Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję babyfamily.pl

Babyfamily.pl Opinie 4.2 (228)

Antenowa 3
43-300
Bielsko-Biała
504736308
opinie Babyfamily.pl
4.2
228
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-10-03 10:22:24
Natalia
Nie odbierają telefonów, nie uświadczycie u nich jakiejkolwiek gwarancji na produkt. Polecam odpuścic sobie zakup w tym sklepie
1 / 5
2021-08-02 05:01:54
Anastazja
Zamówienie przyszło nie kompletne, brakuje szczoteczki do zębów, zamówione produkty przyszły w innych kolorach. Telefon podany na stronie od kilku dni wyłączony. PORAŻKA
1 / 5
2021-07-03 05:40:27
Sabina
Zamowilam smoki dostałam butelkę i uszczelki. Od miesiąca czekam na odmienienie zamówienia. 23 czerwca pisano mi ,że zostanie zamówienie zostanie do mnie nadane. Jest 3 lipca i ani paczki ani odzewu ze strony sklepu. Nie polecam !
5 / 5
2020-02-21 21:49:50
Stefan
Brak wybranego wzoru, zaproponowana zamiana na inny. Ogolnie ok.
5 / 5
2020-02-21 02:06:57
Jacek
Laktator firmy canpol - szczerze polecamy. Łatwy w obsłudze, wiele poziomów pracy, cichy i do tego estetyczny wygląd.
5 / 5
2020-02-14 11:12:04
Bernardeta
bardzo szybka obsługa, towar odpowiednio zabezpieczony.
5 / 5
2020-02-14 10:24:34
Józef
Zamówienie przyszło bardzo szybko!
4 / 5
2020-02-13 09:06:39
Igor
Ogólnie podgrzewacz super sprawa, zwłaszcza podgrzewanie przez 10 godz. Niestety minus dla sklepu, pudełko było bez plomby producenta oraz widać, że naklejka na wyświetlaczu była pdrywana, a za produkt zaplacilam 100% ceny ...
5 / 5
2020-02-13 08:26:52
Marcel
Cena super, wszystko działa, szybka przesyłka.
5 / 5
2020-02-13 08:26:52
Anastazja
Cena super, wszystko działa, szybka przesyłka.
5 / 5
2020-02-07 16:43:09
Grażyna
Bardzo sprawnie działa urządzenie . Podgrzewa szybko pokarm jest wygodny w użyciu
5 / 5
2020-02-06 23:21:33
Wiktoria
Szybko i sprawnie, bezpłatna wysyłka.
5 / 5
2020-02-06 13:51:50
Elwira
Polecam! staranne wykonanie, żywe kolory, miła w dotyku faktura.
3 / 5
2020-02-03 19:16:42
Marcelina
Niestety ale dostałam złego misia zamawiałam Lily i tak jest na paragonie a dostałam Suzy a był zamawiany jako prezent a więc już nie było czasu na wymianę
5 / 5
2020-02-03 17:38:08
Hubert
Bardzo zadowolona, szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-03 11:22:55
Eryk
Towar dobrej jakości w konkurencyjnej cenie. Zdecydowanie polecam sklep. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-29 07:55:53
Miłosz
Jakosc zgodna z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-25 13:59:09
Leon
Szybko i sprawnie, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2020-01-25 13:59:09
Antonina
Szybko i sprawnie, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2020-01-25 13:59:09
Beata
Szybko i sprawnie, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2020-01-23 10:55:48
Kornel
Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa szybka. Towar zgodny. Samo urządzenie wysokiej klasy w dobrej cenie. Polecam!
5 / 5
2020-01-23 09:45:53
Adrian
Wszystko w jak najlepszym porzadku,polecam serdecznie!!
2 / 5
2020-01-22 16:21:59
Wiktoria
Paczka dostarczona szybko, jednak niekompletna. Zamówiłam zestaw do paznokci w którym miały być nożyczki, cążki i pilniczek, a dostałam tylko nożyczki.
5 / 5
2020-01-18 11:41:43
Kaja
Świetnie zrealizowane zamowienie
5 / 5
2020-01-17 18:43:04
Szymon
Kontakt ze sklepem bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2020-01-17 10:15:53
Konstancja
Szybko i profesjonalnie. Najlepsza oferta :)
5 / 5
2020-01-16 10:31:55
Marcel
Jestem zadowolona. Wszystko ok.
4 / 5
2020-01-15 16:18:41
Marek
Szybka obsługa. Jednakże sklep nie informuję o wysłaniu paczki.
