Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BABYLAND.pl

BABYLAND.pl Opinie 4.1 (403)

Gustawa Eiffela'a 10
44-109
Gliwice
32 733-89-80
opinie BABYLAND.pl
4.1
403
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-04-15 07:04:08
Julia
Bardzo nie polecam. Zamówienie złożyłam 4.04 i cisza, zadzwoniłam 13.04 żeby dowiedzieć się co z zamówieniem. Okazało ze się czekają na dostawę produktu z magazynu do siebie do sklepu. Sprzedają więcej niż mają. To miał być prezent z którym się nie wyrobiłam, kiedy poprosiłam o anulowanie zamówienia dostałam info ze zostało anulowane a pieniądze wrócą w następnym dniu roboczym. Nie mam ani powiadomienia o anulowaniu ani pieniędzy na koncie. Dno
5 / 5
2020-04-08 20:24:25
Gustawa
Świetny sklep dla przyszłych rodziców.
5 / 5
2020-02-21 12:55:40
Teresa
Super Kontakt wysylka w ciągu jednego dnia extra naprawde polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-19 21:09:06
Wioletta
Polecam szybką i sprawna obsluga
5 / 5
2020-02-19 12:30:40
Sławomira
Szybko,sprawnie.Polecam sklep i produkt
5 / 5
2020-02-18 11:33:23
Waldemar
Szybkie zamówienie, wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-13 21:47:31
Ludwik
Pełen profesjonalizm, błyskawiczna reakcja i wysyłka. Gorąco polecam 😁
5 / 5
2020-02-13 18:53:00
Zdzisława
Jestem zadowolona z zamówionego towaru. Jednakże nie podoba mi się wydzwanianie z prośbą o opinię. Oraz kilka maili z taką próba.
5 / 5
2020-02-13 15:43:21
Łukasz
Kontakt z klientem w przypadku problemów z zamówieniem, szybka wysyłka po rozwiązaniu problemu
1 / 5
2020-02-13 13:02:14
Antoni
Wprowadzanie klienta w błąd . Produkty, które są niby dostępne na stronie tak naprawdę ich nie ma . Poinformowanie klienta dwa dni później .
5 / 5
2020-02-13 11:54:25
Jarosława
Najlepsze ceny na rynku, świetna obsługa i szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-11 12:25:40
Stefan
Zakupy przebiegły sprawnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-07 13:33:20
Paula
Zakup przyszedł do Mnie w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2020-02-05 12:31:48
Ismena
Zakupy przebiegly sprawnie. Szukalam konkretnej rzeczy, po dostawie wstepnie jestem zadowolona z obslugi i jakosci towaru. Zobaczymy, jak bedzie w trakcie użytkowania.
5 / 5
2020-02-03 19:09:28
Bogdana
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-01-31 09:54:41
Franciszka
zgodnie ze zdjęciem. Piękne wykonianie
5 / 5
2020-01-30 19:26:30
Nastazja
Szybki kontakt, dobry asortyment i cena, błyskawiczna dostawa. Polecam bardzo
5 / 5
2020-01-30 11:50:51
Ernest
zabezpieczenie do szafek-szuflad
5 / 5
2020-01-30 11:12:27
Marcin
Dobry kontakt szybka realizacja
3 / 5
2020-01-29 08:16:01
Paweł
Kontakt niby ok, jedynym problemem był brak produktów, co wydłuzyło przesyłkę do 2 tygodnii.
4 / 5
2020-01-24 14:53:09
Martyna
dostałam towar w dobrej cenie
5 / 5
2020-01-24 14:17:06
Matylda
Bardzo miła obsługa, również otrzymałam rabat
5 / 5
2020-01-24 14:03:03
Olga
Przesyłka przyszła bardzo szybko.
4 / 5
2020-01-23 18:38:17
Bronisława
bardzo sprawnie choć parametry zamówienia wybrane poprzez portal ceneo nie były możliwe do realizacji ( paczkomat )z uwagi na wielkośc paczki co troche wydłużyło proces dostawy.
5 / 5
2020-01-23 16:05:39
Zenon
Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo szybki i miły kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-23 11:32:57
Arleta
Oki wszystko zgodne z zamowieniem
5 / 5
2020-01-21 15:20:22
Zdzisław
Kontakt rewelacyjny, świetny rabat. Towar w porzadku
4 / 5
2020-01-20 10:25:57
Leokadia
Wszystko super. Zamawiałam kilka dni pod rząd. Przydałby się jakiś rabat, bo nic takiego nie dostałam.
1 / 5
2020-01-20 10:19:26
Iwo
Towar nie dotarł, brak powiadomień o etapach realizacji zamówienia, Brak kontaktu tel i mailowo
5 / 5
2020-01-18 21:27:01
Gabriel
Fajny gryzak, córka go bardzo lubi i łatwo się go myje
5 / 5
2020-01-16 10:27:52
Stefan
Ekspresowa realizacja zamówienia, jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-16 09:09:10
Damian
Kozak, Syn ssie smoka jak zły ;)
2 / 5
2020-01-14 20:05:50
Iwo
nie otrzymałem jeszcze towaru , a czekam 4 dni robocze więc jaka może być opinia ?
