Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję www.babyshoper.pl

Www.babyshoper.pl Opinie 2.9 (111)

Ul. Struga 11/1.1A
70-784
Szczecin
91 882 99 90
brak obrazu
2.9
111
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2017-10-07 22:24:43
Dawid
Beznadziejny sklep. Brak możliwości kontaktu z właścicielem sklepu. Nie polecam nikomu.
3 / 5
2017-08-06 18:46:34
Dawid
Niedoinformowani sprzedawcy wprowadzający w błąd brak odpowiedzi na meile w ogóle to jestem zadowolony że dostałem towar choć po ponad 2 tygodniach że nie straciłem pieniędzy
1 / 5
2017-07-01 15:36:39
Konstancja
Sklep nie umieścił informacji o braku dostepnosci produktu na stronie, po sprzedaży przez kilka dni nie otrzymałam żadnej informacji o statusie zamówienia. Po kolejnym tygodniu otrzymałam automatyczny email o anulowaniu zamówienia bez żadnego komentarza ze sklepu. Nie wiem czy gdybym nie odpisała na ta wiadomość z prośbą o zwrot pieniędzy i jakiś komentarz to czy sklep w ogóle zareagowałby na czas. Kwota została zwrócona w ciągu 2 dni od mojej wiadomości. Sam interfejs sklepu jest średni jeśli chodzi o nawigację i wizualizacje produktów.
4 / 5
2017-06-26 11:36:23
Eugenia
Dobrze - taką oceniam ten sklep, jeszcze nigdy tak długo nie czekałam na paczkę, Fotelik w 100% zgody z opisem. Kontakt bardzo ograniczony ale był.
1 / 5
2017-06-14 09:08:54
Łucjan
UWAGA, UWAGA Sklep działa bardzo źle. Moja sprawa trafiła nawet na POLICJE (zawiadomienie o oszustwie). Z pracownikami nie ma żadnego kontaktu. Pieniądze przesłane a towaru nie ma. Nie ma żadnej informacji, nie odbierają telefonu ignorują klienta. Po ok miesiącu proszenia się (mailowo, przez facebook (bo tel. nie odbierali)) zgłosiłem na policje oszustwo...dopiero po tym odesłali pieniądze bez żadnej informacji co się stało ani dlaczego zamówienie nie zostało zrealizowane.
1 / 5
2017-06-13 15:30:36
Marzena
Proszę uważać na ten sklep. Zamówienie zostało dostarczone we wrześniu 2017r, po tygodniu towar odesłany celem reklamacji i od września do dnia dzisiejszego tj. 13 czerwca 2017r. nie można wyegzekwować nowego towaru lub zwrotu gotówki. Nikt nie odbiera telefonów. Jesteśmy zmuszeni wystąpić na drogę sądową.
1 / 5
2017-06-12 13:09:13
Karol
Do chwili obecnej zamówienie nie zostało zrealizowane. Nigdy więcej na tym portalu niczego nie zamówię!
1 / 5
2017-06-12 04:14:29
Karol
Fatalnie... choć tak się nie zapowiadało... zapłaciłam 15.05. Rowerek przyszedł paczką 17.05. ale niekompletny. Kilka razy kontaktowałam się z magazynem czy działem reklamacji. I od prawie miesiąca czekam na dosłanie rury do rowerka. Telefonów nikt nie odbiera, A obsługa sklepu tylko obiecuje... wstyd!!!
1 / 5
2017-06-02 15:11:12
Patryk
Ten sklep to dramat, nie odpowiadają na maile , nie odbierają telefonów brak informacji na temat statusu zamówienia. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!
1 / 5
2017-06-02 11:37:56
Róża
miesiąc czekam już ponad nawet na samochód który oddałam do naprawy inormacji żadnych się nie mogę doprosić totalna ignorancja nic więcej tu nie kupię. CZy ktoś odzyskał swoją własność ? bo nie wiem czy czekać jeszcze czy zgłosić się do rzecznika praw konsumenta odrazu bo nie pozwolę się tak traktować
1 / 5
2017-06-02 08:51:32
Liwia
Do d.....py. Trzeci tydzień czekam na zamówiony produkt. Pewnie się nie doczekam. Uprzejma Pani w sklepie w sklepie stacjonarnym wciska mi makaron na uszy że kurierzy się opóźniają. Bezpośrednio z Chin szybciej by przesyłka dotarła. Nie polecam a nawet odradzam.
