Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BabyDecor.pl

BabyDecor.pl Opinie 4.9 (210)

Al. Powstańców wielkopolskich 162 box 35
64-920
Piła
608600035
opinie BabyDecor.pl
4.9
210
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-02-08 11:38:25
Barbara
Bardzo fajny i profesjonalny sklep.
5 / 5
2016-01-26 22:05:42
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-01-25 20:34:06
Arleta
Świetny kontakt ze sklepem. Zakupione przedmioty zgodne z opisem. Polecam!
5 / 5
2016-01-22 18:23:27
Sergiusz
Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-01-21 13:19:14
Antoni
Jak najbardziej polecam!!!!!!!!!!
1 / 5
2016-01-21 10:27:54
Romana
Sklep po zamówieniu oraz uiszczeniu opłaty nie poinformował mnie o braku dostępności produktu.
5 / 5
2016-01-15 13:59:10
Bernard
Kolejne bardzo udane zakupy. Solidny sprzedawca.
5 / 5
2016-01-15 11:24:03
Wanda
Sklep Z profesjonalną, szybką obsługą! Zamówione produkty są wysokiej jakości, zgodne z opisem!
5 / 5
2016-01-05 10:42:51
Alina
jestem bardzo zadowolona bardzo mily kontakt i szybka dostawa
5 / 5
2016-01-04 13:04:01
Aldona
Towar zgodny z opisem, sprawna realizacja.
5 / 5
2015-12-29 11:30:46
Irma
Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-12-27 17:27:39
Izydor
Świetny sklep...uwielbiam do niego powracać i robić zakupy dla moich dzieci!!!
5 / 5
2015-12-17 15:09:27
Eugeniusz
JEstem super zadowolona.Wszytsko zgodnie z opisem.
5 / 5
2015-12-17 12:47:59
Sofia
To na pewno nie ostatnie moje zakupy, ale w tym zamówieniu jedynie czego mi brakowało to pierniczka świątecznego, którego dostałam poprzednio ;) Polecam !
5 / 5
2015-12-16 19:08:31
Łukasz
Skorzystam w przyszłości. Polecam
5 / 5
2015-12-16 11:14:35
Aurelia
Sklep super mnóstwo fajnych rzeczy.jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-12-12 17:10:12
Mateusz
Bardzo fajna, rzetelna firma. Produkty super.
5 / 5
2015-12-11 13:57:51
Sergiusz
Dobry kontakt ze sprzedającym. Duża pomoc przy zakupach
5 / 5
2015-12-09 19:23:16
Renia
kolejny raz korzystałam z zakupu w sklepie Baby Decor i jestem bardzo zadwolona
5 / 5
2015-12-07 12:42:53
Franciszka
NA penwo jeszcze skorzystam z ich ofert
5 / 5
2015-12-03 10:22:20
Bogdan
Solidnie, szybka wysyłka, częste promocje, polecam
5 / 5
2015-12-02 20:59:59
Magdalena
przemiła obsługa, towar bardzo dobrej jakości, drobne upominki w paczce, aż chce się wracać i kupować dalej :D
5 / 5
2015-11-30 21:18:14
Krystian
Towary jak najlepszej jakości a kontakt bardzo miły. Polecam
5 / 5
2015-11-30 12:41:41
Manuela
Rewelacyjna obsługa, błyskawiczna realizacja POLECAM!!!
5 / 5
2015-11-29 00:17:47
Maksym
Szybko. I pięknie zapakowana paczuszka:)
5 / 5
2015-11-24 10:45:38
Waldemar
Sklep z pięknymi akcesoriami dla małych i starszych dzieci...sklep w którym każdy znajdzie coś dla siebie...sklep który zaprasza nas pięknym wnętrzem i miłą obsługą...po prostu-sklep który pokochałam!
5 / 5
2015-11-18 14:29:45
Danuta
POLECAM, idealny kontakt mailowy, szybka realizacja zamówienia, następnego dnia otrzymałam już kocyk La Millou.