5 / 5
2020-01-14 16:59:14
Iwo
Wszystko ok, sprawnie i szybko
5 / 5
2020-01-10 10:49:36
Zbigniew
Nie podobało mi się oznaczenie w podsumowaniu, że zamówienie nie zostało przeze mnie potwierdzone. Zapłacone przy zamówieniu - informacja o konieczności potwierdzenia zamówienia w tym przypadku moim zdaniem zbędna. Najważniejsze, że towar doszedł i wszystko z nim okej. Bardzo dobra cena.
1 / 5
2020-01-02 14:16:58
Sylwia
Od 16 grudnia czekam na zamówienie. Jest 02.01.2020 rok i nie ma. Właściciel obiecał 23.12.2019 roku że wyśle zamówienie po świętach. W sumie nie sprecyzował po których świętach....
5 / 5
2019-12-28 06:50:55
Zbigniew
Wszystko ok. Tylko czas na wysyłkę to jedna wielka masakra
5 / 5
2019-12-27 11:42:46
Martyna
Polecam zakupy w sklepie. Szybka wysyłka zamówień, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-27 08:35:20
Romana
Wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-27 08:35:20
Arlena
Wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-18 21:14:08
Nina
Na prwno skorzystam nie raz. Do tego atrakcyjne ceny!!
5 / 5
2019-12-14 16:07:36
Emanuel
Super, wszystko sie zgadza. Towar wysokiej jakosci. Polecam
5 / 5
2019-12-12 11:21:51
Paweł
Polecam.Bardzo miła obsługa.Szybka dostawa.
1 / 5
2019-12-04 13:09:24
Igor
Przyszło nie to co zamawiałam.
3 / 5
2019-11-29 22:57:55
Marek
Otrzymałem towar lecz nie do końca zgodny z zamówieniem. Zamawiałem inny model. Dostawca poinformował mię że produkt który zamawiałem jest ze zwrotu i nie wsle mi go (chwała mu za to że nie wysłał zwrócone który nie spełniał oczekiwań innego odbiorcy lub był wadliwy). Otrzymałem inny model który po sprawdzeniu okazał się że jest dostępny w internecie jako tańszy. Zapłaciłem ponad 220 PLN a znalazłem taki za 179pln... "Nie jestem osobą która szuka dziury w całym, bo pracuje w handlu i wiem że zdarzają się różne sytuacje" Dodatkowo otrzymałem informację że otrzymam gratis na którym mi tak nie zależało, to chyba smoczek i butelka które to były przewidziane przy tym zamówieniu (no chyba że się mylę). Miałem nie wystawiać tej opinii, ale dostaje ponownie wiadomość na pocztę od producenta że oczekuje na opinie, więc wystawiam. Raczej nie dokonam zakupów u tego dostawcy....
5 / 5
2019-11-29 15:05:58
Irmina
Wszystko ok, długość realizacji zamówienia została przez sklep wyjaśniona
5 / 5
2019-11-22 14:50:45
Mikołaj
Polecam współpracę ze sklepem. Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-11-19 11:34:16
Agnieszka
Jestem zadowolona z zakupu na portalu babyfamily
5 / 5
2019-11-16 14:08:45
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie bez jakich kolwiek zgrzytow. Towar zgodny z opisem. Po dokonaniu wyboru koloru dostałem taki jaki chciałem a nie inny. Super sprzedawca.
4 / 5
2019-11-14 20:49:09
Sławomira
Zamówienie zostało wysłane z opóźnieniem, ale w ramach rekompensaty otrzymałam gratisy do zamówienia.
3 / 5
2019-11-12 20:42:39
Aldona
Zamówienie dotarło niekompletne. Po interwencji została dosłana resztą.
3 / 5
2019-11-12 20:42:39
Zbyszko
Zamówienie dotarło niekompletne. Po interwencji została dosłana resztą.
5 / 5
2019-10-31 13:47:25
Ireneusz
Szybka i sprawna wysyłka. Dobrze zapakowany towar. Wszystko takie jak zamawiałam. Polecam.
5 / 5
2019-10-26 10:09:14
Ferdynand
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-10-20 21:31:28
Radosław
Jestem bardzo zadowolona z z tej firmy.
5 / 5
2019-10-11 12:08:39
Tadeusz
Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-11 12:08:39
Zbigniew
Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-11 12:08:39
Klara
Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-10-08 20:26:12
Bożena
zamówienie szybko zrealizowane jestem zadowolona
1 / 5
2019-10-03 18:16:29
Henryka
Nie otrzymałam potwierdzenia na maila o realizacji zamówienia, a płatność została dokonana. Po kontakcie telefonicznym osoba zapewniała, że wyślę maila wyjaśniającego. Brak kontaktu ze sprzedającym!!Oszustwo, omijajcie ten sklep!
