Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję B2B Partner

B2B Partner Opinie 4.5 (345)

Ul. Królewska 65A/1
30-081
Kraków
800133133
opinie B2B Partner
4.5
345
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-01-16 09:29:34
Zenon
Zakupiłem u chosztaplerów z b2b partner- Plastikowa waga stołowa SF400 faktura PPF24400734 opłacona kwotą 118 PLN,. Ponieważ nie działała-odesłałem i czekam na pieniądze.16dni,wykonują różne triki by nie zwrócić. BARDZO NIE POLECAM TEJ CHOSZTAPLERSKIEJ FIRMY.
1 / 5
2023-06-26 16:19:31
Paweł
Zamówiłem wiadro 20 litrowe, a otrzymałem q5 litrowe, pani z firmy każe nam robić zdjęcia wiadra , średnice dołu wiadra, góry, zrobiliśmy wysokość wiadra, jakby na zdjęciu widziała pojemność wiadra, to jest nienormalne, niech pani z biura po zwrócić wiadra naleje sobie do niego 20 litrów wody, tylko założy kalosze bo 5 litrów będzie miała na wykładzinie w swoim biurze, następnym razem niech prosi klientów żeby nagrywali film jak wlewają wodę, może wtedy zobaczy co wysyłają KOSZMAR, NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE
1 / 5
2023-06-26 16:12:57
Anna
Wysyłają towar ,niezgodny z zamówieniem potem jest problem ,nie polecam ,omijać tę firmę
1 / 5
2022-12-08 16:34:48
Bolesław
Bardzo negatywne doświadczenia. Bezprawnie odrzucona reklamacja na wadliwy towar dostarczony w nieuszkodzonym opakowaniu. Zamówienie na ponad 10 tys, miało być pierwszym z wielu, a będzie ostatnim. Nigdy wiecej.
1 / 5
2022-11-10 08:37:36
Krystyna
Dramat nie polecam obsługa opryskliwa
1 / 5
2022-11-10 08:37:34
Krystyna
Dramat nie polecam obsługa opryskliwa
1 / 5
2022-11-10 08:37:33
Krystyna
Dramat nie polecam obsługa opryskliwa
1 / 5
2022-10-23 08:04:29
Andrzej
Zamówiliśmy kilka krzeseł biurowych zależało nam na czasie model PREMIUM ,oczywiście na stronie wszystko dostępne, na infolini poinformowano nas że przesyłka będzie na drugi dzień i ,że będę mógł zapłacić u kuriera. Jakie było moje zdziwienie jak po dwóch dniach dostałem informacje , że przesyłka nie została wysłana ,że nie mogę zapłacić u kuriera i wogóle nie wiedzą na kiedy przyjdą krzesła bo wysyłają je z Czech??? Jednym słowem cały czas pod górę i wielka niekompetencja. Ale może będziecie mieli więcej szczęścia. Powodzenia.
1 / 5
2022-04-26 09:37:15
Dawid
Sklep nie potrafi dostarczyć 2 koszy nie uszkodzonych. Od 1,5 miesiąca proceduje reklamacje, na każdym kroku prosi o przesłanie zdjęcia paczki uszkodzonej, kosza, drugiego kosza, kosza na koszu oraz zapakowanych koszy do odbioru. Abstrakcja, zamiast oglądać zdjęcia może warto wziąć się do pracy i prawidłowo zakończyć proces reklamacyjny. Przesyłka nie dostarczona do dzisiaj. Nie polecam nikomu kto ceni sobie czas i pieniądze, firma nie spełni podstawowych wymagań komunikacyjnych oraz terminowej realizacji. Pani Patrycja D. jest idealnym przykładem braku pojęcia o procesie reklamacyjnym.
5 / 5
2020-02-21 09:46:50
Izydor
kupowałem pojemniki na odpady, ładne kolory, można wynieść odpady w pojemniku,można włożyć worek.Każdy pojemnik ma innego koloru pokrywę stosownie do wymogów segregacji.Jestem bardzo zadowolony.Polecam zakup.
5 / 5
2020-02-20 11:50:12
Wanda
Kontakt Bradzo dobry z Firmą , zakupilismy dwa fotele biurowe obrotowe
5 / 5
2020-02-20 11:14:57
Damian
Wszystko super i błyskawicznie!
