Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BabyHit.pl

BabyHit.pl Opinie 4.0 (474)

Przyjemskiego 10
63-900
RAWICZ
658880020
opinie BabyHit.pl
4.0
474
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-01-23 17:34:56
Mateusz
To skandal sprzedawać używany/po zwrocie fotelik samochodowy jako nowy! Fotelik zapakowany był w zwykły karton a nie oryginalny, spod fotelika porysowany, papierowe metki oderwane były luzem wrzucone, a co najgorsze lewy adapter ISOFIX był wgnieciony do tego stopnia, że nie dało się go wysunąć. Musiałem rozkręcić fotelik i naprawić to sam. Jestem w szoku, że sprzedajecie używane rzeczy jako nowe! Nie mogłem zwrócić fotelika bo mieliśmy pilny wyjazd i nie było czasu na zwrot... Skandal!!!
1 / 5
2023-12-13 05:28:43
Guzik Izabela
Sklep sprzedaje towar nie posiadając go na magazynie. Oczekiwałam na fotelik kilka tygodni, po prośbach o wysłanie obiecywali że wyślą w następnym tygodniu i tak co tydzień. Nie polecam.
1 / 5
2023-12-12 09:07:39
Olga
Brak relizacji zamówienia i informowania o jego statusie. Nie polecam.
1 / 5
2023-11-30 05:01:09
Monika
Fatalny sklep,nie wywiązują się z zamówień. Żałuję,że to u nich je zrealizowałam. Ciekawe czy w ogóle otrzymam produkt bo coś się na to nie zanosi.
1 / 5
2023-11-30 05:01:08
Monika
Fatalny sklep,nie wywiązują się z zamówień. Żałuję,że to u nich je zrealizowałam. Ciekawe czy w ogóle otrzymam produkt bo coś się na to nie zanosi.
1 / 5
2023-10-31 07:02:07
Ewelina
Brak dostawy w obiecywanym dwukrotnie terminie.
1 / 5
2023-10-06 12:46:48
Natalia
Nie polecam z uwagi na zbyt długi czas oczekiwania. W rezultacie nie otrzymałam zamówienia , sile na moja prośbę anulował zamówienie.
1 / 5
2023-10-06 12:46:46
Natalia
Nie polecam z uwagi na zbyt długi czas oczekiwania. W rezultacie nie otrzymałam zamówienia , sile na moja prośbę anulował zamówienie.
1 / 5
2023-10-01 06:53:43
Marcin
Zamówiłem fotelik do dziecka dostawa miała być po dwóch dniach. Po 12 dniach zapewniania że już jest wysłany otrzymałem zwrot pieniędzy. NIE POLECAM.
1 / 5
2023-09-26 14:51:10
Kasia
Niestety złożone zamówienie było realizowane 3 tygodnie. Zero informacji ze strony sklepu o planowanym opóźnieniu. Potrzebowałam wózek na konkretny termin i go nie dostałam przed. Całe szczęście wszystko Ok z zamówieniem, ale ludzie do kontaktu porażka. Mega niepoważni.
1 / 5
2023-08-24 05:16:23
Kinga
Szybką wysyłka...... to są kłamstwa po 4 dniach zadzwonlam do sklepu ponieważ status wysyłki był wciąż do wysyłki. Zrezygnowałam więc i zażądałam zwrotu pieniędzy USLYSZALAM proszę więc nie odbierać paczki ,po otrzymaniu jej z powrotem zwrócą mi pieniądze TO SA ZARTY ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
1 / 5
2023-08-22 07:49:44
Paulina
Nie polecam sklepu internetowego BabyHit. Zakupiłam tam wózek i chcąc oddać go na reklamację musiałam sprawę załatwić internetowo przez maile, cała procedura toczy się od 10 lipca i do tej pory nie otrzymałam jeszcze wózka chociaż pani ze sklepu zapewniała mnie że wózek zostanie wysłany zaraz po długim weekendzie. Sam sklep decyduje o tym czy klient chce zwrotu gotówki za towar czy jego naprawy jest to śmieszne w jaki sposób załatwione są procedury reklamacji.
5 / 5
2023-06-21 15:56:43
Anna
Polecam sklep. Zakupiłam fotelik samochodowy. Wszystko jak należy, szybka, wysyłka zgodnie z opisem w zamówieniu.
1 / 5
2023-06-16 08:36:37
Artem
zamówiłam wózek cybex, wszystko opłaciłam online 1 czerwca. Następnego dnia napisali mi, że wózek nie jest dostępny i że nie jest już produkowany, chociaż jest dostępny na stronie. Zaproponowali nowszy model, ale bez dopłat. Po 2 tygodniach oczekiwania na pytanie o moje zamówienie, kazali mi czekać jeszcze 2 tygodnie, po czym anulowali moje zamówienie. Ponieważ płacę ukraińską kartą bankową, stracę około 8-9% wartości zamówienia. Super sklep
1 / 5
2023-06-13 08:47:40
Angelika
Sprzedający ma wystawiony produkt na sprzedaż, jak się okazuje którego nie ma w magazynie. W opisie ogłoszenia jest informacja że wysyłka produktu w przeciągu 10 dni i byłam tego świadoma, natomiast po połączeniu produktu dostałam maila i informacją że produkt będzie dostępny za pół roku i czy chce poczekać.... Strata czasu. Sprzedawca nierzetelny.
5 / 5
2023-06-07 16:24:19
Paatrycja
Nie wiem skąd tyle złych opinii. Zamówiłam spacerówkę oraz rowerek, po złożeniu zamówienia zaczęłam czytać opinie…. Jak wiadomo w większości negatywnych. Zaczęłam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam, ale skoro zamówienie opłacone to już nic nie zrobię… No ale na moje szczęście zamówienie przyszło po 2 dniach bez żadnych problemów. Także ja jak najbardziej polecam :)
1 / 5
2023-04-13 11:47:06
Marcin
Żona zakupiła 2 sztućce dla dziecka 8m+. Po 2 tygodniach produkt pękł. Sklep nie uznaje gwarancji.
