06:41:52
Tamara
Dobry sklep. Polecam
5 / 5
2022-11-19 01:12:14
Radek
Bardzo rzetelny sklep. Tak polecam.
5 / 5
2022-11-15 03:18:00
Jolanta
Bardzo dobry sklep dla wymagających klientów. Są cierpliwi w doborze wanny do konkretnej łazienki, co rzadko się zdarza w tych czasach. Nikt nie ma na nic czasu. Szczerze polecam!
5 / 5
2022-11-11 03:48:39
Cezary
Polecam porządny sklep i serwis
5 / 5
2022-11-08 01:43:42
Natalia
Szczerze polecam.
5 / 5
2022-11-06 04:41:44
Marta
Pozdrawiam kierownika p. Marka. Uzyskałam dużo pomocnych informacji w jaki sposób czyścić wannę z hydromasażem. 😘
5 / 5
2022-11-02 07:12:28
Marta
Szczerze polecam sklep i zespół obsługi
5 / 5
2022-10-31 10:48:31
Marek
Polecam sklep i piękne wanny
5 / 5
2022-10-26 10:34:57
Jacek
Pełna profeska polecam
5 / 5
2022-10-24 11:15:21
Marzena
Polecam sklep.
5 / 5
2022-10-23 04:06:22
Cecylia
Najlepsza obsługa jaką spotkałam.
5 / 5
2022-10-22 07:14:03
Barbara
W 100% polecam ten sklep.
5 / 5
2022-10-19 03:01:51
Tomasz
est to chyba jeden z nielicznych sklepów internetowych gdzie kontakt jest niemal jak z kolegą, nie trzeba słuchać melodyjek, łączyć się z automatami, jeśli w ogóle ktoś obierze telefon to z konstruktywną odpowiedzią jest problem. Do tego sklepu można zadzwonić k każdej porze dnia i rzeczywiście otrzymać "fachową" odpowiedź popartą argumentami a nie blablabla....Także zdecydowanie polecam. Wanna z hydromasażem, którą otrzymałem w pełni spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2022-10-18 01:56:52
Piotr Rożko
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam
5 / 5
2022-10-12 03:59:49
Marek
Szczerze polecam
5 / 5
2022-10-11 10:57:26
Beata
Profesjonalny sklep. Polecam
5 / 5
2022-10-09 12:20:03
Romek
Dobry kontakt. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-10-04 08:32:21
Maria
polecam cały zespół sklepu, naprawdę pomagają
5 / 5
2022-09-30 04:13:04
Marta
Fajna obsługa. Otrzymałam wszelkie informacje na temat montażu wanny z hydromasażem przed zakupem. jestem ogólnie bardzo zadowolona. polecam sklep azlazienka
5 / 5
2022-09-26 04:10:01
Radek
Pokecam transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2022-09-25 06:41:16
Maria
Wannę model EB-D025 posiadam ponad 1 rok. Jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim pompy są bardzo ciche i wydajne. Baterie chowane pod osłoną i dodatkowo każdy kurek chowany automatycznie na docisk /tzw. "ciche wysuwanie i chowane/. Wygląda to bardzo elegancko i subtelnie. Akryl jest bardzo biały, dysze solidnie zamontowane, pakiet ambiente robi wrażenie. Sam wygląd jest nietuzinkowy. Polecam ten model wanny.
5 / 5
2022-09-22 00:47:45
Karol
Polecam, posiadają dobre wanny, przede wszystkim profesjonalny serwis .
5 / 5
2022-09-21 13:49:26
Marcin
Szczerze polecam
5 / 5
2022-09-21 04:38:09
Anna
Naprawdę świetny sklep. Polecam
5 / 5
2022-09-19 05:53:10
Maria
Bardzo dobry kontakt. Obsługa na wysokim poziomie. Poecam ten sklep.
5 / 5
2022-09-15 01:16:14
Jacek
Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2022-09-13 07:23:30
Dorota
Bardzo dobra obsługa. Towar ok. Szybki kontakt i jeszcze szybsza wysyłka. POLECAM
5 / 5
2022-09-03 05:03:56
Joachim
Zdecydowanie polecam obsługę sklepu. Perfekcyjnie
5 / 5
2022-08-30 01:26:10
Mariola
W 100% polecam ten sklep.
5 / 5
2022-08-26 03:48:43
Jarek
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-08-21 02:39:53
Roman
zdecydowaniwe polecam sklep
5 / 5
2022-08-18 04:14:06
Maria
Wszystko w jak najlepszym porządeczku.
