Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję B4 Tekstylia dla domu

B4 Tekstylia dla domu Opinie 4.8 (231)

Al. Piłsudskiego 1
33-300
Nowy Sącz
18 4436009
opinie B4 Tekstylia dla domu
4.8
231
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-11-03 19:34:57
Mieczysława
Szybko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2016-09-30 10:38:55
Teodor
wspaniała i bardzo fachowa obsługa potrafiąca doradzić klientowi w trudnym wyborze towaru . Za miłą obsługę bardzo dziękuje. Wojciech Wojnarowski
5 / 5
2016-09-15 21:09:01
Renia
Super dostawca profesjonalna obsługa gorąco polecam
5 / 5
2016-09-13 15:42:36
Marcelina
Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia. Byłam zaszokowana. W południe złożyłam zamówienie, a następnego dnia do południa otrzymałam towar. Oceniam bardzo dobrze ten sklep. Byłam informowana o statusie przesyłki. Polecam ten sklep z całego serca. Dziękuję serdecznie.
5 / 5
2016-07-21 11:22:29
Tamara
Szybko, sprawnie, bez problewomo. Jakość pościeli 1 klasa za tą cenę. Pozdrawiam.
4 / 5
2016-06-24 12:40:37
Karolina
Zdjęcia towarów na stronie internetowej sklepu zgodne ze stanem faktycznym.Miły kontakt telefoniczny.Polecam
5 / 5
2016-05-15 16:11:08
Bernadeta
Przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z zamówieniem
3 / 5
2016-05-07 22:16:12
Zbyszko
Zamówiłem 2 takie same kołdry.Otrzymałem różniące się kolorem i materiałem. Jakość w tej cenie dobra ale nie powinno być takich pomyłek.
5 / 5
2016-05-05 13:30:29
Celestyna
Sklep bardzo rzetelny, bardzo szybka realizacja wraz ze szczegółowymi informacjami. Natychmiastowa wysyłka. Towar wysokiej jakości.Polecam!!!!!
5 / 5
2016-04-08 15:02:03
Wioletta
Polecam ,wszystko na najwyższym poziomie .
4 / 5
2016-04-07 15:01:56
Stanisława
szybko i sprawnie - bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-04-06 10:00:12
Urszula
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-03-30 20:50:13
Irma
Świetny kontakt miła obsługa szybka reakcja pozdrawiam
5 / 5
2016-03-23 11:44:50
Judyta
Produkty bardzo dobre, dostawa również dość szybka, ale brakuje pojedynczych poszewek na dany rozmiar poduszki lub jaśka. Wesołych świąt Małgosia A. Dostawa była kurierem, ale nie wiem jaka firma.
5 / 5
2016-03-15 10:56:07
Aleksandra
Sklep niezwykle solidny. Zamówiony towar z drugiego końca Polski dotarł do mnie do domu - po 18 godzinach od chwili zamówienia. Absolutny rekordzista. Polecam ten sklep!!!
4 / 5
2016-03-05 12:30:29
Róża
pościel dziecięca słaba jakość po praniu ,w delikatnych środkach piorących miejscami odbarwiła się pościel z flaneli iprześcieradło ok.
4 / 5
2016-03-03 15:49:02
Brygida
po raz drugi korzystam z zakupów w tym sklepie i będę korzystać... to mówi samo za siebie
5 / 5
2016-02-29 12:10:13
Liwia
Wszystko Super!!! Polecam w 100%
5 / 5
2016-02-27 14:00:28
Ismena
Solidny sklep , bardzo dobry kontakt--polecam.
5 / 5
2016-02-24 16:04:01
Konstanty
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pościel okazała się być dobrej jakości, tak jak zostało to podane w opisie. Jeden z wybranych przeze mnie modeli był niedostępny, obsługa sklepu bez problemów zaproponowała wymianę na inny lub zwrot pieniędzy. Polecam zakupy w tym sklepie! :)
5 / 5
2016-02-21 09:56:19
Andrzej
Nie do konca kolory takie jak na zdjęciu. Proponuje umieszczac na stronie dokładniejsze zdjęcia i szczegolowy opis. Na stronie posciel wydawała sie w cieniowana w odcieniach zieleni, w rzeczywistości jest zielono - czarna.
