Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję www.azmarket.pl

Www.azmarket.pl Opinie 4.2 (334)

Ciele, ul. Przylesie 3
86-005
Białe Błota
( brak )
opinie Www.azmarket.pl
4.2
334
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-09-27 09:48:09
Marian
sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-09-23 21:43:36
Stefan
Jestem bardzo zadowolona, zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Artykuł zgodny z opisem. Wszystko ok
5 / 5
2019-09-18 08:41:18
Marina
Polecam. To kolejne zakupy w tym sklepie I jak zawsze odczucia pozytywne. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-04 13:52:37
Jarosława
bardzo sprawnie i bez problemu
5 / 5
2019-08-30 12:20:54
Halina
Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-29 20:43:16
Helena
Wszystko przebiegło bez prblemu
5 / 5
2019-08-08 10:44:58
Robert
szybko, sprawnie, bezkonfliktowo. Towaru jeszcze nie widziałam, ale samo kompletowanie i dostawa zrealizowana w tempie błyskawicznym, zgodny z tym, co było podane na stronie - dziękuję
5 / 5
2019-07-18 18:00:29
Milena
Jestem bardzo zadowolona ,wszystko było ok towar zgodny ze zdjęciem i opisem wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2019-06-27 11:56:29
Julita
Super kontakt ze sklepem, zadzwoniłam do sklepu przed złożeniem zamówienia i paczka dotarła do mnie następnego dnia.
1 / 5
2019-06-24 06:36:27
Oliwier
11 dni temu zapłaciłem pieniądze za zamówienie i do chwili obecnej nie zostało zrealizowane!!!
5 / 5
2019-06-08 19:27:48
Bartosz
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-06-07 16:10:23
Wanda
Usluga pod kazdym wzgledem prawidlowo przebiegala.
5 / 5
2019-06-04 14:06:53
Weronika
bezproblemowo , profesjonalnie
1 / 5
2019-06-03 14:24:14
Alicja
Polecam! Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-01 11:26:56
Brunon
Wszystko super, szybka dostawa.
5 / 5
2019-05-31 20:32:45
Magda
transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo .polecam.
5 / 5
2019-05-30 14:11:00
Helena
Uprzejmosc i profesjonalizm. Szczerze polecam! Wojciech Rybkowski
1 / 5
2019-05-29 21:28:17
Jolanta
Fatalny kontakt z obsługą. Anulowali moje zamówienie z powodu braku towaru i do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nikt nie odbiera ode mnie telefonu.
5 / 5
2019-05-27 12:42:45
Kacper
Szybko i sprawnie. Towar doszedl nastepnegp dnia roboczego. Wszystko zgodnie z opisem. Mail na kazdym etapie zamówienia. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-05-24 06:39:57
Jarosław
Brak zastrzeżeń do przebiegu transakcji
5 / 5
2019-05-21 19:00:36
Donata
Super sklep. Towar przyszedł uszkodzony od razu reklamacja i towar nowy. POLECAM taki sklep. Uczciwość i dobry towar to ich domena. POLECAM.
2 / 5
2019-05-21 11:51:37
Wioletta
Towar miał być dostarczony w ciągu 3 dni roboczych mija 6 dzień a pojemników nie widzę.
5 / 5
2019-05-21 10:33:27
Stefania
Polecam zakupy. Zamówienie zostało zrealizowanie sprawnie, szybka wysyłka :)
5 / 5
2019-05-20 22:38:15
Apoloniusz
Solidna firma. Dobry kontakt. Zamówiony towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-19 12:14:12
Walenty
Zamówienie i dostawa sprawna , z towaru jestem zadowolona,
5 / 5
2019-05-17 15:34:41
Katarzyna
Polecam, wszystko ok, zgodne z opisem i bardzo szybka dostawa.
3 / 5
2019-05-17 07:45:08
Maria
Towar nie do końca zgodny z opisem. Półka miała być biała, a przysłano w kolorze kremowym. Dodatkowo dość długi termin dostawy.
3 / 5
2019-05-16 13:43:37
Bernadeta
brakowało 3 wkrętów chociaż paczka dotarła nieuszkodzona i wkręty ,gwoździe były w zamkniętym opakowaniu.
5 / 5
2019-05-16 13:19:08
Wera
bardzo dobry sklep szybka wysylka
5 / 5
2019-05-15 19:21:25
Eugenia
Fotele rewelacyjne. Serwis bez uwag
1 / 5
2019-05-15 09:43:20
Michał
Kupiłem regał. Jeden z trójników przyszedł wybrakowany. Pisałem do nich w tej sprawie -zero odzewu. Ktoś to pakował, widział co pakuje i miał to gdzieś. Odradzam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2019-05-14 21:29:42
Marian
Gdy do Państwa dzwoniłem dowiedziałem się że dany produkt jest na stanie magazynowym a po dwóch dniach okazało się że moja transakcja jest anulowana ( brak towaru). Wniosek jest tylko jeden, konsultant nie ma pojęcia czym dysponuje w sprzedaży. Brak towaru winien być natychmiast uwzględniony na stronie internetowej. Nie ma nic gorszego niż lekceważenie klienta.
