Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BabyClub.pl

BabyClub.pl Opinie 4.7 (618)

Sztombergi 100
28-200
Staszów
( brak )
opinie BabyClub.pl
4.7
618
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-11-28 02:18:30
Urszula
Wystąpił problem z punktem dostawy...otr,ymałam szybką informacje o zmianie...i problem został rozwiązany.Polecam sklep...miła obsługa.
5 / 5
2019-10-03 10:09:31
Emilia
Bardzo fajny sklep Polecam!!!!!
5 / 5
2019-06-29 22:52:35
Wieńczysła
Konkretnie i na temat. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 11:35:41
Hanna
Sklep który troszczy się o klienta
5 / 5
2019-04-05 14:03:31
Kornelia
Szybka i miła obsługa, natychmiastowy zwrot gotówki w przypadku odesłania towaru.
5 / 5
2019-03-28 20:45:16
Klaudiusz
Porządny sklep, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-22 12:28:37
Matylda
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-08-15 13:55:32
Stefania
Jestem zadowolona. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2018-07-26 23:50:48
Liliana
Profesjonalnie i dobra jakość. Polecam
5 / 5
2018-04-25 18:48:49
Brygida
Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak rzetelnym i dbającym o klienta sprzedawcą. Poprosiłam sklep o sprawdzenie kilku informacji o produkcie który planowałam zakupić, a następnego dnia, w mailu otrzymałam wszystkie niezbędne informacje dotyczące wybranego produktu. Rewelacyjne podejście do klienta!
5 / 5
2018-02-19 13:31:12
Kacper
Profesjonalna obsługa. Tranzakcja bez problemu. Polecam
5 / 5
2018-01-26 11:06:45
Anastazja
Wszystko przebiegło poprawnie
3 / 5
2017-11-23 16:49:52
Bogna
Otrzymałam inny produkt niż zamawiałam. Natychmiast po stwierdzeniu pomyłki poinformowałam o tym sklep, wysyłając wiadomość na adresy mailowe wskazane w regulaminie. Nie otrzymałam absolutnie żadnej odpowiedzi, nawet o przyjęciu zgłoszenia.
5 / 5
2017-10-20 09:43:16
Ismena
Zamówiony produkt otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia. Duży plus!
5 / 5
2017-05-11 16:05:48
Henryk
Fantastyczny konsultant, błyskawiczna realizacja, bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-05-04 16:46:49
Ludwik
Realizacja zgodna z zamówieniem,
5 / 5
2017-05-02 14:26:39
Jarosław
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem na stronie jestem zachwycona i polecam!
5 / 5
2017-04-07 21:32:59
Emilia
Przesyłka w terminie. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-03-31 11:39:29
Teresa
Jak miałam jakiś problem to kontaktując się z nimi szybko rozwiązałam swój problem. Jestem zadowolona ich postawą.
5 / 5
2017-02-24 14:16:00
Fryderyk
bardzo dobrze ! Profesjonalna obsługa !
5 / 5
2016-12-27 15:45:07
Izabela
Super sklep, jestem b. zadowolony z zakupów.
5 / 5
2016-12-21 10:57:44
Sofia
Pierwszy raz korzystałam z usług. Ale jestem mile zaskoczona fachową obsługą i szybkim załatwianiem spraw.
5 / 5
2016-11-26 15:35:10
Ksenia
ciekawe propozycje, jasny opis
5 / 5
2016-11-05 18:17:04
Apolonia
Bezproblemowy zakup, polecam sklep.
