Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BabySTORE24.pl

BabySTORE24.pl Opinie 4.4 (79)

Ul. Powsińska 69/71
02-904
WARSZAWA
668 28 58 58
opinie BabySTORE24.pl
4.4
79
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-22 10:53:17
Paulina
Dobry kontakt z właścicielem sklepu, fachowa pomoc , pomimo uszkodzenia towaru nastąpiła szybka wymiana oraz jego wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-11-29 19:28:06
Mieczysława
Jestem bardzo zadowolona. Zakupiłam w sklepie śpiwór do Easywalkera i jestem super zadowolona. Przyszedł dobrze zapakowany i służy mojej córce. Cena w porównaniu z innymi sklepami doskonała. Fajny kontakt ze sklepem (Pan sam zadzwonił do mnie żeby poinformować o tym, kiedy wyśle mi śpiworek). Jestem zadowolona
5 / 5
2019-09-25 12:28:36
Ilona
Dobra komunikacja i kontakt z obsługa klienta
4 / 5
2019-04-27 22:50:53
Michalina
Towar dotarł w standardowym terminie, bez uszkodzeń. Nie mam uwag. Jeżeli w taki sposób realizowane wszystkie zamówienia, to polecam zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2019-03-28 11:48:17
Longin
Bardo szybka przesyłka, materacyk super, ale zapakowanie tragiczne...materacyk dla noworodka nie powinien być "zawinięty" na czas transportu, tylko powinien sprzedawca zadbać żeby wysłany był "na twardo" i "na płasko"...
5 / 5
2019-03-14 08:01:38
Robert
Bardzo miła obsługa,szybka wysyłka oraz produkt zgodny z opisem. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam gorąco
5 / 5
2019-03-13 11:34:08
Zygfryd
Bardzo sprawnie, bez problemów. Polecam!
5 / 5
2019-02-24 02:00:08
Ada
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi sklepu. W razie potrzeby zadzwonią. Prezent dla dziecka zamówiliśmy w niedzielę a we wtorek rano już córka nim się bawiła
5 / 5
2019-01-30 20:20:36
Ilona
Transakcja bardzo udana, realizacja i przesyłka expresowa. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-05-01 13:53:20
Violetta
Zamówienie zrealizowane sprawnie, polecam!
5 / 5
2018-02-21 21:34:23
Eryka
Cena bardzo dobra, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2017-07-24 12:27:34
Magda
Dobre ceny, krzesełko roba super, świetnie wygląda, funkcjnalne.
5 / 5
2017-06-16 22:17:40
Witold
Towar Lampa promiennik ciepła REER) przyszedł na drugi dzień. Pomimo iz był prawidłowo zapakowany w karton oryginalny ze styropianem była wgniecona podstawa lampy. Nie wpływa to na jej sprawność jedynie na estetyke. Prawdopodobnie została uszkodzona w transporcie. Nie chciałem zgłaszać reklamacji bo lampa świetna a dzidzia już w domu i jest potrzebna. Sklep moge polecic gdyż obsługa i kontakt na wysokim poziomie. Polecam z czystym sumieniem
1 / 5
2017-05-29 10:06:26
Bernardeta
Najpierw okazało się, że po przelaniu pieniędzy za produkt, towaru nie ma w magazynie. Od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2017-05-23 09:45:35
Milena
Niestety zrezygnowałam z zamówienia, ponieważ po tygodniu oczekiwania okazało się, że nie ma towaru, który zamówiłam (jedna rzecz była w innym kolorze, a drugiej nie było w magazynie). Kontakt bardzo miły, aczkolwiek bez efektów.