1 / 5
2023-03-17 10:28:49
Irena
Porażka a nie sklep! Nie kupujcie nic, na stronie czas oczekiwania 7 dni, czekałam cały miesiąc !!!! Ale to nic, wysłały towar nam nie pasował ze względu na rozmiar, zrobiłam zwrot po czym mi napisali i wysłali zdjęcia zepsutego towaru, niby ja to zrobil i ze nie zwrócą kasy a normalnie zabiorą sobie pół ceny towaru …. Nie ma słów, oszuści. Szkoda ze tak okradają ludzi, a tym bardziej nowo upieczonych rodziców…
1 / 5
2023-03-02 09:33:45
Natalia
Nie polecam sklepu babyhit.pl nikomu. Drugi raz spotyka mnie niemiła sytuacja i jestem zażenowana obsługą. Pojawiały się na stronie sprzeczne informacje dotyczące dostępności produktu w sklepie, więc zadzwoniłam do sklepu pytając o dostępność wózka. Otrzymałam informację, że produkt będzie wysłany następnego dnia. Skuszona dobrą ceną i informacją, którą przekazał mi Pan przez telefon postanowiłam zamówić wózek. Nadszedł kolejny dzień tj. dzień niby wysyłki i jak można się domyślić ta wysyłka nie nastąpiła. Zadzwoniłam kolejny raz i rzekomo otrzymałam informację, że do zestawu nie ma podnóżka, ale są już na magazynie, więc zamówiony wózek powinien zostać wysłany do końca tygodnia. Oczywiście dzwoniłam codziennie do firmy pytając o termin wysyłki w związku z tym, że już raz niemiła sytuacja mnie z ich strony spotkała i chciałam mieć pewność, że tym razem będzie inaczej i wózek dotrze na czas. No jak można się domyślić, nie został wysłany, a Pani umywa ręce od podawanych wcześniej przez firmę informacji.
1 / 5
2023-02-21 10:55:49
Saławek
Dzwonię otrzymuję informacje że towar już prawie wychodzi tzn. oczekuje kuriera ,po dwóch dniach znowu dzwonie bo towaru nie otrzymałem jest informacja że zamówienie anulowano bo towar niedostepny u dostawcy o co tu k..... chodzi?
1 / 5
2023-02-15 17:06:46
Oli
Ostrzegam przed zakupem i w tym oto sklepie. Towaru nie moge zwrocic , musze oplacic wysylke drugi raz i oplata za magazynowanie. Porażka!!!!Prosimy o informację w ciągu 7 dni od otrzymania niniejszej wiadomości. Od 8 dnia zostanie Państwu naliczona opłata za magazynowanie produktu [opłata 50gr/doba] Jeśli koszt magazynowania przekroczy wartość produktu, nastąpi jego utylizacja bez zwrotu kosztów jego zakupu.
1 / 5
2023-01-30 15:13:12
Agata
Nie polecam!!! Zamówienie złożone 25 listopada, termin realizacji 17 dni. Otrzymałam meila 7.12.22r.,że zamówiony produkt ma opóźnienie i 'będzie zrealizowane pod koniec przyszlego tygodnia', po 8 dniach od otrzymania deklarowanej dostawy sama musiałam się upomnieć kiedy otrzymam towar i dowiedziałam się, że producent ma opóźnioną dostawę i zamówienie będzie 10.01.23r... poziom frustracji na poziomie 100000. Mnóstwo sklepów oferowało ten sam fotelik, ale postawiliśmy na babyhit, co okazało się totalnym rozczarowaniem. To nie koniec, 11 stycznia oczywiście znowu konieczna byla interwencja z zapytaniem co z naszym opalconym fotelikiem, odpowiedzi pisemnej nie było. Telefon, łączenie z kierownikiem, który jak to normalne ma 'gadane',deklarował 'Pani Agato, fotelik w środę będzie u Pani' , nie była to środa(18.01)tylko czwartek(19.01) Zatem fotelik zakupiony 25.11.22r. otrzymaliśmy 19.01.23r. Podsumowując : TRAGEDIA!
1 / 5
2023-01-27 04:12:07
Klientka
Deklarowana wysyłka 24h = oszustwo :) oczekiwanie 1,5 tygodnia, trzeba dobijać się żeby uzyskać jakąkolwiek informacje, jedyne co firma ma do powiedzenia w temacie opóźnienia to "przykro nam" 👎👎👎szkoda nerwów żeby coś tam zamawiać
1 / 5
2023-01-25 13:05:22
Karolina S
Zdecydowanie NIE POLECAM. zamówiłam produkt tydzień temu, do dzisiaj nie został wysłany ani nie otrzymałam Informacji kiedy go otrzymam pomimo mojej próby kontaktu mailowego. Brak informacji, brak kontaktu, brak zamówienia. Jeśli sklep nie spełnia takiej podstawy to ruletka cokolwiek zamawiać, na pewno nigdy więcej nie skorzystam z usług tego sklepu 👎
5 / 5
2023-01-24 16:41:50
Eulalia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Rewelacyjny kontakt z klientem i przemiła obsługa, do tego bardzo szybka wysyłka. Towar bardzo dobrej jakości, wszystko zgodne z opisem na stronie. Polecam :)
5 / 5
2023-01-12 13:40:10
Jacek
Mimo drobnych komplikacji personal sklepu profesjonalny i starający się możliwe szybko rozwiązać problem. Bardzo łatwy kontakt telefoniczny z konsultantem. Polecam
1 / 5
2022-12-12 06:05:57
Mateusz
Sklep nie jest wiarygodny, sprzedają produkty których nie mają pomimo iż na stronie przekazują informację iż są dostępne. Blokują przez to środki które możnaby było wykorzystać w uczciwych sklepach. Na swoje pieniądze każą czekać Z całego serca nie polecam
5 / 5
2022-12-07 05:19:34
Anika
Dodaje kolejna opinie, ponieważ poprzednie nie można usunąć. Tym razem opinia na plus. Cała historia z fotelikiem rozwiązana pozytywnie. Wszystko przez błąd systemu na co człowiek nie ma wpływu. Jak najbardziej sklep ocenjam pozytywnie. Pomoc w doborze foteliku jak i rozwiązanie problemu na ogromny plus. Polecam
1 / 5
2022-12-02 16:31:57
Anika
Dostalam dwa razy fotelik zly straciłam juz tydzien czasu i okazuje się, że nie ma fotelika, który chce i go nie dostane. Wchodze na stronę fotelik dalej widnieje, ale za duzo wyzsza cenę. W takim razie widać maja go, ale nie chcą mi go wysłać. Może myśleli, że zostawię ten, który chyba mi chcieli wepchnąć.To jest oszustwo. Bardzo się zawiodłam ladnie mówiąc. Nie polecam kompletnie strata czasu i teraz dużo nerwów po takim traktowaniu. https://babyhit.pl/product-pol-38707-Maxi-Cosi-Titan-Fotelik-Samochodowy-9-36-kg-Basic-Blue.html
1 / 5
2022-11-29 04:17:31
Joanna
Kontakt ze sklepem dramat, pisze wysylka 24h, a od 5 dni od zamowienia nikt nie byl w stanie poinformowac ze tak naprawde nie mieli jeszcze dostawy produktow ktore na stronie pisza jako dostepne i wysylka w 24h ? SMIESZNE! oszukiwanie klientow! Czekam na zwrot anulowanego zamowienia jesli nie bedzie do 3 dni ide do rzecznika praw konsumenta. ! ten sklep nie powinien istniec!