5 / 5
2015-11-17 22:09:26
Henryka
Kolejny raz wszystko bez zarzutu
5 / 5
2015-11-17 11:58:48
Fryderyk
Dbają o klienta, szybka wysyłka , doskonały kontakt ,towar zgodny z opisem , częste promocje POLECAM
5 / 5
2015-11-17 09:46:34
Iwona
Polecam,błyskawiczna realizacja. Super kontakt,cały czas byłam informowania mailowo na jakim etapie jest zamowienie i kiedy zostanie dostarczone. Dodatkowo za 11wsze zakupy otrzymałam rabat.
5 / 5
2015-11-16 11:23:45
Szczepan
Jak najbardziej polecam zakupy w BabyDecor. Bardzo miła i rzetelna obsługa.
5 / 5
2015-11-13 20:56:09
Joanna
To moje kolejne zaupy w tym sklepie, jeszcze przed urodzeniem dzidziusia kupowałam kocyk u Pań z Babydecor i oceniam wszytsko na 6+ kontakt i zaangażownie znalazły mi kocyk który szukałam w całej Polsce. dlatego z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam i zachęcam do zakupów nie wspominając o błyskawicznej realizacji zamówinia i szybkiej wysyłce.
5 / 5
2015-11-12 10:10:44
Magdalena
Wszystko sprawie, towar dobrze zapakowany, dostałam miły upominek w postaci długopisu i ciasteczka, wszystko bez zarzutów. :)
4 / 5
2015-11-12 09:21:22
Danuta
Otwarty, miły i pomocny sprzedawca, bezproblemowy kontakt, spełnił wszystkie fanaberie związane ze zmianami produktów po złożeniu zamówienia :)
5 / 5
2015-11-11 23:29:28
Łucja
Sklep oceniam b. dobrze. Super kontakt bezpośredni z klientem. Zakupy wysłane bardzo szybko. Miła niespodzianka był bardzo duży rabat, który otrzymałam przy składaniu zamówienia.
5 / 5
2015-11-11 15:48:19
Sergiusz
Rewelacyjny sklep. Polecam z całego serca ;)
5 / 5
2015-11-09 09:39:24
Klaudiusz
Wspaniała obsługa, szybka reakcja ! Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy :) sklep internetowy dla mamy i dziecka !
5 / 5
2015-11-03 20:44:29
Roman
Rewelacyjna obsługa, ekspresowa wysyłka i towar pierwsza klasa.Z pewnością jeszcze odwiedzę ten sklep.
5 / 5
2015-11-03 11:02:02
Antonina
szybko, extra kontakt, wszystko zgodnie z opisem ;)
5 / 5
2015-10-30 09:41:32
Regina
Otrzymaliśmy towar szybciej niż się spodziewaliśmy. Polecam.
5 / 5
2015-10-29 15:06:01
Greta
Serdecznie polecam ten intrenerowy sklep !obsluga na najwyższym poziomie
5 / 5
2015-10-28 23:50:39
Kinga
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia. Wszystko idealnie.
5 / 5
2015-10-28 18:13:50
Tamara
Super szybka dostawa b dobry kontakt
5 / 5
2015-10-27 15:17:28
Brunon
Jak najbardziej polecam produkty oraz w szczególności obsługę. Pani są przemiłe i jak najbardziej można robić zamówienie telefoniczne co znacznie skraca czas. Towar jest już następnego dnia :)
5 / 5
2015-10-26 15:46:43
Apolonia
Sklep spełniający marzenia...przepiękne akcesoria dla dzieci, które cieszą nie tylko najmłodszych ale i nas dorosłych. Bardzo miła obsługa telefoniczna jak i w sklepie stacjonarnym. Polecam zarówno sklep jak i produkty, które możemy w nim kupić.
5 / 5
2015-10-22 11:47:52
Helena
Już po raz trzeci zrobiłam zakupy w ww. sklepie. Jakość towarów bez zastrzeżeń. Błyskawiczna wysyłka - na trzeci dzień towar był u mnie a bardzo zależało mi na czasie. Polecam!!!
5 / 5
2015-10-20 06:58:03
Edyta
Szybka, kompletna wysyłka. Wręcz ekspresowo.
