Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję babyHop.pl

BabyHop.pl Opinie 5.0 (181)

Warszawska 29 B
05-520
Konstancin-Jeziorna
665899999
opinie BabyHop.pl
5.0
181
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-01-18 14:24:39
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. buty, które kupiłam zgadzają się z opisem. Dostawa ekspresowa. Z pewnością nieraz skorzystam z zakupów w tym sklepie. polecam na 100%
5 / 5
2017-01-04 15:07:12
Agnieszka
Transakcja bardzo udana - szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2016-12-07 09:23:18
Janina
Szybko, sprawnie, bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2016-10-30 21:46:39
Sylwester
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Skorzystałem z nich kilkakrotnie i napewno będę jeszcze korzystać z Babyhop. Błyskawiczną dostawa, z dnia na dzień. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.
4 / 5
2016-09-25 09:39:23
Eugenia
Polecam. Towar zgodny z opisem szybka wysylka.
4 / 5
2016-08-09 10:26:27
Zbyszko
szybka miła obsługa, dobry kontakt i pomoc przy zmianie zamówienia na inny rozmiar Naprawdę polecam
5 / 5
2016-07-07 23:39:10
Magdalena
Transakcja przebiegła miło, sprawnie i szybko. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-07-03 11:10:33
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo.
5 / 5
2016-06-28 22:18:09
Fryderyk
Sklep godny polecenia - duży wybór butków, pełna rozmiarówka, konkurencyjne ceny, dobry kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-06-09 19:23:28
Izolda
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar zgodny z ofertą. Polecam :)
5 / 5
2016-04-12 09:49:32
Józef
szybka i rzetelna obsługa, polecam
5 / 5
2016-04-05 18:13:10
Aneta
Towar dotarł szybko i był zgodny z opisem. Niestety zakupione towary okazały się niepasujące i musiałam je odesłać. Nie było z tym żadnego problemu, a pieniądze zostały szybko zwrócone. Polecam.
5 / 5
2016-03-16 09:55:23
Jonatan
profesjonaliści, dostawa na drugi dzień! TEGO SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM. Na pewno jeszcze nie raz zrobię u nich zakupy.
5 / 5
2016-02-15 21:47:20
Felicja
Wszystko szybko i sprawnie, naprawdę godne polecenia :)
5 / 5
2015-12-28 10:38:35
Feliks
Sklep bardzo profesjonalny i życzliwi, pomocni pracownicy. Piesek którego zamówiłam, był uszkodzony - poinformował mnie o tym pracownik sklepu proponując podobny produkt. Zależało mi jednak właśnie na tym, więc pracownicy za moją prośbą naprawili usterkę i wysłali mi go ekspresowo jednocześnie dając rabat, choć usterka jest niezauważalna, bo zepsuty element został wymieniony. Świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam
5 / 5
2015-10-14 20:55:36
Patrycja
jestem zadowolona z bucików dla córki ;)) super
5 / 5
2015-08-19 21:56:41
Maciej
Serdecznie polecam.Szybko, skutecznie i prosto do celu. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2015-06-30 20:23:24
Mikołaj
szybka wysyłka,towar zgodny z opisem,jestem zadowolona z zakupów.
5 / 5
2015-05-27 13:32:42
Błażej
Bardzo polecam ten sklep. Zakupy to czysta przyjemność, a produkt w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2015-05-04 07:51:31
Rafał
W 100% polecam ten sklep. Obsługa profesjonalna. Dostawa szybka. No i oczywiście produkt zgodny z opisem i zdecydowanie tańszy niż w innych sklepach. Z pewnością wrócę do tego sklepu po inne produkty!!!
