Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję B-ELEKTRONIK

B-ELEKTRONIK Opinie 3.6 (148)

Żeromskiego 43/15
26-800
Białobrzegi
881617339
opinie B-ELEKTRONIK
3.6
148
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2024-02-07 07:00:24
Grzegorz
Zamówienie doszło bardzo szybko. Mogę polecić
1 / 5
2024-01-30 17:39:04
Grzegorz
Uwaga Złodzieje!!!!!! Podobnie jak inne osoby czekam na zwrot pieniędzy od ponad roku. Po poinformowaniu mailowym o zgłoszeniu sprawy na policję kontakt całkowicie niemożliwy. Jeśli chcesz mieć spokój omijaj tą firmę krzak szerokim łukiem bo albo nie dostaniesz w ogóle towaru albo po uwzględnieniu gwarancji przez producenta nie oddadzą Ci pieniędzy. Wystarczy poczytać komentarze. Niestety dałem się nabrać ale w tej chwili będę robił wszystko aby to złodziejstwo zakończyło swoją przygodę z rynkiem...
1 / 5
2023-12-07 05:22:48
Snebo Sp. z o.o.
Firma nierzetelna, nie zwraca pieniędzy za brak zamówionego towaru, nie polecam.
5 / 5
2023-11-28 19:08:12
Marcin
Wszystko okej. Polecam
1 / 5
2023-11-12 13:31:45
Tomasz
Firma nie wysyła towaru, nie zwraca pieniędzy pomimo deklaracji zwrotu. Zero odzewu. Oszuści
1 / 5
2023-10-19 15:20:12
Beata
Zostałam oszukana przez tę firmę .Nie przysłali towaru ,nie odsyłaja pieniędzy , tylko maile ,że im przykro itd. -jawne naigrywanie się z klientów , których udało im się oszukać Dziwi mnie to ,że żaden organ ścigania nie wziął się za nich , bo podobnie jak mnie oszukali już wiele osób i będą dalej oszukiwać .Ale mama nadzieję ,że sprawiedliwość i ich dosięgnie .ODRADZAM!!!!!!
1 / 5
2023-09-28 09:57:17
oszukana
oszuści i złodzieje, zamówienie opłacone dwa tygodnie temu, przesyłki brak, zero odpowiedzi na maila, zero kontaktu telefonicznego
1 / 5
2023-08-15 06:42:05
A_K_
Tragedia. Zapamiętajcie dokładnie literkę 'B' w nazwie, bo to faktycznie sprzedawca klasy 'B' - będziecie wiedzieć na przyszłość, jakiego sprzedawcy unikać u pośredników typu Morele czy Empik. Oferują towar, którego nie mają. 5 dni po zamówieniu dostałem wiadomość, że przesyłka się opóźni, najprawdopodobniej o kilka dni i że w ramach przeprosin dostanę jakieś bliżej nieokreślone "gratisy". Tydzień później wreszcie... dostałem wiadomość, że przesyłka się opóźni, najprawdopodobniej o kilka dni XD (kopiuj-wklej). Na pytania, ile dokładnie to opóźnienie potrwa, dostałem wymijające odpowiedzi bez konkretów. Ostatecznie przesyłka doszła z 14-dniowym opóźnieniem, a szumnie zapowiadanymi "gratisami" okazał się być... jeden, pojedynczy, samotny flamaster. XD Typowy Januszex, który bawi się w "maksymalizację zysków" kosztem klienta.
1 / 5
2023-07-24 17:30:53
Robert
Szkoda, że nie można dać zero gwiazdek. Czekam na zwrot pieniędzy kilka miesięcy. Raz na jakiś czas odbiorą telefon i po raz enty przekazują informację do księgowości. Czytając inne opinie utwierdzam się w przekonaniu, że to oszuści. Te 5gwizdkowe opinie to chyba sami sobie wystawiają.
1 / 5
2023-06-21 16:42:10
Jacek
Kupowałem przez Empik. Zamówienie anulowano, a pieniędzy do dzisiaj nie zwrócili. Nie odpowiadają na meile
1 / 5
2023-06-07 09:47:24
bee
Dno. Kupowałem za pośrednictwem empiku, 2.06. Realizacja-24 godziny. Od tej pory NIC. Jest 7. Omijać z daleka. Ich strona, naturalnie, nie działa, wszystko trzeba za pośrednictwem empiku.