4 / 5
2020-02-19 23:09:35
Julian
kontakt bez zastrzeżeń, zbyt późna informacja o rabatach
5 / 5
2020-02-19 21:02:09
Fryderyk
ocena pozytywna przebiegu transakcji. Dostawa 1 dzień przed deklarowanym terminem. Co do towaru - instrukcja montażu mebli, mało czytelna. Powinni nauczyć się od IKEI. Ocenę wydałem po zmontowaniu jednej szafki. Przy nadstawce okazało się, że instrukcja jest tak samo nieczytelna, a jeden narożnik ma ślad uszkodzenia. (pęknięcie okleiny). Do tego nadmiar niepotrzebnych śrubek oraz brak potrzebnych (do przykręcenia uchwytów), te co były okazały się za długie. Musiałem dokupić w markecie. W końcu uchwyty w drzwiczkach przesuwnych postanowiłem przykleić - okazało się to bardziej praktyczne niż usiłowanie wkręcenie śrub do chyba nienagwintowanego otworu. Niestety chińszczyzna, trochę taniej, ale wkurzające te niedoróbki.
5 / 5
2020-02-19 13:30:22
Krzysztof
Bardzo udane. Na pewno nie były to ostatnie zakupy
5 / 5
2020-02-19 12:11:11
Regina
krzesło biurowe podwyższane niebieskie
5 / 5
2020-02-19 11:12:49
Kaja
Szybkie zakupy, profesjonalna obsługa, wysoka jakość towaru. Brawo!
5 / 5
2020-02-19 09:46:52
Róża
Polecam dostawcę i sprzedawcę, szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-18 09:26:59
Łukasz
Rewelacyjnie szybka i profesjonalna firma.Polecam!
5 / 5
2020-02-17 20:33:35
Romuald
bardzo szybka dostawa, wszystko przebiegło znakomicie! Produkt świetny! (wisząca półka na projektor- polecam)
5 / 5
2020-02-17 13:56:41
Klementyna
Oceniam bardzo dobrze. Brak uwag
5 / 5
2020-02-16 17:14:21
Izabela
ekspresowa realizacja, bardzo dobry kontatk ze sprzedawcą. Polecam!
4 / 5
2020-02-16 16:09:34
Ada
Zamykana szafka metalowa jest troche inna niz sie spodziewalem. Instrukcje zlozenia sa po prostu zdawkowe, raczej trudne do rozszyfrowania. Szafka jest z dosc cienkiej blachy. Posiada tylko jedna srodkowa polke, a spodziewalem sie - liczylem na dwie. Szafka posiada zupelnie nieuzyteczny (konstrukcyjny) pas u spodu, 9.5cm - mierzac od dolu do powierzchi wewnetrznej spodu. Wsporniki polki nie zatrzaskuja sie odpowiednio w listwach ich uchwytow.
2 / 5
2020-02-16 15:52:51
Daniel
Szafa nie taka jaką zamówiłem i nie w tym kolorze, który zamówiłem. Odłamany fragment drzwiczek. Ostatecznie to nie mebel przeznaczony na salony, więc nie będę go reklamował , ale radzę zatrudnić magazyniera umiejącego znaki arabskie i cyfry.
5 / 5
2020-02-15 16:34:37
January
Towar otrzymałem wcześniej niż początkowo deklarowano. Dobrze zabezpieczony, kompletny, bez uszkodzeń. Krzesła po zmontowaniu wygodne i estetyczne.
5 / 5
2020-02-13 21:54:51
Roma
Obsługa fachowa. Duży asortyment sejfuw
5 / 5
2020-02-13 21:44:52
Martyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej szafy.polecam sklep w 100%
3 / 5
2020-02-13 21:23:20
Iwona
Firmy nie bardzo intersuje to, jak towar jest dostarczony do klienta. Sprzedane, wyszło magazynu, to znaczy, że jest dobrze. Nie zawsze...
3 / 5
2020-02-13 13:36:46
Eugenia
Niestety towar nie spełnił do końca moich oczekiwań. Wykonanie pojemników na odpady kiepskie i nie przemyślane. Spodziewałam się lepszej jakości.
5 / 5
2020-02-13 11:03:18
Paulina
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry gatunkowo towar i perfekcyjnie zabezpieczony przed uszkodzeniem w trakcie transportu . Bez żadnych wyrzutów polecam bardzo do składania zamówień
5 / 5
2020-02-13 07:35:37
Tomasz
Wszystko zgodne z opisem, szybka i darmowa wysyłka.
