Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Babas.pl

Babas.pl Opinie 4.8 (182)

RYNEK 11
25-303
KIELCE
413415135
opinie Babas.pl
4.8
182
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-12-31 08:37:53
Fryderyk
Sprawna i szybka obsługa, nawet nie spodziewałem się że tak szybko moje zamówienie zostanie zrealizowane!!!
5 / 5
2016-05-28 19:03:08
Anastazja
Miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-03-12 15:06:06
Sylwester
BARDZO DOBRA I PROFESJONALNA OBSŁUGA
5 / 5
2016-02-14 19:32:52
Stanisław
Bardzo dobry sklep, fachowa obsługa, możliwość negocjacji ceny, polecam ten sklep.
5 / 5
2016-01-05 16:45:32
Damian
Zakupy w tej firmie to czysta przyjemność. Fachowe doradztwo, terminowa wysyłka.
5 / 5
2015-12-13 20:46:24
Maria
Solidna firma. Dostarczony towar zgodny z opisem, poza tym fachowe doradztwo w sprawie zamawianego sprzętu. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-10-31 22:00:18
Bronisław
Sklep jest bardzo profesjonalny, oferuje szeroki zakres produktów w dobrych cenach. Przy produktach jest informacja o terminie realizacji zamówienia. Produkty mają rzetelne opisy. Największym plusem jest bardzo fachowa, bardzo życzliwa i niezwykle zaangażowana obsługa sklepu - odpowiada na maile, zna i stosuje znowelizowaną ustawę konsumencką, na bieżąco informuje o stanie realizacji zamówienia. Szczególne podziękowania dla Pana Piotra, który zdobył dla mnie produkt spod ziemi i wysłał natychmiast, kiedy to było możliwe. Rewelacyjny, profesjonalny sklep. Polecam!
5 / 5
2015-08-27 22:18:48
Helena
Sklep przeszedł najtrudniejszą próbę w postaci obsługi reklamacji. Jestem zadowolona z rozwiązania reklamacji oraz sposobu i częstotliwości kontaktu.
5 / 5
2015-06-29 09:57:06
Violetta
Firma bardzo rzetelna. Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. POLECAM
5 / 5
2015-06-13 20:11:59
Jarosława
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, towar odpowiadał opisowi
5 / 5
2015-06-08 21:43:18
Cecylia
Uczciwy,słowny sprzedawca.Kontakt na 10-tkę.
5 / 5
2015-05-14 07:27:20
Bogdan
Bardzo szybka przesyłka, dobry towar i cena. Nie trzeba się logować. Polecam.
5 / 5
2015-04-30 15:35:45
Paula
wysyłka przebiegła pomyślnie , towar zgodny z zamówienim.
5 / 5
2015-04-24 12:04:37
Hanna
Bardzo dobre ceny Polecam wszystkim
5 / 5
2014-12-11 09:26:16
Irena
Świetna obsługa informacje jakie uzyskałam dzwoniąc do sklepu babas.pl przerosły moje oczekiwania. Spędziłam tydzień czasu na czytaniu niezliczonej ilości opinii dotyczących maszyn i im więcej czytałam tym mniejsze miałam pojęcie na którą firmę się zdecydować. Bardzo miła i w mojej ocenie fachowa rada przyszła ze strony konsultanta z tej firmy. Jestem naprawdę zadowolona z wyboru maszyny. Szybka realizacja, bezproblemowe dostarczenie i dobrze zabezpieczony towar. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2014-10-23 13:18:40
Sławomira
Jestem bardzo zadowolona z wyboru sklepu Babas.pl. Odpowiedź na pytanie odnośnie towaru jaki mnie interesował otrzymałam bardzo szybko.Obsługa bardzo profesjonalna. Wszystko zostało załatwione podczas jednej rozmowy a zamówienie wygenerowane do potwierdzenia praktycznie w ciągu 5 min. Na wszystkie moje pytania uzyskałam jasną odpowiedź. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Towar solidnie zabezpieczony. Polecam !!!!
5 / 5
2014-10-09 20:15:23
Łucjan
Obsługa sklepu bardzo przyjazna i profesjonalnie podchodzi do klienta, w każdej chwili służy pomocą aby klient był zadowolony. Po mimo, że zakupiony towar nie spełnił moich oczekiwań, bez żadnych problemów otrzymałem drugi do wypróbowania. Również i ten nie był przydatny dla mnie, dlatego też oddałem do sklepu i otrzymałem zwrot gotówki. Koszty dostarczenia i zwrotu towaru poniósł sprzedawca. Nie było żadnych sprzeciwów ze strony sprzedającego wszystko było bardzo grzecznie i kulturalnie załatwione. Chętnie będę jeszcze korzystał z usług Tego Sklepu.
5 / 5
2014-09-30 21:29:19
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-21 21:45:13
Bogusław
Błyskawiczna wysyłka, towar porządnie zapakowany, bezproblemowy kontakt. POLECAM!
5 / 5
2014-09-19 13:17:39
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Babas.pl