Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję b365.pl

B365.pl Opinie 4.9 (337)

Ul. Karpacka 24/B19
43-300
Bielsko-Biała
33 488 02 41
opinie B365.pl
4.9
337
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 14:24:42
Aniela
Sklep pełny pozytywizm i dobra obsługa klienta. Można napisać z prośbą o pomoc, a oni doradzą nie naciągając jednocześnie
5 / 5
2020-02-19 10:52:35
Ignacy
Kolejny udany zakup w B365. Oby tak dalej. Dobra obsługa klienta, sprawnie ogarniają mniejsze i większe zamówienia
5 / 5
2020-02-18 09:46:10
Edyta
B365 jak zawsze pod względem obsługi klienta stawia na jakość. O problemów z realizacją zamówienia
5 / 5
2020-02-16 12:30:30
Julianna
drukarka dobra jest ale nie jestem pewwien czy cena w tym sklepie nie jest za wysoka więc prosiłbym zawsze sprawdzać..jeśli chodzi o jakośc i sposó dostarcznia jak najbardziej polecam !!! produkt świetny
5 / 5
2020-02-15 13:15:07
Romana
Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem zadowolona. Urządzenie dotarło ładnie zapakowane, nieuszkodzone itd. Zamówienie zrealizowane na czas. Na pewno do nich jeszcze wrócę
5 / 5
2020-02-13 11:10:02
Łucjan
Kontakt ze sprzedawcą super, towar wysłany chwilę po zamowieniu, drukarka zgodna z opisem
5 / 5
2020-02-11 11:55:13
Violetta
Cena towaru super dla mnie, firma b365.pl kontaktowała się ze mną profesjonalnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-07 13:32:34
Olaf
Polecam! Wszystko załatwione profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-04 00:51:02
Urszula
Zamowienie zrealizowane szybko i kompleksowo. Wszystkie istotne informacje były przesyłane na bieżąco na adres e-mail. Ogólne wrażenie bardzo dobre
2 / 5
2020-01-27 21:17:04
Jolanta
Kupiłam drukarkę Epson w tym sklepie. Realizacja miała być w 24 godziny. Dopiero na trzeci dzień dostarczono mi drukarkę...ale nie moją. Pan ze sklepu dzwonił, że nastąpiła pomyłka i kurier źle dostarczył. Błąd z dostawą był jednak po stronie sklepu, nie kuriera. Na etykiecie były moje dane ale nie mój sprzęt. Swoją drukarkę dostałam na piąty dzień od zamówienia. Stąd nie polecam, niestety.
5 / 5
2020-01-26 07:56:20
Klementyna
Miło, sympatycznie, błyskawicznie, w najlepszej cenie. Polecam!
5 / 5
2020-01-22 18:16:22
Seweryn
miła sympatyczna obsługa na pewno jeszcze skorzystam z tej formy zakupu i polecę znajomym
5 / 5
2020-01-21 13:50:54
Edmund
Kiedyś kupiłem w innym sklepie drukarkę Brother z wysokiej Polki i służyła mi ponad 10 lat. Teraz najtańszą ale jestem zakochany w tym producencie. Mam nadzieję, że też posłuży. Gwarancja 3 lata po rejestracji na stronie Brothera. Polecam!
5 / 5
2020-01-21 12:27:17
Piotr
Zamawiałem między świętami a nowy rokiem i zależało mi na czasie. Wszystko szybko i sprawnie polecam.
5 / 5
2020-01-21 11:55:58
Eugeniusz
dobry kontakt, obsługa na najwyższym poziomie, ekspersowa wysyłka
5 / 5
2020-01-20 12:22:42
Bernadeta
Pierwszy raz robilem zakupy w tym sklepie ale miłe zaskoczenie, towar na drugi dzien przybyl z drugiego końca Polski.
5 / 5
2020-01-19 10:58:43
Gustawa
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Pełen profesjonalizm. I tyle :)
5 / 5
2020-01-17 14:08:18
Karolina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Transakcja przebiegła szybko i sprawnie . Polecam
5 / 5
2020-01-14 11:31:44
Henryka
Zamowienie dotarlo juz nastepnego dnia.