1 / 5
2019-10-03 18:16:29
Stanisława
Nie otrzymałam potwierdzenia na maila o realizacji zamówienia, a płatność została dokonana. Po kontakcie telefonicznym osoba zapewniała, że wyślę maila wyjaśniającego. Brak kontaktu ze sprzedającym!!Oszustwo, omijajcie ten sklep!
5 / 5
2019-09-26 13:20:51
Wiesława
Super sklep, szybka wysylka i dobre jakościowo rzeczy.
1 / 5
2019-09-12 16:20:33
Patrycja
Sklep nie odpowiada na moje wiadomości, towr nie dotarł.
1 / 5
2019-09-12 16:20:33
Wioletta
Sklep nie odpowiada na moje wiadomości, towr nie dotarł.
1 / 5
2019-09-12 16:20:33
Zdzisława
Sklep nie odpowiada na moje wiadomości, towr nie dotarł.
1 / 5
2019-09-04 18:10:26
Józef
Kontakt ze sprzedającym nie spełnia oczekiwań. Termin realizacji zamówienia bardzo długi. Pan z którym prowadzona była rozmowa zapewniał ze produkt będzie wysłany następnego dnia z samego rana, po czym został wysłany dopiero kilka dni później.
5 / 5
2019-08-20 12:24:50
Mieczysław
Super , bardzo cichy podgrzewacz :)
5 / 5
2019-08-16 18:21:42
Elwira
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-08-14 16:41:26
Eryka
Świetny kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Towar bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-08-12 11:18:48
Natasza
Super sklep i szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-08-06 11:15:58
Fryderyka
Wszystko przebiegło pomyślnie. Sklep godny polecenia:)
5 / 5
2019-08-06 11:15:58
Marina
Wszystko przebiegło pomyślnie. Sklep godny polecenia:)
5 / 5
2019-07-29 18:57:24
Franciszka
Dobry towar w dobrej cenie a wysyłka ekspresowa. Zamawiałam około południa następnego dnia rano zamówienie było u mnie.
5 / 5
2019-07-26 12:46:25
Elżbieta
Bardzo szybka wysyłka. Zamówienie zostało przekazane kurierowi tego samego dnia a następnego dnia rano paczka była u mnie w domu. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-07-26 12:46:25
Hubert
Bardzo szybka wysyłka. Zamówienie zostało przekazane kurierowi tego samego dnia a następnego dnia rano paczka była u mnie w domu. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-07-12 07:57:40
Bogdana
Bardzo szybka transakcja, tania dostawa, pełna informacja o kazdym etapie wysylki. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-06-26 12:20:55
Ludwika
Sprawnie szybko !:) przesyłka się zgadza z opisem :)
5 / 5
2019-06-24 14:53:20
Luba
Towar zgodny z opisem, sprawna transakcja, polecam.
5 / 5
2019-06-13 22:10:29
Ziemowit
Trochę się zaniepokoiłam, bo nie było wiadomości o mojej dostawie, ale jak się okazało nie było zamówionego przeze mnie towaru. Zaproponowano mi inny towar, podobny, który w pełni spełnił moje wymagania.
5 / 5
2019-06-12 14:52:11
Ludwika
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2019-06-12 13:33:17
Marcelina
Nie polecam! Nie otrzymalam kompletnego zamowienia, a na dodatek prosilam o konkretne kolory a otrzymalam inne. Kontakt ze sklepem też opóźniony. Po upomnieniu sie o brakujacy towar dopiero po 1.5 tygodnia mam go otrzymac. Szkoda nerwów.
4 / 5
2019-06-05 10:03:31
Irena
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Materiał świetny, przewiewny, jak najbardziej na upalne dni!
4 / 5
2019-05-28 14:26:23
Matylda
Zakupy przebiegły bez zarzutów
5 / 5
2019-05-20 16:05:42
Sławomir
Super sklep, super kontakt. Uszczelka w kubeczku miala defekt ale sklep wyslal nowa - super! Polecam
5 / 5
2019-05-10 13:23:04
Liliana
Wszystko super ! Najlepsza cena produktu jaka znalazlam na necie, szybka przesyłka. Polecam !