1 / 5
2023-05-14 05:07:24
Marta
juz ponad dwa tygodnie czekam na swoją paczkę, brak odzewu. nie polecam, kradną
1 / 5
2023-05-05 18:21:12
Okradziony
UWAGA OSZUŚCI. Sprzedają towar którego nie mają (dla uwiarygodnienia przez empik) a potem nie oddają pieniędzy.
5 / 5
2023-04-14 04:03:57
Weronika
współpraca na najwyższym poziomie
1 / 5
2023-02-08 08:36:46
Mateusz
Nie polecam, uszkodzona paczka oraz brak kontaktu w sprawie zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2023-02-06 11:16:28
Antoni
Pierwsze zakupy bardzo udane, czekam aktualnie na drugą dostawę
5 / 5
2023-02-06 08:13:50
SUPER
SUPER, polecam!
5 / 5
2023-02-04 21:28:50
Mariusz
Bardzo OK, polecam!
5 / 5
2023-02-02 19:55:20
Marcin
Zrobiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szeroki asortyment pozwala zaopatrzyć zarówno biuro, ale też dom. Zakupiłam także wyprawki szkolne dla dzieci. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia szybka i sprawna. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2023-02-02 19:47:31
Martyna
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i sprawnie, gotowe było do odbioru już następnego dnia. Na stronie są dostępne każdego rodzaju sprzęty i akcesoria biurowe, w bardzo okazyjnych cenach. Na pewno zrobię tam moje kolejne zakupy.
5 / 5
2023-01-28 22:00:00
Marek
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji i szybkości realizacji przesyłki, rozsądnie zapakowany do transportu i wysłany w deklarowanym terminie. Towar otrzymałem sprawny i zgodny z zamówieniem, cena też była atrakcyjna, a dostawa mogła być zrealizowana bez ponoszenia dodatkowych opłat. Zatem mogę jedynie polecić :)
5 / 5
2023-01-27 05:32:39
Arkadiusz
wszystko ok, polecam
5 / 5
2023-01-27 04:01:57
Klaudia
Wszystko super, polecam!
5 / 5
2023-01-27 02:28:24
Arkadiusz
Zakup i dostawa towaru wzorowa. z całym przekonaniem polecam
5 / 5
2023-01-26 15:06:41
Mariusz
Polecam sklep
5 / 5
2023-01-25 10:32:48
Polecam
Wszystko super. Polecam!
5 / 5
2023-01-25 04:53:05
Aleksandra
Zamówienie złożyłam w poniedziałek rano, a we wtorek paczka była już u mnie, za to naprawdę ogromny plus. Jak na tak niską cenę zamówionych przeze mnie produktów, byłam przygotowana na równie niską jakość produktów, ale jak otworzyłam paczkę, to się miło zaskoczyłam, jakość jest naprawdę zadowalająca.
1 / 5
2023-01-24 16:08:12
Rafał
Na święta zamówiłem pewne produkty. Telefonicznie poinformowano mnie,że nie jednego z nich (gąbka do mycia) i pieniądze zostaną zwrócone . Niestety ani produkt ani pieniądze nie przyszły, a firma nie odpowiada. Wartość może niewielka ale liczy się zasada, jak firma nie chce oddać 10 zł to i nie odda 1000 zł.
1 / 5
2023-01-24 16:08:10
Rafał
Na święta zamówiłem pewne produkty. Telefonicznie poinformowano mnie,że nie jednego z nich (gąbka do mycia) i pieniądze zostaną zwrócone . Niestety ani produkt ani pieniądze nie przyszły, a firma nie odpowiada. Wartość może niewielka ale liczy się zasada, jak firma nie chce oddać 10 zł to i nie odda 1000 zł.
5 / 5
2022-11-24 08:09:46
Krzysiek
Zamówienie złożyłam w poniedziałek rano, a we wtorek paczka była już u mnie, za to naprawdę ogromny plus. Jak na tak niską cenę zamówionych przeze mnie produktów, byłam przygotowana na równie niską jakość produktów, ale jak otworzyłam paczkę, to się miło zaskoczyłam, jakość jest naprawdę zadowalająca.
5 / 5
2022-11-24 06:14:07
Maria
Polecam zakupy w firmie B-Elektronik. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Szybka wysyłka w najbliższy dzień roboczy i przedmioty zgodne z opisem. Bardzo duży asortyment produktów. Jednym zdaniem zakup szybki i bezproblemowy. Polecam!