5 / 5
2016-02-03 07:38:36
Teresa
Wszystko zgodne z opisem, polecam ten sklep.
5 / 5
2016-01-28 12:06:56
Danuta
Polecam sprzedawcę. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2016-01-27 19:04:42
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar zgodny z zamówieniem.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-01-21 11:13:26
Konstancja
Pełen profesjonalizm. Nic dodać nic ująć.
5 / 5
2016-01-20 20:43:55
Barbara
Super sklep, super kontakt, dobra cena, polecam.
5 / 5
2016-01-20 20:25:56
Emilia
Zakupy udane w 100% to co zamówiłam zostało przysłane:) Gorąco polecam!
5 / 5
2016-01-20 17:39:32
Julianna
dziękuję, że są TAKIE sklepy, nie muszę wychodzić z domu, żeby kupić towar a w moim przypadku jest to NIEOCENIONE! JEST PO PROSTU SUPER!
5 / 5
2016-01-13 18:10:39
Malina
Szybko i fachowo. Pełna informacja. Zdarzyło się mi to po raz pierwszy. Tak trzymac!
5 / 5
2016-01-08 09:45:20
Norbert
Po zamówieniu za godzinę towar został wysłany .SUPER!!!
5 / 5
2016-01-05 11:12:42
Jędrzej
dobra i rzetelna informacja i bardzo dobra obsługa
4 / 5
2015-12-27 22:39:55
Klara
sklep ok ale doręczenie to porażka
5 / 5
2015-12-23 17:26:20
Wiesława
Super sklep, super produkty, szybka wysyłka
5 / 5
2015-12-22 10:25:46
Wieńczysła
Bardzo mila obsluga, bardzo dobry kontakt, przesyłka nastepnego dnia! Goraco polecam!!!
5 / 5
2015-12-21 17:16:21
Fryderyka
Jestem bardzo zadowolona z towaru jaki otrzymałam jak również z przesyłki którą bardzo szybko otrzymałam Polecam
5 / 5
2015-12-18 07:16:20
Fryderyka
Polecam firmę jest bardzo rzetelna. Zakup sprawny bez żadnych problemów.
5 / 5
2015-12-16 16:19:22
Stefan
Zakupy przebiegły bez zarzutu,kontakt ze sklepem bezproblemowy,sklep posiada wygodne formy płatności. A co do dostawy przez kuriera z siódemki to fatalnieee , kurier paczkę wepchał na siłę do skrzynki pocztowej, była cała pognieciona,nie kontaktował się ze mną w sprawie dostawy jak to robią kurierzy z innych firm. A sklep oceniam na 6.
5 / 5
2015-12-15 13:14:36
Michał
Naprawdę warto zamawiać w tym sklepie, towar b.dobry gatunkowo i obsługa suuuper. Polecam
5 / 5
2015-12-09 10:38:40
Danuta
Bardzo dobrze, Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2015-12-03 09:34:30
Daria
Towar zamawiałam w niedzielę pod wieczór, w poniedziałek ok 10:00 miałam już wiadomość od b.4.com.pl że towar został wysłany, następnego dnia paczka była u mnie. Transakcja przebiegła pomyślnie, w tempie zaskakującym dla mnie (oczywiście zaskoczenie pozytywne). Gorąco polecam!!!
5 / 5
2015-12-02 12:34:33
Grzegorz
Szybka dostawa poprzedzona telefonem kuriera. SUPER.
5 / 5
2015-11-30 22:45:39
Oskar
Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie wykonana usługa:)
5 / 5
2015-11-23 10:33:57
Paulina
Fachowcy. Wiedzą co sprzedają i co mają w sklepie
5 / 5
2015-11-19 10:49:19
Małgorzata
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2015-11-18 21:24:02
Kalina
Realizacja natychmiastowa po otrzymaniu środków przez firmę.
5 / 5
2015-11-18 10:11:24
Klemens
Ekspresowa usługa, bezproblemowo.
