Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję azs24.pl

Azs24.pl Opinie 4.6 (62)

Ul. Strąkowa 15A
01-100
Warszawa
(22) 298-54-77
opinie Azs24.pl
4.6
62
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 20:05:13
Bartłomiej
produkt jak na zdjęciach, szybka dostawa towaru - to nie moje pierwsze zakupy w tym sklepie i jak zawsze jestem zadowolona :)
5 / 5
2020-02-11 18:15:58
Judyta
Poleć sklep. Kolejny mój zakup w tym sklepie.
3 / 5
2020-02-06 11:14:44
Edyta
Asortyment i jakość bardzo dobra, natomiast 2 gwiazdki odjete za totalnie nieekologiczne pakowanie. Podkreślę, że nie jestem eko szaleńcem, ale opakowanie piżamy w worek foliowy, następnie w kartonik foliowy, następnie w 5 metrów folii bąbelkowej, następnie w styropianowe chrupki i karton z naklejką ostrożne uważam za ogromne marnotrastwo i zaśmiecanie planety.
5 / 5
2020-01-28 23:23:23
Ksenia
Bardzo szybka realizcja zamówienia
5 / 5
2020-01-28 23:20:29
Fryderyka
Towar zgodny z zamówieniem bardzo wręcz ekspresowa jego realizacja. Strona sklepu czytelną.
5 / 5
2020-01-28 06:46:04
Eliza
Świetny kontakt, szybka przesyłka
5 / 5
2020-01-24 13:23:12
Izolda
wysoki poziom, bedę nadal korzystać, polecam
5 / 5
2020-01-23 12:07:09
Helena
Szybko, sprawnie, 100% zadowolenia
5 / 5
2020-01-17 15:24:05
Robert
Jestem bardzo zadowolona z zakupów szybką dostawa
4 / 5
2020-01-17 14:46:02
Bernadeta
Bardzo fajny sklep, z gama produktów dla atopików niedostępną gdzie indziej. Na trzy zamówienia w tym sklepie, na jedno musiałam czekać ponad 2tygodnie, co było zniechęcające, ale pracownik sklepu poinformował mnie o opóźnieniu zamienia dosc szybko.
5 / 5
2020-01-10 12:41:32
Jerzy
Produkty dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka.
4 / 5
2020-01-08 16:51:30
Hanna
Zamawiałam towar 2 dni przed świętami, stąd pewnie dłuższy czas realizacji. Towar przyszedł dobrze zapakowany, w komplecie.
5 / 5
2019-12-19 17:22:13
Wiktoria
Szybko, profesjonalnie. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-12-06 08:28:00
Grzegorz
jestem bardzo zadowolona z zamówienie i realizacji. Polecam
5 / 5
2019-12-04 14:01:19
Norbert
Bardzo sprawna i sympatyczna obsługa. Jako jeden z niewielu sklepów posiadał poszukiwany towar.
5 / 5
2019-11-06 13:20:51
Wacław
Polecam! Super obsługa godni polecenia!
1 / 5
2019-10-21 12:00:59
Bożena
Zakupiłam w tym sklepie lecznicze koszulki dla Mamy chorującej na pęcherzycę, jedną w rozmiarze midium drugą large. Koszulki przyszły opatrzone pląbami, otworzyłam większy rozmiar aby sprawdzić czy będzie odpowiedni (koszulki nakłada się na mokro) ale już large wchodzil opornie na rany więc postanowiłam odeślać mniejsza z koszulek. Zaznaczam że mniejsza była nie otwierana ponieważ już z dużą mieliśmy problem ubrania na rany. Po odesłaniu koszulki otrzymałam wiadomość że plomby na produkcie zostały "przecięte" chociaż w rzeczywistości wysłałam koszulkę nienaruszoną. Zdaje sobie sprawę że jest to słowo przeciwko słowu bo niestety przed wysyłką nie zrobiłam zdjęć plomb, czego żałuję ale nie przypuszczałam że to są oszuści, niestety przejechałam się na firmie i stanowczo nie polecam. Pani sprzedawczyni przez telefon zapewniała mnie że oni nie mają interesu w otwieraniu tej paczki, jednak cena koszulki 160zl myślę jest nawet całkiem w ich interesie. Już dawno nie widziałam takich oszustów! Dodatkowo niestety moja niepochlebna opinia sklepu na "google" zostaje wciąż usuwana.