1 / 5
2017-03-02 18:12:09
Nastazja
Nie polecam wrecz odradzam.Nigdy wczesniej robiac zakupy na internecie nie mialam takich cyrkow.Od razu zaplacilam a po 10 dniach od zlozenia zamowienia nadal sie nic nie ruszylo.Obiecano na stronie ze zamowienie jest realizowane wciagu 24 godzin.Zadzwonilam i powiedziano mi ze to moja wina bo maile do mnie nie dochodza a to nie prawda bo juz po 3 dniach od zamowienia przyszedl mail z prosba o opinie i po 5 dniach znowu taki sam.Po wielu telefonicznych interwencjach poinformowano mnie ze za pare dni fabryka wysle do mnie zamawiany materac.Wielkiez bylo moje zdziwienie poniewaz ponoc materac byl na magazynie.W koncu po 3 tygodniach zamowienie dotarlo.Tylko szkoda bo mialbyc to prezent dla oczekiwanego synka mojej przyjaciolki.Ale coz dziecko zdazylo sie urodzic i Rodzice sami kupili materacyk w innej firmie i mieli go w domu juz po 2 od zamowienia.
4 / 5
2017-02-13 11:44:40
Iga
Brak kontaktu ze sklepem w trakcie chyba urlopu właściciela.
3 / 5
2017-02-01 10:48:50
Matylda
pomimo zlozenia zamowienia- zero kontaktu o wysylce/kurier/, a co w zwiazku z tym brak listu przewozowego do sledzenia przesylki online, zero kontaktu ze strony sklepu pomimo wysylania maila telefon milczy
3 / 5
2016-12-19 13:06:49
Izabela
po dokonaniu zakupów okazało się, że towaru nie ma na stanie.
1 / 5
2016-11-30 22:56:02
Igor
Oczekiwanie na towar 3 tygodnie i 1 dzień, deklaracja terminu wysyłki zmieniana po stronie sklepu po przypominaniu się mailowym.
5 / 5
2016-09-21 09:09:33
Jagoda
super miły kontakt, przyjazna obsługa
5 / 5
2016-09-14 09:01:37
Ewelina
Wszystko bardzo sprawnie i rzeczowo!
2 / 5
2016-09-08 23:06:09
Gabriel
Towar nie do końca zgodny z umową, a przez to, że został wysłany z opóźnieniem, to nie było za bardzo możliwości zwrotu lub wymiany na właściwy (oczekiwany prezent dla dziecka) i nie zrekompensuje tego przyznanie rabatu na kolejne zakupy po fakcie.
5 / 5
2016-08-24 07:12:14
Alicja
bardzo dobry kontakt i miła obsługa
1 / 5
2016-08-17 08:46:05
Daniel
Niestety sklep prezentuje produkty, ktorych nie ma dostepnych w magazynie, ani ktorych nie ma u producentów. Przez to niepotrzebne problemy z anulowaniem zamowienia i zwrotem pieniedzy, ktore byly za towar wplacone.
5 / 5
2016-08-09 11:45:58
Ernest
Sprawna, szybka obsługa polecam
5 / 5
2016-06-24 07:20:25
Nastazja
Polecam, korzystne ceny, produkt zgodny z opisem.
1 / 5
2016-06-20 16:50:59
Diana
Nie wystawia się towaru, którego sklep nie posiada w swoim magazynie. Po tym jak pieniądze zostały przelane, zostałam poinformowana o braku towaru. O zwrot pieniędzy musiałam się dopomnieć, bo mail z moimi danymi do przelewu został przeoczony. Pieniądze odzyskałam, ale zbyt długo to trwało, a zależało mi na czasie. Nie polecam.
5 / 5
2016-05-28 15:18:52
Aldona
super sklep profesjonalizm w kazdym calu
5 / 5
2016-05-09 08:15:41
Kornelia
Bardzo dobry sklep i klikanie wirtualne jest przyjemne. Duza dostępność towarów. Polecam
5 / 5
2016-05-06 09:37:57
Leszek
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Z zakupionej maty także jestem bardzo zadowolona :) Polecam
5 / 5
2016-04-30 03:50:59
Waldemar
Miło, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2016-04-07 09:06:15
Longin
projesjonalnie, doskonały kontakt ze Sprzedającym. zdecydowanie polecam
5 / 5
2016-04-04 08:27:07
Marlena
odbiór bez problemów powiadomieniee mail
5 / 5
2016-04-03 14:52:09
Zygmunt
Jedyny sklep w pl. W którym mogłem kupić w danym momencie upatrzona matę edukacyjną. Dla mnie rewelacja.