1 / 5
2022-09-16 04:41:18
Sylwia
Zdecydowanie odradzam. Zamówiłam wózek dla dziecka, na drugi dzień informacja, że jednak nie ma na stanie, trudno zdarza się. Zamówiłam więc inny model, kolejnego dnia identyczna sytuacja, brak na stanie. Zupełnie niepoważne podejście do klienta, omijajcie szerokim łukiem dla Waszego spokoju
1 / 5
2022-08-22 15:59:42
Oliwia
Nie polecam, robią sobie żarty z klientów przy zwrotach które najpierw przyjmują a potem odsyłają i wymyślają. Ciężki kontakt tam z kim kolwiek ..
1 / 5
2022-08-19 03:08:43
Rob
Masakra, nie wierzcie w zapewnie że wyślą coś w terminie do jakiego się zobowiązują na swoich stronach, dodajcie do tego dodatkowo 4 dni, ostatnie moje zakupy
1 / 5
2022-08-18 16:36:09
Marta
Brak możliwości reklamacji
1 / 5
2022-08-05 03:34:22
Katarzyna
Nie polecam! Unikają odpowiedzialności podczas reklamacji wózka. Sprawa trafi do sądu.
1 / 5
2022-08-01 10:40:22
Aneta
Otrzymałam zamówienie niezgodne z opisem (wózek w kolorze antracytowym, zamiast czarnym). Brak możliwości reklamacji, bo zarówno Babyhit jak i producent wózka twierdzą, że zamówienie jest poprawne (zostało to sprawdzone po kodzie kreskowym na kartonie 🤦‍♀️). Zdjęcia, które prezentują inny kolor nie są dowodem, że zaszła pomyłka.
5 / 5
2022-07-14 09:23:43
Magda
Szybka wysylka, wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2022-07-01 17:51:38
Karolina i Konrad
Polecamy serdecznie, wozek przyszedł uszkodzony, ale nie było najmniejszego problemu z reklamacją i w parę dni problem został rozwiązany, przemiła obsługa:) pozdrawiamy
1 / 5
2022-06-03 16:55:40
Izabella
Nie polecam! Towar nie zgodny z opisem, model wózka był uszkodzony. A teraz ciężko odzyskać swoje pieniądze. Brak poszanowania klienta, lekceważenie! Duże rozczarowanie!
1 / 5
2022-05-05 08:12:49
Aurelija
Very bad, no warranty
1 / 5
2022-04-21 11:33:03
Michał
Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. Sklep raczył mnie poinformować po dwunastu dniach o tym, że wózek ktory zamówiłem jest niedostępny. Śmiechu warte i szkoda czasu.
1 / 5
2022-04-10 14:01:10
Maciek
Czas realizacji zamówienia - Dramat, dwa tygodnie czekania .. Obsługa klienta - Dramat , Panie które już chyba wpisane maja w umowę okłamywanie klientów. Nie polecam.
1 / 5
2022-04-06 05:15:47
Tomek
Produkt zamówiony w niedzielę z informacją „wysyłka następnego dnia”. W poniedziałek późnym popołudniem zadzwoniłem, aby potwierdzić, że towar dojdzie następnego dnia. „Niestety produkt nie został wysłany i nie znam przyczyny. Mamy go dużo na stanie, już robię zgłoszenie, żeby następnego dnia wyszedł. Przepraszamy”. Kolejny raz dzwonię w środę, bo nie otrzymałem maila ani sms z potwierdzeniem wysyłki. „Najmocniej przepraszamy, ale towar nie został nadany. Już robię zgłoszenie”. Z zakupu zrezygnowałem.
1 / 5
2022-04-04 11:47:58
Kasia
Towar wysyłany z dużym opóźnieniem.. Nie polecam.
1 / 5
2022-04-04 03:18:30
Anna
Serdecznie nie polecam . Obsługa oszukuje i zwodzi klienta , towar został zamówiony dwa tygodnie temu, ze statusem dostępny. Przewidziany czas dostawy tydzień, data dostawy przesunęła się o kolejny tydzień.
1 / 5
2022-03-29 08:02:33
Agnieszka
Nie polecam towar zamówiony ze statusem dostępny od ręki doszedł po tygodniu. Dramat!!!
1 / 5
2022-03-27 17:41:13
Kinga
Nie polecam tego sklepu internetowego splawiaja z dostawą zamówiłam hulajnoge dla dziecka 16 marca po czym wykonałam 2 telefony pani zapewniała ze w piątek będzie napewno wysłana bo już ja mają na sklepie i nie została ona wysłana ani wogole nadana bardzo się zawiodłam początkowo zapowiadało się super otrzymalam kod rabatowy na stronie pisali ze po 6 dniach wysyłka z dnia na dzień na stronie się zmienia teraz jest ze po 3 dniach wysyłka godzinę później po 2 dniach tragedia po raz pierwszy się spotkałam z takim czymś a tylko kupuje przez internet bardzo dużo rzeczy. I dziecko zostało bez prezentu na urodziny :(
1 / 5
2022-03-21 03:46:20
Paulina
Nie polecam sklepu. Produkt z godny z opisem lecz obsługa fatalna. Na stronie podają ze produkt zostanie wysłany dnia następnego a dostaje go po tygodniu. Więc jak macie możliwość zamawiajcie gdzie indziej. Na wiadomości tylko zbywaja człowieka. Pan Joachim zbywa ludzi.
1 / 5
2022-03-10 02:01:42
Patrycja
Nie polecam zakupow. Zamowiony lezaczek przyszedl brudny, produkt powinien byc w folii, a nie wrzucony w karton. Jednego produktu w ogole mi nie wyslano, zabawke wyslano inna niz zamawialam, twierdzac, ze wysylaja je losowo. Dopisywanie na stronie takiej informacji juz po zlozeniu skargi jest zalosne. W momencie jak zamawialam zadnej takiej adnotacji nie bylo. Nie po to skladam zamowienie na konkretna rzecz, żeby otrzymac cos losowego.
2 / 5
2022-02-25 08:43:01
Rafał
1. Sklep nie ma koloru zamówionego towaru, trudno zmienimy na inny 2. Sklep mówi, że trzeba zaczekać jeszcze miesiąc na przesyłkę, trudno zaczekamy 3. Sklep po dwóch miesiącach mówi, że trzeba zaczekać jeszcze dwa miesiące na przesyłkę, prosimy o zwrot pieniędzy. 4. Zwrot pieniędzy przyszedł - plus jedne gwiazdka bo nie są złodziejami Nie polecam.