5 / 5
2019-10-18 14:12:50
Władysława
Profesjonalnie i szybko. Polecam
5 / 5
2019-09-19 11:52:36
Liza
Wszystko szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-09-02 11:13:10
Marcel
Szybka wysyłka, produkty bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-28 17:26:38
Ewelina
Bardzo szybka realizacja. Produkt wysokiej jakości, działa , likwiduje świąd i znacząco zmniejszył obszar azs. U mnie się sprawdził, polecam.
4 / 5
2019-08-13 11:20:32
Nadia
Przesyłka dotarła do mnie po ponad tygodniu. Potwierdzenie wysłania dostałam tego samego dnia co zamówiłam, lecz po kontakcie telefonicznym, który był naprawdę szybki i sprawny dostałam informację, że system za szybko wygenerował wiadomość. Mile zaskoczona byłam gratisami jakie dołączyli mi do przesyłki. Produkty spełniają swoją funkcję i jestem zadowolona :).
4 / 5
2019-08-13 10:34:28
Genowefa
Czas realizacji inny niż podany na sklepie, brak obiecanych próbek w paczce,dosłane dopiero po upomnieniu się. Pomimo tego uważam że sklep jest godny polecenia. Duży wybór i przystępne ceny.
3 / 5
2019-07-26 22:32:52
Roksana
Sklep ok, gorzej z produktem.Zamówiłam rajstopki lecznicze comfyfast na AZS i po 3 dniach zrobiły się w nich dziury a tanie nie były.
3 / 5
2019-07-26 22:32:52
Renia
Sklep ok, gorzej z produktem.Zamówiłam rajstopki lecznicze comfyfast na AZS i po 3 dniach zrobiły się w nich dziury a tanie nie były.
4 / 5
2019-07-09 22:59:56
Arnold
Komunikatywni praconicy infolinii.
5 / 5
2019-07-04 17:49:05
Adrian
to była jedna transakcja, ale wzorcowa
5 / 5
2019-07-01 13:13:43
Łucjan
Polecam, szybka wysyłka. Towar zgodny z towarem.
4 / 5
2019-06-26 09:03:20
Julita
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia
5 / 5
2019-06-07 22:34:38
Izabela
nie wiem co napisać zamówione produkty nie były dla mnie/ myślę że dobrze/
5 / 5
2019-06-04 13:16:54
Konstanty
Bardzo polecam! Szybka wysylka, dobry kontakt, yowar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-05 16:20:18
Felicjan
Wszystko w porządku. Sprawna dostawa
5 / 5
2019-04-25 15:22:51
Natalia
Zakupy ok, tylko długo czekałam na zaksięgowanie w sklepie wpłaty, przez co towar został wysłany z opóźnieniem.
5 / 5
2019-04-16 10:30:22
Anita
Dobre produkty choć dość drogie, dostałam bezpłatne próbki i maskotkę ze srebrem, za co bardzo dziękuję.
5 / 5
2019-04-10 11:53:48
Kazimiera
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-05 16:13:00
Bogdana
Bardzo dobrej jakości produkty
5 / 5
2019-04-03 22:31:33
Aleksander
Bardzo szybka wysyłka,bieżąca informacja o zamówieniu,to już kolejne zakupy i zapewne nie ostatnie,polecam
4 / 5
2019-03-18 13:58:51
Wioletta
Polecam, zamówiony kosmetyk dotarł zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-01-17 15:43:14
Danuta
Transakcja zrealizowana szybko i bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-01-02 06:47:07
Beniamin
Bardzo sprawna i szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
4 / 5
2018-12-29 23:55:32
Stanisława
Zamówiłam rękawiczki dla siostrzenicy,która ma AZS,widać znaczną poprawę na skórze,mniej dokuczliwe objawy,a co za tym idzie lepsze samopoczucie dziecka.Jedyny minus dla sklepu,to panie które obsługiwały infolinię nie potrafiły mi powiedzieć jaki rozmiar będzie odpowiedni dla 11-sto letniej dziewczynki,ponieważ rozmiary dziecięce,wydawały się być za małe,wkońcu sama zdecydowałam i wybrałam rękawiczki dla dorosłych rozmiar S,które okazały się być idealne.