4 / 5
2016-10-20 17:08:18
Ernest
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2016-10-08 15:03:23
Eugenia
POCZUŁAM SIĘ JAK ŚMIEĆ.FATALNA OBSŁUGA KLIENTA..Mimo,że sklep po wcześniejszym złożeniu zamówienia wysyła link na e-mail (który jest dla sklepu potwierdzeniem wcześniejszego złożonego zamówienia );to sklep nie bierze tego pod uwagę i wysyła produkt w trybie błyskawicznym.I tutaj miałam problem, ponieważ nie kliknęlam na link który by potwierdzał moje wcześniejsze złożone zamówienie i zanim to jednak chciałam zrobić to otrzymałam zamowienie na które nie miałam pieniędzy.SPRZEDAWCA BYŁ NIE MIŁY ZAMIAST DBAĆ O KLIENTA OBUŻONY ODŁOŻYŁ SŁUCHAWKĘ,A WCZEŚNIEJ PODNIESIONY GŁOSEM TWIERDZIŁ JAK ,,PANI ZAMAWIA PRODUKT NA KTÓRY NIE MA PANI PIENIEDZY,,Zgadzam sie zamówienie złożyłam, ale nie potwierdziłam tylko dlatego nie byłam przygotowana na kuriera i paczkę za pobraniem.SKLEP MOŻE OK ALE PRACOWNIK SPRZEDAWCA PAN DAJE WIELE DO ŻYCZENIA ..ZAMIAST DBAĆ O KLIENT to POTRAKTOWAŁ MNIE JAK ŚMIECIA.Sprawę zakończyłam odkręciłam wszystko dzwoniac na infolinię kuriersk następnego dnia zapłaciłam ..ale nikt nie raczył nawet przeprosić.PANA PODRAWIAM TRAKTUJE PAN LUDZI JAK SMIECI, A GDYBY PAN PODAŁ NUMER TELEFONU NA PRZESYŁCE DLA KURIERA NAPEWNO BYŁABYM PRZYGOTOWANA NA ODBIÓR Ps.Przepraszam za błędy są wynikiem automatycznego systemu,ale tutaj raczej chodzi o sprawę a nie o błędy
5 / 5
2016-10-05 11:47:29
Gabriel
Polecam korzystanie że sklepu.to solidny partner.jestem zadowolona i w przyszłości będę korzystać z jegoy usług..
5 / 5
2016-08-19 11:58:42
Magdalena
Wszystko ok. Szybka wysyłka, zawieszka zgodna z opisem.
4 / 5
2016-07-18 13:03:41
Otylia
Transakcja bez zarzutu. Opakowanie w którym przyszła lampa- zniszczone/ tak jakby wcześniej było mokre/
5 / 5
2016-06-03 12:34:47
Sławomira
Wszystko tak jak być powinno.
5 / 5
2016-06-03 10:41:32
Marta
towar OK, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2016-06-03 08:53:08
Anastazja
Wszystko w porządku. Towar oryginalny.
4 / 5
2016-06-02 13:56:54
Arnold
Sklep anulował zamówienie, ponieważ okazało się, że proszek jest przeterminowany.
5 / 5
2016-04-22 19:40:26
Klaudiusz
Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Super towar w super cenie.
5 / 5
2016-04-13 12:07:26
Martyna
Polecam sklep. Zamówienie, mimo małego potknięcia (braki w przesyłce), ostatecznie zostało w pełni zrealizowane. Obsługa zareagowała na reklamację szybko i profesjonalnie. Widać, że sklep dba o klienta i swoją dobrą opinię. Nie mam też zastrzeżeń do zamówionych rzeczy - wszystkie zgodne z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2016-04-07 10:54:51
Romana
Bardzo dobry sklep, przystepne ceny, towar zgodny z opisem. Jedyny minus to zakurzone mocno opakowania produktow, jakby bardzo dlugo lezaly na polce. Jednak wszystko zapakowane oryginalnie. Polecam.
5 / 5
2016-03-13 14:13:06
Józefina
Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka dobre ceny a przede wszystkim bardzo profesjonalne doradztwo.Dziękuję
4 / 5
2016-03-13 06:14:24
Antonina
Bardzo rzetelna firma. Polecam!
5 / 5
2016-03-11 17:47:52
Violetta
Babyclub.pl jest swietny! Bardzo mily kontak, informacje dot zamowienia byly przekazywane na bierzaco. Mimo, ze przesylka sie przedluzyla nie z winy sklepu a producenta Babyclub.pl dodal prze uroczy gratis. Bardzo polecam ten sklep!
5 / 5
2016-03-04 16:44:57
Maksym
Na szóstkę, jestem zadowolona
5 / 5
2016-01-26 10:51:44
Tamara
Sklep w porządku, poczta nawaliła.
5 / 5
2016-01-21 20:45:35
January
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Duży wybór artykułów dla dzieci.
5 / 5
2016-01-16 20:34:29
Anita
Wysyłkę przygotowano ekspresowo.