5 / 5
2019-05-10 13:23:04
Wacław
Wszystko super ! Najlepsza cena produktu jaka znalazlam na necie, szybka przesyłka. Polecam !
5 / 5
2019-05-01 21:48:26
Jakub
Szybko sprawnie bez komplikacji
5 / 5
2019-05-01 13:59:11
Aleksander
Jestem zadowolona z transakcji. Polecam zakupy na babyfamily.pl
5 / 5
2019-04-26 22:45:12
Damian
Polecam sklep. Towar zgodny z zamówieniem. Czas realizacji wydłużony, ale pewnie ze względu na okres przedświąteczny.
5 / 5
2019-04-15 09:46:41
Irena
POLECAM - dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu. Produkt dotarł do mnie szybko. Paczka była nienaruszona. Na bieżąco można było sprawdzić informacje o statusie przesyłki, a dostawca kontaktował się ze mną przed doręczeniem przesyłki.
1 / 5
2019-04-11 12:04:47
Józefina
Źle nawet nie raczą odpisać kiedy będzie zamówienie. Zero kontaktu
5 / 5
2019-04-05 17:53:01
Aldona
Szumiś bardzo ładny starannie wykonany. Dostawa i sklep polecam.
3 / 5
2019-04-05 14:41:47
Edyta
Na stronie sklepu była informacja, że towar zostanie dostarczony w ciągu 24h. Po złożeniu zamówienia dostałam informację, że towar zostanie wysłany w ciągu 24h. Zamówienie złożyłam w sobotę, a towar otrzymałam dopiero we czwartek (zgodnie z deklaracją sklepu, powinien dotrzeć do mnie we wtorek). Paczka została wysłana dopiero we środę.
5 / 5
2019-03-25 13:25:36
Teodor
Szybka i sprawna obsługa. Towar oryginalnie zapakowany. Zabezpieczony przed ewentualnymi uszkodzeniami zewn.
5 / 5
2019-03-25 11:48:35
Joachim
firma godna polecenia.wszystko przebiegało bez problemu.
3 / 5
2019-03-21 09:29:49
Anastazja
Zamówiłam towar, którego sklep nie posiadał, chociaż na stronie sklepu widniał on jako dostępny. Otrzymałam zwrot pieniędzy ale dopiero po tygodniu.
4 / 5
2019-03-18 09:46:05
Magdalena
Przy samym zamówieniu nie ma opcji do oznaczenia jaki kolor produktu się chce, więc dodałam komentarz do zamówienia określając kolory, ale tylko jeden z dwóch produktów miał zgody kolor. Poza tym produkt zgodny z zamówieniem :)
4 / 5
2019-03-18 09:46:05
Luiza
Przy samym zamówieniu nie ma opcji do oznaczenia jaki kolor produktu się chce, więc dodałam komentarz do zamówienia określając kolory, ale tylko jeden z dwóch produktów miał zgody kolor. Poza tym produkt zgodny z zamówieniem :)
5 / 5
2019-03-15 11:06:36
Romuald
Produkty w tym sklepie są dobrej jakosci i jestem zadowolona z zakupu.
4 / 5
2019-03-13 14:00:44
Izolda
Jeśli chodzi o sklep babyfamily to polecam wszystkim, bardzo dobry kontakt. Niestety Ceneo nie przekazało pieniędzy za zamówiony towar i dlatego na zamówienie czekałam ponad tydzień po mojej interwencji.
5 / 5
2019-03-08 20:27:33
Edmund
Sklep pomylił troche zamówienie ale profesjonalnie podeszli do sprawy i wszystko zakończylo sie dobrze.
1 / 5
2019-03-06 12:41:25
Krzysztof
Czekałem 2 tygodnie na produkt !
3 / 5
2019-03-06 10:42:41
Miłosz
Czekam i czekam na przesyłkę i doczekać nie moge
2 / 5
2019-03-04 20:07:12
Aneta
Nie polecam. Kontakt ze sklepem beznadziejny. Nie można się było dodzwonić, nie odpisali na e-mail. Zamówienie potrzebowałam na prezent i martwilam się czy dojdzie na czas. No i niestety nie mylilam się bo długo kazali czekać na przesyłkę.
2 / 5
2019-03-04 20:07:12
Irena
Nie polecam. Kontakt ze sklepem beznadziejny. Nie można się było dodzwonić, nie odpisali na e-mail. Zamówienie potrzebowałam na prezent i martwilam się czy dojdzie na czas. No i niestety nie mylilam się bo długo kazali czekać na przesyłkę.