5 / 5
2019-05-13 17:46:25
Antoni
jestem zadowolony transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM.
1 / 5
2019-05-13 09:40:58
Bartosz
Dostałem maila po tygodniu że zamówienie zostało anulowane
5 / 5
2019-05-13 08:07:02
Marina
Była majówka,dlatego też trwało to troszkę dłużej.Profesjonalnie,bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-10 13:13:32
Patryk
Świetny sklep z szeroką ofertą produktów w dobrych cenach!
4 / 5
2019-05-08 22:34:41
Nadia
Szybko produkty zgodne z opisem. Polecam
4 / 5
2019-05-08 19:28:37
Bernard
Jestem jak na razie zadowolona. Czekam na przesyłkę
3 / 5
2019-05-07 20:29:34
Szczepan
Dywan niczym dywanik do łazienki, strasznie słaba jakość, gubi włosie, źle zabarwiony.. ogólnie nie polecam.
1 / 5
2019-05-06 11:02:11
Konrad
Brak informacji o stanie zamowienia po tygodniu!
5 / 5
2019-05-03 12:57:52
Alberta
Wszystko fajnie, informacja o zmianie statusu zamówienia przychodziła, płatność przy odbiorze przystępna cenowo polecam
5 / 5
2019-04-30 20:44:04
Jan
Jak najbardziej polecam . Szybko sprawnie .
4 / 5
2019-04-30 15:50:09
Romuald
Proukt polcam, ale sklep mógłby oferować więcej opcji doręczenia. Doręczenie przez Pocztę Polską nastąpiło w ostatnim możliwym terminie czyli tydzień do wysyłki
5 / 5
2019-04-29 20:53:00
Dominik
Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Świetny kontakt z biurem obsługi klienta.
2 / 5
2019-04-25 17:18:26
Aniela
Najpierw towar był dostępny, potem kurier przyjechał za małym samochodem, później następnego dnia miało zostać wysłane zamówienie, następnie jeszcze tego samego dnia okazało się, że produkt jest uszkodzony. Fatalnie.
5 / 5
2019-04-20 08:11:42
Lidia
Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
1 / 5
2019-04-19 14:50:55
Klaudia
Kurier nie dostarczył zamówienia i nie kontaktując się że mną odesłał zamówienie do sklepu. Sklep odmówił ponownego nadania przesyłki
3 / 5
2019-04-17 22:40:37
Faustyna
Czekałam zbyt długo na realizacje zamówienia ( niezgodnie z zaoferowanym terminem ) , a ze sklepu nie miałam żadnej informacji wyjaśniającej opóźnienie . Czekałam na tyle długo i ponadto dokonałam zakupów w innym sklepie , że dzisiaj nawet nie pamiętam kto realizował dostawę z azmarketu , bo kilka moich zakupów realizowali różni dostawcy.
5 / 5
2019-04-17 14:17:04
Idzi
Bardzo porządny sklep, uczciwy i solidny, ciekawy towar, polecam.
2 / 5
2019-04-17 14:10:14
Wiola
Towar przyszedł uszkodzony. Teraz czekam na jakąkolwiek odpowiedź co do zwrotu towaru i pieniędzy. I narazie nic.Jak mają tak słaby jakościowo towar jaki ja otrzymałam to nie polecam. Na zdjęciu super a w rzeczywistości szmelc.
4 / 5
2019-04-16 12:57:40
Marzena
rzetelna firma,jedyne do czego mam zastrzezenia to dlugi czas kompletowania zamowionego towaru.
5 / 5
2019-04-13 14:08:38
Katarzyna
Hej. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Buty sa bardzo wygodne 😁
5 / 5
2019-04-12 13:03:18
Jolanta
Wszystko przebiegło prawidłowo.
2 / 5
2019-04-11 21:57:46
Konrad
Krzesła zgodne z opisem, jedno z krzeseł przyszło uszkodzone!
5 / 5
2019-04-10 20:29:50
Antonina
Jesteśmy zadowoleni. Produkt spełnia oczekiwania.
5 / 5
2019-04-06 15:45:56
Marta
Jestem zadowolona szybko i tanio pilecam
5 / 5
2019-04-05 16:40:26
Marcin
Wszystko przebiegło według planu
5 / 5
2019-04-05 11:09:12
Sabina
Towar taki jak opisany w ofercie.
