Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję baby-galeria

Baby-galeria Opinie 1.0 (27)

Os. Winiary 35/4
60-664
Poznań
796208358
brak obrazu
1.0
27
Opinii

Źle

1 / 5
2017-09-06 23:58:17
Kalina
Totalna porażka!!! Zakupiłam 3 produkty w sklepie tej samej właścicielki, tylko pod nazwą strefa-dziecko.pl, po tygodniu od zamówienia przyszedł kurierem tylko 1 produkt, 2 pozostałych brak i zero informacji ze strony sklepu na ten temat, brak do dnia dzisiejszego (mija już 3 tydzień) zwrotu pieniędzy na moje konto za przedmioty, które zostały pominięte w zamówieniu. Utrudniony kontakt z sklepem, a właściwie żadnego !!! Odradzam zakupy, po fakcie przeczytałam sporo opinii na temat różnych sklepów jednej i tej samej właścicielki. Zamierzam zgłosić to odpowiednim instytucjom, aby rozwiązały sprawę, warto, bo im mniej osób jest wytrwałych tym dłużej te sklep'y będą oszukiwać. Jest post w internecie, pod którym sporo innych osób opisało, że było tak samo oszukanych i udało się im odzyskać swoje pieniądze. Trzeba być konsekwentnym i cierpliwym. Szok, że osoba przeciwko której notorycznie prowadzone są postępowania cywilno karne nadal prowadzi działalność i ma przyzwolenie na zakładanie kolejnych!
1 / 5
2017-03-27 14:17:12
Mieczysława
Złożyłam zamówienie 2 tygodnie temu ,na stronie sklep-bambino.pl również prowadzony przez tą samą Pani. Oczywiście przelałam pieniądze z góry. Do tej pory nie dostałam informacji o przesyłce ani o ewentualnym zwrocie pieniędzy mimo maili, telefonów, sms. Zgłaszam sprawę na policję, bo widzę że nie jestem jedyną osobą oszukaną przez tą panią.
1 / 5
2017-03-16 08:47:34
Henryka
Zamówiłam wózek 20 lutego, zapłaciłam. Do dnia dzisiejszego brak wzóka, brak kontaktu z właścicielką. Dziś idę na policję zgłosić ten fakt.
1 / 5
2017-03-14 17:54:39
Amelia
Zamówiłam wyprawkę dla dziecka w dniu 02.03.2017r, tego samego dnia otrzymałam fakturę pro-forma, którą opłaciłam przelewem, mijają już dwa tygodnie - towaru nie otrzymałam. Brak odpowiedzi na maile ze strony sklepu, nikt nie odbiera moich telefonów. Poinformowałam już sklep o konsekwencji braku otrzymania zamówionych produktów przez 14 dni od daty zaksięgowania wpłaty.
1 / 5
2015-12-18 12:57:38
Rudolf
UWAGA UWAGA! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ SKLEPOM: baby-galeria.pl, Intrapex, strefa-dziecko.pl, sklep-dzieciecy-maksiu, nasz maluch.pl wszystkie podane sklepy należą do 1 właścicielki, po zakupie towaru nie otrzymaliśmy do dziś.Po kilku próbach kontaktu ze sklepem pani Adrianny Mazurek otrzymaliśmy tylko puste obietnice sprawdzenia co się dzieje z przesyłką, na którą czekamy do dziś. Ludzie czytajcie najpierw opinie o sklepach nim złożycie tam zamówienie!
1 / 5
2015-09-07 20:08:46
Kalina
Zostałam oszukana. 23.08.15 zamówiłam w tym sklepie fotelik samochodowy i do tej pory go nie dostałam. Pieniądze wysłałam w dniu zamówienia i od tamtej pory nie ma w ogóle kontaktu ze sklepem. Brak odpowiedzi na moje maile. Telefonów też nikt nie odbiera. Dlaczego jeszcze ten sklep funkcjonuje i okrada ludzi?!!! Nic mi nie pozostaje jak zgłosić się jutro na policje. Nie można tego tak zostawić! NIE POLECAM!!!