1 / 5
2019-02-27 21:59:12
Jolanta
Nie polecam produkt otrzymałam dopiero po 15 dniach od zamówienia i dopiero po telefonicznej interwencji.
5 / 5
2019-02-15 14:33:47
Gabriel
Wszystko przebiegło sprawnie polecam
5 / 5
2019-02-07 17:24:21
Patrycja
Kompetentny sprzedawca, polecam serdecznie.
5 / 5
2019-02-07 11:01:48
Grzegorz
Super firma, szybka i kompetentna.
5 / 5
2019-02-04 15:21:57
Matylda
zakupiy i dostawa przebiegły bez żadnego problemu. Polecam na 100%
5 / 5
2019-02-01 11:22:49
Mieczysław
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z zakupów. POLECAM
5 / 5
2019-02-01 11:22:49
Danuta
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z zakupów. POLECAM
1 / 5
2019-01-24 13:12:08
Tadeusz
Produkt jak najbardziej ok, jednak czas realizacji i kontakt ze sklepem - fatalny! Brak odpowiedzi na maile i wiadomość na messengerze, kilkanaście(!) nieodebranych połączeń w ciągu kilku dni i - o dziwo! - jedno odebrane, gdy mąż zadzwonił z innego numeru tel... Wysyłka w ciągu 24h to oczywiście mit, a to było u mnie główne kryterium wyboru akurat tego sklepu. Niestety, na chwilę obecną nie polecam i nie planuję zakupów w tym sklepie. No, chyba że nie będzie mi zależało na tym, kiedy produkt do mnie dotrze...
5 / 5
2019-01-21 13:41:23
Edmund
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-01-17 13:06:59
Izabela
Wszystko dobrze, bez zarzutów.
5 / 5
2019-01-11 10:45:15
Greta
Bardzo szybka wysyłka, chociaż nie potrzebne potwierdzanie zamówień linkiem wysyłanym na skrzynkę mailową, ponieważ skoro towar został odrazu opłacony oznacza to potwierdzenie zamówienia.
1 / 5
2019-01-07 18:43:17
Kamil
Doswiadczenie z zakupem uwazam za fatalne. Opuznienie w zamowieniu, brak informacji o przesylce. Po wyslaniu paru email z zapytaniem o informacje o wysylce, mylace informacje zwrotne, brak profesjonalnej odpowiedzi. Cale doswiadczenie ogulnie fatalne i bardzo stresujace zwlaszcza przy bliskiej dacie porodu.
5 / 5
2019-01-05 17:11:57
Arnold
sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2019-01-03 12:03:45
Władysława
Odradzam i przestrzegam - szkoda zarówno czasu jak i nerwów.
5 / 5
2019-01-03 09:18:10
Arlena
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem, paczka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. Jestem zadowolona ze zakupów w sklepie. Polecam
5 / 5
2018-12-29 14:03:31
Małgorzata
Dobra szybka obsługa. Produkt zgodny z opisem
3 / 5
2018-12-27 17:55:06
Ludwik
po otrzymaniu przesyłki okazało się że była inna zabawka niż była w zamówieniu. nikt ze sklepu nie odezwał się na mojego emaila z zapytaniem skąd taka niezgodność zamówienia.
5 / 5
2018-12-22 12:26:26
Marcin
Profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam
5 / 5
2018-12-19 11:18:32
Wiktoria
Fachowa obsługa. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2018-12-11 20:58:17
Tymon
Dla mnie usługa wykonana była prawidłowo i nie wykluczam w przyszłości dalszego korzystania z ich usług.
5 / 5
2018-12-10 14:04:49
Alina
Szybko i sprawnie, a przy tym najtaniej!
5 / 5
2018-12-07 14:33:50
Hubert
Super kontakt. Niskie ceny. Polecam!
5 / 5
2018-12-07 12:30:25
Sebastian
Rewelacja, jestem bardzo zadowolona
2 / 5
2018-12-07 10:50:31
Roksana
Niestety pomyłka przy wysyłce zamówienia oraz kontakt z obsługą fatalny. Pan czekał cały dzień na informacje od kuriera a ja dowiedziałam się co się dzieje w 30 min., sama ustaliłam że moja przesyłkę odebral ktos inny, bo została wysłana przez pomyłkę do kogoś innego. Na te wiadomość sklep obiecal powtorzyc wysylke następnego dnia, jednak nie zrobił tego tylko czekal na przekoerowanie pomylonej przesyłki przez co dostawa znowu trwala długo. Dodatkowo kontakt ze sklepem utrudniony,osoba obslugujaca się nie wyrabia, często moje telefony byly odrzucane z sms ze nie mogę teraz rozmawiać.To nie jest zbyt powazne.