5 / 5
2016-01-15 14:57:16
Anna
szeroki wybór zwłaszcza części zamiennych do laktatorów medela
5 / 5
2016-01-13 11:30:42
Faustyna
Rzetelnie, sprawnie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2015-12-11 08:51:09
Agnieszka
Bardzo mila obsluga i podejscie do klienta. Polecam zakupy :-)
5 / 5
2015-11-17 11:47:38
Zofia
Bardzo profesjonalna, proaktywna obsluga. Polecam.
5 / 5
2015-10-28 11:12:01
Mirosław
Bardzo fajny sklep, ciekawe produkty, super obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2015-10-23 18:47:28
Greta
Profesionalna obsluga. Polecam sprzedajacego.
5 / 5
2015-10-11 13:00:44
Marcel
Polecam wszystkim bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2015-09-03 14:46:57
Celina
Szybko i sprawnie. polecam, Zamówiłam popołudniu, rano nastepnego dnia przesyłka była u mnie:-)
5 / 5
2015-08-28 14:05:38
Klara
Polecam i mam nadzieję, że w razie awarii (odpukać!!!) również działają tak sprawnie:)
5 / 5
2015-08-26 10:53:38
Gerard
Bardzo profesjonalny sklep. Szybka dostawa i towar - nosidełko dla dzieci marki Tula - najtańsze na rynku. Polecam!
5 / 5
2015-08-18 15:24:13
Nadia
Solidny sprzedawca, godny polecenia.
4 / 5
2015-08-07 09:56:46
Lidia
Jestem zadowolona. Polecam. Na pewno skorzystam z serwisu ponownie.
5 / 5
2015-06-26 13:04:51
Marcel
szybka i profesjonalna obsługa, na pewno będę kupować w tym sklepie ponownie
5 / 5
2015-06-19 21:24:26
Maksym
Bardzo dobra oferta, bardzo dobra jakość otrzymanych rzeczy
5 / 5
2015-06-16 09:41:38
Tomasz
Szybka i sprawna obsługa sprzedaży, atrakcyjny asortyment, szybki dostawa. Dla mnie to bardzo ważne, a ten sklep poradził sobie w tym zakresie doskonale.
5 / 5
2015-06-10 09:36:26
Aga
Rewelacja - po pierwszym zakupie kupuję tam regularnie. Tego właśnie oczekuję po sklepach internetowych.
5 / 5
2015-04-24 11:07:27
Romana
Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości towaru jak i obsługi sklepu. Polecam sklep również ze względu na konkurencyjność cen.
5 / 5
2015-04-24 08:53:59
Zuzanna
Sprawdzona oferta, dobry zakup!
5 / 5
2015-04-15 12:43:57
Wioletta
Jestem bardzo zadowolona za szybkie dostarczenie zamówienia dzięki temu zdążyłam z prezentem dla wnuczki
4 / 5
2015-04-15 10:03:48
Franciszka
Jestem zadowolona z dokonanych zakupów i jakości obsługi. Polecam robienie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-04-09 09:42:28
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 09:35:56
Walenty
Transakcja wzorcowa. Doskonały kontakt ze Sklepem. Serdecznie polecam!!!
5 / 5
2015-03-18 13:56:24
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 09:15:08
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-06 11:08:11
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-04 19:04:57
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 15:23:45
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-27 12:20:38
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 20:37:59
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 16:38:52
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-13 19:07:48
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 19:24:47
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 19:47:59
Bogdan
Ekspresowa wysyłka. Cała transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bezproblemowo. Takie zakupy lubię:))
5 / 5
2015-02-02 13:17:48
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 20:17:48
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 14:42:49
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-17 22:30:11
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 13:23:49
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Synek jest bardzo zadowolony z zegarka. Chętnie korzysta ze stopera. Z pewnością ułatwi mu naukę korzystania z tradycyjnego zegarka. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 13:27:14
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo bardzo polecam :)
5 / 5
2015-01-12 17:05:38
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 16:00:47
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 10:06:05
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 09:31:10
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 10:45:09
Ludwik
Zakupy szybkie, wygodne, solidna obsługa, ekspresowy transport Polecam.
5 / 5
2014-12-29 15:36:32
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 16:56:13
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 09:41:37
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-12-17 16:02:48
Jadwiga
W uwagach przy zamowieniu opisalam kolor w jakim zamawiam produkt. Produkt zostal dostarczony w innym kolorze. Nikt z pracownikow sklepu nie skontaktowal sie ze mna przed wysylka, w zwiazku z wysylka innego niz zamawiany koloru. Produkt dotarl w pogniecionym firmowym opakowaniu, co bylo o tyle problemem, ze byl to produkt przeznaczony na prezent. Nie polecam sklepu.