1 / 5
2017-05-17 22:53:14
Zbyszko
Nie polecam. Jestem bardzo rozczarowana. Na stronie informacja że wysyłka w 48h po otrzymaniu pieniędzy. Płacę o 12 w środę a przesyłka jest nadana we wtorek następnego tygodnia. Jak długo może iść paczka ze Szczecina do Szczecina? Jak widać długo. Minął tydzień a ja nadal czekam...
1 / 5
2017-05-17 13:13:07
Ilona
Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za anulowane zamówienie do dnia dzisiejszego pomimo monitów. Nie polecam!
1 / 5
2017-05-15 12:14:58
Jarosław
realizacja do 48h, do tej pory nie mam, wlasnie mija 8 dzień. Pozdrawiam
5 / 5
2017-04-19 18:29:30
Maria
witam,jestem zadowolona z zamówienia,polecam sklep baby shoper teresa
2 / 5
2017-03-28 18:50:06
Liwia
Mam zamówiony samochód elektryczny. Jak do tej pory nie dotarła jeszcze przesyłka czekam i czekam aż może się doczekam z 48 godzin zrobił się tydzień za ten rabat co otrzymałam muszę pewnie sobie poczekać 😛 tłumacza się że kurier z magazynu jej nie zabrał no cóż na dobrą ocenę jednak nie zasługują
5 / 5
2017-03-28 12:42:01
Manuela
troche trzeba czekac pierwszy raz kupuje i jeszcze nie otrzymalam towaru
1 / 5
2017-03-09 14:02:02
Łucja
Po tygodniu oczekiwania na przesyłkę (7 lub 8 dni) skontaktowałam się tel. ze sklepem żeby dowiedzieć się co dzieje się z przesyłką. Pan poinformował mnie, że nie ma w tym momencie dostępu do komputera w związku z czym zadeklarował że oddzwoni. Nie oddzwonił. Dlatego po kilku godzinach ponownie skontaktowałam się ze sklepem. Otrzymałam informację, że moje zamówienia jeszcze oczekuje na realizację ponieważ produktu nie mają w magazynie i czekają na dostawę, która miała być tego samego dnia. Pan powiedział, że wyślą go tego samego dnia i produkt dotrze dnia kolejnego. Tego samego dnia zadzwoniłam żeby potwierdzić powyższe i dowiedziałam się że przesyłka dotrze jednak dopiero za 2 dni. W momencie dokonywania przeze mnie zamówienia była informacja, iż produkt jest dostępny. Nie dostałam żadnej informacji, że dostawa będzie aż tak opóźniona. Finalnie produkt dotarł po ponad 10 dniach.
4 / 5
2017-03-02 22:50:36
Irmina
polecam. towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-03-02 13:48:07
Benedykt
Kontakt bardzo dobry, miła i uorzejma obsługa.
3 / 5
2017-02-21 13:53:19
Celina
Paczka miała być na wczoraj a do tej jej nie otrzymałam
1 / 5
2017-01-24 22:04:03
Miłosz
przyszedł uszkodzony motorek ( pęknięty element) Pan udzielił informacji, żeby nie odsyłać motorka tylko producent wymieni uszkodzoną część po nowym roku ( proszę dać prezent...) Okazało się teraz , że nie uwzględniono reklamacji i proszą o dokupienie elementu a pan który załatwiał tą sprawę nie pamięta już dokładnie o co chodziła i się chce wykręcić
2 / 5
2017-01-22 13:05:32
Edward
Zabawka nie jest warta tej ceny, robot się zacina itd. porażka! szkoda pieniędzy i baterie miały być w zestawie a tu lipa.
5 / 5
2017-01-18 14:05:23
Sabina
Super sklep. Profesjonalne podejście do klienta i szybkie rozwiązanie problemu. Z pewnością to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2016-12-14 16:03:54
Urszula
nie mam nic do powiedzenia, ponieważ pierwszy raz korzystałam z zakupów w tym sklepie
2 / 5
2016-12-05 15:59:48
Józef
Otrzymałem towar niekompletny i pomylono dane do faktury. Złożyłem reklamację i nadal czekam.