5 / 5
2015-04-09 10:34:16
Hubert
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2015-04-07 07:56:59
Edyta
Transakcja przebiegła bardzo dobrze, miło sprawnie i fachowo. Polecam
5 / 5
2015-03-12 20:19:08
Celina
Bardzo miła obsługa, wzorowa współpraca. Polecam
5 / 5
2015-03-03 22:32:28
Henryka
Tak jak prosilam-wysyłka została zrealizowana ekpresowo!!! Sklep i obsługa na najwyższym poziomie!!!
5 / 5
2015-02-26 21:15:09
Milena
Bardzo wysoko oceniam transakcje, a szczegolnie czas jej realizacji (zamowienie poznym popoludniem, dostawa juz nastepnego dnia)
5 / 5
2015-02-17 20:33:12
Zbyszko
Bardzo profesjonalna obsługa. Właścicielka jak również osoby zatrudnione w sklepie zawsze służą pomocą w doborze odpowiedniego obuwia dla dzieci. Z pełną odpowiedzialnością polecam ten sklep. Buty dla dzieci kupujemy w tym sklepie od prawie dwóch lat.
5 / 5
2015-02-14 18:59:25
Róża
Polecam Wszystkim ten sklep. Super towar, kontakt i cena. Gdy towar dotarł z małym opóźnieniem oddali kasę za transport :-) Po prostu poważnie podchodzą do klienta. POLECAM!!!
5 / 5
2015-02-10 08:39:20
Gerard
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bez zastrzeżeń
5 / 5
2015-02-09 14:20:08
Hubert
Wszystkim bardzo polecam! Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka, świetnej jakości towar i zgodny z opisem!
5 / 5
2015-01-23 10:21:00
Remigiusz
Wysyłka ekspresowa. Polecam Sklep.
5 / 5
2015-01-20 11:55:23
Liza
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Robiłam już zakupy kilka razy w tym sklepie i za każdym razem jestem zadowolona, towar porządnie zapakowany, wydaje się ze ktoś ogląda go przed wysyłką bo nie ma żadnych nawet najmniejszych zastrzeżeń do jakości rzeczy. Polecam rzetelny sprzedawca i bardzo dobry towar. Jestem osobą która dużo i często kupuje, tego sprzedawcę z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2015-01-05 09:53:46
Ludwik
Szybka realizacja zamówienia. Wspaniała obsługa w sklepie stacjonarnym. Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-12-12 09:05:08
Dymitr
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka ekspresowa. Super!!!
5 / 5
2014-12-11 23:48:15
Felicjan
wszystko super, polecam, na pweno jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-12-10 20:31:01
Leon
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, doskonałej jakości towar - polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-12-02 11:44:28
Gracjan
Transakcja przebiegła szybko, a radość dziecka bezcenna!
5 / 5
2014-11-18 16:41:27
Izolda
Polecam sklep.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie
5 / 5
2014-11-18 07:45:38
Martyna
To nie pierwsza moja transakcja w tym sklepie ale ta tak samo jak poprzednie przebiegła szybko i sprawnie a towar jak zwykle okazał się dobry, dobrze zapakowany - dokładnie taki jakiego oczekiwałam
5 / 5
2014-11-16 17:52:13
Hanna
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko sprawnie i w dobrej cenie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 10:21:38
Zofia
polecam sklep, transakcja przebiegła błyskawicznie i bezproblemowo.
5 / 5
2014-10-14 13:53:35
Sławomira
Kolejny raz udane i sprawne zakupy. Jeszcze raz polecam sklep.
5 / 5
2014-10-05 18:24:00
Renia
Szybka wysyłka bucików. Jakość zgodna z opisem i bardzo dobra. Szczerze polecam sklep :)
5 / 5
2014-09-30 13:52:01
Tobiasz
Szybko sprawnie i przyjemnie. Duży wybór obuwia, zero problemów ze zwrotami/wymianami. Ekspresowa wysyłka, profesjonalnie zapakowana. Gorąco polecam!
