Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Baby-MaXX

Baby-MaXX Opinie 4.8 (451)

Ul. Główna 1a
51-180
Wrocław-Psary
071 3 888 477
opinie Baby-MaXX
4.8
451
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-08-23 09:54:55
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-26 10:43:51
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-23 19:03:23
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-19 16:18:15
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 14:52:54
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-18 14:03:51
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-07-17 22:48:34
Amelia
NIE POLECAM SKLEPU, MIAŁ BYĆ PRZYSŁANY ROWEREK,A JEST JAKAŚ HULAJNOGA,W DODATKU UŻYWANA-BRUDNA I ZARDZEWIAŁA.
5 / 5
2014-07-17 10:09:50
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie.Zamówienie zostało szybko zrealizowane a w związku z tym, ze były to zabawki dla mojego dziecka dostaliśmy w gratisie niewielkie magnesy-puzzle do każdej zabawki:) To bardzo miły gest ze strony sprzedawcy:)Polecam!
5 / 5
2014-07-16 14:47:59
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 13:02:51
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 09:46:06
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 21:37:41
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 11:46:33
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-04 12:15:31
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 20:44:07
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-27 11:05:37
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 12:19:43
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 23:30:35
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 21:47:23
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 14:02:38
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 18:00:28
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 21:56:10
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 09:48:14
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-06-15 19:33:14
Mariusz
trasakcja przebiegła pomyślnie natomaiast towar którym chandluje sklep to chińszczyzna najgorszego gatunku kłada którego kupiłem za 540 zł to obraz nędzy ni rozpaczy przeztrzegam przed kupnem czegoś takiego gdzie sklep zachował się nieZile bo towear był uszkodzony przy bliZszym kontakcie jak wyżej poprostu to coś to tragedia nikt nie wspominał ze złóż to sam to jeszcze za tą kasę nawet kupy złomu nie kupicie bo to co plastikowe nie pasuje nie zapina się nie zatrzaskuje, nie jest kopatybilne a to co metalowe rdzewieje w tydzień ja wiem ze albo to usuną albo zkomętują ale jak wygłąda ten kład z 230 zł zupełnie niemam pojęcia to chyba tylko nalepka kład pozdrawiam
5 / 5
2014-06-14 23:59:47
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-14 11:41:02
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko odbyło się nadzwyczaj szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 09:42:12
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 22:35:43
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 22:31:15
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 09:05:31
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 07:24:38
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 20:19:20
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 18:20:28
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar został doręczony z małym opóźnieniem, ponieważ firma kurierska pomyliła adres dostawy. Polecam sklep towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2014-06-10 16:27:31
Kaja
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, polecam sklep.
5 / 5
2014-06-10 10:16:44
Faustyna
Sklep polecam, dobry kontakt szybka wysyłka. Towar ze strony był dostępny, w przeciwieństwie do innego sklepu.Polecam
3 / 5
2014-06-09 22:13:01
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-04 12:54:52
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 19:23:48
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 18:27:48
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 18:04:25
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Na pewno jeszcze coś zamówię :) rewelacja
4 / 5
2014-06-02 09:53:05
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 20:26:41
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 13:20:23
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 11:20:47
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Błyskawiczny czas realizacji zlozonego zamówienia. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. 100% zadowolenia.
4 / 5
2014-05-28 11:06:42
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 17:30:52
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 13:37:37
Bogdan
Towar został dostarczony uszkodzony ale reklamacja została rozpatrzona błyskawicznie. Mogę sklep polecić
5 / 5
2014-05-26 22:47:49
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 16:23:25
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 23:41:40
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 14:35:11
Szczepan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dostarczony nie licząc weekendu w dwa dni i dobrze zabezpieczony. Kontakt ze sklepem bardzo dobry a obsługa bardzo miła. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 11:11:40
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-22 16:05:57
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 08:20:57
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 11:11:53
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 09:28:27
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Pio
5 / 5
2014-05-19 17:22:30
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 19:40:54
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna wysyłka, o wszytskim byłam informowana mailowo. Towar porzadnie zapakowany. Bede na pewno wracac do tego sklepu
5 / 5
2014-05-12 17:14:44
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-12 13:34:02
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 19:02:41
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 14:27:02
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie.Kontakt ze sprzedającym super. Towar zgodny oczywiście z opisem , no i przesyłka błyskawiczna.Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-05-07 16:53:34
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 14:46:06
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 09:23:21
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko działa jak należy
5 / 5
2014-05-05 07:32:36
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 20:59:39
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 15:59:36
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 13:56:54
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 18:42:24
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 18:14:15
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-04-23 22:39:41
Iwona
Sklepu nie polecam. Otrzymałam towar, który miał być prezentem. Niestety ze względu na opakowanie w fatalnym stanie musiałam kombinować coś zastępczego. Nikt ze sklepu nie raczył powiadomić że opakowanie jest zniszczone. Nie wspomnę już o tym że taki towar powinien być przeceniony.
