Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AZSTUDIO.COM.PL

AZSTUDIO.COM.PL Opinie 4.5 (107)

11 LISTOPADA 69/77
26-600
RADOM
483441238
opinie AZSTUDIO.COM.PL
4.5
107
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 21:36:09
Nadia
Szybko, gładko i bez problemów
1 / 5
2020-02-05 10:33:27
Stefan
Zamówiłem anteny, dokonywałem zamówienia krok po kroku jak było na stronie internetowej. Wybrałem jeden z możliwych i dostępnych sposobów dostawy i dokonałem płatności. Zamówiony towar nie został wysłany ponieważ miałem jeszcze dopłacić do przesyłki, bo "bo towar się nie zmieści". Po interwencji z mojej strony usłyszałem, cyt. "muszę dopłacić, bo to nie jest ich błąd tylko błąd systemowy". Nie rozumiem, co autor miał na myśli. Powiedziałem, że żądam przysłania towaru, że to nie moja wina. Niestety zamówiony towar nie dojechał, zostały mi zwrócone pieniądze. Właśnie sprawdziłem i nadal mogę zamówić ten towar w ten sam sposób. Czyli "błąd systemowy" nie został poprawiony. Ciekawe, czy teraz przyślą te anteny, czy znowu będę miał dopłacić, bo .......? ktoś nie poprawił "Błędu Systemowego"
5 / 5
2020-02-04 16:24:15
Sofia
Szybko, sprawnie i taniej jak na allegro.
5 / 5
2020-01-30 11:46:11
Marcelina
Radiotelefon HYT TC-446S. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Na ogromny plus należy zaliczyć pomoc i doradztwo w wyborze produktu, na którą można liczyć w jednym z portali społecznościowych. To był mój pierwszy zakup w azstudio i na pewno nie ostatni.
5 / 5
2020-01-17 15:06:48
Sylwia
Bardzo się starali, aby przesyłka doszła przed świętami.
5 / 5
2020-01-11 17:11:18
Patryk
Szybka i profesjonalna dostawa, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
1 / 5
2020-01-11 14:22:58
Oleg
Zamówienie złożyłem 16 grudnia i powinienem je otrzymać w ciągu 5 dni. Po upływie tych 5 dni zostałem poinformowany, że towar nie został wysłany i sklep nie był w stanie podać powodu dlaczego tak się stało. 28 grudnia zadzwonili, że nie mają zamówionego przeze mnie przedmiotu i będzie on dostępny po 7 stycznia (!!!). Za chwilę minie miesiąc od zamówienia, a ja dalej czekam... Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2020-01-07 18:16:35
Franciszka
Jesteście najlepsi na całym świecie ....
5 / 5
2019-12-23 12:20:04
Kazimierz
Obsługa miła, bezproblemowa i rzeczowa. Kontakt bardzo sympatyczny.
4 / 5
2019-12-18 06:55:27
Mieczysław
Kontakt bardzo dobry, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-09 20:08:36
Wojciech
Do ślijcie śrubkę do przykręcania bata tą malutką i odpowiedni kluczyk do tej śrubki na adres 21-040 Świdnik ulica Kalinowa 11 przez 57 tym razem bez faktury
5 / 5
2019-12-04 16:45:35
Greta
Super, wysłałali towar na podstawie potwierdzenia przelewu bez zaksięgowanej kwoty, który był potrzebny na cito dla OSP. Polecam sklep, ceny dobre, obsługa przez telefon miła i fachowa.
5 / 5
2019-11-07 06:34:12
Ireneusz
Bardzo dobra obsługa. Mam skalę porównawczą ponieważ kupuję sprzęt krótkofalarski w innych sklepach. Zamierzam nabyć w tym sklepie kolejne urządzenia. Polecam ten sklep.
1 / 5
2019-10-23 13:13:39
Elżbieta
Czekam trzeci tydzień na towar .