5 / 5
2014-09-17 11:31:58
Wera
Szybo, sprawnie, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2014-09-07 07:52:33
Wera
Polecam ten sklep z czystym sumieniem. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2014-07-13 09:20:23
Sandra
Zamawiałam prezent na urodziny mojej córki. Bardzo zależało mi na czasie. Sklep wywiązała się w 100%!!! Bardzo dziękuję i gorąco polecam. W niedzielę wieczorem złożyłam zamówienie , we wtorek odebrałam przesyłkę z paczkomatu! Super! Wszystkie towary zgodne z zamówieniem i bardzo dobrej jakości! Polecam.
5 / 5
2014-06-17 13:43:52
Hanna
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie internetowym babyHop. Szybki kontakt, rzeczowa pomoc i otwartość na potrzeby klienta. Doradztwo i pomoc w zakupach. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Możliwość zapłacenia za zakupy przez payu. Co najważniejsze towar pierwsza klasa i w promocyjnej cenie. Szczerze polecam
5 / 5
2014-05-28 11:47:55
Ada
szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Zrobiłam zwrot ponieważ buciki okazały się za duże- zwrot pieniążków bez problemu.
5 / 5
2014-05-28 09:18:12
Michał
SKLEP GODNY POLECENIA. PRZSYŁKA DOSTARCZONA SPRAWNIE I BEZ PROBLEMÓW.
5 / 5
2014-05-18 13:08:05
Patryk
Polecam wszystkim, konkurencyjne ceny i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2014-05-12 21:57:18
Elwira
transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Szybka wysyłka . towar zgodny z opisem . Polecam.
5 / 5
2014-04-23 10:11:32
Kacper
Konkurencyjne ceny książek z serii Listy do Feliksa, sprawna i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2014-04-08 13:11:12
Bożena
Buciki super, świetny kontakt, expresowa wysyłka POLECAM
5 / 5
2014-04-08 10:14:18
Bolesław
Bardzo szybka realizacja zamówienia, miła i rzeczowa obsługa telefoniczna, super cena.
4 / 5
2014-03-26 17:45:26
Mariusz
Sklep godny polecenia.Pomimo,że buciki okazały się za małe i nie było o rozmiar mniejszych na wymianę, otrzymaliśmy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką.Bardzo miła obsługa......
5 / 5
2014-03-11 15:07:46
Urszula
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Profesjonalna obsługa, ekspresowa przesyłka.
5 / 5
2014-02-10 21:53:07
Grażyna
Szybko, bezproblemowo, polecam bez obaw.
5 / 5
2014-02-09 20:00:54
Arnold
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2014-02-04 07:37:44
Dariusz
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 15:51:01
Liliana
jestem bardzo zadowolona, szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2014-01-26 19:13:51
Hanna
Transakcja przebiegła sprawnie towar przyszedł w ciągu dwóch dni Przesyłka zgodna co do zamówienia Polecam
5 / 5
2014-01-26 07:57:32
Lilianna
Wszystko jak najbardziej poprawnie. Buciki dotarły takie jakie zamówiłem, szybko. Po prostu polecam!
5 / 5
2014-01-22 10:28:18
Józefina
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie i natychmiastowo. 100% zadowolenie z towaru. bardzo dziękuję
5 / 5
2014-01-16 22:28:46
Jacek
Ekspresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem. Kupiliśmy w tym sklepie buty Daniel dla naszego synka. Miarka i opis na stronie pomogły nam w zakupie odpowiedniego rozmiaru. Bez tego zapewne zamówilibyśmy buty o 2 rozmiary za duże.
5 / 5
2013-12-30 22:05:26
Robert
profesjonalnie ,szybko { zamówienie w "gorączce "przedświątecznej} ,miła obsługa - POLECAM !!!!!!
5 / 5
2013-12-27 11:33:31
Justyna
Realizacja zamówienia - błyskawiczna, dobry konakt ze sprzedawcą, polecam bezdyskusyjnie!