5 / 5
2014-04-22 22:20:04
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 08:37:10
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-19 17:01:00
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 10:26:08
Liza
Towar dostarczony następnego dnia. Świetna obsługa. Polecam!
5 / 5
2014-04-17 13:12:41
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 13:26:03
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 10:49:17
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-12 14:47:30
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 14:08:28
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 23:37:57
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar uległ uszkodzeniu prawdopodobnie w transporcie,sklep podszedł do tego profesjonalnie,na swój koszt przysłał kuriera i wziął towar do wymiany.Obecnie czekam na pełnowartościowy.
5 / 5
2014-04-09 09:26:18
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-08 10:20:57
Gracjan
Jeśli towar jest w stanie nie nadającym się do używania to go nie wystawiaam. Poza tym od środy czekam na zwrot pieniędzy a jest już wtorek
5 / 5
2014-04-03 23:42:53
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 12:34:06
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-02 18:53:34
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-01 10:09:09
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Opakowanie było jednak zniszczone, ale może to wina kuriera. Mimo tego polecam.
5 / 5
2014-03-31 21:42:28
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super
4 / 5
2014-03-31 19:33:12
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 11:34:38
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-28 15:34:26
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 14:17:09
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 18:20:23
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-26 22:04:35
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 21:37:16
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 11:30:11
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 09:07:49
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 17:00:56
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 14:45:58
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 09:20:01
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 15:34:20
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-19 11:30:15
Olaf
Nie Polecam.Nie sprawdzili czy wystawiony towra jest sprawny i nieuszkodzony.
5 / 5
2014-03-17 17:48:13
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jeżeli będę miała dokonać kolejnego zakupu napewno dokonam go w Baby-Maxx. Gorąco polecam
5 / 5
2014-03-14 10:17:43
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 21:31:54
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko PK
5 / 5
2014-03-12 11:43:28
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 11:03:08
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 13:03:36
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Rowerek biegowy niestety muszę zwrócić. Jest śliczny, ale mimo usilnych prób jego złożenia nie działa poprawnie, tzn kierownica sobie a koło przednie sobie. Brak instrukcji montażu oraz jakichkolwiek informacji po polsku. Sklep mimo wszystko polecam, bo zamówienie przebiegło sprawnie, a towar dotarł szybko i w dobrym stanie.
5 / 5
2014-03-10 13:20:58
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 09:51:06
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 00:02:41
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-09 11:30:41
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 21:52:43
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 23:53:55
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 21:09:18
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 19:11:28
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 14:07:45
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 09:30:14
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 11:03:12
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 18:39:21
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 11:09:56
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-22 15:32:50
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 10:08:43
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 18:49:32
Leokadia
Dostawa zamówionego towaru nastąpiła w ciągu 48 godzin od złożenia zamówienia. Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 16:37:36
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 13:31:27
Fryderyk
Zgodność dostawy z opisem i zamówieniem., super kontakt ze sprzedającym i ekspresowa przesyłka. wszystko co lubię najbardziej:)
5 / 5
2014-02-18 12:21:18
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-18 10:39:00
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 14:15:21
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 10:29:07
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 09:59:16
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 09:40:11
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 09:34:55
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-15 09:51:40
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-14 21:56:42
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyną wadą było uszkodzenie pudełek w które były zapakowane poszczególne produkty lego(dla mojego dziecka pudełka lego zestawów też mają znaczenie). Przez to uszkodzenie pudełek obawiałam się że może brakować jakiś części- klocków.Było ok.