5 / 5
2022-11-24 06:09:50
Marek
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Szybka wysyłka w najbliższy dzień roboczy i przedmioty zgodne z opisem. Polecam!
5 / 5
2022-11-23 09:49:16
Marcin
Szybka wysyłka, mają fajne akcesoria Spigena.
5 / 5
2022-11-22 19:43:32
Tomek
Wszystko super, polecam!
1 / 5
2022-11-11 22:34:29
Maciej
Złodziej i oszust. Kupiłem u niego pamięć. Przysłał nie ten model co zamówiłem, odesłałem. Teraz okazuje się, że nie zwrócił pieniędzy na moje konto w Paypo
1 / 5
2022-10-12 12:59:03
Zirytowana
Firma zostala zgloszona wszedzie gdzie sie da- zlodzieje.
1 / 5
2022-10-12 12:57:27
Klient
Ta firma to kpina, oszukuja i okradaja klientow.
1 / 5
2022-10-12 12:56:03
Oszukany klisnt
Sprawa zgloszona na policje- zlodzieje
1 / 5
2022-10-12 11:12:43
Klient
Zlodzieje i oszusci
1 / 5
2022-10-12 11:12:11
Oszukana
Ten sklep to oszusci, nie zwrocili mi pieniedzy- okradli klienta! Sprawa skonczy sie w sadzie.
1 / 5
2022-09-27 10:44:27
Ewelina
Od lipca nierozwiązana reklamacja towaru. Gdybym nie upomniała się po miesiącu to nawet by nie odpisali co się dzieje ze sprzętem. W końcu napisali, że reklamacja uznana i mogę wybrać, albo zwrot środków, albo NOWY towar. Po kilku mailach, telefonach, dostałam dziś stary sprzęt. KPINA! Odradzam sprzedawcę.
1 / 5
2022-08-23 13:20:32
Asas
Odradzam tą firmę . tydzień czasu czekam na zamówienie oczywiście już jest zapłacone.na maile odpisują .proszę czekać
1 / 5
2022-06-27 03:49:46
Weronika
Nie polecam, zakupiłam produkt za pomocą pośrednika i moje zamówienie zostało wycofane z powodu braku przedmiotu na stanie, przedmiot jednak znajduje się na stronie tylko dwa razy drożej.
1 / 5
2021-12-10 22:45:39
Joanna
Totalne oszustwo. Przysyłają uszkodzony sprzęt , nie obsługują reklamacji , nie chcą oddać pieniędzy. Odradzam zwłaszcza przed świętami. Kobiety w obsłudze klienta obrażają klientów .
1 / 5
2021-12-06 05:35:31
Katarzyna
Zakupiłam towar wg wskazania przez tą firmę, jednak nie mają ani wiedzy ani pojęcia o tym co sprzedają, co wysyłają. Nie potrafią rozróżnić USB, po otrzymaniu wpłaty, mają w nosie czas zadeklarowanej wysyłki, a jak się odstąpi od umowy, to ukarają znowu zwłoką ze zwrotem pieniędzy. Przestrzegam przed ta firmą, bo ani dobrego towaru, ani fachowej obsługi, jedynie same problemy i stres. NIE POLECAM!
1 / 5
2021-11-24 07:24:41
Jacek
Odradzam Państwu jakiekolwiek zakupy w firmie B-Elektronik. W m-cu listopadzie 2021 zgodnie z ich ofertą i załączonymi do oferty zdjęciami, zamówiłem wiertarko - wkrętarkę, która miała być umieszczone w praktycznej, plastykowej walizce wraz z zestawem wierteł i bitów. Płatności dokonałem z góry. Sprzęt otrzymałem tyle, że tekturowym kartoniku bez wierteł i bitów. Kpina z klienta. Nie wiem na co oni liczą. Zaznaczam, że zamówienie zostało złożone przez EMPIK. Sugerowanie się tą renomowaną nazwą firmy jak widać nie ma tu żadnego znaczenia. Ponadto dodzwonienie się do tej firmy graniczy z cudem. Na szczęście zwrócili pieniądze ale koszty zwrotu, nerwów i mojego czasu zostały po mojej stronie. Drodzy Państwo omijajcie EMPIK i B-ELEKTRONIK z daleka....