5 / 5
2016-12-05 08:41:03
Aleksander
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam:)
1 / 5
2016-12-03 17:44:48
Sylwia
Nie dość, że wprowadzają w błąd. To teoretycznie na zwrot pieniędzy mają 14 dni a i tak się z tego nie wywiązują. Beznadzieja.
3 / 5
2016-11-25 20:52:57
Oksana
Zakupiłam wózek 4 baby rapid do którego miała być dołączona folia gratis, a dostałam sam wózek. Po wysłaniu do nich maila z informacją o brakującej folii obiecali że ją doślą, a jak do tej pory jej nie otrzymałam po mimo kolejnego maila z przypomnieniem. Jak można być tak niesłownym i nawet nie odpowiedzieć na kolejną wiadomość. To jest skandal. Tak nie powinno się traktować klientów
4 / 5
2016-11-25 19:31:31
Beata
Ogólnie wszystko w porządku poza tym że niestety na stanie nie było koloru który zamawiałam jednak po kontakcie sklepu ze mna uzgodniliśmy zmianę koloru
5 / 5
2016-11-19 06:14:50
Julianna
Świetna, rzetelna firma. Doskonały kontakt z klientem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!
1 / 5
2016-11-11 21:04:56
Ludmiła
Podejście do klienta porażka. Sprzedają to czego nie mają. Nie ma żadnego ,, PRZEPRASZAMY" tylko ,, może Pani wybrać sobie coś innego" Szkoda nerwów i czasu. Nie polecam!!!!
1 / 5
2016-11-10 16:52:44
Gabriel
zamówienie złożylem w sobotę a do dnia 10.11. czwartek nie otrzymałem towaru ani żadnej informacji o realizacji zamówienia jestem zawiedziony
1 / 5
2016-11-03 21:29:12
Oleg
nic nie wiedza co maja do sprzedania. pani w sluchawce nie moze nic sprawdzic, kaze zlozyc zamowienie, najlepiej przelewem, ja wole jednak gotowka przy odbiorze no i co dostaje w mailu za pare godzin, ze nie ma mojego towaru i anulowane zostalo moje zamowienie. Jak dla mnie nieodpowiedzialny sklep a wrecz naciagacze. Szczerze odradzam.
1 / 5
2016-10-25 13:38:43
Dymitr
19 PAŹDZIERNIKA przelałem pieniądze za klocki, tego samego dnia dostałem informację że zamówienie jest anulowane! Następnego dnia dostałem maila iż zwrot będzie po zaksięgowaniu kwoty - jestem przekonany że pieniądze znajdowały się na koncie 20tego najdalej 21go października! Jest 25ty a ja nadal nie mam zwrotu na swoim koncie.
1 / 5
2016-10-20 13:43:57
Bronisław
Pani an infolinii w zasadzie to nic nie wiedziała, twierdząc, że nikt jej informacji nie udziela. Dodzwonić się do nich to też jakaś pomyłka. Anulowano zamówienie z powodu braku towaru. Dziwne. Wchodząc na stronę ten produkt dalej tam był, po anulacji mojego zamówienia. Szczerze, nie polecam.
1 / 5
2016-10-19 20:22:56
Celina
Niepolecilabym nikomu znajomemu ponieważ są mało zorientowani ze stanem jaki znajduje się w magazynie. TRWAŁO TO DOBRY TYDZIEŃ.
2 / 5
2016-10-19 16:49:43
Ismena
Czekam na.wysyłkę 6 dni jest środa. Pisałam ze konieczne musze dostać do soboty i wyslalam ok6 mail. Na żaden nie otrzymałam odpowiedzi. Dzwoniąc na infolinie tylko tlaczemie ze nie ja to robię. Nikt nic mie wie a pieniądze o to nie małe przytulone. Masakra dzis juz 4 razy dzwonilam i nic.
3 / 5
2016-10-05 15:27:24
Zbyszko
Nie mieli koloru fotelika który zamówiłem. Zaproponowali inny - poprosiłem jednak o zwrot gotówki.
1 / 5
2016-10-03 07:56:57
Bolesław
Po rozmowie telefonicznej i złożeniu zamówienia sklep mailowo poinformował o braku towaru.