5 / 5
2020-02-13 07:14:26
Zbigniew
Sklep OK. Dostałem duży rabat. Szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 21:23:01
Kaja
KULTURALNA i FACHOWA OBSŁUGA, SZYBKA DOSTAWA. SERDECZNIE POLECAM ZAKUPY W B2B
5 / 5
2020-02-12 14:00:05
Waldemar
Meble dobrej jakości, korzystne promocje np 1+1 gratis.
5 / 5
2020-02-12 10:25:47
Ignacy
Firma godna zaufania, super rabaty.
5 / 5
2020-02-10 13:54:56
Hubert
Fotel świetny, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 11:39:11
Sabina
Pełen profesjonalizm, polecam!
5 / 5
2020-02-10 11:32:36
Rudolf
kosz na śmieci do segregacji- wszystko ok,, solidny
5 / 5
2020-02-10 11:23:28
January
Profesjonalne podejście do klienta i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-10 10:58:06
Genowefa
sprawnie, szybko bez problemów. Wszystko ok.
5 / 5
2020-02-08 12:16:06
Luiza
Bardzo szybka realizacja usługi.
5 / 5
2020-02-07 11:52:18
Edward
Wszystko ok, wszystkim życzę samych tak dobrych transakcji
5 / 5
2020-02-07 09:38:03
Natalia
Szybka i dobrze zapakowana przesyłka
5 / 5
2020-02-06 12:58:52
Bolesław
Bardzo satysfakcjonujące na każdym poziomie.
5 / 5
2020-02-06 10:21:18
Łukasz
szybko i profesjonalnie, polecam
3 / 5
2020-02-05 15:50:24
Beniamin
produkty ok niestety reklama odnośnie upustu nie jasna i mimo interwencji telefonicznej tego samego dnia iż nie otrzymałem upustu i obietnicy zajęcia się tematem nie otrzymałem ani odpowiedzi ani upustu.
5 / 5
2020-02-05 12:52:38
Norbert
Miła obsługa, szybka realizacja,
5 / 5
2020-02-04 18:31:28
Wiesław
Towar zgodny z opisem, wysłany zgodnie z umową
5 / 5
2020-02-04 13:14:39
Fryderyk
Realizacja na najwyższym poziomie - polecam
5 / 5
2020-02-03 18:13:14
Remigiusz
Doskonały kontakt z obsługą, bez problemu uzyskałem rabat. Polecam zakupy w tej firmie.
4 / 5
2020-02-03 11:16:22
Apolonia
wszystko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2020-01-31 13:21:36
Teresa
bardzo dobrze, szybka wysyłka
1 / 5
2020-01-31 06:24:34
Tomasz
Zamówiłem towar za pobraniem, dostałem płatność przelewem. Odpowiedź sklepu , system sam zmienił sposób zapłaty. Nigdy więcej !!!
5 / 5
2020-01-30 13:39:45
Bernardeta
Darmowa dostawa, rabat, szybki czas realizacji, łatwe zmawianie, możliwość FV terminowej dla firm, polecam.
5 / 5
2020-01-30 09:54:10
Oksana
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, wygodny.
1 / 5
2020-01-29 23:20:22
Kamila
Towar otrzymałam uszkodzony, na drzwiach przednich jak i 2 półki były również wgniecione. Niestety nie miałam czasu się tym zająć ponieważ mam dziecko niepełnosprawne i za dużo z tym byłoby problemów. Przede wszystkim nie sprawdziłam kuriera, ponieważ odebrał mój brat. Pozdrawiam Tomczak Grażyna
5 / 5
2020-01-28 17:44:31
Mariola
Super kontakt towar wysokiej jakości i dobry rabat
5 / 5
2020-01-28 11:54:42
Aurelia
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i jakości towaru.
5 / 5
2020-01-28 11:21:47
Aleksander
Zamówiony : "Półkowy regał, nosność 500 kg, 1970x2000x800 mm". Jedna z półek była uszkodzona (zdarza się). Sprzedawca natychmiast wysłał mi nową i dodatkowo w ramach przeprosin otrzymałem rabat na kolejne zakupy. Oczywiście od razu skorzystałem i zamówiłem kolejny regał (bardzo dobra jakość). Za takie podejście nie może być innej oceny niż maksymalna. GORĄCO POLECAM !!!!!!!
5 / 5
2020-01-27 14:02:57
Bogna
Bardzo szeroki asortyment produktów. Szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-27 11:39:40
Cecylia
Bardzo szybki kontakt. Możliwość zakupu za pobraniem. Sprawna obsługa i dostawa.
