Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BabyStyle.pl

BabyStyle.pl Opinie 3.9 (72)

Poznańska 72
62-051
Wiry
881661551
brak obrazu
3.9
72
Opinii

Dobrze

1 / 5
2016-11-18 20:43:06
Aneta
nie polecam ostrzegam Pomimo otrzymania zapewniania mailowego "Witam, Niestety plecak nie jest dostępny, w związku z czym nie mam możliwości aby zrealizować Pani zamówienie. Przepraszam za niedogodności . Wpłaconą kwotę zwrócimy. Serdecznie pozdrawiam," tu się pani podpisała ale ceneo nie chce tego opublikować! nie otrzymałam zwrotu pieniędzy do dziś! nie polecam
1 / 5
2016-10-06 21:44:01
Benedykt
Z zamówionych przeze mnie produktów na ponad 250zł, został wysłany tylko jeden. Czas oczekiwania ponad tydzień. Kiepski kontakt mailowy. Nadal czekam na zwrot nadpłaty... Nie aktualizowana oferta na stronie... Wstyd.
3 / 5
2016-09-07 23:18:32
Przemysław
Długi czas oczekiwania na przesyłkę dodatkowo sklep wystawia produkty których nie posiada na stanie.
3 / 5
2016-09-01 20:47:13
Marta
Nie otrzymałam paragonu oraz karty gwarancyjnej brak odpowiedzi na maila z informacjach o brakach
1 / 5
2016-08-04 15:18:29
Irmina
Baby Style to najgorszy sklep z jakim miałam doczynienia! Brak towaru na zamówienie, brak kontaktu ze sklepem,telefon podany na stronie nie istnieje, maile odczytywane są raz na tydzień lub rzadziej. Po miesiącu od wpłaty brak towaru, brak pieniędzy które wplacilam.Sprawa trafia na policję. Odradzam zakupów w tym sklepie szkoda nerwów
4 / 5
2016-05-28 21:24:56
Liliana
Dobry kontakt, produkt zgodny z opisem.
1 / 5
2016-04-12 10:13:06
Jacek
Warto skierować sprawę do sądu, by wymiar sprawiedliwości rozpatrzył moja skargę i wziął pod uwagę skargi innych klientów zapisane w CENEO. PL Janusz Maczurek
1 / 5
2016-04-05 20:42:10
Liwia
informacie pro dostepnost est neprawdywa
1 / 5
2016-03-11 12:48:48
Maria
dywan został dostarczony calkiem w innym kolorze niż zamawiany (mial byc mietowo- szary a dostalismy niebiesko- brazowy); po 5 dniach od zamowienia status widniał ciagle jako oczekuje; numer telefonu podany na stronie nieistnieje; status zamówienia zmieniono dopiero po moim mailu i dopiero wtedy wyslano towar aczkolwiek wybralam opcje zaplaty przy odbiorze.
1 / 5
2016-02-15 08:06:00
Anita
[...]. Sklep oferuję towar, którego nie ma na stanie. Dodatkowo po krótkiej wymianie maili dotyczących zwrotu pieniędzy, kontakt zanika. Pieniędzy oczywiście dalej nie otrzymaliśmy. Dziwię się, że po tylu sprawach wniesionych na policję sklep nadal działa.
1 / 5
2016-01-17 19:31:30
Igor
Sklep wystawia na sprzedaż produkty, których faktycznie nie posiada na stanie. Dodatkowo w ramach kontaktu zwrotnego ze strony sklepu po mojej prośbie nadal nie otrzymałem informacji o anulowaniu zamówienia jak i skasowaniu wszystkich danych osobowych podanych przeze mnie na etapie składania zamówienia w związku z niewywiązaniem się sklepu z umowy zakupu.