3 / 5
2019-04-04 19:15:04
Łucjan
Słaba dystrybucja, długo czekałem na przesyłkę ponadl tydzień.
5 / 5
2019-04-03 22:53:36
Zygmunt
realizacja zamówienia bez zastrzeżeń
4 / 5
2019-04-03 22:06:44
Faustyna
Realizacja zamówienia dość dobra
4 / 5
2019-04-02 22:13:48
Daniel
Bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2019-04-02 11:09:52
Roma
Profesjonslnie i szybko.polecam
5 / 5
2019-04-02 01:34:25
Wioletta
Profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam! :)
5 / 5
2019-04-01 21:10:00
Gracjan
PROPONUJĘ - ABY PRODUCENT SZKLARENKI BARDZIEJ PRZYŁOŻYŁ SIĘ DO " mocowania tzw.szyb " przy montażu szklarenki " szyby się rozsypały- powypadały z prowadnic " - proponuję całość szkalrenki zespolić obejmą.
5 / 5
2019-04-01 15:51:07
Szymon
Profesjonalnie, zgodnie z zamowieniemk
4 / 5
2019-03-29 23:05:38
Robert
Ogólnie ok, towar zgodny z opisem, na jednym krześle była rysa ale nie zawracałem już głowy sobie z reklamacją i itd. Kontakt z biurem słaby, mało kompetentne osoby , przy zadaniu pytania o rabat przy dużym zamówieniu dostałem zupełnie inna formę odpowiedzi, doradzam kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-03-29 17:10:49
Władysław
Jestem zadowolona gorąco polecam wszystkim
5 / 5
2019-03-29 14:34:31
Jacek
Szybka obsługa. Bez zarzutów.Polecam
5 / 5
2019-03-29 11:55:36
Angelika
Bardzo dobry kontakt że sklepem. Polecę każdemu ten sklep. Zamierza ponownie dokonać zakupu w tym sklepie.
1 / 5
2019-03-29 08:49:17
Jędrzej
Po 2 tygodniach od wpłaty pieniędzy postanowiłem zadzwonić i zapytać co z moim zamówieniem. Miła pani ze zamówienie widzi i może dziś wpłynie kasa. Dopiero przesłanie potwierdzenia przelewu sprzed 2 tygodni uruchomiło wysyłkę towaru. Tu kolejny zonk zwykle firma kurierska pod tytułem pocztex 48 zawiózł przesyłkę do urzędu pocztowego o czym dowiedziałem się od pani listonoszki , która miała zbyt mały samochód żeby zabrać przesyłkę do mnie ( plastikowe kosze na odpady segregowane) . Co można powiedzieć więcej pewnie jestem nieudacznikiem dlatego tylko dałem jedna gwiazdkę a nie ZERO
5 / 5
2019-03-28 18:26:21
Kacper
[...] firma , towar pierwsza klasa.
5 / 5
2019-03-28 14:20:05
Feliks
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-03-27 12:03:47
Jędrzej
Łatwy sposób zamówienia interesującego nas produktu i szybka realizacja.
1 / 5
2019-03-26 11:26:12
Kazimiera
Zamówienie zaczęto kompletować dopiero po moim mailu, w którym zapytałam, dlaczego mimo płatności zamówienie ma status 'nieopłacone', na maila nie otrzymałam odpowiedzi. Kiedy przesyłka już przyszła i ją rozpakowałam, okazało się, że część produktów jest uszkodzona. Zamówiłam 2x wieszaki welurowe - jedne przyszły w stanie nienaruszonym, były w opakowaniu, z metką, drugie były luzem wrzucone, porysowane i odrapane - akurat one (seledynowe) miały iść na prezent, w tym momencie mam ochotę tylko je wyrzucić. Dodatkowo, okazało się, że inne zamówione produkty - organizery na bieliznę, również przyszły uszkodzone - materiał miał dziury. O sprawie dzień później, 21.03 (gwoli ścisłości - kurier był po południu 20.03, paczka została odebrana przez współlokatora, pudło było nienaruszone, ja byłam w domu około 22 - trochę późno na pisanie maila) wysłałam maila ze zdjęciami uszkodzonych produktów i zapytaniem, jakie jest postępowanie w takim przypadku - do tej pory, a mamy 26.03, odpowiedzi nie otrzymałam. Rozumiem, że produkty należały do taniej grupy cenowej, niemniej jednak zamawiałam towar PEŁNOWARTOŚCIOWY i NOWY, a dostałam ochłapy. Spodziewałam się dłuższej współpracy z tą firmą, ale przy takim podejściu, czyli braku kontaktu i jakości, jednak podziękuję.