5 / 5
2013-12-15 09:18:58
Alfred
Tak jak poprzednik musiałem dokonać zwrotu towaru ze względu na mały rozmiar. Niestety w sklepie nie było większego numeru więc zaproponowano mi zwrot towaru. Odesłałem produkt i po kilku dniach dostałem zwrot pieniążków wraz z kosztami wysyłki!!! Szczerzę polecam oraz dodaję do ulubionych!!!
5 / 5
2013-12-14 09:19:19
Roman
Szybko sprawnie i bezproblemowo. Polecam!!!
5 / 5
2013-12-08 10:16:22
Ludwika
Zakup dokonany szybko.Towar w pełni zgodny z ofertą.Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2013-11-27 09:33:45
Helena
pozytywna towar zgodny z opisem
5 / 5
2013-11-20 18:45:18
Arlena
Super kontakt, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2013-11-03 23:10:53
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie, miła obsługa oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!
5 / 5
2013-07-29 15:28:12
Wiesława
Jestem bardzo zadowolona z transakcji, obuwie dostałam takie jak zamówiłam i idealnie pasowało. Polecam!
5 / 5
2013-07-17 18:46:37
Dalia
Miła obsługa, szybka wysyłka, towar bez zarzutu. Mogę szczerze polecić.
5 / 5
2013-07-17 07:51:19
Jonatan
Transakcja przebiegła w 100% pomyślnie. Produkty nowe, oryginalnie zapakowane bez jakichkolwiek zarzutów. Polecam
5 / 5
2013-07-16 14:52:45
Wiktor
bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny.miła i pomocna obsługa.produkty wysokiej jakości.DUZY PLUS
5 / 5
2013-07-08 09:23:04
Roksana
Good prices, nice customer service
5 / 5
2013-07-05 14:45:40
Teodor
SUPER, SPRAWNIE SZYBKO, BEZ PROBLEMÓW. KONTAKT BARDZO DOBRY.
5 / 5
2013-07-01 09:59:26
Tamara
Piękne zabawki, bardzo dobrze zapakowane przed zabrudzeniem w transporcie, zamówienie wysłane według podanego czasu wysyłki. Polecam sklep.
5 / 5
2013-05-22 07:41:38
Aneta
oceniam bardzo dobrze, miły kontakt, elastyczność, wsparcie przy zakupach, polecam :)
5 / 5
2013-05-21 09:22:16
Krystian
szybka przesyłka produkt dobrze zapakowany i bez zniszczeń polecam
5 / 5
2013-05-20 09:48:04
Iwona
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem, przesyłka zapakowana idealnie. Polecam!!!
5 / 5
2013-04-29 07:32:50
Cyprian
Byłem bardzo zaskoczony czasem realizacji. Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2013-04-24 21:31:01
Dalia
wszystko ok, szybka przesylka, idealny kontakt.
5 / 5
2013-04-17 13:15:39
Jeremiasz
wszystko ok, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2013-04-14 16:19:30
Sandra
najwyższa z możliwych, szybko, sprawnie, bezproblemowo, rzetelnie, towar odpowiada temu co zostało zaprezentowane na stronie
5 / 5
2013-04-08 20:28:18
Emanuela
Ekspresowa wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany. Szukałam tej gry bardzo długo i tylko w BabyHop była dostępna. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2013-04-08 13:57:52
Kacper
Towar zgodny z opisem, szybka wysylka & bezproblemowa komunikacja. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 23:52:57
Władysław
Szybka, przyjemna i kompetentna obsluga. Potrzebowalam przesylke za granice i odbyla sie ona bez najmniejszego problemu. Polecam i sama z pewnoscia ponownie skorzystam w przyszlosci.
5 / 5
2013-02-18 21:40:41
Ignacy
Bardzo szybka wysyłka, towar pierwszej jakości. Polecam!!!