5 / 5
2020-01-10 20:13:05
Zenon
Tanio , szybko, sprawnie, sprzęt dotarl w uzgodnionym terminie , bez jakichkolwiek cech uszkodzenia opakowania.
5 / 5
2019-12-31 13:05:34
Wojciech
Świetny kontakt, natychmiastowar reakcja ze strony sklepu na zapytanie. Towar zgodny z opisem. Bardzo życzliwa i sprawna obsługa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-30 14:31:06
Wieńczysła
Polecamy !!! To sprawdzony kontrahent.
5 / 5
2019-12-30 14:29:53
Lech
Doskonały kontakt, towar zgodny. Polecam!
5 / 5
2019-12-30 12:08:09
Anastazja
Pełna informacja. Błyskawiczna przesyłka. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-27 10:50:45
Klaudiusz
Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-20 21:24:00
Olaf
Polecam super cena jakość i wysykka
5 / 5
2019-12-20 12:46:47
Sofia
Bardzo dobra firma polecam !!!!
5 / 5
2019-12-18 19:20:17
Izydor
Bardzo dobry kontakt, inicjowany że strony sprzedawcy. Szybka dostawa i towar zgody z opisem i poradą sprzedawcy.
5 / 5
2019-12-17 11:45:15
Diana
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Przesyłka fabrycznie zapakowana i zabezpieczona. Wszystko przebiegło bez problemów. Drukarka sprawna i kompletna. Jest OK.
5 / 5
2019-12-15 20:03:38
Eliza
Wszystko zgodnie z ofertą - bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-12 15:02:08
Seweryn
Bardzo miła i pomocna obsługa - kontaktowi ludzie.
5 / 5
2019-12-11 12:24:41
Leszek
Szybko i sprawnie. Dobre ceny! Polecam
5 / 5
2019-12-04 09:08:06
Iwo
Wszystko ok, b.dobry kontakt, szybka realizacja, polecam
5 / 5
2019-12-02 10:16:49
Kinga
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-28 12:32:41
Mieczysław
Przy ofercie produktu wysyłka była darmowa a w trakcie składania zamówienia tej opcji nie było. Prosiłem o szybką realizację i tak było. W sumie jestem zadowolony.
5 / 5
2019-11-21 13:40:04
Włodzimierz
Szybka i sprawna obsługa. Profesjonalna pomoc i bardzo szybka realizacja zamówienia. Współpraca jest czystą przyjemnością
5 / 5
2019-11-21 10:16:34
Jarosława
dobre ceny...terminowa obsługa
5 / 5
2019-11-19 13:33:28
Olaf
Polecam sklep. Obsługa kompetentna i pomocna.
5 / 5
2019-11-12 14:17:27
Renata
Dobry kontakt, szybka i sprawna transakcja. Bardzo miłe zakupy.
5 / 5
2019-11-11 16:22:18
Sławomira
Tak powinna wyglądać sprzedaż. Drukarka była u mnie już następnego dnia. Polecam tego sprzedającego.
5 / 5
2019-11-07 19:18:20
Eryka
Bardzo profesjonalnie - polecam
5 / 5
2019-11-01 15:58:05
Dominika
to jest mój drugi zakup i wszystko odbyło się profesjonalnie.
5 / 5
2019-10-31 15:07:32
Brygida
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-10-28 17:21:18
Wojciech
Wystąpił pewien problem z zamówieniem, ale zadzwonili, zaproponowali rozwiązanie. Porządne podejście do tematu. Klient zadowolony, a przedmiot zakupu już hula jak dziki :-)
5 / 5
2019-10-27 18:54:18
Maciej
Ten sklep ,to mój świetny wybór.
5 / 5
2019-10-11 11:50:15
Wiktoria
Profesjonalna firma - szybko, rzetelnie, żadnych problemów! :)
5 / 5
2019-10-09 13:40:26
Bernardeta
Bardzo przyjemna obsługa i komunikacja z klientem
5 / 5
2019-10-09 12:55:41
Cezary
Wszystko ok sprawnie i terminowo
5 / 5
2019-10-08 13:57:15
Milena
Wszystko super! Polubimy się na dłużej :)
5 / 5
2019-10-07 15:10:48
Irmina
Witam, jestem zadowolony z jakości realizacji zamówienia, Polecam
5 / 5
2019-10-04 20:59:04
Marek
jest ok., firma godna polecenia
5 / 5
2019-10-04 10:28:00
Hubert
Wszystko git. Szybka wysyłka, dostałem towar już w następnym dniu. Polecam
5 / 5
2019-10-04 09:34:46
Roman
Pozytywnie , chociaż korzystam z zakupu pierszy raz w tym sklepie.