1 / 5
2019-03-26 11:00:56
Sławomir
Odradzam jakikolwiek zakup w tym sklepie. Zamówione drzwi przyszly po 9 dniach od zamówienia nie jak deklaruja ze w 48 godzin. Malo tego przyszly uszkodzone, wymieniano je 3 krotnie sprawa trwala 2 miesiace. Finalnie zostalam z uszkodzonymi drzwiami , właściciel reklacje odrzucił. Wyrzucone 300 zł omijać z daleka takich sprzedających !!!!
5 / 5
2019-03-24 22:02:38
Lilianna
Bardzo dobry kontakt. Zero problemow. Szybka wysylka. Towar zgodny z opisem. Sympatyczna i pomocna obsluga.
2 / 5
2019-03-22 14:13:56
Katarzyna
towar zapakowany niedbale. bardzo oszczędzają na foli do pakowania
5 / 5
2019-03-22 13:00:46
Kazimierz
Szybka realizacja zamówienia, świetny towar. POLECAM!
5 / 5
2019-03-21 22:26:16
Aldona
Polecam sklep. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
4 / 5
2019-03-21 21:53:40
Patrycja
Sklep fajny. Duzy wybor towaru. Brak odp na zapytania
1 / 5
2019-03-21 10:38:16
Renata
Sprzedający nie odbiera telefonu. Przesyłka miała być wysłana na drugi dzień, a została odebrana przez kuriera 3 dnia po południu, mimo prośby o szybką wysyłkę.
3 / 5
2019-03-20 16:18:04
Liwia
nadal nie mam informacji od sklepu co do statusu zamowienia
5 / 5
2019-03-20 09:39:08
Julita
Transakcja przebiegła bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-03-19 17:07:28
Oleg
Jestem bardzo zadowolona 😀😀 Polecam
5 / 5
2019-03-19 13:56:13
Natalia
Polecam. Pełny profesjonalizm.
4 / 5
2019-03-18 12:08:44
Łucja
Wszystko byłoby w porządku tylko list przewozowy generowany szybko a przesyłka wysyłana jest później
3 / 5
2019-03-18 11:54:05
Janina
Cały czas czekam na towar! Zapłacony - jeszcze nie dotarł do mnie!
5 / 5
2019-03-15 11:22:59
Joanna
Bardzo szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-14 12:30:48
Dominik
super kontakt wszystko zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2019-03-14 08:29:41
Antonina
polecam. szybka realizacja zamówienia. znalazłam product którego poszukiwałam w niższej cenie niż dostępne na rynku.
4 / 5
2019-03-12 10:33:06
Paula
Pozytywnie oceniam sklep azmarket.pl
5 / 5
2019-03-08 07:58:50
Wiola
Jestem zadowolona, bardzo szybko i sprawnie zrealizowano zamówienie.
5 / 5
2019-03-07 16:37:37
Sara
Świetny czas dostawy od zamówienia o 1 w nocy do otrzymania produktu minęły 38h! Bardzo dobry kontakt mailowy - polecam!!
4 / 5
2019-03-07 12:51:07
Dalia
zakupy bez zarzutu, jednak po rozpakowaniu przesyłki okazało się że 5 kryształków odkleiło się, które we własnym zakresie zreperowałam. Pomimo tego produkt świetnie wygląda na ścianie. Polecam.
5 / 5
2019-03-07 12:00:01
Arlena
Otrzymałam przesyłkę bardzo szybko, dobrze zapakowana. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-03-06 17:08:48
Lesław
Nie mam zastrzeżeń do realizacji zamowienia
5 / 5
2019-03-06 12:36:42
Mirosław
towar zgodny z opisem, wszystko ok, ładnie sie prezentuje.
5 / 5
2019-03-05 23:29:07
Bronisław
Transakcja szybka i bez przykrych niespodzianek - jestem zadowolona ze sklepu. Polecam
5 / 5
2019-03-04 16:41:37
Iwona
Super: szybko i profesjonalnie
4 / 5
2019-03-02 13:40:55
Kacper
W porządku, jednak napisane było, iż wysyłka następuje po 24h, zależało mi na czasie, a w przeciągu 24h zamówienie było tylko kompletowane, wysyłka nastąpiła dzień później. Mimo wszystko jeśli komuś nie zależy bardzo na czasie polecam
5 / 5
2019-02-28 14:47:35
Wacław
szybko sprawnie bez problemowo - polecam
5 / 5
2019-02-27 11:30:04
Witold
Dostałem produkt zgodny z opisem. Zegar jest piękny. Byłem informowany o etapach zamówienia na bieżąco. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-02-25 14:53:34
Dorota
Z niewielkimi perturbacjami, ale zakończone pomyślnie.
4 / 5
2019-02-25 14:31:59
Mariola
Zdjęcia niestety nie oddają faktycznego rozmiaru zegarów (elementów zegara), zakupiliśmy 2 różne sztuki, gdzie zdjęcia były podobne, natomiast w rzeczywistości rozmiary są bardzo różne.