1 / 5
2020-01-10 08:57:50
Leszek
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym "sklepie". Ciężko się do nich dodzwonić. Wczoraj próbowałem z 40 razy i nic w różnych godzinach. Na maile nie odpowiadają. Nie wiedzą co się dzieje z zamówieniami. Dzwoniłem przedwczoraj i dostałem informację że paczka powinna być dzisiaj ( tj.8 stycznia 2019) wysłana. Dwa dni później (10 stycznia 2019) dalej nie została wysłana. Po moim telefonie (w końcu udało się o dziwo dodzwonić) pani oznajmiła mi że nie wiedzą co z tym zamówieniem że będzie trzeba zadzwonić do magazynu. Zdaje się że nic tam nie wiedzą. Firma chyba istnieje czysto teoretycznie.Oczywiście nie mają opcji zapłaty "za pobraniem". Na stronie pod każdym z ich produktów pisze że wysyłka w 48 godzin czyli 2 dni. Mijają 4 dni a paczka dalej nie została wysłana.Kpina i żenada. Każdemu stanowczo odradzam ten sklep. Szkoda czasu i nerwów. Już nigdy tam zakupów nie zrobię i zadbam o to żeby poinformować innych potencjalnych klientów o praktykach tej firmy. Zastanawiam się też czy nie zgłosić ich do UOKIK za takie praktyki. Jest wiele sklepów internetowych z konkurencyjnymi cenami, które traktują klienta w taki sposób żeby chciał do nich wrócić.
1 / 5
2019-09-30 09:38:48
Antoni
Towar dostępny na stronie B-elektronik, opłata oczywiście pobrana, po raz kolejny anulacja zamówienia bez podania przyczyny !
1 / 5
2019-04-01 12:32:23
Arkadiusz
Dwukrotnie składane zamówienie zostało mi dwukrotnie anulowane. Zamówienia były realizowane za pośrednictwem Empik.com. Pieniądze pobrane z konta natychmiastowo, a zwrot po 2 dni, a więc mrożenie niepotrzebnie pieniędzy. Odradzam zakupy w B-Elektronik.
2 / 5
2019-01-09 17:42:37
Oskar
Zamówienie złożone na stronie emag.pl w dniu 27.12.2018. Kontakt ze strony b-elektronik.pl iż zamówienie zostanie wysłane 2.01.2019. W rzeczywistości wysłano paczkę z zamówieniem 7.01.2019. Sama firma kurierska DPD tez się nie popisała ponieważ w systemie przyjęto do dostarczenia 7.01.2019 i wpisano że dostarczono paczkę 8.01.2019, a w rzeczywistości paczkę otrzymałem 9.01.2019. Produkty dostarczone zgodne z zamówieniem.
1 / 5
2019-01-04 22:03:09
Alina
zamówienie złożone 17-12 na stronie empik.com; dostawa awizowana na 20-21.12, w międzyczasie po próbie kontaktu z mojej strony mejlowa odpowiedź, że przesyłka zostanie dostarczona 21.12, później długo brak jakiegokolwiek odzewu ze strony sklepu po moich ponownych próbach kontaktu, do dziś (04-01) brak dostawy ani informacji o jakimkolwiek statusie dostawy
5 / 5
2018-06-19 15:05:36
Malwina
Super współpraca polecam jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2018-06-12 13:59:19
Aleksandra
Zamawiałam kabel lightning, w opisie produktu było napisane, że producentem jest Apple, stąd niestety mylnie założyłam, że jest oryginalny. Kabel przyszedł owinięty w karton, brudny i wygląda na używany. Po kontakcie telefonicznym z firmą dowiedziałam się, że kabel wyprodukowała inna firma niż Apple. Radziłabym zmienić opis produktu na stronie Empiku, ponieważ wprowadzacie Państwo klientów w błąd.
1 / 5
2018-05-16 16:21:37
Wanda
To są wyspecjalizowani oszuści razem z firmą empik.pl. Zakupiony produkt nigdy do mnie nie trafił, dobrze, że chociaż pieniądze wróciły na konto bo sprawa poszła by na Policję. Zamówienia dwa, zostały anulowane z informacją, że towar jest nie dostępny - po czym okazało się, że jest dostępny tylko o 2 razy droższy - SKANDAL!! Po mojej awanturze, dopiero powiedzieli, że oni nie odpowiadają za empik który ma inne kody niż u nich na sklepie - PARANOJA I ŻENADA !!! w dzisiejszych czasach, gdzie wszystkiego jest pełno - NIE POLECAM - STRACIŁAM 4 DNI - NERWY I CZAS...