5 / 5
2019-10-03 11:41:02
Gustawa
Sklep wysłał towar tego samego dnia więc paczkę odebrałam w inpost 2 dni później. Faktura Vat. Wszystko bardzo sprawnie, dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
4 / 5
2019-10-02 14:39:20
Franciszka
Wszystko zgodnie z planem. Zastrzeżeń nie ma.
5 / 5
2019-10-02 13:39:25
Jerzy
Wszystko w porządku. Jestem zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-10-02 11:45:07
Wiesław
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-24 15:11:37
Aneta
bardzo szybko, sprawnie i porządnie :-) Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-09-20 13:31:09
Urszula
Szybko, sprawnie, w miłej atmosferze
5 / 5
2019-09-20 10:16:41
Aleksander
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-12 11:27:04
Fabian
Wszystko ok, szybko i sprawnie
5 / 5
2019-08-28 15:14:42
Dominik
Jestem zadowolony z obsługi, polecam.
5 / 5
2019-08-19 11:09:13
Zygfryd
polecam szybko sprawnie dobry kontakt
5 / 5
2019-08-13 10:07:37
Herbert
Szybka realizacja zamówienia, na drugi dzień zamówiony towar był u mnie.
5 / 5
2019-08-08 19:01:03
Konstanty
Bardzo dobrze. Towar szybko otrzymałam. Spełnia moje oczekiwania.
4 / 5
2019-08-05 16:39:33
Irena
Bardzo sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2019-08-05 15:26:49
Ryszard
Super sklep. Potrzebowałem aby zamówiony projektor dotarł do mnie w 24h i nie było z tym problemu. Wcześniej potwierdziłem czy mją na stanie. Gorąco polecam 100% satysfakcji.
5 / 5
2019-08-05 12:20:09
Michalina
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka. Zakupiony towar na drugi dzień był u mnie. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2019-08-02 15:30:31
Weronika
mega szybka wysyłka. Pozdrawiam
5 / 5
2019-08-01 11:50:27
Julian
Bardzo dobra obsługa klienta na czacie.
5 / 5
2019-07-26 13:18:58
Wiesława
Super komunikacja na temat przesyłki. Błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-07-19 11:30:43
Patrycja
Dostawa przebiegł bez zarzutu
5 / 5
2019-07-02 13:00:58
Mariola
bardzo dobry towar w rozsądnej cenie.Szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2019-07-02 12:10:36
Izabela
SZYBKO - SPRAWNIE - POLECAM !!! :)
5 / 5
2019-07-01 12:56:46
Wincenty
Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo solidna i profesjonalna firma. Bez zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2019-06-26 18:06:14
Ksenia
Bardzo polecam. Przesyłka dostarczona szybko i sprawnie. Towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2019-06-18 12:00:14
Jarosław
Bardzo dobra Szybka realizacja
5 / 5
2019-06-13 20:33:54
Bożena
Sklep spelnil moje oczekiwania. Godny polecenia.
5 / 5
2019-06-13 10:55:01
Stanisław
SZYBKA I JAKOŚCIOWA OBSŁUGA I WYSYŁKA TOWARU
5 / 5
2019-06-12 12:56:21
Maksymilian
Przemiła i konkretna jednocześnie obsługa. Wszystko załatwione sprawnie i bez najmniejszego zarzutu. Dziękuję za szybkie załatwienie tonera do mojej drukarki :)
5 / 5
2019-06-07 11:39:28
Ilona
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam ten sklep.
5 / 5
2019-06-06 13:32:48
Jagoda
Szybko i profesjonalnie. Polecam firmę b365.PL
5 / 5
2019-06-05 09:14:22
Teresa
Pozytywnie. Wracam do tego sklepu.