1 / 5
2015-09-01 12:54:13
Irma
Też zostałam oszukana przez tą Panią tylko z innego sklepu. Od 04.08 do tej pory brak pieniędzy i brak paczki. Sprawe zgłosiłam na Policje. Jutro wybieram się do rzecznika praw konsumenta, może coś wskóra. Najgorsze jest to że lada dzień pojawi się dziecko a ja zostałam bez materaca!!!
1 / 5
2015-08-14 20:41:14
Felicja
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Zamówiłam spacerówkę dziecięcą 08.08.2015r, od razu otrzymałam fakturę pro-forma którą opłaciłam przelewem, minął tydzień towaru nie otrzymałam , brak kontaktu, nikt nie odbiera telefonów, ani nie odpowiada na e-mal. Zamierzam zgłosić sprawę do Rzecznika Praw konsumenta i na policję.
1 / 5
2015-08-08 17:08:29
Jagoda
Przestrzegam przed zakupami w sklepie baby-galeria.pl, który jest jednym z 3 sklepów z art. dziecięcymi (być może jest ich więcej - różnią się tylko nazwą), prowadzonych przez panią Adrianę Mazurek. Niestety ja też dałam się oszukać kupując w sklepie strefa-dziecko.pl. Schemat jest ten sam: po wpłacie pieniędzy na konto, oczywiście kontakt się urwał, telefony wyłączone lub nikt nie odbiera, na maile nie odpowiadają, na GG też brak odzewu. Minęło już 2 tygodnie od wpłaty za zamówienie. Zamierzam skierować sprawę na policję i do Rzecznika Praw Konsumenta.
1 / 5
2015-07-31 17:42:43
Gustawa
16 lipca zapłaciłam za zamowienie. Od tamtej pory brak towaru i pieniędzy. Właścicielka nie odpowiada na maile i telefony. UWAGA zwykle ZŁODZIEJSTWO !!!!!!!!!
1 / 5
2015-07-08 13:29:01
Irena
ODRADZAM jakiekolwiek zakupy w tym sklepie! Niestety również nie przeczytałam opinii, wpłaciłam pieniądze a zamówionych produktów brak. Kontaktu ze sprzedającym nie ma w ogóle. To jest skandal, że ten sklep dalej funkcjonuje i wyciąga pieniądze od kolejnych klientów! Dołożę starań, by to ukrócić, tak by więcej osób nie zostało oszukanych!
1 / 5
2015-07-08 10:29:24
Hanna
Czy ktoś rozwiązał jakoś sprawę z tym sklepem? zna prawidłowy adres tego sklepu? Dzwonię...i niestety telefon wyłączony
1 / 5
2015-07-07 18:02:55
Barbara
niestety nie przeczytałam opinii na temat tego sklepu i złożyłam zamówienie a że zależało mi na czasie od razu zapłaciłam.....minęło ponad 10 dni nie mam ani przesyłki ani pieniędzy. To przykre że tacy [...] funkcjonują bezkarnie......
1 / 5
2015-06-05 12:59:44
Małgorzata
STANOWCZO ODRADZAM zakupy w tym skliepie oraz dwóch pozostałych prowadzonych przez Panią Adriannę (które również mają koszmarną opinię - niestety przeczytanie za późno)!!! Zamówiliśmy spacerówkę 27.05.2015 i od momentu przysłania maila z fakturą brak jakiegokolwiek kontaktu... Telefon ciągle wyłączony... brak odpowiedzi ma maila - a wysłaliśmy ich wiele... no i co najgorsze brak towaru. To się nazywa [...]!!! Jeśli dziś towar nie zostanie dostarczony a Pani Adrianna nie wyjaśni nam sprawy zostanie zgłoszone to na policję!!!