2 / 5
2018-05-13 23:41:08
Stanisław
Reklamujecie się, że Waszym plusem jest realizacja w 24h ... wpłata na Waszym koncie była w pn, paczka wyszła w czw, nijak mają się 24h. Następna sprawa, radzę zmienić kuriera ... DHL tak samo wywiązał się z terminu dostawy jak i Wy. Zamówiony towar był prezentem ...
5 / 5
2018-05-10 09:55:12
Izyda
Miła i szybka obsługa, polecam.
3 / 5
2018-04-25 14:07:35
Witold
Zbyt długi czas realizacji zamówienia. Zakypione etui słabej jakości, niezbyt dopasowane do modelu telefonu.
5 / 5
2018-04-25 10:10:11
Mateusz
Sklep bardzo solidny,bardzo szybka wysyłka,dostałem bonifikate na towar,towar taki jak w opisie,napewno w przyszłosci jeszcze skorzystam chetnie z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2018-04-19 14:56:02
Wera
współpraca na najwyższym poziomie
1 / 5
2018-04-17 19:02:24
Daria
To cud, że sklep nadal funkcjonuje. Jeszcze w życiu nie spotkałam się z takim nagromadzeniem pomyłek i niekompetencji przy realizacji zamówienia, w wyniku których przesyłkę dostałam dopiero po 2 tygodniach od złożenia zamówienia (po wykonaniu kilkunastu dodatkowych telefonów). Zdecydowanie nie polecam
1 / 5
2018-04-17 19:02:24
Olga
To cud, że sklep nadal funkcjonuje. Jeszcze w życiu nie spotkałam się z takim nagromadzeniem pomyłek i niekompetencji przy realizacji zamówienia, w wyniku których przesyłkę dostałam dopiero po 2 tygodniach od złożenia zamówienia (po wykonaniu kilkunastu dodatkowych telefonów). Zdecydowanie nie polecam
3 / 5
2018-04-15 01:41:23
Fryderyk
Anulował sklep zamówienie po moich pytanie jak odnośnie przesyłki , ale dostałem zwrot pieniędzy i bona na tańsze zakupy o 5 procent
5 / 5
2018-04-13 20:46:27
Agnieszka
Szybka i sprawna obsługa. Pozytywninie bardzo oceniam sklep i jak najbardziej polecam
3 / 5
2018-04-13 19:21:16
Milena
Szybka wysyłka. Towar zgodny. Przy produkcie umieszczają darmową wysyłke, przy zamówieniu brak możliwości takiej dostawy. Poczta była niedostępna. Bez reakcji na maila. Blef, chwyt marketingowy. Wstyd.
1 / 5
2018-04-13 18:05:50
Nastazja
Z przykrością ale sklep nie dotrzymał terminu dostawy (i nie interesuje mnie zaproponowany bonus), przed zakupieniem porozumiewałam się telefonicznie w sprawie czy zamawiam komplet czy pojedynczą część, mówiono mi, że komplet. Po kilku dniach (nie miałam żadnej informacji sms ani e-mail ani tel) w kolejnej rozmowie tel. dowiedziałam się, że na pewno nie komplet i że dostawa powinna być nast. dnia. Tego samego dnia, dostałam e- mail'a, że przykre ale dopiero dostawa będzie w nast. tygodniu. Zrezygnowałam. Przyznaję, sklep bez zwłoki odesłał mi pieniądze. To było w porządku ale przykro mi - tylko to. Nie umiem powiedzieć, czy polecam - próbowałam zrobić tam zakupy pierwszy raz, może miałam pecha.
5 / 5
2018-04-11 09:19:55
Izyda
Towar zgodny z opisem. Brak problemów z zamówieniem.
4 / 5
2018-04-06 14:55:13
Ziemowit
Sklep spoko - przesyłka DHL dramat - nigdy więcej DHL
4 / 5
2018-04-05 21:15:58
Remigiusz
Na jeden przedmiot chwile czekalem, reszta przyszla na czas, polecam
5 / 5
2018-04-04 13:06:47
Gabriela
Wsztko w jak najlepszym porządku. 😀
5 / 5
2018-03-29 05:05:29
Jerzy
Dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu
4 / 5
2018-03-28 10:41:58
Roman
Ogólnie polecam. Jedynie czas oczekiwania na przesyłkę był dość długi-od zapłaty do otrzymania pięć dni
5 / 5
2018-03-28 09:55:58
Ksenia
Polecam. Zgodnie z opisem i na czas.