4 / 5
2018-12-06 15:02:38
Eleonora
Pomimo małego zamieszania i towaru nie w takim kolorze jaki zamówiłam, obsługa była bardzo miła i wszystkie niedociagniecia zostały naprawione. Polecam sklep, przesyłka bardzo szybko dotarła do mnie. Stan nowy zapakowany.
5 / 5
2018-11-29 12:55:53
Izyda
Jestem zadowolona z zakupów. Transakcja przebiegła szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-11-29 11:07:40
Daria
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Łatwy kontakt. Polecam
1 / 5
2018-11-27 11:26:56
Genowefa
Dostałam nie ten towar. Brak kontaktu ze sprzedawcą.
1 / 5
2018-11-27 11:26:56
Malina
Dostałam nie ten towar. Brak kontaktu ze sprzedawcą.
5 / 5
2018-11-23 10:54:53
Brunon
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, transakcja bez żadnych zastrzeżeń.
2 / 5
2018-11-17 11:46:27
Wioletta
Z deklarowanej wysyłki w 24 godziny, po 2 tygodniach nadal czekam. Trudny kontakt i niska responsywność, ale w końcu udało mi się otrzymać informację, mniej więcej przynajmniej określającą kiedy mam się spodziewać towaru.
2 / 5
2018-11-16 09:45:58
Natasza
Pięć dni czekałam na swoje zamówienie. Po tym czasie zadzwoniłam do sklepu z zapytaniem co z moim zamówieniem. Pan odpowiedział mi że kwota jeszcze nie została zaksięgowania co jest nie prawdą i że skontaktuje się ze mną mailowo. Wieczorem otrzymałam maila z jakaś ankieta i tyle. Mam nadzieję że to jednorazowy przypadek.
2 / 5
2018-11-16 09:45:58
Bożena
Pięć dni czekałam na swoje zamówienie. Po tym czasie zadzwoniłam do sklepu z zapytaniem co z moim zamówieniem. Pan odpowiedział mi że kwota jeszcze nie została zaksięgowania co jest nie prawdą i że skontaktuje się ze mną mailowo. Wieczorem otrzymałam maila z jakaś ankieta i tyle. Mam nadzieję że to jednorazowy przypadek.
4 / 5
2018-10-24 14:54:16
Leszek
Dobre, niskie ceny, ale wysyłka się opóźniła.
1 / 5
2018-10-23 19:52:42
Renia
beznadziejna komunikacja, brak decyzyjności, zdecydowanie nie polecam
4 / 5
2018-10-09 10:43:28
Faustyna
Bardzo długi czas oczekiwania
3 / 5
2018-09-19 23:00:34
Jakub
Niezgadzal sie kolor produktu, mialbyc niebieski a dostalam fioletowy.
5 / 5
2018-09-19 17:13:40
Cezary
Szybka dostawa, piękny towar, odpowiadający opisowi, polecam.
5 / 5
2018-09-14 11:15:48
Tamara
Szybko, sprawnie, miło. Polecam
5 / 5
2018-09-07 07:01:11
Faustyna
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam
5 / 5
2018-09-05 13:52:07
Władysława
Super. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych rzeczy. Przesyłka dotarła szybko, zgodnie z podaną informacją o czasie doręczenia. Przez cały czas można było monitorować na jakim etapie znajduje się przesyłka. Sprzedawca solidny, artykuły dobrze zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem.
4 / 5
2018-09-01 18:28:27
Agnieszka
Dostałam kubek ale o zupełnie innym wzorze niż zamawiałam
5 / 5
2018-08-27 12:27:45
Sonia
Bardzo sprawna obsługa. Byłam informowania o każdym etapie realizacji zamówienia. Towar był barfzobbezpiecznue zapakowany i zgodny z opisem. Działa bez zarzutu. Nawilżacz działa naprawdę cicho. Na 1 poziomie praktycznie to nie słychać, na poziomie 2 jest słyszalny bardzo delikatny cichy dźwięk, jednak nie zakłóca on snu żadnemu z domowników
3 / 5
2018-08-19 19:31:56
Ilona
Produkt, który był dostępny w sklepie internetowym okazał się niedostępny w rzeczywistości, o czym dowiedziałąm się dopiero po dwóch dniach
3 / 5
2018-08-19 19:31:56
Bogdana
Produkt, który był dostępny w sklepie internetowym okazał się niedostępny w rzeczywistości, o czym dowiedziałąm się dopiero po dwóch dniach
3 / 5
2018-08-19 19:31:56
Tadeusz
Produkt, który był dostępny w sklepie internetowym okazał się niedostępny w rzeczywistości, o czym dowiedziałąm się dopiero po dwóch dniach
4 / 5
2018-08-18 14:13:24
Leon
Zadowolona z zakupu jestem, niestety jeden minus zdjęcie nie ukazuje produktu w całości. Myślałam, że okrycie kąpielowe jest całe z froty a tu tył był z pluszu czego nie widać i nie ma w opisie, wzór inny niż na fotografii. Co do użytkowania przekonam się wkrótce.
