Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Baby Cars

Baby Cars Opinie 4.5 (16)

Miarki 6
44-186
Gierałtowice
793414092
opinie Baby Cars
4.5
16
Opinii

Dobrze

4 / 5
2017-07-17 12:00:09
Walenty
Towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia opóźniona.
5 / 5
2017-07-14 13:28:29
Dorota
Rewelacja. Szybka wysyłka. Bardzo mila pbsluga telefoniczna. Towar zgodny i bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2017-07-13 14:10:12
Szczepan
Zakupy fotelika samochodowego rewelacja. czas oczekiwania wcale nie długi. Pani dzwoniła i pytała czy na pewno to zamówienie i kolor itp. Wysyłka bardzo sprawna. Gorąco polecam ten sklep i zakupy w nim. Na pewno tu wrócę.
3 / 5
2017-06-13 21:39:12
Antoni
Jak mogę ocenić coś co nie zostało do końca zrealizowane! Jak na razi to nie mam żadnego odzewu ze strony sklepu kiedy towar będzie dostępny lub kiedy zamówienie będzie zrealizowane......
5 / 5
2016-11-29 11:21:28
Tomasz
Dobre zakupy. Szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sklepem
2 / 5
2016-08-17 21:48:17
Sara
Po 2 tygodniach od złożenia zamówienia dostałam informację że nie produkują już wózków wystawionych na sprzedaż na ich stronie internetowej.
5 / 5
2016-03-01 13:12:20
Bernard
Przejrzyste warunki zakupu. Bardzo dobre opisy produktów ,wszystko szczegółowo opisane.
5 / 5
2016-01-11 12:45:42
Róża
Przesyłkę otrzymaliśmy w dniu wigilii dzięki postaraniu się właścicieli sklepu. Kontakt bardzo dobry. Polecam sklep. Baby Merc Zipy Q Grafitowo - szary - dziękujemy i pozdrawiamy.
5 / 5
2015-12-05 08:53:53
Konstancja
Towar pierwsza klasa polecam przyszłym rodzicom.
5 / 5
2015-07-02 10:22:41
Grażyna
Kupiłam wózek dużo taniej niż kosztował on w sklepie stacjonarnym w moim mieście. Od i tak niskiej ceny udało mi się otrzymać rabat 10 %. Warto kupować w tym sklepie. Polecam!
3 / 5
2015-06-04 13:09:43
Marta
towar zgodny ze zdjęciem, czas oczekiwania długi, przydałoby się zwiększenie asortymentu. generalnie jestem zadowolona.
5 / 5
2015-05-05 19:31:19
Oleg
Szybka realizacja zamówień. Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona paczka. Jakość asortymentu wysoka.
5 / 5
2015-03-06 09:26:36
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 10:11:43
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 17:10:07
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 16:25:08
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Baby Cars