5 / 5
2013-02-18 09:50:14
Iga
Gorąco polecam. Sprawnie i wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2013-02-03 15:49:43
Leon
Przesyłka w ciągu doby, szybka informacja zwrotna ze sklepu, bardzo dobrze zapakowana paczka - pełen profesjonalizm! Serdecznie polecam!
5 / 5
2013-01-24 09:23:23
Róża
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Produkty dobrze zapakowane. Polecam.
5 / 5
2013-01-22 09:02:22
Marina
SUPER SKLEP, GODNY POLECENIA, TOWAR PIERWSZA KLASA. POLECAM
5 / 5
2013-01-11 21:59:13
Teresa
Bardzo dobry sklep. Polecam!!!
5 / 5
2013-01-11 20:24:07
Damian
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobra obsługa i komunikacja. Polecam.
5 / 5
2013-01-10 12:21:43
Cyprian
szybka obsługa, bardzo dobra komunikacja ze sklepem,
5 / 5
2013-01-10 09:37:23
Emil
kupowałm w sklepie gry Haby, jestem bardzo zadowolona, bardzo dobry kontakt, przesyłka przyszła błyskawicznie
5 / 5
2012-12-17 12:24:31
Tymon
Sprawna realizacja wysyłki i buty takie jak zamówione. Polecam!
5 / 5
2012-12-16 07:50:49
Paula
dwa razy robiłam zakupy w tym sklepie i polecam go wszystkim.
5 / 5
2012-12-07 19:29:38
Barbara
Polecam!!! polecam!!! Polecam!!! Mega-błyskawiczna wysyłka, towar pierwsza klasa!!!
5 / 5
2012-12-04 08:33:34
Julita
Polecam sklep. Transakcja na "6" :)
5 / 5
2012-11-28 14:43:50
Klementyna
Zdecydowanie polecam zakupy w Babyhop.pl. Miła i kompetentna obsługa. Mega pozywyw.
5 / 5
2012-11-20 08:36:45
Aurelia
Zakupiłam butki Daniel dla mojej córeczki. Transakcja przebiegła sprawnie: szybka wysyłka i dostawa, towar bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam:)
4 / 5
2012-11-18 20:23:01
Laura
ZABAWKI BARDZO DOBREJ JAKOŚCI, REALIZACJA ZAMÓWIENIA EKSPRESOWO, BARDZO MIŁA I SPRAWNA OBSŁUGA W SKLEPIE INTERNETOWYM. MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE SĄ TO MOJE OSTATNIE ZAKUPY W TYM SKLEPIE. GORĄCO POLECAM!!!!
5 / 5
2012-10-31 07:56:58
Eleonora
TOWAR BARDZO DOBREJ JAKOŚCI, REALIZACJA ZAMÓWIENIA EKSPRESOWO, KOMUNIKACJA TEŻ OK, NAWET EWENTUALNE ZWROTY CZY WYMIANA RÓWNIEZ BEZ PROBLEMU. NO I TE NIESPODZIANKI W ŚRODKU- BARDZO MIŁE!! NAPRAWDĘ GODNE POLECENIA !!!! SKORZYSTAŁAM PIERWSZY RAZ, ALE CHYBA NIE OSTATNI.
5 / 5
2012-10-04 07:59:47
Leokadia
rewelacyjna wspolpraca bez zastrzezen
5 / 5
2012-09-27 12:18:30
Ireneusz
Po kolejnym zakupie w babyHop.pl jestem bardzo zadowolona z usług sklepu.
5 / 5
2012-09-13 09:42:55
Irmina
Ekspresowo dostarczono mi zamówiony towar, notabene tańszy o kilkadziesiąt złotych niż u konkurencji, kontakt był świetny: odebrany tel. po pierwszym sygnale , a przy telefonie osoba kompetentna. Oby więcej takich sprzedawców w internecie. Bardzo polecam.