1 / 5
2019-10-03 12:04:25
Mateusz
sklep nie posiada oferowanych towarow
5 / 5
2019-09-27 08:25:08
Bogna
SUPER KONTAKT Z OBSŁUGĄ. FANTASTYCZNIE DORADZAJA POLECAM
5 / 5
2019-08-28 18:20:35
Wincenty
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja i swietny produkt. Polecam
5 / 5
2019-08-09 09:56:58
Ewelina
Profesjonalnie na każdym etapie.
5 / 5
2019-07-16 07:23:33
Mieczysława
Znają się na rzeczy. W pełni polecam.
5 / 5
2019-07-11 12:46:51
Beniamin
dobre doradztwo w/s potrzeb klienta, zakupiony sprzęt przetestowany i zgodny z przedstawioną ofertą
5 / 5
2019-06-04 11:40:30
Gabriela
Super obsługa klienta, można liczyć na pomoc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-30 12:36:09
Halina
Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka.
5 / 5
2019-05-07 11:40:31
Ireneusz
Polecam, wiarygodny kontrahent .
4 / 5
2019-04-22 18:39:00
Ludwika
Rewelacja, bardzo profesjonalne wywiązanie się z umowy. Polecam.
5 / 5
2019-04-05 09:44:38
Bernard
Współpraca ze sklepem wzorową. Towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2019-03-11 23:18:59
Karol
Profesjonalny, duży wybór towaru ,przystępne ceny ,
2 / 5
2019-03-11 14:24:32
Ludwik
Po zamówieniu i zapłaceniu na drugi dzień dostałem informację, że zlecenie nie zostanie zrealizowane z powodu na brak towaru zamawianego. Pieniądze mi zwrócono jeszcze w następnym dniu. Moim zdaniem jak jest brak towaru to powinno to być natychmiast odzwierciedlone na stronie WWW.
5 / 5
2019-02-27 11:25:03
Henryka
Super! towar zgodny z opisem! szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-02-01 15:07:38
Oliwier
Po rozmowie z handlowcem zostały rozwiane moje wszelkie wątpliwości, przesyłkę otrzymałem w deklarowanym czasie. Paczka monitorowana na każdym jej etapie obsługa godna polecenia
5 / 5
2018-12-24 10:18:58
Tadeusz
Dobra komunikatywność. Robiłem zakupy w tym sklepie po raz drugi i jestem zadowolony. Polecam
5 / 5
2018-11-15 10:01:48
Irmina
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2018-11-14 18:30:02
Łucja
Dostawa najlepszym kurierem DHL, towar zgodny z opisem, kontakt ze sklepem ok, wszystko przebiegło jak należy
5 / 5
2018-10-10 20:25:54
Mieczysława
Towar był ok tak jak w opisie.
5 / 5
2018-10-03 09:52:26
Angelika
Bardzo dobry sklep,służą fachową pomoca
5 / 5
2018-09-12 11:19:56
Inga
Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa (pan ze sklepu zadzwonił do mnie i dopytał czy na pewno sprzęt który zamówiłam bedzie spełniał moje oczekiwania). Wszystko poszło sprawnie i polecam ten sklep
5 / 5
2018-09-07 12:22:08
Wiktoria
jako sklep oceniam na bardzo dobry z plusem jednak sprzęt nie został jeszcze wypróbowany bo to ma być prezent dla syna, a syn będzie u nas dopiero w październiku, wtedy damy opinie o sprzęcie. mam nadzieję że działa wszystko jak należy i opinia będzie bardzo pozytywna. pozdrawiam
5 / 5
2018-08-27 18:02:19
Marcin
Świetny produkt, za dobrą cenę.
5 / 5
2018-08-23 18:24:27
Felicjan
Świetny kontakt, weryfikacja czy potrzebny mi towar jest na stanie przez chat, tego samego dnia wysłane. Na drugi dzień kurier z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2018-08-01 12:22:49
Alicja
Szybka realizacja i super doradztwo
5 / 5
2018-07-27 14:38:38
Dymitr
Sklep godzien polecenia. Pomocni w doborze towaru, szczególnie Pan Zbyszko
5 / 5
2018-07-20 23:07:33
Roksana
z małymi problemami ale szybko załatwione
5 / 5
2018-07-13 12:33:27
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2018-06-08 14:57:32
Celestyn
Szybko, sprawnie, solidnie, polecam wszystkim - więcej tak dobrych sprzedawców.