5 / 5
2022-08-15 00:23:19
Marcin
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-08-10 03:28:06
Alan
Nice shopping, professional service. I recommend this shop
5 / 5
2022-08-06 01:30:08
Rafał
Dobry sklep, dobra obsługa. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-08-05 04:15:54
Antoni
Polecam sklep
5 / 5
2022-08-04 04:33:13
Jacek
Najlepszy sklep w jakim robiłem kiedykolwiek zakupy.
5 / 5
2022-08-02 02:44:57
Adrian
Polecam sprzedającego. Perfekcyjnie.
5 / 5
2022-07-26 02:00:14
Marta
Sklep na najwyższym poziomie obsługi klienta. Polecam
5 / 5
2022-07-25 03:11:12
Anka
Naprawdę spoczko sklep. POLECAM
5 / 5
2022-07-20 06:15:44
Marcin
Mega profesjonalny sklep polecam
5 / 5
2022-07-18 01:56:44
Marta
Polecam ten sklep. Dobry kontakt.
5 / 5
2022-07-17 04:17:57
Karol
Sklep przyjazny klientowi. Zakupiona wanna z hydromasażem LS-7001 wykonana z jednej bryły, nie ma żadnych wzorków, pompy badzo wydajne, fajnie wyprofilowane siedziska. Zdecydowanie polecam sklep i wannę.
5 / 5
2022-07-15 04:11:09
Marta
Polecam sklep. Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-07-13 05:01:51
Tomasz
Sklep w porządeczku. Towar przyjechał z dnia na dzień. POLECAM!
5 / 5
2022-07-12 07:37:53
Anonim
Nic dodać nic ująć bardzo profesjonalny sklep pod każdym względem
5 / 5
2022-07-10 02:22:12
Dariusz
Wanna którą zakupiłem w marcu 2022, model serii EB-033 jest porządnie wykonany, zadbano o najmniejsze szczegóły np. Każdy Led na ścianie wanny posiada ring dookoła, baterie bardzo dobrej jakości wysuwane i chowane automatycznie, tzw. ciche otwarcie i zamknięcie. Moja wanna jest z maksymalnym wyposażeniu m. in czujniki temp wody, poziomu wody. Nawet słuchawka jest wykonana że stali galwanizowanej. Wodospady po dwóch stronach to też super opcja, robi wrażenie. Dysze nie mulają w plecy ani w nogi. Póki co jestem bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam te model.
5 / 5
2022-07-08 01:16:45
Janina
Polecam za szybką wysyłkę.
5 / 5
2022-07-07 01:47:26
Robert
Sklep godny polecenia.
5 / 5
2022-07-06 07:22:25
Maria
Bardzo dobry sklep polecam wszystkim
5 / 5
2022-07-04 12:24:28
Marcel
Polecam sklep i asortyment. Wanny z hydromasażem mają naprawdę świetne. Polecam
5 / 5
2022-07-02 11:19:19
Kornel
Sklep naprawdę przyjazny dla klienta. Polecam.
5 / 5
2022-07-01 03:50:10
Janina
Dobry kontakt że sklepem. Polecam
5 / 5
2022-06-30 01:49:10
Jacek
Serwis mają naprawdę profesjonalny, doradztwo i w ogóle fajny sklep Polecam 👍
5 / 5
2022-06-29 01:29:09
Marta
Polecam, polecam, polecam.
5 / 5
2022-06-28 01:43:09
Mariola
Kupilam wannę z hydromasażem i jestem bardzo zadowolona z obslugi zakupu i doradztwa. Znają się na wannach z masażami.
5 / 5
2022-06-27 05:38:45
Marta
Porządny i profesjonalny sklep.
5 / 5
2022-06-25 03:37:59
Anonim
Polecam sklep
5 / 5
2022-06-22 04:45:09
Martyna
Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2022-06-21 05:33:23
Maria
Zrobiłam tu zakupy i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-20 01:33:35
Magda
Super sklep szczerze polecam.
5 / 5
2022-06-18 01:05:42
Joanna
Sklep na medal. Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2022-06-14 02:48:42
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2022-06-12 06:16:07
Bronisław
Profesjonalny sklep z armaturą łazienkową
5 / 5
2022-06-11 03:45:34
Arkadiusz
Serwis na najwyższym poziomie
5 / 5
2022-06-10 04:18:07
Maria
Polecam wannę LS-7001. Bardzo udany produkt
5 / 5
2022-06-09 03:28:46
Jacek
W porządeczku sklep
5 / 5
2022-06-07 05:25:26
Mateusz
Konkretne podejście do klienta. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2022-06-06 05:09:01
Martyna
Bardzo porządny sklep
5 / 5
2022-06-05 12:09:32
Anna
polecam sklep
5 / 5
2022-06-03 03:22:47
Anonim
Polecam ten sklep. Obsługa pierwsza klasa.