1 / 5
2016-09-28 13:35:28
Żaneta
Najpierw chca przelew a jak dojdzie to informuja mailem ze trzeba czekac na rezerwacje kontakt telefoniczny graniczy z cudem nie polecam
3 / 5
2016-09-16 23:21:11
Anna
traktorek otrzymałam lecz po złożeniu dziecko przejechało max 200metrow i sie popsół :(
2 / 5
2016-09-14 16:08:08
Kaja
Jak ktoś ma cierpliwość w czekaniu na towar który zamówił (ja czekałam ponad tydzień i jeszcze musiałam dzwonić jak nie do sklepu to do firmy kurierskiej i poszukiwać swojego zamowienia) to niech zamówi ale uprzedzam że z instrukcji montażu rowerka niedowiecie się nic bo jest tak nie wyraźne ze wstyd że w tych czasach coś takiego jest ale może obsługa sklepu zamiast siedząc i kawę pić stwozy Nowa własna instrukcję montażu to nic trudnego. A rowerek ładny może chrzesnicy się spodoba. Mi brakowalo srobek nie równo były wywiercone dziurki to oszczega trzeba mieć wiertarke . Jak bym mial kupowac jeszcze raz to bym nie kupila bo szukajac zdjec na internecie aby złożyć rowerek znalazłam tańszy ja dalam 430 zl a na innej stronie był za 349 .
2 / 5
2016-09-14 13:22:05
Kamila
Okazało się ze produkt który zamówiłam jest tylko wystawiony do kupienia a tak naprawde go nie ma...
3 / 5
2016-09-14 10:17:10
Irena
Napisali ze przesylke dostarczaja w ciagu 48 godzin 3i pol doby a paczki niemam a pieniadze przelalem na konto
1 / 5
2016-09-14 10:00:03
Maksym
sklep nie miał towaru na stanie dodatkowo został on wycofany z oferty więc zamówienie zostało skasowane. Nie było to jeszcze najgorsze ale minęły 3 tygodnie i jeszcze nie zwrócili pieniędzy na moje konto. nie polecam
2 / 5
2016-09-10 09:25:24
Eryk
Sprzedają towar którego nie mają na stanie i nie wiadomo kiedy będzie. Strata czasu na ten sklep
1 / 5
2016-09-09 21:12:33
Norbert
Nie polecam pod każdym względem
1 / 5
2016-09-01 09:44:43
Filip
Pierwszy raz miałem styczność z tak niekompetentnym sklepem, nigdy więcej! Po drugiej stronie słuchawki można odnieść wrażenie, że większość ludzi chyba nie wie co tam robi; zamówienie miało być wysłane w 48 godzin było zaś wysłane po 3 tygodniach(żadnego przepraszam). w ostatnim tygodniu, kiedy (już codziennie) dzwoniłem i pisałem e-maile wreszcie wózek został wysłany. Dodatkowo drogą e-mailową także nie można było uzyskać konkretnej odpowiedzi - a to był SERWIS, nikt nic nie wie. Szkoda czasu i nerwów na ten sklep.
1 / 5
2016-08-26 19:14:28
Zuzanna
Zakupiłam gokarta przelewając od razu pieniądze i to był błąd. Po tygodniu otrzymałam informację, że gokartów brak i anulowano zamówienie. I tu zaczęła się droga przez mękę, żeby odzyskać pieniądze, brak odpowiedzi na maile i telefony. Po przeszło miesiącu od dokonania wpłaty zwrócono mi pieniądze. Krótko mówiąc sprzedano mi gokarta, którego nie było na stanie, przez ponad miesiąc trzymano moje pieniądze - porażka i nauczka na przyszłość.
1 / 5
2016-08-25 09:35:14
Natasza
wybierając kuriera na przesyłkę czekałam ponad tydzień po kilkunastu telefonach.