5 / 5
2020-01-14 14:55:24
Justyna
Jestem zadowolona z zakupu oraz z obsługi, otrzymałam atrakcyjny rabat. Przesyłka nadana tego samego dnia ale z winy poczty czekałam dość długo na dostawę. Pracownik sklepu robił co w jego mocy aby przyspieszyć cały proces. Ogólnie Polecam
5 / 5
2020-01-14 13:33:13
Aurelia
Ogólnie dobrze, lecz przesyłka mogłaby dojść szybciej.
5 / 5
2020-01-13 13:24:25
Arlena
Bardzo dobry fotelik w przystępnej cenie 💓 szybką wysyłka, bardzo polecam sprawdza się super
5 / 5
2020-01-10 21:41:29
Amelia
Wszystko sprawnie i szybko polecam
5 / 5
2020-01-10 12:07:17
Wacław
Polecam z czystym sumieniem ;)
4 / 5
2020-01-07 14:36:25
Anastazja
Jestem zadowolona z usług tego sklepu
5 / 5
2020-01-06 22:48:16
Hanna
Jestem bardzo zadowolona ròwnież poprzednie zakupy były bardzo udane. Wózek ktòry kupowałam wczesniej przyszedł w kilka dni i ostatnie zamòwienie udanej. Polecam sklep i warto dzwonić w razie niejasności. Miałam przyjemność rozmawiać z Panem nie pamiętam imienia ale był bardzo pomocny.
5 / 5
2020-01-05 18:32:53
Agnieszka
wysłane szybko, ale dostawca spóźniony
5 / 5
2020-01-02 23:51:21
Wincenty
Wszystko w należytym porządku!!!
5 / 5
2020-01-01 09:22:20
Aleksander
Szybko, sprawnie. Rewelacja 😁
2 / 5
2019-12-30 13:04:48
Zygmunt
Zmieniła się cena i przedstawiciel sklepu zasugerował rezygnacje z zamówienia na prośbę zamawiającego. Jedno anulowałem i zwrócono pieniądze, drugie odmówiłem anulowania i przyszedł towar Tak to było z moim zamówieniem NIE POLECAM....☹️
1 / 5
2019-12-29 23:29:20
Zuzanna
Nie otrzymalam towaru na swieta ktore mialybyc prezentem swiatecznym a sklep nie raczyl mnie o tym w zaden sposob poinformowac do tego nie odbierali tel ani nie oddzwonili
5 / 5
2019-12-27 08:03:18
Romana
Szybka wysyłka, produkt w sensownej cenie z akceptowalnymi kosztami wysyłki. Także polecam tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-12-27 06:51:47
Bartosz
Bardzo pomocna i miła obsluga klienta.Polecam.
1 / 5
2019-12-26 14:21:21
Halina
Kontakt ze sprzedawcą żaden! dodzwonić się nie da, na oba numery, jeden numer nie odpowiada, drugiego nikt nie odbiera. on line gdy konsultant usłyszał o problemie rozłączył się i potem już nie można było się z nim połączyć. Sprzedawca daje opcje dostawy paczkomatem, natomiast w momencie gdy paczka przekracza gabaryty umożliwiające zapakowanie jej w skrzynce kurier cofa ją do centrali-czyli ponad 30km musiałam jechać żeby ją odebrać gdyż był to prezent dla dziecka. chciałam omówić tą kwestię ze sprzedawcą lecz jak napisałam wcześniej zero kontaktu, zero komunikacji. za dostawę zapłaciłam a musiałam zapłacić przynajmniej jeszcze dwa razy tyle, żeby odebrać paczkę, zatem NIE POLECAM!
1 / 5
2019-12-20 18:23:07
Liza
Dnia 9 grudnia zamówiłam w sklepie centrum sportowe Little tikes przesyłka miała być za pobraniem. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówionej przesyłki ani żadnej informacji ze strony sklepu dlaczego tak się stało że towar nie został wysłany. Ostatecznie stracilam nadzieję że paczka kiedykolwiek dojdzie ,a miał to być prezent gwiazdkowy... Szkoda tylko ,że sklep ma takie olewcze podejście do klientow.
4 / 5
2019-12-19 19:41:09
Hanna
Szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie.
4 / 5
2019-12-18 17:57:01
Leokadia
Jak dlanie to super. Jestem bard, o zadowolona z super szybkiej przesyłki.
5 / 5
2019-12-17 14:38:45
Elżbieta
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
4 / 5
2019-12-17 14:34:31
Krystian
Do towaru brak zastrzeżeń. Trochę długa przesyłka. kupione 4 grudnia, wysłane 10, otrzymałem towar 11 grudnia.
1 / 5
2019-12-17 14:23:52
Magdalena
Witam zamówiłam zabawkę dla córki i zamiast przysłać mi pande otrzymałam pieska . Więc jestem rozczarowana.
5 / 5
2019-12-17 13:49:36
Bolesław
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-16 18:58:48
Wojciech
Towar zgodny z opisem i po atrakcyjnej cenie.Jestem zadowolona z zakupu.