1 / 5
2022-02-22 12:45:46
Kasia
Odradzam! Szczególnie przyszłym rodzicom. W związku z pojawieniem się dziecka jest bardzo dużo stresu, a ten sklep tylko emocji dokłada. Nie wywiązują się z zamówienia. Każdego dnia dzwoniłam i pytałam gdzie jest fotelik który kupiłam, codziennie słyszałam te same kłamstwa, że jutro będzie, że zaginął, że oni najpierw muszą ustalić co się z nim stało... Tragedia. Dopiero jak powiedziałam, że UOKiK będzie poinformowany o praktykach, wysłali fotelik, który dziwnym trafem został zwrócony do nadawcy kiedy miał być już do mnie dostarczony... Finalnie pisałam odstąpienie od umowy z zachowaniem wszystkich terminów i odzyskałam pieniądze. Fotelik kupiłam trochę drożej, ale przynajmniej go otrzymałam. Tragedia, odradzam, trzeba mieć dużo nerwow. Dodatkowo, niestety obsługa infolinii jest okropna. Pani przyznała się jawnie, że już znają mój numer i dlatego tyle muszę czekać aż odbiorą... Nie polecam, odradzam. Uciekajcie póki możecie!
1 / 5
2022-02-10 08:58:07
A..
Mógłby ktoś napisać czy otrzymał od nich przesyłkę? Opłaciłam zakup i od tygodnia nie mogę się doprosić o wysyłkę ... Zaczynam się martwić że nie dostanę ani towaru ani pieniędzy spowrotem. 😭 Sklep to jedno wielkie nieporozumienie!
1 / 5
2022-01-26 12:38:16
Łukasz
Bardzo przykra sytuacja dla nas, dlatego zwracam się z prośbą do każdego przyszłego rodzica jak i obecnego by przed zakupem naprawdę poważnie zastanowił się nad kupnem czegokolwiek w tym sklepie, a w szczególności łóżka, na które my niestety czekaliśmy pół roku (na stronie niestety fałszywa informacja, że czas oczekiwania 3 tygodnie). Pół roku byliśmy zwodzeni, wykazaliśmy się naprawdę dużą cierpliwością, a zostaliśmy oszukani przez obsługę sklepu obietnicami bez pokrycia. Koszt łóżka w przybliżeniu 1700 zł, noworodek bez łóżka, a ostatnią rzeczą jaką człowiek chce się martwić kiedy dziecko przedwcześnie przychodzi na świat, a łóżko zamówione pół roku wcześniej, to walka z pracownikami o termin dostawy i wywiązanie się z umowy. Zdecydowanie nie polecam.
1 / 5
2022-01-17 06:30:29
Barbara
Nie polecam, ponad dwa tygodnie czekam na towar, ciągle info, że jutro wysyłka. Koszmar!
1 / 5
2021-12-27 14:55:18
Maniek
Kontakt mailowy oraz na stronie sklepu z miernie komunikatywnym przekazem do zrozumienia. Towar drogi w porównaniu z innymi. W regulaminie lub kontakcie ze sprzedającym, nie ma: * jednoznacznie podanej informacji o właścicielu sklepu, * numeru NIP, który jest odpowiednio zgłoszony, * numeru REGON... * brak jednoznacznej siedziby firmy...
1 / 5
2021-12-21 13:47:58
Angelika
Omijajcie firmę szerokim łukiem. Po wpłacie pieniędzy od dwóch tygodni nie mogę doprosić się ani o mój produkt ani o pieniądze. Najgorsza obsługa z jaką przyszło mi się spotkać.
1 / 5
2021-12-20 13:29:08
piotr
nie polecam
1 / 5
2021-12-20 11:26:00
Katarzyna
Sklep od 11do 20.12 i nie wiem, jak jeszcze długo nie realizuje zamówienia, od 16.12 pisze, że dzisiaj wyślą przesyłkę i nadal nie wysyłają. Nie liczę już nawet, że do świąt dojdzie.
1 / 5
2021-12-18 07:30:40
Małgorzata
CZekam do poniedziałku i sprawę zgłaszam na policj3, ani pieniędzy ani towaru, telefn wyłączony, na maile nikt nie odpisuje.
1 / 5
2021-12-17 02:54:22
Tomasz S
Brak kontaktu e-mail, infolinia zawieszona. Przy zamówionych przeze mnie artykułach informacja "wysyłka w ciągu 2 godzin". Jednak brak jakiekolwiek potwierdzenia o wysyłce od sprzedającego. Złożyłem pocztą e-mail oświadczenie o odstąpieniu od umowy kupna. Czekam do 20.12.2021 na odpowiedź sklepu. Jeśli się nie odezwą sprawę zgłaszam do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumentów. Wszystkim oszukanym przez sklep co do terminu wysyłki proponuję zrobić to samo, w przeciwnym razie sklep nadal będzie działał stosując nieuczciwe praktyki.
1 / 5
2021-12-16 06:46:46
Roksana
Ten Sklep to jedno wielkie pseudogówno!!! Czekam na paczkę od ponad tygodnia i dalej zero kontaktu z ich strony !!! Nie dodzwonisz się na maile też nie odpisują!!! Modlę się żeby pieniądze mi zwrócili. Uważajcie robiąc u nich zakupy bo was oszukają!!!
1 / 5
2021-12-15 06:06:18
Patrycja
Na stronie napisane, że wysyłka w ciągu 24 h, a od tygodnia nie mam żadnych informacji co z moim zamówieniem. Kontakt z infolinia niemożliwy, a na maile nawet nie odpisują! Nie polecam
1 / 5
2021-12-12 11:45:34
Artur
Oferują towar na wlasnej stronie z wysyłka 24h, którego nie mają na stanie, ale ten sam towar na portalu allegro oferują juz z wysyłka 1 tygodnia. Zero realnej informacji o zamówieniu. Nie polecam, mam nadzieję, że znikną ze swoim pseudosklepem
1 / 5
2021-12-09 04:26:46
Aneta
Pani na infolinii wprowadza w błąd mówiąc, że kurier już dzisiaj odbierze przesyłkę po czym 2 dni później nadal to się nie dzieje. Informacja na stronie odnośnie czasu przesyłki to żart, lepiej się nią nie sugerować.
1 / 5
2021-12-06 23:53:58
Tomek
Kontakt mierny, krętactwo i majanie się z prawdą przez obsługę. Sklep próbował nie zrealizować zamówienia a nawet chciał anulować twierdząc że wózka nie posiada na stanie. Jednak zamawiając ten sam produkt na portalu aukcyjnym (ten sam sprzedawca/sklep - chcialem sprawdzić ich wiarygodnosc) wysłali tego samego lub następnego dnia. Obecnie kontakt urwany ponieważ sklep czeka na informacje od producenta czy zamówiony model z 2021 roku (obecnego roku) jest nadal w produkcji - odwlekalac tym samym realizację wcześniejszego zamówienia . Na stronie ponownie zmienili informacje po chwilowej niedostępności towaru na "towar dostępny u dostawcy" - wysyłka do 41 dni czyli taki sam status stanu magazynowego jak w momencie skladania pierwszego zamówienia przezemnie.
