Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję B-ELEKTRONIK

B-ELEKTRONIK Opinie 3.7 (140)

Żeromskiego 43/15
26-800
Białobrzegi
881617339
opinie B-ELEKTRONIK
3.7
140
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2024-02-07 07:00:24
Grzegorz
Zamówienie doszło bardzo szybko. Mogę polecić
1 / 5
2024-01-30 17:39:04
Grzegorz
Uwaga Złodzieje!!!!!! Podobnie jak inne osoby czekam na zwrot pieniędzy od ponad roku. Po poinformowaniu mailowym o zgłoszeniu sprawy na policję kontakt całkowicie niemożliwy. Jeśli chcesz mieć spokój omijaj tą firmę krzak szerokim łukiem bo albo nie dostaniesz w ogóle towaru albo po uwzględnieniu gwarancji przez producenta nie oddadzą Ci pieniędzy. Wystarczy poczytać komentarze. Niestety dałem się nabrać ale w tej chwili będę robił wszystko aby to złodziejstwo zakończyło swoją przygodę z rynkiem...
1 / 5
2023-12-07 05:22:48
Snebo Sp. z o.o.
Firma nierzetelna, nie zwraca pieniędzy za brak zamówionego towaru, nie polecam.
5 / 5
2023-11-28 19:08:12
Marcin
Wszystko okej. Polecam
1 / 5
2023-11-12 13:31:45
Tomasz
Firma nie wysyła towaru, nie zwraca pieniędzy pomimo deklaracji zwrotu. Zero odzewu. Oszuści
1 / 5
2023-10-19 15:20:12
Beata
Zostałam oszukana przez tę firmę .Nie przysłali towaru ,nie odsyłaja pieniędzy , tylko maile ,że im przykro itd. -jawne naigrywanie się z klientów , których udało im się oszukać Dziwi mnie to ,że żaden organ ścigania nie wziął się za nich , bo podobnie jak mnie oszukali już wiele osób i będą dalej oszukiwać .Ale mama nadzieję ,że sprawiedliwość i ich dosięgnie .ODRADZAM!!!!!!
1 / 5
2023-09-28 09:57:17
oszukana
oszuści i złodzieje, zamówienie opłacone dwa tygodnie temu, przesyłki brak, zero odpowiedzi na maila, zero kontaktu telefonicznego
1 / 5
2023-08-15 06:42:05
A_K_
Tragedia. Zapamiętajcie dokładnie literkę 'B' w nazwie, bo to faktycznie sprzedawca klasy 'B' - będziecie wiedzieć na przyszłość, jakiego sprzedawcy unikać u pośredników typu Morele czy Empik. Oferują towar, którego nie mają. 5 dni po zamówieniu dostałem wiadomość, że przesyłka się opóźni, najprawdopodobniej o kilka dni i że w ramach przeprosin dostanę jakieś bliżej nieokreślone "gratisy". Tydzień później wreszcie... dostałem wiadomość, że przesyłka się opóźni, najprawdopodobniej o kilka dni XD (kopiuj-wklej). Na pytania, ile dokładnie to opóźnienie potrwa, dostałem wymijające odpowiedzi bez konkretów. Ostatecznie przesyłka doszła z 14-dniowym opóźnieniem, a szumnie zapowiadanymi "gratisami" okazał się być... jeden, pojedynczy, samotny flamaster. XD Typowy Januszex, który bawi się w "maksymalizację zysków" kosztem klienta.
1 / 5
2023-07-24 17:30:53
Robert
Szkoda, że nie można dać zero gwiazdek. Czekam na zwrot pieniędzy kilka miesięcy. Raz na jakiś czas odbiorą telefon i po raz enty przekazują informację do księgowości. Czytając inne opinie utwierdzam się w przekonaniu, że to oszuści. Te 5gwizdkowe opinie to chyba sami sobie wystawiają.
1 / 5
2023-06-21 16:42:10
Jacek
Kupowałem przez Empik. Zamówienie anulowano, a pieniędzy do dzisiaj nie zwrócili. Nie odpowiadają na meile
1 / 5
2023-06-07 09:47:24
bee
Dno. Kupowałem za pośrednictwem empiku, 2.06. Realizacja-24 godziny. Od tej pory NIC. Jest 7. Omijać z daleka. Ich strona, naturalnie, nie działa, wszystko trzeba za pośrednictwem empiku.
1 / 5
2023-05-14 05:07:24
Marta
juz ponad dwa tygodnie czekam na swoją paczkę, brak odzewu. nie polecam, kradną
1 / 5
2023-05-05 18:21:12
Okradziony
UWAGA OSZUŚCI. Sprzedają towar którego nie mają (dla uwiarygodnienia przez empik) a potem nie oddają pieniędzy.
1 / 5
2023-02-08 08:36:46
Mateusz
Nie polecam, uszkodzona paczka oraz brak kontaktu w sprawie zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2023-02-06 11:16:28
Antoni
Pierwsze zakupy bardzo udane, czekam aktualnie na drugą dostawę
5 / 5
2023-02-06 08:13:50
SUPER
SUPER, polecam!
5 / 5
2023-02-04 21:28:50
Mariusz
Bardzo OK, polecam!
5 / 5
2023-02-02 19:55:20
Marcin
Zrobiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szeroki asortyment pozwala zaopatrzyć zarówno biuro, ale też dom. Zakupiłam także wyprawki szkolne dla dzieci. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia szybka i sprawna. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2023-02-02 19:47:31
Martyna
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i sprawnie, gotowe było do odbioru już następnego dnia. Na stronie są dostępne każdego rodzaju sprzęty i akcesoria biurowe, w bardzo okazyjnych cenach. Na pewno zrobię tam moje kolejne zakupy.
5 / 5
2023-01-28 22:00:00
Marek
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji i szybkości realizacji przesyłki, rozsądnie zapakowany do transportu i wysłany w deklarowanym terminie. Towar otrzymałem sprawny i zgodny z zamówieniem, cena też była atrakcyjna, a dostawa mogła być zrealizowana bez ponoszenia dodatkowych opłat. Zatem mogę jedynie polecić :)

Rzetelne opinie o B-ELEKTRONIK