1 / 5
2016-08-19 14:05:43
Izabela
zamówiłam łóżeczko ale nie było takiego koloru to zamówiłam inne ale przez dwa tygodnie nie przyszło więc zrezygnowałam z zamówienia
1 / 5
2016-08-18 09:55:27
Fryderyk
Tragedia, sklep sprzedaje artykuły których nie posiada na stanie magazynowym. Po informacji ze mam wybrać sobie inny fotelik dopiero po trzech dniach po mojej interwencji uslyszalem ze fotelik zostanie wyslany po weekendzie kolejne trzy dni czekania. Poprosiłem o anulowanie transakcji i tak po kilkunastu telefonach i kilku sms jak i meilach dostałem zwrot kasy na konto po trzech tygodniach. Także zdecydowanie odradzam lepiej omijac szerokim łukiem
2 / 5
2016-08-13 09:36:36
Oskar
Wystawiają towar którego fizycznie nie maja i nie sprawdzają na bierząco czy dany towar jest dostępny na hurtowni z której zamawiają.
1 / 5
2016-07-14 09:47:01
Herbert
Problemy z kontaktem. Długi czas oczekiwania. Brak zamówionego koloru mimo, ze w ofercie sklepu było, że jest dostępny. Zgodziłem się na inny kolor, pani z którą rozmawiałem obiecała gratis za utrudnienia, ale go nie otrzymałem.
3 / 5
2016-06-23 11:11:11
Marina
Zamówienie nie dotarło do mnie a już mam wiadomość aby ocenić swój zakup. Brak kontaktu ze sprzedającym, nie odbiera telefonów. Raz udało się skontaktować i powiedziano mi , że zamówienie właśnie jest w trakcie wydania i następnego dnia będzie u mnie ale niestety nie otrzymałam jeszcze przesyłki.
5 / 5
2016-06-06 13:54:13
Genowefa
Wszystko było ok ... polecam sklep w 100%
1 / 5
2016-06-01 14:25:40
Elwira
Do chwili obecnej caly czas czekam na klad dla synka- 24 godziny - czas dostawy dawno minal!!! W sklepie nikt nie jest w stanie powiedzieć, kiedy dostane klad, Nie polecam tego sklepu, szkoda nerwow !!!
1 / 5
2016-05-24 22:15:35
Wioletta
Beznadziejnie, o moim zamówieniu mosialam sie przypomnieć a potem okazało sie ze pani zapomniała bo było ostatnie na liście, bo końcówka serii... Beznadziejnie
5 / 5
2016-05-19 15:26:35
Jacek
Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, Pani miła i rzeczowa. Minus za brak faktury, choć o nią prosiłam.
1 / 5
2016-04-17 21:53:44
Liliana
złożone zamówienie, tydzień czekania, nikt nawet nie poinformował, że nie mają zamówionego przeze mnie wózka (choć na stronie widniało wyraźnie ze jest). Po tygodniu gdy zadzwoniliśmy, ściemniają, że sprawdzą czy jest na magazynie i oczywiście nie oddzwaniają. Wózka nie ma. Nie polecam.....
2 / 5
2016-04-15 09:25:47
Norbert
Na dzień dzisiejszy nie mam informacji na temat realizacji mojego zamówienia mimo wpłaconych pieniędzy
1 / 5
2016-04-11 08:51:35
Ziemowit
Absolutnie nie polecam sklepu. Towar zamówiony, rozmowa telefoniczna, potwierdzenie wysłania przesyłki, okres oczekiwania a następnie w dniu spodziewanego odbioru przesyłki, po mailach i telefonach w sprawie listu przewozowego, odpowiedź że sklep anulował zamówienie, ponieważ mają sprawy organizacyjne (nie byli w stanie przyznać się, że sprzedają towar którego nie mają) i dziecko na pierwsze urodziny zostało bez prezentu. Zależy Tobie na rzetelnej obsłudze, odradzam ten sklep.
4 / 5
2016-04-09 20:32:08
Daria
Dobry kontakt, zakupy udane. Polecam
1 / 5
2016-04-06 13:15:58
Joachim
Wózek zamówiony 22.03.2016 dziś 06.04.2016 wózka nie ma... ponoć producent zorientował się o wadliwych kołach ... i temu proces zakupu tak długo trwa... o czym zostałem powiadomiony dopiero po tym jak zacząłem dopytywać dlaczego to tak długo trwa... zobaczymy czy to prawda...