5 / 5
2015-11-13 12:55:13
Greta
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Przesyłka szybciutka. Bez problemów :)
5 / 5
2015-11-03 12:20:03
Violetta
Towar dobrej jakości, w dobrej cenie, dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2015-10-30 11:17:21
Luiza
kompetentni błyskawiczni SUPER
5 / 5
2015-10-29 09:52:11
Emil
Polecam, towar super, ceny przystepne, szybka realizacja zamowienia.
5 / 5
2015-10-28 12:15:36
Bernardeta
Wszystko w idealnym porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2015-10-24 09:47:00
Roman
Kupowałem raczej tanie produkty, więc rewelacyjnej jakości nie ma się co spodziewać. A i tak jest lepiej, niż dobrze.
5 / 5
2015-10-03 17:48:19
Marcelina
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przez złe wpisanie przeze mnie adresu skontaktowano się ze mną telefonicznie. Polecam
5 / 5
2015-09-29 17:35:33
Angelika
Bardzo polecam. Wszystko na 5!
1 / 5
2015-09-24 18:20:20
Krystian
Do chwili obecnej nie otrzymalam nawet emaila z inf. co jest powodem nie dostarczenia towaru.Nadmienie ze wysylka miala nastapic w ciagu 48h niestety.Jestem zdegustowana
5 / 5
2015-09-23 12:55:40
Kajetan
Solidna firma. Można jej zaufać. Zakupiony towar jest dokładnie taki jak zamawiałam.
5 / 5
2015-09-17 14:18:13
Grażyna
sklep mogę polecić z czystym sumieniem,realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i bez problemu
5 / 5
2015-09-14 21:25:58
Norbert
Super szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2015-08-25 15:18:00
Izyda
zakupy powtarzam sukcesywnie w tym sklepie i za każdym razem jest szybko i profesjonalnie
5 / 5
2015-08-07 09:45:45
Joachim
Szybko, przyjemnie, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2015-07-29 22:00:57
Anastazja
Jestem bardzo zadowolona zarówno z towaru, jak i z szybkiej dostawy. Będę korzystała częściej. Polecam.
5 / 5
2015-07-17 10:11:46
Benedykt
Kontakt z B4 idealny pomimo małych przeszkód wszystko zakończyło się pomyślnie. Polecam w 100%.
5 / 5
2015-07-06 15:34:37
Marek
towar bardzo dobrej jakosci, szybka realizacja zamowienia, bardzo dobre opcje wysylki, sklep godny polecenia
5 / 5
2015-06-25 13:09:32
Izydor
Jestem bardzo zadowolona z wyboru Ceneo.Polecam
5 / 5
2015-06-25 10:19:50
Arlena
Solidnie,bezproblemowo.Polecam
5 / 5
2015-06-02 09:11:13
Honorata
Jestem bardzo zadowolona z zakupu .Bardzo szybka obsługa i informacja o wysłanym towarze. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-05-30 21:18:12
Aldona
Fajny sklep , szybka przesyłka
5 / 5
2015-05-29 11:59:54
Włodzimierz
Profesjonalna obsluga, polecam kazdemu;-)
5 / 5
2015-05-20 22:46:19
Dorota
Produkt taki, jakiego oczekiwałam. Sklep solidny.
5 / 5
2015-05-20 19:46:34
Wiola
Sklep jest dobry, ale towar nie koniecznie. Zamowilam posciel satynowa i poduszke antyalergiczna. Poduszka jest fajna, ale posciel niestarannie uszyta. Poza tym w jednym miejscu dziura w szwie - brak przeszycia. Nie zwracam, sama moge przeszyć. Wyjdzie taniej niz odsylanie.
4 / 5
2015-05-20 16:28:07
Arkadiusz
bardzo się cieszę z mojej nowej kołdry,ale mogłaby być dostarczona szybciej;)
5 / 5
2015-05-17 18:06:18
Anita
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2015-05-16 11:54:04
Nadia
Bardzo dobra obsługa i jakość towaru. Szybka wysyłka.