1 / 5
2019-02-24 18:23:48
Aldona
Na stronie internetowej coś jest jak się kupi to okazuje się że takiego towaru niestety nie ma. Na pewno już tam zakupów nie zrobię
5 / 5
2019-02-22 17:33:46
Aneta
Jestem zadowolona z zakupu i obsługi.
2 / 5
2019-02-21 13:12:49
Fryderyk
Ponieważ pierwszy zegar był uszkodzony, musiałem po raz drugi złożyć zamówienie. Niestety ten zegar nie był tym, który zamówiłem. W związku z powyższym, nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze coś zamówię w tym sklepie.
5 / 5
2019-02-20 14:12:37
Walentyna
Profesjonalne podejscie do klienta
5 / 5
2019-02-18 21:03:41
Lech
Szybko zrealizowane zamówienie. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-02-15 12:35:50
Ilona
Ogólnie ok jestem zadowolona jedynie co do pudełek biurowych mam obiekcie kiepska jakość z innych produktów zakupionych tam jestem zadowolona
5 / 5
2019-02-14 18:30:38
Daniela
Udane zakupy. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-02-11 22:55:26
Bogdana
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informację o przesyłce byly na bierzaca. Jedynw co to nie mogłam wejsc i śledzic przesyłki gdyz za kazdym.razem wyskakiwal błąd strony. Poza tym wszystko ok.
1 / 5
2019-02-09 15:53:09
Bernadeta
Już 10 dni temu zamówiłam towar I za niego zapłaciłam, ale nistety zamówienie do mnie nie dotarło.
5 / 5
2019-02-07 21:44:24
Kacper
Polecam tę firmę. Godna zaufania.
5 / 5
2019-02-07 18:14:11
Janina
Bardzo szybko dotarła przesyłka taka jak w opisie
5 / 5
2019-01-31 14:02:58
Julianna
Bez zastrzeżeń. Towar jakiego się spodziewałam.
5 / 5
2019-01-29 18:36:38
Leszek
Sklep wart polecenia towar raczej zgodny z opisem
2 / 5
2019-01-29 10:50:33
Leszek
Towar doszedł szybko. Niestety na dwa regały dostarczono niekompletne. Trzeba było składać reklamację.
5 / 5
2019-01-24 12:00:31
Izabela
Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów który zakupiłam
5 / 5
2019-01-22 10:47:03
January
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam.
1 / 5
2019-01-21 18:43:04
Brygida
Sklep to jedno wielkie oszustwo. Twierdzili że wysłali towar ale numeru przesyłki nie dostałam. Po tygodniu twierdzili że kurier ma zapis że była 3 razy próba dostarczenia co było bzdura bo cały czas był ktoś w domu i żadnego kuriera nie było. Twierdzili że w takim razie wyślą drugi raz innym kurierem ale do tej pory nie wysłali. Pieniędzy oczywiście też nie zwrócili. Jedno wielkie oszustwo.
4 / 5
2019-01-18 18:32:57
Luba
Duży wybór i fajne rzeczy😁
5 / 5
2019-01-18 12:59:32
Sonia
Jestem bardzo zadowolona. To jest pierwsza firma w moim życiu, która numeruje części mebli do składania. Oświadczam, że złożyłam sama z pomocą dołączonej instrukcji bez żadnych problemów. POLECAM!
4 / 5
2019-01-18 10:54:55
Jarosława
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2019-01-17 14:34:06
Eugeniusz
Na obecną chwilę nie otrzymałem zamówionego towaru ,czekam już- 4 dni dlatego nie mam wyrobionej opinii na temat sklepu.czekam dalej pomimo informacji że towar został wysłany
5 / 5
2019-01-15 10:04:37
Bernadeta
Profesjonalny sprzedawca i bardzo dobrze zapakowane. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-01-12 09:16:35
Jonatan
Czas dostawy mógłby być krotszy.
5 / 5
2019-01-11 11:32:57
Eryka
Polecam tego sprzedawcę - znalazłam interesujący mnie towar najtaniej, a po zakupie byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia. Towar został szybko wysłany, dotarł bez uszkodzeń z niezbędnymi dokumentami i działa bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-10 09:59:21
Antonina
Szybko otrzymałam towar,polecam
3 / 5
2019-01-09 21:55:04
Antoni
Czas oczekiwania bardzo długi
5 / 5
2019-01-09 16:49:22
Zbyszko
Mogę polecić zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-01-09 16:05:02
Renia
Zakup/ obsługa/wysyłka na 5+
5 / 5
2019-01-08 17:33:32
Mariusz
Po pierwszym zamówieniu polecam . Towar zgodny z opisem . Jak będzie się sprawował nie wiem jeszcze ale sklep na plus .