5 / 5
2018-06-06 15:26:40
Irma
Expresowa wysyłka :) Towar zgodny z opisem. polecam
5 / 5
2018-04-23 21:08:24
Amelia
Bardzo dobra obsługa klienta i czas realizacji zamówienia
5 / 5
2018-04-03 07:45:58
Emilia
Bardzo profesjonalny sklep, z miłą i kontaktową obsługą.
4 / 5
2018-03-29 12:13:51
Karol
Nie wiem jak to określić ale dostałem towar naprawdę dobrej jakości spełniający moje oczekiwania niestety mimo iż jakość wykonania towar NIE jest firmowy a takowy zamawiałem...
1 / 5
2018-03-22 10:37:00
Patryk
na produkt czekałem prawie 3 tygodnie i się nie doczekałem!!! :(
5 / 5
2018-03-08 16:38:18
Kajetan
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie Polecam ...
5 / 5
2018-02-22 09:45:32
Damian
Jestem zadowolony z jakości zakupionego towaru. Cenna pomoc poprzez czat ze strony sklepu AZSTUDIO.COM w wybraniu i dopasowaniu przedmiotu (mikrofono-głośnika do mojego urządzenia). Dobry kontakt ze sprzedającym. Tak na marginesie tydzień wcześniej zakupywałem mikrofonogłośnik w innym sklepie i okazał się beznadziejny, a towar dostarczała mi firma Polska Poczta, gdzie czas oczekiwania trwał 7 dni ! - nigdy więcej nie skorzystam z nich.
5 / 5
2018-02-21 16:22:06
Wioletta
Polecam wszystkim ktorzy potrzebują sprzetu szybko. Obsluga profesjonalna. Brak problemu z kontaktem.
5 / 5
2018-02-17 14:07:25
Kazimierz
Wszystko w porzątku.Towar zamówiłem we wtorek a w piątek miałem w domu.
5 / 5
2018-02-16 10:20:18
Jarosław
Jedyna firma z takim wyborem akumulatorów do radiotelefonów.
5 / 5
2018-01-28 20:06:40
Wacław
Wszystko na najwyższym poziomie
4 / 5
2018-01-24 10:44:38
Stanisław
Szybko, bezproblemowo, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-01-22 09:20:13
Marina
Bardzo sprawnie, na pewno skorzystam w przyszłości
4 / 5
2018-01-21 13:48:07
Gustawa
Tak sobie towar ok ale czas dostawy to eliminacja
5 / 5
2018-01-15 15:53:18
Irma
Świetny kontakt, ogromny wybór, zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2018-01-15 13:16:47
Renia
Bardzo sprawna obsługa. Szybka dostawa, następnego dnia towar na miejscu. Szybko sprawnie profesjonalnie.
1 / 5
2018-01-15 08:29:56
Łucjan
mam wystawić opinie a towaru nie mam do dzisiaj pomimo że zapłaciłem już 10.01
4 / 5
2018-01-11 06:24:11
Julianna
Współpraca godna polecenia. Szybko sie kontaktują z klientem. Towar tez wysokiej klasy.
5 / 5
2018-01-03 20:19:27
Mateusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar na zamówienie, monitorowany ze strony sprzedawcy. Informacja telefoniczna o zmianie statusu zamówienia. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-01-02 08:07:36
Natalia
Fachowa pomoc w problemie z radiem. Lludzie, który znają się na rzeczy. Polecam
5 / 5
2017-12-15 16:29:40
Stefania
SZYBKO I SPRAWNIE. POLECAM GORĄCO.
5 / 5
2017-11-29 09:22:10
Weronika
super. fachowo doradzone. sprzet pierwsza klasa
5 / 5
2017-11-23 20:30:31
Apoloniusz
Wszystko w jak najlepszym wydaniu :)
5 / 5
2017-11-03 14:58:08
Renia
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia.
5 / 5
2017-10-17 14:06:18
Gabriel
Firma wiarygodna i solidna. Polecam.