5 / 5
2015-05-07 11:40:00
Oleg
dobre ceny - bardzo szybka realizacja - polecam
5 / 5
2015-05-04 11:30:39
Izolda
Wszystko fachowo i profesjonalnie. Serdecznie polecam
5 / 5
2015-05-01 11:40:52
Cecylia
Profesjonalne podejście w każdej sprawie. Polecam
5 / 5
2015-04-29 09:39:04
Gabriela
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2015-04-23 16:02:27
Norbert
Pozytywnie. Dostawa bardzo szybka.Koszt doręczenia w normie. Polecam
4 / 5
2015-04-15 16:51:20
Ismena
Sklep bardzo dobry, ale firma kurierska woła o pomstę do niebios.
5 / 5
2015-04-14 20:04:27
Marek
POŚCIEL ZGODNA Z OPISEM. JESTEM ZADOWOLONA. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE INNYM .
5 / 5
2015-04-13 13:42:16
Diana
Otrzymałam szybko dokładnie to, co zamówiłam.
5 / 5
2015-04-12 11:24:48
Liwia
Jestem bardzo zadowolona ze swiadczonych uslug. Jedyne co bym zmienila to wysylanie przesylek za granice. Pozdrawiam.
5 / 5
2015-04-11 12:14:53
Teresa
Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-04-04 20:39:12
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 18:23:25
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 14:00:48
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 20:42:14
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 14:50:14
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 11:00:16
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 18:37:00
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-31 11:49:56
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 12:05:22
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 10:16:00
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 18:46:30
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 18:26:32
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 11:20:09
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-21 08:38:56
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 21:44:36
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 21:13:19
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 18:43:20
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 18:33:04
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 19:33:40
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 16:08:44
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 11:49:12
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bardzo dobrej jakości, szybka przesyłka.Polecam.
4 / 5
2015-03-09 12:56:40
Kazimiera
Materiał z którego zostały wykonane moje pościele był b.dobry, jedynie moją uwagę zwróciła ich kolorystyka. Otóż...kolory myślałem, że podobnie jak na zdjęciu reklamowym, będą intensywniejsze, bardziej żywsze, w rzeczywistości były na ocenę 4+.
5 / 5
2015-03-05 00:09:51
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam :)
5 / 5
2015-03-04 21:37:53
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 17:35:02
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-04 10:36:19
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-01 16:35:00
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 11:16:56
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 20:31:58
Sławomir
Transakcja pprzebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 08:35:42
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 11:28:00
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 11:54:03
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 17:46:34
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 20:14:54
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 12:43:01
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 16:48:54
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 18:32:06
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-11 19:32:08
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ogólnie dobry
5 / 5
2015-02-05 14:23:03
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kołdra, poduszki i komplety pościeli super i wszystko bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2015-02-05 09:51:06
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 22:09:54
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 11:57:55
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 11:10:27
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 17:20:12
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 21:45:50
Renia
Byłam zdziwiona tak szybką dostawą (2 dni). Zamówienie zgodne z opisem. POLECAM!!!
5 / 5
2015-01-28 12:31:04
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-23 17:13:25
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 17:43:01
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 17:05:16
Wioletta
Kosz z ręcznikami jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam!
5 / 5
2015-01-18 17:19:45
Celina
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2015-01-16 19:30:01
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 20:03:58
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 14:45:25
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 20:26:50
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 10:03:09
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 23:16:25
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 19:50:07
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 18:34:39
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 10:46:32
Jonatan
Transakcja przebiegła w bardzo szybkim tempie. Towar byl dzien po dokonaniu opłaty, w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2014-12-31 00:06:21
Robert
Świetna komunikacja ze sklepem,transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 20:05:04
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-28 10:49:00
Łucjan
Transakcja przebiegła śpiewająco. Dziękuję za miłą obsługę i oczywiście polecam.
5 / 5
2014-12-21 17:54:06
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 18:30:13
Mieczysław
Towar bardzo dobrej jakości. Zamówienie zrealizowane w tempie ekspresowym.
