Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Babas.pl

Babas.pl Opinie 4.8 (182)

RYNEK 11
25-303
KIELCE
413415135
opinie Babas.pl
4.8
182
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-12-31 08:37:53
Fryderyk
Sprawna i szybka obsługa, nawet nie spodziewałem się że tak szybko moje zamówienie zostanie zrealizowane!!!
5 / 5
2016-05-28 19:03:08
Anastazja
Miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-03-12 15:06:06
Sylwester
BARDZO DOBRA I PROFESJONALNA OBSŁUGA
5 / 5
2016-02-14 19:32:52
Stanisław
Bardzo dobry sklep, fachowa obsługa, możliwość negocjacji ceny, polecam ten sklep.
5 / 5
2016-01-05 16:45:32
Damian
Zakupy w tej firmie to czysta przyjemność. Fachowe doradztwo, terminowa wysyłka.
5 / 5
2015-12-13 20:46:24
Maria
Solidna firma. Dostarczony towar zgodny z opisem, poza tym fachowe doradztwo w sprawie zamawianego sprzętu. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-10-31 22:00:18
Bronisław
Sklep jest bardzo profesjonalny, oferuje szeroki zakres produktów w dobrych cenach. Przy produktach jest informacja o terminie realizacji zamówienia. Produkty mają rzetelne opisy. Największym plusem jest bardzo fachowa, bardzo życzliwa i niezwykle zaangażowana obsługa sklepu - odpowiada na maile, zna i stosuje znowelizowaną ustawę konsumencką, na bieżąco informuje o stanie realizacji zamówienia. Szczególne podziękowania dla Pana Piotra, który zdobył dla mnie produkt spod ziemi i wysłał natychmiast, kiedy to było możliwe. Rewelacyjny, profesjonalny sklep. Polecam!
5 / 5
2015-08-27 22:18:48
Helena
Sklep przeszedł najtrudniejszą próbę w postaci obsługi reklamacji. Jestem zadowolona z rozwiązania reklamacji oraz sposobu i częstotliwości kontaktu.
5 / 5
2015-06-29 09:57:06
Violetta
Firma bardzo rzetelna. Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. POLECAM
5 / 5
2015-06-13 20:11:59
Jarosława
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, towar odpowiadał opisowi
5 / 5
2015-06-08 21:43:18
Cecylia
Uczciwy,słowny sprzedawca.Kontakt na 10-tkę.
5 / 5
2015-05-14 07:27:20
Bogdan
Bardzo szybka przesyłka, dobry towar i cena. Nie trzeba się logować. Polecam.
5 / 5
2015-04-30 15:35:45
Paula
wysyłka przebiegła pomyślnie , towar zgodny z zamówienim.
5 / 5
2015-04-24 12:04:37
Hanna
Bardzo dobre ceny Polecam wszystkim
5 / 5
2014-12-11 09:26:16
Irena
Świetna obsługa informacje jakie uzyskałam dzwoniąc do sklepu babas.pl przerosły moje oczekiwania. Spędziłam tydzień czasu na czytaniu niezliczonej ilości opinii dotyczących maszyn i im więcej czytałam tym mniejsze miałam pojęcie na którą firmę się zdecydować. Bardzo miła i w mojej ocenie fachowa rada przyszła ze strony konsultanta z tej firmy. Jestem naprawdę zadowolona z wyboru maszyny. Szybka realizacja, bezproblemowe dostarczenie i dobrze zabezpieczony towar. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2014-10-23 13:18:40
Sławomira
Jestem bardzo zadowolona z wyboru sklepu Babas.pl. Odpowiedź na pytanie odnośnie towaru jaki mnie interesował otrzymałam bardzo szybko.Obsługa bardzo profesjonalna. Wszystko zostało załatwione podczas jednej rozmowy a zamówienie wygenerowane do potwierdzenia praktycznie w ciągu 5 min. Na wszystkie moje pytania uzyskałam jasną odpowiedź. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Towar solidnie zabezpieczony. Polecam !!!!
5 / 5
2014-10-09 20:15:23
Łucjan
Obsługa sklepu bardzo przyjazna i profesjonalnie podchodzi do klienta, w każdej chwili służy pomocą aby klient był zadowolony. Po mimo, że zakupiony towar nie spełnił moich oczekiwań, bez żadnych problemów otrzymałem drugi do wypróbowania. Również i ten nie był przydatny dla mnie, dlatego też oddałem do sklepu i otrzymałem zwrot gotówki. Koszty dostarczenia i zwrotu towaru poniósł sprzedawca. Nie było żadnych sprzeciwów ze strony sprzedającego wszystko było bardzo grzecznie i kulturalnie załatwione. Chętnie będę jeszcze korzystał z usług Tego Sklepu.