1 / 5
2015-06-02 11:15:57
Arlena
zakupiłam w sklepie wózek dziecięcy otrzymałam fakture pro forma wysyłka miała być w 48 godzin.Nie mam kontaktu ani mailowego ani telefonicznego bo nie odpisują i nie odbieraja telefonów oczywiście przesyłki nie otrzymałam napisałam również o zwrot gotówki bez odpowiedzi - zgłaszam sprawę na policje - proponuje również zalozyć sprawę w sądzie z powództwa cywilnego bo jesli np nie otrzymał ktoś wózka a nie stać go na zakup drugiego to przez nich dzieko nie może wychodzić na spacery- za to nalezy się odszkodowanie może złóżmy zbiorowy pozew? szkoda ,że nie czytałam wcześniej opinii ale na pewno im nie odpuszczę
1 / 5
2015-05-28 14:44:31
Mariola
Szkoda,że wcześniej nie przeczytałam opinii na ich temat. Zamówiłam towar za ponad 400zł., 21maja a jest 28maja i cisza. Nawet telefon jeden jest wyłączony, a drugiego nie odbierają, tylko wiedzą jak brać pieniądze od innych. A miała być szybka wysyłka. Zgłaszam sprawę na policję!!!
1 / 5
2015-05-26 11:54:07
Agata
Zamówiłam towar 9 maja, jest 26, nikt nie odbiera telefonów, dziś zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta. Być może skończy się na policji i w sądzie, ale to mnie nie satysfakcjonuje, bo lada dzień urodzę dziecko i zostałam bez materaca do łóżeczka i bez jakiejkolwiek gwarancji, że go otrzymam. Kompletna pomyłka. Prowadzenie sklepu w ten sposób to zwykłe oszukiwanie klientów. Szkoda że nie zobaczyłam Waszych opinii zanim zamówiłam... Nie kupujcie tu, szkoda nerwów, jest mnóstwo innych sklepów, które sprawy załatwiają zgodnie z przepisami.
1 / 5
2015-05-21 21:11:00
Marina
Zamówiłam i zapłaciłam w sklepie baby-galeria towary za ponad 300zł, niestety od tygodnia nie ma z nimi żadnego kontaktu, towaru brak. Sklep działa cały czas, na pewno kolejne osoby kupują i wpłacają im pieniądze. Proponuję założyć temu sklepowi pozew zbiorowy, wtedy policja zajmie się szybko tym przypadkiem. Kontakt do mnie to [email protected]
1 / 5
2015-05-21 10:54:06
Sławomira
Zakupiłam towar i po dokonaniu zakupu otrzymałam fa pro forma. Dokonałam płatności. Od tego momentu cisza. Nie jestem w stanie dodzwonić, piszę maile i też jestem bez odpowiedzi. Zgłaszam sprawę na policję!
1 / 5
2015-05-20 15:31:55
Magdalena
Nie polecam!!!Zamówiłam towar 11.05.2015 zrobiłam przelew i cisza.Nie odpisują na maile,telefonu nie odbierają.Wcześniej przed dokonaniem zakupów napisałam maila i uzyskałam odpowiedz więc nie wzbudziło to we mnie podejrzeń że później może być taka sytuacja ze sprzedającym.Do tego wszystkiego bardzo zależało mi na czasie.Czekam do 26.05.2015 na paczkę albo zwrot pieniędzy.Jak nic do tego czasu się nie rozstrzygnie to zgłaszam sprawę na policję.
1 / 5
2015-05-20 15:31:55
Bogusława
Nie polecam!!!Zamówiłam towar 11.05.2015 zrobiłam przelew i cisza.Nie odpisują na maile,telefonu nie odbierają.Wcześniej przed dokonaniem zakupów napisałam maila i uzyskałam odpowiedz więc nie wzbudziło to we mnie podejrzeń że później może być taka sytuacja ze sprzedającym.Do tego wszystkiego bardzo zależało mi na czasie.Czekam do 26.05.2015 na paczkę albo zwrot pieniędzy.Jak nic do tego czasu się nie rozstrzygnie to zgłaszam sprawę na policję.