5 / 5
2018-03-22 15:17:07
Fabian
Czas dostawy można by było skrócić.
5 / 5
2018-03-09 11:26:52
Julianna
Szybko, towar b. dobrej jakości.
5 / 5
2018-03-09 10:05:29
Ignacy
Szybka wysyłka, super kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam
5 / 5
2018-03-08 14:07:09
Alina
Generalnie polecam, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-02-20 08:22:05
Michalina
transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2018-02-02 11:18:29
Robert
Polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie
5 / 5
2018-01-22 16:51:24
Paulina
Szybko, konkretnie, sprawnie, dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2018-01-19 10:01:58
Pola
Towar w 100% zgodny z opisem i w pełni sprawny, wysyłka ekspresowa. Z transakcji jestem bardzo zadowolona. Szczerze POLECAM!!
5 / 5
2017-12-27 14:50:12
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2017-12-27 10:10:36
Jarosława
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2017-12-18 23:19:53
Franciszka
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
1 / 5
2017-12-15 10:55:40
Roman
Zdecydowanie nie polecam. Sprzedawca na stronie informuje o wysyłce w ciągu 24 godzin, minęło prawie 2 tygodnie a zamówienie nadal nie zostało wysłane. Sprzedawca bezczelnie kłamie, twierdząc, że paczkę wysłał - po kontakcie z przewoźnikiem okazało się, że jedynie wygenerował nr listu a paczki nigdy nie nadał.
1 / 5
2017-12-11 19:32:20
Maksym
Minął tydzień - wciąż nie otrzymałem przesyłki. Sprawę zgłosze do UOKiK jeśli nie przyjdzie w ciągu kolejnych 2 dni. Mogę napisać tylko jedno - OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ten żenujący sklep.
5 / 5
2017-12-08 16:59:22
Weronika
Szybka dostawa, łatwy kontakt ze sprzedawcą, bez problemu uzyskałam informacje, które mnie interesowały na temat zamówienia. Przystępne ceny.
1 / 5
2017-12-08 15:35:22
Łukasz
Najgorszy e-sklep z ktorym miałem do czynienia, oferują wysyłki w 24 godziny, towar zamowiony w poniedziałek, jest piatek a kuriera nadal nie, kontakt ze sklepem brak! Ani telefonicznie ani mailowo. Brak mozliwosci wysylki za pobraniem.
1 / 5
2017-12-02 06:52:40
Justyna
Kiepski kontakt, długi czas oczekiwana na towar. Brak możliwości wysyłki bez przedpłaty.
1 / 5
2017-12-01 11:42:46
Luiza
Bardzo negatywnie - sprzęt inny niż reklamowany na stronie (brak wtyczki do kontaktu). Tłumaczenie, że to sprzęt OEM i że zawsze tak jest nie bardzo mnie przekonuje. Bo jest tak tylko w tym sklepie. Korespondencja i próba naprawy sytuacji nic nie wyjaśniła.
1 / 5
2017-11-30 18:38:21
Elwira
fatalna strona, absolutnie nie polecam|!!!
5 / 5
2017-11-29 11:39:47
Henryk
Brak informacji o realizacji dostawy. Przyszła jedynie informacja od in Post kiedy paczka czekała już na mnie w paczkomacie.
5 / 5
2017-11-24 10:38:33
Arkadiusz
Sprawna i darmowa wysyłka, wszystko jasno przedstawione na stronie.
1 / 5
2017-11-09 20:25:15
Helena
Produkt miał zostać wysłany w ciągu 24 godzin,a został wysłany znacznie później. Opis produktu na stronie internetowej był mylący. Okazało się, że otrzymałam jedynie połowę ładowarki, a druga połowę należy kupić oddzielnie.
5 / 5
2017-11-05 13:51:16
Kazimiera
szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-09-08 23:26:21
Edward
Towar ok, usługa ok. Bardzo ok.
4 / 5
2017-09-05 13:34:03
Bronisława
szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zabezpieczony. Nie było problemów z realizacją zapłaty za zamówienie w inny sposób niż wybrany przy składaniu zamówienia.
5 / 5
2017-08-31 14:27:21
Irmina
polecam sklep. Szybko sprawnie.