5 / 5
2014-12-17 04:49:10
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 09:37:04
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 13:15:17
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 14:10:36
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 09:46:11
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-28 09:42:50
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 12:50:17
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 22:21:12
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 17:08:54
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 21:49:45
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 20:28:59
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 10:15:29
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 15:03:23
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 10:08:12
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 11:35:06
Igor
Bardzo szybka transakcja. Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-11-07 09:44:19
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2014-11-06 12:17:11
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 12:49:09
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 12:33:09
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 09:54:08
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-31 10:21:46
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 10:16:59
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 19:45:56
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 09:37:12
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 13:04:26
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 21:41:21
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 11:33:36
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 10:52:46
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 18:59:49
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 10:18:27
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 11:19:39
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 11:42:11
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 21:03:09
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 20:24:31
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie, otrzymałam pełną informację na temat czasu oczekiwania na zamówienie, status zamówienia był aktualizowany na bieżąco. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 11:17:41
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobra jakość produktów. Polecam:-)
5 / 5
2014-09-25 09:47:07
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie :) Uprzejmy kontakt :) Rzetelna obsługa - polecam :)
4 / 5
2014-09-19 18:55:15
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 11:45:28
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 23:52:43
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 11:43:35
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 13:05:37
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-13 15:59:45
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 19:32:15
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 09:40:26
Roma
Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta, z towaru i ekspresowej wysyłki. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 22:29:28
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 13:06:15
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 09:48:13
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 07:22:54
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 14:20:40
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-03 13:37:28
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 19:05:34
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 10:02:01
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 23:12:37
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 13:21:10
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 11:30:27
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 12:46:16
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 12:52:50
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-18 23:02:11
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Trochę słaba komunikacja na temat tego co się dzieje z przesyłką między przygotowaniem zamówienia, a jego dostarczeniem. Czas przygotowania przesyłki dziwnie długi- 5 dni od zaksięgowania wpłaty, podczas gdy deklarowana była wysyłka 3 razy w tygodniu..... Poza tym brak uwag.
5 / 5
2014-08-18 11:29:12
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-16 20:42:50
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-14 12:42:01
Konrad
Zamówiłem produkt, który miał być dostarczony w terminie 24h. Okazało się jednak, że nie było go na stanie magazynowym co nieci wydłużyło czas realizacji dostawy (zdecydowałem się na dostawę kurierem bo zależało mi na czasie - stąd decyzja o zakupie właśnie w tym sklepie). Kontaktowałem się ze sklepem - rozmowa przyjemna i rzeczowa. Brak kontaktu zwrotnego - mimo zapewnień. Przy kolejnym telefonie - uzyskałem wszystkie niezbędne informacje. produkt zgodny z opisem - ok.
5 / 5
2014-08-14 09:33:54
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 09:07:20
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 14:17:19
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-07 14:16:28
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 09:46:21
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 11:28:35
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 11:07:18
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-05 21:49:21
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 19:29:03
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ubranka bardzo ładne Polecam.
5 / 5
2014-06-24 10:08:44
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-23 14:02:27
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-20 22:02:40
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 12:17:45
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 20:34:08
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 15:05:41
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 20:49:05
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 13:45:23
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-06 11:58:08
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 23:21:03
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 20:11:11
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 10:27:12
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 10:36:08
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 09:39:21
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 09:36:35
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 15:08:40
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-17 16:07:58
Pola
Transakcja jak zawsze przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep!
5 / 5
2014-05-16 11:01:03
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 11:57:07
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wyjątkowo miła i kompetentna obsługa. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 10:18:25
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-12 22:01:42
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-12 09:59:40
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 12:38:40
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 11:21:31
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 18:27:54
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 17:05:10
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 22:24:21
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 12:59:35
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 11:11:50
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-26 21:03:47
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-23 09:35:33
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 16:35:40
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 15:58:35
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-17 22:06:37
Jolanta
Towar super jakości, przesyłka doszła szybciej niż było szacowane. POLECAM
5 / 5
2014-04-15 20:48:49
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-15 16:46:25
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 21:42:48
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 09:13:13
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Rewelacyjny kontakt. POLECAM W 100%.
5 / 5
2014-04-05 12:04:16
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BabyClub.pl