Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję B-LUXURY

B-LUXURY Opinie 4.9 (70)

Polna 18
37-610
Narol
505821670
opinie B-LUXURY
4.9
70
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-10-27 15:12:56
Weronika
100% zaopiekowania klientem, atrakcyjne ceny i rabaty dla stałych klientów, 100% zaopiekowania klientem, doradztwo na najlepszym poziomie, towar najwyższej jakości, przepieknie zapakowany. Polecam
5 / 5
2015-04-17 11:30:46
Felicja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i komunikacji ze sprzedawca. Jak najbardziej polecam!!! <3
5 / 5
2015-04-13 14:11:18
Karol
Skorzystam na pewno ponownie z zakupów.
5 / 5
2015-04-08 11:46:21
Wiesław
Kontakt wspanialy.Pozdrawiam ;)
5 / 5
2015-03-27 16:16:07
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 14:18:38
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-23 10:20:05
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 09:13:48
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-06 11:48:38
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 11:18:31
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-19 15:06:02
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 21:50:03
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 11:59:43
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%
5 / 5
2015-02-03 14:22:07
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawane produkty są oryginalne, najwyższej jakości. Polecam!!!
5 / 5
2015-01-29 10:19:41
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 13:39:55
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 11:51:43
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 10:13:02
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 10:09:15
Henryka
Polecam sklep b-luxury ! Maja najniższe ceny online luksusowych Marek ! Wszystko 100% autentyczne . Obsługa bardzo miła, kontakt telefoniczny super !!!
5 / 5
2015-01-05 23:24:53
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam 100% profesjonalnie.
5 / 5
2014-12-31 11:03:01
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 12:35:06
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 10:09:20
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-18 16:29:21
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 09:53:39
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 12:35:45
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 10:57:28
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 21:57:18
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 16:11:59
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 22:41:41
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 18:45:41
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 15:23:47
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super szybka i miła obsługa😘
5 / 5
2014-02-06 09:31:29
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 09:24:56
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 09:17:01
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 02:56:43
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 14:09:04
Iwona
Świetny kontakt ze sprzedawcą, konkretne uwagi i odpowiedzi, towar idealny, w 100% zgodny z opisem. Sklep naprawdę wart polecenia.
5 / 5
2013-08-29 22:50:57
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2013-05-26 23:19:11
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-13 20:43:44
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła i fachowa obsługa, super kontakt. Gorąco polecam.
4 / 5
2012-06-04 10:29:43
Malina
Uważam że sklep jeśli chodzi o dostępność rzeczy markowych jest super, także ceny proponowane są bardzo przystępne. Polecam
5 / 5
2012-02-23 22:13:04
Antoni
Jak zwykle doskonały kontakt ze sprzedawcą, a to niezwykle wazne przy zakupach na odległość ;-) Super towar w dobrych cenach.
5 / 5
2011-08-13 08:14:09
Józefina
Wspaniały kontakt ze sprzedającym. Porada i pomoc przy wyborze. Towar, jego jakość oraz rozmiary zgodne z opisem. Serdecznie polecam.
4 / 5
2011-08-07 22:50:39
Henryk
Jestem ujęta i zachwycona obsługą Sklepu. Doskonały kontakt i ogromny profesjonalizm w doradztwie przy zakupach. Bogata wiedza o sprzedawanych produktach i 100% pewność oryginalności towaru. Wszystkich bardzo gorąco polecam!!! Tu można spełniać swe marzenia...ja będę to czyniła z pasją...
5 / 5
2011-07-29 14:21:12
Fryderyk
WSPANIALY SKLEP ! GORACO POLECAM !!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2011-07-05 06:09:39
Bogusława
swietny kontakt, profesjonalna obsluga i fantastyczny towar. z pewnoscia wroce do b-luxury, tymaczem dziekuje i pozdrawiam:)
5 / 5
2011-06-23 09:15:13
Krystyna