1 / 5
2016-01-03 20:34:04
Karina
Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu za towar otrzymałam wiadomość, iż sklep go nie posiada (pomimo informacji o jego dostępności na stronie sklepu). Zaproponowano mi inny towar, którym nie byłam zainteresowana. Poprosiłam o zwrot przelanej kwoty. Sprzedawca nie odpowiadał na moje wiadomości, telefon podany na stronie internetowej jest nieaktywny. Po 3 tygodniach wysłałam wiadomość, że sprawę zgłaszam Policji. Poskutkowało... Pieniądze zostały mi zwrócone. Zdecydowanie nie polecam. Żałuję, że nie przeczytałam opinii o tym sklepie przed złożeniem zamówienia, zaoszczędziłabym sobie wielu nerwów.
1 / 5
2015-12-26 14:58:35
Lech
Zakupy w sklepie babystyle.pl zakończyły sie wizytą na policji! Dopiero po tym Pani raczyła oddać pieniadze za towar ktorego nie miała. Przestrzegam przed zakupami! Szkoda nerwow!
1 / 5
2015-12-23 12:08:06
Bernardeta
Po tygodniu, 3 dni przed świętami odwołali zamówienie. NIE POLECAM NIKOMU!!!
1 / 5
2015-11-16 12:40:03
Anastazja
Na stronie są wystawione produkty których de facto nie ma w sklepie a produkty które są proponowane w zamian są nieadekwatne- niewłaściwy rozmiar (to były dziecięce skarpety). Po tym jak zrezygnowałam z zakupu i poprosiłam o zwrot środków musiałam kilka razu się przypomnieć a na maila nikt już nie raczył odpowiadać. Zdecydowanie nie polecam
1 / 5
2015-10-01 10:06:56
Joachim
Zamowienie nie zrealizowane, wysyłka miała byc do 24h wcale nie ma. Płatność została zrobiona a i tak nie jest paczka wysłana. Brak kontaktu ze sklepem
1 / 5
2015-09-11 13:55:41
Remigiusz
Poza podziękowaniami za złożenie zamówienia nie otrzymałem od sklepu żadnych informacji. Towar zamówiłem tydzień temu. Z informacji zamieszczonej na stronie internetowej sklepu wynikało, że zamówiony przeze mnie towar znajduje się w magazynie, a czas realizacji zamówienia to 1-3 dni. Od tygodnia czekam na jakakolwiek informacje o zamówieniu i próbuję nawiązać kontakt telefoniczny dzwoniąc na podany numer infolinii, który nie odpowiada. W internecie udało mi się odszukać numer telefonu komórkowego do sklepu, lecz nikt nie odbiera telefonu. Zdecydowanie nie polecam sklepu Babystyle. zamówiony towar jest mi niezbędny na 13.09. ale straciłem już nadzieję na jego otrzymanie. Pozostaje jedynie zgłosić cała sytuacje odpowiednim organom
5 / 5
2015-08-30 06:15:15
Julian
Sklep godny polecenia do zakupow internetowych
4 / 5
2015-08-19 11:43:46
Irmina
Długi czas realizacji zamówienia
1 / 5
2015-08-13 14:16:28
Sylwia
Fatalna obsługa - za powodu braku zamówionego towaru zrezygnowałam z części zamówienia. Korespondencja ze sklepem wręcz niemożliwa (czas oczekiwania na odpowiedź ok. tygodnia). Po ponad miesiącu nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za towar, którego nie otrzymałam! Jak widać konieczne jest podjęcie kroków prawnych.
1 / 5
2015-07-09 13:20:26
Grzegorz
Brak profesjonalizmu i szacunku do klienta Zamówiony towar otrzymałam, ale po licznych interwencjach i długim oczekiwaniu. Kontakt ze sklepem b. trudny ( nie odpisywanie na maile nie odbieranie telefonu)
5 / 5
2015-07-05 23:09:49
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. dzieci zadowolone....:-)
5 / 5
2015-07-02 20:22:57
Zuzanna
Szybka realizacja duży wybór. Polecam
5 / 5
2015-07-01 10:21:59
January
bardzo dobra sprawna obsługa.