5 / 5
2012-09-11 18:21:02
Nastazja
Pierwszy raz dokonałam zakupu w babyHOp. Paczka przyszła w ciągu dwóch dni. Dodatkowo w paczce znalazłam nie tylko zamówione buty, ale worek i długopis co było bardzo miłą niespodzianką. Pozdrawiam,
5 / 5
2012-09-09 10:03:35
Lucyna
Kolejny mój zakup i kolejne potwierdzenie wysokiej jakości obsługi. Polecam.
4 / 5
2012-09-05 15:17:34
Krzysztof
Kapcie są takie jak zamawiałam, przystępna cena, kontakt mailowy dobry, szybka dostawa do domu. Polecam ten sklep.!!!!!!
5 / 5
2012-09-05 09:27:54
Malwina
Błyskawiczna realizacja zamówienia!!! W czwartek zamówiłam a w piątek następnego dnia miałam już kapcie w domu. Buciki okazały się idealne syn sam wybierał na stronie kolorystykę i z chęcią je nosi. Bardzo polecam sklep na pewno w przyszłości również tam będę robić zakupy.
5 / 5
2012-09-04 08:15:13
Arlena
Profesjonalnie, natychmiastowa dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2012-08-30 18:17:45
Halina
Kapciuszki identyczne jak na zdjęciu. Zamówiłam kolor czerwony i o rozmiar większy niż nosi moja córeczka, więc są delikatnie za duże, ale będą czekały, bo nie ma sensu wymieniać na mniejszy rozmiar. Kontakt ze sklepem świetny. Natychmiastowa realizacja zamówienia. Obie z córeczka polecamy zakupy w babyHOP.pl
5 / 5
2012-08-21 00:42:41
Sara
Bardzo sprawnie dokonane zakupy, super kontakt.
5 / 5
2012-08-10 19:27:28
Agata
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2012-08-02 21:01:31
Marcel
Świetny sklep, duży asortyment, znakomita i bardzo pomocna obsługa, błyskawiczna przesyłka. A buty córka uwielbia :). Serdecznie polecam.
5 / 5
2012-07-25 13:23:12
Regina
Towar zgodny z opisem, przesyłka ekspresowa, bardzo miła i rzetelna obsługa telefoniczna. POLECAM!!!
5 / 5
2012-07-16 10:34:21
Ziemowit
Polecem goraco ten sklep. Szybka przesyłka!!!
5 / 5
2012-07-05 21:40:55
Dominik
REWELACJA. PRZESYŁKA EKSPRESOWA, TOWAR ŚWIETNY. POLECAM
5 / 5
2012-07-05 07:31:59
Marcelina
Jestem super zadowolona z zakupów w sklepie babyHOP.pl. Dostałam przesyłkę już następnego dnia.
5 / 5
2012-06-16 06:58:15
Sławomir
Świetny sklep. Ogrom ciekawych rzeczy. Jest na czym oko zawiesić. Polecam wszystkim.
5 / 5
2012-06-14 18:54:49
Ernest
Sklep godny polecenia, wysyłka błyskawiczna, towar identyczny z opisem, obsługa przemiła
5 / 5
2012-06-06 09:29:06
Arkadiusz
Sklep godny polecenia, wysyłka błyskawiczna, towar identyczny z opisem.
5 / 5
2012-06-04 10:09:38
Kornelia
Polecam. Bardzo miła obsługa, szybka realizacja, duży wybór towaru.
5 / 5
2012-06-03 15:01:04
Walentyna
Błyskawiczna obsługa. Szybka przesyłka. Oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2012-05-30 09:41:10
Wanda
Przesyłka dostarczona w szybkim tempie, a towar też super. Polecam
5 / 5
2012-05-23 13:47:58
Daria
Ekspresowa realizacja, towar najwyzszej jakosci, zdjecia produktu oddaja rzeczywistosc.
5 / 5
2012-05-16 07:51:53
Adam
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Miła i profesjonalna obsługa klienta. Wszystkim serdecznie polecam.