1 / 5
2019-12-15 23:49:16
Maria
Zamówiłam towar,a okazało się że nie jest dostępny...
4 / 5
2019-12-13 21:03:08
Miłosz
Trochę późna dostawa zabawek, ale zabawki ładne
1 / 5
2019-12-13 20:05:38
Adrian
Fatalnie. Że też sklepy z takim podejściem do Klienta jeszcze funkcjonują. Wysłany nie ten towar - do przeżycia, zdarza się, ale kontakt żaden. Cała procedura odbierania, ponownego nadawania trwała 2 TYGODNIE. W międzyczasie nikt nie pomyślał, żeby choć raz przeprosić za własny błąd i opóźnienie. Z tak słabym sklepem dawno nie miałem do czynienia. Zdecydowanie nie polecam.
5 / 5
2019-12-13 16:53:31
Nadia
Szybka i profesjonalna obsługa
1 / 5
2019-12-13 15:25:51
Łucjan
Kontakt w porządku, nic po za tym. Sprzedają niedostępny towar jako dostepny.
4 / 5
2019-12-12 19:11:30
Seweryn
Wszystko byłoby ok gdybym dostał jakąkolwiek informacje na maila o statusie zamówienia.
4 / 5
2019-12-12 16:41:20
Martyna
Produkt dobrej jakości, ale dość długo oczekiwałam na przesylke. Zamawiając w czwartek, zawsze przesylki byly nawet w sobote (inpost) a u nich dostalam dopiero we wtorek nastepnego tygodnia. Może nie bardzo dlugo, ale zawsze paczki otrzymywalam wcześniej. Może to okres świateczny przedluzył czas oczekiwania, nie mam pretensji. :)
3 / 5
2019-12-12 16:22:32
Bogna
Karuzela która zamówiłam nie gra tylko skrzeczy i śrubka do baterii była za krótka. Musiałam wkręcic swoją.
1 / 5
2019-12-11 20:35:28
Sylwester
Jakiś Dramat. Na zamówienie czekam 3 tyg i nic
3 / 5
2019-12-11 16:51:14
Gustaw
Czas oczekiwania na zamówione łóżeczko, które miało status dostępnego wyniósł ponad 8 tygodni. Na plus przemawia fakt, że zostałem szybko o tym poinformowany i mogłem łóżeczko zamówić w innym sklepie
1 / 5
2019-12-11 14:31:33
Aga
Fatalnie. Towar wysłany dopiero po ponagleniu. Wysłany produkt niezgodny z zamówieniem. Zwróciłam 21.11.19 i do tej pory nie otrzymałam zwrotu kosztów. W odpowiedzi otrzymałam informację, że przelew czeka na akceptację szefa. z taką sytuacją mam do czynienia po raz pierwszy.
1 / 5
2019-12-11 09:12:34
Halina
Dziś mija 7dni od zamówienia zabawki z formą płatności za pobraniem, a paczka nie dotarła. Jeśli sprzedawca nie czeka na zaksięgowanie wpłaty to paczka powinna zostać nadana szybko, a do dziś nie dostałam żadnej informacji o nadaniu paczki itp. Jestem bardzo zawiedziona. Dziś zrezygnowałam z zakupu.
3 / 5
2019-12-10 21:27:05
Radomir
Niestety otrzymałem inne smoczki niż były na zdjęciu, a żonie zależało, żeby były identyczne...
5 / 5
2019-12-09 12:13:05
Emilia
Aqua gel był prezentem mikołajkowym. Wspaniała zabawa. Wielka radocha, jasna instrukcja, ale już się skończył. Teraz myślimy nad dokupieniem żelu. Polecam
5 / 5
2019-12-09 07:56:34
Waldemar
Dobry kontakt. Szybka przesyłka.
1 / 5
2019-12-07 18:28:16
Walentyna
Zdecydowanie NIE POLECAM. Obiecano mi kod rabatowy, który nie działał. Teraz piszą, że w pierwszej wiadomości był błąd co do terminu ważności. Tylko czemu to ja mam ponosić konsekwencje za błąd sklepu? Obsługa niekompetentna, fatalna komunikacja w firmie, brak szacunku do Klienta. Masakra.
4 / 5
2019-12-06 22:19:14
Patrycja
Informację o niedostępności towaru otrzymałam następnego dnia,po zamówieniu. Poza tym dobry kontakt.
4 / 5
2019-12-06 15:14:35
Daniela
Gdyby nie to ze nie było kontaktu telefonicznego i emailowego to byłoby wszystko super . Od zapłacenia zero informacji na temat przesyłki po 5 dniach w końcu znalazłam czat na ich stronie i się dowiedziałam w końcu .
1 / 5
2019-12-06 12:41:05
Gustawa
Moja opinia odnośnie konsultantów online bardzo pozytywna dobrze tłumaczą i doradzają Co do samego zakupu.. na stronie sklepu produkt dostępny, a informacja zwrotna że niestety nie mają tego na stanie i nie będą mieli w najbliższym czasie Już 3dni czekam na zwrot pieniędzy i nadal nic chyba sobie do nich zadzwonię i powiem co o tym myślę
5 / 5
2019-12-05 18:56:28
Elwira
Solidny sklep. Chociaż lubi zmieniać ceny produktów podczas przeglądania ich strony.