5 / 5
2015-06-27 18:29:13
Karina
Jestem bardzo zadowolony z obsługi w tym sklepie. Dostępność, przychylność - naprawdę robi wrażenie. Pozdrawiam serdecznie!
5 / 5
2015-06-25 23:11:19
Aneta
Profesjonalnie załatwiony zakup. Gorąco zachęcam.
1 / 5
2015-06-25 18:57:12
Żaneta
Brak profesjonalnego podejścia do klienta
3 / 5
2015-06-25 17:26:35
Daniela
Po zamówieniu towaru okazało się że go nie mają.
5 / 5
2015-06-22 23:01:32
Krystian
Takie zakupy to sama przyjemność :)
5 / 5
2015-06-22 23:01:32
Arlena
Takie zakupy to sama przyjemność :)
5 / 5
2015-06-16 23:17:00
Renia
Zakupy szybkie, bardzo dobra organizacja poszczególnych etapów sprzedaży.
5 / 5
2015-06-15 13:52:48
Feliks
Świetna komunikacja, polecam
5 / 5
2015-06-14 20:51:11
Ludwik
Super obsługa, ekspresowa dostawa - dostawa już następnego dnia była u mnie. Idealnie!!!
5 / 5
2015-06-14 14:07:12
Marcin
Zasłużony pozytyw! Produkt zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i do tego ekspresowa wysyłka. POLECAM!!!
5 / 5
2015-06-14 10:23:14
Łucjan
Polecam ten sklep. Obsługa profesjonalna. Towar zgodny z zamówieniem. Moja córka jest bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-06-10 20:20:12
Alfred
Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami, szczerze polecam.
5 / 5
2015-06-10 20:14:15
Henryka
Udany zakup. Wszystko jak należy.
5 / 5
2015-06-07 23:53:58
Franciszek
W 100% jestem zadowolona z zakupu w sklepie a przede wszystkim z obsługi klienta. Jednym słowem a w zasadzie dwoma serdecznie polecam !
2 / 5
2015-06-05 13:10:24
Julita
Jest to jeden z tych sklepów, który sprzedaje towary, których nie ma w magazynie. Choć na stronie [...] wyraźnie widniała informacja o dostępności towaru i możliwości wysyłki go w 24 godziny, po moim zamówieniu i błyskawicznym go opłaceniu,po 5 dniach czekania na przesyłkę napisałam do sklepu i okazało się, że przesyłka nie wyszła jeszcze bo nie ma zamówionego przeze mnie towaru. Anulowałam więc zamówienie, ale nadal czekam na zwrot środków za zamówienie. Sklepu nie polecam i więcej w nim nie zrobię zakupów, denerwuje mnie zwodzenie klientów informacjami, że przedmiot jest w sklepie, i w magazynie, ale dopiero po jego zakupie informowanie że to fikcja.
5 / 5
2015-06-04 18:51:46
Rafał
Cudowne zakupy, a produkt świetnej jakości. Moja córka jest zachwycona.
5 / 5
2015-06-01 22:17:02
Bogdan
Nie mam zastrzeżeń. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-05-29 23:06:18
Maciej
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2015-05-28 07:25:57
Dawid
Przeczytałem kilka negatywnych opinii i trochę się bałem, ale zaryzykowałem i się opłaciło :D Sklep miał najniższą cenę na zakupiony towar. Szkoda, że nie ma możliwośći wyboru paczkomatu, a dostawa pocztą czy kurierem to 18zł, to trochę dużo! Jednak i tak wyszło trochę taniej niż w innych sklepach, jednak byłoby jeszcze taniej gdyby był paczkomat! Poza tym bez uwag, polecam.
5 / 5
2015-05-27 15:12:39
Teresa
Towar taki jak zamawiałam, wszystko bez najmniejszych problemów. Mata, przede wszystkim, bardzo podoba się wnukowi , a o to chodziło:)
5 / 5
2015-05-26 22:27:32
Łucjan
Jestem miło zaskoczony tempem i jakością przeprowadzonej transakcji.