5 / 5
2022-06-02 03:54:19
Marcin
Polecam ok w porządku sklep
5 / 5
2022-06-01 05:00:22
Jarek
Szczerze polecam sklep, Szybko, sprawnie i na temat!
5 / 5
2022-05-31 03:32:19
Janusz
Przyjemny sklep. Dobrze robi się zakupy. POLECAM
5 / 5
2022-05-28 03:37:02
Andrzej
Spoko sklep
5 / 5
2022-05-27 03:55:53
Jamroży
Plecam sklep. Ciekawe wanny mają, moja jest w porządku model C-510 :)
5 / 5
2022-05-25 23:10:55
Roman
polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-24 01:43:51
Maria
Polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-23 01:05:12
Anonim
szczerze polecam zespół sklepu
5 / 5
2022-05-22 03:02:36
Marzanna
W pełni polecam towar i szybką wysyłkę.
5 / 5
2022-05-21 00:43:10
Stanisław
Sklep w porządku obsługa na poziomie także można kupować. Pozdrawiam
5 / 5
2022-05-20 04:34:07
Robert
Polecam sklep, super obsługa, błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2022-05-19 02:41:47
Katarzyna
Dobry kontakt, szybka wysyłka. POLECAM
5 / 5
2022-05-18 14:46:23
Roman
polecam ten sklep
5 / 5
2022-05-17 00:33:40
Iwona
Polecam sklep i obsługę.
5 / 5
2022-05-16 11:56:02
Anonim
Polecam sklep i towar
5 / 5
2022-05-16 01:50:44
Radosław
Szybka wysyłka dobre ceny.
5 / 5
2022-05-06 05:13:57
Janina
Dobre zakupy. Serwis na poziomie.
5 / 5
2022-05-03 01:51:06
Marcel
Po prostu bardzo profesjonalny sklep. Jest ok.
5 / 5
2022-05-02 04:02:08
Jacek
Najlepszy sklep z wannami. Obsługa pierwsza klasa. Polecam
5 / 5
2022-04-30 02:47:11
Kamil
Zadowolony z zakupów
5 / 5
2022-04-29 10:33:55
Anna
Polecam sklep. Serwis profesjonalny.
5 / 5
2022-04-28 08:20:55
Janusz
Pozdrawiam zespół pełna profeska 👍
5 / 5
2022-04-27 00:26:28
Teodor
Kupiłem wannę i jestem zadowolony 🙂
5 / 5
2022-04-26 02:42:40
Anonim
Szczerze polecam sklep
5 / 5
2022-04-23 10:06:51
Anna
Wszystko wiedzą o masażach. Polecam sklep.
5 / 5
2022-04-21 03:40:32
Stanisław
w porządeczku sklep
5 / 5
2022-04-19 04:48:31
Bartek
Dobry sklep i obsługa na poziomie.
5 / 5
2022-04-15 03:52:40
Kuba
Bardzo profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo.
5 / 5
2022-04-13 01:04:21
Aleksander
Polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2022-04-12 01:17:07
Andrzej
Polecam sklep
5 / 5
2022-04-10 05:09:13
Jarosław
Udane zakupy w sklepie 🙂
5 / 5
2022-04-09 02:55:28
Roman
Transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2022-04-08 03:10:45
Mateusz
Bardzo fajny sklep. Polecam serdecznie
5 / 5
2022-04-07 02:55:41
Zofia
Same plusy. POLECAM!
5 / 5
2022-04-06 10:22:57
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2022-04-06 09:51:16
Roman
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-04-05 03:32:39
Patrycja
Świetny sklep. W porządku
5 / 5
2022-04-03 06:30:50
Radek
polecam sklep
5 / 5
2022-04-01 00:47:33
Marek
Polecam sklep dobra transakcja
5 / 5
2022-03-31 00:59:54
Janusz
Dobry sklep. Polecam
5 / 5
2022-03-29 07:07:19
Marek
bardzo przyjazny sklep. Doradzają. Wszytsko w porządku
5 / 5
2022-03-28 05:37:37
Robert
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-26 03:35:39
Lucyna
Spoko sklep. Polecam
5 / 5
2022-03-24 05:14:53
Jacek
Polecam sklep i obsługę. Perfekto :)
5 / 5
2022-03-23 02:03:03
Janina
Dobre zakupy w dobrym sklepie
5 / 5
2022-03-22 03:33:34
Marcin
Pozdrawiam sklep i najlepszą obsługę 🙂
5 / 5
2022-03-21 02:37:03
Marlena
Polecam ten sklep.