5 / 5
2019-12-04 18:30:00
Marian
realizacja zamówienia terminowo i sprawnie
5 / 5
2019-12-04 14:55:07
Edyta
Polecam bardzo! Niespotykany jak na dzisiejsze czasy kontakt z klientem. Brawo! Trzymajcie tak dalej.
5 / 5
2019-12-03 16:16:55
Szymon
Bardzo profesjonalny sklep,ceny przystępne.POLECAM.
5 / 5
2019-12-02 14:20:57
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-11-28 17:42:10
Irma
Profesjonalny sprzedawca. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-28 16:50:52
Norbert
Szybko. Sprawnie. Bez problemu. Wysoka jakość towarów i usługi.
1 / 5
2019-11-28 08:17:40
Sabina
Sklep anulował zamówienie a braku towaru, który widniał na stronie jeszcze pare dni jako dostępny. Po 8 dniach nadal nie zwrócił mi przelanej kwoty. Nadal czekam po licznych mailach!
5 / 5
2019-11-28 07:57:37
Karolina
Wszystko jak najbardziej na tak.
3 / 5
2019-11-27 21:55:34
Aniela
Ogólnie zamówienie złożone szybko lecz komunikacja z infolinia bardzo słaba oraz dość długi czas oczekiwania na zamówienie
4 / 5
2019-11-27 19:58:53
Wacław
Inna cena naklejona na opakowaniu produktu a inna na fakturze. Sprzedawca mógłby się pofatygować i odkleić nieaktualną cenę.
5 / 5
2019-11-25 23:22:47
Wanda
jestem zadowolona że wybrałam ten sklep
1 / 5
2019-11-25 20:44:27
Marzena
Brak kontaktu ze sklepem, brak maila choćby odnośnie wysyłki, dłuższy czas oczekiwania spowodowany brakiem towaru. Plus za czat online na stronie bo tylko w taki sposób po wiele próbach udało się skontaktować ze sklepem
5 / 5
2019-11-24 14:54:23
Matylda
Rewelacja szybko i fachowo. Polecam
5 / 5
2019-11-22 19:59:16
Juliusz
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem i bardzo dobrze zabezpieczony na podróż.
5 / 5
2019-11-22 13:05:38
Izolda
Szybko, tanio i sprawnie. Bardzo dobrze zapakowane do transportu. Polecam.
4 / 5
2019-11-20 18:39:21
Agnieszka
przesyłka dotarła tylko czas dłuższy niż obiecany, ale poza tym ok
1 / 5
2019-11-14 14:35:42
Ida
Czekam od 4 dni aż przekażą w końcu wysyłke kurierowi !! Nie polecam
5 / 5
2019-11-13 12:54:09
Mieczysława
Super, wszystko bez zarzutu 😉
1 / 5
2019-11-12 19:46:29
Oliwia
Nie polecam,zamówienie nie zostało zrealizowane.
5 / 5
2019-11-11 13:50:25
Renata
Super bardzo żetelni. I pomocni przy wyborze produktu. Polecam
5 / 5
2019-11-10 10:17:49
Remigiusz
Proponują negocjacje ceny produktu nawet gdy jest przeceniony a opcja ta nie jest możliwa przy już przecenionymi produkcie. Sam zakup ok, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-08 12:37:34
Małgorzata
Bardzo szybka i sprawna transakcja.
5 / 5
2019-11-06 20:15:25
Gustawa
Towar idealny wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-10-17 15:46:12
Romana
Polecam- nie byłam pewna co do ceny ale miła pani konsultant mi wszystko wyjaśniła i zakupiłam towar.
5 / 5
2019-10-10 14:35:12
Malwina
Szybka i sprawna obsługa. Paczkę otrzymałam na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
5 / 5
2019-09-19 22:01:37
Laura
Towar dotarł 2 dni później niż pisano na stronie ale towar zgodny z opisem i wszytsko ok ;)
5 / 5
2019-09-16 11:53:37
Eliza
Polecam, rewelacyjne podejście do klienta atrakcyjne rabaty i pomoc w transakcji wszystko na wysokim poziomie, zadowolona ze sklepu myślę że kiedyś jeszcze skorzystam. Zadowolona. Sklep 10/10
5 / 5
2019-09-13 16:50:12
Cecylia
Zamówiłam wózek. I na następny dzień był już u mnie! Przyjechał w stanie nienaruszonym. Jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu! 😁
5 / 5
2019-08-28 13:49:45
Remigiusz
Duży wybór artykułów dzieciecych. Polecam
5 / 5
2019-08-24 09:31:50
Marian
Wszystko sprawnie i bardzo mila i szybka obsluga Towar nie uszkodzony wszystko w 100 pr jak w opisie POLECAM 100 procent.
4 / 5
2019-08-23 20:51:51
Stefan
Swietny sklep obsluga bez zarzutu
5 / 5
2019-08-10 07:57:26
Marlena
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-07-31 09:29:03
Fryderyk
Dostałem co chciałem, zero problemów więc nie mam żadnych zastrzeżeń.
