Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję b-t-s

B-t-s Opinie 4.9 (40)

Kolejarska 23a
03-646
Warszawa
226784303
opinie B-t-s
4.9
40
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 08:00:47
Waldemar
Sprawnie, paczka dotarła w ciągu dwóch dni, sprzęt w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-30 21:54:52
Diana
Profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-11-15 21:15:23
Dominik
Żadnych problemów. Otrzymałem we właściwym czasie to za co zapłaciłem.
5 / 5
2018-04-21 23:13:26
Leokadia
Polecam. Doradztwo w zakresie wyboru liczarki na bardzo dobrym poziomie, konkretnie i rzeczowo. Szybko otrzymana przesyłka z godnie z opisem, który znajduje sie na stronie. Z czystym sumieniem moge polecić sprzedawcę. Oby więcej takich miejsc!!!
5 / 5
2018-02-05 21:11:11
Michalina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i ekspresowa dostawa
5 / 5
2017-12-19 23:11:53
Greta
Z przyjemnością polecam ten sklep każdemu.Super kontakt,otrzymałam wszystkie odpowiedzi na pytania.
5 / 5
2017-12-19 14:02:02
Lucyna
Produkt bez zarzutu, dołączona gwarancja jak i szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-10-19 13:23:22
Marcelina
Bardzo szybko i rzetelnie. Szczerze polecam.
5 / 5
2017-01-30 11:42:01
Sergiusz
profesjonalnie, szybko, na czas
5 / 5
2016-10-25 12:53:18
Bolesław
Świetny sklep , zakup był czystą przyjemnością. Polecam !!!
5 / 5
2016-08-31 07:16:11
Lesław
Realizacja zamówienia sprawna, polecam korzystanie z usług
5 / 5
2016-07-28 13:12:39
Mieczysław
zakup w pełni spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2016-05-13 12:22:53
Ludmiła
BARDZO DOBRZE, PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA.
5 / 5
2015-12-31 15:04:13
Henryk
Wszystko przebiegało tak jak w informacji internetowj
5 / 5
2015-12-21 12:26:52
Liliana
Rzeczowy kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami - polecam.
5 / 5
2015-12-09 12:25:57
Dawid
Wszystko ok, towar zgodny z zamówieniem, wysyłka następnego dnia, dostawa w następnym dniu.
5 / 5
2015-02-05 11:33:17
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 10:03:44
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 12:32:04
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 10:05:31
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szkoda tylko że paczka nie była oklejona żadnym papierem. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 23:10:30
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super.Super.Super.
5 / 5
2014-09-11 21:06:07
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 09:00:04
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 09:16:38
Teodor
Sklep - pełen profesjonalizm.
4 / 5
2014-07-06 18:36:56
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-06-21 10:49:13
Romuald
Transakcja na razie nie przebiegła pomyślnie. Nie polecam.
5 / 5
2011-09-29 20:46:48
Ernest
Dziękuję za dobry sprzęt i fachową obsługę - POLECAM
5 / 5
2011-09-29 19:47:36
Aga
Dobry sklep , profesjonalna obsługa.
5 / 5
2011-06-15 19:18:28
Marian
Właśnie ten sklep a nie coca cola
5 / 5
2011-06-15 18:57:01
Sabina
POLECAM ! POLECAM ! POLECAM ! Naprawdę polecam !
5 / 5
2011-06-14 22:10:52
Klara
Wszystko okey, szybka wysyłka i miły kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2011-06-13 16:08:28
Gabriela
Wszystko w jak najlepszym porządku, doskonała obsługa, rzetelna informacja o towarze, Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2011-06-08 18:48:14
Olga
Naprawdę idealny sklep ! Godny polecenia.
5 / 5
2011-04-25 10:19:55
Mateusz
Super sprzedawca, szybka transakcja, rzetelna informacja o towarze i miły kontakt POLECAM
5 / 5
2011-04-21 22:39:25
Daria
Dobry towar. Dobry sklep. Szebka wysyłka . Super kontakt POLECAM.
5 / 5
2011-04-21 15:59:49
Apoloniusz
Polecam ten sklep i te maszyny.
5 / 5
2011-04-21 11:18:36
Angelika
Dobry sklep i bardzo dobry towar.
5 / 5
2011-03-22 16:42:52
Edward
Nie spotkałem jeszcze tak dobrego sklepu w internecie. Idealny kontakt ! Bardzo dobry towar ! Super szybka wysyłka ! Miła i fachowa obsługa. Maksymalnie pozytywny szok . STANOWCZO POLECAM.
5 / 5
2011-03-21 22:25:08
Celestyna
Wzorowy sklep to i tak za niska ocena. Wszystko idealnie : OPIS , KONTAKT, SZYBKOŚĆ DZIAŁANIA. WSZYSTKO IDEALNIE
5 / 5
2011-03-21 22:24:23
Lucyna
Błyskawiczna wysyłka !!!! Towar zgodny z opisem !!!!! Idealny kontakt ze sprzedawcą !!!!! OBY TAKICH SKLEPÓW JAK NAJWIĘCEJ !!!!!

Rzetelne opinie o b-t-s