5 / 5
2015-05-26 22:22:35
Łucja
Zdecydowanie super -- szybka i błyskawiczna wysyłka, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2015-05-24 22:36:30
Dominik
Wszystko jak najbardziej okey , polecam!!
5 / 5
2015-05-24 21:24:44
Ilona
szybko i sprawnie. lubię w nim kupować
5 / 5
2015-05-24 21:14:07
Kazimiera
Jestem bardzo zadowolona. Poleciłam sklep kilku znajomym i zrobiły w nim zakupy ! Były równie zadowolone !!! Polecam !!!!
5 / 5
2015-05-21 23:06:41
Ismena
Po raz kolejny- udane zakupy w sklepie, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, polecam!!!
5 / 5
2015-05-21 23:04:51
Izabela
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Polecam zakup w tym sklepie internetowym. mają niższe ceny niż gdzie indziej.
5 / 5
2015-05-18 23:00:44
Piotr
Niskie ceny, duży wybór, solidna obsługa, jak najbardziej polecam
5 / 5
2015-05-18 22:52:01
Wincenty
Jak zwykle wszystko poszło szybko i sprawnie. Rewelacja!!
5 / 5
2015-05-17 23:01:31
Edward
Świetna obsługa i rzetelna informacja o towarze. Kontakt z obsługą i reakcja na prośbę Klienta na bardzo wysokim poziomie. Będę nadal korzystał z usług tej firmy.
5 / 5
2015-05-17 22:58:58
Stanisław
Polecam ten sklep, na pewno będziecie zadowoleni.
5 / 5
2015-05-15 23:45:19
Sofia
Zawsze jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.
5 / 5
2015-05-15 23:41:18
Dalia
Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutu. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2015-05-13 23:38:21
Maria
Szczerze polecam , a jestem dość wymagającą klientką
5 / 5
2015-05-12 23:40:48
Romana
EKSPRESOWA WYSYŁKA. ZACHĘCAM DO ZAKUPU.
5 / 5
2015-05-12 15:16:16
Zofia
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2015-05-10 23:22:55
Romana
sprawnie i bez zbędnych formalności. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep innym.
5 / 5
2015-05-07 23:24:15
Anastazja
Bardzo polecam ten sklep. Kupowałam tak już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2015-05-07 11:31:03
Magda
Rzetelna obsługa, szybka informacja o niedostępności towaru. Polecam
5 / 5
2015-05-06 22:47:20
Ada
Polecam ten sklep, na pewno będziecie zadowoleni.
5 / 5
2015-05-05 22:36:48
Marcin
Bardzo szybka dostawa, idealny kontakt ze sklepem, przesyłka w sposób profesjonalny zapakowana.
5 / 5
2015-05-04 23:46:47
Gustaw
SZYBKA WYSYŁKA , DOBRZE ZABEZPIECZONA , BARDZO DOBRY KONTAKT MAILOWY. POLECAM BABYSTYLE.PL :)
5 / 5
2015-04-29 23:29:12
Bronisława
wszystko super z pewnością jeszcze coś zamówię
2 / 5
2015-04-29 18:46:32
Bogusław
W mailu z podsumowaniem zamowienia niewidoczny byl link do potwierdzenia przeze mnie zamowienis co spowodowalo przedluzenie czasu dostawy Na stronie natomiast podczas procesu zakupu nie bylo informacji o koniecznosci potwierdzenia zamówienia za posrednictwem linka w mailu Poza tym ok
5 / 5
2015-04-27 23:09:43
Bogusław
WSZYSTKO OK, EXPRESOWA WYSYŁKA
5 / 5
2015-04-20 22:49:28
Marina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2015-04-19 17:52:06
Lidia
Zakupiony towar był zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-04-14 20:51:01
Edmund
Bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o BabyStyle.pl