5 / 5
2019-06-04 17:17:49
Karol
Bez zarzutu, natychmiastowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-31 20:21:13
Liliana
Sprzedawca był rzeczowy, pomocny i uprzejmy. Zakupy przeszły bezproblemowo. Towar zgodny z zmówieniem i oczekiwaniem. Na pewno warto tu robić zakupy. Niestety, dokumentu sprzedaży nie mogę znaleźć ani w paczce, ani pod listem przewozowym, jak jest to opisane w zawiadomieniu o stanie przesyłki.
5 / 5
2019-05-29 20:35:50
Leon
Ekspres. Świetna obsługa!!!!
5 / 5
2019-05-27 12:47:27
Wacław
Szybka wysyłka i fachowa dorada.
5 / 5
2019-05-27 12:03:13
Karol
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-05-27 08:00:24
Bronisława
Super firma, która wie jak zadowolić klienta. Rewelacja
5 / 5
2019-05-23 13:41:21
Urszula
bARDZO DOBRY SKLEP, POLECAM WSZYSTKIM
5 / 5
2019-05-20 17:54:02
Wiola
Fantastycznie, miła obsługa . Wszystko co potrzebowałam zostało przez państwa zrealizowane. Dziękuję.
5 / 5
2019-05-16 13:22:45
Grzegorz
Profesjonalnie szybko i uprzejmie.
5 / 5
2019-05-10 16:49:40
Jerzy
Pełna profeska. Polecam i będę zamawiał dalej
5 / 5
2019-04-12 12:42:49
Fryderyka
Wszystko szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-04-11 13:02:39
Walentyna
Pełne zrozumienie sytuacji, że drukarka potrzebna na Cito. Zamówienie piątek 13-14, odbiór 24h później w sobotę :) Przesyłka darmowa, a towar zgodny z opisem. Liczę ze ten poziom się utrzyma, bo z pewnością będzie to pierwszy sklep brany pod uwagę przy następnych zakupach :) Dla mnie rewelacja, gorąco polecam i pozdrawiam ekipę b365 :)
4 / 5
2019-04-06 08:47:01
Anita
Towar zgodny z opisem . Bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-04-03 14:24:55
Tymon
Jak wyżej: bardzo dobrze, kompetentna i życzliwa obsługa
5 / 5
2019-03-26 11:36:34
Marcel
Ok,polecam,pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-03-19 17:39:43
Zofia
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Zamówienie drukarki wielofunkcyjnej HP MFP M426 było zrealizowane od ręki i przesyłka dotarła, zgodnie z obietnicą, następnego dnia. Brawo !
5 / 5
2019-03-19 10:29:48
Albert
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.EKSPRESOWA DOSTAWA I SUPER CENA.
5 / 5
2019-03-07 11:37:06
Jowita
firma godna uwagi ,przy następnych zakupach tego profilu będę korzystał.
2 / 5
2019-03-06 15:47:01
Rafał
sklep nie posiada towaru, ktory reklamuje. czekamy juz miesiac
5 / 5
2019-03-01 08:29:54
Rafał
Bardzo szybka i fachowa obsługa.Jestem Mega zadowolona.
5 / 5
2019-02-27 13:16:50
Bernard
Polecam zakupy w firmie B365.pl szybkie zamówienie i szybka dostawa!!!
5 / 5
2019-02-15 12:18:07
Walentyna
Super - naprawdę warto moja prośba o szybką wysyłkę uwzględniona od razu pomimo informacji że czas na wysyłkę to dwa dni robocze. Polecam z całego serca :)
5 / 5
2019-01-31 09:55:06
Ryszard
Doskonała obsługa, sprzęt dotarł bardzo szybko i sprawnie
5 / 5
2019-01-28 11:11:28
Jarosław
Szybka reakcja i pełna informacja.
5 / 5
2019-01-24 12:31:38
Ilona
Darmowa wysyłka, owszem była, natomiast dodatkowa opłata 2% za przedpłatę kartą przy płatności online jest w dzisiejszych czasach niedopuszczalna :( Oprócz tego cała transakcja przebiegła wzorowo. Informacje o ostatusie transakcji i przesyłki były przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2019-01-18 12:11:22
Marian
Świetny sklep, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-01-17 18:36:26
Jerzy
Wszystko w największym porządku.