5 / 5
2021-11-30 12:30:18
Martyna
Dlugo czekalismy na wybrany model wozka gdzie indziej. Tu ten sam dostalismy praktycznie od reki. Jestem przeszczesliwa, obsluga znakomita, czas przesylki wzorowy. Serdecznie polecam jesli ktokolwiek sie jeszcze zastanawia czy kupywac u nich;)
2 / 5
2021-11-15 06:49:01
Paulina
Informacja na stronie że produkt jest dostępny i wysyłka w 24 godziny. Produkt w wybranym przeze mnie wariancie kolorystycznym był niedostępny (sama skontaktowałam się ze sklepem po 2 dniach od zamówienia i dopiero wtedy uzyskałam tą informację), dokonano zmiany wariantu kolorystycznwgo i wysłano po kolejnych dwóch dniach. Finalnie czekałam na produkt równy tydzień od zamówienia. Z samego produktu oraz jego zapakowania jestem zadowolona.
1 / 5
2021-11-03 12:36:53
Sara
Niepowazni ludzie. Nie polecam. Zamówiłam wózek, który był dostępny. W kilka minut dostałam maila, że zamówienie zostaje wstrzymane z braku dostępności po czym ten sam wózek kolejnych kilka minut później jest nadal dostępny, ale o 500 zł droższy. Po próbie bezsensownych wyjaśnień na infolinii z ciekawości robie zamówienie po nowej cenie. Niespodzianka! Nagle towar jest dostępny i jest pakowany. Znów telefon i kolejne bzdury. Nic nie mogą poradzić. I to wszystko w przeciągu 20 minut. To się nadaje do Rzecznika Praw Konsumenta i chyba się do niego udam.
1 / 5
2021-08-19 14:58:35
Karolina
Towar zamówiony i opłacony 30.06. (stan magazynowy na tamten czas - towar dostępny w magazynie). 21.07. wykonuje telefon do sklepu z pytaniem, co się dzieje z moją wysyłką i otrzymuje informację, że nie mają towaru na magazynie, że czekają na dostawę od producenta…hmm, pytam, jakim cudem skoro towar był dostępny w magazynie…(?). Odpowiedź sklepu - inwentaryzacja, błąd w systemie. Powinnismy Panią poinformować drogą mailowa. (Informacji niestety brak, stąd mój telefon do sklepu). Pani informuję mnie również, że mogę zrezygnować z zamówienia, bo oni towar wyślą za 14 dni od mojego telefonu. Decyduję pozostać przy zamówieniu, bo zamówiony śpiwór i tak przyda się późną jesienią/zimą. Mijają 2 tygodnie…, 3 tygodnie i nadal cisza… i nagle zaskoczenie, brakuje dnia do 4 tygodni, dostaje maila, że zamówienie zostało wysłane. Jeśli chodzi o podejście sklepu, to niestety 1/5. Nie ukrywam, że się zawiodłam. Śpiworek został dostarczony jakby nigdy nic, jakbym zamówiła go kilka dni temu. Naprawdę dużo lepiej by wyglądało, gdyby sklep poczuwał się do winy i do mojego zamówienia dołączył jakiś gratisowy gadżet, kupon rabatowy na następne zamówienie albo chociaż przeprosiny.
5 / 5
2021-07-27 12:59:26
Michal
Zamówiłem lalkę LOL.Dostawa przebiegła szybko lecz laleczka była uszkodzona. Reklamacja została uwzględniona i nowa lalka przyszła po kilku dniach. Polecam.
1 / 5
2021-07-07 03:15:49
Jadwiga
Nie polecam sklepu babyhit.pl. Sprzedawca wystawia na stronie produkty, których nie ma. Po rozmowie telefonicznej i uzgodnieniach wybieram inny kolor z modelu wózka, który ma być dostępny. Mimo informacji o wysyłce w 24 godz., wymienionej korespondencji mailowej produkt po tygodniu nadal nie dociera mimo zapewnień, a finalnie okazuje się, że produkt będzie wysłany za m.in. 1,5 miesiąca i sprzedawca nie widzi potrzeby poinformowania o tym klienta mimo, że towar został opłacony z góry.
1 / 5
2020-02-22 14:10:07
Małgorzata
Najgorszy sklep w sieci. Mimo zapewnień O 24 h dostawie, zabawka dotarła po tygodniu. Dziecko nie dostało na czas prezentu. Fatalna obsługa.
5 / 5
2020-02-22 10:09:50
Justyna
Polecam bardzo szybka wysyłka lalka oryginał i bardzo atrakcyjna cena
5 / 5
2020-02-22 09:29:43
Nadia
Polecam, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Bardzo wyczerpująco odpowiada na pytania i potrzeby klientów ❤️
5 / 5
2020-02-21 22:52:42
Oksana
Spacerówka Kinderkraft Grande Grey
3 / 5
2020-02-21 21:33:05
Marcelina
Śpiworek Oki. Niestety musiałam interweniować w sprawie zamówienia nie procesowało się.
5 / 5
2020-02-21 21:05:37
Fabian
Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2020-02-21 21:03:08
Michał
Rewelacyjnym sklep mój ulubiony
1 / 5
2020-02-21 20:28:48
Lucyna
Na stronie napisane jest ze wysyła po 24 h, po 3 dniach dostałam informację że wyślą za 2 dni. 2 dni później poinformowali mnie ze nie mają asortymentu.
1 / 5
2020-02-21 14:29:40
Sandra
Pomimo widniejącej dostępności dla dwóch produktów na stronie internetowej, towary nie zostały dostarczone. Z jednym produktem sklep poinformował przed wysłaniem zamówienia o jego braku, natomiast z drugim pobrał za nie pieniążki a go nie dostarczył. Osobiście nie polecam, utrudniony kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-21 14:15:48
Tymon
Olbrzymi asortyment w przystępnej cenie. Bardzo pomocni pracownicy!
4 / 5
2020-02-21 12:17:55
Iga
Deklarowali, że produkt powinien być u mnie na drugi dzień, dzwonilam i mi powiedzieli że nie zdążyli wysłać. Reszta w porządku 😊
5 / 5
2020-02-21 12:12:56
Donata
dostawa szybka, odkurzacz już pracuje i spełnia moje oczekiwanie, szkoda że tak późno kupiłam, pozdrawiam :)
5 / 5
2020-02-21 12:00:05
Honorata
Jestem bardzo zadowolona. Produkt otrzymałam w nienaruszonym stanie. Był bardzo dobrze zapakowany. Cena dużo niższa niż w innych sklepach. Gorąco polecam 😉
5 / 5
2020-02-21 11:35:00
Eligiusz
Szybko , sprawnie bez problemu
5 / 5
2020-02-21 11:12:03
Natalia
Bardzo sprawny kontakt. Prosiłam o szybką wysyłkę towaru i tak że się stało. Polecam
5 / 5
2020-02-21 11:04:48
Ziemowit
Szybka wysyłka, kontakt znakomity, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 10:31:04
Seweryn
Przesyłka przyszła w miarę szybko, można powiedzieć że dobrze zapakowana . Ceny przystępne, polecam :)
5 / 5
2020-02-21 08:55:53
January
Bardzo dobry zakup, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-21 08:42:09
Ludmiła
kontakt był ok jak również otrzymane produjty
5 / 5
2020-02-21 07:19:04
Alfred
Wszystko odbyło się jak należny
5 / 5
2020-02-21 07:19:04
Zygmunt
Wszystko odbyło się jak należny
5 / 5
2020-02-21 00:39:17
Eligiusz
Kontakt sprawny,duży wybór produktów, konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-02-20 22:55:36
Klara
Polecam sklep, szybko , sprawnie bez problemów.
