Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Babyjaga

Babyjaga Opinie 4.9 (22)

Modlińska 129A/22
03-186
Warszawa
536485400
opinie Babyjaga
4.9
22
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-22 11:21:24
Józef
Zamówienie zrealizowane sprawnie, dobre ceny, świetna jakość
4 / 5
2019-09-27 09:27:48
Gustawa
Zakup został zrealizowany zgodnie z zamówieniem. Towar ok
5 / 5
2018-11-08 15:47:52
Rafał
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Cena wózka bardzo konkurencyjna, świetny kontakt ze sprzedawcą. Spełniono wszystkie moje oczekiwania.
5 / 5
2018-10-30 19:22:09
Grażyna
Chętnie kupię od nich coś znowu. Polecam
5 / 5
2018-10-10 20:12:24
Agata
Sklep godny polecenia, produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-09-23 09:53:33
Sylwester
Transakcja przebiegła bezproblemowo i w tempie ekspresowym, towar zgodny z opisem, Polecam
5 / 5
2018-09-13 13:05:46
Marlena
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Wszystko na czas jak obiecywano. Rzetelny sprzedawca. Polecam
5 / 5
2018-09-11 09:07:07
Gustaw
Towar zgodny z zamówieniem.zapakowany bardzo dobrze.wszystko ok.polecam
5 / 5
2018-08-22 13:23:50
Witold
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2018-07-27 08:14:26
Marek
Bez zarzutu. Wszystko w porządku od zamówienia do dostawy. Kontakt ze sklepem ok. Polecam.
5 / 5
2018-06-13 08:33:09
Ada
Z czystym sumieniem polecam sklep! Świetny kontakt, informacja o statusie zamówienia przekazywana na bieżąco, ekspresowa wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %!
5 / 5
2018-05-26 07:38:49
Kazimierz
Serdecznie polecam, bardzo miła i szybka obsługa. Przesylka zostala wyslana w ten sam dzień, w ktory zamowilam zabawki.
5 / 5
2018-02-01 19:01:23
Manuela
Super kontakt ze sklepem, zależało mi na wysyłce tego samego dnia i sklep bez problemu zamówienie zrealizował. Polecam
4 / 5
2018-01-30 14:18:03
Mieczysława
Sprawnie i szybko dostarczony towar. Zgodny z opisem
5 / 5
2017-12-28 11:42:53
Angelika
Bardzo zaangażowana i pomocna obsługa.
5 / 5
2017-11-07 22:03:00
Mirosław
Bezpośredni kontakt, szczera opinia co do pomysłu klienta, polecam!
5 / 5
2017-10-19 18:55:47
Felicja
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko.Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba.Nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2017-10-17 14:19:48
Szymon
Towar zgodnie z opisem. Terminowa dostawa. łatwy kontakt. POLECAM!
5 / 5
2017-10-17 01:24:41
Olga
Jestem zadowolony ze współpracy z tym sklepem. Ogólnie duży pozytyw - szybko, sprawnie i dokładnie.
5 / 5
2017-10-08 20:20:01
Inga
Wszystko zgonie z opisem. Sprawnie, rzeczowo i fachowo, Duży plus punktualność. POLECAM !
5 / 5
2017-10-04 21:51:37
Dariusz
Polecam, wszystko zgodnie z opisem. Dobry kontakt, fachowa obsługa.
5 / 5
2017-10-04 20:10:08
Radosław
Trochę się obawiałem ba sklep nie miał żadnych opinii, ale otrzymałem towar zgodny z opisem, przesyłka zgodnie z ustalonym czasem.

Rzetelne opinie o Babyjaga