5 / 5
2019-01-08 09:07:10
Malina
Uczciwość solidnoSC POLECAM
5 / 5
2019-01-04 18:10:51
Arnold
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam.
1 / 5
2019-01-04 13:00:28
Ewelina
Zamówiłam organizer na sztućce, zapłaciłam za pomocą dotpay, po długim czasie oczekiwania na produkt napisałam do sklepu z zapytaniem, czy doczekam się jego doręczenia-zamienienie zostało anulowane, wysłałam potwierdzenie przelewu i cisza. Minęło 1,5 miesiąca, a nie mam ani zamówionego organizera, ani pieniędzy na koncie, NIE POLECAM!
5 / 5
2019-01-03 13:44:28
Eliza
Towar zgodny z opisem, przesyłka sprawna.
1 / 5
2019-01-02 13:40:34
Sofia
Długi okres oczekiwania na przesyłkę, przesyłka niekompletna i w dodatku ciężko się dodzwonić do firmy
1 / 5
2019-01-02 12:25:34
Benedykt
Nie polecam . Zamówienie złożyłem i opłaciłem 10 grudnia... Potwierdziłem link i nie zaglądałem już na pocztę. Po tygodniu zainteresowałem się gdzie jest moja paczka. Zadzwoniłem do sklepu i usłyszałem że moje zamówienie widnieje jako nieopłacone . Skontaktują się z kadrami i oddzwonią do mnie za chwilkę . Po ponad dwóch godzinach postanowiłem zadzwonić jeszcze raz. I mówię że dzwonię w sprawie niewysłanej paczki . Na co pani mówi... Której paczki ? ( To ile tych paczek ludziom nie wysłali ? ) Podaję dane i oczywiście słyszę... Z kadrami nie możemy się skontaktować. Po jakiś 30 minutach dostaję meila o treści. Zamowienie opłacone , zamówienie wysłane , doręczone będzie w piątek ( 21 grudnia ) Udziłem się że może wyślą jak najszybciej. Niestety w piątek paczka nie dotarła. Więc napisałem im że już nie potrzebuję tego. Pojechałem do sklepu , kupiłem to samo gdzieś indziej. Bo to miało być na prezent na gwiazdkę. Doszła przesyłka po świętach. Na mojego meila odpisali że to wszystko wina poczty i mogą ich zaskarżyć bym otrzymał zwrot za koszt przesyłki... Najlepiej szukać winnych wszędzie tylko nie u siebie. Żadnego przepraszam. Takze gorąco NIE POLECAM
5 / 5
2019-01-01 23:50:37
Cecylia
Trochę niepotrzebnego zamieszania , w związku z brakiem koordynacji działań pracowików osługujących zamówienie. Jednak duży plus, za szybkie wyjaśnienie sprawy .
1 / 5
2018-12-30 15:37:21
Bogna
Sklep zapewniał, że wysyłka towaru nastąpi w 12 godzin. Przesyłka dotarła po tygodniu od zakupu mimo, że była informacja o tym, że to pilne. Nie można było skontaktować się ze sklepem. Nie odbierali telefonów. na maile odpowiadali na drugi dzień. Ogólnie radzę omijać z daleka!
5 / 5
2018-12-29 14:41:31
Adam
Wszystko w porządku, polecam!
5 / 5
2018-12-29 14:34:41
Robert
Wszystko przebiegło pomyślnie, w najlepszym porządku. Towar ładnie zapakowany, zabezpieczony na czas wysyłki.
5 / 5
2018-12-26 11:24:49
Ludwik
Wszystko tak jak powinno być. Ważne przyszli przed świętami :)
1 / 5
2018-12-20 07:56:43
Natasza
Fatalnie! Paczka zamówiona 7 grudnia dziś jest 20 i jeszcze nie doszła a specjalnie zamówiłam kurier pocztex 48! Dziecko będzie miało zepsute święta co dzień pyta o maszynkę do waty cukrowej, kontakt słaby, nie polecam nikomu! Nawet się nie umieją wytłumaczyć ze swojego błędu
1 / 5
2018-12-19 13:51:59
Robert
Dywan zamowiony 7 grudnia. Po otrzymaniu wiadomosci mailowej ze status zamowienia zmieniony na wysłano dostałem telefon ze nie maja tego dywanu juz na stanie. Zebym sobie sprawdzil na stronie inne jezeli chce nadal kupic u nich dywa i napisal maila. Po 10 minutach wyslalem maila ze chce ten sam dywan tylko w innym rozmiarze(byl na stanie w sklepie internetowym). Po tygodniu dzwonie i pytam co z tym dywanem, dostaje informacje ze sprawdza i zadzwonią za 5 minut mnie poinformowac. Oddzwonili na drugi dzien ze nie maja ani jednego dywanu juz na stanie i musza anulowac moje zamowienie. Co z tego ze tanie dywany, jak dwa tygodnie prawie czekalem tylko na to zeby sie dowiedziec ze nie bede go miał.