3 / 5
2019-07-15 12:28:00
Jakub
Zamówiony fotelik otrzymałem jednak przyszedł uszkodzony, ISOFIX nie blokował się z jednej strony. Ogólnie realizacja zamówienia i zwrot oceniam bardzo dobrze, tylko towar przyszedł uszkodzony, na przyszłość można sprawdzać co się wysyła.
3 / 5
2019-07-11 15:19:06
Stefania
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Towar który otrzymałam niestety do końca nie spełnił moich oczekiwań. Zamówiłam łóżeczko turystyczne gdzie producent deklarował że w komplecie jest materac niestety to co otrzymałam nie mogę nazwać materacem a podłożem składanym z desek z zamocowanym 1 cm materacem. Niestety muszę dokupić materac ponieważ nie wyobrażam sobie aby moje 2 miesięczne dziecko spało na czymś takim. Inaczej wyglądałaby sprawa gdyby producent napisał że w zestawie znajduje się składane podłoże z 1 cm materacem a nie oszukiwać klienta. Niestety ale w takiej cenie ( 349 zł) powinien znajdować się lepszy materac. Wersję tanszą mozna kupic o wiele taniej plus dokupujac materac.Jestem mega zawiedziona
5 / 5
2019-06-26 12:01:39
Zygfryd
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-06-13 17:53:51
Gracjan
Rzetelna obsługa i profesjonalni konsultanci - polecam.
5 / 5
2019-06-10 18:05:06
Daniela
rzetelnie i szybko otrzymałam zamówiony towar jestem bardzo zadowolona
4 / 5
2019-06-10 17:50:17
Marek
Jestem zadowolona z zakupów. Szeroki asortyment, ceny atrakcyjne, dbałość o klienta. Jedyny minus jaki zaistniał to brudna wanienka, która była prezentem dla przyszłej mamy. Myślę, że powinna być we folii by przed wysyłką się nie zabrudziła.
5 / 5
2019-06-06 08:06:53
Joachim
Wszystko było tak jak należy, jestem zadowolony
3 / 5
2019-05-31 10:19:06
Anita
Jestem rozczarowana. Zamówienia (wanienka i fotelik były bardzo brydne, z naklejkami ceny na samych widocznych miejscach, które zostawili ślady, wanienka nie miała termometr, chociaż według opisu miałbyś być. Jedyny plus-szybka dostawa
4 / 5
2019-05-23 18:24:40
Gerard
Bez problemów, ale i bez szału.
5 / 5
2019-05-22 11:56:17
Matylda
Bardzo zadowolona. Szybka dostawa,bez problemu, oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2019-05-08 17:47:17
Wiesława
Wysyłka szybka, towar bardzo dobrze zapakowany. Szedł około tygodnia, ale w momencie zamówienia był długi weekend, dni wolne od pracy. Od dnia otrzymania meila o wysyłce w piątek, we wtorek przed południem paczka była u mnie.
1 / 5
2019-04-24 10:04:42
Karol
Na ten moment kontakt telefoniczny zerowy, e-mailem nie konkretny , poczekam pół dnia jeśli nic się nie zmieni w sprawie mojego zamówienia zmieniam sklep na inny.
5 / 5
2019-04-18 19:54:12
Klemens
Możliwość negocjacji ceny, wysoka kultura osobista konsultantów, szyba przesyłka. Polecam :)
5 / 5
2019-04-15 21:29:56
Fryderyk
Konkurencyjne ceny, produkty wysokiej jakości i ekspresowa dostawa.
5 / 5
2019-04-13 09:09:24
Violetta
Bardzo gorąco polecam, szybka realizacja zamówienia, bardzo dokładne informacje o statusie zamówienia jak i wysyłce. Polecam i pozdrawiam.
1 / 5
2019-04-11 20:47:45
Arnold
Ten sklep to żart, jest napisane ze dostawa za 3 dni a ja czekam ponad dwa tygodnie na coś za co już zapłaciłam!!! Kontakt ze sklepem zerowy!!!!
5 / 5
2019-04-09 22:50:42
Apolonia
Profesjonalne podejście do klienta! Polecam każdemu.
5 / 5
2019-04-09 14:01:59
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem. Konsultantka świetnie mi doradziła, rzeczowo i wyczerpująco odpowiadała na moje pytania. Dostałam dodatkowy rabat. Przesyłka doszła ekspresowo. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-03-11 16:21:28
Olaf
Polecam, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-02-25 10:10:14
Longin
Super szybka wysyłka i bezproblemowo
3 / 5
2019-02-21 12:58:44
Mariola
Ze względu na brak towaru w magazynie zrezygnowałam z zakupów. Wszystko pomyślnie choć kontakt utrudniony. Dodzwonić się nie można, na maila czeka się wieczność a na zwrot pieniędzy jeszcze dłużej.
1 / 5
2019-02-12 23:28:33
Regina
na oczekiwanie tak długie o paczki dalej nie ma to kaszana
1 / 5
2019-02-06 14:34:33
Klementyna
Nie polecam sklepu ponieważ sprzedaje towar, który nie jest dostępny i nawet nie informuje o zaistniałym problemie tylko trzeba pół dnia wydzwaniać żeby czegoś się dowiedzieć.