5 / 5
2014-09-30 21:29:19
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-21 21:45:13
Bogusław
Błyskawiczna wysyłka, towar porządnie zapakowany, bezproblemowy kontakt. POLECAM!
5 / 5
2014-09-19 13:17:39
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 21:32:36
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 19:04:59
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 18:02:58
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 12:16:38
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:26:22
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 18:04:39
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-10 10:47:54
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 19:56:08
Izyda
Thank you very much. I'm from Germany and i baougth the Overlock because it was realy cheaper than in germany. You have i super service and the shipping was very fast. thank you!!!
5 / 5
2014-09-05 16:22:48
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 10:02:11
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 10:33:46
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-30 11:59:56
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 21:33:10
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 11:51:17
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 11:38:57
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-17 19:08:11
Danuta
Jestem bardzo zadowolona!!! Maszynkę pomógł mi wybrać konsultant z sklepu. Bardzo fachowo mi doradził. Zamówienie dostałam szybko. Polecam wszystkim!
5 / 5
2014-08-12 22:54:45
Maksym
Doskonała obsługa-mili,kompetentni sprzedawcy.Fachowość,doradztwo,rzetelność.Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2014-08-10 22:47:17
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-08 21:35:45
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-04 22:27:36
Mieczysława
Prefekcojniści, liczy się człowiek w dzisiejszym świecie to rzadkość :) Dziękuję za współpracę, to prawdziwa przyjemność !
5 / 5
2014-08-01 11:33:20
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 23:07:35
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 11:43:15
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 11:28:54
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 21:57:02
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 13:22:41
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakupiona stopka z górnym transportem do maszyny Janome okazała się bardzo przydatna w szyciu. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 10:46:04
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługa na 6+
5 / 5
2014-07-21 11:51:03
Radomir
Dobry kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna wysyłka towaru. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2014-07-18 15:54:40
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 14:21:36
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 12:26:24
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!
5 / 5
2014-07-16 10:42:01
Ismena
Super kontakt, ekspresowa wysyłka, 100% polecam!
4 / 5
2014-07-15 21:42:20
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 13:35:09
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 19:19:35
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 15:41:38
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 09:36:02
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 10:57:56
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Babas. Transakcja przebiegła bez zarzutu, mimo,że mogła być kłopotliwa - pierwotnie musiałam zwrócić wymienioną maszynę i wymienić towar na nowy, co w żadnym przypadku nie było spowodowane jego wadą, a jedynie koniecznością zmiany wcześniejszego zamówienia. Obsługa sklepu była bardzo profesjonalna, komunikacja i wsparcie klienta na najwyższym poziomie. Bardzo polecam skorzystać z porad sklepu przed zakupem sprzętu - jest to faktyczna gwarancja, że towar będzie odpowiadał indywidualnym potrzebom. Warto podkreślić, że sklep zachował pełen profesjonalizm nawet w sytuacji problemowej- a z mojej, czyli klienta perspektywy, jest to najlepszy wyznacznik najwyższej jakości wykonywanych usług.
5 / 5
2014-07-03 12:42:45
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 11:49:52
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 11:06:34
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 10:32:25
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 23:07:44
Patryk
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Kontakt profesjonalny, wysyłka bardzo szybka.
5 / 5
2014-06-27 13:46:13
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 13:29:06
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Początkowo miałam problemy z obsługą zamówionej maszyny. Sklep jednak skontaktował mnie z ekspertem, który rozwiał wszelkie wątpliwości w ciągu jednej rozmowy telefonicznej. Inne kwestie dotyczące gwarancji również zostały załatwione pomyślnie. Generalnie polecam. Sklep poczuwa się do odpowiedzialności, za sprzedany towar i dąży do zadowolenia klienta. Bardzo miła i fachowa obsługa.
5 / 5
2014-06-25 20:40:17
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 08:48:37
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 10:20:21
Jadwiga
wspaniały sklep, super sprzedawcy, którzy nie tylko sprzedają, ale też znają się na maszynach, szyciu i służą pomocą i radą. specjaliści w tym temacie. bardzo dobry kontakt i generalnie wszystko super.dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu a przede wszystkim z obsługi.