5 / 5
2019-01-15 11:58:34
Maksymilian
Jestem zadowolony z współpracy, wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2019-01-14 15:26:15
Izydor
towar zgodny z opisem, najniższa dostępna cena
5 / 5
2019-01-14 12:33:58
Malwina
Sprawnie przeprowadzona transakcja.
5 / 5
2019-01-14 11:47:02
Władysław
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-01-09 12:20:38
Jacek
Wszystko w porządku, dobry kontakt i przepływ informacji, przydałaby się w przyszłości płatność kartą kredytową.
5 / 5
2019-01-04 09:32:20
Aurelia
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji kupna i dostawy. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2018-12-29 13:11:53
Arkadiusz
Dobry kontakt. Wszystko przebiegło bez zarzutów.
5 / 5
2018-12-28 13:59:24
Marek
Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.
5 / 5
2018-12-27 12:10:45
Rafał
Bardzo dobry dostawca kupiliśmy kolejny przedmiot
5 / 5
2018-12-27 11:34:27
Rudolf
Polecam sklep. Bardzo dobry kontakt. Zadzwonili do mnie w sprawie zamówienia. Oby każdy sprzedawca troszczył się tak o swoich klientów. Jedyny minus jaki zauważyłem to dodatkowe opłaty za płatność internetową. Przy większych zamówieniach możemy liczyć na darmową przesyłkę, ale za to dopłacamy za przelew. W innych sklepach może wyjść taniej płatność za przesyłkę, ale z darmową płatnością elektroniczną. Ogólnie, jeszcze raz polecam.
5 / 5
2018-12-21 10:17:31
Kalina
Firma godna polecenia, super kontakt, zero problemów.
5 / 5
2018-12-19 21:09:17
Edmund
Ekspresowa przeyłka, dobra cena i oryginalny produkt
5 / 5
2018-12-14 11:15:17
Bernadeta
Świetny kontakt, bardzo szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2018-12-13 17:28:49
Dominika
Bardzo miła i szybka obsługa. Towar wysłany błyskawicznie.
5 / 5
2018-12-13 15:07:43
Kacper
Wszystko w porządku. Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem na stronie.
5 / 5
2018-12-12 14:13:19
Sonia
Polecam. Szybka wysylka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-12 14:13:19
Katarzyna
Polecam. Szybka wysylka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-12 11:24:33
Kacper
BEZ ZARZUTU. DOBRY KONTAKT.JESTEM ZADOWOLONY.
5 / 5
2018-12-11 10:54:32
Brunon
Konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2018-12-10 13:06:06
Wiesław
Wszystko sprawnie i szybko, super, polecam.
5 / 5
2018-12-08 22:31:57
Ignacy
Jestem zadowolona z zakupów. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2018-12-07 21:15:19
Waldemar
Bardzo dobra, szybka i fachowa obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-07 12:23:14
Irma
Bardzo szybka obsługa, polecam.
5 / 5
2018-12-05 14:12:18
Olga
Szybka realizacja, łatwy kontakt telefoniczny. Polecam
4 / 5
2018-12-05 12:42:24
Antoni
Ogólnie jestem zadowolony, proponuję tylko, żeby na zewnątrz opakowania produktu, jak np. drukarki, była zamieszczona skrócona instrukcja uruchamiania sprzętu.
5 / 5
2018-12-05 10:22:05
Konrad
bardzo szybka przesylka, bardzo dobry przeplyw informacji, zawsze wiedzialam co sie z moim towarem dzieje. Polecam!
5 / 5
2018-12-03 12:09:50
Ewelina
Jest to nasz pierwszy zakup. Wszystko poszło bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-12-03 08:01:49
Bronisław
Sprawnie przeprowadzona operacja sprzedaży.
5 / 5
2018-11-29 17:50:10
Norbert
Wszystko super. Towar zgodnie z opisem dostarczony w 24h.
5 / 5
2018-11-28 12:30:44
Bartłomiej
Szybka dostawa - dobrze opakowanie
5 / 5
2018-11-28 10:12:54
Jadwiga
Wyśmienicie, szybko, sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-11-28 09:11:27
Ewelina
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualnymi uszkodzeniami w trakcie dostawy. Wszystkie etapy realizacji zamówienia zgodne z wyszczególnieniem w ofercie i przebiegały bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolony z takiej usługi, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-11-28 08:31:55
Gabriela
Towar otrzymany w terminie.Polecam
5 / 5
2018-11-22 22:22:20
Bernadeta
Dobry kontakt, szybka realizacja
5 / 5
2018-11-22 12:52:17
Józef
Błyskawiczna wysylka, wszystko pozadku z towarem tez.