5 / 5
2017-10-12 12:42:07
Bolesław
Dobrze. Obsługa pomocna i sprawna. Polecam
4 / 5
2017-10-06 19:53:36
Bartłomiej
Zamówienie dostałem dopiero 8 dnia, bo sprzedawca pomylił kod pocztowy zamiast 96-500 wpisał na adresie 95-600 i kurierzy pogłupieli :). Ale towar I klasa, przewyższył moje oczekiwania:) :):) Polecam !!!
1 / 5
2017-10-05 09:55:13
Maria
Niestety mój zakup nie doszedł do skutku. Po kilku dniach dostaję email z automatu, że zlecenie zostało anulowane. Pan się tłumaczył że strona pokazała im produkt którego już nie sprzedają od 4 lat. Fajnie ;-)
5 / 5
2017-09-13 14:33:18
Ludmiła
Szeroki asortyment i przystępna cena.
5 / 5
2017-09-12 12:59:04
Eligiusz
Jestem zadowolona , transakcja przebiegła bez żadnych problemów towar zgodny z opisem wszystko ok. Polecam
5 / 5
2017-09-01 10:56:03
Emilia
Wspaniale. Oby wszyscy tak dzialali, w tym i ja ;-)
2 / 5
2017-08-31 19:40:18
Oskar
brak towary a sklep wystawia go na stronie
5 / 5
2017-08-02 22:36:12
Arnold
Trochę długo czekałem na towar .Po za tym wszystko ok dobry kontakt
5 / 5
2017-07-13 19:57:32
Igor
Po kontakcie telefonicznym ok.
1 / 5
2017-07-10 11:32:16
Klaudia
Wystawiają towar którego nie posiadają
5 / 5
2017-07-09 21:22:52
Wieńczysła
Wszystko GIT ! Polecam serdecznie ! Pozdrawiam.
5 / 5
2017-07-03 09:59:26
Franciszek
Niezwłoczna wysyłka, czysto zapakowane, towar według zamówienia.
5 / 5
2017-06-27 16:22:44
Ludwik
Super sklep właściciel konkretny.pomocny. Obsługa profesjonalna całkowicie polecam
5 / 5
2017-05-30 23:35:55
Laura
Wszystko wzorowo. Dobry kontakt. Sprawna wysyłka.
5 / 5
2017-05-04 09:28:45
Regina
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar wysyłany bez opóźnień. Polecam
5 / 5
2017-04-11 10:37:09
Cecyl
BARDZO DOBRY KONTAKT I REALIZACJA ZAMÓWIENIA
4 / 5
2017-03-30 08:24:58
Szczepan
Powinna być instrukcja użytkowania towaru w języku polskim
4 / 5
2017-03-29 14:30:49
Donata
Dostawa moglabyc ciut szybciej , ale tak to nie ma do czego sie przyczepic
4 / 5
2017-03-16 12:45:07
Justyna
Jestem zadowolony z obsługi. Polecam sklep.
5 / 5
2017-03-10 15:50:39
Renata
Polecam, pełny profesjonalizm!
5 / 5
2017-02-23 19:01:28
Eligiusz
Bardzo dobrze, towar zwrócony
5 / 5
2017-02-17 13:38:37
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie , polecam
1 / 5
2017-02-15 19:07:22
Romana
3 tygodnie czekam na towar. A do tego brak odpowiedzi na e-mail
5 / 5
2017-02-15 15:38:34
Henryka
Zakup dokonany w sklepie przypadkowo wybranym w internecie, ale gorąco polecam!!!!
4 / 5
2017-01-30 13:48:31
Przemysław
Okres oczekiwania na wysyłkę ponad 2 tyg - śmiech na sali
5 / 5
2016-12-15 19:45:10
Alina
Sklep zdecydowanie polecam. Niestety zestaw słuchawkowy VOXTECH ECH1040 M2 zdecydowanie poniżej oczekiwań. Odradzam każdemu ten produkt.
5 / 5
2016-12-01 07:47:02
Aldona
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, chciałbym, żeby każdy sklep internetowy tak dobrze działał.