5 / 5
2016-03-30 13:39:39
Justyna
Sklep jak najbardziej do polecenia. Zamówiony towar został dobrze zapakowany, i przesłany następnego dnia.
3 / 5
2016-03-13 21:06:32
Mariola
PRZYSTĘPNE CENY, SZYBKA REALIZACJA ALE....ZAMÓWIŁAM FOTELIK SAMOCHODOWY, OTRZYMAŁAM GO W INNYM KOLORZE, NATYCHMIAST SKONTAKTOWAŁAM SIĘ ZE SKLEPEM. PAN PRZEPROSIŁ ZA POMYŁKĘ I TEGO SAMEGO DNIA MIAŁ WYSŁAĆ LIST PRZEWOZOWY NA ZWROT FOTELIKA I PRZESŁAĆ TEN INNY. PO DWÓCH DNIACH NIC, ANI KURIERA ANI FOTELIKA.ZADZWONIŁAM ZNOWU-PANI PRZEPROSIŁA :-) ZA KOLEGĘ, KTÓRY JEST NA URLOPIE-STANDARD.NIESTETY OKAZAŁO SIĘ,ŻE FOTELIKA W KOLORZE, KTÓRY CHCIAŁAM NIE MA WIĘC ZWRÓCĄ MI PIENIĄŻKI. Z RACJI TEGO,ŻE MIAŁAM WYJAZD I NIE MOGŁAM CZEKAĆ ZOSTAWIŁAM SOBIE TAMTEN.PANI OBIECAŁA W RAMACH REKOMPENSATY JAKIŚ PREZENT DLA MOJEGO DZIECKA- MINĘŁO 10 DNI-NA PREZENT PEWNIE JESZCZE POCZEKAM.........:-)
5 / 5
2016-03-11 14:09:12
Klementyna
Kontakt ze stroną i pracownikami super :) Szybka realizacja i dostarczony towar również mnie zadowoliły.
5 / 5
2016-03-10 12:38:01
Michał
Bardzo szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt mailowy.
5 / 5
2016-02-18 15:00:58
Jarosława
Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-02-12 15:09:28
Roksana
zakupy przebiegły sprawnie, bez problemu
5 / 5
2016-02-08 15:11:01
Waldemar
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
2 / 5
2016-01-21 18:12:49
Wiktor
SKLEP NIE SPEŁNIŁ MOICH OCZEKIWAŃ
5 / 5
2016-01-11 12:20:28
Cezary
Bardzo miła, profesjonalna i super szybka obsługa!
5 / 5
2015-12-29 20:30:55
Patryk
Rzetelny sklep z bardzo dobrą obsługą i przede wszystkim wzorową komunikacją :-)
5 / 5
2015-12-23 14:58:39
Arkadiusz
Polecam, zamowienie szybko skompletowanie i wysłane.
5 / 5
2015-12-22 14:40:09
Paweł
Polecam w 100%. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Szybka dostawa z dnia na dzień, towar zgodny z zamówieniem, darmowa dostawa towaru
5 / 5
2015-12-22 10:09:18
Herbert
ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-12-17 12:42:56
Eugenia
Sklep polecam. Bezproblemowa przesyłka. Wszystko odbyło się bardzo szybko.
5 / 5
2015-12-16 11:25:12
Ludwika
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, pełna informacja o statusie zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-12-14 12:43:48
Bogna
bardzo atrakcyjne ceny, duży wybór asortymentu
5 / 5
2015-12-12 22:34:47
Aldona
Pierwszy raz zrobiłam w tym sklepie zakupy, ale już wiem że zapewne nie po raz ostatni. Szybka transakcja, szczegółowe informacje na temat etapu realizacji zamówienia, zapakowanie towaru profesjonalne, a sam towar bardzo dobry jakościowo i w rozsądnej cenie. Polecam :)
5 / 5
2015-12-09 11:38:48
Beniamin
dobra cena, towar zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka
5 / 5
2015-12-09 10:27:36
Halina
Bardzo szybka realizacja zamówienia :-) Złożyłam zamówienie w weekend i od razu w poniedzialek towar został wyslany. Sklep w pełni profesjonalny, mailowa informacja o każdym etapie zamówienia. Serdecznie polecam!