5 / 5
2012-05-15 22:15:14
Sławomira
szybko, sprawnie, bez problemów, polecam
5 / 5
2012-05-11 19:06:03
Iga
Towar zgodny z opisem, dostawa ekspresowa. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-04-27 15:45:35
Antoni
Szybka realizacja bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2012-04-25 08:40:51
Marcin
Szybko zrealizowana wysyłka zamówionego towaru.
5 / 5
2012-04-23 22:54:20
Ziemowit
polecam sklep,expresowa wysylka i sliczne sandaly geox
5 / 5
2012-04-23 22:28:27
Remigiusz
Wszystko odbyło sie wzorowo! szczerze polecem zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2012-04-10 16:40:17
Regina
Polecam sklep w 100 % , towar zgodny z opisem , szybka wysyłka .
5 / 5
2012-04-09 11:28:23
Sara
super sklep,ekspresowa wysłka,towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-04-03 14:01:45
Mieczysława
wszystko super towar wysłany szybko bardzo gorąco polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2012-03-29 07:17:56
Elwira
milo, szybko i profesjonalnie polecam
5 / 5
2012-03-21 18:26:30
Błażej
strona czytelna, bardzo szybka realizacja, produkt bez najmniejszego zastrzeżenia, w 100% zgodny z prezentowanym na stronie
5 / 5
2012-03-19 18:48:55
Monika
Plusem są płatności kartą. Transakcja przebiegła bez problemów.
5 / 5
2012-03-13 14:45:46
Teodor
Wzorowy kontakt, wyczerpująca informacja,Jakość pakowania przesyłek powinna być przykładem dla innych sprzedawców.Szybka i tania dostawa. Polecam sklep. Stawiam piątke z plusem.
5 / 5
2012-03-11 17:14:22
Ksenia
Szybka wysyłka oraz miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2012-03-11 11:23:13
Antonina
Towar i obsługa zamówienia profesjonalna
5 / 5
2012-03-09 10:15:04
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2012-03-06 19:56:52
Diana
dokonałam zakupu bucików dla dziecka ECCO, zamówienie zrealizowano niemal natychmiast, wszystko ok, nastepne buciki z pewnością zamówie w tym sklepie, polecam :)
5 / 5
2012-03-06 09:17:00
Dymitr
cała transakcja wyglądała tak jak powinna, szybko, fachowo, bezproblemowo. polecam
5 / 5
2012-03-02 13:12:39
Żaneta
Profesjonalna strona, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2012-02-27 08:30:34
Antonina
Po pierwsze - buciki pierwsza klasa, ale OBSŁUGA totalnie mnie zaskoczyła. Oczywiście pozytywnie. Nigdy nie spotkałam się z tak przesympatyczną obsługą, widać, że SKLEP profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do klienta. Naprawdę szczerze polecam! Już planuje kolejne zakupy i zachęcam wszystkich. Pozdrawiam
5 / 5
2012-02-25 15:01:55
Wanda
Błyskawiczna dostawa, ogromny wybór towarów. Polecam sklep 110%
5 / 5
2012-02-15 23:56:15
Zbyszko
Szybko, sprawnie, miło, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2012-02-14 09:56:54
Witold
szybko i sprawnie,towar zapakowany bezpiecznie,polecam
5 / 5
2012-01-30 09:05:26
Ernest
Zakupiłąm w sklepie buciki ecco , jestem bardzo zadowlona zarówno z towaru ale przede wszytskim z szybkiej transakcji !!! Gorąco polecam sklep !!!
5 / 5
2012-01-26 08:37:27
Bronisława
jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, sklep godny polecenia ;)
5 / 5
2012-01-25 18:27:54
Urszula
Zamówienie zrealizowane szybko, bez problemu- obsługa sklepu na wysokim poziomie. polecam.