5 / 5
2022-03-20 15:01:58
Marek
Polecam sklep i serwis.
5 / 5
2022-03-20 03:55:22
Marta
Fajny sklep, profesjonalna obsługa zwłaszcza w sprawach technicznych przyłączeń wodno -prądowych do wanny z hydromasażem. POLECAM
5 / 5
2022-03-18 00:54:01
Radek
Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2022-03-17 06:11:33
Maria
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-15 02:30:50
Maria
Sklep ok, obsługa też.
5 / 5
2022-03-13 07:58:23
Marta
Porządny sklep
5 / 5
2022-03-12 05:35:57
Joanna
Oby jak najwięcej takich sklepów. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2022-03-10 01:20:16
Marlena
sklep w porządeczku
5 / 5
2022-03-09 03:17:23
Radosław
Jak najbardziej polecam
5 / 5
2022-03-08 09:08:25
Marek
Polecam jak najbardziej sklep.
5 / 5
2022-03-07 08:35:17
Wojciech
Bardzo dobry sklep
5 / 5
2022-03-05 03:33:58
Kamil
Fajny przyjazny sklep
5 / 5
2022-03-04 11:00:20
Marta
Polecam sklep i towar.
5 / 5
2022-03-03 03:05:00
Robert
Szczerze polecam sklep i obsługę
5 / 5
2022-03-01 00:17:52
Jacek
Sklep ok polecam
5 / 5
2022-02-27 08:54:46
Marcin
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-02-26 06:34:44
Żaneta
Dobre zakupy w miłym sklepie :) Pozdrawiam
5 / 5
2022-02-25 01:27:46
Anna
Sklep w pełni profesjonalny
5 / 5
2022-02-22 01:41:36
Aran
Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-02-21 05:26:21
Agnieszka
Polecam sklep i sprzedawcę
5 / 5
2022-02-20 05:52:48
Iwona
Towar w porządku sprzedawca w porządku. POLECAM
5 / 5
2022-02-19 01:26:43
Jan
Super ok. Polecam
5 / 5
2022-02-18 05:33:55
Arek
Fajny sklep, obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-02-16 03:29:52
Radek
Pozytywnie
5 / 5
2022-02-15 01:13:06
Teresa
Dobry sklep polecam
5 / 5
2022-02-14 02:26:32
Jarosław
Polecam sklep!!!
5 / 5
2022-02-12 06:52:13
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2022-02-11 03:35:01
Marian
Bardzo w porządku przyjazny klientowi sklep
5 / 5
2022-02-09 05:04:38
Jacek
Sklep w porządku
5 / 5
2022-02-08 01:57:09
Anna
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-02-06 06:37:03
Robert
Porządny sklep.
5 / 5
2022-02-05 03:09:57
Anatol
Polecam sklep i obsługę sklepu
5 / 5
2022-02-04 04:43:15
Jacek
sklep na medal
5 / 5
2022-02-02 14:06:40
Albert
Pełny profesjonalizm polecam
5 / 5
2022-02-02 02:40:04
Maria
Wszystko zgodnie ze sztuką
5 / 5
2022-01-30 02:07:20
Anna
Polecam ten sklep
5 / 5
2022-01-29 02:13:45
Anonim
Polecam w 100% zakupy i obsługę sklepu.
5 / 5
2022-01-27 01:09:22
Wojciech
Można negocjować ceny🙂
5 / 5
2022-01-26 06:49:05
Jolanta
Ogólnie transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep.
5 / 5
2022-01-25 01:55:59
Dominik
Naprawdę sprawna obsługa.
5 / 5
2022-01-24 02:28:42
Aga
Profesjonalna obsługa sprzedażowa i posprzedażowa. Doradzają pod kątem technicznym
5 / 5
2022-01-23 11:06:14
Ola
Polecam wszystko ok
5 / 5
2022-01-21 01:11:57
Olaf
Oki spoko sklep
5 / 5
2022-01-20 12:25:33
Andrzej
Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-01-19 01:28:19
Igor
Od samego początku dobra obsługa, serwis potem też jak należy
5 / 5
2022-01-18 04:02:09
Marek
Polecam sklep
5 / 5
2022-01-17 01:44:16
Rafał
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-01-16 05:32:41
Janusz
Polecam sklep i asortyment
5 / 5
2022-01-15 03:51:12
Maciej
Dobry sklep, udany zakup
5 / 5
2022-01-14 02:48:34
Radek
Zakup przebiegł prawidłowo
5 / 5
2022-01-13 00:25:12
Janusz
Ok. Polecam
5 / 5
2022-01-12 08:34:13
Martyna
Polecam sklep i asortyment
5 / 5
2022-01-10 03:56:20
Jacek
Zakupy udane. Polecam
5 / 5
2022-01-09 02:48:33
Marzanna
Doskonały sklep jeśli chodzi o obsługę i czas realizacji zamówienia
5 / 5
2022-01-08 06:13:29
Irek Pietrzykowski
Zakupy w sklepie to czysta przyjemność.