5 / 5
2019-01-30 12:19:49
Kornel
błyskawiczna dostawa, dobrze zapakowany towar zgodny z opisem, duży asortyment, jestem bardzo zadowolony
2 / 5
2019-01-29 22:05:27
Regina
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-01-28 11:19:35
Bogna
Należy zwrócić uwagę jak jest z dostępnością i czasem oczekiwania na stronie. Ja ponad to zadzownilam i potwierdzono mi to samo telefonicznie. Po niespełna 48h miałam już dostarczony towar zgodny z opisem :)
2 / 5
2019-01-22 14:46:29
Magda
Sklep nie posiadał na stanie zamówionego towaru. Jedyny plus to szybki zwrot środków na konto
5 / 5
2019-01-18 17:14:53
Tomasz
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w jak najlepszym porządku.
1 / 5
2019-01-11 16:18:41
Aniela
Sklep ma wystawione których fizycznie nie posiada na magazynie.
1 / 5
2019-01-08 08:41:58
Otylia
po czterech dniach od zamowienia i zapłacenia za towar zadnej informacji o wysylce. Dzownie do sklepu P ani odpowiada że musi sprawdzić kiedy wysyłka i że oddzwoni. po kilku godzinach zero odzewu wiec sama dzwonie. Pani mowi ze magazyn przyslal jej maila ze nie maja towaru na stanie i ze nie zrealizuja wysylki ale oferuja mi 7%rabtau na inny zakup (fotelik samoachodowy) na moje pytanie czy to nie ja powinnam dostac takiego maila a nie ona nie dostałam odpwoiedzi. poprosilam o zwrot pieniedzy, podobno dzis ma byc zrobiony przelew aczkolwiek zadnej informacju jeszcze nie otrzymalam. NIE POLECAM
4 / 5
2019-01-05 02:29:36
Emanuela
Zakupy w tym sklepie mogą robić osoby chcące długo czekać na wysyłkę towaru.
3 / 5
2018-12-31 12:34:08
Mariusz
Dobry kontakt, ale brak istotnych informacji, co do terminu realizacji zamówienia. Jeżeli sklep na swojej stronie oferuje jakiś towar, przyjmuje zapłatę, a później nie informuje klienta, że nie posiada go na stanie i musi go dopiero zamówić, przez co termin realizacji zamówienia wydłuż się nie wiadomo do jakiego czasu( zamówiłem towar 9.12.2018 , a do 18.12.2018 r. nie został jeszcze wysłany i nie było żadnego mailla z tą informacją) to uważam że coś jest nie tak w organizacji sklepu. Dlatego zrezygnowałem z zamówienia. W przypadku towarów, które w momencie składania zamówienia sklep posiadał , wszystko ok.
5 / 5
2018-12-28 12:29:44
Jonatan
Zamówienia nie otrzymałem z powodu problemu w technicznych na stronie ale nie było problemu ze zwrotem pieniędzy i dodatkowo otrzymałem darmowy upominek.
1 / 5
2018-12-26 20:27:18
Norbert
Zakup przez Shumee.pl w tym jak i innych sklepach to koszmar. Brak jakichkolwiek informacji o statusie zamówienia, brak odpowiedzi na maile i co najważniejsze brak zamówionego towaru.
5 / 5
2018-12-19 12:05:54
Michał
Jestem zadowolona bez zarzutów.
5 / 5
2018-12-17 20:17:30
Inga
bardzo fajny sklep, duży wybór i super ceny
1 / 5
2018-12-13 10:57:31
Beata
Czekam już tyle czasu ze strach się bać !!
5 / 5
2018-12-05 22:15:49
Bartosz
Świetnie super kontakt, szybka wysylka
5 / 5
2018-12-05 17:15:48
Krystyna
Sklep super ostatecznie kupiłam spacerówkę za radą doradcy i jestem mega zadowolona. Duży asortyment i super ceny obsługa na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze tu wrócę :)
5 / 5
2018-12-05 16:17:21
Kaja
Polecam zdecydowanie jednak oczekiwanie to juz po stronie przewoznika bylo dosyc czasochlonne bo czekalam 10 dni z weekendami. ale jest doczekalam sie super dziekujemy.
5 / 5
2018-12-05 14:19:01
Tamara
Jestem zadowolona miła i bardzo pomocna obsluga produkt wysokiej jakości dobrze zapakowany
2 / 5
2018-12-05 13:43:04
Iwona
Na etapie sprzedaży wszystko super - duże zaangażowanie pracowników, miła obsługa. Obsługa posprzedażowa - dramat. Zero kontaktu, brak odpowiedzi na maile, na fb i na wiadomości na stronie + nikt nie odbiera telefonów. Udało mi się dodzwonić po 32 próbach przez kilka dni. Właściwie już myślałam, że mnie okradziono na ponad 1,5 tysiąca, bo ani towaru, ani kontaktu przez 1,5 tygodnia. W końcu dzisiaj zakupy dotarły. Jeszcze nie rozpakowałam, więc nie wiem, jak jakość. W przyszłości wolałabym zapłacić parę złotych więcej, ale wiedzieć, co się dzieje z moim zamówieniem. Nie wrócę do tego sklepu na pewno.