5 / 5
2012-01-25 08:16:44
Patrycja
KUPIŁAM BUTY BARTKA ZIMOWE W BARDZO ATRAKCYJNEJ CENIE,WYSYŁKA BARDZO SZYBKA,OBSŁUGA RÓWNIEŻ SUPER,NA PEWNO BĘDĘ ROBIŁA ZAKUPY JESZCZE NIE JEDEN RAZ POLECAM W 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2012-01-23 19:12:09
Paulina
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sprzedajacym. Polecam ten sklep! Kapcie super!
5 / 5
2012-01-19 15:28:05
Fryderyka
super ceny.szybka dostawa.polecam
5 / 5
2012-01-19 08:38:31
Sylwia
wszystko w porządku, polecam:)
5 / 5
2012-01-16 15:39:23
Zbyszko
Bardzo polecam zakupy, szybka wysyłka, wszystko ok
5 / 5
2012-01-13 16:00:31
Celestyn
Transakcja wzorowa! Tak trzymać!
5 / 5
2012-01-10 08:19:57
Paulina
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, a buciki wymarzone. Gorąco polecam
5 / 5
2012-01-09 22:22:01
Władysława
zakup zrealizowany w błyskawicznym tempie, buciki zgodne z opisem!
5 / 5
2012-01-01 23:01:26
Julian
Towar zgodny z opisem, a realizacja zamówienia błyskawiczna :) Gorąco polecam!
5 / 5
2011-12-30 09:05:29
Izydor
szybka wysyłka, towar ok i śliczne torebki dołączone na zapakowanie zabawek na prezent
5 / 5
2011-12-28 21:50:40
Eliza
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2011-12-14 16:20:51
Cecyl
Otrzymałem paczkę zgodnie ze złożonym zamówieniem i w terminie. Mogę spokojnie polecić :) Pozdrawaim, Karol
5 / 5
2011-12-06 08:56:13
Bogna
Opinia pozytywna. Dobry kontakt ze sprzedawcą, obsługa profesjonalna, a czas realizacji zamówienia po prostu błyskawiczny. Super. Polecam.
5 / 5
2011-12-05 14:12:51
Błażej
Bardzo dobry kontakt i szeroka oferta, wysyłka błyskawiczna, polecam wszystkim miłośnikom nietuzinkowych zabawek
5 / 5
2011-09-23 22:08:30
Ludmiła
Polecam sklep, błyskawiczna wysyłka i przemiły kontakt. Polecam 100%
5 / 5
2011-09-11 18:23:05
Róża
Rewelacyjny sklep, rewelacyjny towar nic dodać nic ująć. Polecam sklep w 199%
5 / 5
2011-08-17 21:03:37
Aurelia
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia i towar pierwszej jakości. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-07-22 20:33:16
Liwia
Polecam zakupy w tym sklepie!!! Błyskawiczna dostawa, miły kontakt, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2011-07-22 20:26:51
Dorota
Dokonałam zakupu dywanu w sklepie, jestem bardzo zadowolona, jakość towaru super!!! Bardzo dobry kontakt i miła obsługa POLECAM!!!
5 / 5
2011-07-13 13:39:38
Malina
Polecam sklep, profesjonalna i miła obsługa!!!
5 / 5
2011-07-03 02:58:15
Ilona
Polecam sklep, naprawdę bardzo duży wybór obuwia dla dzieci!!!
5 / 5
2011-01-29 21:33:27
Gracjan
Gorąco polecam Tego sprzedawcę. Transakcja przebiegła bezproblemowo szybko i w miłej atmosferze bardzo dobry kontakt i szybciutka wysyłka.
5 / 5
2011-01-28 22:23:19
Rudolf
Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. POLECAM!
5 / 5
2011-01-28 20:57:07
Igor
Bardzo miła obsługa, ceny super. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-01-26 19:49:57
Emanuela
Wszystko ok. Pełen profesjonalizm. Polecam zakupy w tym sklepie !!!

Rzetelne opinie o babyHop.pl