5 / 5
2017-08-21 11:53:14
Pola
Szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-08-21 09:34:29
Wera
bardzo dobre ceny. dobry produkt. szybka realizacja
5 / 5
2017-08-16 21:02:50
Szczepan
Szybka wysyłka, polecam sprzedawcę
5 / 5
2017-08-11 09:16:41
Eleonora
Zgodnie z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2017-08-08 16:56:33
Ryszard
Osobiście w całej rozciągłości POLECAM! Wszystkie etapy zamówienia (zakupu) przebiegały bez zarzutu. Szczególnie pozytywnie wyróżniam personel sklepu, gdzie po zrealizowaniu zamówienia nie odmówiono mi pomocy w istotnych dla mnie tematach.
5 / 5
2017-08-04 07:50:46
Bogna
wszystko otrzymałam tak jak chciałam , jestem zadowolona
5 / 5
2017-07-31 12:13:51
Natasza
Wiarygodny. Dbają o zadowolenie klienta z zakupu.
5 / 5
2017-07-30 10:37:42
Ziemowit
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2017-07-20 11:37:28
Antonina
Ciekawa oferta, szczegółowe opisy produktów i dobre ceny. Nie wiem jak wygląda sprawa ze zwrotami i gwarancją, bo zakupiony sprzęt działa dobrze. Ogólnie polecam.
4 / 5
2017-07-19 10:52:47
Andrzej
Zakupy zrobione szybko i bezproblemowo.
3 / 5
2017-07-11 13:39:46
Szczepan
zamówiony towar otrzymałem , ale mam zastrzeżenia co do jakości produktu... trafił mi sie egzemplarz z uszkodzonym okablowanie (kabelek USB- do podłączenia z komputerem był uszkodzony )
5 / 5
2017-07-03 11:33:52
Paula
bardzo dobry kontakt, rzeczowe i rzetelne informacje
5 / 5
2017-06-30 11:46:31
Iwona
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Paczka dotarła w następnym dniu po zamówieniu
5 / 5
2017-06-29 12:28:42
Fryderyka
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Gorąco polecam!
5 / 5
2017-06-26 23:01:24
Mariola
Nie mam zastrzeżeń. Sprawnie bez zarzutu.
5 / 5
2017-06-23 18:01:55
Janina
Polecam zakupy w sklepie B-ELEKTRONIK.PL. Zamówienie zrealizowano ekspresowo a przesyłka została bezpiecznie zapakowana.
5 / 5
2017-05-24 08:58:50
Kinga
Bardzo sympatyczna profesjonalna obsługa. Dobry kontakt i sumienne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-05-19 10:48:55
Urszula
Szybka dostawa, solidne opakowanie, sprawny sprzęt, na miarę oczekiwań. Dziękuję.
5 / 5
2017-05-16 10:11:49
Diana
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji szybko miałam zamówienie w domu i wszystko zgodne z opisem
1 / 5
2017-05-15 12:20:19
Laura
Sklep oszukuje klientów,informując na swojej stronie o 24 h przesyłki. Po tygodniu...nie dostałam towaru,ani żadnej wiadomości informacyjnej. Gdy zadzwoniłam...."Pan" miał problem ze znalezieniem mojego zamówienia i ciągle podawał mi inne nazwisko,lub adres na który to miałam zamówić towar... Po czasie znalazł,ale zrezygnowałam z zamówienia,bo okazał się niekompetentny i nie wierzyłam ,ze towar dotrze na czas,a miał to być prezent na komunie.
5 / 5
2017-05-12 21:22:24
Celestyn
Błyskawiczna realizacja zamówienia!
5 / 5
2017-05-10 16:15:15
Natasza
Wszystko przebiegło bardzo dobrze
1 / 5
2017-04-28 19:59:31
Wieńczysła
Zamówiony towar dostępny na stronie w ilości bodajże 3 szt. Po złożeniu zamówienia odpowiedź od sklepu, że wkradł się błąd co do ceny i ilości. Cena była bardzo atrakcyjna... ale wydaje mi się, że powinni wywiązać się z zamówienia. Miałam już podobna sytuację jednakże sklep wywiązał się z transakcji pomimo niekorzystnej dla nich pomylki. Reasumując słabo.