1 / 5
2018-08-17 16:49:16
Bogusława
Brak kontaktu z klientem, trzeba dzwonić i sie przypominać, najpierw brak informacji o opóźnieniu dostawy przez brak towaru a następnie "zapomniało im sie zaadresować i wysłać paczki" po długim oczekiwaniu byłam zmuszona prosić o zwrot pieniędzy.
5 / 5
2018-08-09 21:40:00
Kornel
Rewelacja, towar w bardzo dobrej cenie i ekspresowa przesyłka :) Otulacze prześliczne :)
3 / 5
2018-08-07 15:08:51
Paweł
Wolna odpowiedź na maile, późna wysyłka
5 / 5
2018-07-30 19:41:30
Magda
Rewelacyjny sklep. Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar był u mnie już następnego dnia.
5 / 5
2018-07-27 12:56:27
Marlena
Towar zgodny z oczekiwaniem, polecam zakupy w tym sklepie:)
5 / 5
2018-07-25 22:51:00
Gustawa
Szybka i fachowa obsługa. Polecam
3 / 5
2018-07-23 12:51:01
Oliwia
Szybka wysyłka i produkt działa. ALE szumisia kupiłam na prezent. Opakowanie całe porwane i widać że był to już jakiś zwrot bo w kartonik stary paragon z przed dwóch lat. Mało profesjonalne podejście.
5 / 5
2018-07-23 11:43:53
Fryderyka
zakupy na bardzo wysokim poziomie, polecam wszystkim
3 / 5
2018-07-20 09:14:18
Aldona
Transakcja przebiegła dobrze, jednak miałam złożone zamówienie i przesyłka była opóźniona bo czegoś brakowało, doszła po 3 dniach roboczych, gdzie informacja na stronie była wysyłka 24h. Dopiero po telefonie w tej sprawie dostałam informację co się dzieje. Poza tym wszystko ok.
5 / 5
2018-07-17 14:07:05
Antonina
Natychmiastowa wysyłka i towar w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2018-07-15 13:06:16
Julianna
Przesyłka szybko dotarła u była zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2018-07-10 13:20:19
Konstanty
Sprawnie bez żadnych nieporozumień
5 / 5
2018-07-09 18:24:36
Róża
Paczka zapakowana bardzo dobrze, paczka wysłana praktycznie natychmiast. Super obsługa.
4 / 5
2018-07-09 15:57:08
Eugenia
Wszystko ok, towar i obsługa bez zarzutu. mały minus za to że musiałam się upomniec o zamówienie dnia następnego-status zamówienia ciągle przyjęte, mimo wpłaty przed dzień z samego rana.
4 / 5
2018-07-09 15:57:08
Klementyna
Wszystko ok, towar i obsługa bez zarzutu. mały minus za to że musiałam się upomniec o zamówienie dnia następnego-status zamówienia ciągle przyjęte, mimo wpłaty przed dzień z samego rana.
5 / 5
2018-07-07 09:59:09
Arkadiusz
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja, towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Polecam.
5 / 5
2018-07-05 10:29:22
Andrzej
Bardzo szybko i dobrze zrealizowane zamówienie
5 / 5
2018-07-04 11:10:07
Bożena
Bardzo dobra obsługa i dobre ceny.
5 / 5
2018-07-04 10:51:06
January
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2018-07-03 11:46:47
Seweryn
Wszystko super. Mam tylko małą sugestię, a mianowicie mogliby pomyśleć nad możliwością samodzielnego zaznaczenia modelu/wzoru/koloru konkretnej grzechotki ktorą się chce
5 / 5
2018-07-03 07:07:39
Stanisława
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, rzetelnie, darmowa wysyłka.
5 / 5
2018-07-02 09:56:20
Wiktoria
Super szybko sprawnue, kontakt super.,polecam
5 / 5
2018-06-26 18:03:29
Emanuela
wszystko zgodnie z opisem. polecam!