5 / 5
2018-12-05 11:52:02
Inga
Wszystko w jak najlepszym pozadku. Zadnych zastrzezen.
2 / 5
2018-12-03 14:00:54
Marlena
Brak zamówienia - ststus zamówienia od tygodnia bez zmian, brak odpowiedzi na maila...
5 / 5
2018-11-28 16:02:12
Emilia
.Zdecydowanie polecam, dostawa z dnia na dzień.
4 / 5
2018-11-28 12:06:52
Genowefa
To już mój drugi zakup w babyland.pl Bardzo polecam, wszystko sprawnie i szybko.
4 / 5
2018-10-30 11:11:07
Jan
Dostałem inny fotelik niż zamówiłem (nowszy model) Chciałem ten starszy bo ma inne funkcje (wygląd taki sam). Byłbym bardziej zadowolony gdybym dostał dokładnie to co zamówiłem.
2 / 5
2018-10-24 06:53:58
Aniela
Wszystko Ok gdyby nie to ze zamawiałam smoczki w innym wzorze
1 / 5
2018-10-15 15:52:31
Paweł
oczekiwania nie zostały spełnione
5 / 5
2018-10-13 13:31:13
Bolesław
Bezproblemowe zzakupy, polecam sklep
5 / 5
2018-10-11 00:53:07
Daniel
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-10-04 14:26:09
Szczepan
Cały proces zamówienia i zakupu przebiegł bez najmniejszych problemów. Wszystko załatwione przez internet, nie było konieczności kontaktu telefonicznego lub mailowego z firmą. Zamówiony fotelik samochodowy dotarł szybko, był dobrze zapakowany. Jak najbardziej polecam i prawdopodobnie w przyszłości, po urodzeniu dziecka, będę dokonywała w tym sklepie kolejnych zakupów.
5 / 5
2018-10-03 11:49:33
Wioletta
Materac idealnie zapakowany, opisany " Nie rzucać " wszytko profesjonalnie skompletowane . Jesteśmy bardzo zadowoleni.
4 / 5
2018-09-27 00:09:18
Jadwiga
Polecam ale butelki dostałam w innym kolorze ...
2 / 5
2018-09-20 13:56:25
Adrian
Niestety kontakt słaby, odpowiedzi na maile po kilku dniach
5 / 5
2018-09-14 09:01:20
Celestyn
Doskonały sklep, artykuły zakupione najwyższej jakości, zakupy w sklepie sama przyjemność. POLECAM
5 / 5
2018-09-12 16:33:37
Antonina
ok. konsultantka na czacie bardzo miła, szybka odpowiedż
5 / 5
2018-09-05 23:06:55
Danuta
Zanim złożyłam zamówienie telefonicznie uzyskałam odpowiedzi na wszelkie nurtujące mnie wątpliwości. Pracownicy bardzo mili, posiadają pełną wiedzę na temat produktów które oferują klientowi. W ciągu 3 dni moje zamówienie zostało zrealizowane. POLECAM
5 / 5
2018-08-31 09:29:31
Liliana
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar i obsługa spełniły moje oczekiwania.
3 / 5
2018-08-22 16:36:31
Liza
Jeśli chodzi o chat to brak odpowiedzi do dziś. Poza tym obsługa mailowa nie za miła a wręcz przeciewnie. Robiąc zakupy za ok.1.000 zł oczekuje się lepszej obsługi
5 / 5
2018-08-14 22:33:34
Michalina
Bardzo dobry kontakt, szybka wysylka.
1 / 5
2018-08-11 16:42:38
Roma
Wózek, który zamówiłam nie był obecny na stanie w sklepie. Nikt ze sklepu nie poinformował mnie o tym. Dopiero po tygodniu oczekiwania na wózek, gdy zadzwoniłam sama pytajac o stan zamówienia poinformowano mnie o tej informacji.
2 / 5
2018-08-10 09:41:31
Diana
Dostałam przedmiot uszkodzony popisany, poprosiłam o wymianę gdyz przewijak miał być wyciągnięty z oryginalnej foli za kilka miesięcy ,a w tej sytuacji muszę wyciągnąć go wcześniej a sklep nie odpowiedział na moja prośbę ile można czekać na decyzję czy zostałam olana. Po to kupiłam nowy produkt żeby teraz nie martwić się czyszczeniem i tym żeby się nie ubrudzil podczas remontu i przeprowadzki ...
5 / 5
2018-08-06 14:57:14
Ernest
Fotelik spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi, bezpośredniego kontaktu oraz z możliwości dokonania zmian w zamówieniu.
5 / 5
2018-08-01 13:17:37
Renia
Duży wybór produktów dla niemowlaków i dzieci. Sprawna wysyłka i kompetentna obsługa.
3 / 5
2018-07-25 11:23:08
Dariusz
Jeszcze nie otrzymałem fotelika zamówionego 20.07.2018.