5 / 5
2022-01-07 07:44:17
Roman
Dobry sklep
5 / 5
2022-01-06 05:40:46
Karol
Zdecydowanie polecam sklep
5 / 5
2022-01-05 13:43:07
Antoni
Polecam sklep.
5 / 5
2022-01-04 03:20:51
Marcin
Sklep godny polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie
5 / 5
2022-01-03 09:06:08
Marta
Polecam sklep
5 / 5
2022-01-03 03:10:36
Jarosław
Kabina prysznicowa L-1207 bardzo fajna, solidne szyby 8mm. Jest trochę cięższa niż na stronie podane. :)
5 / 5
2021-12-30 03:43:52
Sławek
bardzo dobry kontakt. Możliwość negocjacji cen. W porządku.
5 / 5
2021-12-29 09:31:40
Marta
okokok spoko sklep
5 / 5
2021-12-28 09:34:56
Robert
Generalnie polecam sklep
5 / 5
2021-12-28 01:05:53
Aneta
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2021-12-27 03:24:17
Tomasz
Bardzo dobrej jakości towar. Szybka wysyłka. Dobry kontakt
5 / 5
2021-12-24 04:26:49
Anonim
Dobry, szybki kontakt. Wysyłka błyskawiczna towar duzych gabarytów otrzymałem na drugi dzień
5 / 5
2021-12-23 15:08:02
Aleksander
Generalnie wszystko zgodnie ze sztuką. Polecam.
5 / 5
2021-12-23 07:18:52
Renata
Polecam zakupy w sklepie
5 / 5
2021-12-23 02:04:55
azlazienka
Nawiązując do ostatnich 2-óch komentarzy nick "Zbigniew", "Machowski" informuję, że zgłosił się Pan do nas z informacją, po dokładnie 3 tygodniach od momentu dostarczenia wanny, że wanna posiada pęknięcia. Okazało się, że wanna jest tak zniszczona, jakby wjechał w nią samochód. Pomimo upływu długiego czasu od momentu przyjęcia przez Pana wanny od kuriera, zróciliśmy się do przewoźnika tj. fimy GEIS z prośbą o kontrolę (monitoring) czy przesyłka nie została w trakcie transportu uszkodzona. Otrzymaliśmy odpowiedź następującej treści: "Mam info od kierowcy, że wjechał paletą do garażu, Pani sobie otworzyła przy Nim, kierowca zaczekał i nie zgłaszała zastrzeżeń. Nie było uszkodzone. Pozdrawiam Best regards, Marek Jankowski Dyspozytor Drobnicy Krajowej Jak wynika z informacji Pana żony, wanna została uszkodzona w Państwa garażu w wyniku wjechania w nią autem przez żonę kiedy Pan przebywał za granicą. Pomimo tych wystkich okoliczności chcieliśmy Panu pomóc dokonując stosownej naprawy wanny. Szczyt Pana bezczelności (biorąc powyższe okoliczności pod uwagę), po prostu nie zna granic.
1 / 5
2021-12-22 13:55:52
Zbigniew
Dostarczono wannę po otwarćjiu trzy pęknięcia reklamacja nie uznana zostałem oszukany
1 / 5
2021-12-21 14:27:46
Machowski
Zakupiułem wannę została dostarczona w trzech miejscach pęknięta reklamacji nie uwzglendnili nadaje śię do remontu 7200 zł utopione
5 / 5
2021-12-20 16:34:58
Tobiasz
Wszystko gra
5 / 5
2021-12-18 06:32:36
Marlena
P O L E C A M sklep bajka
5 / 5
2021-12-16 03:26:45
Marta
Fajny sklep, można wszystko załatwić od ręki
5 / 5
2021-12-15 10:08:38
Mateusz
Zdecydowanie polecam
5 / 5
2021-12-14 14:43:28
Arek
Polecam polecam polecam. Super sklep!
5 / 5
2021-12-14 02:58:16
Anonim
Szczerze polecam
5 / 5
2021-12-12 08:47:10
Dominik
Szyba wysyłka. Dobrej jakości towar
5 / 5
2021-12-11 08:08:09
Adrian
Polecam sklep i obsługę.

Rzetelne opinie o azłazienka