5 / 5
2020-02-20 22:55:36
Joachim
Polecam sklep, szybko , sprawnie bez problemów.
5 / 5
2020-02-20 21:22:36
Aldona
Sklep bardzo polecam ! Towar zgodny z opisem .
5 / 5
2020-02-20 20:29:15
Ada
Bardzo dobry kontakt. Polecam zakupy.
5 / 5
2020-02-20 18:02:58
Diana
Przebili ofertę z innego sklepu, bardzo polecam.
5 / 5
2020-02-20 17:39:35
Oskar
Szybka realizacja, kontakt ze sklepem nie był potrzebny, wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2020-02-20 13:30:05
Beata
Bardzo mila obsluga, profesjonalne doradztwo, towar zgodny z opisem i bdb ceny!
4 / 5
2020-02-20 13:13:10
Marta
Wózek super tylko zamówiłam szary, a przyszedł mi czarny. Jednak już nie odsyłałam go bo też mi się spodobał.
1 / 5
2020-02-20 12:51:17
Greta
Bardzo nie polecam tego sklepu. Zamówiłam wymarzoną Lalkę Barbie na urodziny 3 letniej dziewczynki. Wybrałam sklep ze względu na korzystną cenę i informacje przy produkcie -dostępny, wysyłka w ciągu 10 godzin + opcja kurier. Zamówienie złożyłam we wtorek. W piątek rano próbowałam dowiedzieć się gdzie jest przesyłka - dwukrotnie usłyszałam na infolinii, że trwa weryfikacja i kontakt z kurierem i oddzwonią do mnie. Po 3 godzinach czekania i ponownym telefonie, usłyszałam, że przesyłka nawet nie opuściła magazynu, więcej produktu BRAK w magazynie i NA STRONIE - od razu to sprawdziłam - był dostępny od zaraz - usłyszałam, że mają problem z aktualizacją strony. Na moje roszczenia usłyszałam, że mogę uzyskać towar dopiero w poniedziałek - prawie tydzień od złożenia zamówienia. Panie nie przedstawiają się na infolinii, wiec "nie wiadomo czemu zostałam wprowadzona w błąd przy 1 telefonie". Zrezygnowałam z zamówienia. Szczerze nie polecam.
5 / 5
2020-02-20 12:35:58
Antonina
Super cena lalki lol + rabat. Jestem bardzo zadowolona
2 / 5
2020-02-20 12:06:04
Jagoda
Brak towaru w sklepie po dokonaniu i zapłacenia za zamówienie
5 / 5
2020-02-20 10:52:39
Anita
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-20 09:27:59
Wiesława
Realizacja zamówienia, bardzo pozytywnie. Ceny produktów w konkurencyjnych cenach. Zdecydowanie godne polecenia.
5 / 5
2020-02-20 08:28:06
Greta
Polecam korzystałam Nie raz nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2020-02-20 07:42:18
Lech
Wzorowy sklep. Wszystko na 101%!
2 / 5
2020-02-20 07:30:59
Zygfryd
Bardzo długi okres oczekiwania.
5 / 5
2020-02-20 05:10:14
Apoloniusz
Super udane zakupy ! Polecam !!
3 / 5
2020-02-20 00:02:02
Genowefa
Kontakt dobry,jednak nie doczekałam się na fotelik który z kolei im nie dotarł od producenta
3 / 5
2020-02-19 22:52:39
Edward
Kontakt okej, fotelik super, jedyny minus że zamówienie szło do mnie ponad tydzień na stronie pisało że dostępne a się okazało że musieli czekać za dostawa
5 / 5
2020-02-19 21:21:45
Joanna
Wszystko super i zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-19 21:18:24
Patrycja
Bardzo dobrze jestem zadowolony
5 / 5
2020-02-19 21:11:06
Grażyna
Kontakt ze sprzedawca bardzo aktywny ,przyjemny oraz wiarygodny ,otrzymałam towar zgodnie z odpowiedzią na moje pytanie,towar zgodny z opisem .Serdecznie Polecam ,jeśli zajdzie potrzeba na pewno skorzystamy jeszcze nie raz z zakupy u Państwa gdyż jesteśmy mega zadowoleni :-))
5 / 5
2020-02-19 20:54:30
Wacław
Szeroki asortyment, korzystne ceny, sprawna realizacja zamówinia
5 / 5
2020-02-19 19:42:55
Celina
wszystko ok polecam babyhit.pl
1 / 5
2020-02-19 18:40:27
Kazimierz
Bardzo źle i nie polecam przez Ceneo jeden wielki bałagan
5 / 5
2020-02-19 17:28:16
Konstancja
Polecam sklep :) mimo, że nastąpiła mała pomyłka z zamówieniem to sklep bardzo szybko wymienił wózek na ten, który zamawialam. Wózek dobrze zapakowany i wszystko przebiegło bardzo sprawnie :) za pomyłkę sklepu otrzymałam mały gratis. Polecam
5 / 5
2020-02-19 16:32:49
Edyta
Rowerek i butelka takie jak zamawiałam.Jestem zadowolona z zakupów.Wszystko jest ok.
5 / 5
2020-02-19 12:05:00
Monika
Szeroki asortyment, dobre ceny, szybka realizacja. Polecam w pełni.
5 / 5
2020-02-19 11:19:16
Kaja
Krzesełko do karmienia zgodne z opisem . Dobra jakość , niska cena. Polecam sklep
1 / 5
2020-02-19 11:18:52
Żaneta
Skusiła mnie najniższa cena na ceneo (kupowałam podgrzewacz do butelek, miseczki, łyżeczki i butelki). Towar miał być w max. 2 dni robocze. Niestety dotarł po 8 dniach, po mojej interwencji telefonicznej. Dodatkowo telefonicznie mnie okłamano, mówiąc, że przesyłka wyjdzie w piątek (dzwoniłam w czwartek), wyszła dopiero w poniedziałek. Jeśli komuś zależy na czasie, lub po prostu chce otrzymać przesyłkę zgodnie z podanym czasem dostawy, nie polecam. Na plus tylko zapakowanie towaru.