5 / 5
2015-10-14 15:04:42
Anastazja
Jestem baaaardzo zadowolona :) To nie moje pierwsze i napewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2015-10-14 10:02:16
Olga
Szybka realizacja zamowienia nigdy nie czekalam dluzej niz 2 dni! Polecam
5 / 5
2015-10-09 11:42:46
Marina
Polecam, towar zgodny z zamówieniem
2 / 5
2015-10-08 12:25:09
Faustyna
Zamówienie zostało anulowane przez sklep, po wcześniejszym telefonie do mnie ( bardzo miła Pani, ale ich błąd). Okazało się, że wystawiali do sprzedaży towar, którego nie mieli na magazynie, zarówno przez allegro jak i swoją stronę. Został zaproponowany mi zamiennik, odmówiłam, kwota została zwrócona. Poprosiłam sklep o jakiś rabat na kolejne zamówienie w ramach zadośćuczynienia, nie dostałam żadnej odpowiedzi, nawet odmownej. Więcej tam nie kupię i to nie ze względu na brak rabatu...
5 / 5
2015-10-07 10:43:22
Karina
Ekspresowa wysyłka, bardzo sympatyczny kontakt, dbanie o zadowolenie klienta.
5 / 5
2015-10-07 10:41:25
Stefania
przemiły kontakt, błyskawiczna wysyłka, wszystko pięknie zapakowane. zakupy w tym sklepie to przyjemność, gorąco polecam
5 / 5
2015-09-29 22:39:25
Alicja
bardzo dobry sklep, to juz moje kolejne zakupy
5 / 5
2015-09-28 13:06:03
Ksenia
Szybka realizacja, super towar ;)
5 / 5
2015-09-24 11:49:51
Violetta
Fantastyczna obsługa super produkty
5 / 5
2015-09-11 12:20:56
Ludwika
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2015-09-09 09:08:12
Franciszek
badzo szybka wysyłka zamawiam bardzo często
5 / 5
2015-09-01 19:25:29
Roksana
Sklep godny polecenia, błyskawiczna wysyłka, towar ładnie zapakowany i zgodny z opisem
5 / 5
2015-09-01 09:49:14
Joanna
Błyskawiczna wysyłka, rewelacja, polecam.
5 / 5
2015-08-27 10:00:24
Martyna
Polecam. Przy logowaniu otrzymałam dodatkowy rabat, także miły gest ze strony sklepu. Transakcja wzorcowa.
5 / 5
2015-06-15 21:19:01
Nina
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Przemiła obsługa, błyskawiczna realizacja, bardzo dobrze zapakowane przesyłki, super ceny i jakość oferowanych produktów.
5 / 5
2015-06-10 09:38:55
Oskar
Szybko, sprawnie. Doskonały kontakt.
5 / 5
2015-04-28 09:54:34
Leon
Towar ładnie zapakowany. Dostarczony zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2015-04-27 10:30:19
Mikołaj
Przesympatyczna obsługa,towar w pełni zgodny z z opisami i rysunkiem .ślicznie zapakowany,Dostawa często na drugi dzień po zamówieniu:)Polecam.
5 / 5
2015-04-18 07:10:22
Cecylia
Swietna obsluga, bede tam jeszcze robic zakupy.
5 / 5
2015-04-15 19:00:03
Hanna
Pierwszy i bardzo udany zakup, polecam!
5 / 5
2015-04-01 11:11:25
Stanisława
Sklep zawsze bardzo szybko realizuje transakcje. Tym razem bylo tak samo. Dostałam przesyłkę juz następnego dnia od zakupu. Obsługa jest bardzo mila, bardzo szybko odpowiadają na maile. Paczka jest starannie zapakowana. Jest to jeden z moich ulubionych sklepów, w których zakupy przez internet to przyjemnosc. Na pewno bede do nich wracac.