5 / 5
2014-06-17 09:53:53
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 11:47:43
Zofia
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Przemiły kontakt. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 10:03:47
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 23:03:28
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-08 20:33:01
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 21:35:11
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 11:03:28
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 11:11:01
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem oraz bieżąca informacja o stanie realizacji zamówienia.
4 / 5
2014-05-26 10:57:41
Stanisława
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 09:12:12
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-05-23 09:06:17
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 18:14:11
Jonatan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca, miła i fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 12:15:48
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 09:23:56
Ernest
Pełen profesjonalizm, pełna pomoc i brak wszech obecnego naciągactwa na produkt droższy, starszy lub zalegający w magazynie.Fachowa pomoc i wielka znajomość tematu.Kupiłem raz (Janome MC9900 za ponad 7tyś zł) i widzę,że będę wracał do tego sklepu po następne sprzęty. Polecam nie tylko dla profesjonalizmu ale też cen i promocji.
5 / 5
2014-05-14 09:39:16
Jagoda
Świetny kontakt ze sklepem, w rozmowie telefonicznej udzielono mi wszelkich informacji. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 09:26:44
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 14:41:44
Honorata
Mimo długiego czasu oczekiwania na przesyłkę (w między czasie były święta i długi weekend majowy) jestem zadowolony z zakupu. Kontakt ze sprzedawcą oceniam świetnie. Towar zgodny z opisem, polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2014-05-05 13:36:09
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-05 12:29:48
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Długość oczekiwania była podyktowana nagłym ogromnym zapotrzebowaniem ludzi na torby co spowodowało wyczyszczenie magazyny sklepu. Jednak towar został zamówiony i dotarł. Gdyby nie brak towaru na sklepie doszedłby w 2 dni. Więc jak najbardziej polecam sklep
3 / 5
2014-04-30 20:26:49
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie tylko trochę długo.Mimo wszystko polecam.
5 / 5
2014-04-30 10:42:32
Julian
Byłem mile zaskoczony bardzo szybką realizacją zamówienia
4 / 5
2014-04-11 13:04:44
Julianna
Powtórzę to o czym większość klientów sklepu pisze, czyli o braku przepływu informacji między sklepem a klientem. Jest to praktycznie jedyny problem, towar zamówiony zgodny z opisem, obsługa miła. Generalnie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-04-08 22:37:11
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 17:08:31
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-04 23:24:41
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 17:54:13
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 12:56:47
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 10:01:51
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 09:28:05
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-28 09:10:25
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-22 17:40:01
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 18:56:33
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 10:38:17
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 21:42:35
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-01 21:45:09
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie.Długi okres oczekiwania na dostawę zamówionego towaru. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 11:51:15
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 09:32:18
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 09:25:21
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-02-24 19:06:22
Nadia
Przed zakupem dzwoniłam do sklepu, żeby potwierdzić,że mają towar. Kupiłam bezpośrednio po wykonanym telefonie i tego samego dnia dokonałam wpłaty. Niestety sam sklep nie przekazał mi informacji, że jednak towaru nie posiada. Dopiero zaniepokojona brakiem informacji o towarze dzwoniłam kilkukrotnie do sklepu z prośbą o informację o zamówieniu. Dziwię się tym bardziej, ze w tym samym czasie i jeszcze po anulowaniu mojego zamówienia sklep miał wystawiony ten sam towar na Allegro. Jedyny plus, że po interwencji zwrócili szybko pieniądze.
5 / 5
2014-02-24 12:04:26
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 14:16:53
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 21:42:28
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 20:55:18
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 11:30:21
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 21:11:06
Mieczysław
Fachowe doradztwo, bezproblemowy kontakt i miła obsługa. Dzięki tym cechom zdecydowałem się na zakup właśnie w tym, a nie innym sklepie.
1 / 5
2014-02-05 14:16:05
Iwo
Przelałem pieniądze. Dostałem maila "w realizacji". Minęły dwa dni. Ani kolejnego maila, ani towaru nie dostałem, chociaż jest przy jego ofercie dopisek, że jest "dostępny od reki".
5 / 5
2014-02-04 15:34:09
Luba
To mój pierwszy zakup w tym sklepie i muszę przyznać że jestem zadowolona zarówno z obsługi sklepu, jak i towaru, który kupiłam. Towar wysłany szybko za pobraniem z czego jestem ogromnie zadowolona, gdyż bardzo szybko był u mnie:)
5 / 5
2014-02-04 12:18:46
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szkoda tylko,że koszty wysyłki są takie wysokie i nie ma opcji wysyłki np.listem poleconym.