2 / 5
2016-03-26 22:20:29
Milena
Towar niekompletny opakowanie zniszczone
5 / 5
2016-03-13 17:49:39
Sara
Super Sprzedawca !!! Bardzo dobry kontakt i natychmiastowa wysyłka!!! Wózek extra - polecam
1 / 5
2016-02-28 20:04:32
Gracjan
Zamowilem fotelik, po rozmowie z Pania ze sklepu, namowila mnie na lepszy, drozszy fotelik ktorych jest bardzo duzo i mialem dostac w ciagu 3dni, po 3 dniach okazalo sie, ze nie ma fotelika na ktory zostalem namowiony i czekamy za dostawa, po kolejnych 3dniach okazalo sie ze juz nie bedzie fotelika na ktory zostalem przekonany, bo Pani bardzo ladnie potrafi przekonywac. W takim razie zamowienie zostalo anulowane. Pani przestala odpisywac i odbierac telefon, trwa to juz 3tygodnie a zwrotu pieniedzy brak.
2 / 5
2016-02-26 22:09:53
Sylwester
kupilam rowerwk dla wnuka i jedna czesc metalowa byla obdrapana z farby ,jak tak moze byc jeszcze pani ze sklepu beszczelnie wpierala ze sprawdzala i nie bylo nic zdrapane ,nie polecam tego sklepu
1 / 5
2016-02-10 12:53:33
Gabriel
nie nie nie. kupiłem kolejkę nie dostałem jej kilka dni zadzwoniłem kilka razy pani powiedziała ze sprawdzi i oddzwoni czekałem dwa dni i anulowałem zakup nie polecam porażka
3 / 5
2016-02-02 15:34:34
Sylwester
Bardzo długi czas oczekiwania, brak informacji na temat zamówienia.
3 / 5
2016-01-30 14:01:52
Mieczysław
Moim zdaniem zbyt długo oczekiwałem na przesyłkę (9dni). Sklep nie odpisał na mojego maila wysłanego tydzień po zakupie z zapytaniem kiedy zostanie dostarczony towar. Jeśli sklep poinformowałby mnie o tym że czas realizacji bedzie długi nie miałbym nic przeciwko temu i moja ocena byłaby wyższa. Dodam że towar zakupiłem bez rejestracji i nie miałem wglądu w opis realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-01-15 11:43:15
Zbigniew
Wszystko ok, ceny bardzo niskie
2 / 5
2016-01-14 13:11:38
Celina
nie polecam, nie otrzymałam zamówionego towaru, zbyt długo czekam na jakąkolwiek informacje na ten temat
2 / 5
2016-01-13 11:14:36
Jolanta
Bardzo slaby kontakt ze sklepem musiałam sie prosić o wyslanie nr przesylki pomijajac to ze dostawca wyslal przesylke inpostem chociaz wybralam GLS . Prosilam o wystawienie f.vat , nie otrzymalam ani paragonu ani tez F. vat na przesylce bylo napisane ze f.vat jest na email ale nie otrzymalam jej mimo kolejnej prosby o wyslanie f.vat brak odzewu . przy drozszych zakupach nie polecam , nie mam teraz nawet mozliwosci reklamacji jesli cos by sie dzialo z zakupionym towarem gdyz nie mam zadnego dowodu zakupu .
5 / 5
2016-01-08 14:02:36
Antonina
Sklep wart zaufania. Towar zgodny z opisem na stronce. Autko rewelacyjne i w dodatku z przystępną cenę. Szkoda tylko, że światła nie świecą non stop tylko w rytm muzyki.
2 / 5
2016-01-06 11:03:27
Oleg
Wysyłka powinna zostać zrealizowana w ciągu 48 godzin, tak jak jest napisane. A ja nie mam żadnej informacji od sklepu od 3 dni. Zero odzewu.
3 / 5
2015-12-17 16:11:40
Dominik
bardzo miła obsługa, w miarę czytelny sklep internetowy. czemu tylko wysłano moje zamówienie we wtorek (przelew puściłem w sobotę więc pieniądze powinny zostać przesłane w poniedziałek rano) a paczkę odebrałem dopiero w czwartek. na stronie internetowej pisze, że dostawa do 2 dni roboczych... poprawcie punktualność i będzie bardzo dobrze!
4 / 5
2015-12-10 12:17:21
Remigiusz
Ogólnie super jedyna uwaga do braku informacji o wysyłce towaru.
5 / 5
2015-12-10 11:28:42
Greta
- zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2015-12-08 07:10:03
Karina
Super szybko, bardzo dobra cena, towar porządnie zapakowany. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2015-12-07 09:15:45
Aleksander
Szybko, sprawnie, najniższa cena. Polecam sklep.