5 / 5
2020-01-25 19:27:55
Teodor
Wszystkie ogniwa zakupu i dostawy wzorcowe. Towar taki jak oczekiwałam. Dostarczony wcześniej niż się spodziewałam.
5 / 5
2020-01-24 14:49:44
Ida
błyskawiczna realizacja, solidnie wykonana tablica.
5 / 5
2020-01-24 13:55:45
Krzysztof
wszystko zgodne z zamówieniem, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-24 11:59:00
Dawid
kontakt ok, to była pierwsza transakcja ale na drugą już otrzymałem propozycję rabatową
5 / 5
2020-01-24 11:25:09
Mieczysław
śmietnik do sortowania , ale dla mnie był za mało pojemny (9L)
4 / 5
2020-01-23 11:49:22
Eryka
dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy, szafka na klucze z darmową dostawą
5 / 5
2020-01-23 09:07:16
Julita
Zakup udany. Paczka dotarła bardzo szybko, w idealnym stanie, bez problemów.
3 / 5
2020-01-22 18:49:37
Sławomira
Kontakt mailowy bez zarzutu, towar jest dobrej jakosci
5 / 5
2020-01-21 13:38:59
Zygfryd
Sprawnie, szybko , przyjemnie i bez problemowo.
5 / 5
2020-01-21 11:49:23
Izolda
Pełen profesjonalizm, towar wysokiej jakości zgodny z opisem zamieszczonym na stronie, POLECAM !!!!
5 / 5
2020-01-20 13:44:57
Ludwika
Miła obsługa, profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2020-01-20 11:31:35
Żaneta
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar dostarczony w całości, bez żadnych usterek, bardzo miły dostawca.Polecam
5 / 5
2020-01-20 10:34:16
Iwona
Świetny kontakt z obsługą, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-18 22:09:29
Brunon
Bardzo profesjonalnie rozpatrzona reklamacja dotycząca wady jakościowej produktu
5 / 5
2020-01-17 23:53:59
Roma
Bardzo dobry kontakt z konsultantami. Zamówienie z okresu między świątecznego zostało dość szybko zrealizowane
5 / 5
2020-01-17 21:25:25
Oliwia
Wszystko przebiegło niezwykle sprawnie i profesjonalnie , fotele super i bardzo szybka przesyłka - następnego dnia.Serdecznie polecam!!!
2 / 5
2020-01-17 16:55:00
Zofia
Kontakt ze sklepem był trudny ,nie będę korzystała z oferty B2B i nie polecam tego sklepu
5 / 5
2020-01-17 13:07:44
Cecylia
Super sklep, bardzo dobry kontakt, expresowa wysyłka
5 / 5
2020-01-17 13:07:12
Amelia
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w b2b
3 / 5
2020-01-17 12:59:46
Dalia
Problemy przy rozliczeniu, brak informacji.
5 / 5
2020-01-17 12:47:25
Maria
Bardzo szybko i sprawnie. Paczka była bardzo dobrze zapakowana a transport zakupiony z opcja weryfikacji towaru.
5 / 5
2020-01-16 21:42:24
Liwia
Super obsługa, dobry towar, ceny też całkiem ok.
5 / 5
2020-01-15 15:29:25
Fryderyka
Wszystko sprawnie punktualnie.
5 / 5
2020-01-15 12:45:39
Wiktoria
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Możliwość płatności przelewem po dostawie (dla szkoły). Szybka dostawa.
4 / 5
2020-01-15 12:32:24
Daniela
Jeszcze poczekam aż nadejdzie zamówiony produkt
5 / 5
2020-01-15 12:27:19
Zenon
Sprawnie, bez problemu, zaoferowali rabat
5 / 5
2020-01-15 12:07:53
Maria
Szybka komunikacja, bardzo dobra obsługa.
4 / 5
2020-01-14 11:18:09
Maksym
sklep spelnia wszystkie oczekiwania, jedyne zastrzeznia do dostawy przez firme Raben
5 / 5
2020-01-13 17:49:01
Urszula
Jestem b.zadowolona z uslugi . Zamawianie dostawy towaru przebiegalo w uprzejmej atmosferze.Polecam.
5 / 5
2020-01-11 13:28:48
Krystian
Pierwszy raz jestem zadowolona z zakupu towaru
5 / 5
2020-01-11 10:45:13
Ignacy
Szybka dostawa, zamówienie zgodne z opisem
5 / 5
2020-01-10 21:53:51
Sofia
Ładne fotele , może nie specjalnie wygodne , ale bardzo ładne.Polecam
5 / 5
2020-01-10 14:54:10
Miłosz
Z czystym sumieniem mogę polecić, towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany, błyskawiczna dostawa. Duuuży PLUS !!!!