1 / 5
2015-05-05 16:42:18
Henryka
Dokonalam zamowienia w okolicy swiat Wielkiej nocy. Po dokonaniu przelewu za zakupione przedmioty, sprzedawca, poinformowal mnie,ze posciel zostala im ostatnia i jest fabrycznie pobrudzona. Zgodzilam sie poczekac az zamowi nowa od producenta. Mialam byc informowana na biezaco o statusie mojego zamowienia. Minal miesiac. Do dnia dzisiejszego brak kontaktu ze strony sklepu internetowego. Na maile nie odpowiada, w jednym telefonie zalacza sie poczta glosowa, drugiego nikt nie odbiera.. mam wrazenie ze zostalam oszukana. Jesli do konca tygodnia sprawa jakkolwiek sie nie rozwiaze, takze zglaszam na policje.
1 / 5
2015-05-05 16:42:18
Gabriel
Dokonalam zamowienia w okolicy swiat Wielkiej nocy. Po dokonaniu przelewu za zakupione przedmioty, sprzedawca, poinformowal mnie,ze posciel zostala im ostatnia i jest fabrycznie pobrudzona. Zgodzilam sie poczekac az zamowi nowa od producenta. Mialam byc informowana na biezaco o statusie mojego zamowienia. Minal miesiac. Do dnia dzisiejszego brak kontaktu ze strony sklepu internetowego. Na maile nie odpowiada, w jednym telefonie zalacza sie poczta glosowa, drugiego nikt nie odbiera.. mam wrazenie ze zostalam oszukana. Jesli do konca tygodnia sprawa jakkolwiek sie nie rozwiaze, takze zglaszam na policje.
1 / 5
2015-04-20 10:27:20
Alicja
Sprzedająca [...] klientów, utrzymuje kontakt (bardzo chętnie i szybko) do momentu przelewu pieniędzy na konto, następnie kontakt sie urywa. Nie odbiera telefonów. 9 kwietnia zapłaciłam za towar, po milionie prób kontaktu telefonicznego i mailowego, dzisiaj otrzymałam paczkę z połową towaru (druga połowa ta droższa zapewne już nie dotrze). Zgłaszam sprawę na Policję.
1 / 5
2015-04-17 20:48:36
Sofia
Przestrzegam wszystkich przed dokonaniem zakupów w tym sklepie.... zakupiłam towar o wartości ponad 400 zł, miał być wysłany w ciągu 48 h a już ponad tydzień minął. Potrzebowałam pilnie tego zamówienia jako prezent bo wyjeżdżałam i zachęciła mnie wysyłka w 48 h, ale niestety... Oczywiście po 3 dniach zrezygnowałam i poprosiłam o pilny zwrot pieniędzy, ale pieniędzy do tej pory nie mam. Jak powiedziałam, że zgłoszę sprawę na policję to dostałam informację mailową, że zabawki mają dojechać...następnie, że zabawki dojechały, ale moje zamówienie nie i, że dostanę zwrot pieniędzy. Zwodzili mnie... Nie odbierają telefonów! Nie odpisują na maile. Również zgłosiłam sprawę na policję.
1 / 5
2015-04-16 22:14:48
Ludwika
Sklep internetowy nie uczestniczy w Programie Słucham Swoich Klientów, ponieważ jest nieuczciwym sprzedawcą. Sklep nie odpowiada na telefony ani maile. Nie zwraca pieniędzy za odesłany towar. NIE POLECAM I OSTRZEGAM. Sprawa na Policji
1 / 5
2015-04-16 22:14:48
Mieczysława
Sklep internetowy nie uczestniczy w Programie Słucham Swoich Klientów, ponieważ jest nieuczciwym sprzedawcą. Sklep nie odpowiada na telefony ani maile. Nie zwraca pieniędzy za odesłany towar. NIE POLECAM I OSTRZEGAM. Sprawa na Policji

Rzetelne opinie o baby-galeria