5 / 5
2020-02-19 07:34:48
Tamara
Krzesełko zgodne z opisem, łatwe do złożenia :)
2 / 5
2020-02-19 07:31:25
Kacper
Obsługa zamówienia pozostawia dużo do życzenia. Sprzedawany jest towar którego sklep nie posiada. Długi czas oczekiwania, wysyłają paczkę którą potem anulują. Dopiero po próbie kontaktu z mojej strony dowiedziałem się, że są opóźnienia. Nikt nie powiadomił o braku towaru. Paczka zapakowana bardzo mało estetycznie, wszystko wrzucone luzem do kartonu. Brak paragonu. Kamerka nie była zapakowana w folli, wyglądała na sprzęt powystawowy. Po kilkakrotnej mojej interwencji obiecują liczne gratisy a dostałem w ramach przeprosin chusteczki dla niemowlaka. Czy zrobię kolejne zakupy w sklepie babyhit... Raczej nie. Przy zamówieniu niani dla dziecka za 800 zł podejściem sklepu babyhit jestem rozczarowany.
2 / 5
2020-02-19 07:14:42
Daniela
Jestem bardzo niezadowolona z przebiegu transakcji. Miałam czekać na wysyłkę towary 72h, a czekałam znacznie dłużej. Już po złożeniu i opłaceniu zamowienia dostałam informację, że są opóźnienia. Przed wysyłką dostałam informację, że zamówionych kolorów nie ma i mogę wybrać inne lub zrezygnować. Jedyny plus taki, że potem towar został wysłany, chociaż nie ekspresowo, bo przekazanie paczki kurierowi zostało wykonane dzień później.
5 / 5
2020-02-19 07:06:24
Edward
Produkty zgodne z opisem. Szybks dostawa.
5 / 5
2020-02-18 22:06:41
Wacław
Szybko, łatwo i przyjemnie. Pomimo informacji, że towar może zostać wysłany z opóźnieniem do tygodnia, przesyłka doszła bardzo szybko (bodajże w niedzielę zawiane, a we środę był kurier). W dodatku cena najlepsza w porównaniu do konkurencji, u której produkt był dostępny.
1 / 5
2020-02-18 22:02:57
Jarosława
Zamówienia nie otrzymałam do dziś, bez podania przyczyny i informacji
5 / 5
2020-02-18 21:48:36
Jan
Szybka wysyłka,bardzo dobrej jakości towar, świetny kontakt.Polecam
5 / 5
2020-02-18 21:20:57
Diana
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-18 21:10:45
Manuela
Polecam serdecznie, szybka wysyłka, dobry kontakt, duży asortyment.
5 / 5
2020-02-18 21:01:00
Mikołaj
szybko i sprawnie, a pościel super :)
1 / 5
2020-02-18 20:49:35
Maksym
Niestety sklep, zamiast poinformować mnie o braku zamówionego przeze mnie towaru wysłał mi inny, przez co w ostatni dzień przed urodzinami zostałem bez prezentu dla chrzesnicy
5 / 5
2020-02-18 20:33:29
Izabela
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie! Szybko, konkurencyjne ceny, miły kontakt.
5 / 5
2020-02-18 20:23:25
Honorata
Super, dostałam gwarancje najniższej ceny
5 / 5
2020-02-18 19:39:21
Aneta
Super sklep. Bardzo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-02-18 19:38:51
Matylda
Wszystko OK. Szybkie dostarczenie przesyłki. Paczka dobrze zapakowana. Wózek świetny!
5 / 5
2020-02-18 19:37:59
Gabriela
Szybko, sprawnie, korzystne ceny
5 / 5
2020-02-18 18:24:21
Jeremiasz
Wszystko zgodne z opisem jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-02-18 15:21:50
Adam
Doskonały sklep. Szybka wysyłka, oryginalny towar w dobrej cenie.
5 / 5
2020-02-18 14:47:41
Bogdan
udzielono wszelkich informacji dotyczących dostawy, na każdym etapie .super sklep polecam
5 / 5
2020-02-18 14:26:49
Gerard
Zakup udany, szybka wysyłka, nie było problemów z płatnościami.
5 / 5
2020-02-18 13:35:20
Celina
Kupiłam wózek na promocji ;) jestem zachwycona
5 / 5
2020-02-18 13:26:21
Malwina
Jestem zadowolona z zakupu. Wózek spacerowy super lekki. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-18 12:46:42
Dalia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-18 12:46:42
Klara
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-18 12:37:15
Róża
wszystko super, ekpresowa wymiana towaru itp, polecam :)
5 / 5
2020-02-18 11:20:35
Emanuela
Zakupy z babyhit zawsze udane. Super ceny i produkty. Zadowolona za każdym razem. Polecam
5 / 5
2020-02-18 11:14:51
Mariusz
Dobre ceny, bezpłatna wysyłka.
5 / 5
2020-02-18 11:12:38
Jakub
Kontakt świetny, przesyłka była u mnie szybciej niż wyświetlała się informacja przy zamówieniu co dla mnie było na jeszcze większy plus. Produkty zgodne z opisem i zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-02-18 11:03:25
Karol
Wszystkiego szybko sprawnie Zakup udany
5 / 5
2020-02-18 10:27:03
Liwia
Polecam. Towar zgodny, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-18 09:57:29
Beniamin
Polecam, świetne podejście do klienta. Można negocjować ceny :)
5 / 5
2020-02-18 09:00:30
Jarosława
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-18 00:02:49
Maksymilian
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-17 22:35:23
Wanda
Wszystko bez zastrzeżeń. Szybko,sprawnie. Polecam.
4 / 5
2020-02-17 22:32:06
Edmund
Zakupy ok,tylko trochę zawiedziona jestem co do koloru, bardziej intensywny na zdjęciu niż w rzeczywistości.
5 / 5
2020-02-17 21:59:52
Bogna
Towar zgodny z opisem, termometr sprawny, wysyłka błyskawiczna.
4 / 5
2020-02-17 21:51:47
Mariola
Plus za dostępność produktów które są nie w każdym sklepie. Minus za zabezpieczenie przesyłki która przyszła uszkodzona, co nie wpłynęło na szczęście na jakość produktu.
5 / 5
2020-02-17 21:20:05
Lech
Wszystko zgodne z opisem. Córka zadowolona 😀
5 / 5
2020-02-17 21:05:59
Kajetan
Wszystko przebiegało sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Fajnie, że jest opcja przesunięcia dostawy na termin który odpowiada klientowi. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-02-17 21:05:33
Dalia
Dużo produktów w fajnej cenie w dodatku po pierwszym zamówieniu dostałam rabat na kolejne zamówienie
5 / 5
2020-02-17 19:18:02
Teodor
Bardzo dobre ceny, łatwy kontakt, szybka wysyłka, bezproblemowe zwroty. Polecam
2 / 5
2020-02-17 18:14:19
Cecylia
Totalna porażka , dosc ze przyszlo nie to co chcialam to trzeba bylo dlugo czekac . Nie polecam
5 / 5
2020-02-17 15:41:45
Marcin
Jestem bardzo zadowolony, będę korzystał z ofert sklepu i polecał najbliższym.
