Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję babygoodtime.pl

Babygoodtime.pl Opinie 4.8 (55)

UL. Szolc-Rogozińskiego 8
02-775
Warszawa
600829882
opinie Babygoodtime.pl
4.8
55
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-01-05 11:45:30
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 17:23:11
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 22:32:24
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 12:00:31
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 05:48:19
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 18:02:14
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 09:33:04
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 23:19:58
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 11:47:26
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 12:33:47
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 12:16:06
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 09:53:50
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 09:48:41
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 22:26:09
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 12:42:34
Sylwia
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Natychmiastowa wysyłka. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 12:45:16
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 09:44:18
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 13:12:38
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar super
5 / 5
2014-09-17 12:42:28
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-09-10 09:20:29
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 21:09:47
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 17:05:05
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka dostawa, dobra komunikacja z właścicielami.
5 / 5
2014-08-26 11:10:43
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 14:45:00
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 22:14:38
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo miła i pomocna obsługę.
5 / 5
2014-08-07 11:22:43
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 11:10:12
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-30 16:38:10
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. kontak telefoniczny ze strony sklepu w celu ustalenia szczegułów bardzo pomocny i fachowy
1 / 5
2014-07-23 16:22:28
Kazimierz
Towar ok, ale czas realizacji (16 dni!) dramatyczny! Sklep wystawia towar, którego nie ma na stanie. Co 2-3 dni telefony i kolejne przesuwanie terminów wysyłki.
5 / 5
2014-07-23 11:08:29
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 10:32:04
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 22:15:32
Karolina
Polecam. Świetna obsługa,szybki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2014-07-11 09:34:55
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybki i miły kontakt oraz tak jak potrzebowałem ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2014-07-09 14:48:29
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt.Gorąco polecam.
5 / 5
2014-07-08 11:47:53
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 10:02:57
Otylia
Sprawne i bezproblemowe zakupy, bardzo miła obsługa, zdecydowanie polecam
5 / 5
2014-07-01 21:47:53
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 21:31:01
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 22:06:53
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 21:41:53
Dymitr
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Niemal natychmiastowy kontakt w sprawie wyboru koloru produktu. Super szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2014-06-16 16:50:27
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 10:33:03
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 22:10:02
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kontakt dobry mailowy. Czekałam dłuzej bo nie było koloru tego co zamówiłam ale miałam w tej sparwie czy moze byc inny ale poczekałam bo mieli miec dostawe.
5 / 5
2014-06-11 12:41:07
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 11:23:14
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 11:07:28
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 12:07:41
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 14:42:13
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 09:36:31
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 12:51:48
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 11:28:58
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-22 22:09:21
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety przesyłka dotarła zbyt późno mimo prośby o szybką wysyłkę.
5 / 5
2014-03-21 22:05:35
Zbigniew
Bardzo mila obsługa, szybka i konkretna odpowiedz mailowo i telefonicznie. Sklep zastosowal sie do moich wszelkich uwag jesli chodzi o pakowanie i wysylke, jestem bardzo zadowolonym klientem. Polecam wszystkim! A sklepowi gratuluje i dziękuję. :):)
5 / 5
2014-03-20 11:45:48
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 19:21:00
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o babygoodtime.pl