5 / 5
2018-11-21 19:03:18
Rozalia
Jestem zadowolona z obsługi, Sprzedawca udzielił mi szczegółowych informacji przed zakupem, przesyłka dotarła na następny dzień po złożeniu zamówienia. Podczas problemów z uruchomieniem sprzętu, Sprzedawca pomógł szybko i sprawnie rozwiązać problem. Polecam!
5 / 5
2018-11-21 00:56:20
Albert
Bardzo dobry kontakt , tak powinny działać sklepy internetowe
5 / 5
2018-11-10 09:22:57
Irmina
Profesjonalne załatwienie sprawy
5 / 5
2018-11-06 18:00:30
Michał
Świetna cena, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2018-11-01 15:48:49
Karina
Wszystko ok, dobra komunikacja
4 / 5
2018-10-24 21:02:12
Stefan
Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Sympatyczna obsługa.
5 / 5
2018-10-05 21:54:36
Kinga
Dobry kontakt (chat), sprawna i ekspresowa obsługa.
5 / 5
2018-09-26 18:26:03
Stanisława
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka nadana i dostarczona bardzo szybko, towar nowy, zapakowany w oryginalne pudełko, zafoliowany przezroczystym streczem (było widać że to sprzęt) z oznaczeniami uwaga szkło. Cena zakupionej drukarki jedna z niższych o ile nie najniższa a sprzęt nowiutki bez zarzutu. Nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o obsługę transakcji. Polecam B365.pl wszystkim
5 / 5
2018-09-22 15:26:40
Klaudiusz
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Zaproponowany przezemnie dzień dostawy został dotrzymany.
5 / 5
2018-09-20 14:42:14
Ludmiła
Wszystko bardzo dobrze zorganizowane! POLECAM
5 / 5
2018-09-19 11:59:56
Edward
Polecam, drukarka super, cena też . Jestem zadowolona!
5 / 5
2018-09-16 13:20:41
Klara
Wszystko ok ,szybko i sprawnie .Polecam
5 / 5
2018-09-13 14:04:45
Maksymilian
Troszkę długi proces kompletacji towaru z magazynu, ale reszt bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-10 22:26:59
Klementyna
Drukarka Epson L4160 w bardzo dobrej cenie opłacona przeze mnie z góry. Szybko i profesjonalnie. Sprzedawca informował za pośrednictwem email o kolejnych etapach transakcji. Przesyłka dotarła z drugiego końca Polski następnego dnia roboczego. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2018-09-10 09:55:39
Natalia
Poleca, szybka bezproblemowa dostawa towaru. Konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-09-07 11:16:10
Fryderyk
Dobry kontakt ze sklepem, byłem informowany e-mailem o każdym etapie zamowienia.
5 / 5
2018-09-05 16:04:34
Wiktoria
Świetny sklep, profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-08-29 17:09:45
Dymitr
Napewno kupię coś tuw przyszłości
5 / 5
2018-08-28 12:39:37
Franciszka
Polecam, szybko, sprawnie i bez problemów. Paczka była u mnie na następny dzień po zaksięgowaniu pieniędzy. Super.
5 / 5
2018-08-17 09:39:53
Zbyszko
Dobry kontakt , szybka realizacja
5 / 5
2018-08-16 06:30:42
Roksana
Jestem zadowolony.Zakupy bez zarzutu.
5 / 5
2018-08-13 14:21:20
Malwina
Współpracę ze sklepem oceniam b. pozytywnie. Mimo problemów zz dodatkowym wyposażeniem deklarowanym przez sklep, przedstawiciel sklepu zareagował b. szybko i na własny koszt, w terminie 2 dni brakujące wyposażenie otrzymałem, wraz z przeprosinami.
5 / 5
2018-08-10 20:50:41
Wacław
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Wsparcie ze strony Epsona. Konkurencyjna cena i towar od ręki.