5 / 5
2020-01-07 09:08:38
Cecylia
Warto współpracować z tą firmą . Polecam
5 / 5
2020-01-04 11:30:29
Konstanty
Szybka wysyłka towar pierwsza jakość miła obsługa przez tel.
5 / 5
2020-01-03 12:43:40
Maciej
Polecam sklep. szybka i sprawna realizacja zamówienia
1 / 5
2020-01-02 16:09:12
Regina
Fatalny sklep. Co innego mówią podczas rozmowy telefonicznej, a co innego piszą. Nie polecam!!! Wszystkim odradzam zakupy w tym sklepie
4 / 5
2020-01-02 13:08:01
Katarzyna
Bardzo fachowa i miła obługa.
5 / 5
2020-01-02 09:23:56
Oliwier
rzetelna firma , szybka dostawa
1 / 5
2020-01-01 14:54:39
Kazimierz
Fatalna jakość produktu. Od razu przy zakładaniu denka od kosza denko się złamało. Wygląd też taki siermiezny. Fotografia wyglądała zachęcająco ale jak się widzi gotowy produkt to rozczarowanie ogromne.
5 / 5
2019-12-30 14:04:02
Jowita
Świetna obsługa. Szybka wysyłka towaru (nawet przed Świętami).
4 / 5
2019-12-30 13:59:09
Wacław
Polecam sklep. Towar zgodny z opisem i szybki kontakt.
5 / 5
2019-12-30 13:21:10
Zuzanna
Z pewnością zrobię tam jeszcze zakupy.
5 / 5
2019-12-30 12:55:20
Mieczysław
Bez problemu. Dobry kontakt, miła obsługa.
5 / 5
2019-12-27 11:42:55
Lidia
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Zaskakująca była informacja o braku towaru w magazynie, a po złożeniu zamówienia towar został od razu wysłany.
5 / 5
2019-12-23 15:02:33
Apolonia
Rewelacyjna obsługa. Błyskawiczna dostawa. Polecam!!
1 / 5
2019-12-20 11:25:49
Roman
FATALNY KONTAKT Z PRACOWNIKAMI FIRMY - BRAK ODZEWU NA PROŚBĘ ZWIĄZANĄ Z KOREKTĄ FAKTURY
5 / 5
2019-12-19 14:13:36
Ludwik
Super sprzedawca, godny polecenia
5 / 5
2019-12-19 13:10:34
Henryka
Profesjonalne podejście do klienta :-)
5 / 5
2019-12-19 11:57:18
Edyta
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-19 11:52:11
Sylwia
Bardzo pozytywnie. Produkt satysfakcjonujący . Dostawa również.
4 / 5
2019-12-19 06:44:34
Stefan
Profesjonalne podejście do klienta szybka realizacja-SUPER
4 / 5
2019-12-18 13:44:56
Remigiusz
Dobrze. Bardzo miła i profesjonalna obsługa choć proponowanego produktu brakowało na magazynie.
5 / 5
2019-12-18 11:15:32
Stefan
Polecam wszystkim; zamówienie zrealizowane szybko i sprawie.
5 / 5
2019-12-17 14:34:33
Marzena
Solidnie,krótki termin dostawy, towar zgodny z opisem, ważna opcja - darmowa dostawa. POLECAM
5 / 5
2019-12-17 12:30:57
Gabriela
z każdego dokonanego zakupu jestem bardzo zadowolon, towar odpowiednio zabezpieczony podczas transportu
5 / 5
2019-12-16 23:20:33
Sofia
Polecam każdemu. Zamowilam meble do firmy. Szybka realizacja. Faktura razem z towarem. Sprawnie i bez zbędnych formalności.
5 / 5
2019-12-16 14:56:01
Milena
w razie potrzeby skorzystam ponownie z usług b2-partner. dostawa również szybka i sprawna.
5 / 5
2019-12-16 14:17:08
Igor
Bez zastrzeżeń, polecam. Bardzo dobry kontakt, uwzględnione wszystkie wymagania.
1 / 5
2019-12-16 13:05:11
Marian
Brak towaru, brak odpowiedzi na maile i brak pieniędzy. Nie poleceń
5 / 5
2019-12-16 09:25:43
Irma
Polecam, transakcja przebiegła bez zarzutów. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-16 01:00:43
Arnold
Czas dostawy około 1,5 tyg od zaksięgowania wpłaty.