4 / 5
2020-02-17 15:11:00
Faustyna
Zwróciłam towar, czekałam tydzień na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2020-02-17 14:11:21
Aldona
Zakupiłam krzesełko Fisher Price, klocki Duplo oraz kubek niekapek, super szybko otrzymałam zamówienie, do tego tanio.Polecam
5 / 5
2020-02-17 12:22:39
Arkadiusz
Wszystko odbyło się bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-17 11:47:23
Manuela
Okazało sie że zamówiony przeze mnie produkt nie będzie dostępny, jednakże skontaktowano się ze mną i zaproponowano inny kolor i do tego jeszcze z dodatkowym rabatem. Podejście do klienta rewelacyjne, wysyłka szybka. Szkoda ze takich sklepów jest niestety coraz mniej
5 / 5
2020-02-17 11:16:53
Joanna
Bardzo szybka transakcja, zamowienie zrealizowane ekspresowo:)
2 / 5
2020-02-17 11:14:32
Ignacy
Zaplacilem z gory, niestety, na szczescie przez PayPal. Zamowienie i zaplata 17 stycznia, dopiero po mojej ktorejs z kolei interwencji okazalo sie, ze zamowionego towaru nie ma i nie bedzie Jednak nadal byl oferowany na stronie. Zmienilem kolor - doatawa miala byc nastepnego dnia, byla po 3 dniach. Opakowanie - krzese;lko kosztowalo ponad 1400 zl, zapakowane w polamany, rozerwanyz czterech stron karton i torbe foliowa. Fotelik czesciowo ubrudzony (nic dziwnego pprzy takim pakowaniu), ale nie chcialo mi sie dyskutowac na ten temat zwlaszcza ze czekalem na krzeselko dla wnuczki. Dziwne, ze doszlo w calosci. Kupujac cos za tyle pieniedzy liczylem na dobre opakowanie, ale niestety. Tu rowniez minus.
5 / 5
2020-02-17 11:06:47
Herbert
Super firma z profesjonalnym podejściem do klienta
5 / 5
2020-02-17 10:57:40
Nina
Super ceny szybka i darmowa wysyłka
5 / 5
2020-02-17 10:23:40
Eryk
Jestem bardzo zadowolona z krzesełka i dostawcy.
5 / 5
2020-02-17 08:27:57
Romuald
Bardzo dobrze.Wszystko odbyło się tak jak powinno.Jestem zadowolona a wnusia jeszcze bardziej. Dziękuję...
5 / 5
2020-02-17 07:06:04
Jan
Dobry kontakt. Produkt został szybko wysłany. Cena najniższa jaką znalazłem w internecie. Nie zawiodłem się - Polecam!
5 / 5
2020-02-16 19:02:28
Leopold
Wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka została wysłana po kilku dniach, ale taka informacja była podana na stronie *****.
3 / 5
2020-02-16 14:34:08
Wioletta
Bardzo długo czekałam na towar już wydawało się że nie zdąrzy dotrzeć na czas.
5 / 5
2020-02-15 23:29:34
Daria
Krzesełko piękne, synek zadowolony
5 / 5
2020-02-15 16:35:19
Zbyszko
Wszystko sprawnie oraz dostałem zakupy szybciej niż w opisie.
5 / 5
2020-02-15 13:58:29
January
Krzesełko Chicco i kubek niekapek wszystko ok. Szyba transakcja i wysyłka
5 / 5
2020-02-15 12:53:42
Gabriela
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2020-02-15 10:40:20
Gustawa
Fotelik joie traver. Świetny kontakt. Szybka informacja i zamówienie. Na pewno nie było to moje ostatnie zamowienie
5 / 5
2020-02-15 10:23:13
Jeremiasz
Szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka,
5 / 5
2020-02-15 09:29:51
Liliana
Dobry kontakt że sklepem. Towar został zwrócony Ale to z mojej winy. Zamówiłam fotelik bez isofix. Pieniędzy jeszcze nie dostałam bo mają na to 2 tygodnie.
4 / 5
2020-02-14 23:24:00
Felicjan
Po wyslaniu niewlasciwego produktu bez zadnych problemow towar zostal wymieniony w ciagu 2 dni. Obsługa klienta rzetelna miła bezproblemowa.
5 / 5
2020-02-14 21:08:17
Grzegorz
Wszystko zgodnie z opisem, wózek był nawet szybciej niż planowano i oczywiście jakość na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-14 20:07:09
Olaf
Świetna obsługa klienta, szybka wysyłka!
1 / 5
2020-02-14 19:46:07
Jarosława
Czekałam na samo wysłanie zamówienia 2 tygodnie. Po napisaniu maila do sklepu otrzymałam informację, że mają jakieś problemy magazynowe, ale zostałam zapewniona, że paczka zostanie wysłana następnego dnia. Oczywiście nie zostało to zrobione. Napisałam kolejnego maila, tym razem powiedziano mi, że paczka zostanie wysłana już tego samego dnia. Jak można się domyślić znowu zostałam okłamana. W związku z tym zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Zostały mi zwrócone natomiast w mailu poproszono mnie jedynie o numer konta, żadnego przepraszam, żadnego wyjaśnienia. Nie polecam!!!
5 / 5
2020-02-14 17:01:20
Maria
Bardzo polecam ten sklep. Szybka realizacja zamówienia. Super kontakt ze sklepem. Miła i pomocna obsługa
5 / 5
2020-02-14 13:42:04
Anastazja
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-14 13:00:05
Władysław
Bardzo szybka wysyłka, super jakość, bardzo dobry kontakt!
5 / 5
2020-02-14 12:23:24
Bernardeta
Kolejny udany zakup w tym sklepie
4 / 5
2020-02-14 12:16:50
Agata
Wszystko ok poza opóźnionym zamówieniem.
5 / 5
2020-02-14 12:05:42
Marlena
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-14 10:16:36
Roma
Rewelacja! Przede wszystkim konkurencyjna cena, wózek jest prześliczny, porządny, posiada dodatkowe elementy o których nie było mowy w opisie, także miłe zaskoczenie rozpakowywaniu:) bardzo polecam! Na pewno będę korzystać i robić zakupy u Państwa na stronie.
5 / 5
2020-02-14 10:10:25
Wieńczysła
Wózek Kinderkraft, towar super, cena super, dostawa super jestem 100% zadowolona
4 / 5
2020-02-14 10:03:31
Izabela
Transakcja przebiegła ok, kontakt ze sklepem również, zamówiony fotelik jest ok.
5 / 5
2020-02-14 09:07:10
Edyta
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

Rzetelne opinie o BabyHit.pl