Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BABYPOL

BABYPOL Opinie 4.8 (183)

Sikorskiego 3b
83-000
Pruszcz Gdański
( brak )
opinie BABYPOL
4.8
183
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-03-25 16:00:43
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 15:48:21
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie, jak i kontaktu. Przesyłka błyskawiczna!
5 / 5
2015-01-19 15:01:24
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 12:04:28
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 16:59:55
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 11:04:59
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 12:24:44
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 10:17:48
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 12:13:44
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 10:04:17
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 18:37:01
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 12:46:07
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-12 08:58:55
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem
5 / 5
2014-06-18 16:57:14
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 09:46:49
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 09:46:09
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 18:18:24
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 17:27:10
Malina
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Łatwy kontakt, miła obsługa, wszystko sprawnie. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2014-05-22 20:55:23
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-22 08:57:19
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 11:23:40
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 12:19:29
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 10:49:56
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-05 12:44:14
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 16:32:57
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 12:25:32
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-03-25 09:24:21
Iwona
Bardzo dobry asortyment, ceny konkurencyjne. Sposób zamawiania przez internet - super! Czas oczekiwania bardzo długi! Ponad 7 dni, za każdym razem! Warto robić tam zakupy, sklep polecam. Jednak jeżeli potrzebujecie artykułu "na jutro" to lepiej zakupić osobiście gdzieś indziej.
4 / 5
2014-03-13 11:01:58
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-25 11:04:11
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 20:33:01
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-24 09:37:04
Celina
W sklepie nie było towarów, które zamówiłam. Obsługa proponowała mi zamienniki, ale nie wszystkie mnie satysfakcjonowały. Ocena negatywna, bo uważam, że nie powinno być na stronie produktów, których nie można rzeczywiście kupić. Dodaj jednak, że taka sytuacja zdarzyła się pierwszy raz - wcześniej kupowałam w tym sklepie i wszystko było ok.
2 / 5
2014-02-24 09:23:12
Brygida
Ceny przystępne i bardzo konkurencyjne. Asortyment różnorodny. Niestety największy minus to termin realizacji zamówień. Mimo, że odbieram zamówienia osobiście to czas skompletowania 5 produktów trwa już tydzień i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. To są moje trzecie i chyba już ostatnie zakupy. Polecam tylko wytrwałym albo dla osób które mogą czekać długo na zamówiony towar.
5 / 5
2014-02-03 09:55:31
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 12:22:25
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 12:08:15
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 09:48:52
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 13:59:15
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-30 11:22:44
Izolda
Nie miałam żadnych problemów z zakupionym towarem ani też z dostawą przed samymi świętami.
5 / 5
2013-12-29 21:49:40
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 09:43:18
Liliana
Transakcja przebiegła szybko i pomyslnie . Polecam.
5 / 5
2013-12-21 11:26:30
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 14:20:38
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 09:43:04
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 20:32:22
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 15:53:23
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 11:06:34
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 01:05:41
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 09:48:45
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 20:08:51
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-12 18:19:07
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie.
3 / 5
2013-12-10 19:17:37
Jolanta
Polecam ale osobom cierpliwym. Dwa razy zamawiałam towar, na który musiałam czekać i dwa razy termin był znacznie dłuższy niż zapewniano mnie przy zakupie.
5 / 5
2013-12-08 11:32:54
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-06 10:13:52
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-12-04 00:38:20
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry - w paczce znalazł się inny niż zamówiony przedmiot. Po kontakcie telefonicznym, następnego dnia został dosłany prawidłowy towar.
3 / 5
2013-12-02 20:25:58
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie jeśli liczyć że towar dotarł do kupującego ale nic po za tym mała operatywność sklepu po stwierdzeniu że nie ma wybranego koloru kupujący musi się dopytywać co z jego zamówieniem i dopiero w tedy się dowiaduje że nie wysłano bo takiego koloru nie ma jaki był w ofercie
5 / 5
2013-11-28 17:01:23
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-25 15:46:29
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 15:35:43
Maksymilian
Produkt wysokiej jakości w atrakcyjnej cenie. Polecam.