5 / 5
2019-12-13 13:07:51
Marta
Jestem bardzo zadowolona . Przesyłka dotarła bardzo szybko.
5 / 5
2019-12-13 12:02:36
Roman
DOBRE MEBLE I SZYBKA DOSTAWA.
5 / 5
2019-12-12 21:50:48
Idzi
sprawna realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2019-12-11 14:09:49
Sławomira
Polecam. Towar dobrej jakosci.
5 / 5
2019-12-11 13:48:39
Franciszka
Dobry kontakt.Pomimo,że kurier pozostawił niekompletna dostawę firma załatwiła problem od ręki.
5 / 5
2019-12-11 13:24:13
Aleksander
Transakcja bezproblemowa, szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-11 12:45:56
Romuald
Z usług sklepu korzystam już drugi raz, sklep jest godny polecenia. Za pierwszym razem wszystko poszło bardzo sprawnie i zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko, dobrze zabezpieczony. W sklepie dobrym pomysłem jest informacja o nowej dostawie towaru, możliwości zamówienia go, pomimo braku towaru w danej chwili . Sklep polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-10 12:52:25
Dorota
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie paczki przekazywane na bieżąco. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy,
4 / 5
2019-12-09 20:36:28
Luiza
Termin przesunięty z mojej winy
5 / 5
2019-12-07 22:30:36
Igor
Zamówiony towar został dostarczony w stanie nienaruszonym.
5 / 5
2019-12-06 14:53:28
Włodzimierz
Wszystko przebiegało bardzo szybko i sprawnie
3 / 5
2019-12-06 09:49:56
Gabriel
brak instrukcji montażu tulejek i na jaką rurę są dołączone uchwyty. Czy na fi 50 czy na fi 40
5 / 5
2019-12-05 16:25:00
Laura
Bardzo solidna firma. Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-05 10:38:02
Oliwia
Szybko i bez zarzutów. Zamówione w piątek, otrzymałam we wtorek. Stołek Bentwood, czarny - śliczny, wyprofilowany drewniany stołek.
5 / 5
2019-12-05 09:47:21
Ludwika
Super szybka i profesjonalna obsługa. Przemiły personel.
5 / 5
2019-12-04 10:04:39
Liwia
Super sprzedawca. Szybka obsługa. Polecam w 100%
5 / 5
2019-12-03 14:45:25
Marcelina
Bardzo dobrze - jestem bardzo zadowolona ze współpracy, obsługa szybka i profesjonalna
5 / 5
2019-12-03 11:38:07
Zygfryd
b2b-partner - zawsze pewny w usługach! Polecam!
5 / 5
2019-12-02 20:56:06
Marzena
TOWAR BEZ ZASTRZEŻEŃ .PROFESJONALNA POMOC TELEFONICZNA
5 / 5
2019-12-02 13:20:20
Sebastian
Polecam sklep. Towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem.
4 / 5
2019-12-02 09:23:51
Piotr
sklep dobry , czytelnie podjęte działania , natomiast produkt nie jest już tak dobry , jak na zdjęciu .... , jednak zakup w sklepie tradycyjnym daje pełny komfort zakupu .....
1 / 5
2019-11-29 14:31:21
Lidia
Nie dostałam towaru, a zapłaciłam zaliczkę 100%.
5 / 5
2019-11-28 12:51:25
Łucja
Bardzo sprawnie przeprowadzona tranzakcja
5 / 5
2019-11-28 11:52:19
Luba
OK, przebieg transakcji zgodny z oczekiwaniem. Towar dostarczony dzień po złożonym zamówieniu. Polecam
5 / 5
2019-11-28 09:13:02
Milena
Transakcja przebiegała bardzo dobrze i sprawnie
2 / 5
2019-11-27 21:06:09
Milena
Na stronie znajdują się produkty,których nie ma już w ofercie
5 / 5
2019-11-27 15:31:26
Mariusz
Szybka dostawa, dobra jakosc towaru. Polecam
5 / 5
2019-11-26 14:57:21
Patryk
Realizacja zamówienia expresowa, bardzo profesjonalnie
1 / 5
2019-11-26 14:28:28
Roman
nie polecam, towar jest w ofercie, a po kilku dniach okazuje się, że jest wyprzedany o czym obsuga sklepu nie raczy powiadomić. Ofert sprzedaży nie są aktualizowane na czas. Strata czasu przy zakupach w tym sklepie
5 / 5
2019-11-26 12:15:30
Renata
polecam, szybko, profesjonalnie, towar zgodny z opisem
4 / 5
2019-11-24 19:51:58
Matylda
Jestem bardzo zadowolona zarówno z dostarczonego towaru jak również terminu i sposobu dostarczenia go.