4 / 5
2015-11-23 12:19:56
Dominik
Miła i fachowa obsługa. Konsultanci pomocni w zdobyciu wszystkich informacji o produkcie. Polecam.
5 / 5
2015-10-30 14:40:18
Łucja
Bardzo miła i fachowa obsługa
3 / 5
2015-10-19 17:46:05
Alfred
ogólnie ok. przesyłka z lekkim opóźnieniem
5 / 5
2015-10-15 08:53:54
Klaudiusz
Polecam szybko sprawnie i cena najlepsza w sieci !!!
5 / 5
2015-08-26 15:16:04
Bernard
Poza tym że wysyłka się troche przeciągneła to wszystko jest w porządku.
2 / 5
2015-08-05 12:30:40
Wincenty
Zamówiłem fotelik do samochodu towar ok jednak czas realizacji to 7 dni stanowczo za długo!!!
2 / 5
2015-08-05 12:30:40
Jakub
Zamówiłem fotelik do samochodu towar ok jednak czas realizacji to 7 dni stanowczo za długo!!!
5 / 5
2015-06-25 08:24:28
Monika
Jestem bardzo zadowolona. Niskie ceny o sprawną wysyłka
5 / 5
2015-06-10 14:44:16
Anastazja
wszystko ok, b dobry kontakt, polecam
5 / 5
2015-06-04 13:06:20
Pola
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2015-05-21 08:49:43
Radosław
Bardzo profesjonalny sklep z bogatą ofertą z korzystnymi cenami. Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, towar profesjonalnie opakowany zgodny z opisem. To na pewno nie były moje pierwsze i ostanie zakupy w sklepie. Polecam!
5 / 5
2015-05-03 23:03:05
Wiesława
wszystko było sprawnie towar zgodny z opisem. jestem zadowolona.
5 / 5
2015-04-13 11:23:33
Izyda
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka dostawa. Towar zgodny z ofertą. Jestem zadowolony i mogę śmiało polecić sklep. Co do samych fotelików to uważam że dobry produkt za ta cenę - nie ma sensu przepłacać, w moim przypadku jest to fotelik wyłącznie do celów dojazdowych i spisuje się bardzo dobrze, montaż fotelika prosty i szybki.
3 / 5
2015-04-07 19:48:01
Edward
nie wiem czy tranzakcja przebiegnie pomyslnie bo nie mam towaru ,wiozą od rana po świętach ,biało być na święta taki poślizg ale czekamy dzwonimy itd
5 / 5
2015-02-01 21:16:51
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 16:01:14
Zofia
Sympatyczny kontakt telefoniczny.Atrakcyjna cena za towar dobrej jakości.Poleciłam już ten sklep kilku osobom i tak, jak ja są z zakupów zadowoleni.
5 / 5
2014-07-16 13:52:20
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!!!! :)
5 / 5
2014-06-27 17:24:12
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 10:03:59
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-27 12:23:17
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-16 11:30:23
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie jestem pewien, ale chyba nie było informacji o kraju pochodzenia towaru. Dla mnie to dość istotna informacja, bo raczej staram się unikać chińskich produktów.
4 / 5
2014-04-14 17:13:23
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 08:43:14
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 11:18:35
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 18:45:56
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 12:30:33
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-20 16:53:42
Arleta
Nie polecam sklepu towar zbyt pozno dostarczony i nie kompletny brakowalo czesci.Nie mozna sie skontaktwac ze sklepem w ramach reklamacji.Stanowczo odradzam.........
4 / 5
2013-12-18 13:25:15
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 14:51:30
Eryka
Wczoraj kupiłam w sklepie internetowym wózeczek spacerówkę dla mojej pół rocznej córeczki, a już dziś do drzwi zapukał mi kurier z towarem. Byłam w szoku. Mimo że zapłaciłam niewiele za towar, to z jego wykonania jestem bardzo zadowolona. Kontakt ze sklepem był bardzo miły i w razie jakichkolwiek wątpliwości obsługa sklepu skontakotwała się ze mną. Gorąco polecam wszystkim MAMUŚKOM :)

Rzetelne opinie o www.babyshoper.pl