5 / 5
2013-11-17 16:32:40
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 20:55:49
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 20:50:19
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 10:45:24
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 11:22:32
Sandra
Kupowałam w tym sklepie drugi raz (wcześniej na allegro - rodzyneczki, teraz w sklepie babypol). Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, cen! oraz kontaktu ze sklepem. Polecam serdeczenie! :)
5 / 5
2013-11-07 11:41:30
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:45:25
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 00:26:24
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 14:48:30
Apoloniusz
Produkty zgodne z opisem, sprawny kontakt. Ogólnie jeden wielki pozytyw. Polecam bardzo.
4 / 5
2013-10-28 11:13:37
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 20:25:33
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 16:28:48
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 15:02:02
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z przedstawiającymi go zdjęciami i opisami.
5 / 5
2013-10-23 12:04:37
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 13:16:30
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 13:18:35
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 12:32:06
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 15:08:33
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 08:06:43
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 18:28:08
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 15:01:43
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-07 23:22:35
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-05 21:47:53
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. krzesełko jak w opisie, tylko ostatnio miałam problem z umyciem go, jak sie pobrudziła ceratka od obiadku, troche sie naszorowałam ale tak to ok.
5 / 5
2013-09-04 10:08:37
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 12:00:09
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 09:55:55
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-01 09:30:03
Łucjan
Znaczenie przekroczony termin dostawy. Brak możliwości kontaktu ale towar dostarczono w dobrym stanie. Polecam dla cierpliwych.
5 / 5
2013-08-30 13:46:44
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo
5 / 5
2013-08-30 10:21:15
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 18:46:06
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko, obsługa ok, ale popracował bym nad stroną internetową bo nie do końca wiadomo co jest dostępne a co nie (jakie wzory i kolory produktów).
5 / 5
2013-08-29 12:15:11
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 11:38:40
Konstanty
Wysoka jakość obsługi. Pełen profesjonalizm i pomoc. Duży wybór asortymentu. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2013-08-28 19:36:38
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 10:21:09
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-27 11:02:33
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 10:38:49
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 11:31:50
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 09:36:38
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 19:09:12
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 11:06:22
Lucjan
Mimo braku transakcji, kontakt był bardzo sprawny. POLECAM!!
5 / 5
2013-08-16 13:29:52
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 11:53:48
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-14 11:52:52
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Rozmiar zamówionego towaru był niedostępny o czym zostałam poinformowana telefonicznie 2 dni po złożeniu zamówienia z zapytaniem czy może być inny czy chce zwrotu gotówki. Natomiast sama przesyłka doszła błyskawicznie.
5 / 5
2013-08-13 12:45:29
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 14:15:06
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 18:51:57
Cecylia
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-08 12:05:35
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-08 11:49:49
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie, tylko było napisane, ze wysylka w ciagu 24h, mi po 2 dniach zmienil sie status na przyjete zamowienie i dopiero potem wysylka wyslana. doszla po 7 dniach, a wplaty dokonalam od razu przelewem internetowym.
5 / 5
2013-08-07 11:50:03
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 22:47:04
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-01 16:36:38
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-27 13:49:43
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 17:25:06
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 06:47:55
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-24 20:10:57
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam.
4 / 5
2013-07-24 19:51:31
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-23 13:20:17
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie - jeśli się poprosi, wyślą towar szybciej i lepszej jakości. Polecam sklep Babypol i markę Carter's dla dzieci!
4 / 5
2013-07-17 13:43:59
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-16 14:47:29
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-16 10:20:27
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny bardzo przystępne i niższe niż w innych sklepach. Polecam.
4 / 5
2013-07-11 11:43:06
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-09 16:55:42
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-30 10:36:09
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 08:09:32
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-25 22:50:21
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam szczerze. Jakosc ubranek bardzo dobra. kontakt ze sprzedaj'acym ròwniez na poziomie bardzo dobrym. Jeszcze raz polecam:-)
4 / 5
2013-06-21 21:42:39
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 09:35:31
Witold
Sklep rewelacja. Duży asortyment i przystępne ceny.