4 / 5
2017-04-20 11:52:54
Iga
poszukiwanego towaru nie było na magazynie, ale udało się go sprowadzić
5 / 5
2017-04-20 11:29:50
Klementyna
Bardzo dobre podejście do klienta!!! polecam gorąco
5 / 5
2017-04-12 15:40:04
Paula
Moje zamówienie zostało zrealizowane w iście ekspresowym tempie. Polecam z czystym sumieniem!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-04-07 13:51:38
Sławomira
Szybka, bezproblemowa, sprawna transakcja. Oby tylko takie!
5 / 5
2017-04-06 18:12:00
Kajetan
Godny polecenia, usługa zrealizowana bez zarzutu, Bardzo dziękuję
5 / 5
2017-04-05 20:42:49
Klemens
Polecam, zmieniłem kuriera na paczkomat bez problemu. Kontakt telefoniczny z pytaniem o miejsce wysyłki. Szybka wysyłka.
5 / 5
2017-04-04 12:01:10
Janina
Dnxjdjdnsjdhshsjsj sjehdjsjsnsjs sksjdjsjsnsns jsjsjsnsnsn
5 / 5
2017-03-14 15:10:20
Sylwia
Doskonaly kontakt, obsluga klienta na NAJwyzszym poziomie - BOSKO!!
5 / 5
2017-02-21 19:49:39
Radosław
Bardzo dobry kontakt, super szybka dostawa , jestem bardzo zadowolony ,polecam.
4 / 5
2017-02-11 08:34:54
Izabela
Polecam. Towar zgody z opisem.
2 / 5
2017-02-02 23:24:08
Kajetan
Towar uszkodzony dotarł po 5 dniach od zakupu. (dodam, że pieniądze zostały dostarczone w dniu dokonania zakupu w sklepie internetowym). Zwrotu nie robiłam, ponieważ towar był tani i nie opłacało się po prostu. Dostawa kurierem DHL żółty bus, porażka(kurier =5dni)
5 / 5
2016-12-05 20:05:56
Jakub
Sklep warty polecenia, wszystko szybko i konkretnie.
4 / 5
2016-12-04 19:16:32
Jagoda
Zakup spełnił moje oczekiwania. Jednak problem polega na braku instrukcji obsługi urządzenia w języku polskim,
5 / 5
2016-12-04 15:14:55
Wiesława
Super sklep. Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2016-12-01 20:49:42
Paweł
tego się spodziewałem ,bez problemów,polecam
5 / 5
2016-11-26 16:38:45
Paula
Szybka płatność online opóźniła wysyłkę towaru. Okazało się, że towar otrzymałabym szybciej gdybym zapłaciła przelewem. Ogólnie jednak transakcja przebiegła prawidłowo, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Towar zgodny z opisem. Przesyłka bez żadnych uszkodzeń.
5 / 5
2016-11-24 21:17:39
Ludwika
Bartek was outstanding. He helped me in every capacity, keeping in touch with me and answering any and all questions I had regarding my purchase. Two thumbs up for Bartek. B-ELEKTRONIK is an outlet that cares about customer service. They put the consumer before anything else. If ever I will need a product in the future, I will turn to this company first before I look any further and chances are that they will have what I am looking for. Thank you again for being there.
5 / 5
2016-11-19 14:23:13
Tamara
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2016-11-18 09:28:02
Arlena
wszystko było ok i bardzo sprawnie.
5 / 5
2016-11-16 23:24:10
Krystian
Fachowa obsługa i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2016-11-14 20:33:02
Kornelia
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-11-09 15:35:01
Władysław
Bardzo polecam sklep, przesyłka była następnego dnia u mnie!
5 / 5
2016-11-05 08:48:41
Arnold
B-Elektronik - bardzo przyjazny sklep. Błyskawiczny czas wysyłki i realizacji zamówienia. Świetne ceny towarów. Polecam!
5 / 5
2016-11-04 16:16:00
Miłosz
Ogromna oferta produktowa w niskich cenach i do tego błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam!
5 / 5
2016-10-28 20:34:54
Jagoda
ogolenie sklep super tylko firma amica oszukuje z rozmiarami pralki miała byc o glebokości 45 cm ale niestety jest 51 cm
5 / 5
2016-10-20 15:10:36
Longin
Dostawa bardzo szybko konkretna jakość.
5 / 5
2016-09-07 21:42:13
Arkadiusz
Zakup i dostawa towaru wzorowa. z całym przekonaniem polecam
5 / 5
2016-09-06 14:47:37
Violetta
Polecam. Wszystko jak należy.

Rzetelne opinie o B-ELEKTRONIK