5 / 5
2015-12-01 12:00:36
Antoni
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Świetny kontakt, polecam każdemu!
5 / 5
2015-11-27 16:35:54
Izabela
Expresowa wysyłka, świetny kontakt. Gorąco polecam i dziękuję!
5 / 5
2015-09-06 16:33:59
Mateusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Przy problemie technicznym poinformowali o sposobie jego rozwiązania. Wszystko poszło jak należy.
5 / 5
2015-07-20 10:17:55
Daniela
Sklep w pełni profesjonalny!!! Obsługa na najwyższym poziomie!. Także poleacam. Natomiast z towar jest już gorzej. Zakupione łóżeczko wymagało przeszlifowania gdyż wystawały drzazgi do tego były ubytki w drewnie na tyle niebezpieczne, że wymagały uzupełnienia. Cena nie adekwatna do jakości. Po renomowaniej firmie Roba spodziewałam się zupełnie innej jakości zwłaszcza, że na portalach niemieckich były słowa pochwały a negatywne tyczyły się tylko materacyku co potwierdzam. Podsumowując sklep jak najbardziej tak! towar lepiej obejrzeć przed zakupem.
5 / 5
2015-07-08 10:30:36
Joachim
Zadowolona klientka w 100%, na pewno skorzystam jeszcze z uslug tego sklepu :-D
5 / 5
2015-05-07 14:42:56
Eleonora
Produkty w sklepie są ciekawe ładne a spódniczka którą kupiłam jest po prostu świetna. Fajny pomysł z przywieszki na kieszeniach. Super kolor. Moja córka wygląda w niej rewelacyjnie. Super kontakt ze sprzedawcą polecam.
3 / 5
2015-05-06 09:23:29
Bartłomiej
Moje zamowienie nie zostalo jeszcze dostarczone pomiomo iz na strońie gwarantuja szybka wysylke. Jednak kontakt jest bardzo dobry i sklep informuje o dzialaniach zwiazanych z moim zamowieniem.
5 / 5
2015-04-02 10:49:05
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-20 09:45:31
Klaudia
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Jeden z najmilszych sklepów online w sieci.
5 / 5
2015-03-14 11:29:56
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-03-13 09:33:16
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 23:41:42
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 22:44:01
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 15:24:51
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 10:54:54
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-12 12:18:17
Wojciech
Wprawdzie zestaw w innym kolorze niż zamawiałem, ale zostałem uprzedzony telefonicznie z pytaniem o akceptacje - więc generalnie zachowanie OK. Polecam
5 / 5
2014-11-05 15:27:37
Bogna
it was a perfect purchase for me and excellent assistance provided by the responsibles. i am fully satisfied with that webshop and surely will introduce my friends and keep buying goods from them as long i have possibility.
5 / 5
2014-10-31 15:55:51
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 09:07:01
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-11 15:54:40
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 09:41:41
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 11:26:56
Róża
Towar został dostarczony, jednak w innym kolorze niż zamawiałam. Okazało się, że na stronie są złe zdjęcia produktu. Na szczęście sklep podszedł do sprawy bardzo elastycznie - zaproponowano mi bezkosztowy zwrot lub rabat. Produkt zatrzymałam i otrzymałam zniżkę. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry i wszystko odbyło się sprawnie i szybko mimo pierwszych problemów.
5 / 5
2014-09-25 09:36:37
Paweł
Robienie zakupów w tym sklepie było bardzo przyjemne.
5 / 5
2014-09-23 09:18:32
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 21:27:12
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o BabySTORE24.pl