5 / 5
2018-12-28 21:32:18
Adrian
Sklep działa bez zarzutu, szybka wysyłka. Produkty nie do końca trafione, nie zaszkodziły, ale też nie pomogły. Mamy ciężkie zmiany skórne i od trzech lat szukamy pomocy, więc nie jestem zdziwiona, że i te kremy nie przyniosły ukojenia. Jednak nie poddaję się i wciąż szukam odpowiedniego specyfiku.
5 / 5
2018-12-27 15:17:40
Mateusz
Bardzo szybka, sprawna realizacja zamówienia
4 / 5
2018-12-10 09:14:22
Leon
jest dobrze ,polecam ten sklep
5 / 5
2018-11-09 09:39:48
Piotr
Polecam. Wszystko w porządku jeśli chodzi o proces sprzedaży
5 / 5
2018-10-27 21:01:46
Weronika
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Nie kontaktowałam się w sklepie, nie korzystałam z darmowej wysyłki itd także oceniam tylko i wyłącznie złożenie zamówienia przeze mnie, poprzez realizację i wysyłkę. Zamówione produkty były u mnie bardzo szybko.
5 / 5
2018-10-25 22:15:02
Patrycja
Expresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Bandaż comfifasty.
5 / 5
2018-10-15 16:45:39
Franciszka
Polecam zakupy, szybka wysyłka, wszystko bez zarzutu
3 / 5
2018-10-03 18:14:46
Łukasz
Obsługa generalnie ok. Odpowiada dość szybko na wiadomość. Co do towaru - miernie. Nie do końca opisane, inne na zdjęciu aniżeli zostało dostarczone.
5 / 5
2018-09-06 11:44:01
Kacper
Jak na razie widać rezultaty.
5 / 5
2018-08-17 20:22:42
Mateusz
Wszystko ok, super szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-08-17 12:06:04
Angelika
bardzo miło , profesjonalnie, ekspresowa przesyłka, bogaty asortyment- polecam z całego serca
5 / 5
2018-08-13 10:40:00
Mariusz
Bez zastrzeżeń! Gorąco polecam!
5 / 5
2018-08-10 10:00:21
Jan
Wszystko na najwyższym poziomie- firma godna polecenia
4 / 5
2018-08-04 21:33:14
Honorata
Bez zarzutów . Zamówiłam i przyszło. Nie miałam żadnych pytań do sprzedawcy na temat asortymentu czy przesyłki.
5 / 5
2018-07-28 12:57:31
Oliwier
Pomocne miejsce dla osób z AZS.
4 / 5
2018-06-25 15:57:24
Alfred
większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2018-06-12 20:04:52
Kornel
zakupy przebiegły sprawnie, sklep ma dobre ceny jeśli chodzi o comfifasty, szybko wysłali moje zamówienie, polecam sklep
5 / 5
2018-06-01 14:50:56
Beniamin
Wszystko na medal, na pewni jeszcze kiedyś skorzystam
5 / 5
2018-04-11 13:40:40
Maksym
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, polecam
5 / 5
2018-03-15 13:12:34
Matylda
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2018-02-07 16:26:45
Julian
Bardzo miła obsługa, udziela wyczerpujących informacji, przy okazji sporo się dowiedziałem o atopowym zapaleniu skóry:) Pozdrawiam

Rzetelne opinie o azs24.pl