Sklep ma atrykcyjną ofertę, można w nim kupić markowe rzeczy po niższych cenach niż w innych sklepach, kontakt ze Sprzedającą jest bardzo dobry. Nigdy nie próbowano mi sprzedać podróbki, wszystkie rzeczy są oryginalne (w innych sklepach przeważnie sprzedawane są podróbki). Polecam ten sklep tym, którzy lubią markowe ubrania i buty, a nie chcą tracić na to całej pensji :))
5 / 5
2011-06-05 15:35:38
Gustawa
Bardzo dobry sklep , miły sprzedawca ,oraz bardzo szybka dostawa BARDZO POLECAM :)
5 / 5
2011-06-02 11:47:24
Oskar
Bardzo profesjonalna obsługa i świetny towar. POLECAM
5 / 5
2011-06-02 11:32:59
Hubert
bardzo sprawna i miła obsługa:) buciki śliczne!!! gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-05-24 07:57:37
Dariusz
jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo miły kontakt ze sprzedającym. Na pewno wrócę tu nie raz.
5 / 5
2011-05-20 13:41:20
Dariusz
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, towar bardzo dobrej jakości, miła i fachowa obsłua, zawsze służą rada i pomocą
5 / 5
2011-05-18 12:03:13
Bogna
Polecam serdecznie,świetny kontakt ,jakość produktów!!!
5 / 5
2011-05-13 16:55:38
Cezary
Z czystym sumieniem polecam wszystkim :) Towar jest w 100% oryginalny i w najlepszym stanie dostarczany. W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć rzetelnego sprzedawce, jednak [...] jest najlepsza firma z jaką miałem do czynienia, a miałem już z kilkoma do czynienia. Wiec pozdrawiam wszystkich, którym moja opinia pomogła w wyborze. :)))
5 / 5
2011-05-08 09:47:04
Bogusława
Polecam!!!!!Szybka dostawa,dobry kontakt ze sprzedajacym.Napewno jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2011-05-04 09:11:43
Alicja
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, sprzedający wykazał się dużym doświadczeniem zarówno jako sprzedawca jak i doradca. Cała transakcja przeprowadzona w miłej atmosferze. Towar oczywiście z górnej półki. Myślę, że jeszcze niejedną rzecz zakupię w tym sklepie. :)
5 / 5
2011-05-03 20:12:24
Malina
Z całego serca i szczerze polecam zakupy w tym Sklepie. Jestem oczarowana dbałością o zadowolenie klienta. Kontakt jest przecudowny, bardzo fachowy i profesjonalny. Nie spotkałam się dotychczas z tak cudowną możliwością dokonywania luksusowych zakupów. Czuję się zaszczycona, że mogę kupować tak piękne rzeczy od Osoby, która stała się dla mnie Osobowością w swym cudownym kontakcie. Czuję się doceniona i jako kobieta i jako klient. POLECAM!!!
5 / 5
2011-02-02 17:01:24
Michalina
Zdecydowanie jeden z moich ulubionych sklepów.Fachowa pomoc ,swietny kontakt,bezproblemowy zwrot lub wymiana,Obsługa na najwyzszym poziomie.Zdecydowanie polecam
5 / 5
2011-01-20 09:28:40
Radosław
Świetny kontakt, rewelacyjny towar, elastyczność i pomocne uwagi ze strony sprzedawcy.
5 / 5
2011-01-07 20:22:02
Sylwia
Fantastyczny kontakt ze sprzedawcą zarówno telefoniczny jak i mailowy. Fachowa porada przy dobrze odpowiedniego rozmiaru. Towar odpowiednio zapakowany i w terminie doręczony. Bardzo polecam innym klientom. Moje znajome już wiedzą ;-)
5 / 5
2010-12-13 09:33:18
Laura
100% satysfakcji i zadowolenia!
5 / 5
2010-12-10 19:54:44
Janusz
Sprzedający bardzo miły, pomocny, doradza. Potrafi pomóc jak jest problem z finalizacją zakupu. Gorąco polecam
5 / 5
2010-12-08 21:01:29
Jarosława
100% satysfakcji i zadowolenia.
4 / 5
2010-12-06 15:27:44
Sławomir
Bardzo profesjonalne podejście,kontakt mailowy i telefoniczny,możliwość zwrotu zakupionego towaru,ceny mozna negocjować.Właścicielka bardzo zaangażowana by klienci byli w 100%zadowoleni.Każdemu polecam zakupy w B-luxury
5 / 5
2010-11-29 06:58:25
Malina
WITAM - JA APSPOLUTNIE POLECAM KAZDEMU-DLATEGO ZE JEST WIDOCZNY PROFESJONALIZM POD KAZDYM WZGLEDEM,DLA NAS KUPUJACYCH JEST TO WAZNE, A PRZY TYM SYMPATYCZNE PODEJSCIE DO KLIENTA . CO NIEKTORYM BRAK TYCH CECH I ZALET NIESTETY .
5 / 5
2010-11-20 16:35:05
Cezary
Były to moje pierwsze zakupy w sklepie B-luxury i muszę przyznac , że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.Bardzo miły kontakt, mimo, że towar importowany był z Włoch to czas realizacji zamówienie wyniósł zaledwie kilka dni.Poza tym towar wygląda w rzeczywistości lepiej aniżeli na zdjęciu.Szczerze polecam i pozdrawiam firmę B-luxury
5 / 5
2010-11-18 10:17:58
Ludwik
serdecznie polecam zakupy w tym sklepie
4 / 5
2010-11-08 09:03:50
Apolonia
Dobry kontakt, duzy wybór, zaangazowana obsługa
5 / 5
2010-11-05 10:58:25
Iwona
Obsługa, jakość sprzedanego towaru, komunikacja na jak najwyższym poziomie. Wszystkim polecam ten sklep i życzę równie wielkiego zadowolenia jak moje.
5 / 5
2010-10-28 17:43:39
Aldona
Zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona.Błyskawiczny kontakt z obsługą sklepu.Towar oryginalny,dobrze zapakowany.Mimo iz wysyłka jest realizowana z magazynów we Włoszech na dostawę nie musiałam długo czekac.Oczywiscie polecam,pozostając wierną fanką tego sklepu.

Rzetelne opinie o B-LUXURY