5 / 5
2018-06-25 20:21:56
Mikołaj
Rzetelny Sprzedawca, wszelkie problemy bardzo szybko rozwiązywane, towar zgodny z opisem na www, błyskawiczna przesyłka, w następnym dniu roboczym po złożeniu zamówienia towar został doręczony.
5 / 5
2018-06-25 13:03:57
Maciej
Polecam! Paczka szybko wysłana, dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2018-06-22 10:41:16
Rozalia
Świetne produkty i szybka dostawa
5 / 5
2018-06-21 11:51:26
Anita
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-06-21 09:28:08
Kacper
Błyskawiczna realizacja. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-06-21 09:28:08
Inga
Błyskawiczna realizacja. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-06-16 08:10:42
Kacper
Wszystko super! Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-06-15 09:47:38
Ignacy
Polecam, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2018-06-12 12:47:23
Paulina
WSZYSTKO SPRAWNIE, TOWAR ZGODNY Z OPISEM
4 / 5
2018-06-06 13:47:54
Julita
Polecam ale drogie dostarczanie
5 / 5
2018-06-06 12:47:10
Patryk
Jestem bardzo zadowolona!!! POLECAM!!!
5 / 5
2018-06-06 11:49:05
Bronisław
Wszystko przebieglo przez najmniejszego problemu
5 / 5
2018-05-28 12:59:38
Kamil
Wszystko świetnie. Zamówione we wtorek wieczorem. Skuteczny kontakt mailowy w czwartek. Otrzymanie paczki w piątek. Szkoda tylko że nie mogłem skorzystać z paczkomatu. Ale nie wiem dlaczego, podejrzewam że paczka za duża, choć to była tylko maskotka i kocyk.
5 / 5
2018-05-28 12:59:38
Jacek
Wszystko świetnie. Zamówione we wtorek wieczorem. Skuteczny kontakt mailowy w czwartek. Otrzymanie paczki w piątek. Szkoda tylko że nie mogłem skorzystać z paczkomatu. Ale nie wiem dlaczego, podejrzewam że paczka za duża, choć to była tylko maskotka i kocyk.
5 / 5
2018-05-28 11:56:50
Eryka
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim!
5 / 5
2018-05-27 20:48:50
Maciej
Polecam. Bardzo sprawna obsługa i realizacja.
1 / 5
2018-05-23 09:30:48
Kazimiera
Niestety nie otrzymałam zamówionego towaru
5 / 5
2018-05-22 23:21:52
Sabina
Zakupiłam szumisia w tym sklepie, paczka dobrze zabezpieczona, wszystko zgodne z opisem, polecam.
5 / 5
2018-05-22 23:21:52
Ismena
Zakupiłam szumisia w tym sklepie, paczka dobrze zabezpieczona, wszystko zgodne z opisem, polecam.
5 / 5
2018-05-21 14:16:16
Eugenia
Miły kontakt, szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2018-05-21 10:14:59
Anna
Rewelacja. Polecam sklep. Produkty zgodne z zamówieniem. Przesyłka ekspresowa.
5 / 5
2018-05-18 12:18:44
Wiola
Jestem bardzo zadowolona z zakupu 😊
2 / 5
2018-05-16 12:32:15
Marina
Czekałam na paczkę 1,5 tygodnia. W połowie tego czasu napisałam maila do sklepu do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi.
1 / 5
2018-05-16 01:05:05
Oliwier
Bardzo długi czas oczekiwania, status ciagle ten sam „przyjęte do realizacji” 0 informacji co się dzieje z paczką, czy może pominęli zamówienie kurier zgubił przesyłkę ? Przesyłka przyszła po tygodniu, inne strony realizują zamówienia dużo szybciej. Jeżeli zależy komuś na czasie, nie polecam.
5 / 5
2018-05-14 14:10:34
Tomasz
Szybko i sprawnie towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-05-14 12:30:39
Bogusława
Bardzo sprawna transakcja. Polecam!
5 / 5
2018-05-11 09:41:00
Jan
Zdecydowanie polecam! Super kontakt, świetna obsługa, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2018-05-10 11:22:51
Kajetan
bardzo szybka realizacja, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2018-05-07 21:47:49
Gustawa
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam !!!
5 / 5
2018-05-07 13:06:37
Marian
Wszystko sprawnie, bez żadnych komplikacji. Bardzo Polecam !

Rzetelne opinie o babyfamily.pl