5 / 5
2014-02-14 09:37:42
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 10:49:30
Celestyna
Zamówiony przeze mnie towar w trakcie transportu uległ uszkodzeniu. Sklep zareagował szybko i sprawnie, wtrzymał wadliwą przesyłkę i natychmiast wysłał nową, ładniejszą od tej którą zamówiłam. Polecam Baby Maxx.
4 / 5
2014-02-06 11:47:11
Eugenia
Zabawka była skurzona, niezgodna z opisem. Reklamując czekałam na telefon od sklepu, nie doczekałam się musiałam wydzwaniać w celu wyjaśnienia sprawy.
5 / 5
2014-02-04 23:33:09
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 14:32:06
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-03 11:30:05
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 11:03:26
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 10:11:19
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-02 22:14:45
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-02 11:37:08
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 12:31:35
Magda
Superszybka dostawa, kontakt na medal, towar oryginalny i zgodny z opisem. Bardzo polecam!
5 / 5
2014-01-31 10:09:47
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 22:46:51
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 12:50:47
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 11:04:00
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Naprawdę polecam.
5 / 5
2014-01-28 16:41:26
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 22:02:18
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 13:10:21
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 13:06:15
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 11:08:26
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 10:08:28
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-23 10:55:34
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-20 21:11:41
Władysław
Nie polecam, opieszałosc w oddawaniu pieniedzy. Nędza.
5 / 5
2014-01-20 15:02:18
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 14:49:56
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 18:16:46
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 17:37:17
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-15 09:34:24
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 20:49:44
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 11:53:00
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-06 17:05:16
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-05 16:11:10
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-04 11:58:32
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-04 09:01:08
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 21:12:59
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 03:43:12
Stefan
Na początku miałem obiekcje ponieważ sklep miał dość mało opinii w internecie ale zaryzykowałem - opłaciło się. Realizacja była ekspresowa, kontakt też. Życzyć tylko większej popularności i więcej opinii.
5 / 5
2014-01-02 15:23:29
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 11:20:32
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zależało mi na szybkiej dostawie (okres przedświąteczny) i otrzymałam towar błyskawicznie i to w sobotę (bez dodatkowych opłat!!!).
4 / 5
2014-01-01 16:43:18
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 10:42:10
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 08:32:00
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 22:54:13
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 22:18:49
Eugenia
Zamówienie było dokonywane w "gorącym" terminie przedświątecznym. Pierwsza paczka dotarła do mnie bez jednego przedmiotu, za który zapłaciłam kurierowi a jego brak zauważyłam po rozpakowaniu. W tym samym dniu zweryfikowana została moja sytuacja a brakujący produkt został wysłany jeszcze tego samego dnia. Wszystkim mogą się zdarzyć pomyłki, ale naprawa błędu została bardzo szybko i profesjonalnie skorygowana.
5 / 5
2013-12-30 20:36:31
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.:)!
5 / 5
2013-12-30 15:52:37
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 15:20:04
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 23:52:28
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 20:57:19
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 17:19:48
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 11:53:57
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 21:22:33
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-27 08:48:16
Karolina
POLECAM!!! Wszystko na najwyższym poziomie!!!
5 / 5
2013-12-26 17:50:46
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 15:51:18
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 21:30:59
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie,bardzo szybka wysyłka,do zamówienia był gratis co rzadko się zdarza. Polecam sprzedawcę!!!
5 / 5
2013-12-25 19:39:02
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-24 09:24:32
Kamila
Towar doszedł w terminie. Niestety brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, nie można dodzwonić się na numery podane na stronie, brak odpowiedzi na mail z prośbą o korektę adresu (adres nie został skorygowany).
5 / 5
2013-12-23 11:12:17
Aga
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Obsługa tego sklepu stanęła na wysokości zadania i mimo świątecznego zamieszania i dużej odległości (sklep znajduje się prawie 500 km od mojego miejsca zamieszkania) konik na biegunach dotarł w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Polecam ten sklep.
5 / 5
2013-12-23 10:08:57
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 09:55:56
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 12:05:10
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 09:04:52
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-20 18:16:43
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 10:04:49
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Baby-MaXX