5 / 5
2015-03-31 19:28:59
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 18:38:47
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 11:14:03
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 13:23:40
Anastazja
Byłam mile zaskoczona sprawnością realizacji. Piękny towar, dobrze zapakowany. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-01-19 18:46:33
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 09:53:51
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 12:01:29
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 11:30:10
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 16:07:32
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 12:21:53
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Fachowa pomoc i przemiła obsługa
5 / 5
2014-12-09 09:50:46
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 12:24:07
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 12:28:03
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 11:49:14
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-09 20:48:16
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 12:28:30
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 12:32:29
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-06 09:30:53
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-30 09:20:28
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 15:03:05
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 14:23:59
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 13:21:34
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 09:50:16
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 21:51:35
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 21:41:09
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 09:59:51
Magdalena
Towar najwyższej jakości, zapakowany zawsze tak by dotarł nienaruszony
5 / 5
2014-08-14 18:49:36
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 10:27:15
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 10:49:55
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super miły kontakt. Bardzo fajne produkty. Na pewno tam wrócę. :)
5 / 5
2014-07-31 10:31:29
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 13:27:21
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 10:20:15
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 13:16:22
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 11:42:33
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 12:58:27
Tobiasz
Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i zakupionych przeze mnie produktów. Wybrany przeze mnie śpiworek i kocyk REWELACJA! Jeśli chcecie kupić coś dla swojego maleństwa oryginalnego i pięknego to tylko w babydecor. Szczerze polecam i pozdrawiam!
5 / 5
2014-02-22 19:38:38
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko! Gorąco polecam!
5 / 5
2014-02-10 11:27:16
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakup pięknie zapakowany, aż szkoda było otwierać. Błyskawiczna przesyłka! Bardzo polecam każdemu :)
5 / 5
2014-01-29 18:57:04
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 18:20:24
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 14:36:36
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 12:24:22
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 17:43:34
Remigiusz
Po raz kolejny jestem mega zadowolona :-)
5 / 5
2014-01-09 10:33:44
Herbert
Błyskawiczna bezpłatna dostawa, a to rzadkość. Polecam ten sklep
5 / 5
2014-01-08 09:53:26
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt mailowy, błyskawiczna przesyłka. Polecam!!!
5 / 5
2014-01-08 00:15:44
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.bardzo sprawnie i szybko :)
5 / 5
2014-01-03 22:58:41
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 15:03:00
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 11:07:03
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 12:27:49
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 15:17:41
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 13:00:52
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 16:20:04
Wera
Polecam zakupy w tym sklepie. Kocyk, który zamówiłam jest świetny, doskonała jakość, funkcjonalny. Przesyłka została przesłana ekspresowo.
5 / 5
2013-12-12 20:53:12
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 20:46:49
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 19:03:55
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 11:04:17
Liza
Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep. Na pewno jeszcze kiedyś dokonam tam zakupu.
5 / 5
2013-12-11 10:31:39
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 15:59:18
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 12:22:44
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 11:59:07
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 21:50:54
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 18:52:30
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 13:45:43
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 10:05:24
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-28 15:29:48
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 09:07:20
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem i bardzo szybka przesyłka. Polecam Bardzo.
5 / 5
2013-11-20 14:29:12
Judyta
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2013-11-20 12:48:12
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 11:31:20
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 15:25:59
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 14:10:35
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 09:36:59
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 14:55:35
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 11:36:49
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 14:39:49
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 14:27:55
Hubert
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2013-10-17 17:09:39
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-17 13:19:15
Kaja
Bardzo szybka realizacja zamowienia.
5 / 5
2013-10-17 12:55:07
Łukasz
Doskonały towar. Rewelacyjne jakość i kolorystyka. Przemiły kontakt z załogą firmy.
5 / 5
2013-10-17 12:07:16
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 10:39:39
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.towar zgodny z opisem, przesyłka była darmowa, bardzo szybka.
5 / 5
2013-10-15 19:27:37
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 21:18:47
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 12:01:37
Klara
Doskonały kontakt z obsługą sklepu..bardzo sympatyczna Pani wytłumaczyła krok po kroku jak dokonać zamówienia. Rozwiała każdą wątpliwość i odpowiedziała na każde moje dziwne :) pytanie odnośnie przedmiotu którym byłam zainteresowana. Przesyłka była błyskawiczna bo już na drugi dzień kurier dostarczył mi ją do domu. Niska cena przesyłki!! Solidnie i bardzo estetycznie zapakowany przedmiot. I nawet był mały gratis od sklepu. Szczerze polecam!! i myślę że to mój na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2013-09-26 23:19:55
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 12:05:48
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 20:02:29
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 23:32:26
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 10:15:29
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 02:03:37
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 14:05:30
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 13:10:28
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 09:52:46
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 16:56:34
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 11:14:09
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 10:24:51
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. BARDZO miły kontakt,ekspresowa wysyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Jednym słowem zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność!! POLECAM w 100%!!!!