5 / 5
2013-06-14 10:41:01
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 08:47:57
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 13:15:38
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-07 17:04:04
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-07 10:36:23
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 21:19:56
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-22 09:30:00
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep polecam z czystym sumieniem :)
5 / 5
2013-05-15 13:00:35
Daria
Jeszcze nigdy nie miałam problemu, kupuję w Babypolu i internetowo i stacjonarnie. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2013-05-15 11:38:36
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry sklep. Bez problemu można znaleźć towar, króty się szuka. Polecam
5 / 5
2013-05-15 09:53:36
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-14 09:51:16
Krystyna
Zawsze odbieram towar osobiście, trochę szkoda, ze nie wszystko mają na miejscu i czasem trzeba czekać na sprowadzenie konkretnych rzeczy. Mają fajny zwyczaj dzwonienia na telefon, kiedy zamówienie jest do odbioru - nie zawsze człowiek sprawdza regularnie maila. Było by wygodniej, gdyby za zamówienia można było płacić też kartą - kupując coś w sklepie nie ma z tym kłopotu, odbierając zamówienie trzeba płacić gotówką - przynajmniej tak jest napisane na stronie, nie próbowałam płacić kartą za zamówienie. Ogólnie polecam sklep, ceny nie są zawyżone, obsługa jest zawsze miła i pomocna, na realizację zamówienia nie czeka się tygodniami. Ja jestem zadowolona.
5 / 5
2013-05-10 22:04:50
Wiesław
Transakcja odbyła sie bardzo pomyślnie bardzo polecam
4 / 5
2013-05-09 19:03:01
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 10:39:01
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 22:19:42
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-25 10:22:53
Sławomira
Dość długi czas realizacji zamówienia (9dni) pomimo tego,ze przy wszystkich produktach widniała informacja - dostawa w 24 godziny. Konkurencyjne ceny wielu produktów. Generalnie polecam.
4 / 5
2013-04-23 10:44:39
Dorota
Pomimo zmiany towaru.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 10:01:14
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam !!!
5 / 5
2013-04-16 09:44:52
Kamil
Ten sklep poleciła mi koleżanka i ja również jestem zadowolona. Podoba mi się że mogła wiele różnych rzeczy kupić w jednym miejscu i za rozsądną cenę. Paczkę dostaczono mi do domu i jestem zadowolona. Przy kolejnych większych zakupach napewno tam wrócę, polecam ten sklep znajomym za szybkość i profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2013-04-16 09:43:34
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-04-14 17:21:35
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-14 11:00:15
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-13 22:07:54
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 10:06:21
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 12:28:03
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 09:39:30
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-31 22:30:35
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-27 07:38:34
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 22:40:06
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 07:42:14
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 11:49:14
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-24 07:02:36
Oleg
Towar wysokiej jakości, przesympatyczna obsługa. Polecam
5 / 5
2013-03-21 08:54:05
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 12:53:51
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. W przypadku braku zamawianego asortymentu kontaktują się i proponują podobne towary, za co duży "+". Jestem zadowolony z zakupów. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 08:03:34
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 06:51:07
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 08:22:20
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-15 05:58:44
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 18:56:23
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 10:07:24
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-03 14:52:37
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-31 23:02:39
Anita
Z czystym sumieniem polecam. Łatwy kontakt, przyjemna obsługa, ogromny wybór asortymentu, przejrzystość strony sklepu i atrakcyjne ceny!
5 / 5
2013-01-29 13:02:18
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 18:25:51
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 18:50:14
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-10 18:39:26
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 20:44:01
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 13:34:08
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie.Moja mała siostrzenica była równie zadowolona z produktu jak ja:) POLECAM!
3 / 5
2012-12-08 15:47:02
Róża
Wszystko było by ok, gdyby nie zapomniano powiadomić mnie o tym, że towar można już odebrać.Sama musiałam dzwonić i się dowiadywać co z moim zamówieniem. Tym samym wydłużył się czas oczekiwania:(
5 / 5
2012-11-15 13:33:21
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-15 12:34:09
Rozalia
Świetne produkty. konkurencyjne ceny, super promocje:) Transakcja zawsze przebiegła pomyślnie. Polecam serdecznie.
4 / 5
2012-11-11 17:30:24
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-11 12:18:31
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 18:03:01
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Już do Was wróciłam :D
5 / 5
2012-11-09 09:27:20
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dostarczony towar zawsze zgodny z zamówieniem. Szybko i tanio. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 08:35:46
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-08 21:52:56
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-03 18:25:20
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BABYPOL