5 / 5
2014-01-30 19:19:11
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 15:28:26
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przede wszystkim bardzo szybka realizacja. W poniedziałek dokonałam przelew- w środę już miałam dostawę zamówionego towaru ( maszyna do szycia). Teraz tylko czas pokaże czy wybór był trafiony ...
5 / 5
2014-01-28 15:46:50
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 14:49:28
Włodzimierz
Transakcja przebiegła wzorowo!!!!!!!!!!. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 11:47:36
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła obsługa.Polecam.
5 / 5
2014-01-24 14:09:56
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 11:43:07
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 10:01:24
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-17 09:31:36
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 12:45:36
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 11:30:34
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 09:33:48
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo kompetentnie, miło i sprawnie.
5 / 5
2014-01-10 18:09:08
Brygida
Transakcja przebiegła prawie pomyślnie. Przy składaniu zamówienia istotny był dla mnie czas realizacji - przyjmujący zamówienie potwierdził termin realizacji - telefonicznie i mailowo. Jednak po dwóch dniach od złożenia zamówienia, po moim telefonie okazało się że na część zamówionego towaru trzeba czekać dłużej niż ustalony termin przy składaniu zamówienia. Zmiana zamówienia (rezygnacja z towaru na który trzeba czekać), zwrot wpłaty za towar po rezygnacji - ok. - szybko i sprawnie. Mimo to polecam.
5 / 5
2013-12-31 12:08:47
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 23:17:52
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 19:12:08
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 08:09:50
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 10:41:37
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 16:00:06
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam!
5 / 5
2013-12-13 17:35:44
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 14:42:59
Romuald
Duży wybór maszyn, części i akcesoriów, szybka obsługa. Polecam!
5 / 5
2013-12-12 12:16:43
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 09:11:42
Aleksandra
Towar zamówiłam, otrzymałam i wszystko obyło się bez najmniejszych komplikacji. Sprawnie i bezboleśnie.
5 / 5
2013-12-10 13:10:11
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-06 09:50:59
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Troche spozniona wysylka ale poza tym wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2013-12-04 12:52:01
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 09:54:46
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 20:54:21
Eliza
Wspaniały kontakt i szybka realizacja . Serdecznie polecam .
5 / 5
2013-11-21 22:55:07
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 18:29:45
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 10:37:34
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 16:23:33
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 10:24:15
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 08:25:57
Justyna
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2013-11-11 12:35:10
Andrzej
Transakcja przebiegła w bardzo dobrej atmosferze, bardzo sprawny kontakt z obsługą i pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2013-11-08 16:19:31
Konstancja
Ekspresowa dostawa,jednakże bez jednego gratisu...obiecali obcinaczki do nici a nie dali:(
5 / 5
2013-11-04 22:39:12
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 10:49:36
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 16:53:45
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-26 18:04:14
Renata
Transakcja została zrealizowana bardzo szybko, przesyłkę otrzymałam na następny dzień po złożeniu zamówienia. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, otrzymałam fachową pomoc w wyborze towaru. Polecam ten sklep.
5 / 5
2013-10-26 12:05:24
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 10:07:57
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 08:57:29
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-19 20:32:55
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie obsługa i pomoc ze strony sprzedawcy bardzo dobra. GOrąco Polecam.
5 / 5
2013-10-15 12:29:35
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 20:48:06
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 10:17:23
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 11:22:20
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Oczywście Polecam
5 / 5
2013-06-21 21:02:13
Irena
Bardzo miła obsługa , o statosie zamowienia byłam informowana telefonicznie. Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem . . Maszyna przeszła sprawdzian - szyje . Dostałam już wyregulowaną i jedynie co musialam zrobić to dobrze załozyć nici . Posiada instrukcję w jezyku polskim i film instruktarzowy . Polecam SKLEP bo naprawdę warto im zaufać .
5 / 5
2013-01-29 19:35:46
Honorata
Bardzo szybka realizacja zamówienia, możliwy tracking przesyłki. Obsługa klienta o wysokiej jakości. Polecam w 100%
5 / 5
2013-01-12 22:45:42
Daniela
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Szczerze polecam !