3 / 5
2019-11-22 15:43:11
Romuald
Dostawca przesyłki był bardzo nieprzyjemny, krzyczał od drogi, aby szybko płacić pieniądze, nie chciał pomóc wnieść przesyłkę
5 / 5
2019-11-22 08:52:52
Justyna
Profesjonalizm , fachowość, polecam innym zainteresowanym zakupem
5 / 5
2019-11-22 08:23:53
Józef
miła i rzeczowa obsługa klienta, towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-11-21 19:39:50
Ismena
Mebel ok, jestem zadowolona. Z dostawcą był problem.
1 / 5
2019-11-20 12:17:17
Zbigniew
Towar zamówiony 3 tygodnie temu a u mnie dalej go nie ma. płatność dokonana przelewem zaraz po zamówieniu i na dzień dzisiejszy (21dni ) nie mam ani gotówki ani towaru (nie dajcie się nabrać ze firma dostarcza towar w 48h)mało tego, na fakturę korygującą i ewentualny zwrot pieniędzy kazano mi czekać jeszcze tydzień , to już lekka przesada! Z pewnością nie zrobię tutaj już zakupów i przestrzegam potencjalnych klientów
5 / 5
2019-11-18 11:53:02
Anastazja
Firma elastyczna, wszystko poszło sprawnie, polecam
2 / 5
2019-11-17 20:44:52
Stefania
Sklep wystawiła fakturę, która była niezgodna z ze stanem faktycznym zamówienia- nie wyrazili chęci zmiany danych na fakturze. Do tego moje zamówienie nadal do mnie nie dotarło- 2 tygodnie czekam na towar, bardzo słaby kontakt z obsługą klienta, nie polecam tego sklepu. Inni dostawcy innego sprzętu byli bardzie otwarci na współprace i kontaktowali się jak wystąpiły opóźnienia, ten sklep nawet nie wiem czy naprawdę istnieje. Koszmarna obsługa klient do tego brak zamówienia.
5 / 5
2019-11-15 12:30:17
Jan
bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam
5 / 5
2019-11-14 16:48:36
Liliana
Jesteśmy bardzo zadowoleni -doskonała jakość i piękne nowoczesne wzornictwo bardzo prosty montaz.Polecamy
5 / 5
2019-11-14 14:29:47
Ludwika
Niezwykle sprawnie i szybko zrealizowano zamówienie. Jestem usatysfakcjonowany i będę z czystym sumieniem polecał usługi firmy.
5 / 5
2019-11-14 14:11:02
Nina
Super sklep, bardzo dobra i fachowa obsługa, szybka dostawa - profesjonalizm.
5 / 5
2019-11-14 12:53:28
Olga
Wszystko w porządku. Polecam!!
5 / 5
2019-11-13 13:38:42
Anastazja
Sama obsługa na wysokim poziomie, jednak sam opis towaru, był skromny i nie pozwolił dokładnie zapoznać się z jakością produktu/producentem.
1 / 5
2019-11-12 18:36:15
Adam
Chodź na dokumentach jest napisane reklamacja do 24 h, reklamacje zgłosiłem dosłownie po kilkugodzinach nie uznali jej...
5 / 5
2019-11-12 13:51:18
Maria
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
1 / 5
2019-11-12 11:56:06
Faustyna
Przesyłka realizowana za pośrednictwem RABEN, od tygodnia czekam na dostawę, brak kontaktu z kurierem, wszelkie przekazywane uwagi do sklepu bezskuteczne.
5 / 5
2019-11-12 11:30:26
Rafał
Usługa wykonana za wysokim poziomie.
5 / 5
2019-11-12 08:30:53
Lucjan
super obsługa konsultantów na infolinii, bardzo dobra jakość produktów,
4 / 5
2019-11-08 09:43:48
Felicjan
Szkoda że nie ma nawirtanych otworów w blacie na śruby. Trzeba samemu zrobić lekkie nawierty żeby wkręcić śruby.
5 / 5
2019-11-07 18:59:47
Wiola
Towar dobrze zapakowany, przesyłka dotarła nieuszkodzona. Zamówiony mebel wykonany starannie, spełnia oczekiwania.