5 / 5
2014-12-19 15:54:40
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 13:52:06
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-18 21:27:10
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 11:43:35
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 11:15:17
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 09:55:19
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 07:51:48
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 23:01:24
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 21:18:35
Władysława
Jestem bardzo zadowolona z pościeli którą zamówiłam (jest dokładnie taka sama jak została przedstawiona w ofercie). Bardzo dobry kontakt z osobą sprzedającą. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-12-17 20:42:06
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 20:29:26
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 16:32:51
Beata
Transakcja załatwiona szybko i sprawnie. Pościel ładna i wygląda na dobrą gatunkowo. Polecam.
1 / 5
2014-12-17 16:18:56
Dominika
Sklep ma bardzo nIesolidnego kuriera firmę K-EX. NIE DOSTARCZYŁA PRZESYŁKI OD 9 122014 DO 17122014 CZYLI PRZEZ 8 DNI .Przy okazji robiąc dziwne przekręty, ktoś potwierdził odbiór za mnie, potem był zły list przewozowy, teraz od 2 dni cisza, Sklep zaś stwierdził że przeprasza za kuriera ale jak poprosiłam by reklamował transport lub przesłał drugi raz towar innym kurierem to zamilkł.Ogólnie zapłaciłam za towar i transport i zostałam z niczym a dodatkowo nie miałam prezentu dla jubilatów
5 / 5
2014-12-17 14:08:40
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 13:28:55
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 11:00:55
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 10:15:56
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 12:53:52
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 10:50:41
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 23:24:20
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 23:12:20
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 14:46:56
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 09:58:07
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 19:21:26
Bernardeta
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Solidny godny polecenia sklep. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 18:47:52
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 10:21:53
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 08:06:29
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-11 23:42:26
Celina
Zmówienie zostało wysłane w poniedziałek dzisiaj jest czwartek zamówienia dalej nie otrzymałam ale nie jest to wina sklepu lecz kuriera, który posiada paczkę lecz jej nie dostarcza. Co do sklepu sklep godny polecenia było by bardzo dobrze gdyby przelewy można było robić bezpośrednio ze strony sklepu a nie przepisując dane do przelewu. Szybka realizacja zamówienia ale radzę zmienić firmę kurierską.
4 / 5
2014-12-11 11:35:51
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 20:47:07
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 13:17:48
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 13:09:29
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-10 12:18:08
Benedykt
Jak dostarczą zamówiony towar ,to wtedy będę mogła sprawiedliwie ocenić sklep B4
4 / 5
2014-12-10 11:51:01
Seweryn
Transakcja zakupy przebiegła pomyślnie, lecz kurier nie był zadowalający.
5 / 5
2014-12-10 09:59:14
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 10:22:44
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 11:40:25
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 09:21:10
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mogliby dołączyć do akcji darmowej dostawy przy zamówieniach 02.12. Czas realizacji dobry ze względu na dostawę po 48 godz a nie 24 jak było napisane w ogłoszeniu ( lepiej napisać 24 h przy zamówieniu do godz 12), fakt, że zamówione po godz 14.
5 / 5
2014-12-04 20:52:33
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2014-12-03 22:12:47
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.:)
4 / 5
2014-12-03 19:32:28
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 12:28:02
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 11:25:18
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. KkPolecam.
5 / 5
2014-11-27 12:30:55
Daniela
Świetne produkty, bardzo dobre gatunkowo i w naprawdę dobrych cenach , szybka dostawa. Kupiłam u nich 2x dużą poduszkę 70/80 + 2x JASIEK 40/40 oraz ogromniastą kołdrę 200/220 za naprawdę dobrą cenę (niecałe 200,-) Kołdra jest bardzo miękka i dość gruba, z owczą wełną. P.S. Mój facet nie jest w stanie przeciągnąć ją na swoją stronę łóżka ;) GORĄCO POLECAM!!!
5 / 5
2014-11-26 16:34:45
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 10:30:52
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 07:59:13
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar jest dobrej jakości zgodnie z oczekiwaniem. Napewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 14:47:26
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 21:34:34
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 12:34:24
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 03:14:04
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 23:01:50
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 13:11:51
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o B4 Tekstylia dla domu