5 / 5
2018-12-19 13:36:33
Roksana
Sklep godny polecenia, zero problemów z realizacją zamówienia, szybko; niestety ja zakupiony produkt musiałam zwrócić - zobaczymy czy będą jakieś problemy przy zwrocie..
4 / 5
2018-12-18 18:26:25
Jowita
Zrobiłam pierwszy zakup. Trudno powiedzieć.
5 / 5
2018-12-17 19:29:39
Wieńczysła
Wszystko sprawnie i konkretnie
1 / 5
2018-12-17 12:54:25
Manuela
Niestety pomimo wielokrotnym monitorowaniu i przelaniu pieniedzy 11.12.2018 mojego zamówienia nie otrzymalam.Nikt w tej firmie ode mnie nie odbiera telefonu.
1 / 5
2018-12-14 12:50:00
Bartłomiej
Po tygodniu zadzwoniłem gdzie jest przesyłka bo dostałem maila że towar wysłany, i dopiero wtedy łaskawa pani mi powiedziała że nie ma tego co zamówiłem ! Może być w marcu :) Moje pierwsze i ostatnie zamówienie u nich.
3 / 5
2018-12-13 16:33:57
Romana
Dosyć bogata oferta, ale nie zgadzają się kolory wzorów meblówki. Na duży plus- informacja od firmy o niezgodności i po rezygnacji z zamówienia szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2018-12-13 14:32:47
Konstancja
Wszystko przebiegło pomyslnie.Dobry kontakt ze sklepem, godny polecenia.
5 / 5
2018-12-12 16:33:05
Walentyna
Szybka realizacja. Ładne ramki na zdjęcia.
4 / 5
2018-12-12 15:07:50
Jonatan
Wszystko ok długo czeka się na realizację i dostawę ale wszystko zgodnie z informacją na stronie.
5 / 5
2018-12-12 13:12:05
Joanna
Towar niestety wadliwy, ale z winy Producenta. Reklamacja i zwrot pieniędzy szybko i bezproblemowo
5 / 5
2018-12-11 14:11:09
Eugenia
Zakup przebiegł w porządku, towar fajnej jakości i zgodny z zamówieniem, polecam
5 / 5
2018-12-11 10:07:12
Wera
Polecam. Paczka dobrze zapakowana. Zegar bardzo ładny.
5 / 5
2018-12-10 22:20:30
Danuta
Produkt zgodny z zamówionym, solidnie wykonany, wszystko sprawnie :)
1 / 5
2018-12-10 21:27:20
Emil
Po zrobieniu przelewu ze sklepem nie ma kontaktu. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonu.
5 / 5
2018-12-10 21:15:01
Wanda
towar zgodny z opisem, polecam
4 / 5
2018-12-10 19:21:25
Władysława
Sklep bez zarzutów,polecam transakcja przebiegła pomyślnie.Dziękuję
3 / 5
2018-12-09 23:53:45
Aldona
Produkt zgodny z opisem.jednak szafa składana tekstylna mogłaby mieć trochę dokładniejszą instrukcje,samemu trzeba było główkować jaki rozmiar rurki z której strony użyć.troche dłuższa dostawa nic myślałam i ciężko było dogadac się z kurierem-dpd,który był mało elastyczny co do godzin późniejszych dostawy,a gdy zaproponowałam inny adres w godzinach,w których kurierowi pasowalo,też marudził mimo że alternatywny adres dostarczenia przesyłki był w tej samej dzielnicy?
5 / 5
2018-12-08 18:59:32
Szczepan
Szybka wysyłka. Towar w 100% spełnił moje oczekiwania. Polecam
1 / 5
2018-12-08 16:32:25
Natalia
Ten biznes nie lubi "pomyłek".
5 / 5
2018-12-06 16:06:11
Sofia
zakupy przebiegły bez problemu , towar dostarczono szybko .Zapakowany bardzo dobrze. Wszystki polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2018-12-06 15:40:14
Dorota
polecam! sprawnie, szybko i zgodnie z tym co na stronie
5 / 5
2018-12-06 10:42:48
Celina
Wszystko odbyło się szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2018-12-05 19:41:50
Zdzisław
Polecam! Skrzynka na listy piękna!
5 / 5
2018-12-05 14:43:56
Konstanty
Polecam, szybko, zgodnie z opisem, towar nie uszkodzony
5 / 5
2018-12-05 12:23:19
Mieczysława
Bardzo pozytywnie. szybko i sprawnie
1 / 5
2018-12-05 11:47:29
Emanuela
Otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem. Nie polecam azmarket.pl .