5 / 5
2018-08-10 11:30:07
Henryk
transakcja zakupu dokonana w sposób profesjonalny
5 / 5
2018-08-09 23:22:21
Szymon
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2018-08-03 19:33:53
Maciej
Telefoniczny kontakt, rozmowa i ustalenia w miłym klimacie. Potrzebne informacje otrzymałem. Kontakt pomocny przed podjęciem ostatecznej decyzji.
5 / 5
2018-07-31 13:36:31
Miłosz
Dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2018-07-26 13:40:13
Elwira
Towar zgodny z opisem, szybka, bezproblemowa dostawa. Polecam!
4 / 5
2018-07-20 13:38:30
Anita
Pozytywnie, zamówiona drukarka w oczekiwanym terminie. Brakująca FV za zakup została dosłana mailem niezwłocznie po kontakcie telefonicznym.
5 / 5
2018-07-08 09:21:19
Celina
Szybko, wszystko załatwione online. Bieżące informacje o postępach.
5 / 5
2018-07-05 10:15:25
Marzena
Polecam. Dobry kontakt. Szybka obsługa.
5 / 5
2018-07-02 12:20:29
Alberta
Sprawna wysyłka ale musiałam zadzwonić i uaktualni na darmową wysyłkę bo z miejsca przy zamówieniu zostałam nią obciążona.
5 / 5
2018-06-27 19:11:35
Weronika
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem. Dostawa w ciągu 2 dni roboczych (paczkomat)
5 / 5
2018-06-26 08:28:49
Alberta
Dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, cena w porządku.
5 / 5
2018-06-25 11:35:02
Jadwiga
Nie ma co się rozpisywać. Rewelacja. Byłoby super, żeby każdy sklep internetowy tak działał.
5 / 5
2018-06-20 20:07:03
Lilianna
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, ogólnie wszystko ok gorąco polecam.
5 / 5
2018-06-18 13:36:13
Liliana
Przemiły kontakt telefoniczny. Sprawna realizacja zamówienia. W środę zamówienie złożone, w piątek kurier był z paczką.
5 / 5
2018-06-07 12:44:23
Magdalena
Sprawnie, super ceny i jakość towaru.
5 / 5
2018-06-06 22:57:05
Hanna
towar zgodny z opisem sklep godny polecenia
5 / 5
2018-06-06 11:14:02
Józef
dobry kontakt (chat) blyskawiczna realizacja
5 / 5
2018-06-05 07:23:24
Krystian
Sprawna obsługa, dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-06-01 10:01:55
Liliana
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-05-28 13:58:49
Brunon
Solidny sklep. Sprawny kontakt telefoniczny, równie sprawna realizacja zamówienia. Wszystko na czas i bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2018-05-18 10:05:50
Grzegorz
Gorąco polecam!! Życzę rozwoju i coraz to większej liczby klientów równie zadowolonych jak ja.
5 / 5
2018-05-17 13:19:30
Katarzyna
W porządku, wszystko przebiegło pomyslnie
5 / 5
2018-05-08 17:47:22
Patrycja
Szybko,sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-04-25 13:46:27
Brygida
W pełni profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-04-25 07:34:10
Adrian
Profesjonalna i błyskawiczna obsługa podczas zakupu
5 / 5
2018-04-24 22:04:20
Kalina
Zakup jak najbardziej udany :) Polecam.
4 / 5
2018-04-18 12:30:22
Ewelina
Wszystko OK poza zbyt wysokim kosztem dostawy.
5 / 5
2018-04-16 11:49:42
Benedykt
wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2018-04-15 13:02:31
Eleonora
Bardzo dobry sklep. Super kontakt z personelem :)
5 / 5
2018-04-14 18:21:07
Bolesław
Bardzo dobry kontakt, zakup przebiegł bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-04-13 16:06:01
Wojciech
Pełen profesjonalizm. Polecam :-)
5 / 5
2018-04-13 11:07:48
Małgorzata
Zamówienie dotarło po 2 dniach jednak tylko dlatego że sama wybrałam taką opcję normalnie otrzymałabym przesyłkę już następnego dnia. Błyskawicznie odpowiadają na pytania na chacie a jak zadalam pytanie wieczorem gdy już było po godzinach pracy, otrzymalam odpowiedź nastepnego dnia o 9 rano! Bardzo polecam 😊

Rzetelne opinie o b365.pl