5 / 5
2012-07-06 19:17:54
Waldemar
Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Szybka, sprawna i profesjonalna obsługa godna polecenia. Towar otrzymalam dzien po zlozeniu zamowienia dodatkowo z fajnym prezentem.
5 / 5
2012-06-27 15:07:21
Kamila
Pełny profesjonalizm! Polecam!
5 / 5
2012-06-07 16:27:27
Donata
Paczka dotarla, za granice. Dziekuje za wszelkie starania oraz doradzenie odpowiednich dodatkow, za fachowa obsluge i szybki kontakt. Zycze wszystkiego dobrego, z taka profesjonalna obsluga nie musicie sie martwic o klientow. pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2012-05-22 20:22:35
Igor
profesjonalna obsluga klienta bardzo dobry kontakt polecam wszystkim!!
5 / 5
2012-04-12 17:54:07
Włodzimierz
Dobra komunikacja i obsługa, darmowa wysyłka, profesjonalny sklep godzien polecenia.
5 / 5
2012-04-10 23:00:03
Bronisław
Bardzo polecam ten sklep. Towar został dostarczony bardzo szybko. Wyjątkowo uprzejma obsługa - przedstawiciel sprzedawcy skontaktował się ze mną osobiście, aby odpowiednio dopasować, w/g moich potrzeb dodatkowe bonusy za dokonanie zakupu. Oczywiście - maszyna do szycia, którą zamówiłem odpowiadała opisowi z e-strony, a dostawa była GRATIS! Reasumując jestem wyjątkowo zadowolony z przebiegu transakcji.
5 / 5
2012-03-30 19:16:17
Jerzy
Sprawnie , szybko , solidnie . POLECAM !!!
5 / 5
2012-03-21 20:59:47
Izydor
Bardzo przyjazna strona internetowa. Łatwość płacenia. Szybka dostawa (w ciągu 48 godz). Informacja o dokonanym zakupie jest przesyłana na bieżąco, więc wiadomo, na którym etapie jest realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2012-03-09 21:13:17
Fryderyka
Mimo że przesyłka została dostarczona z małym opóźnieniem, bardzo polecam ten sklep. Jestem bardzo zadowolona z towaru.
5 / 5
2012-02-02 16:06:46
Marcin
Maszynę otrzymałem w ciągu 2dni od zamówienia,solidnie zapakowana,nie uszkodzona. Wykonałem pierwsze proste szycia i wszystko jest ok. Wszystkim niezdecydowanym szczerze polecam tą maszynę oraz sklep w którym ją zakupiłem
5 / 5
2012-01-25 19:07:49
Piotr
Bardzo dobry sklep, obsługa profesjonalna, towar pierwsza klasa, a ceny nie przyprawiają o atak serca. Ja załapałem się na dwa fajne "gratisy" do maszyny, którą kupiłem. Wysyłka błyskaiczna i za darmo, mimo, że płaciłem za pobraniem. Brawo! Tak trzymać - sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-01-17 21:14:20
Longin
W ub roku kupiliśmy prasowalnicę, wszystko ok, zaś obecnie drobny sprzęt. Jakość obsługi - bardzo profesjonalnie, cena przystępna, dużo taniej niż u konkurencji na moim lokalnym rynku, sympatyczny Pan udzielił rzetelnych i pomocnych informacji. Polecam.
5 / 5
2011-12-14 17:14:23
Rafał
pełen profesjonalizm!!!! w każdej chwili byłem informowany o zmianie statusu zamówienia ,kontakt na bardzo wysokim poziomie, sklep wybrałem za pośrednictwem "ceneo" gdzie produkt (redsrar b20) nabyłem znacznie taniej niż u konkurencji . Dostawa błyskawiczna . towar zapakowany idealnie, podbita i należycie wypełniona gwarancja z załączonym dowodem zakupu Przyjemność kupować u tak wspaniale zorganizowanego sprzedawcy. ŻYCZĘ SUKCESÓW A TYM SPOSOBEM BĘDZIE NA PEWNO OSIĄGNIĘTY. POZDRAWIAM DAREK
5 / 5
2011-12-13 19:24:44
Ireneusz
Kupowałem w tym sklepie maszynę do szycia. Na stronie internetowej uzyskałem pełną informację o produkcie. Towar zamówiony w piątek wieczorem otrzymałem już we wtorek. Oceniam wysoko obsługę sklepu.
5 / 5
2011-12-13 10:10:30
Irma
Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku.

Rzetelne opinie o Babas.pl