5 / 5
2018-07-25 06:56:45
Kamil
Zakup przebiegł jak należy. Sklep godny polecenia
5 / 5
2018-07-20 08:30:41
Konstanty
bardzo dobry kontakt porada ze strony sklepu, można negocjować ceny towar jakościowo 1 klasa
5 / 5
2018-07-19 12:39:13
Greta
Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości obsługi. W sklepie babyland zamawiałam już 2 razy. Pierwsze zamówienie to wózek, bardzo dobrze zapakowany, wszystko dokładnie zabezpieczone no i wysyłka ekspresowa 🙂 Drugie zamówienie to wanienka że stelażem i materac do łóżeczka. I znowu bez żadnych problemów. Towar zgodny za zdjęciami i opisem. Bardzo polecam zakupy na babyland.pl. 🙂
5 / 5
2018-07-18 12:10:28
Tomasz
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dobre ceny. Duzy wybór.
5 / 5
2018-07-18 11:11:12
Joachim
Dobry sklep, szybko, dobre ceny. Gorąco polecam :)
5 / 5
2018-07-17 15:57:24
Anastazja
Towar został wysłany szybko, wszystko się zgadza, jestem bardzo zadowolona 😊
4 / 5
2018-07-17 10:26:17
Violetta
Szybko, sprawnie wysłane i dostarczone bez uszkodzeń, tanio
1 / 5
2018-07-12 14:47:15
Michalina
Czekałam na zamówienie 3 tygodnie po czym znów poinformowano mnie że trzeba czekać 2 następne. ZDECYDOWANIE ZA DŁUGO
5 / 5
2018-07-12 12:16:47
Gracjan
Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam!
5 / 5
2018-07-11 12:37:21
Gerard
dobry kontakt, wszystko w porządku
3 / 5
2018-07-10 17:56:09
Helena
Odpowiedź na czacie trwała bardzo długo. Otrzymałam odpowiedź o konkretnym produkcie, że oczekują na dostawę i polecono mi złożyć zamówienie, jednak na 2 dzień okazało się że produktu nie ma i nie będzie.
5 / 5
2018-07-05 15:49:49
Błażej
Sklep godny polecenia, rzetelny!
5 / 5
2018-06-27 11:49:10
Mateusz
Jeżeli łóżeczko się nie rozpadnie a materacyk spełni moje oczekiwania to wszystko będzie ok. A tak w ogóle to wszystko zostało załatwione bardzo sprawnie. Mogę polecić babyland.pl młodym mamą jako że ja już jestem babcią. pozdrawiam
1 / 5
2018-06-20 13:45:56
Maria
Zamówienie zostało przyjęte mimo że w magazynie nie było towaru. Gdy przelew został odrzucony nie otrzymałam żadnej wiadomości że zamówienie nie może być zrealizowane.
5 / 5
2018-06-15 09:54:58
Ernest
Bardzo pomocny asystent zakupów! Polecam śledzić promocje.
4 / 5
2018-06-11 12:02:22
Miłosz
Jedynym zastrzeżeniem jakie mam, był błędny nr katalogowy na stronie internetowej, przez który zamówiłem omyłkowo niewłaściwy towar. Tutaj z pomocą przyszła Pani Marta, która ekspresowo zajęła się zwrotem towaru i wyjaśnieniem całej kwestii. Wielkie uznanie dla Pani, gdyż rzadko spotyka się tak zaangażowane osoby. Miło, przyjemnie, bez stresu.
5 / 5
2018-06-07 10:04:37
Bożena
Warto pytać o rabat. Dostałam 3%. Polecam
1 / 5
2018-05-29 20:07:26
Marcin
Niema komunikacji z klientem, jestem rozczarowana obsluga.
2 / 5
2018-05-22 19:46:10
Otylia
towar wporzadku, slaba informacja na temat dostawy ktora nieprzyszla na czas
1 / 5
2018-05-16 15:48:18
Irma
To co wyrabia ten sklep tuszujac swoja nieudolnosc w realizacji zamowienia przechodzi ludzkie pojecie. Zero kontaktu z klientem a jesli juz to podawanie nieprawdziwych terminow dostawy. Zrzucanie winy na dostawcow i ciagle przepraszanie. Tylko to potrafia. Ja czekam na swoj towar juz trzeci tydzien i nie wiem jak dlugo jeszcze beda mnie zbywac. Jedynie pobieranie platnosci wychodzi im eksperesowo. CHCESZ SIE DAC WYKIWAC KUPUJ W BABYLAND.PL
5 / 5
2018-05-16 12:25:10
Sergiusz
Wszystko OK, sprawna obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2018-05-14 11:51:30
Szymon
Jestem zadowolona z zakupu, towar przyszedł szybko, zamówienie się zgadzało. Polecam.
5 / 5
2018-05-13 23:08:56
Bernard
Bardzo dobry kontakt, szybkie i konkretne odpowiedzi, dużo wyrozumiałości dla "marudzących" klientów. Polecam.
1 / 5
2018-05-09 14:28:20
Gabriela
Nie polecam najpierw czekałam bo nie było towaru później niby był ale paczka i tak przyszła bez niego i kilku innych pozycji a teraz jak chce odzyskać pieniądze to zero kontaktu.
5 / 5
2018-04-20 16:50:40
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam

Rzetelne opinie o BABYLAND.pl