5 / 5
2016-11-28 08:11:50
Gustawa
Super kontakt i express wysyłki.
5 / 5
2016-10-07 09:37:49
Iwo
Wszystko przebiegło sprawnie. Miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 14:18:36
Zdzisław
Expresowa dostawa. Wszystko OK.
5 / 5
2013-02-04 16:39:31
Stanisław
polecam sprzedawcę szybka obsługa i profesjonalna
5 / 5
2012-12-14 13:01:51
Felicjan
Po prostu PROFESJONALNIE! Pod każdym względem!!! Polecam bardzo:)
5 / 5
2012-06-22 10:04:32
Bartosz
Jak dotąd najlepsza porada przed zakupem jaką otrzymałem , zakup trafny i pomoc również. Dzięki .
1 / 5
2012-02-27 11:13:22
Jakub
Nie polecam,kupiłem "niby" CB radio pieniądze wpłaciłem a oni mi że towaru nie ma,to po co na stronie jest jako dostępny, tylko żeby pieniądze oddali.
5 / 5
2011-11-08 22:43:46
Waldemar
Co tu dużo pisać , profesjonalna porada i pomoc w podjęciu decyzji , sprzęt pierwsza klasa .Chłopaki wiedzą co robią :)
5 / 5
2011-08-03 17:23:38
Mateusz
Właściwie same plusy: bogaty asortyment, fachowa obsługa, szybkość realizacji zamówienia, ceny na przyzwoitym poziomie. Jedyny mały zgrzyt to dostawa, owszem szybko i w sumie bez problemów, ale kurier mało komunikatywny, mimo, że prosiłem o dostawę po 17:00 był pod domem już przed południem zły, że nikogo nie ma, po czym oczywiście paczkę zostawił u sąsiadów. No cóż, ale kurier nie jest pracownikiem sklepu, więc na moją ocenę AZStudio wpływu nie ma. Z czystym sumieniem polecam ten sklep, a najlepiej jeśli ktoś ma możliwość odbioru osobistego.
5 / 5
2011-06-09 11:06:59
January
Znalazłem ofertę tej firmy w internecie. Cena w/w kompletu słuchawek + koszt przesyłki kurierem = uśmiech na mojej twarzy. Uśmiech nie zszedł z niej także dlatego, że: - kupiłem poprzez stronę sklepu bez konieczności pełnej rejestracji; myślę, że jest to strzał w "10"! Ktokolwiek kupował jedną rzecz w jakimś internetowym sklepie będzie wiedział w czym rzecz; - ponieważ był to ostatni komplet, zadzwoniłem do sklepu i uzyskałem przy okazji fachową opinię co do celowości zakupu; - po 10 minutach w koszyku miałem rezerwację, po kolejnych 10 - zrobiłem przelew - w piątek; we wtorek kurier pojawił się w domu z przesyłką. Podsumowując - fachowość, ułatwienie dla klienta jednorazowego, szybkość realizacji, no i - cena! Szczerze POLECAM!
5 / 5
2011-06-02 22:46:41
Ziemowit
Znakomity kontakt z obsługą sklepu. Fachowość i kompetencja w sprawach radiotelefonów profesjonalnych. Wiedzą co proponują i potrafią doradzić. Zakupiłem radiotelefony MOTOROLA. Nie wiedziałem że w moim mieście są TAKIE firmy. Szczerze polecam. Z.
4 / 5
2011-05-09 22:00:58
Mateusz
Przed zakupem tuby Pa Alan EH-800 zadzwoniłem by zapytać ile metrów jest przewodu i czy jest wtyk zamontowany. Uzyskałem odpowiedź pozytywną i że jest około 5 metrów przewodu, gdyż nie chciałem bawić się w lutowanie. Po dostarczeniu przesyłki okazało się, że jest tylko 15 cm przewodu bez wtyku. Musiałem dać jeszcze zarobić elektronikowi. Trochę więcej uczciwości w rozmowie by się przydało. Po za tym jest ok. Polecam ten sklep. Mirek.

Rzetelne opinie o AZSTUDIO.COM.PL