5 / 5
2013-08-17 19:01:36
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zdecydowanie polecam!!!! Towar pięknie zapakowany. Az miło było otworzyć ten zakup :)
5 / 5
2013-08-16 11:43:10
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 10:17:30
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 13:24:02
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-08 09:47:18
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 09:47:18
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 13:31:03
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wspaniały kontakt, przesyłki doskonale zabezpieczone, pięknie pakowane. Towar oczywiście zgodny ze zdjęciami i opisem. Serdecznie polecam. Zakupy w babydecor robię regularnie i nigdy się nie zawiodłam. POLECAM z czystym suieniem!!!
5 / 5
2013-08-05 10:53:02
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-31 20:18:35
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyne zastrzezenia mam do firmy kurierskiej (Siodemka).Nie bylam poinformowana o przewidywanym czasie dostarczenia przesylki, wiec rownie dobrze powinnam byc caly dzien w domu. W chwili dostarczenia po prostu zadzwoniono do mnie domofonem ze przyjechal kurier, bez wczesniejszego zapytania, chocby pol godziny wczesniej, czy jest ktos w domu.
5 / 5
2013-07-30 19:02:06
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-23 14:40:39
Nadia
Wszystko w należytym porządku, bardzo dobry kontakt, super towar
5 / 5
2013-07-22 12:23:31
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-19 16:24:33
Łucja
Naklejka jaką kupiłam jest przepiękna, widać wysoką jakość. Plus za świetny kontakt, dostałam też parę gratisów. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 18:20:02
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 11:48:49
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-27 13:13:44
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2013-06-27 11:15:14
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-25 21:26:39
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dokładnie taki, jak na zdjeciu. Goraco polecam!
5 / 5
2013-06-20 11:14:46
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 13:22:51
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 14:23:34
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 10:59:47
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:57:55
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 19:28:50
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 21:42:46
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 09:28:04
Marina
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w babydecor. Kocyki La millou pięknie zapakowane, oryginalne, sama przesyłka bardzo estetyczna, super szybko wysłana, do tego na bieżąco informacja mailowa. Bardzo wszystkim polecam!!!
5 / 5
2013-05-20 10:39:27
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-14 10:55:28
Krzysztof
Świetny kontakt,wszystko sprawnie,szybko,bezproblemowo...w miłej atmosferze,bardzo sympatycznie.Bardzo szybka wysyłka...polecam!!!
5 / 5
2013-05-13 09:31:47
Mariola
Gorąco polecam, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2013-05-09 22:47:07
Feliks
Profesjonalizm w kazdym calu. Znakomita jakosc towaru. Przesylka bardzo dobrze zabezpieczona i w rozsadnej cenie. Sklep dba o klientow w najdrobniejszych szczegolach. Milym akcentem byl gratis z logo firmy. Polecam w 100%.
5 / 5
2013-05-09 21:07:48
Sławomira
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam gorąco.
5 / 5
2013-05-08 09:57:13
Agata
wszystko pieknie, obsluga ekspersowa, odpowiedz na pytania rowniez
5 / 5
2013-04-25 22:01:21
Sara
Takie zakupy to czysta przyjemność, towar wysokiej jakości, ślicznie zapakowany, a do tego jeszcze gratisy, a pani bardzo miła i bardzo pomocna. Polecam wszystkim!!! Dziękuję!!!
5 / 5
2013-04-20 20:34:50
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 18:12:20
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie, chociaż wymiary zakupionego przeze mnie kocyka średniaka to 75x95cm (zamiast 80x100) wiec po 5 cm mniej niż w ofercie, gdzie producent zaznacza różnicę +/- 2-3 cm. Został mi zaproponowany zwrot ale nie skorzystałam. Chodziło raczej o brak dokładnej informacji, że kocyki są mniejsze i dlaczego ta informacja nie znajduje się na stronie internetowej - w ten sposób nie byłoby zaskoczenia. W każdym razie polecam produkt.
5 / 5
2013-04-16 11:43:38
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BabyDecor.pl