1 / 5
2018-11-30 14:06:10
Oskar
Kupiliśmy dwa hokery, który zapakowane były fatalnie nogi od nich wystawały poza karton, wykonanie pozostawiało wiele do życzenia, spasowanie elementów słabe, hokery po skręceniu kolibą się, element przyszedł częściowo skręcony z czego jeden w sposób nie właściwy więc musialiśmy najpierw rozkręcić i skręcić poprawnie.
5 / 5
2018-11-30 13:07:21
Antonina
Zamówienia szybko i sprawnie zrealizowane. Polecam
4 / 5
2018-11-29 12:08:48
Halina
Polecam jeśli chodzi o szybkość wysyłki, aczkolwiek towar nie do końca spełnia moje oczekiwania. Przy zamówieniu szafek nocnych w kolorze białym - półki w środku były niedomalowane. Zdjęcie na stronie troszeńke odbiega od rzeczywistości, ale ogólnie ok.
2 / 5
2018-11-29 02:14:46
Nadia
Niestety po trzech dniach nie otrzymałam towaru ani żadnej wiadomości czy przesyłka została już wysłana
4 / 5
2018-11-28 21:52:10
Władysław
Towar zgodny z opisem..Polecam
2 / 5
2018-11-28 21:12:42
Dominik
Realizacjia 24 h. Kpina. Zamówienie w piątek, jutro czwartek a ja nie mam towaru. Dzisiaj o 14.45 dostałem wiadomość sms, że zostwiono avizo i towar (30 kg) mogę jutro odebrać w UP
1 / 5
2018-11-28 19:06:35
Izolda
Towar przyszedł wadliwy, powystawowy z ekspozycji, brak jakiejkolwiek chęci wyjaśnienia, reklamacja wypełniona, do dnia dzisiejszego brak odzewu, zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2018-11-28 16:00:50
Dymitr
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-22 22:20:52
Sara
polecam, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-22 19:22:22
Luba
Super Sprzedawca! Szybko! Sprawnie! Bezproblemowo!
1 / 5
2018-11-22 16:50:08
Romuald
Bardzo wolne odpowiedzi na pytanie, szczegolnie jezeli chodzi o reklamacje.
5 / 5
2018-11-22 15:12:08
Marcelina
Brak elementów w zamówionym zestawie ale szybko uzupełnione.
5 / 5
2018-11-22 12:04:29
Emanuela
Towar zgodny z opisem. Sprawna transakcja. Polecam
5 / 5
2018-11-21 14:14:22
Daria
Bardzo dobry kontakt, szybko zrealizowane zamówienie - polecam
5 / 5
2018-11-20 18:43:01
Sergiusz
Zdziwił mnie nie duży pakunek, ale po złożeniu szafy okazała się zgodna z opisem dołączonym zdjęciem.
5 / 5
2018-11-20 16:24:04
Renata
Dobry kontakt, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem, zawartość opakowania kompletna. Bardzo polecam
4 / 5
2018-11-17 12:49:09
Emil
Przy pierwszym zamówieniu towar dostałem uszkodzony. Zgłosiłem do reklamacji. Później otrzymałem już nie uszkodzony. A z produktu jestem zadowolony.
3 / 5
2018-11-15 18:07:10
Eliza
Szafka przyszła bardzo szybko ,niestety w wielu miejscach elementy były lekko uszkodzone i jedna deseczka była odwrotna z czym poradził sobie mój mąż,wygląd zgodny ze zdjęciem,możliwe że elementy zostały uszkodzone przy przewożeniu ?
1 / 5
2018-11-15 12:58:13
Aldona
Pieniądze wysłałam towaru nie otrzymałam bo nie ma w magazynie czekam na zwrot kasy ciekawe kiedy odesla
5 / 5
2018-11-15 07:42:15
Brygida
sklep ma podejście do klijenta
5 / 5
2018-11-14 20:54:59
Dalia
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-14 12:56:21
Zdzisław
Zgodność towaru z opisem, szybka i bezproblemowa wysylka
5 / 5
2018-11-13 18:15:40
Izydor
Sprzedawca godny polecenia.Super!!!
5 / 5
2018-11-13 10:11:32
Paulina
Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-12 12:42:29
Konstanty
Sklep oceniam bardzo dobrze, przesyłka szybko dotarła. Polecam z całą pewnością.
5 / 5
2018-11-12 11:54:51
Marzena
Świetna firma! Obsługa posprzedażną na najwyższym poziomie!!! Polecam!!!
5 / 5
2018-11-11 17:21:50
Manuela
Polecam mimo problemów z dostępnością towaru zostałam poinformowana telefonicznie i nastąpiła możliwość zmiany na towaru inny kolor. Bardzo kompetentni pracownicy.

Rzetelne opinie o www.azmarket.pl