5 / 5
2019-11-07 15:54:38
Bożena
Bardzo dobra obsługa zamówienia
1 / 5
2019-11-06 21:02:04
Seweryn
Firma b2b partner nie zrealizowała dostawy w terminie co spowodowało zmianę moich planów i straty, ponieważ nie zrealizowałem zaplanowanego zadania
5 / 5
2019-11-06 20:42:41
Robert
super sklep szybka wysyłka towaru, niestety musiałem zwrócić towar nie spełniał oczekiwań i sprzedający szybko załatwił zwrot kurierem oraz po kilku dniach zwrot gotówki. polecam. mysle ze kiedys sie jeszcze spotkamy i kupię jakiś produkt w tym sklepie
5 / 5
2019-11-06 19:42:02
Szczepan
towar z czech super przewoznik Raben dobra cena....
5 / 5
2019-11-06 14:06:33
Ismena
Super jakość produktów, super cena
5 / 5
2019-11-06 13:20:46
Zenon
Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem.
4 / 5
2019-11-06 12:49:32
Janusz
Sam produkt jest okej. Niestety współpraca ze sklepem i kurierem na poziomie dostarczenia przesyłki to jakiś absurd i pomyłka w jednym. Brak możliwości dostarczenia produktu do domu, co więcej mimo informacji o dostarczeniu przesyłki w próg domu, trzeba biegać w okół bloku żeby znaleźć kuriera... Kurier zaraz "ucieka" po "dostarczeniu" przesyłki- brak możliwości sprawdzenia, czy produkt nie jest uszkodzony.... Z tego powodu nigdy więcej nie zamówimy u Państwa. Dodam, że sytuacja miała miejsce już dwukrotnie.
5 / 5
2019-11-05 12:59:31
Krzysztof
Bardzo dobrze przeprowadzona transakcja i szybko.
5 / 5
2019-11-05 11:43:16
Bogdana
Najważniejsza jest komunikacja z kurierem i to jest ok.
5 / 5
2019-11-05 10:53:38
Renia
Dobry kontakt, przejrzysta komunikacja.
1 / 5
2019-11-04 11:17:29
Milena
NIe Polecam . Obsługa rozczarowała mnie. Nikomu nie zależy na kliencie. Wysłałam zdjęcie produktu, jaki chciałabym zamówić. Poinformowano mnie , że mam podać kod EDI. Podałam kod EDI, to wysłano mi zdjęcie w jaki sposób mam zamówić przez sklep internetowy, pozbawiając mnie rabatu jaki uzyskiwałam jako stały klient. Długie oczekiwanie na wysyłkę.
5 / 5
2019-10-30 19:08:12
Olaf
Bardzo profesjonalna firma. Polecam.
5 / 5
2019-10-30 14:26:50
Kamil
Jestem zadowolona tak ze współpracy z b2b-partner, jak i z zamówionego towaru. Polecam
5 / 5
2019-10-30 13:18:14
Szymon
Bardzo dobry kontakt, realizacja błyskawiczna
1 / 5
2019-10-30 10:25:02
Iwo
Tragedia, towar pomylony. Proces reklamacji to istotny cyrk.... Pani z działu reklamacji nie ma zielonego pojęcia o swoich obowiązkach....
5 / 5
2019-10-29 15:53:08
Igor
JESTEM zadowolona, polecam firmę b2b-partner pl.
5 / 5
2019-10-29 13:50:39
Oleg
Bardzo sprawna iszybka obsługa
5 / 5
2019-10-25 12:08:09
Lesław
Bardzo dobry kontakt, bardzo miła obsługa, szybka i darmowa dostawa. Polecam
5 / 5
2019-10-23 23:59:40
Michalina
Bardzo dobry sklep internetowy. Transkcja przebiegła bez zastzreżeń. Jakość oferowanego towaru zgodna z oczekiwaniami. POLECAM!
5 / 5
2019-10-23 18:19:34
Barbara
Pierwszy zakup. Partner rzetelny, zrealizował zamówienie zgodnie z warunkami. Polecam
5 / 5
2019-10-23 15:43:12
Irmina
jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-10-21 16:51:28
Eliza
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko
5 / 5
2019-10-21 11:37:46
Cecylia
polecam, transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-10-21 07:31:29
Roma
Szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-10-19 11:08:32
Elżbieta
Perfekcyjnie i profesjonalnie. Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2019-10-18 05:56:49
Ludwika
Szybko i bez żadnych zastrzeżeń Towar właściwie oznaczony Polecam zakup

Rzetelne opinie o B2B Partner